עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Vatos-Locos,

כבר שבוע בערך שהחשבונות שלי בGMAIL איטיים בטירוף (בשעות מסיימות 5 קיי לשניה, לפעמים 20, ובשעות מסויימות חוזר חזרה לסביבות ה100..) ביומיים האחרונים זה בלתי נסבל, הגעתי למהירויות של 2-3 קיי לשניה, וניתוק באמצע מה שגורם להמון בעיות בעיקר בשרת ה POP3, אבל גם גורם לגישה איטית דרך אתר האינטרנט, והורדת הקבצים באיטיות מחרידה.. האם זה גם אצלכם ככה או רק אצלי? תודה (:

• 10 תגובות
    • 991 צפיות
  2. Started by Cupid Me,

חבר'ה איך שמים תמונה בתור חתימה פה בפורום? תודה

• 11 תגובות
    • 991 צפיות
  3. Started by BrAvE_HeArT,

למי שלא מכיר זאת להקת רוק קצת "שונה" מהרגיל עכשיו יצא לה דיסק חדש [glow=red,2,300]System Of A Down - Mezmerize[/glow] שממש אהבתי את כול הדיסק שיר שיר, בדרך כלל יש להם מספר שירים קטן שאני אוהב מכול דיסק קודם אבל בדיסק הזה אהבתי הכול.... מישהו פה מקשיב לזה בכלל או שרק אני :s05:

• 14 תגובות
    • 991 צפיות
  4. Started by Lion,

http://www.apple.com/trailers/fox/i_robot/trailer3/ap_me.html אתם יודעים איזה סרט זה מזכיר לי ?

• 9 תגובות
    • 991 צפיות
  5. Started by AVL,

:-X http://mypage.bluewin.ch/krpano/bodybuilding.wmv

• 6 תגובות
    • 991 צפיות
  6. Started by UponTheRose,

שלום,אני מסתקרן בעניין של מעבר דירה-צריך להתעסק עם כל כך הרבה דברים שזה סיפור רציני למישהו כאן יש ניסיון עם העניין?מישהו יכול לייעץ על טיפים על התייחסויות לדברים מסויימים? אני יודע למשל שצריך להתייחס לקטע של קרינה סלולרית, של שנאים קרובים לבית, שכנים, ביוב וכל מיני שטויות כאלו...

7. מה לעשות?[ATTACH=CONFIG]9776[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]9777[/ATTACH]

8. הם במבצע הקבוע השנתי של 10$ לחולצה, ואני מת לנצל את זה בפעם הראשונה. השאלה היא לגבי מידות... תכלס, אני נע בין S ל-M בארץ, בעיקר בגלל שאני יחסית נמוך. אני 1.70, וההיקף חזה (בשביל הטבלת מידות שלהם) הוא בערך 95-96. תכלס, אני מפחד מצד אחד שהחולצות יהיו ממש ארוכות עליי, ומצד שני שיהיו ממש צמודות עליי בחזה/ידיים. מישהו קנה משם ויכול להמליץ?

• 6 תגובות
    • 991 צפיות
  9. אורח PrototypE.rev.3
    Started by אורח PrototypE.rev.3,

משעמם לי , וחשתי צורך לשים תמונה של החיה האהובה אלי אחרי העטלף המאיים על האנושות . נכון , ספאם והכל , וזה קצת יותר ספאמי מהקולות שתיש עושה , אבל עדיין , משעמם לי ואני חולה בבית , אז הרשתי לעצמי . ובאותה נימה , מישהו יודע איזה קולות מוציאה אלפקה ? ;D

• 9 תגובות
    • 991 צפיות
  10. Started by yosda-boy,

אני רוצה ללכת מחר לים באיזור חיפה האם יש הרבה מדוזות באיזור?

• 1 תגובה
    • 991 צפיות
  11. Started by shloosh,

היום הפעם הראשונה שאני רואה את התוכנית. אחת המעניינות והצודקות שראיתי. איך איך אפשר לראות את הסינגפורים הקטנים שבאו לכאן, בעידן ההיי-טק המשגשג בישראל, למדו מאיתנו את השיטה והלכו ויישמו אותה שם. בסוף תראו איפה אנחנו גמרנו, ואיפה הם. זה לא שאני אומר שהכל שם טוב,הרי לילדים שם אין בכלל ילדות לפי מה שאמרו בתוכנית. אך מה הכוונה לילדות? מכות עם ערסים ברחובות? לזו הכוונה? אני בטוח שהילדים שם מאוד שמחים עם מחשבי העל שלהם... חחחחח. מדינה ללא פשע,נקייה ומסודרת, מערכת שילטון חזקה ויציבה! ממש לראות ולקנא!

• 6 תגובות
    • 991 צפיות
  12. מה אתם אומרים הם באמת לא יקבל כלום זה חוצפה רק של ישראלים http://technology.il.msn.com/%D7%94%D7%A7%D7%95%D7%9C-%D7%9E%D7%90%D7%97%D7%95%D7%A8%D7%99-%D7%95%D7%95%D7%99%D7%99%D7%96-%D7%9E%D7%95%D7%97%D7%94-%D7%90%D7%A0%D7%99-%D7%9B%D7%9E%D7%95-%D7%A2%D7%95%D7%91%D7%93-%D7%A7%D7%91%D7%9C%D7%9F

• 9 תגובות
    • 991 צפיות
  13. Started by Pr0Xy,

כל פעם כשאני מתחבר למערכת הפורומים ההודעה הזאת מופיעה לי ואין לי שום הודעה חדשה. אני מנסה לראות אם יש לי הודעות חדשות ואין לי שום הודעה חדשה. לא מסומן "חדש" ליד אף הודעה ואני תקוע עם ההודעה הזאת כבר זמן מה. גם אחרי שקיבלתי עוד הודעות אחרי כל מה שקראתי עדיין נשארה הודעה אחת שלא זזה. ??? במידע אישי שרשום בתחילת כל דף רשום: "177 הודעות, 1 חדשה.". והמספר שהתקבל עד כה עולה ועולה ועדיין נשארת הודעה אחת. HELP?

