עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by club_501,

מישהו מזהה את הטראק הבא? :DJsmile:

• 10 תגובות
    • 947 צפיות
  2. Started by Bebush,

3. Started by Lol10k,

תראו איזה ענק הוא,איך אפשר?? :o http://www.youtube.com/watch?v=epUk3T2Kfno

• 10 תגובות
    • 947 צפיות
  4. אני יודע שנפתח תראד מקודם אבל פה אני רוצה להכין מאגר של פונקציות שימושיות לטיפול בטנ"מ(כגון מחסניות(אני יודע שזה ירד במיקוד אבל זה יכול לעזור),רשימות,עצים,תורים). אם אתם רוצים גם מערכים בכיף(ל3 יחידות הראשונות). אפשר גם בפסקל ובC (ובBASIC מי שעושה אם זה כבר לא נכחד)אני ינסה לתרגם בניהם. תודה

• 1 תגובה
    • 947 צפיות
  5. שלום לכולם אני וחברים טובים שלי יוצאים לרגילה מהצבא ואנחנו מחפשים דרכים מעניינים ונחמדים להעביר תזמן חוץ מלישון ולא לעשות כלום כל החופשה אפילו דברים שיכולים לעלות הרבה כסף או דברים יוצאי דופן יחסית כל מה שיש לכם תשפכו... תודה מראש

• 7 תגובות
    • 947 צפיות
  6. Started by Gil28,

פשוט גדול [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 947 צפיות
  7. אהלן אנשים! מה קורה.. א-י-ך ה-ו-ל-ך.. הקיצר עשיתי משחק טנקים בוויזואל בייסיק שש, המשחק הוא משחק לשני שחקנים בלבד כאשר לכל שחקן יש טנק אמיתי ולוח בקרה ומערכת הגנה.. כדי לראות תמונות מהמשחק תיכנסו לאתר: http://www.geocities.com/elirana231 ותילחצו על TANKS STRIKE , חשוב לציין: התמונות זה לא הכל, יש הפקטים במשחק וצלילים ומנגינות לא מהעולם! אני חושב לפרסם אותו.. תגידו לי בבקשה מה נראה לכם.. ועצות להוספה דברים.. תודה רבה, ביי!

• 3 תגובות
    • 947 צפיות
  8. דבר ראשון חייב שיהיה לכם ווינאמפ (winamp) עכשיו מורידים את זה: http://planet.nana.co.il/dj_matan15/KeybVis_alpha.exe ומתקינים ובודקים אם זה עובד, אם לא אז עושים את זה דרך ווינאמפ: נכנסים לווינאמפ ... ctrl+p הולכים ל -plug ins אחר-כך ל - visualization תלחצו פעמיים על- Keyvbis, אחר-כך על start תסגרו את החלון ,תדליקו מוזיקה(דרך ווינאמפ) ותיסתכלו על המנורות שעל המיקלדת הערה: תמיד תדליקו את המוזיקה דרך ווינאמפ אם תדליקו דרך תוכנה אחרת זה לא יפעל

• 12 תגובות
    • 947 צפיות
  9. תקף רק היום 29.7 ולבעלי כרטיס LifeStyle כולל: מקלדות, עכברים, רמקולים, עיניות, רשתות אלחוטיות. תנצלו את זה למי שיש כרטיס

• 5 תגובות
    • 947 צפיות
  10. מפרט החדש: מעבד E5200 לוח אם Gigabyte GA-G31M-ES2L זיכרון 2048MB DDR II 800MHz דיסק קשיח 250GB SATA II מפרט המשומש: מעבד פנטיום 4 3.2Ghz לוח ציפסט 865PE זיכרון 512MB ddr400 דיסק קשיח 80G כרטיס מסך nvidia geforce 5

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  11. Started by dvirf1,

היי, אני מעוניין להזמין רכיבים למחשב מחו"ל (ארה"ב ליתר דיוק. משם נוח לי להביא את הרכיבים). כרגע האופציה המוכרת לי היא http://www.newegg.com/ (אגב, מישהו יודע אם הם שולחים גם לישראל? אם לא, אני אעשה משלוח לדוד שלי, שאמור לבוא לארץ בסוף פברואר) מישהו מכיר עוד אתרים אמינים וזולים?

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  12. Started by Green,

שלום אני מחפש מחשב נייד הכי קטן שיש אני זור פעם לסוני יצא מחשב ניד ממש ממש פצפון אבל אני לא מוצא את הדגם אם מישהו יכול להמליץ לי או לשלוח לי לינק לאתרים שאני אומר קטן אני מדבר על יותר קטן מה12" של היום תודה

13. Started by yot,

Chevy Camaro + Sony Playstation 3 + Nintendo Wii + 32'' LCD עסקה משתלמת

• 8 תגובות
    • 947 צפיות
  14. היי, האם מישהו יודע\זוכר האם מחירי הציוד למחשב, ומחירי הקונסולות(אני מעוניין בWII) בתאילנד זולים יחסית לארץ? תודה רבה

15. Started by ALÞHA,

Oh! Mikey http://filet.tumblr.com/post/13888238012/kusuriuri-cried-oh-gawd-this-is-brilliant

