כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,568 דיונים בפורום זה
-
כל העידכונים האין סופיים שגוגל מוציאה לדפדפן הבאמת טוב הזה ומה הבעיה לכל הרוחות להכניס אופציה לפתוח קובץ מבלי לשמור אותו על המחשב? ברור לי שבכל מקרה הוא ישמר בTEMP אבל זה הרבה יותר נוח ופשוט ככה לפעמים.
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
-
בזמן האחרון יותר יוצא לי לראות על חומרה של מחשבים מדבקה שהחומרה " תואמת ויסטה".. זה קצת מצחיק אותי לראות מדבקה על מסך מחשב שהוא תואם ויסטה ועל לוח אם אותו הדבר.. מה יהיה עם הבדיחות האלה??
-
- 10 תגובות
- 868 צפיות
-
-
לא משדרים את זה בGAMEONE , טוענים שיש להם בעיות קליטה ואני במיוחד קמתי מוקדם.
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
לא שאני מורה או מהילדים החננות האלה שיושבים ורק לומדים אבל זה מעצבן קצת שחלק מהישראלים לא יודעים להבדלי בין אם לעם הנה ביקורת על תוכנה שפורסמה באיזה אתר ושימו לב לטעות http://img223.imageshack.us/my.php?image=13qd3.jpg אני רואה את זה מלא פעמים בכל מקום מה אתם חושבים על זה?
-
- 28 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היום ראיתי איזה רוסי נרקומן כזה (כנראה שיכור מאתמול בלילה) שודד איזה מישהי באיומי אקדח ראיתי את חברה שלו הרוסייה הזאת שהייתה לבושה כמו זונה שרמוטה צועקת בכל רם תני לנו את כל מה שיש לך אני שואל אותכם , בשביל זה הבאנו אותם לכאן ? עזבו את זה שמרביתם בכלל שיקרו בקשה להיותם יהודיים ועלו לארץ בדרכים לא דרכים רק כדי לקבל את מענק העלייה ואז לברוח בחזרה למדינות אירופה . הכסף שעלתה לנו העלייה המתועבת והמסריחה הזאת יכלה בקלות היה יכול להיות מתועל בכ"כ הרבה דרכים יותר חיוביות ... אבל לא ... במקום זה קיבלנו את החלאות האלה , את המאפיות , את הזונות הרוסיות השיכורות האלה , את הסמים שהם מפיצים .. כמה גועל נפש כמה כסף נזרק על הבני זונות המתועבים האלה.. חבל חבל..
-
- 47 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היום שכבר כול עירייה עובדת עם חברה פרטית לכול הגופים יש אינטרס לחלק דו"חות - כולם מרוויחים כסף על חשבון האזרח המשלם. מה יהיה אם השחיתות הזאת שהיום לא ניתן לחנות בשום מקום בערים הגדולות לא ת"א לא ראשל"צ לא הרצליה , זה ממש מגוכך כבר אני כול כך מתוסכל . צריך לשים קץ לדברים כאלה , היום בנאדם כבר לא יכול לחנות מתחת לבית שלו ...
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מי אתם חושבים אשם במצב של מכבי חיפה כיום ומה הפיתרון שהייתם יכולים להציע ? אשמח לקבל תגובות ודעות תודה מראש!
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כן כן.. שאלה די אידיוטית (בערך) אבל באמת מה יש בתוך האטומים שיוצר את הריח ואיך הוא נדבק לבגדים?
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
או יותר נכון המילה ארגונומי, לא? אבל הבנתם את כוונתי. מה יותר בריא? המקלדת אצלי מאז ומעולם היתה על מגש נשלף. היום הוא נשבר, אז העברתי למעלה אל השולחן. לא כל כך נוח (טוב בטח, הרי אני כל השנים עם מגש, בטח צריך להתרגל) אבל חשבתי - אולי בכלל מה שהייתי עם המגש זה יותר טוב לגוף? זה יותר בריא / ארגונומי? לא מצאתי על זה מידע באינטרנט. ואיך זה אצלכם? מגש/על השולחן?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה אני תוהה לאחרונה מה יותר חסכוני קומקום על גז (אני משתמש בבלונים של גז) או קומקום חשמלי (אלו נהרסים לי בקצב מסחרר)? תתחשבו בכך שכדי להכין כמות של כוס אחת בחשמלי עדיין צריך לחמם כמות של שתי כוסות כדי שהוא לא ישרף.
