עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by m0sh,

טוב חברה, אז מחר אני מתגייס יש לי פרופיל 45 רפואי ככה שהרבה אני לא יעשה ואני מאמין שתוך חודש-חודשיים אני כבר יחזור יומיות אז לא ממש נורא אבל יש מצב גדול שאני נתקע עכשיו חודש בבקו"ם. העיקר כבר להתגייס כי נשבר לי ומיציתי את עצמי (איביזה+אמסטרדם) בקיצור שמרו על עצמך ונתראה מתישהו! יום טוב

• 5 תגובות
    • 611 צפיות
  2. Started by Joli,

אז ככה, אח שלי טס בחודש הקרוב לחו"ל ואני רוצה שהוא יקנה לי משם אייפון 4. (לא 4S) בגלל שזה פעם ראשונה שאני קונה מכשיר חשמל מחול אני רוצה לברר כמה דברים טכנים. א. קודם כל לגבי המכס, איך אפשר להעביר אותו בלי לשלם עליו במכס? ואם צריך לשלם אז כמה זה?? ב. לגבי פתיחת המכשיר (SIM FREE)הבנתי נכון שחברת הסלולר מחוייבת לעשות לי את זה..?? ג. הכי חשוב!! לגבי האחריות על המכשיר, מה האחריות מכסה לי ואיך אני יכל לתקן אותו (אם אפשר בחנות של אפל בארץ או שאני חייב לשלוח בחזרה לחו"ל) ומה ההבדל בין האחריות למכשיר של אפל שקונים בארץ לבין מכשיר שקונים בחו"ל?? ד. לגבי השפה, אם הגרסא באנגלית אפשרי להוריד קשוחה בעברית? ואם כן אז האם זה דופק את האחריות?? ה. וסתאם לידע כללי באיזה מדינה הכי …

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by sbarbz,

אהלן אני מתנדב במדא כבר שלוש שנים,יש לי עוד שנה בערך עד הגיוס.. התחלתי להזיז עניינים כדי להגיע לשם,המלצות מכתבים אישיים למדור יש למישהו המלצות איך להגיע לתפקיד כזה.. כמה שיותר מידע ממישהו שהיה במצב הזה ישמח אותי עד מאוד

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. בינתיים התגובות הכי טובות זה זיגזג מחשבים. יש חנויות נוספות באזור ראשון לציון שהן מומלצות? מה דעתכם על SKYPC או DMO אני מחפש חנות שתהיה אדיבה לא רק במעמד הקנייה כמו הרשתות הגדולות. האם כדאי לקנות ברשת באג ? תודה

• 5 תגובות
    • 851 צפיות
  5. אבל כלום... יש טעות בסדר של האותיות בתשובות, רק אני שמתי לב לזה?

6. Started by overload,

ערב טוב לכולם. אני מעוניין להדפיס פוסטר מתמונה שנמצאת אצלי במחשב, אני לא מבין בנושא אז חשבתי אולי אתם יודעים, ויכולים לענות על כמה מהשאלות שלי. איפה בארץ אני יכל לעשות את זה? איך אני יכל לדעת אם האיכות של התמונה מספיקה? כמה יעלה לי בערך להדפיס פוסטר בגובה מטר וחצי על רוחב מטר בערך? יש משהו נוסף שאני צריך לדעת? תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. החל מהראשון לינואר אמור להכנס חוק המפחית בצורה משמעותית את דמי הקישוריות שגובים המפעילים הסלולאריים. מישהו יודע איפה אפשר לקרא את נוסח ההחלטה \ יודע את עיקרי הדברים?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by liavliavz,

אחרי ששלחתי לפה טראקים שלי אמרו לי שאני חייב להישתפר אז השתפרתי מאז? מה יש עוד לשפר? תהנו http://www.youtube.com/watch?v=8rU_SjIZ5RY

9. Started by marking,

מי יחליף את ביל גייטס? ;D ;D ;D :lol:

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by Omerole,

הבנאדם מחקה 100 דמויות שונות בפחות מחמש דקות...פשוט חובה.. http://www.youtube.com/watch?v=UGVErE4sTGM פשוט הייתי חייב להביא לפה את זה,הרג אותי איזה כשרון.

• 5 תגובות
    • 746 צפיות
  11. יש איזושהי תוכנה ?? אני צריך להתקשר מחו"ל לארץ... תודה..

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by jackhammer,

איך אני משיג את השיר מהפרסומת של רנואר? אני יודע שהשם של השיר המקורי הוא i want it all של queens אבל איך אני משיג את הרימיקס של הפרסומת?

• 5 תגובות
    • 4.1k צפיות
  13. Started by Spiritus,

תמיד רציתי לארגן מסיבה כמו שצריך: Dj, הגברה, תפאורה, אבטחה וכמובן אנשים. ;D עכשיו אחרי המון זמ שאספתי כסף, החלטתי לארגן מסיבת דאנס, האוס, MTV באזור עפולה (אני מהקריות) לגילאי כיתות ז,ח,ט. לפי מה שהתברר לי עפולה ריקה ממועדונים לגילאים האלה או לגילאים אחרים בכלל. בשבילי ארגון המסיבה היא משימה שחייבת להצליח. אני לא רוצה (וגם מפחד) להיכשל. Dj יש לי . הגברה ותפאורה אני משכיר עם המקום ביחד. אבטחה לא בעיה. הקטע הכי חשוב הוא היחצון. יחצנתי הרבה מקומות חדשים שניכשלו למרות ההשקעה הרבה בפליירים איכותיים וצבעוניים. ואנשים פשוט לא באו. אני רוצה להתיעץ איתכם לגביי רעיונות יחצון בצורה נכונה על מנת שאוכל להביא כמה שיותר אנשים למקום. כמובן שבמסיבה הראשונה אני אפתה אותם רק ב 25 שקל כניסה…