• 1 תגובה
    • 991 צפיות
  14. Started by Alienware,

עיצוב ראשון: פורטל מעצבים/פורטל של לא'דע מה.. לחצו כאן בכדי לצפות בעיצוב. עיצוב שני: אתר תדמית/פורטפוליו למעצב.. לחצו כאן בכדי לצפות בעיצוב.

• 10 תגובות
    • 990 צפיות
  15. Started by matrix66,

עכשיו חזרתי משירות מילואים של שבועיים+ וקיבלתי אישור שהייתי בשירות ואיתו אני אמור לקבל תשלום על אותם הימים למרות שאין לי עבודה, אבל אין לי מושג למי אני אמור לתת את זה.. מישהו יודע?

• 3 תגובות
    • 990 צפיות
  16. שלום. אני תלמידה בכיתה יב במגמת תקשורת בנתניה ואני מחפשת דמות/בן אדם לסרט דוקומנטרי בן 15 עד 20 דקות. אני מחפשת בן אדם עם רקע וסיפור שמוכן לשתף את סיפורו ומוכן לחשוף את עצמו למצלמה. אם יש מישהו שמוכן לכך והוא מוכן להעביר את סיפורו ולשתף בבקשה לשלוח לי איימיל ל: eden170997@gmail.com או להשאיר תגובה כאן ודרך שבה אוכל ליצור קשר.

• 0 תגובות
    • 990 צפיות
  17. Started by ccc,

אני מחפש בלוגים נחמדים לעקוב אחריהם בנושא מדע, פילוסופיה וכו'. (אנגלית) האם יש המלצות ?

• 4 תגובות
    • 990 צפיות
  18. כאילו רשום מעונן חלקית מזה אומר? חחח? שקר ויש שמש?=/?

• 14 תגובות
    • 990 צפיות
  19. שלום לכולם. עומדת בפני החלטה חשובה מאד לעתיד שלי, ואשמח אם תוכלו לעזור \ לייעץ \ ולהשמיע את חוות דעתכם בנושא. בשנה הקרובה אני אמור להיכנס לאונברסיטה ולהתחיל ללמוד,הבעיה היא שאיני סגור על מה בידיוק אני רוצה ללמוד עדיין.. יש לי שלוש אפשרויות עיקריות: רופא שיניים, מדעי המחשב-תיכנות או רנגנולוג (רנטגן) בעיקרון אני לא נגד או שונא אף אחד מהמקצועות הנ"ל אולם יש לי חיבה לעולם המחשבים. עכשיו האספקטים שאני מסתקל עליהם הם לא בידיוק "מה אני אוהב זה מה אני יעשה" אלא "מה הכי כדאי, משתלם וטוב לעתיד" מבחינת משכורת, עבודה, קושי, למידה וכו".. לידע כללי, אחי הוא רופא שיניים ככה שמהצד הזה אני פחות או יותר בעיניינים, אך אשמח אם תוסיפו מידע\ידע\אינפומציה משלכם בכל זאת מכל הבחינות.. בקש…

• 10 תגובות
    • 990 צפיות
  20. Started by חן מ,

שלום לכולם רציתי לדעת משהו:האם באילת משחקי מחשב זולים יותר מאשר במקומות אחרים בגלל העיניין שאין מעם?או שמעלים את המחיר באיזה פי 2 בגלל שאין מעם ואז זה כבר לא משתלם לקנות שם משחקים? תודה לילה טוב

• 4 תגובות
    • 990 צפיות
  21. Started by SweeT_EviL,

נגיד ניקח את DEAD SPACE, אני לא יודע איפה כדי לי לשחק בוא... מצד אחד הגרפיקה והשליטה, מצד שני מסך גדול יותר ושליטה קצת פחות.. לאלה שיש גם וגם - איך אתם מחליטים?

• 8 תגובות
    • 990 צפיות
  22. אפשר כתובות אינטרנט של חניות מחשבים במנהטן שמוכרים אמינים?

• 13 תגובות
    • 990 צפיות
  23. Started by Domovoi,

איך אני מחפש ומוצא מוסיקה?

• 11 תגובות
    • 990 צפיות
  24. היום חגגנו יום הולדת לאחי הקטן בנאפיס בב"ש 2 דברים שממש מגעילים בנאפיס. 1. מחיר קנקן 0.75 ליטר של קולה 20.90 שקל! 2. כשהזמנו גלידה היה בתוכה שיער :-X אבל פיצו אותנו בגלידה חינם(אבל זה לא אכפת להם הם לקחו על 3 כדורים של הגלידה שבא בקופסאת ב10 שקל לקילו ) ולקחו עלייה 26 שקל. קיצר המסקנה:למצוא תחליף אחר לנאפיס כמו אווזי רק לא נאפיס הם קורעים אותך במחיר

• 14 תגובות
    • 990 צפיות
  25. Started by Yehudaa,

אחי נמצא כרגע בבוסטון , ואני רוצה שהוא יקנה לי מחשב נייד ואני מחפש חנות גדולה (עם דגש על גדולה ) של מחשבים בבוסטון אז אם יש מבינכם אחד שמתמצא בחיפושים בגוגל , אשמח שהוא ימצא לי חנות גדולה של מחשבים בבוסטון . תודה .

דיונים חדשים בפורומים