עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by nadavtwtw,

יש לי בעיה בזמן האחרון (כמה חודשים) ששום מיטה לא נוחה לי ואני מוצא את עצמי כל הזמן ישן במקום אחר נגיד גרתי אצל אמא שלי ישנתי על המיטה שלי המיטה הנפתחת הספה המיטה של אחי והריצפה עברתי דירה ואני גם כן כל הזמן מחליף מיטות שלרוב אני מוצא את עצמי ישן על הריצפה בלי שמיכה מה לעשות? ברור שיש מיטות נוחות בטירוף אבל הן יקרות באותה מידה. יש איזה שהוא רעיון? אולי מזרון יד 2? יבוא אישי? באמת אין לי מושג אבל הריצפה (בלי שמיכה בלי סדין רק עם בגדים) זה לא הכי נוח בעולם, אבל זה כרגע הכי נוח בשבילי

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  2. Started by JohnnyBravo,

3. Started by The Grey Matter,

רציתי לאחל לכולכם יום עצמאות שמח( ושקט). והלוואי שנהיה קהילת הומרה הכי גדולה במזה"ת (אולי אחר כך גם העולם). רשמו את איחוליכם למדינה בהמשך הת'ראד.

4. Started by Yuvky,

בתקופה האחרונה חיפשתי מספר דברים שלא בכל חנות רגילה יש. אחרי הרבה חיפושים הגעתי לנועה ועשיתי הזמנה. הזמנתי את הכול אתמול , לפני שהזמנתי דיברתי בטלפון עם מוכר שהתחייב לי שהכול קיים במלאי . ביום למחרת הוא חזר אליי בקשר לכמה שינויים בהזמנה , היה מאוד אדיב ותומך ולא ניסה "לדחוף" לי מוצרים, אלא ניסה להציע הצעות יעילות לשיפור ואף הוזלה של החבילה. סגרנו על תחלופים, והוא שמר בצד את ההזמנה עד שקרוב משפחה שלי אסף אותה. זאת החנות היחידה שהצלחתי למצוא בה את מה שחיפשתי (קיט הרכבה לונדטה 2), ומאוד הייתי מופתע לטובה מרמת השירות , המהירות והאיכות שלו. חנות מעולה, ואמשיך לקנות שמה הרבה פעמים טעימה קטנה :

• 6 תגובות
    • 926 צפיות
  5. Started by averaraz,

דוד מחו"ל אוסף כל מיני דגמי בניינים קטנים כאלה מכל העולם, הוא בא לפה לפסח ורצינו לעשות לו הפתעה ולהביא לו כל מיני דגמים כאלה נגיד של: עזריאלי , כותל , הר הבית , עיר דוד וכו'. האם מישהו יודע איפה אפשר למצוא כאלה? עד כה מצאתי רק מגנטים ותמונות אך לא דגמים קטנים. גודל הדגם לא צריך להיות גדול גם 5X5 ס"מ מספיק

• 3 תגובות
    • 926 צפיות
  6. Started by infer73,

שלום יום חמישי (ה-12) יש לי מבחנים ראשוניים לפרוייקט גאמא ורציתי לדעת מאנשים שעשו את המבחנים מה בדיוק יש שם ומה צריך לדעת... תודה חוץ מזה, יש עוד מישהו שעושה את המבחנים כאן?

• 3 תגובות
    • 926 צפיות
  7. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3193631,00.html מה שמעניין יותר, ו-YNET "שכחו" לספר לנו זה שאכן יש יותר פריצות בלינוקס אבל זה רק אם לוקחים את כל הפריצות בכל מערכות לינוקס/יוניקס ודארווין(mac os) יחדיו :

• 14 תגובות
    • 926 צפיות
  8. אני בבזק בינלאומי בחבילה 1.5. בזמן האחרון האינטרנט כל הזמן מתנתק או עובד לאט בצורה איומה. אני לא יכול לשחק ב-WoW כי הפינג לפעמים מגיע ל-1000 ואפילו יותר. זה פשוט בלתי נסבל. עוד מישהו סובל?

• 13 תגובות
    • 926 צפיות
  9. Started by IlanF,

סתם רוצה לדעת מה אנשים חושבים. מה אתם מעדיפים, לדבר בסקייפ או בבזק? לא בדקתי את המחירים של בזק, אבל המחירים של סקייפ די זולים.. אז אני חושב שאני אתחיל להשתמש בו...

• 7 תגובות
    • 925 צפיות
  10. אני יודע שאסור לשים צופר מסוג זה ברכב. אני רק מעוניין לדעת היכן ניתן לקנות אחד כזה. תודה.

• 2 תגובות
    • 925 צפיות
  11. Started by Decktor,

ברגע של שיעמום טוטאלי לקחתי את הפתיחה של Trainspoting ושיניתי אותה טיפה... Choose FPS. Choose a Mod. Choose a server. Choose a f***** big screen, Choose Quake, HL2, BF2, and a high speed internet service. Choose good keyboard, low ping and carpal tunnel insurance. Choose your clan. Choose avatars and matching banners. Choose DIY and wondering where the F*** is that GPU on a Sunday morning. Choose sitting on that couch playing mind-numbing sprit- crushing deathmatch games. Choose rotting away at the end of it all, pishing you last in a miserable home, nothing more than an embarrassment to the selfish, f****d-up brats you have spawned to replace yourself. Choose your…

