עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by AppleJack,

אם אני מזמין כרטיס קול מחו"ל, האם אני צריך לשלם פה מכס ומע"מ ? ואם כן, כמה בערך ?

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  2. יצא לי לחפור לפני כמה ימים בבוידעם, ומצאתי גליון WIZ (מס' 119, עם כתבה על Mechwarrior 4!) ונזכרתי בתקופה העליזה של הביצפר היסודי, שכל 10 בחודש הייתי רץ לסטימצקי לקנות את הגליון החדש. היו לי ממש הרבה, יותר מ-50...הכי ישן שהיה לי היה גליון 78 אני חושב והאחרון 140...נדמה לי. חיפשתי קצת מידע באינטרנט על העיתון והבנתי שהוא נכחד כבר לפני שנים רבות. מישהו יודע מה באמת קרה לעיתון והאם יש תקווה שיחזור?

• 5 תגובות
    • 913 צפיות
  3. Started by DAVIDD,

http://www.kaspersky.co.il/contact :kopfpatsch: :lol: :lol:

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  4. Started by imac,

עד עכשיו היה לי X60 חוץ מזה שהוא היה קצת גדול הייתי מסתדר איתו סבבה... אבל עכשיו משום מה הוא לא נדלק.. ואני ינצל את ההזדמנות כדי לקחת פלאפון חדש יותר קטן.. ראיתי באתר האינטרנט של פלאפון בקטלוג המכירים את הפלאפון הזה - Telit x110, הוא נראה דיי קטן ויש לו מפרט נחמד מאוד.. האם מישהו התנסה עם הפלאפון? ויכול לתת ביקורת קטנה? ושאלה נוספת, האם כשאני מחליף פלאפון (אם הוא מקולקל) אני מקבל זיכוי כל שהוא?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by yambtz,

קניתי כבל USB מתאים אבל צריך גם דרייברים ובטח גם איזה תוכנה. מדובר במכשירי C350 (שלי) ו C380 של אחותי. חוץ מזה, אם מישהו יודע מה המגבלה על גודל הקובץ .mid שאני יכול להכניס בכל אחד, ואיזה תמונות, אני אשמח לדעת. תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Green,

שלום אני צריך לצלצל לאנגליה ואני לא יודע איך זה המספר שנתנו לי אבל אני לא בטוח שאני רושם אותו ישר ככה וזהו 07768492xxx אני לא יודע לאיזה חברת שיחות לחול אני מחובר ככה שעדיף לי לצלצל דרך מי שהכי זול לאנגליה תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by MaStRiX,

שלום לכל חברי הפורום. לפני כמה ימים,עבדתי שבוע בערך.. אספתי קצת כסף..(700¤) ואני מתלבט יום יום מה לקנות או מערכת קירור מיים(ביגוואטר),ולעשות מודינג קטן למארז ..יעני לקחת חתיכת פלסטיק שקוף ,פרסקט(איך שלא קוראים לזה) להשים בצד איפה שהברזל בצד שמאל,שייראו את כל הדברים וכו' וכו' ולקנות ביחד עם זה 2-3 קתודות כחולות,ואולי כמה מאווררי לדים .. או 2-3 "חתיכות" של זיכרונות,512MB של KINGSTON.. של 400MHTZ...(כרגע יש לי אחד..) או ספק איכותי,ולהחליף סוף סוף את הג'ינרי שיש לי ,עם משהו טוב כמו למשל משהו של אנמראקס 425P דגם משהו כזה,420W נקי וגם ביחד עם זה,XP120 עם מאוורר איכותי,שקט,וטוב של 120 מ''מ של TT עם לדים.... (ובבקשה לא רוצה לשמוע את התלונות על ביגוואטר וזה..) מה אתם…

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  8. Started by PhP dUdE,

יש איזה שיר שהולך ככה:"This is the end of the world as we know it this is the of the world as we know it..." מישהו מכיר?

