עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני מדבר על התוכנית עם המסוק המשוכלל הזה. לפני 2 פרקים היה איזשהו שחקן ששיחק מדען והיה חבר של השחקן הראשי. בפרק היום אותו שחקן משחק באותה סדרה עם תפקיד של אדמירל וכרגע הוא מנסה להרעיל את השחקן הראשי. אפילו לא אותה דמות!!! איזה עלוב!!!

• 44 תגובות
    • 4.1k צפיות
  2. אחי מחפש רכב חדש. התקציב בסביבות ה-50,000 שקלים. אפשר קצת יותר אם התוספת מוצדקת. בעיקרון אני רוצה רכב שיש לו מוניטין של רכבים לקשישים כי זה מקטין את האפשרות שאיזה צעיר עם פוזה קרע לרכב ת'צורה. צעירים לא אוהבים רכבים לא "מגניבים" ששמים דגש על בטיחות ואמינות על חשבון המראה החיצוני. לכן מכוניות כמו סיאט איביזה, פיאט פונטו (שנתון נמוך), גולף, הונדה סיוויק, אקורדה ועוד כמה רכבים נופלים. הדרישות נוקשות: לא אמריקאיות, לא קוריאניות (בשום פנים ואופן. פיאט טיפו שלי שנת 95 נוסעת יותר טוב), לא אירופאיות למעט גרמנית, איטלקית וצ'כית. מה יש להציע?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Wingedbull,

התליון זהה לזה שבתמונה, אני מחפש כזה. אם אני לא טועה הוא בצבע לבן\שנהב. לא יודע מאיזה חומר הוא עשוי, אבל אני ממש רוצה תליון כזה לשרשרת רגילה, שחורה. מישהו יודע אולי או נתקל בכאלה? אפילו בדומה. אני אשמח לעזרה. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by RamiHa,

הלוואי והיה לי מקום לכזה כסא...

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by rk666,

אני מחפש שירים מהאיטיז, אני פשוט לא זוכר את השמות של הלהקות או השירים (שמעתי אותם מלא פעם, אבל אני זוכר מהם שהם היום טובים וזה הכל ) אם מישהו יכול להביא לי שמות של שירים טובים, שיביא תודה מראש RK

• 31 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. Started by Fatless,

יש חנות שהשם שלה KRMA PC או משהו דומה לשם הזה אני רוצה לקנות חלקים למחשב אני רוצה לדעת אם קיימת חנות כזאת ! תעזרו לי בבקשה אם יש חנות כזאת תוסיפו לינק בבקשה ! תודה לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  7. יש אנשים שימצאו חומר זה מעניין נלקח מעיתון מעריב - "המגזין" בתאריך 19/9/10 [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אני צריך את המיקוד ואם אפשר תרגילים לתרגול שיהיו במבחן תודה מראש לעוזרים.

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by uriya,

איך אני יודע , אחרי שאני רושם את הפקודה ומתחילות השורות לזרום להן, כיצד אני יודע איך לקרוא אותן, ז"א מה שייך למה?, האם יש איזה מקרא מסויים איפהשהו שתוכלו לתתלי , אשמח אם תענו על שאלתי אוריה

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  10. אחד מהכדורסלנים הפופולריים ביותר במילניום החדש פרש ממשחק פעיל, וב-L.A Times החליטו ללוות אותו עם תצוגה נהדרת של כל הזריקות אותן עשה במהלך הקריירה שלו בין אם אתם אוהדי כדורסל אדוקים ובין אם לא – השם קובי בראיינט ככל הנראה מוכל לכם היטב. הבלאק ממבה, שהעביר את כל שנות הקריירה המקצוענית שלו באותה הקבוצה (הלוס אנג'לס לייקרס), הפך לקלע המוביל שלה בכל הזמנים וזכה בחמש טבעות אליפות ובעוד מגוון תארים אישיים וקבוצתיים, פרק ממשחק פעיל לאחר עשרים שנות משחק – וזכה כמובן למגוון מחוות מרגשות על תרומתו הגדולה לענף, ועל נאמנותו הבלתי מתפשרת. מבין כל אלו, הכי הרשים אותנו המהלך שעשו עבור השחקן באתר האינטרנט של העיתון L.A Times, כשהתבססו על הסטטיסטיקה המפורטת שאוספים בליגת ה…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. כיום אני ברשת פרטנר..ולא סובל אותם. אני מעונין לעבור לרשת פלאפון. יש להם איזה מכשיר שאני יכול לקנות ללא התחייבות במזומן,ושהוא עולה פחות מ1200 ש"ח? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 729 צפיות
  12. Started by 114508534,

???????????

