כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,649 דיונים בפורום זה
-
זה הזמן לספוג מעט תרבות, שכה חסרה לכם, ילדים. רקוויאם לאנושות* \ פולחן עממי עתיק הו ערנב אכזר, מרושע, מפחיד את שמך אשא תמיד אם - למענך - אצטרך להחריב מקום ישוב כך אעשה שוב ושוב הו ערנב מבעית, מזעזע, מוזר אימת כל מושבה וכפר הו ערנב זורע בהלה והרס הופך גורדי שחקים לחרס כורה קברי אחים וממלאם בחלשים תן לנושאי שמך כוח להכות ללא רחם באלו שאת דתך לא אימצו ועושים כל העולה על רוחם הו ערנב לא תעצור - לא בדרזדן לא בהאג תגדע חיים בחול או חג כך תמשיך עד יום הדין למין האנושי את כוחך תדגים ותצמצם ערים שלמות לכדי גלעד חסר משמעות הו ערנב עזור לי להמשיך כשנהרות הדם מתפתלים והכל כך נראה ללא תקווה טע בי הרגשה של שליחות של חובה הו ערנב כארבעה מטרים גובהך ושלושים טון משקלך פרוותך עוטה שריון טי…
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אני רוצה למלות טופס ווינר אז יש לי מספר שאלות: 1) נגיד הימרתי על 30 ש"ח - אז הסכום שאני מפסיד הוא מקס' 30 ש"ח נכון?.. 2) אם אני מהמר על 30 ש"ח - כמה משחקים אני יכול לסמן (כנ"ל לגבי 10 ש"ח..)? 3) אם נגיד הימרתי על 4 משחקים ובשתים מהם צדקתי - אז אני מקבל את הכסף על השתי משחקים או לא מקבל משהו בכלל? 4) אני אשמח אם תתנו לי טיפים למילוי ווינר כי זה פעם ראשונה שלי.. 5) כשכתוב לי:"סכום זכייה כולל" אז כולל ה30 ש"ח? תודה.
-
- 5 תגובות
- 945 צפיות
-
-
אני מגיע מכיוון צפון ומתנייע בעזרת תחבורה ציבורית בלבד. לא מצאתי באתר של אגד קו שעובר שם (כרכום זה מקום נידח באיזור הכנרת סתם O.T למתחכמים)
-
- 5 תגובות
- 728 צפיות
-
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3456662,00.html ורבים שואלים מתי אצלנו, ואני אומר דמיינו לכם פיגוע ברכבת היכנשהו מתחת לרחוב הומה בת"א.
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
ישנן לא מעט יציאות שברובן חוזרות על עצמן במחשבים הניידים, והאמת אין לי מושג למה הם משמשות. אני אשמח אם אנשים כאן יסבירו לי לגבי היציאות הבאות: TV RF, RJ11, RJ45, S-Video, VGA, DVI, Firewire, HDMI (דוגמה להסבר: USB -אפשר לחבר לUSB עכבר,מקלדת,מצלמת אינטרנט, נגנים וכו') תודה מראש יגאל
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
http://yc7.beersheva.biz/ זה רק אני או שהם ממש העתיקואת הלוגו ורק הורידו את הכדור שבאמצע?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא יודע בדיוק באיזה פורום לפרסם אני צריך טכנאי רשתות שיכול לטפל ברשת יש 3 מחשבים רגילים + נייד הרשת קיימת אבל פתאום מחשב אחד לא רואה את השני משלם כמו שצריך אבל מחפש תותח במחשבים בנוסף מחשב הראשי צריך לעבור שדרוג קל מפרסקוט 3.6 GHZ ל -Q6600 והחלפת קירור למעבד -לטוניק שזה המלצה של רוב החברה מהפורום אם יש טכנאי רציני ישיצור איתי קשר בפרטי ביקשתי טכנאי מכמה חנויות אבל אמרו לי שאין להם שרות כזה תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 776 צפיות
-
-
מצאתי אצלי בבית חבילה של מטבעות משנים עברו וממדינות זרות . לא מבין בזה כלום זה כנראה של אחי הגדול ואני אמור למכור אותם ... לאן אפשר לפנות ? איפה אפשר לקבל מידע כדי שלא ישדדו אותי ?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תגידו איך\מה זה משטרה צבאית.... הבנתי שמשהו יכול לסדר לי שם להיות משהו (הכל מעורפל) אבל אין לי אפילו חצי מושג אם זה שווה משהו או בכלל מה זה..
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-
-
איתן כבל, השר הממונה על רשות השידור הסביר את המטרה של אותו גוף, אז אם שאלתם את עצמכם למה אתם משלמים אגרה, היה התשובה: http://www.globes.co.il/serve/globes/docview.asp?did=1000194665 ובל נשכח להוסיף "וכל הכבוד לשר" (ע"פ מילות השיר המפוסם...)
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-
-
ראיתי לא מזמן פרסומת מגניבה לאללה של איזה 2-3 דק' (האמת ראיתי שתיים). אח"כ אמרו לי שזה של mountain dew, משקה כזה. הצלחתי להוריד איזה 2 פרסומות שלהם, אבל זה לא זה. הם גם קצרים יותר. בגדול בפרסומת רואים איזה מרדף מגניב כזה של שני אופנוענים במהירות אדירה בעיר, יש שם גם את האפקט של זמן יריית כדור (מ'המטריקס'). בפרסומת השניה יש גם איזשהו מרדף על אופנועים אבל עם שתי בחורות. יש שם פעלולים ממש יפים. אשמח אם מישהו יודע על מה אני מדבר ויכול להגיד לי מאיפה להשיג את הסרטונים. ד"א, גם באתר שלהם הם לא מופיעים, יש שם סרטונים אחרים (יש שם אחד עם סטיבן סיגל. מומלץ! ) תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 601 צפיות
-
-
רדיו דיסק חדש? (אין לי חיבור aux ברדיו טייפ הזה ואני כעיקרון צריך רק את החיבור של הaux כדי לחבר את הנגן mp3 ולשמוע באוטו מוזיקה,ואני לא רוצה להוציא כ700 שקל על רדיו דיסק רק בשביל החיבור הזה...יש פתרון אחר?)
