כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,649 דיונים בפורום זה
-
שאלה מנוע גוגל נדבק בוירוס ? כל שם שמחפשים בגוגל ולא משנה איזה באנגלית ובעברית יש הודעה בגוגל "אתר זה עלול להזיק למחשב שלך." מה זה אמור להביע
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
(אני לא מבין הרבה בחשמל, אבל אם הבנתי נכון, אמפר זה עוצמת הזרם) אז, יש לי בטרייה ואני רוצה לחבר אליה 2 חוטי חשמל ולהגביל את עוצמת הזרם למילי אמפרים בודדים איך קוראים לרכיב שעושה דבר כזה? (אם באמת יש רכיב בודד שמסוגל לעשות את זה) עוד משהו - לפני כמה שנים היה ברשותי נגד שאפשר לכוון - היה איזה משהו שעם מברג קטן ניתן היה לסובב כדי לווסת את ההתנגדות שלו (בטווח מסויים, מן הסתם) - האם דבר כזה אפשרי גם ברכיב שמגביל עוצמת זרם?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חג שמח, יש ברשותי תיבת אימייל בנטוויז'ן (הכתובת מסתיימת ב 013.net). אני לא כל-כך משתמש בתיבה חוץ מחשבוניות שנשלחות לי לשם. בין היתר יש לי אימיילים חשובים. אני רוצה לדעת איך אני יכול "למשוך" את ההודעות אימייל שקיבלתי (החשובות) אל Hotmail למשל. יש חיה כזאת?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך לפי מיספר לברר מי הבעלים של המיספר האם יש כזה אתר או תוכנה בבקשה תעזרו לי
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
-
-
מה זה החתול הזה מה הם רוצים?
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אני רוצה להדפיס משהו על דיסק, חנויות צילום רגילות עושות את זה? וצריך להכין תמונה בצורה מסויימת שתתאים לדיסק או שהם ידעו מה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
-
לפני כמה שבועות פתחי תרד בנושא איך השירות שם אף אחד לא ענה לי אז קניתי ואני חייב לומר לכם השירות שם מעולה המנהל אבי נחמד ביותר עונה על כל שאלה אם זה באיימייל ובטלפון הזמנתי מארז מהם הוא הגיע תוך יומיים שלם מסודר ומאורגן
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
היי, הציעו לי לעבוד בבחירות לרשויות המקומיות ואני ככל הנראה אתחיל כבר את לימודיי באוניברסיטה. אני יודע שבתיכון/חטיבה/יסודי יש חופש והשאלה שלי האם גם באוניברסיטה יש חופש מלימודים ביום זה? תודה מראש ;D
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מספיק עם הת'רדים על מכוניות, הבנו שאתם coolים זה רוצה לדעת איפה מנוע זה רוצה לדעת איזה צבע זה רוצה לדעת איזה גיר שיפט חלס, גם כולם פה בני 12 עם רשיון לקורקינט על מנוע מדברים על פרארי
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה להתייעץ איתם בנוגע לזכויות שלי עם מקום עבודה שהתפטרתי ממנו לפני כמה ימים. חיפשתי בגוגל, אבל לא מצאתי מספר של מרכז הייעוץ שלהם, ולפי מה שאני זוכר היה משהו כזה. מישהו מכיר?
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
עושים לי סרטים בצהל ורוצים לדחות לי את הגיוס לעוד שלושה חודשים [אין מצבבבבב] בקיצור, ייתכן ובסופו של דבר אכנס להיות בדובר צהל ומשם יעזרו לי להגיע לתפקידים טובים בתחום האמור [לדוגמה - פיקוד צפון]. הציעו לי להיות במעבדה כימית במודיעין אבל לחכות שלושה חודשים בגלל המיונים - בנוסף הוסיפו ואמרו שבגלל שמודיעין זה קדם צבאי, לאחר הגיוס לא תהיה אפשרות לבקשר מעבר לתפקיד מודיעיני. רציתי להתיעץ אתכם מה לעשות - מצד אחד אם לא מגייסים אותי יום חמישי, אני כנראה ואחליט בסוף לא להתגייס - תבינו, אני עד היום חשבתי שאני מתגייס פתאום היום מודיעים לי שלא [בגלל שלא עברתי מיונים.. טעות שלהם שלא ביקשו] וכל זאת לאחר שכל מי שמכיר אותי יודע שאני מתגייס, התכוננתי נפשית לגיוס וביטלתי את כל החיים שהיו לי…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה קורה שם? האם הוא יכול לתפקד כמודם? האם זה יכול לפגוע במשהו? מה המחשב מזהה. יש לי ממיר ADB חדש כם דוקסיס. זה משנה משהו?
