עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by arkady,

שלום וערב טוב, חשבתי שבפורום יש אנשים מבוגרים, אז אולי מישהו מבין בזה אז ככה, אני די מתעניין ברחבי האינטרנט בזמן האחרון בכל מיני דברים מעניינים שיש לצבא להציע, פרט לגובניק/קרבי. אז הגעתי ל2 דברים, כמובן שלא בטוח שאני אתקבל, אבל סתם כידע כללי. מה בדיוק ההבדל בין תלפיות, לבין עתודה? *אתר תלפיות: http://www.talpiot.org/ * האם יש הבדל משמעותי? בדרישות הקבלה? מה זה בדיוק תלפיות?

• 105 תגובות
    • 9.9k צפיות
  2. Started by Vatos-Locos,

בסוף הכתבה ציינו שהמידע הראשוני הגיע באימייל האדום, מישהו יודע מה הכוונה? זה איזשהו מושג מוכר שאנשים אמורים להבין? תודה (: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3036117,00.html

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  3. Started by Domovoi,

איך אני מחפש ומוצא מוסיקה?

• 11 תגובות
    • 961 צפיות
  4. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

טוב, ה-10 לחודש הגיע, וכמו כל עובד בישראל שקיבל את המשכורת שלו ביום האחרון ע"פ חוק שלמעביד מותר לתת את המשכורת אני יוצא לחפש לעצמי כמה דברים לקנות. המטרה שלי החודש: כיסא מנהלים למחשב מחומר דמוי עור. אני עובר בנגרייה מקומית אני שואל כמה יעלה הכיסא, הוא עונה לי : 600 שקל, ואם אתה רוצה את ההוא שעמד בשמש כמה שעות(והזעתי עליו כמו אני לא יודע זמן) 500! ואני פשוט רואה על המבט שלו ועל העובדים בנגריה שהוא פשוט חושב שהוא תפס לעצמו איזה פראייר-משקפופר-בוק שאפשר יהיה למכור לו כיסא כזה, כשבאופיס דיפו, מקום מסודר ונורמאלי, מוכרים אותם באותו מחיר בערך!!! מה שהוא לא ידע זה שהוא נפל על היורש של רפי גינת, שזה כבר העיד על עצמו שהוא "צייד אדם". מה זה העושק הזה? אחרי זה שאלתי אותו לגבי קרשים…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Milford Cubicle,

אני המום. אין לי מילים. באמת..

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. ערב טוב האם מישהו יוכל לתת הגדרה ל"אהבה"? :-*

• 89 תגובות
    • 7.7k צפיות
  7. Started by סמיילי,

איך מבדילים בין חיקוי לאמיתי? (אני רוצה בגדים נעליים, MP3 וכו.. ) ואם יש משהו שאני יודע בוודאות שהוא חיקוי (איך קוראים לזיוף של של הנוקיה 5MP?) אתם יודעים על זיוף ששווה לקנות שם? וחשבתי להביא PS3 כי אני מת לאחד ואין לי כסף למחירים של הארץ נ.ב מרצה של אחי בטכניון אמרה שהיא הביא משם דיסק און קי 200GB בכלום כסף קיים דבר כזה? יודעים איך אני יכול להשיג את זה שם? (היא אמרה שהיא הביא את זה ליד סין לא זוכר תשם של המדינה.. ) ובאופן כללי חומרה למחשב שיש שם בזול ואני יכול לדעת שזה אמין תירשמו

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by eladbu,

שלום לכולם זה 4 חודשים יש לי כלבה חדשה העניין הוא שאין לי מושג מאיזה זן היא הוטירינר אמר שהיא מעורבת וזה כמו שהבנתם ממש עזר לי אולי יש פה מישהו שמבין ויוכל לומר לי בוודאות מה הסוג של הכלבה??? [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 860 צפיות
  9. Started by liran8378,

מה טוב ל hangover ?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אחת הפעולות הכי "פופולריות" בתיקונים פשוטים זה פירמוט. שמתי לב שהמחירים נעים בטווח דיי גדול, אז הייתי שמח לשמוע מה לדעתכם הטווח מחירים הנורמלי וההגון לפירמוט, שמצד אחד לא יהיה מחיר זנות שמבייש את הטכנאי ומצד שני לא יקר מידי שיעשוק את הלקוח ויהיה גנבה יחסית לשאר הטכנאים. חשוב להתיחס לעבודה שמדובר בדר"כ (פה בפורום) בטכנאים פרטיים שלא חלק מחברה, ובחלק גדול מהמקרים לא מביאים חשבונית.

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. הייתי רוצה לרכוש משם כמה מוצרים , והייתי רוצה לשמוע מהחברים בפורום מה יש להם לספר על החברה הזאת. תודה

• 3 תגובות
    • 4.8k צפיות
  12. Started by redead,

כל שבוע גירסה חדשה ועדיין לא יכולים להוסיף את האופציה של לפתוח קובץ זמנית במקום לשמור על המחשב ??

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  13. Started by redead,

כל העידכונים האין סופיים שגוגל מוציאה לדפדפן הבאמת טוב הזה ומה הבעיה לכל הרוחות להכניס אופציה לפתוח קובץ מבלי לשמור אותו על המחשב? ברור לי שבכל מקרה הוא ישמר בTEMP אבל זה הרבה יותר נוח ופשוט ככה לפעמים.

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  14. Started by Gizmo_Gizmo_New,

http://postimg.org/image/z7diyrwkz/

• 16 תגובות
    • 3.1k צפיות
  15. Started by redead,

בזמן האחרון יותר יוצא לי לראות על חומרה של מחשבים מדבקה שהחומרה " תואמת ויסטה".. זה קצת מצחיק אותי לראות מדבקה על מסך מחשב שהוא תואם ויסטה ועל לוח אם אותו הדבר.. מה יהיה עם הבדיחות האלה??

• 10 תגובות
    • 880 צפיות
  16. Started by tomersbar,

לא משדרים את זה בGAMEONE , טוענים שיש להם בעיות קליטה ואני במיוחד קמתי מוקדם.

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  17. לא שאני מורה או מהילדים החננות האלה שיושבים ורק לומדים אבל זה מעצבן קצת שחלק מהישראלים לא יודעים להבדלי בין אם לעם הנה ביקורת על תוכנה שפורסמה באיזה אתר ושימו לב לטעות http://img223.imageshack.us/my.php?image=13qd3.jpg אני רואה את זה מלא פעמים בכל מקום מה אתם חושבים על זה?

• 28 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. היום ראיתי איזה רוסי נרקומן כזה (כנראה שיכור מאתמול בלילה) שודד איזה מישהי באיומי אקדח ראיתי את חברה שלו הרוסייה הזאת שהייתה לבושה כמו זונה שרמוטה צועקת בכל רם תני לנו את כל מה שיש לך אני שואל אותכם , בשביל זה הבאנו אותם לכאן ? עזבו את זה שמרביתם בכלל שיקרו בקשה להיותם יהודיים ועלו לארץ בדרכים לא דרכים רק כדי לקבל את מענק העלייה ואז לברוח בחזרה למדינות אירופה . הכסף שעלתה לנו העלייה המתועבת והמסריחה הזאת יכלה בקלות היה יכול להיות מתועל בכ"כ הרבה דרכים יותר חיוביות ... אבל לא ... במקום זה קיבלנו את החלאות האלה , את המאפיות , את הזונות הרוסיות השיכורות האלה , את הסמים שהם מפיצים .. כמה גועל נפש כמה כסף נזרק על הבני זונות המתועבים האלה.. חבל חבל..

• 47 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. היום שכבר כול עירייה עובדת עם חברה פרטית לכול הגופים יש אינטרס לחלק דו"חות - כולם מרוויחים כסף על חשבון האזרח המשלם. מה יהיה אם השחיתות הזאת שהיום לא ניתן לחנות בשום מקום בערים הגדולות לא ת"א לא ראשל"צ לא הרצליה , זה ממש מגוכך כבר אני כול כך מתוסכל . צריך לשים קץ לדברים כאלה , היום בנאדם כבר לא יכול לחנות מתחת לבית שלו ...

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. מי אתם חושבים אשם במצב של מכבי חיפה כיום ומה הפיתרון שהייתם יכולים להציע ? אשמח לקבל תגובות ודעות תודה מראש!

• 27 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by The Dom,

כן כן.. שאלה די אידיוטית (בערך) אבל באמת מה יש בתוך האטומים שיוצר את הריח ואיך הוא נדבק לבגדים?

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  22. או יותר נכון המילה ארגונומי, לא? אבל הבנתם את כוונתי. מה יותר בריא? המקלדת אצלי מאז ומעולם היתה על מגש נשלף. היום הוא נשבר, אז העברתי למעלה אל השולחן. לא כל כך נוח (טוב בטח, הרי אני כל השנים עם מגש, בטח צריך להתרגל) אבל חשבתי - אולי בכלל מה שהייתי עם המגש זה יותר טוב לגוף? זה יותר בריא / ארגונומי? לא מצאתי על זה מידע באינטרנט. ואיך זה אצלכם? מגש/על השולחן?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אז ככה אני תוהה לאחרונה מה יותר חסכוני קומקום על גז (אני משתמש בבלונים של גז) או קומקום חשמלי (אלו נהרסים לי בקצב מסחרר)? תתחשבו בכך שכדי להכין כמות של כוס אחת בחשמלי עדיין צריך לחמם כמות של שתי כוסות כדי שהוא לא ישרף.

• 14 תגובות
    • 10.8k צפיות
  24. היי. עכשיו כשהתחיל להיות קריר, אני מתלבט במה כדאי להשתמש. יש לי מזגן קטן בחדר, שלפי המפרט שלו, ההספק הנצרך בחימום הוא 754W. כמו כן יד לי רדיאטור דיי קטן(7 צלעות), אשר על התווית שלו כתוב "1500W". מכיוון שלא מצוין מה זה אומר, לא ברור אם זה ההספק שהוא צורך או רמת החימום שלו, שלפי מה שידוע לי גם מודדים בוואט. אז לפי הנתונים היבשים המזגן חסכוני פי 2, אבל אני לא מבין בזה ולא בטוח שהנתון שכתוב על הרדיאטור זה אכן צריכת החשמל שלו.הרדיאטור הוא ישן, כתוב עליו ZA-98 ותווית של זק"ש. לא מצאתי עליו מידע באינטרנט. תודה.

• 9 תגובות
    • 5.7k צפיות
  25. Started by Rule The Pc,

עד היום חשבתי שTDI אבל עכשיו אני לא יודע מישהו פה יודע מה יותר טוב? מה ההבדל בכלל SDI = SUPER DISEL TDI = TURBO DISEL ???

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.