כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 266 צפיות
- 1 follower
-
-
-
אני רוצה לקנות ספר שקיים רק בחנות האמריקאית אבל נדרש אמצעי תשלום בארה"ב (ויזה או פייפאל עם כתובת אמריקאית) יש פיתרון לעניין ?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
יומולדת שמח רן ! שיהיה בכיף ותהנה מכל רגע 25 שנה שמח 8) :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: ואחד לשנה הבאה - :auto: :biggthumpup:
-
יש את ה"חוט" הזה שבו אנשים שמים לינקים לאפלקציות שלהם. במקרה שלי זה המשחקים שלי. יש לי הרגשה שאף אחד לא ממש קורא את הפוסט ההוא. אוליי בעצם הפעילות בפורומים פה היא די נמוכה. או שרק האפלקציות שלי לא מעניינות ושל אחרים דווקא כן. המצחיק הוא שכל המתלהבים שמפרסמים את האפלקציה שלהם לא טורחים לבדוק אפלקציות של אנשים אחרים. ואז גם אף אחד לא בודק את שלהם. אז יש טעם בכלל לכתוב פה על הפיתוחים שלי או שזה סתם מציק? או שפשוט אנשים רגילים לא להסתכל על אותו דיון ולכן בכלל לא יודעים על האפלקציות האלה מלחתחילה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ההבדל בין מקלחת של אישה למקלחת של גבר מקלחת של אישה את נכנסת למקלחת. מחפשת את המגבת הקטנה לפנים, המגבת הקטנה לידיים, המגבת .לרגליים והמגבת לגב. חופפת השיער עם שמפו מקוקוס ודבש עם 83 ויטמינים .חוזרת על פעולת החפיפה עם שמפו מקוקוס ודבש עם 83 ויטמינים .חופפת את שיערך עם מרכך גם הוא מקוקוס ודבש ומשאירה ל- 15 דקות רוחצת את הפנים עם תערובת אפרסק במשך 10 דקות עד שהפנים נהיים אדומים. את יתר .הגוף את רוחצת עם סבון גוף עשוי מאגוזים ותותי שדה .(שוטפת את המרכך (פעולה זו נמשכת כ- 10 דקות כי צריך לוודא שכל המרכך ירד מגלחת את בית השחי והרגליים. שוקלת לגלח גם את אזור הביקיני, אך את מחליטה להסיר .שיער זה ע"י דפילציה מייבשת את עצמך קלות בתוך האמבטיה. יוצאת ממנה ומנגבת את עצמך הי…
-
- 27 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
הסיפור הוא כזה: בדצמבר 2008 שדרגתי למהירות 4M ושילמתי 82 לבזק ו-65 לנטויז'ן. לפני שבועיים קיבלתי מכתב מבזק ששודרגתי ל-5M והמחיר עלה ל-106 ש"ח לחודש עם התחייבות לשנה. היום מצאתי זמן לברר איתם את החיוב והם טוענים שקיבלו קובץ שידרוגים מנטויז'ן שכלל אותי בתוכו. מה שמוזר פה זה שנטויז'ן לא חייבו אותי בחודש שעבר (כי אני אמור לקבל 3 חודשים בחינם, כלומר עד מארס אני לא משלם לספק). אתם מבינים, נטויז'ן העלתה לי את המהירות (בדקתי ובאמת יש לי 5M) אבל על דעת עצמה. מה כדאי לי לעשות עכשיו?
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
איך המחשב יודע מה השעה ? נגיד וכיביתי את המחשב ל כמה ימים ונגיד והוא לא מחובר לרשת איך הוא יודעה כמה שעות עברו מאז שהוא כובה ואיך הוא יודעה מה השעה לאחר כמה זמן ?
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
אהלן חבר'ה. ראיתי ב-H&O ערכת בשמים של ADAM שזה כולל דאורדורנט, אפטר שייב, בושם ועוד משהו במחיר של 150 שח שזה נראה לא רע בכלל. מכיוון שזה בא באריזת קרטון לא נותנים לי לפתוח ולהריח :-X , עכשיו לחבר שלי היה דאורדורנט שלהם ופשוט היה לו ריח של קוטל חרקים ואני לא צוחק. אז אם למישהו פה יש ניסיון עם ADAM אז שיכתוב לי כי אני פשוט לא מהאלה שיקנו בשמים ב-350 שקל תודה BOSE
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
איך אייבורי? ו-ksp? ואיפה זה זיגזג? ויש עוד חנויות טובות?
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
אני מעוניין להתקין משחק ישן הדורש הגנה מדיסקט (שאין לי). קיימת האופציה לשחזר את ההגנה לדיסקט חדש אבל אין לי בכלל כונן דיסקטים במחשב. האם יש דרך לעבוד על המחשב שכן קיים כונן דיסקטים כמו שעושים עם דיסק וירטואלי? מבחינת אמצעי איחסון חלופי אני מעדיף להשתמש ב DOK ואם לא ניתן אז במחיצה או ב CD.... תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
http://www.mako.co.il/news-israel/local/Article-089d0c4d6f71431017.htm בזבובז :\
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
בתאכלס, זה נותן משהו חוץ מחופשי סמסטריאלי/שנתי והנחות לכל מיני אתרים?
