עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אוקיי קיבלתי תפקיד שנוגע לניהול ! הברקת באופן שוטף... באגים, הפרעות תיפעול ועבודה באופן שוטף וסופר מרצועי על התוכנה. יש מישהו שמבין עניין ויכול לתת לי רקע או איזשהו מושג מול מה אני הולך לעמוד. חשוב לציין שאני יעבור חפיפה על התוכנה והכל אבל סתם להעשרה כללית אם יש פה איזה שפיץ לצורך העניין! תודה רבה !

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by GilCohen,

<צונזר, פרסומת עולה כסף> לצורך פרסום פנה אלי בפרטי.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by ofer_mat,

אני מקווה שזה הפורום הנכון ( שלא יקראו לי ספמר או משהו) אבל אך קראו לרובוטריק הראשי שלי הטובים :)

• 48 תגובות
    • 5.3k צפיות
  4. Started by hellyeahmofo,

סליחה על הבורות , פשוט יש לי פלאפון ישן תמונה שצולמה ע"י פלאפון ונשלחה ל MMS מה זה? לאיפה זה מגיע?

• 5 תגובות
    • 960 צפיות
  5. היי רציתי לשאול אם יש כזאת אפליקצייה לפיסבוק שרושמת בפרופיל איזה שיר מתנגן בWMP . אני יודעת שבמסנג'ר יש דבר כזה . אם אין - יש לזה איזה סיבה ,נניח שזה לא אפשרי ? או שפשוט אף אחד לא חשב על זה? ואם מישהו מכיר אתרים (גם באנגלית זה טוב) שמסבירים יותר בפירוט על בניית אפליקציות לפייסבוק , אפילו את הדברים הכי בסיסיים כי אין לי רקע בתחום, זהיעזור מאוד! תודה רבה =]

6. Started by Ovid,

הזמנתי משהו מחו״ל ואני רואה במעקב משלוחים שזה הגיע לעיר שלי. דבר הדואר האמור הגיע ליחידת הדואר המרכזית אשר בXXX בתאריך 15/06/2014 ונוכח מידותיו ו/או משקלו יועבר אל יחידת הדואר XXX לצורך מסירתו שם. זה אומר שיכולים להגיד לי בסניף דואר לשלם מכס או שכבר להיות בטוח שאין מכס?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. יש הבדל בין זה לבושם רגיל?

• 5 תגובות
    • 8.2k צפיות
  8. Started by Born2Kill,

אינטל פתח תקוה בפארק אזורים.... תודה לעוזרים!

• 11 תגובות
    • 863 צפיות
  9. מה שמו של הבחור הישראלי שפרץ לפנטגון? ואם יש לכם כתבה טובה על זה אז תנו לינק...

• 16 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. נאס"א פרסמה את התמונה הראשונה מתוך טלסקופ החלל ג'יימס ווב, הגדול והחדשני ביותר אי פעם, ששוגר לחלל בחודש דצמבר האחרון. התמונה מציגה גלקסיה רחוקה כפי שנראתה לפני כ-13 מיליארד שנהלכתבה

11. Started by BIGmaMA,

במרץ אני רוצה לעשות רישיון לקטנוע. אני לא מבין בזה כלום! מישהו יכול להסביר לי את כל התהליכים והשלבים ,ממה מתחילים ,מה עושים ,מה המחיר וכו'...כל מה שצריך לדעת בקיצור. [br]פורסם בתאריך: 14.12.2007 בשעה 19:20:46 [אני יהיה בן 16 במרץ]

• 6 תגובות
    • 855 צפיות
  12. Started by עוף קפוא,

• 32 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. Started by galCool,

שלום רציתי לקבל רשימה של חניות שנמצאות במרכז ובירושלים.. תודה!

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  14. איך לעזאזל אפשר לשכב עם מישהי בבית ? זה עושה רעשים גם אם שמים מוזיקה וכל הבית יכול לשמוע [וזה דיי מביך ובעייתי] בית ריק - בקושי יש פעם ב... ובאוטו נמאס לזיין.. זה לא אותו דבר כמו במיטה איך פותרים את הבעיה והאם גם לכם יש או הייתה אותה?

• 126 תגובות
    • 16.9k צפיות
  15. Started by duk4u,

בזמן האחרון האתר הפך להיות כבד, לפתיחת האתר לוקח כ 30 שניות ןלפעמים יותר. גם באתר עצמו יש איטיות בגלישה. מישהו יכול להסביר את התופעה ?.

• 28 תגובות
    • 3.2k צפיות
  16. מכלכלה של ידיעות: הSLR והגייארדו ספיידר יהיו באוטומוטור בpסח. שוקלים לייבא את הSLR שתעל ה5.5 מיליון, הגייארדו הסגורה 1.5 מיליון, הפתוחה 2 מיליון והמורציאלאגו - 3 מיליון. מה אומרים? יהיו קונים? חבל שהחליטו עכשיו לייבא אותם במיוחד שלמורצ' יש כבר מחליפה (או לפחות מתיחת פנים) והSL65 כבר די משתווה לSLR מבחינות רבות. היא עדיין רחוקה מלהיות SLR, אבל הפער בהחלט הצטמצם... בכל מקרה עדיף מאורח מאשר לעולם לא... נראה לכם יעד של 3 מכוניות גייארדו בשנה זה ריאלי...? את האמת לדעתי יקנו כמה אבל אלו לא מכוניות שכל שנה מקבלות מתיחת פנים, אז אחרי גל ראשוני של הזמנות (ושאני אומר גל זה גג 5) לא היו עוד הרבה קונים... אבל זה עוד נראה... הבעיה פה זה שעוד הקנאה הישראלית הטיפוסית תשאיר כאלה שריטות …

• 127 תגובות
    • 14.3k צפיות
  17. Started by aviram20,

היי קניתי אוטו ומצב המרכב שלו דיי טוב יש כמה מכות קטנות שצריכות בונדו מעבר לזה אני רוצה לצבוע את הרכב בשחור(מה שמחייב עבודת פחחות טובה מאוד) מוסך לא בא בחשבון כי הוא רוצה 3 אלף שקל אז חשבתי לעשות את זה בעצמי יש למישהו מושג כמה עולה פח צבע לאוטו של נגיד 3 ליטר וצפוי שקוף בערך 3 ליטר? חשבתי לעשות שחור מאט ועליו ציפוי מבריק זה יצא שחור מבריק אגב , מה לגבי פח בונדו מה המחירים ?

• 35 תגובות
    • 4.5k צפיות
  18. ממש אבל ממש דומים

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  19. שלום לכולם, רציתי לשאול תיאורטית, האם אפשר להרכיב מחשב ולעולם לא להתעסק עם החומרה? לאו דוקא 3 שנים, אלא כוונתי למשך תקופה ארוכה. תודה.

• 38 תגובות
    • 4.8k צפיות
  20. Started by YagodinAlex,

תגידו יש כאלה נעלים בישראל?יעני אותו נעל כמו בתמונה..יש?! ועם כן כמה הם עולות?ועם למישהו יש אתרים ישראלים של הנעליים האלה אז בבקשה. [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by ^DaRk-MiNd^,

בלי מילים

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. בתודה רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  23. ?

• 1 תגובה
    • 646 צפיות