כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,571 דיונים בפורום זה
-
אני מדבר אל האנשים שעדיין אין להם pci express חברה חשבתי פעם נכון שרק למעבדים החדשים יש pci express ה לגבינו משתמשי האטלון אקס פי והנפורס 2 מה החברות חושבות שבאמת ישימו ראדאון איקס 300 se ביחד עם אטלון 64 מה הם נפלו על הראש או משהוא (אני לא מנסה להעליב אלא להסביר שהם לא מתחשבים בנו)
-
- 5 תגובות
- 585 צפיות
-
-
היי פתחתי לפני כמה ימים מלא משתמשים בתקווה שיש לי מיספר יפה ומצאתי את המיספר הזה 227333400, המספר הקודם שאני מישתמש בו כיום הוא206-437-399, אז האם כדאי לעבור מישתמש בתקווה שכולם יאשרו אותי? תודה מראש install
-
- 5 תגובות
- 565 צפיות
-
-
http://www.6park.com/enter7/messages/gvk21098.html אין מילים.
-
- 5 תגובות
- 624 צפיות
-
-
-
מה הלאה באמת? אני יודע שישנה קלטת שאני מכניס אותה ומחבר לדיסקמן ואז ניתן לשמוע מה שאני מפעיל בדיסקמן, אבל רציתי לשאול אתכם אם ישנה אפשרות אחרת. ועוד דבר, אם אני אלך על זה, כמה עולה קלטת שכזו והאם ישנה אפשרות שהדיסקמן יקבל את החשמל מהרכב ולא מבטריות? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להתחיל ללמוד לנגן על גיטרה. האם יש באינטרנט מקום שאוכל ללמוד בו?
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
MHz GHz LithiuM Link מה אתם אומרים? או אם יש לכם הצעות אחרות אני אשמח לשמוע
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-
-
לחץ כאן הפיל אותי לרצפה . הסבר קצר למי שאין לקרוא קצת : הרעיון הוא פשוט לוקחים את המגהץ הבייתי ויוצאים לגהץ במקומות הכי מוזרים שיש . מסתבר שיש המון המון משוגעים לדבר ושנה שעברה אפילו הייתה אליפות עולם (אנגליה ניצחה) זה נראה לי אחלה תחביב לכל המרוקאית בארץ .
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
מקווה שזה הפורום הנכון לידיעה כזאת: לחץ כאן משהו מטורף לחלוטין.. וחג שמח לכולם!!
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-
-
טוב היום קניתי נוקיה 5140 של אורנג' וראיתי באתר שאני יכול לחבר את זה למחשב דרך אינפרא או דרך יו אס בי פה תוכלו למצוא מידע עליו http://www.orange.co.il/catalog/ עכשיו אני רוצה לדעת כמה הכבל הזה עולה ואיפה אני אמור לחבר אותו בפלאפון תודה לעונים...
-
- 5 תגובות
- 884 צפיות
-
-
כל יום סוג מוצר אחר בלי מע"מ מחר יש מערכת קולנוע ביתי , ואני רוצה לקנות לי DVD הבעיה שאני לא מבין כלום בזה האם מישהו יכול להפנות אותי לאתרים עם מחירים , או לתת לי טיפים שמחר אני אדע לקראת מה אני הולך
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
מהחנות של NIKE.COM עם מישהו הזמין אז שייתן פרטים כמה עלה המשלוח וכול זה תודה
-
- 5 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב ואני מחפש חנויות אינטרנטיות מחו"ל . יש המלצות על חנויות מוכרות ושמספקות את הסחורה תקינה ובמהירות ? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 747 צפיות
-
-
למי שיש גליון כלכלה של היום תסתכלו במוסף המחשבים במדור העזרה לשואלים: ----- כותרת: משחק גנוב שאלה: הורדתי משחק מ"אמיול" עם סיומת MDF. אני לא מוצא תוכנה שיודעת להפעיל את הקובץ. המערכת: נסה את תוכנת הצריבה ALCOHOL 120% המשתמשת בקצבי MDF. את התוכנה אפשר להוריד מהאתר: WWW.ALCOHOL-SOFT.COM ברור שזה לא שידול ל WAREZ, אך זה בהחלט תרומה (עצם ההתייחסות לנושא, ועוד עזרה כשהם מכירים בזה שזה "גנוב).... מה גם מי עושה גיבויים עם התוכנה הזו לצרכים אישיים (וגם כדי להשתמש בה נראה לי שצריך "לגנוב" אותה גם ).
-
- 5 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלחתי דיסקמן במסגרת האחריות למעבדה בירושלים לתיקון. יש להם אותו מה-9/12, ועד היום אומרים לי שהוא בתיקון. ונראה לי שהם סתם מחפפים אותי. אז יש לכם מושג כמה זמן מותר למעבדה להחזיק מוצר פגום שדרוש לו תיקון? וזה במסדרת האחריות.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.popgadget.net/2004/12/gingerbread-laptop.html אולי אפשר להפעיל אותו עם כמה שערים לוגים כאלו (תמונות למטה): http://goldfish.ikaruga.co.uk/logic.html
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אז ככה, השאלה היא: k(x^2+3)-2=2x(k-2) z וצריך למצוא לאילו ערכי K יש למשוואה שני פתרונות ממשים.. עכשיו, אם מישהו יוכל לכתוב לי את הדרך ואת הפתרון זה ממש יעזור לי כדי שאני אבין את העיקרון של זה.. תודה ענקית מראש
-
- 5 תגובות
- 583 צפיות
-
-
לא משנה של איזה חברה.. מישהו מכיר בבקשה ?!
-
- 5 תגובות
- 564 צפיות
-
-
ביייייייייייייייייייייייייייייייייייי
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
איך אתם מזמינים מוצרים מהאינטרנט? הייתי רוצה לשמוע גם טיעונים נגד ובעד השיטות...!
-
- 5 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום, אני צריך לכתוב עד מחר(יום ראשון) עד 300 מילים, מהי הבעיה המרכזית של העם היהודי או של מדינת ישראל. בינתיים לא הצלחתי להעלות כל מיני בעיות חוץ מהעם הפלסטינאי, שרוצה גם את שטח ארץ ישראל. אנא עזרו לי להעלות בעיות. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-
-
חברי פורום נכבדים! אתם מכירים תילדים החנונים האלה מהכיתה שלכם שכל הזמן מדברים על פלאפונים ועל גאג'טים ומחשבים,אבל בעצם, הם לא מבינים כלום במחשבים ואתם מתים להכניב להם קצת ממה שאתם יודעים כדי שיפסיקו לבלבל במוח? (אני מנסה ליהיות כמה שיותר ספציפי ) אז מי שרוצה לעזור לי לקראת הפרוייקט שלי לשבירת ה3400+@4600+ אז בבקשה שאתם מאתרים תחנונים האלה אז תספרו להם על חבר שמוכר IHP-120. המחיר הוא 1700 כן מאוד יקר, זאת הסיבה שאני מחפש תאנשים שלא מבינים כלום ושלא ילכו לחפש לי בEBAY. קניתי אותו ב2700 בארץ. צרו איתי קשר בפרטי. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 568 צפיות
-
-
רק רציתי לדעת אם מישהו באמת הרויח כסף מלקרוא אימלים? או שזה סתם בולשיט?
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
-