• 5 תגובות
    • 738 צפיות
  9. Started by NuXeR,

שלום, כבר זמן מה אני מחפש קתודות במחירים סבירים בארץ, בעלי זמינות במלאי.. בכל החנויות שבדקתי או שלא היה זמין במלאי, או שהיו רחוקות והמשלוח היה יקר, עד שהיום ראיתי היום ב- pccoolשיש סניף בנתניה ו-2 קתודות אולטרא SunBeam עולות רק 65 ש"ח , מחיר זול ללא ספק. התקשרתי לוודא שהמוצר זמין במלאי והודעתי שאני אגיע בשעות אחרי צהריים. כאשר הגעתי לחנות המוצר המבוקש נמצא, אך לאחר בדיקה באתר המחיר היה 99 ש"ח ולא 65 ש"ח כפי שראיתי בבית.. המוכר אמר לי כי הם עדכנו מחירים . אני, שבאתי במיוחד (אני לא מנתניה) והתקשרתי לוודא - סיפרתי לו כי המוצר עלה 65 ש"ח כשיצאתי מהבית, וללא וויכוח קיבלתי את המוצר במחיר הקודם. כל הכבוד

10. Started by x-dude,

יש בוואלה שופס (לא הבאתי לינק כי אני לא יודע אם מותר)...מישהו יכול להסביר לי מה הפשר? זה נמכר עכשיו? או מ 30.10? * מכירה מוקדמת - תאריך היציאה המשוער של הסרט הנו 30.10.05 התאריך כפוף להחלטת האולפנים. הסרט יסופק תוך 10 ימי עבודה ממועד זה.

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  11. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=124&msgid=58068091

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  12. Started by miki20008,

מישהו רוצה לעשות איתי הזמנה מיחול ין לי כרטיס אשראי ואני לא יודע מאיפה ואיך להזמין עים מישהו יודע ורוצה להזמין איתי שיגיד לי כי ראיתי 2 קתודות ב 7 דולר = 32 שקל 2 קתודות ומישלוח משהו כמו 150 שקל אבל עים קונים הרבה אז זה מישתלם מאד

• 5 תגובות
    • 889 צפיות
  13. Started by urich,

מכירים pimp my ride אני מת על התוכנית הזאת בקיצור עכשיו ראיתי takeoff על התוכנית באתר של xfx שהיא אותו הדבר רק מחשבים- שנראים מגוחך חזקים באופן מגוחך בעצם כל העסק מגוחך (והם יודעים את זה) בקיצור מצחיק למדי אז בויקשה צק ויס אווט וכו'. http://www.extremepcgarage.com/home.html

• 5 תגובות
    • 975 צפיות
  14. Started by PayneBack3251,

אהלן אנשים...יש לי בעיה רצינית של חוסר שינה... אני המון פעמים יוצא עם חברים עד שעות מאוחרות אבל אני בניגוד אליהם מתעורר מוקדם...לדוגמה היום חזרתי הביתה ב 4 לפנות בוקר והלכתי לישון התעוררתי בשעה תשע בבוקר ורובם התעוררו בשעות של 12 עד סביבות 2 זה תמיד ככה אצלי...זאת בעיה רצינית בשבילי איך אפשר לסדר את זה ?! תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  15. Started by nehmia,

כמה קילומטר הוא עושה על ליטר דלק? איך הולך ההילוכים אלצו זה כמו בריינגר? לכמה קמ"ש הוא מגיע? ואיזה דגם שלו מומלץ לקנות?

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by ShoCo,

שלום, תוכלו בבקשה לתת לי איזשהו אתר/מדריך/או משהו כזה שנותן לי את כל המאפיינים שיכולים להיות לכל חלק במחשב? (כרטיס קול, כרטיס מסך, מעבד וכדומה), תודה

• 5 תגובות
    • 643 צפיות
  17. Started by ran19,

רציתי לדעת כמה דולר שווה בשקלים ? כיאלוו כמה זה 2$ = ? אני חושב שדולר זה 5 שקל זה נכון ?