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  13. הייי קודם כל אני אסביר בבית ספר שלנו בזמן האחרון כמה אנשים סטלנים במיוחד התחילו להכניס את עצמם לטראנס בצורה מאד מוזרה, בעזרת הרינגטון של הפלאפון שלהם (3510) עכשיו בעוד שבועיים יש לשכבה שלנו טיול שנתי וביקשו ממני לתקלט בערב, אז החלטתי להיות מקורי וליצור טראק עם המלודיה של הרינגטון הזה אז כל בעלי המכשיר הזה (או חדשים יותר של נוקיה) אני מאד מאד מאד מאד אודה לכם אם תקליטו את הצילצול carnival (או carnaval בכל מקרה זה כזה צילצול מציק ולא קשור) ותעלו לי את זה לפה המון המון המון תודה מראש לעוזרים!!!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by shloosh,

בסגנון הפירצה, the good shepherd,אפילו נפלאות התבונה מתאים.. יש המלצות?? אני מחפש ולא מוצא שום דבר אוף ראיתי כל דבר שיש. spy game , השתול,השתולים.... תודה

• 3 תגובות
    • 970 צפיות
  15. Started by nat64x,

:lol:

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  16. Started by IG,

ישבתי לי... טוב, נו, הלכתי לשרותי ובדרך חשבתי על הדוסים שבגללם שוב סוגרים היום את העיר, והגעתי למסקנה: תחזיקו טוב... wait for it... ... wait for it... ... דוסים הם wait for it... .... הומואים! הסבר: 1. הם נוהגים יותר גרוע מנשים ומתלוננים על אחרים (אשכרה האשים אותי אחד שאני נוסע בכיוון הפוך לתנועה- כשהוא נסע בנתיב שלי. יצא לי לראות כנראה עשרות שמבחינתם תמרור "עצור" זה בגדר המלצה לא רלוונטית בעליל. שלא לדבר על מעברי חציה וילדים שכבר נמצאים עליהם...) 2. הם מתוסבכים יותר מנשים (לעשות חגיגה על קבר של איזה "צדיק" בועל קטינות נראה להם הגיוני יותר מלעמוד דקה בצפירה או.. נגיד... למצוא עבודה) 3. הם מתרועעים בעיקר עם בני מינם ונגעלים כשרואים פיסת עור גדולה יותר מ10X10 ס"מ ששייכת לב…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  17. דעה: אין לי מה לומר.. אין אין מילים מרוב הזעם על הניהול משחק הדוחה של האיש הזה. דיבורים כמו חול ואין מה לאכול! צביקה שרף - לוזר! פשוט בנאדם לוזר, זה לא יאמן כל פעם הוא מוכיח את זה מחדש, ואין מה לעשות. ההנהלה של מכבי כשלה! מקווה שילמדו לקח. מוג לב שלא יודע לנהל משחק. פשוט אפס הבנאדם . חילופים לא מוצלחים, פסק זמן לפעמים טובים לפעמים לא, החלטות גרועות, רק פוזות. ביצועים בשטח? אפס. המשחק היה לו בידיים והוא איכזב כרגיל!! למה טל בורשטיין לעזאזל לא נכנס? אז מילא...איפה 2 מובילי כדור בסוף?!!? ביינום? לבד?!?! החרב פיפיות הזה? מקווה שהוא יעוף לקיבינמט ממכבי ולא יחזור אף פעם. לא אוהב את האישיות הזו! זוהי הנחמה היחידה שלי - לא לראות אותו בכלל , לא במועדון, לא על הקווים ולא קשור. ב…

• 34 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by Nahum2,

הסדרה שודרה בערוץ 3 היה שם נער שיצא עם המשפחה שלו ליער ונפל עליו עמוד חשמל ואז הוא עבר לעולם סטייל ימי הביינים עם "קוסמים" שהם בעצם אנשים עם ציוד שמסוגל ליצר חשמל ולירות אותו על מטרות. לצערי אני לא זוכר הרבה יותר מזה. למישהו יש מושג? אני מאמין שהסדרה שודרה לפני 10-11 שנה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by x-dude,

האם המכס עדיין בשביתה? היזמנתי איזה חלק מארצות הברית ואני מחכה לו ממש הרבה זמן

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  20. למעלה ליד השם, נכתב לי מטעם הישרדות שאני אומר:"גמר הישרדות בנענע 10 מירית על בטוח תיקח, אריק ונטע לי שיחקו מלוכלך יותר..." בחיים לא כתבתי את זה בפייסבוק, זה נכתב לי בשעה 16:13 וכתוב ליד via Nana. יש סיבה לדאגה? בגלל מה זה יכול להיות?

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  21. ואיך הולך המשכורת מ10 לחודש עד ה10 לחודש הבא??? או מה1 לחודש עד ה1 לחודש הבא?? תודה חברה..

• 9 תגובות
    • 990 צפיות
  22. Started by redti,

זה זמן ארצי אם אני לא טועה ואני בבלבול רציני ... מישהו יכול לאמר לי באיזה שעה זה?

• 9 תגובות
    • 962 צפיות
  23. Started by david2006,

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  24. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

אתם יודעים איפה אפשר למצוא עניתקה כזאת במחיר סביר...?? או כל גיפורס 3 אחר... אולי רגיל או 500

25. Started by HitmanX,

הבקשה בכותרת..

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים