עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. http://tinypic.com/player.php?v=2eycn0o&s=7 קרדית ל: DSM

• 0 תגובות
    • 907 צפיות
  2. Started by Overshot,

מה אומרים חברה? :] ההקלטה כמובן לא ממש מקצועית, אבל עדיין.

• 3 תגובות
    • 907 צפיות
  3. Started by gshhar,

יש לי תרגיל בטריגו, פתרתי אותו והגעתי לתשובה קוסינוס בריבוע אלפא שווה 1 איך אני פותר את זה ?

• 6 תגובות
    • 907 צפיות
  4. Started by OmriF,

מישהו מכיר אתרים מחו"ל שיש בהם מחירים משתלמים לחומרה פלוס אפשרות למשלוח לארץ?

• 10 תגובות
    • 907 צפיות
  5. אחד על The Witcher, השני על Sonic Riders. אשמח אם תגיבו. תוכלו למצוא אותם בפרופיל שלי: http://www.youtube.com/user/NsNsis אם זה לא המקום המתאים אז... סורי |:

6. קיצור אנשים תשנו את הסיסמא. איזה מבאס. שינו לי את המשפט ל - חינם פלסטין תעזרו לעזה.. או משהו כזה, בקיצור תרגום מאעפן של free palestine אז זה בטח איזה בוט שפורץ ולא בנדאם אחד.

• 4 תגובות
    • 907 צפיות
  7. http://www.youtube.com/watch_fullscreen?video_id=cPdD0rEFmyA&l=116&fs=1&title=Shrek...%20the%20ISRAELI%20way

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  8. Started by solo53,

בחיבור עם ה UPLOAD הכפול כפול מימה ולכמה הגעתם כי כפול מכלום זה שני כלומים וכפול ממה שיש לי היום "בושה וחרפה" 12 קילו בUPLOAD זה אותו הזבל

• 13 תגובות
    • 907 צפיות
  9. Started by R0ck,

http://www.freeonlinegames.com/play/2210.html

• 7 תגובות
    • 907 צפיות
  10. Started by Lion,

אני מחפש להקה בסגנון של Dreamtheater מעיין מטאל בלי זמר או שתנסו להמליץ לי על להקה שיכולה להשתוות למטאליקה של פעם לא שיש דבר כזה אבל בכל זאת

11. Started by Stanly,

אז ככה: הורי נוסעים בחופש הגדול לארה"C ויש לי בעירך כ 250 דולר ואני רוצה לבזבז אותם, פתוח להצעות.. חברה!!! כל כיוון!! יאללה רעיונות דימיונות משהו!!!

• 10 תגובות
    • 907 צפיות
  12. Started by Decktor,

ברגע של שיעמום טוטאלי לקחתי את הפתיחה של Trainspoting ושיניתי אותה טיפה... Choose FPS. Choose a Mod. Choose a server. Choose a f***** big screen, Choose Quake, HL2, BF2, and a high speed internet service. Choose good keyboard, low ping and carpal tunnel insurance. Choose your clan. Choose avatars and matching banners. Choose DIY and wondering where the F*** is that GPU on a Sunday morning. Choose sitting on that couch playing mind-numbing sprit- crushing deathmatch games. Choose rotting away at the end of it all, pishing you last in a miserable home, nothing more than an embarrassment to the selfish, f****d-up brats you have spawned to replace yourself. Choose your…

• 3 תגובות
    • 907 צפיות
  13. Started by Vatos-Locos,

• 4 תגובות
    • 907 צפיות
  14. http://www.1-click.jp/ זה כ"כ מצחיק לראות אותם מתעייפים אחרי שהזזתם את העכבר הרבה... @

• 10 תגובות
    • 907 צפיות
  15. Started by Alex2003,

בכמה ימים האחרונים ממש בא לי חשק למשקה הזה. מישהו יודע במקרה אם ניתן להשיגו בארץ?

• 6 תגובות
    • 907 צפיות
  16. Started by yaron.c,

קודם כל אני לא בטוח שזה המקום הנכון, אם לא מתנצל מראש. אז ככה, נניח וקניתי כמה שירים בצורה מקוונת, אני שומר אותם בתיקיית דרופבוקס שלי, והיא משותפת עם חשבון נוסף שלי ככה שיש לי גישה אליהם גם ממחשב אחר עם חשבון אחר, עד כאן נחשב הפרת זכויות יוצרים ? ומה אם התיקייה הזו משוטפת עם חבר ? זה שונה ? למה ? תודה על התשובות

17. בסגנון: תמונה עם בחורה המחזיקה שלט ריק, אני מכניס את הטקסט הרצוי, ויש generation של תמונה בה הבחורה מחזיקה שלט עם הטקסט. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 907 צפיות
  18. Started by JohnnyBravo,

לעבוד במונית בשעות הפנאי נראה לי רעיון לא רע בכלל,במיוחד אם יוצאים לנסיעות מחוץ לעיר.מי מכיר את הפרוצדורה?/התנסה בזה?

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  19. יצרנית החומרה הוותיקה השיקה דגם DDR4 מעודכן - ואנחנו לקחנו אותו לסיבוב בדיקה לכתבה

20. Started by taltol,

נשרף לי לוח אם של gigabyte בתקופת האחריות. מסרתי את המחשב לתיקון ולאחר חודש עדיין לא קבלתי אותו חזרה(הלוח כבבר לא מיוצר ) מה עליי לעשות כדי לפתור את המצב ? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 907 צפיות
  21. Started by ha_miki,

מישהו מכיר חנויות שמוכרות ומתקינות בארץ MOD CHIP ל PS2 באזור המרכז ???

• 1 תגובה
    • 907 צפיות
  22. אתם באים עם se7en אם ברכבת?? כי אם ברכבת צרו איתי קשר ASAP !!!

23. שלום לכולם קיבלתי הצעת עבודה מעכשיו לקיץ מאבא שלי שהוא עובד באוניברסיטה להקים אתר על המחלקה שהוא מנהל עכשיו הוא אמר לי שהם רוצים אתר על רמה והם ישלמו לי משהו כמו 1300 ש"ח על העבודה ועכשיו להתלבטות אני יודע לעצב בצורה גרפית טובה אך הקטע של ה- html שלי דיי חלש זאת אומרת אני יכול לבנות ולעצב אתר בפוטושופ אך להפוך אותו ל html אני לא ממש יודע חוץ מאשר שאני יודע ששולחים את זה ל- איימג רדי ושם אני מגדיר כול דבר אבל מצדד שני להתחיל להתעסק בזה זה נחמד אך לא יותר מזה.... ורציתי לשאול אתכם מה אתם הייתם עושים במצב שלי! בתודה מראש אוהד! ;D

• 13 תגובות
    • 906 צפיות
  24. Started by RomaDev,

אני מחפש חנות של ציוד מוסיקה /די ג'יי שמוכרים שם פאטיפונים Turntable (לא הקומפקטדיסקים אלה ההמכשיר שקורא דיסקים שחורים גדולים נו אתם יודעים למה אני מיתכוון). קיצר שמעתי שיש חנויות בתל אביב אבל אני אל יודע איפה מישהוא מכיר או מישהוא שמוכר אני צריך דחוף הנה תמונות למי שלא הבין למה אני מיתכוון - תורדה רבה לעונים

• 7 תגובות
    • 906 צפיות
  25. Started by pro,

מה אתם עושים שהמחשב שלך נתקע? אתם יודעים שאתם באמצע משחק חשוב פתאום נתקע או שאתם עושים עבודה או שסתם ניתקע

• 2 תגובות
    • 906 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.