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
נוזל/מוצק כל שהוא ואני רוצה לדעת איזה חומר זה (ואין לי מושג דרך אריזה או משהו) איך אני יכול לבדוק? אפשר לבדוק את זה במעבדות של כימיה כל שהן? כמה זה אמור לעלות? יש דרכים יותר זולות? ועוד שאלה: אני יכול לבדוק כמה הדרו טסטוסטרון יש לי בדם? זה מסובך לבדוק את זה? *להעביר בבקשה למדע וטכנולוגיה
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אני לא יודע עם פתחו כבר אחד כזה אבל בכל מקרה. תציפו בבדיחות ויאללה טוב אני יתחיל: אחד נכנס לבית מרקחת, ניגש לרוקח ואומר לו:" יש לי היום פגישה עם חברה שלי, אני חושב שאני אקיים איתה יחסי מין... תן לי בבקשה קונדום אחד!" הרוקח מביא לו קונדום. הנער אומר "אבל בעצם יש לה אחות נהדרת תביא לי עוד אחד בבקשה". הרוקח חוזר עם עוד קונדום והנער אומר: "בעצם יש לה גם אימא מדהימה! תביא שלוש קונדומים" הרוקח חוזר, הנער משלם לו והולך. הגיע השעה של הארוחה וכולם התיישבו לשולחן והתחילו לברך את האוכל עם הידיים על הפנים. כולם סיימו ורק הבחור נשאר עם הידיים על הפנים. חברה שלו אומרת: "לא ידעתי שאתה כל כך דתי..." עונה לה הבחור: "לא ידעתי שאבא שלך רוקח... תודו שלא שמת לב לזה... '>http://www.2…
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
היי, פעם היה כאן מישהו שנתן תוכנה שאפשר למצוא בה מספר פלאפון או טלפון של בנאדם, לפי השם שלו, יש מצב שלמישהו יש את זה ויכול להעלות מחדש? תודה!
-
- 4 תגובות
- 81.3k צפיות
-
-
אני לומד מגמת הייטק בבית הספר ורציתי לדעת אם אני יקבל בונוסים... אז ככה, אני לומד: פיסיקה 3 יחידות סיב"מ יחידה 1 תיב"מ יחידה אחת שירטוט יחידה אחת בקרה 2\3 יחידות (לא זוכר...) מקבלים נקודות על מקצועות שהם לא 5 יחידות ויותר? תודה רבה חבר'ה!!!
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
נכנסתי לזיגזג חיפשתי ערכה לחלון נכנבתי לפרטים שלזה ושיחקתי עם העכבר כמו שנראה לי הרבה מכם עושים פשוט סתם בוחרים הכל איתו (מסמנים את הכל בכחול) וראיתי את הדבר הבא: כשמה שנמצא בין שני בקווים היה כאילו בצבבע לבן ולא רואם את זה עד שמדגישים את זה איזה יופי!!! תבדקו בכתובת: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_172&products_id=861 הערה : הודעה זו לא באה לפירסום האתר בהחלט
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת יום ראשון אני טס והחלטתי לקנות את המשחק אחרי הרבה זמן שאני משחק בו עכשיו השאלה שלי איפה אני יכול לקנות אותו במחירים לא כמו בארץ אם יש סיכוי למצוא או בברצלונה\ספרד או בדיוטי פריי לא ב200 ש"ח ?
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אהלן חברה! אני צריך את העזרה שלכם בבחירת נעלי ריצה. אז ההתלבטות שלי היא בין 5 דגמים:1) saucony triumph 9 שאני יכול להשיג ב 425 ש"ח בקניה באינטרנט . 2) saucony progrid omni 10 -300 ש"ח גם בקניה באיטרנט מאותו אתר. 3)saucony tirumph 10 -425 ש"ח- כנ"ל 4)brooks ghost 4 -400 ש"ח -כנל. brooks trailblade - 400 ש"ח - בחנות מסודרת... אני רץ בדרך כלל על אספלט על לפעים גם על שבילי עפר, בנוסף יש לי גם מדרסים אם זה משנה... תודה מראש על העזרה!
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
טוב מכיוון שאני כבר בקרוב מאוד ניגש לטסט [ובתקווה מוציא רישיון] התחלתי לחסוך למכונית...בינתיים הכל טוב ויפה,סיכמתי עם מישהו ואני כנראה קונה פג'ו 205 שנת 93 או סיאט איביזה שנת 94 עכשיו רציתי לדעת כמה יעלה לי ביטוח חובה + ביטוח צד ג' + ביטוח מקיף בערך מכיוון שבאתרים אין פרטים על המחיר. ואיך משלמים [12 תשלומים או מה שלא יהיה] על איזה חברה אתם הכי ממליצים לי..? כמה עולה בערך הביטוח? תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
-
-
אני נתקל בהמלצות נגד אייבורי אבל לא הבנתי למה יש למישהו איזה מידע קונקרטי?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-