עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by +Eliran+,

מישהו יכול להמליץ לי על איזה מגזין מחשבים טוב שכולל בתוכו גם גאדג'טים וכל הדברים בנושא?

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  2. Started by Track,

אני מחפש מקום שמוכר מתכת (אלומיניום, פלדה, מה שיש), באיזור גבעתיים/רמת גן/תל אביב? זאת אומרת, תמיד עדיף דרך האינטרנט, אבל לא נראה לי שיש. אני זקוק לממ"ר לכמה מודים, פלוס הייתי רוצה לבנות מגש על מסילה למקלדת ועכבר בסביבות ה80ס"מ על 40ס"מ. מישהו מכיר?

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. במידה ויש לי עכשיו מייל של וואלה, ואני רוצה לפתוח מייל בגוגל, אפשר לעשות כמו "עקוב אחריי" כזה? תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. Started by Nosh,

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  5. Started by matessim,

שלום, שמי מתן ואני גר בירושלים. עקב זה שכנראה אין הרבה אנשים מי-ם כאן, לא מצאתי חנות בירושלים שמוכרת רכיבים או מרכיבה מפרטים חוץ מ KSP, שמהם אני ממש רוצה להימנע. אם מישהו מכיר מקום טוב בטווח החצי שעה נסיעה מירושלים, אני אשמח לדעת אני פרסמתי בפורום הזה כי אין משהו כמו פורום צרכנים או משהו.. וזה הפורום שמצאתי הכי קרוב תודה מתן

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  6. Started by oded6188,

נהרס לי הצ'יפ CMOS של המחשב הנייד. קראתי את המדריך שעוסק בעידכון הביוס, ובסוף המדריך היה כתוב שאפשר גם להזמין צ'יפ חדש דרך האתר www.badflash.com, וככה עשיתי... אחרי שבוע שהמשלוח לא הגיע שלחתי E-Mail לאתר והם אמרו לי שזמן המשלוח הוא בין 3-5 ימים (לפי מה שאומרת חברת הדואר האמריקאית), אבל המשלוח יכול להתעכב עד 3 שבועות, ואם לא קיבלתי את הצי'יפ אחרי 3 שבועות - הם ישלחו לי אחד נוסף. בעוד יומיים יעברו ה 3 שבועות, והצ'יפ עוד לא הגיע - משהו פה נראה לי מסריח... :pissed: למישהו יש ניסיון עם האתר הזה? מה אפשר לעשות אם אני מגלה שרימו אותי? תודה.

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  7. Started by The UnKnown,

אין מה ללהוסיף, השאלה בכותרת.

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  8. Started by Pure-Gold,

אם רכשתי מוצר של חברה X ויש לה נציגות בארץ, אני יכל לגשת לחברה למימוש האחריות ?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by imac,

אני מחפש המלצות לטראקים איכותיים מ-2005, אפשר גם מ-2004 אבל עדיף בעיקר חדשים... תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אני נכנס ללשונית Networks ומקליד Israel אבל יש כל מיני רשתות שאף אחד מהן היא לא ישראל אלא ישראל בתוספת משהו.

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  11. Started by Sman,

אני עובד על פורום חדש שכתוב ב CGI ויש לי איתו בעייה קטנה, אני ממש אודה למי שיוכל לתרום מהידע שלו בנושא לפרטים נא צרו איתי קשר באיי סי קיו 52927239

• 4 תגובות
    • 901 צפיות
  12. Started by yoncih,

איפה אני יכול למצוא צייר paint brush מקצועי שיכול לצייר תמונה מורכבת (הרבה צבעים) ??? (כאני אומר מקצועי אני מתקוון לזה לא מישהו שהוא טוב אלה מישהו מצוין למה העבודה הזאת מאוד חשובה ! )

13. שלום, פעם ראשונה אני טס לשם ורציתי לדעת האם יש אנשים שטסים הרבה ויודעים על מבצעים והנחות שיש לקראת פסח . הכוונה שלי לטוס בערך מתחילת החופשה (שהבנתי שמתחילה ב-19.3 עד סוף החודש ) .. אם זה מגביל את הטיסה אין לי בעיה לקצר בזמן . אני דיי בטוח שלקראת פסח יהיו מבצעים לא ? אני לא בטוח כי מעולם לא שמתי לב לדברים כאלו .. תודה רבה למי שיעזור

• 4 תגובות
    • 863 צפיות
  14. נמאס לי טוטלית מבזק בינלאומי למי לעבור בזמן האחרון הגלישה הורדה ואפילו רדיו באינטרנט מזכיר לי את המודם הישן 33600 יש המלצות לחברה אחרת כרגע מחובר עלק ב1.5 תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  15. Started by shimon956,

http://www.gotlaughs.com/funpages/theUSA.swf

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  16. Started by idan1802,

שלום, הבנתי שזה לא אפשרי לעשות forward מדואר של וואלה לדואר של ג'ימייל אבל ישנה אפשרות לעשות autoreplay. מישהו מוכן לעזור לי איך עושים זאת? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  17. הי, קיבלתי זימון לזה והבנתי מחיפוש בגוגל שזה ממר"ם. למישהו יש מושג מה הולך שם? אני מתכנת בשפות C# , JAVA ו C++ . תודה

• 4 תגובות
    • 7.6k צפיות
  18. היי, אני מכין מצגת לדודה שלי שמתחתנת בקרוב והייתי שמח לשמוע מכם המלצות לשירים למצגת... אני צריך 2-3 שירים. עדיף שירים בעברית. לא מזרחית. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 956 צפיות
  19. נמאס לי מהרקע שלי כבר :s05: יש אשכול בפורום windows אבל זה אשכול מ2004... אין אתרים חדשים עם רקעים של ויסטה?

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  20. Started by Unavoidable Encounter,

ההודעה הזאת היא כמובן לא להביע דעות על חנויות (לפי החוקים) אני פשוט לא כל כך מכיר חנויות מחשבים.. אפשר קישורים לאתרים של חנויות? תודה ומקווה שזה תואם לחוקי הפורום אם זה לא מתאים לפואום הזה זה בגלל שלא ידעתי איפה אפשר לכתוב את זה תודה

• 4 תגובות
    • 889 צפיות
  21. Started by slim_shady,

ראיתי את זה בפורום אחר ופשוט נקרעתי מצחוק!!!! חייב לשתף אותכם!!! Hey, I was wondering if you had any time to spare, maybe we could fall in love Do you know karate? Cuz your body is kicking. If your left leg was Thanksgiving and your right leg Christmas, can I visit you between the holidays? Wanna play army? I salute, and you blow the hell out of me Do you have a mirror in your pocket, cos I could see myself in your pants. i sprayed axe all over myself. jump on me now Sooo, hey. Guess what. I got money I'm English. Do you have any English in you? Would you like some? My face is leaving in 10 minutes. Be on it. I'm tired.... Sleep with me. Come over and sit on m…

• 4 תגובות
    • 889 צפיות
  22. Started by edeNF,

:lol: איזה פרק ענק! לדעתי אחד הטובים שהיו העונה. הלואי שקייל ימצוץ לו בסוף

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. מה דעתכם , לוותר על קייטנה, לוותר על הבריכה , ולנסות לפתח בקיץ את ההייטק שלכם . תוכנה שמעיפה קיבינייט את הפירסומות המעצבנות של וואללה , נענע ותפוז ! . לא אל תגידו לי שיש תוכנה כזו . אין דבר כזה שמבטל ומעיף את כל הבאנרים הקופצים , וה- flash's המעצבנים . יאללה תתחילו לעבוד .

• 4 תגובות
    • 877 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.