כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
אולי זה לא המקום, ואני מצטער אם זה המצב אבל לדעתי הפורום באתר בשם: אודיו וקולנוע ביתי פשוט לא קולנוע ביתי ולא נעליים (מצטער על הביטוי) הוא פשוט אודיו. מירב ההודעות שם הן פשוט על אודיו וגם התשובות הן רק על אודיו שאלות בקשר לנושאים הקשורים ל HTPC או טלוויזיה נענות בספק, (לאו דווקא השאלה ששאלתי) , אלא כאשר חיטטתי בארכיון פשוט התבררה לי התמונה המלאה אני בסה"כ אדם פשוט ך ההצעה שלי אולי פשוט להפריד בין הפורומים או ל"השיג" אנשים יותר מבינים בכל הקטע של הHTPC, כרטיסי טלוויזיה וכה.
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
עזרה: איך קוראים לסרט שהוא מתעורר כל יום לאותו יום בדיוק ב 6 בבוקר ?
-
- 14 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
-
-
היי חבר שלי עכשיו שם והוא מביא אמור להביא כמה דברים.. logitech g5 sennheiser eh250 Steelpad S&S אני צריך חנות שבטוח יש בהם את שלושת הדברים האלה...(ולא צריך להזמין...כי הוא לא יהיה שם הרבה זמן..) המקומות שהחנות צריכה להיות בהם הם: בניורק | אורלנדו | מיאמי | לאס ווגס | לוס אנגלס זה ממש ממש דחוף!!! תודה מראש install
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
מישהו שמע האם יש\אין פרסאידים ? תמיד אני מפספס .. מקווה שלא פיספסתי כבר
-
- 8 תגובות
- 947 צפיות
-
-
-
http://www.mytempdir.com/194040 תגידו שהיא לא מאמי. :-*
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אהלן ערב טוב ושבת שלום שירתתי בשנת 2010 16 ימי מילאואים והבנתי שישנו מענק כלשהו שניתן על כמות ימי המילואים ששירתת, תשלום נוסף מעבר לתשלום הרגיל של ימי המילואים, אשמח לשמוע על כך בהרחבה, כמה למה ומתי צריכים לקבל . תודה ושבת שלום
-
- 24 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
שבאיזה משחק טניס אחד השחקנים חובט בכדור ובדיוק עוברת יונה והכדור פשוט מרסק אותה אני ממש חייב את זה . (התערבות אם איזה בנאדם שרוצה הוכחה לסיפור - הוא לא מאמין) בבקשה עזרה
-
- 13 תגובות
- 876 צפיות
-
-
האם יש להקות\שירים מאותם השנים שאתם אוהבים? הלהקות\זמרים שאני אוהב (ויש המון): *Sandra *Scorpions *Roxet
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בחיפה ארלוזורוב,אמא איזה פחד רצחו מישהו נראה לי שהוא מת. מלא משטרות,אמבולנסים,זקא ובלאגנים...תרמילים של אקדח לאורך כל הרחוב. שמעתי את היריות ונראה לי זה חיסול חשבונות. :-\
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז בסוף לא יצא לטוס לנאפה בחופש הגדול. בחרנו יעד חלופי שהוא חופשת סוכות שזה יוצא סוף ספטמבר. האם מומלץ ? מבחנית מועדונים ותיירים ובעיקר תיירות שיהיו שם אנשים.
-
- 35 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
קראתי בויקיפדיה ומארק צוקרברג הרוויח יותר מ-7 מיליארד דולר בזכות הפייסבוק. שאלתי היא ממה הוא עשה כ"כ הרבה כסף?? (זה לא נראה לי הגיוני שהוא עשה את כל זה מפרסומות...)
-
- 3 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה בכל נגן שהוא, שאני מוסיף לו כתוביות בעברית, אני רואה את הכתוביות בסינית (אני בטוח שהכתוביות בעברית). מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
בבית מרקחת לא רוצים למכור לי בקבוקון אלכוהול מרוכז (85%-100%) כי אני עוד לא בן 18. אני רוצה לנקות את המעבד מהמשחה הישנה. הם אומרים שאסור להם למכור לי אלכוהול בריכוז כל כך גבוה אפילו שאין מצב שאני אשתה את זה.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן שמעתי קאבר ששרה אשה לשיר crazy של gnarls barkley. השיר היה עם קצב והכל - משהו חדש, רימייק כלשהו, ואני ממש מחפש אותו. מישהו מכיר תמבצעת?
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
תרביצו תגובות מפרגנות ותדרגו. בין המדרגים יוגרלו 20 גימלים! אגב, בימים אלו אני וחברים שלי עובדים על הרכב ששר רוק, ובלדות רוק.. (שמין הסתם לא ישיר את כל השירי כוכב נולד האלו..) קיצר פרגנו לי בצפיה.. 8) http://www.flix.co.il/myclip/showVideo.asp?m=1132853
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם איך קוראים לשיר בפרסומת שיש כרגע לגומרות הולכות הוא מתחיל ב- Hello.... (השיר הראשון)
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
משהוא יכול לגלוש לפה: http://46.116.23.167 ולהגיד לי מה העמוד שהוא מקבל?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם! מחר כידוע ט"ו באב, חג האהבה והרומנטיקה! איך תחגגו? איך תשמחו את החבר/ה שלכם? הצעות לבילויים רומנטיים? מישהו רוצה לשתף את התוכניות שלו למחר? דרך אגב, חיפשתי בנרות ולא מצאתי באינטרנט את המילים לשיר I LOVE U BABY (אתם בטוח מכירים :-[), אין לי מושג מי כתב אותו, ואני רוצה להפתיע את חברה שלי ולשיר לה... :-[ אודה למי שימצא עבורי את המילים. ט"ו באב שמח לכולם!
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מצאתי שריטה בחלון הקדמי של הרכב. פעם ראיתי מישהו שמתקן שריטות כאלה אבל זה היה לפני הרבה זמן מישהו מכיר בעל מקצוע או מוסך שמתקן שריטות בחלונות ?
-
- 17 תגובות
- 10.8k צפיות
-
-
קניתי מחשב ולפני חודש מי חנות(המחשב לא הגיע) אומרים לי מחר המחשב יהיה מוכן ואז הם אומרים היתקלקל הלוח כול פעם הם אומרים בעיה חדשה! אני מחקה למחשב חודש! בחנות הם קיבלו תשלום ראישון! בחנות אמרו לי היום המחשב יגיע. עם המחשב לא יגיע היום ולא מחר אז אני יוכל לבטל את המחשב שקניתי ולקבל את התשלום הראשון? בלי בעיות?
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
http://news.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=&id=156115