כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
שלום , יש לי זימון לראיון למסלול אניגמה חיל המודיעין (מחשוב). האם המסלול הזה טוב? ומה בערך יש בראיון? ומה בערך התפקיד? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 8.7k צפיות
-
-
-
מישהי יודע למה hamor.tk נעלם אהבתי דווקא את האתר הזה (למנהלים:אל תעלבו גם את שלכם אני אוהב ;D)
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
בבקשה אני צריך תשובה חד משמעית לגביי הנושא הזה. עשיתי חיפוש בגוגל ולא מצאתי שום דבר שנראה לי אמין והגיוני. 1.האם אני יכול להעביר כסף לפייפל דרך חשבון הבנק שלי?זאת אומרת שאני פשוט אלך לבנק,לבנקאי ואבקש העברת כסף לחשבון פייפל? 2.ויזה נטענת,ראיתי תגובות של אנשים שאמרו שלא ניתן להעביר כסף מהויזה לפייפל,וראיתי חלק שאמרו בדיוק את ההפך..מישהו יכול להסביר בבקשה? תודה מראש על העזרה.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
התחלתי לצאת עם מישהי בשבוע שעבר, ומחר יש לה מסיבת יום הולדת והיא הזמינה אותי. אני לא מכיר אותה כ"כ טוב, ובכלל אין לי הרבה ניסיון בקטע של מתנות יום הולדת לבנות, אז אני אשמח להצעות לדברים נחמדים שאפשר להביא לה תודה רבה :]
-
- 36 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלחתי משהו בדואר שליחים למישהו הוא טוען שמה ששלחתי הגיע ביום X ואני אומר ביום Y יש דרך לבדוק מתי זה הגיע? בכל זאת היה שם בן אדם שמסר את החבילה, זה רשום איפה שהוא? (לא ביקשתי שזה יהיה רשום ולא זוכר איפה שמתי את הקבלה מהדואר על זה ששלחתי את הדואר)
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מציע לראות את הסרט הכי יקר בתולדות האנושות, כמובן זה סרט דוקומנטרי אבל עם הרבה מאוד הגיון, על כל מה שקורה וקרה בעולם Inside Job Trailer 2010 HD INSIDE JOB - שנת 2010 - תקציב 20 מיליארד דולר
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב ראיתי תפרק הראשון מהתחלה בתיקווה שזה תיהיה סידרה שאני יצפה בה הרבה אבל מה אני יגיד לא משהו האם הסדרה הזאת אופכת ליותר טובה בעתיד? אני במחסור של סדרות וסרטים ככה שסידרת אנימה ארוכה מאוד יכולה לעזור בנתיים צפיתי בDB\DBZ נארוטו וניסיתי את One Piece אבל לא הצלחתי ליתחבר אליו גם אחרי כמה פרקים את נארוטו שופידן אני אוהב אבל מגיע פרק רק פעם בשבוע שבועים ככה שאתם יכולים להמליץ על סידרה טובה שיש לה הרבה פרקים כבר?
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
דבר ראשון כל מי שחושב שאני איזה ילדון או סתם טמבל מתבקש לא להגיב ולא לרשום שטויות, כל מי שחושב שזה לא ילך וזה טיפשי לחשוב על זה בכלל אותו הדבר... אני מחפש עצות לעזרה ולא אנשים שליליים, אחרי הכל לא מעט אנשים הצליחו ככה. אז ככה את הרעיון מן הסתם אני לא מתכוון לחשוף, אבל יש לי רעיון כלשהו שאני חושב שיכול להימכר בצורה טובה מאוד אם רק אני אדע איך להריץ אותו, לרשום אותו על שמי ולקחת בלעדיות, ולשווק אותו נכון. כל מי שיש לו טיפים או יכול לעזור בדרך כלשהי אני אשמח אז תודה מראש....
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לחבריי HWzone ברצוני ליידע אתכם על פתיחת אתר מחשבים חדש - OnTopic.co.il. האתר מצטרף לחברה טובה של מספר קהילות מחשבים בתקווה שנוכל לתרום לתחום המחשבים בארץ, לפחות כמו האתרים הקיימים. האתר כרגע בשלבי פיתוח, ופועל במתכונת מצומצמת של מערכת פורומים, וחדשות. כמובן שהתוכניות לעתיד גדולות בהרבה. אנו מקווים ליצור אתר שוקק חיים וגדוש מידע, ובעל קהילה גדולה ומגובשת. בינתיים אנחנו מחפשים משתמשים שמעוניינים להיות חלק מהקהילה, לעזור ולהיעזר, ואולי אף להשתלב בצוות האתר. נשמח אם תבקרו באתר ותקחו בו חלק, אם כמבקרים מזדמנים ואם כחברי קהילה קבועים, כמובן שנשמח לקבל כל פידבק, חיובי או שלילי. שיהיה לכולם ערב טוב, jogogold צוות OnTopic
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אבל כן יש שם תגובה של מישהו https://hwzone.co.il/main-tech/5-כללים-לישיבה-נכונה-על-כסא-מחשב/
-
- 1 תגובה
- 995 צפיות
-
-
יש לי תמונות במחשב שאני רוצה לפתח, ראיתי שיש המון אתרים שמעלים אליהם את התמונות והם מדפיסים ושולחים... באיזה אתר אתם משתמשים, ולמה ? תודה
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-
-
לא נכנסתי לאתר כמעט 3 חודשים, ועכשו כשחזרתי היו לי 19 עמודים ב"תגובות חדשות להודעות שלי". מכיוון שאין סיכוי שאני אעבור על כל ההודעות, החלטתי לא לקרוא אף אחת מהן. אם אתם רוצים שאני אתיחס לנושא מסויים, או לשאול אותי משהו, תפנו לפרטי שנת לימודים טובה לכל האקדמאים אגב, אם קרה משהו מעניין שאני צריך לדעת עליו, תכתבו אותו בבקשה בת'ראד הזה...