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני ניגש בקיץ 2004 לפסיכומטרי יש לי ספרי הכנה של "קידום" מקיץ 1999 השאלה שלי היא האם לפי דעתכם , החמש השנים שנים האלה פירושם שהספרים ישנים מנסיונכם אבקש לדעת , מה הורידו , מה הוסיפו בחמש שנים האחרונות וגם בכלל האם אתם חושבים שהבחירה שלי ללמוד לבד היא נכונה והאם יש איזה טיפים?
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3314878,00.html אם תשימו לב, התיאורים בתגובות של האנשים שראו את זה מתאימים לגרסאות שתוארו בסרטים שהביאו בדיון : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=192618.0 מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום לכולם,יש לי אקדח אויר ותקוע לי כדור בקנה..ניסיתי לטעון ולהחזיק ולנער כזה..זה לא מוציא.. מה לעשות?!למישהו זה קרה פעם?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
את הבדיקות הרפואיות, להעביר אליהם בדואר או להביא להם שם? תודה..
-
- 5 תגובות
- 761 צפיות
-
-
לפני חודש נרדמתי בטעות אצל אחותי במרפסת שיש לידה עץ עם עטלפי פירות. נכנסה לי מחשבה שמא ננשכתי מעטלף בשינה מבלי שהרגשתי, אז הלכתי ועשיתי חיסון נגד כלבת. מאז ועד היום היו לי כאבי ראש, מיגרנות, כאבי גרון, כאבי גב, התקפי חרדה ובשבת האחרונה היו לי דקירות באזורים שונים בגוף. הרופא משפחה אמר לי שאין לי כלום, הייתי במיון בעקבות התקף חרדה ואמרו לי שאין לי כלום. עדיין אני אוכל סרטים ולא מצליח לצאת מזה. הפסקתי ללכת לעבודה בעקבות כך. רציתי להתייעץ איתכם, לשמוע את דעתכם: מה הסיכוי שזה קרה, שננשכתי מעטלף פירות בשינה מבלי להרגיש?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אנשים בחודש האחרון אני וחברים מתאספים כל יום שישי למסיבת רשת, השבוע לא כולם יכולים לבוא, וחסרים לנו אנשים, רציתי לדעת אם יש עוד "חבורות" כמונו שנפגשים מדי פעם למסיבות רשת, ואולי יש אפשרות שנכיר ונפגש למסיבות כאילו, בעיקר לצורך הגדלת מספר השחקנים, אנחנו בסביבות גיל 25 מאיזור המרכז- ראשל"צ, פ"ת, ת"א, התיכנון הוא ליום שישי בערב, בראשון (ליד היקב) , 12 שחקנים, חסרים לנו בערך 6, בעיקרון אפשר גם להביא בודדים, אני לא מחפש דווקא קבוצת חברים, אז אם יש לך רישיון ורכב, מחשב טוב, ואתה אוהב משחקי רשת, תענה.
-
- 5 תגובות
- 923 צפיות
-
-
[glow=red, 2, 300]הגנרל שוורצקופף נשאל לאחרונה בראיון אם יש מקום לסליחה לאלה שתיכננו ויזמו את הפיגוע של ה- 11 בספטמבר. הוא ענה: אני מאמין שלסלוח להם זה תפקידו של אלוהים.תפקידנו הוא רק לדאוג למפגש הזה[/glow]
-
- 5 תגובות
- 995 צפיות
-
-
הי, יש לי שתי חבילות שנשלחו לארץ מחו"ל האחת יצאה מהונגקונג בתאריך ה25 לחודש והיום הגיע לבית המיון בתל אביב(נקלט במערכת של דואר ישראל) השניה יצאה מארה"ב בתאריך ה23 לחודש ועדיין לא הגיע לארץ(לא נקלטה במערכת של הדואר בישראל/נכתב שינוי באתר של USPS) מה זה השטויות האלה?, איך משלוח רשום סטנדרטי של הונג קונג(14 ימי עסקים) מגיע לפי משלוח Priority Mail International מארה"ב?
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני רוכש מחשב חדש ויש לי חבר שעובד שם ואני מכיר את זה שיש לעובדים אפשרות לרכוש מוצרים של אינטל בעלות זולה משמעותית. למישהו יש גישה והוא יכול לשלוח צילום מסך של המעבדים הנפוצים (6300, 6400) בכדי שאני אדע לגבי אומדן מחיר? נ.ב. חבר שלי לא יהיה בארץ שבועיים ולכן הוא לא יכול לשלוח לי צילום מסך בעצמו
-
- 5 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
http://www.ctv.ca/servlet/ArticleNews/story/CTVNews/20090216/nuclear_subs_090216/20090216?hub=TopStories
-
- 5 תגובות
- 974 צפיות
-
-
חיפשתי בגוגל כל מה שמצאתי שנרשמתי לא שלח לי ל EMAIL כלום מישהו מכיר איחסון אתרים אתר שבאמת מאחסן בחינם ועובד טוב אגב שאפשר לפנות לאתר ב FTP
-
- 5 תגובות
- 832 צפיות
-
-
הפעם קצת יותר רחוק מהבית שלי... עריכה- מפני שאני לא רואה את הדיווחים בתקשורת אני רק רוצה לומר שגם לפני 20 דקות וגם לפני 40, שוגר מטח טילים כבד.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-