-
- 9 תגובות
- 4k צפיות
-
-
בין אם שמתם לב ובין אם לאו יש לנו מודרייטור חדש לפורום תוכנה - KoDkOd. אני מקווה שתצליח בתפקידך החדש ותוביל את הפורום למקומות טובים יותר וגבוהים יותר. והעיקר - שיהיה בהצלחה
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב אז ככה: יום חמישי יש לי בוחן על החומר ואני לא יודע כלום אבל כלום! המורה לא יודעת להסביר היא פשוט פותרת את התרגיל הלוח ובאותו זמן אתה צריך להקשיב להעתיק להבין בו זמנית. מישהו יכול להסביר לי לעזאזל איך אני פותר את זה? (זה עם מכנה משותף).
-
- 21 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בסביבות ה10 ספרי לימוד של קורס MCITP שלמדתי בג'ון ברייס לא מזמן. הספרים הם של מייקרוסופט כמובן. רציתי לדעת כמה הם שווים אם בכלל? אני יודע שהספרים האלה חדשים עולים כמה מאות שקלים טובים. אשמח לחוות דעת תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי יום הודלת חגיגה גדולה אין אין אין חגיגה בלי בלי בלי בלי עוגה איפה איפה איפה איפה איפה העוגה ? יום הולדת חגיגה נחדמת מה ננעים מה נחמד של כול ילד וכול אחד לא נולדו ביום אחד אלה רק ביום הולדת רק ביום הולדת :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :birthday: :birthday: :birthday:
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה אני מבחין ביותר ויותר מקרים של אנשים שלא רוצים לחיות כולל באתר זה טענות כמו זה בסדר שערבים הורגים אותו זה זכותם צריך להכיר בתרבות שלשהם או כמו היהודים לא בסדר שהם עזבו את הארצות שלהם ונילחמו בבריתים ובערבים לפני שהמדינה קמה וכו' מה דעתכם עוד משהוא שם לב לכך אולי?
-
- 8 תגובות
- 844 צפיות
-
-
במסגרת תערוכת CES 2026 הודיעה היום חברת SanDisk על השקת SANDISK Optimus כשם החדש לליין כונני ה-SSD הפנימיים המובילים שלה לגיימרים, יוצרים ואנשי מקצוע. זה הוא מיתוג מחדש לכונני WD הקיימיםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם החלטתי לקנות כסא חדש אחרי שמה שיש לי עכשיו (דגם "יואב") כבר עשה את שלו, ובקושי נשאר לו ספוג מתחת לבד (בכל זאת יש לי אותו 4 שנים). אתמול הייתי באופיס דיפו, ACE והום סנטר וישבתי על מלא כסאות, ואחד מACE היה ממש נוח עם הרבה ריפוד אבל המחיר שלו 579 ש"ח. אני רוצה כסא שיחזיק להרבה זמן והכי חשוב עם גב גבוה כדי שיהיה לי משענת לראש, בכסא שלי אני סובל ואחרי ישיבה ממושכת יש לי כבר כאבי צוואר בגלל שאין מקום להניח את הראש. למרות שראיתי שלא מומלץ לקנות כסאות מנהלים במחיר כזה כל הכסאות תלמיד שראיתי היו עם גב נמוך ככה שהם לא אופציה בשבילי. עדיף לא לחרוג מ500 ש"ח, ואם כן שלא יהיה יותר מידי.. כמו כן, יש מקומות יותר מומלצים וזולים לקנות בהם חוץ מאיפה שהייתי? תודה
-
- 15 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
(אין לי מושג אם אפשר לשייך את זה לפורום אחר כאן, אבל אם כן, אשמח אם יועבר) יש לי טלויזיה בחדר, קניתי אותה לפני שנתיים באולסייל. SHARP 29BE1F 29" בימים האחרונים, יש לה איזושהיא בעיה מרגיזה להלן "התופעה" : המסך מתחיל להיות מרוח (BLURRY) מעט, והטלויזיה מתחילה להוציא מעיין "שריקה" מעצבנת שעושה כאבי ראש כזאת אם עכשיו הדלקתי את הטלויזיה, אז בערך תוך שעה זה מתחיל לקרות אם ברגע שזה קורה, אני מכבה ומדליק אותה, אז זה מסתדר , ואחרי בערך רבע שעה זה קורה שוב כשאני ממשיך לכבות ולהדליק אותה כל הזמן ככה, זמני הופעת התופעה מתקצרים הטלויזיה מחוברת לממיר של הוט, וגם למחשב באמצעות כבלי RCA. ניסיתי לנתק אותה מהכל, כולל חשמל, למשך לילה שלם, לא עזר. למישהו יש מושג מה זה יכול להיות ואיך אני יכו…
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-