• 5 תגובות
    • 968 צפיות
  14. Started by Koko Ben Hamin,

שלום לכולם מחר יש לי שבת חתן ואני קורא בתורה(גיל 13) ויש לי קטע די ארוך ,ובחלק של ההתחלה יש די קושי בקריאה(שילובים של ההגיות הכי קשות ביחד).. ויש את אותן מילים בחלקים אחרים,אבל עם ניקוד אחר וזה מקשה ולפעמים אני מתבלבל.. מה כדאי לעשות? תודה לכולם

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  15. זה רק אני או שאף אחד לא יכול לגלוש בזאפ???

• 5 תגובות
    • 802 צפיות
  16. Started by SpiritKnight,

היי אני זקוק למחיר עבור קבוצה של 6 או 7 אנשים, הנוסעים לדאלאס, ארה"ב, באמצע אוגוסט. אין צורך במלון. למישהו יש מושג כמה זה אמור לעלות(+-), או שם של סוכנות נסיעות טובה שיכולה לארגן דיל? אין בעיה גם לטוס דרך כמה מקומות שונים כדי להוזיל את המחיר. בתודה.

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  17. Started by R-E-L,

מישהו היה היום במופע של "דלה גווארדה"!? מה אתם חושבים על זה? בכל אופן, אני הייתי ובשתי מילים: פשוט מדהים! ממליץ לכולם...

• 5 תגובות
    • 847 צפיות
  18. Started by TheHungryOne,

נמאס לי כבר שבכל הפרסומות של מילקי תמיד סנדי בר זוכה. מגיע גם לאקי אבני לאכול קצת מילקי. אתם איתי?

19. בדקתי פה ודי הופתעתי שלא נפתח פה כבר טופיק על זה. אז ככה - מופע של מיטב האמנים (רובי ויליאמס, סטיבי וונדר, מדונה, פינק פלויד (!) ועוד הרבה) והמטרה היא שראשי מדינות ה G8 (אני חושב שזה ארה"ב קנדה רוסיה יפן אנגליה גרמניה צרפת ואיטליה, ששם גם נערכות ההופעות) יתנו יותר כסף למדינות אפריקה העניות ששם מתים 30000 ילדים ביום (!!!!). מי שרוצה להצטרף לעצומה אפשר באתר www.live8live.com או ב SMS אבל אני מנחש מה אתם מעדיפים... ההופעות עכשיו בערוץ 10 (התחיל בארבע בצהריים ומסתיים בשלוש לפנות בוקר).

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  20. Started by tamar,

שלום אנשים אני וכמה חברים מעוניינים ליסוע בחופש לאחד מהפארקים הללו מה שמוביל לשאלות הבאות: 1. האם אלו 2 הפארקים היחידים בסיגנון הנ"ל בארץ? 2. מי לדעתכם כדאי יותר אם אנו מחפשים פאר עם מתקנים מפחידים/מעוררי אדרנלין ככל האפשר?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by smalery,

אהלן אחד החברים הכי טובים שלי מהצבא משתחרר עוד שבוע והוא הטיפוס הכי נאלח שאני מכיר. הוא קונדס ברמות לא נתפסות (משתחרר כסרן). אני וחבר נוסף רוצים לצבוע לו את האוטו בורוד בלילה שלפני השתיית שחרור שלו. מישהו יודע אם צבע של טמבור יורד מהאוטו אחרי שטיפה או שאנחנו נהרוס לו את האוטו? הצעות אחרות ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Proww,

אהלן HWZONE. אני מחפש מכשיר שבעצם איני יודע איך לקרוא לו. אני יודע לאפיין אותו (לא בטוח אם הוא קיים בכלל). למשל יש לי מחשב שמחובר כמובן לראוטר. בצד השני יש מן מערכת סטריאו (או משהו דומה למשהו שמנגן מוזיקה עם רמקולים. אפשר לשים קלטות וכמובן דיסקים במכשיר..) אני מחפש מכשיר שיוכל לבצע את הדבר הזה: להעביר מהמחשב (על ידי WIFI של הראוטר) למערכת סטיראו את המוזיקה מהמחשב. שיהיה ניתן לשלוט על המוזיקה באמצעות המחשב על מערכת הסטריאו. האם יש מכשיר שיוכל לעשות זאת? לקשר בין המחשב והראוטר לבין המערכת סטריאו? אשמח לעזרה, וסליחה על הפרטים הדלים.

• 5 תגובות
    • 907 צפיות
  23. Started by zam,

אני אשמח אם מישהו יזכיר לי.

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  24. Started by surve1020,

מה הדרך הכי טובה ללמוד למבחן הזה? האנגלית שלי סבבה אבל לא נראה לי ברמה שאני יקבל פטור באוניברסיטה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. אני רוצה לדוגמה שישלחו לי משם הארדיסק, עד שבוע זמן שליחה. או לדוגמה אייריבר H320, כמה כסף עולה לשלוח ? ודרך מי שולחים ? תודה על העזרה

• 5 תגובות
    • 955 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.