18. Started by דודי הסטלן,

שלום, שימו לב באתר הזה שנתקלתי בו, האתר הראשון העברי שמציע לינקים לביטורנט. הייתה גם כתבה ב-Ynet אני מניח שהעניין די רציני והאתר יהיה שימושי מאוד לרבים מאיתנו. www.torrent.co.il תהנו.

• 5 תגובות
    • 860 צפיות
  19. בכללי, אני מחפש אתר כמו זה: http://www.heaven666.org/pictures.php?f=30 רק הבעיה היא שהוא מלא בתמונות סקס בצד, והוא מאוד איטי אז לא נוח לי לגלוש בו. יש לכם אתרים דומים, נקיים (אמא ושלוש אחיות, התמונות בצד בכל זאת מביכות :-\) שמראים תמונות מצחיקות או סרטונים כאלה? (עדיף תמונות). חוץ מ-GOOB הישראלי, או מה שהשם שלו לא יהיה. לא אהבתי אותו.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. מהיכן אני יכול להשיג חומר ללימוד תיאוריה של טרקטור? כולל מבחנים לדוגמא ותשובות לשאלות? תודות, נדב

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

תישמעו תעזרו לי לזהות את האישה הבא: אני יודע שהיא מהאתר הזה http://www.skins.be/ אבל מי זו? [attachment deleted by admin]

22. Started by MATOK,

שלום לכולם. אח שלי טס לארה"ב עוד שבועיים ויש לי תקציב של 400$ איזה רכיב למחשב חוץ מכרטיס מסך כדאי להביא משם?

• 5 תגובות
    • 554 צפיות
  23. יש לי פלאפון של נוקיה ברשת סלקום... איך אני מוריד את ה סלקום סלקום הזה שכתוב ב 2 שורות האלה? או לפחות להוריד אחד מהם...?? איך אני עושה את זה.?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by idofr,

יווווווווווווווו זהו אחרי 3 וקצת שעות שניה (או יותר נכון 2 והרבה) התעוררת י(דווקא די ערני ) לבצפר יצאתי למטבח להכין משו לאכול ופתאום אני רואה את השמש בצבעים של זריחה אז חשבתי לעצמי "אמ....מה הולך פה?! אני באמת אמור להיות ער בשעה כזאת?? זה לא הגיוני !! בטוח יש טעות" לקח לי איזה דקה לשכנע את עצמי שהכול בסדר ואני צריך להתארגן ולעוף ו.....זהו אז אחרי מקלחת שינייים וכול שאר הדברים שצריך לעשות בבוקר אני עף מפה לבצפר .......נדבר אחרי אגאדיר בייייי לכולם בוקר טוב (אגב אין לי מושג מה אני עושה פה בשעה כזאת אבל רציתי לשמוע מוסיקה וזה בא לי טוב עם המוסיקה אז.....)

• 5 תגובות
    • 587 צפיות
  25. Started by love-its-my-name,

מה נשמע ? טוב אז אני רציתי להתייעץ עם בעלי ניסיון בעניין בגרות באנגלית של 5 יחידות. כפי שרובכם יודעים, המורה בוחרת נושא שעליו התלמידים צריכים להכין סיפור בעל פה שיבחנו עליו גם כן בבגרות בעל פה. הנושא ה"מרתק" שהמורה שלי בחרה לנו הוא - אישים שהשפיעו על העולם. פירוט היא תיתן בהמשך אבל זה עדיין לא רלוונטי. מה שאני צריך הוא לבחור את האיש הזה שהשפיע על העולם. לא משנה באיזה תחום וזה מה שבעצם הופך את זה לקשה... חשבתי על ביל גייטס, אינשיין, ממציאים שונים וכן הלאה אך אני לא רוצה לבחור במשהו שישעמם מסיבות כמו - שהבוחנים שמעו כבר הרצאה על זה, סתם לא מעניין את אף אחד, לא מכירים את האדם וכדומה. חשבתי שאולי אתם תוכלו לסייע לי קצת בלמצוא על מי לעשות ולמה.. כנראה שאני אלך יותר לתח…

• 5 תגובות
    • 3.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.