עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני צריך להזמין משהו כמו 10 כבלים ועוד כמה חלקי אלקטרוניקה, ובארץ המחיר בשמיים. אני מחפש איזה אתר כדוגמת http://www.monoprice.com שעושה משלוחים בחינם לארץ. אז אם אתם מכירים משהו מומלץ - אשמח אם תשתפו אותי.

• 3 תגובות
    • 932 צפיות
  2. Started by maverick,

נניח שאתם במרתון וסוף סוף הצלחתם לעקוף את הבחור שבמקום השני :jump: באיזה מקום אתם עכשיו? (אבל תענו מהר) ??? ??? ???

• 7 תגובות
    • 932 צפיות
  3. ובכן : נתנו לנו משימה באזרחות בפורומים של הבית ספר שלנו. למשימה הזאת יש משקל כמו של בחן... עכשיו, אזרחות זה המקצוע השני הכי חלש שלי.. וחבל לי על הציון. בבקשה מכם, אם אתם יכולים, תענו לי על 2 השאלות הבאות : 1. מדוע הפרדת רשויות הכרחית במדינה דמוקרטית? 2. האם מדינת ישראל - עפ"י ההגדרה - היא מדינה דמוקרטית? מן הראוי שתתייחסו גם למגילת העצמאות של מדינת ישראל. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 932 צפיות
  4. Started by huber,

שלום אנשים... השבוע ישנה מסיבת תחפושות שבה אני מעוניין להשתתף. בנוסף אצלנו בעבודה באים מחופשים באותו היום. הרעיון שלי הוא להתחפש לאדון S&M אך אנני מוצא מקום בו ניתן להשכיר תחפושת שכזו. בכל החנויות הייעודיות בהן ביררתי ניתן רק לרכוש ציוד שכזה (במחיר די "כבד") אך מכיוון שאין לי ממש מה לעשות עם הציוד אחרי אותו היום, אנני מוכן להשקיע סכום שכזה לשימוש חד פעמי. אז אולי יש למישהו מכם רעיון היכן ניתן לשכור ציוד שכזה ליומיים-שלושה?

• 8 תגובות
    • 932 צפיות
  5. Started by kill_b7,

אז מי המועמד המועדף עליכם?

• 10 תגובות
    • 932 צפיות
  6. תחשבו שוב שימו לב לחברת ידע יבואנית אפל בארץ שימו לב באיזה מחיר הם מוכרים את החומרה באתר שלהם זה דוגמה לאחד המחשבים שעולים שם 20 אלף!! http://store.yeda.co.il/product_info.php?cPath=60&products_id=658 ואם לא חטפתם עדין שוק קבלו את יתר המוצרים בתפריט משמאל

• 11 תגובות
    • 932 צפיות
  7. Started by J0n1,

למישהו יש מושג מה מתוכנן לBlack Friday בישראל בסניפי באג ואופיסדיפו? אני חושב לקנות HD נייד/DOK ומתלבט אם להזמין מחול או לחכות לשבוע הבא.

8. היי, רכשתי מטען לסוללות מאיביי וגיליתי שהתקע שלו הוא אמריקאי. האם יש משהו לעשות בנידון מעבר החלפת המוצר ? תודה עריכה: מצאתי מתאם. אפשר למחוק

• 5 תגובות
    • 932 צפיות
  9. אהלן! יש לי מחשב נייח בחדר העבודה וטלוויזיה גדולה בסלון. אני רוצה להיות מסוגל לשחק במחשב על גבי הטלוויזיה שבסלון. להערכתי המרחק ביניהם הוא בערך 7 מטר, בקו די ישר (יותר מאוחר אני אמדוד). בהתחלה חיפשתי מתאם hdmi אלחוטי, אבל נראה שהם לא ממש טובים וגם די יקרים. אז אני מניח שאזמין כבל hdmi ארוך (10 מטר) מ-dealextreme. גם ככה הכבל יהיה מחובר רק כשאני ארצה לשחק, ולא כל הזמן. חוץ מזה כמובן צריך גם מקלדת ועכבר אלחוטיים. יש לי כרגע סט של לוג'יטק (EX 110), אבל אני לא בטוח שהוא יעמוד במרחק הזה. אם לא, האם יש סטים שכן יתאימו? דבר אחרון הוא (אולי) אוזניות אלחוטיות, כדי שאני אוכל לשחק בלי להפריע לחברה שלי הן לא חייבות להיות איכותיות במיוחד, פשוט שיעבדו במרחק הזה (בעצם, בהנחה שה-hdm…