• 3 תגובות
    • 925 צפיות
  12. Started by 00000,

כדי לערוך מוזיקה אני משתמש בfruity loops 5.0. לאחרונה הלכתי על כיוון מסויים במוזיקה שאני די אוהב, בד"כ מוזיקת מסרטי מתח וכאלה. חיפשתי בFL אחר דגימת קול בצורת חצוצרה אבל לא מצאתי משהו שיתאים. במנגינה הבאה אפשר לשמוע אותם נוספם ברקע (בעוצמה קצת יותר חלשה) משנייה 55. עדיף לעשות Save Target As - שמונה מגה: http://host.kg13.com/music/Ratchet%20&%20Clank%202%20-%20Going%20Commando%20(Game%20Rip)/31%20-%20Planet%20Boldan%20-%20Surfing%20the%20Electric%20Cables.mp3 זה הגיע ממשחק וידאו של הפלייסטיישן. סאונד של כינורות כבר הצלחתי להפיק בFL, חצוצרה אני לא מצליח לעזאזל, לכן אני מבקש דגימת קול. מי שיודע היכן אני יכול למצוא דגימת קול כזאת (או לפחות מילת חיפוש [לא להציע trumpet]) א…

• 8 תגובות
    • 925 צפיות
  13. יש לי dvd מקליט ועליו הקלטתי כמה קליפים... עכשיו אני רוצה מתוך ה50 שיש לי שם להעביר למחשב אחד בלבד... איך אני מעביר אותו למחשב ? אני מזכיר הדיסק מוגן לאחר שסגרתי אותו בdvd

• 2 תגובות
    • 925 צפיות
  14. היי, למי שיש כוח, תעשו בבקשה לייק ב http://www.facebook.com/photo.php?fbid=459501448334 זה נגמר היום ואישתי מובילה (אבל בקושי) תודה!!!

• 2 תגובות
    • 925 צפיות
  15. Started by raiman1,

באיזה שפה השיר Basshunter - Dota?

• 3 תגובות
    • 925 צפיות
  16. Started by pure perfection,

שלום .. "בשעה טובה" הלכתי לנקודת שירות של אורנג' כשברצוני לשדרג את הפלאפון שלי , עכשיו לא ידעתי שאם משדרגים עדיין ממשיכים לשלם על הפלאפון הישן והנציג בכלל לא אמר לי שום דבר על זה ולא אמר לי שאני אמשיך לשלם על הישן . עכשיו הגיעה חשבונית וראיתי שאני משלם על שני מכשירים !!!! .. מה דעתכם יש טעם לפנות לעורך דין???

• 13 תגובות
    • 925 צפיות
  17. כותרת

• 0 תגובות
    • 925 צפיות
  18. יד שניה, כמובן בלי אחריות וואט סו אוור. יותר מ500 ?

• 2 תגובות
    • 925 צפיות
  19. Started by musari,

שאני נוסע ברכב הגוף שלי מקבל את התאוצה של הרכב כי זה שאני יושב ברכב גורם לי להאיץ בגלל הרכב שמאיץ אבל מעניין שאם יש זבוב באוטו שאין מגע בינו לבין הגוף של הרכב הוא לא נידבק לשמשה האחורית?

• 12 תגובות
    • 925 צפיות
  20. כנסו לזה http://www.calls.co.il

• 4 תגובות
    • 925 צפיות
  21. Started by benyben,

שלום. האם אוכל לבקש את דעתכם בשני נושאים: 1. מה המחיר של מפרט כזה? או - מה צריך להיות המחיר. 2. מפרט כזה ממקם את המחשב היכן מבחינת ביצועים? מדובר על high-end, או mid או low? אשמח לשמוע את דעתכם. תודה Core 2 Quad Q6600 @2.4 ghz (it will ship running stock but has a prime 3.2 ghz OC in the bios settings) CPU cooler: Zalman PNS 9500 copper fan with controller Motherboard: DFI dark lanparty p35 (ultraviolet reactive) RAM: 8gb G-skill ddr2 1000 mhz GPU: 8800 ultra with thermaltake douorb gpu cooler (extreme overclock ready) Hard drive: 2x SATA 7200 rpm one 200gb one 25o gb optical drives: LG multi-layer Burner (dvds+ cds) Power supply: Antec 650 watt Case: Cooler Master W…

• 7 תגובות
    • 925 צפיות
  22. Started by club_501,

מישהו מזהה את הטראק הבא? :DJsmile:

• 10 תגובות
    • 925 צפיות
  23. Started by zniibidl,

אני רואה שהרבה שואלים בזמן האחרון על שירים אז כאן יהיה פתרון לכולם. אני אתחיל.. 1. shakira - la tortura (3:29) 2. 4 Non Blondes - Whats Up (4:54) 3. Mario - How Could You (3:55) 4. Shakira - Objection (Tango) (3:44) 5. שלמה ארצי - ירח - בהופעה חיה (7:47) 6. 50 Cent - Just A Lil Bit (Produced By Scott Storch) (3:57) 7. Aerosmith - Amazing (5:56) 8. Aerosmith - Dream On (4:27) 9. Areosmith - I Dont Want To Miss A Thing (4:39) 10. Ah Ha - Take On Me (4:47) 11. Akon - Lonely (3:57) 12. Alanis Morissette - Ironic (3:49) 13. Alice Cooper - Poison (4:29) 14. Amerie ft. Jay - 1 Thing (3:33) 15. Backstreet Boys - Incomplete (3:54) 16. Beach Boys - Good Vibrations (3:38) 17. …

• 5 תגובות
    • 925 צפיות
  24. Started by Nahum2,

דרושה לי שיטה אמינה. עדיף דיגיטאלית לגיבוי ואחסון של המסמכים שלי לטווח ארוך. חלק אני שומר ב GMAIL שלי אבל זה מי יודע מה אמין\מאובטח. וגם קשה לשמור בזה על סדר. מסמכים כוונתי דיפלומות.תעודות מכל הסוגים. קבלות.אחריות וכאלה. דברים שיש מצב שלא אזדקק להם 5-10 ואף שלושים שנה.

• 9 תגובות
    • 925 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.