• 3 תגובות
    • 946 צפיות
  16. Started by J0n1,

אין לנו כבלים בבית אבל אנחנו מחוברים דרך האנטנה של HOT (הטכנאי שלהם עשה את זה כי הוא ביטל את האנטנה הרגילה בשביל האינטרנט) כתוצאה מכך אנחנו קולטים עוד כמה ערוצים כמו הופ, ערוץ הודי וכו'. השאלה שלי היא האם במידה ואני ארכוש ממיר DDT אני אוכל להמשיך לקלוט את הערוצים האלו, או שהממירים שנמכרים בארץ נתמכים לקלוט רק את הערוצים החינמיים (2,10,1 וכו') וחסומים לערוצים אחרים. ולגבי ממיר ספציפי - KONKA KSDT-980 כתוב שהוא בעל יציאת HDMI ותומך בH.264 אבל מצד שני כתוב שהוא לא תומך בHD, מה קורה?

• 0 תגובות
    • 946 צפיות
  17. הזמנתי 2 (יש לי צורך בזה) 1 פשוט מDX השני יקר ממש ונראה הרבה יותר רציני - מאנגליה תוך כמה זמן זה אמור להגיע אם עשיתי אקספרס?

• 1 תגובה
    • 946 צפיות
  18. אני יודע לפתור את סעיף א' שבתמונה בדרך שלי, שהיא די מסורבלת וקרוב לוודאי שתוריד לי ניקוד. הדרך שמפורטת בתמונה נראית לי הרבה יותר כדאית, רק שלא הבנתי ב-100% איך הם עשו את כל ההצבות בטבלה! מישהו יכול בבקשה להסביר? :-) עריכה: אני רק רוצה לחדד שהבנתי כבר שבעמודה השלישית הציבו פשוט את הנקודות שהתקבלו. הבעיה שלי היא עם העמודה של נקודות הציון, שהבנתי רק מאיפה הנקודה הראשונה (שבה הציבו תמיד X=0 כי מדובר בנקודת חיתוך עם ציר Y), אבל מאיפה הפליצו את הנקודה השנייה? סתם המציאו X ומצאו דרכו את Y? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 946 צפיות
  19. Started by Vladgi,

אני רוצה לקנות שם כמה דברים ורציתי לדעת אם זה בטוח לקנות שם,באיזה דרכים אפשר לשללם וגם כמה זמן לוקח למה שקניתי להגיע לארץ?

• 3 תגובות
    • 946 צפיות
  20. אז ככה יש לי 300 שקל ואני רוצה לעסות שדרוג קל למחשב שלי (יש לי תוחנית לעוד שנה לשדרוג הגדול) להתחשב במפרט שלי(תסתקלו במפרט מחשב) איזה חלק הכי כדי לי לשדרג? חשבתי לקנות לוח ומעבד (להוסיף עוד 150) ל לוח שתומך בבאס 133 ול t-bird1200 משומש אני רק רוצה שהמשחקים בנתיים עד לשדרוג הבא יעבדו לי בצורה סבירה כמו doom3 תודה רבא, עמית

• 6 תגובות
    • 946 צפיות
  21. Started by shay454,

אני יודע שלא מפרסמים פה אתרים לקנייה וכו אבל..... אהל אני לא מוצא אתרים אולי מישהו יודע האם האתר http://jab-tech.com שולחים גם לארץ? היכן אני יכול למצוא אתרים מחו"ל ששולחים לארץ. חיפשתי קצת בGOOGLE אבל זה בעיה לעבור אתר אתר ולחפש.

• 9 תגובות
    • 946 צפיות
  22. כנסו לזה http://www.calls.co.il

• 4 תגובות
    • 946 צפיות
  23. אני צריך כמה כרטיסי FW400 וגם FW800 בחיבור PCIe, חשוב מאוד שיהיו עם צ'יפסט TI ולא VIA או Agere. בKSP נגמר במלאי, במור-לוי אין בכלל ובסידי-לוג יש רק כרטיס 800 אבל במחיר מטורף. מישהו יודע במקרה איפה עוד ניתן להשיג כרטיסים כאלה, או איפה כדאי לחפש? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 946 צפיות
  24. כרגע אני משקיע עצמאית דרך מגדל (IBI), אבל העמלות מטורפות. 0.9% על עסקה + 6$. כלומר על קנייה ומכירה של מנייה אני צריך לקחת בחשבון כמעט 2%, שמתווספים ל25% מס הכנסה שנלקח. כלומר שעסקה תהיה רווחית אני צריך להרוויח מעל 5%. אני מתעסק בעיקר בטווח הקצר ולא בארוך, ככה שזה ממש לא משתלם לי, אבל עוד לא מצאתי חלופות טובות. יש כאן מישהו שיכול לייעץ ולהמליץ? תודה

• 1 תגובה
    • 946 צפיות
  25. היי יש לי עוד 3 שבועות מתכונת במ"מ יש לי את המיקוד של החומר אך המיקוד מציין רק מה להשמיט מהחומר הכללי... אני בעצם מחפש את כל הנושאים הנילמדים אותם צריכים ללמוד לבגרות כדי שאוכל מהם להחסיר את מה שאיני צריך... הצעות אחרות ממי שעבר את זה יתקבלו בברכה! תודה...

• 5 תגובות
    • 946 צפיות

דיונים חדשים בפורומים