• 3 תגובות
    • 932 צפיות
  10. שם הפרוייקט : hevenix סוג הפרוייקט : אפליקציה (קשור לרשתות חברתיות) מצבו הנוכחי של הפרוייקט: הפרוייקט נמצא בלשבי אמצע התוכנית. כרגע אנחנו בשלב של לאסוף פרופילים. דרושים: בשלב זה של התכנית דרושים: כמה שיותר אנשים שהם ללא נסיון קודם ואין צורך בידע מסויים. תאריך יעד: מהר ככל הניתן. מה הבקשה : לעשות כמות של 200 פרופילים (עבודה של שעה ,שעתיים לכל היותר! ) מה התמורה : 50 ש"ח דרך ה Paypal. מידע נוסף: שלום אנשים יקרים , שמי סתיו , אני מחפש אנשים שהם בעיקר בעלי מוטיבציה גבוהה לעזור בכמה דברים שהם מאד פשוטים ולא דרוש ידע או נסיון כלשהו. אך ורק רצון לעזור ומוטיבציה גבוה. חשוב לי שכל הקוראים ידעו , שאין הכנסה כרגע לפרוייקט הזה , אבל ברגע שתיהיה הכנסה אנח…

• 2 תגובות
    • 932 צפיות
  11. Started by Boris_yo,

באתר רכבת ישראל תראו מדד דיוק רכבות נוכחי: למראות זאת ביום שנסעתי מחדרה לחיפה חכיתי שעה ברציף בעוד שרכבות עמדו ולא זזו עקב בעיות איתות. למרות זאת המדד היה עדיין בסביבות 98%. איך הציבור אמור להתייחס למדד זה? הוא מתעדכן או סתם ממוקם שם כדי להמחיש שהכל בשליטה?

• 0 תגובות
    • 932 צפיות
  12. סתם כל מיני תמונות וציורים מגניבות מכל הסוגים

• 1 תגובה
    • 932 צפיות
  13. כל אחד פותח כאן תדאר בשם:"אני יודע שזה פורום מחשבים והכל אבל יש אנשים בקטע של:מזרחית, טראנס, מטאל" מה יש?!

• 13 תגובות
    • 932 צפיות
  14. אהלן אני טס לפולין בחופש ואני צריך להביא איזה קטע/י טקסט על אושוויץ שאני אמור להגיד בטקס ואני ממש חרא בדברים מישהו יכול לעזור או להביא קטע שהוא מכיר או קרא בטקס דומה? תודה!!

• 4 תגובות
    • 932 צפיות
  15. Started by UNDERDOG,

אני שומר שבת מדליק נרות למה אני חולה בשפעת ? זה לא מוזר אם אני מאמין באלוהים למה שאני אחלה זה פשוט לא הגיוני

• 16 תגובות
    • 932 צפיות
  16. Started by Vatos-Locos,

כבר שבוע בערך שהחשבונות שלי בGMAIL איטיים בטירוף (בשעות מסיימות 5 קיי לשניה, לפעמים 20, ובשעות מסויימות חוזר חזרה לסביבות ה100..) ביומיים האחרונים זה בלתי נסבל, הגעתי למהירויות של 2-3 קיי לשניה, וניתוק באמצע מה שגורם להמון בעיות בעיקר בשרת ה POP3, אבל גם גורם לגישה איטית דרך אתר האינטרנט, והורדת הקבצים באיטיות מחרידה.. האם זה גם אצלכם ככה או רק אצלי? תודה (:

• 10 תגובות
    • 932 צפיות
  17. Started by Director,

שלום לכולם . לחנות KSP , יש איזה קשר ל IVORY ? או שהם גם מוכרים חלקים משומשים / מתקלקלים אחרי כמה זמן ? תודה לעוזרים .

• 3 תגובות
    • 932 צפיות
  18. Started by redti,

זה זמן ארצי אם אני לא טועה ואני בבלבול רציני ... מישהו יכול לאמר לי באיזה שעה זה?

• 9 תגובות
    • 932 צפיות
  19. יום ראשון בעזרת ה' אני מתחיל ללמוד לימודים אקדמאיים, אני מעוניין בזוג נעליים ובתיק. בהמשך היום אני אסע לב"ש למרכז ביג ל:סקאל-עודפים (מחירים זולים מאוד),אלוף הספורט,ורטהיימר ומליבו. יש המלצות לתיק ונעליים? אני חשבתי על נייקי שוקס + תיק נייקי כלשהו. היופי והנוחות חשובים גם יחד ואני יודע שזה לרוב מתנגש.

• 9 תגובות
    • 932 צפיות
  20. Started by yosiu,

אני מחפש בנרות הזמנה מישהו יכול לשלוח לי באימייל או בהודעה פרטית? yoss616 at nana.co.il תודה

• 2 תגובות
    • 931 צפיות
  21. מבחן לילדים בגן חובה - נראה אתכם לאיזה כיוון נוסע האוטובוס ? הסתכלו היטב על הציור! נוסע שמאלה או ימינה ? חשבו היטב. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 931 צפיות
  22. חשבתי לקנות את המפרט (פרסמתי קודם ב2900 שח) בקיי אס פי- איך הם? יש הצעות אחרות?

• 12 תגובות
    • 931 צפיות
  23. Started by arik100,

שלום, איפה אתם ממליצים לקנות מיטה וחצי , ספת נוער? באזור המרכז , תל אביב-רמת-גבעתיים תודה מראש ואם אתם מבינים , מה אתם ממליצים

• 0 תגובות
    • 931 צפיות
  24. אני חושב שאנשים שנכנסים לפורום IT מן הסתם עברו או עוברים הסמכות בתחום ולכן יכולים לעזור.

• 0 תגובות
    • 931 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.