-
- 14 תגובות
- 10.6k צפיות
-
-
היי. עכשיו כשהתחיל להיות קריר, אני מתלבט במה כדאי להשתמש. יש לי מזגן קטן בחדר, שלפי המפרט שלו, ההספק הנצרך בחימום הוא 754W. כמו כן יד לי רדיאטור דיי קטן(7 צלעות), אשר על התווית שלו כתוב "1500W". מכיוון שלא מצוין מה זה אומר, לא ברור אם זה ההספק שהוא צורך או רמת החימום שלו, שלפי מה שידוע לי גם מודדים בוואט. אז לפי הנתונים היבשים המזגן חסכוני פי 2, אבל אני לא מבין בזה ולא בטוח שהנתון שכתוב על הרדיאטור זה אכן צריכת החשמל שלו.הרדיאטור הוא ישן, כתוב עליו ZA-98 ותווית של זק"ש. לא מצאתי עליו מידע באינטרנט. תודה.
-
- 9 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
עד היום חשבתי שTDI אבל עכשיו אני לא יודע מישהו פה יודע מה יותר טוב? מה ההבדל בכלל SDI = SUPER DISEL TDI = TURBO DISEL ???
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אנשים אני ואבא שלי רוצים ליקנות או פלזמה או LCD עכשיו יש לנו חילוקי דעות אני אומר שיותר כדי LCD הוא חיי יותר מפלזמה הוא יותר זול מפלזמה ניראה לי אני חושב LCD הוא חושב פלזמה תגידו מה אתם חושבים תסבירו גם במה רואים יותר טוב מה חיי יותר זמן מה יותר איכותי ואמין תודה סרגיי.
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
-
שלום לא רשמתי פה די הרבה זמן... יש לי בערך 3000 ש"ח, ואני מתלבט מה לקנות, מחשב חדש בשביל המשחקים שעומדים לצאת הקיץ או PS2 /XBOX מה דעתכם?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי התלבטות קשה. מה שווה את הכסף W800 או K750. איך איכות המצלמה של כל אחד,הרמקול, ה MP3,ה SPEAKER? ואיך הם לעומת יריבהם (נוקיה)? תודה.
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
-
כל אתר שאני מנסה להירשם אליו לא משנה אם זה נעשה דרך CCBIL או opoch (במקרה האחרון זה opoch) אני לא מצליח להירשם. ניסיתי עם כמה כרטיסי ויזה, דרך כמה מחשבים ובכולם קיבלתי שגיאה שגם המוקד של האתרים לא מוכן לענות לי איך להתמודד איתה. כל הכרטיסי ויזה עובדים בכל מצב אחר אם זה הזמנות מחמו"ל או תשלום פרונטלי בארץ. עריכה: זה המספר שלהם, איך אני מחייג אותו בסקייפ? זה עובד בחינם לחו"ל? +1-954-300-3792
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני רוצה להיות בטוח שאני אקבל את כל החלקים במחשב הזה: CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 565.93 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA3 NVIDIA nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X,5.1 Dolby Sound, LAN, USB 2.0) [ ¤ 523.35 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 2700 Memory [ ¤ 514.99 ] 1 CPU Cooling : Spire FridgeRock CPU Cooler for AMD [ ¤ 50.62 ] 1 Hard Discs : Western Digital 60GB 7200 rpm ATA100 HDD [ ¤ 409.34 ] 1 Video Cards : ATI Radeon 9800SE 128MB DH DVI OEM Video Card [ ¤ 1299.97 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.4 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : CD-ROM LG x 52 [ ¤ 110.49 ] 1 Monitors : 17" LG Fl…
-
טוב כיידוע יש אמצעים חדשים(גאדג'טים)וחלקי חומרה.לדעתי לפי התאוריה שלי תהיה מהפכה!טוב עם לא שמתם לב יש פרץ של טכנולוגיות חדשות כמו הsli הPCI ECPRESS וסדרות השבבים החדשים.טוב כאשר התכוונתי למהפכה התכוונתי למהפכה בטכנולוגיה,עם מהפכה כזאת באו קרבות של נבידיאה ואיטיאיי אינטל ואיאמדי אתם יכולי םלהבין זאת יותר מידע על הטכנולוגיות תוכלו להשיג בנבחרי השנה של HWZONE 2004.וכמובן טכנולוגיות העתיד כמובן התאוריה הקודמת שלי היתה כנראה נחונה לנבידיאה הלכה סדרת הג'יפורס זהו הם צריכים להתכיל במשהוא חדש.טוב אצל ATI זה שונה לה עדיין יש כמה כרטיסי ראדון בכיס אולי משהוא כמו XX50.טוב זה הכל מקווה שנהנתם הטירון הוותיק PC STUDENT
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-