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
http://videos.streetfire.net/video/ef4697c3-62fd-44be-85d3-984b01508604.htm בסרטון יש שיר של ליטל ג'ון,המוזיקה הקלאסית שברקע,עשו עליה טראק,אני בטוח ,ואם אני לא טועה הוא היה של infected mushrooms,אני כבר שבוע מחפש אותו ולא מוצא,תודה לעוזרים. אפשר לשמוע את הקטע ללא המילים בדקה ה5:56 .. זה הקטע המדובר.
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אני גם קניתי שם ולא היה להם את המוצר במלאי.. הם מוכרים דברים גנובים והיה עליהם באמנון לוי. מוכרים דברים מזוייפים וללא מספר סידורי.
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
כל מוצר מכל חנות באמריקה. מכל מוכר מאיביי, ללא קשר האם הוא שולח לארץ או לא. כל דבר מאמזון אמריקה ללא קשר לאן הם שולחים. הכל בעזרת אחי. רוצים משהו? icq 436751
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
-
-
-
מישהו רוצה כתובת דומה לזאת "מישה@המלך.קו.יל" ? אם כן אז תלחצו פה
-
- 0 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי בבית מדיח כלים מדגם SRS3009/01 הבעיה שלי שהוא לא מכניס מים למכונה, זאת אומרת אני מתחיל פעולה והמשאבה נתקעת במצב שהיא כאילו מנסה להוציא מים למרות שמהדיח ריק מנוזלים קראתי קצת באינטרנט מצאתי את הפוסט הזה עכשיו אני די בטוח שהבעיה שיש אצלי זה שהמד גובה סתום וזה למה, כי לפני כמה ימים הייתה לי סתימה בצנרת בניקוז מהכיור במטבח והתחילו לעלות מים בכיור ובמדיח. אז אני מנחש שמה שקרה שכנראה נתקע לכלוך במצוף של המדיח, המצוף תקןע במצב שהוא למעלה, והמדיח חושב שהמכונה מלאה מים והוא מנסה תמיד לשאוב ולא מכניס מים. השאלה היא איפה אני מוצא את המצוף הזה? למישהו יש ניסיון בתיקון מדיחים? חיפשתי ברשת לא מצאתי זה מה שמצאתי http://www.repairclinic.com/RepairHelp/How-To-Fix-A-Dishwasher…
-
- 2 תגובות
- 16.6k צפיות
-
-
יש לי אימייל של גוגל כבר מאז שייצא, ובזמן האחרון התחלתי לקבל יותר מדי תקלות מעצבנות שלא נותנות לי להיכנס לתיבה שלי בשרת, ואני מצליח רק אחרי כמה דקות! אז החלטתי לשנות לקליינט אימייל אחר, שייקבל את הודעות האימייל במהירות אחרי שנשלחו (בדיוק כמו בגוגל, ולא כמו בוואלה שלוקח לפעמים יותר מ-3 שעות עד שאימייל מסויים מגיע ), שיהיה נוח לשימוש וכל הנילווה. האימייל של וואלה, והאימייל שמקבלים מהספק לא באים בחשבון בגלל שלוקח המון זמן עד שההודעות מגיעים לאימיילים האלה וזה ממש מעצבן. דרך אגב, מצטער אם זה שייך לפורום "אינטרנט...", לא הייתי בטוח. אם כן, אז פשוט תעבירו .
-
- 25 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
http://planet.nana.co.il/AryePc/UFO_Videos/index.htm :errr:
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אחרי שהייתי בתערוכה - וראיתי את מערכת המיליון - והתאהבתי בה נואשות... חקרתי את ההוא שמסביר עליה והתוצאות הן כאלה: האיכות תמונה המעולה נובעת מלא אחר מאשר ראדון 8500 התדירות תמונה היא 81.2 קילוהרץ כל אחד מ9 התדרים בסך הכל מבודד ומשם נשלח לרמקולים - ככה שהסיגנל יותר טוב אבל לא יותר מזה... אין שום טכנולוגיות מיוחדות וייחודיות... שכחתי לבדוק איזה דיוידי זה, אבל משהו לא רציני... אבל עדיין - מערכת מגניבה וגם אני רוצה כזה!
-
- 23 תגובות
- 3k צפיות
-
-
קבלו: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3176791,00.html LOL
-
- 4 תגובות
- 853 צפיות
-
-
איפה אני יכול למצוא את השפשפן החמוד של פליי בוי בגדול ?
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עוד מספר ימים אני אבלה שבוע בטורקייה באזור אנטליה ואני מעוניין לשמוע המלצות של חברה שהיו שם לגבי מה כדאי לקנות ומה הם האטרציות שאסור לפספס. ברור שאני אקנה מעילי עור וחגורות עור ואעשה חריש (תרתי משמע ) של אותם מקומות שבהם שוהות נערות "עובדות" :ylsuper: מטורקייה ומאוקראינה .... המלצות נוספות יתקבלו בברכה.
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-