עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by daniel89,

אני רשום ב-TL (טורנט לייץ') והוא לא עולה לי.. (לא ניתן להתיג דף זה..) לעוד מישהו זה שורה או שזה רק אצלי? דניאל

• 2 תגובות
    • 997 צפיות
  2. איך היא?

• 2 תגובות
    • 997 צפיות
  3. רציתי לדעת אם יש לכם חנויות מומלצות לקניית ציוד הקפי למחשב מארה"ב....ושיהיה להן אתר... תודה

• 3 תגובות
    • 997 צפיות
  4. היה אי פעם פרק של "מי רוצה להיות מיליונר " שמיועד לבני נוער?

• 3 תגובות
    • 997 צפיות
  5. חיפשתי בגוגל וויקיפדיה אבל ההסברים היו ממש בתכלית קצור, מעין ראשי פרקים . למישהו יש קובץ מפורט בנושא ?

• 4 תגובות
    • 997 צפיות
  6. אני במצב נואש שכחתי איך למצוא אורך של קו כל שהוא. נניח שהקו שלי הוא קו סופי עם קצוות x1, y1 x2, y1 איך אני מוצא את האורך של הקו הזה? יש לציין x1 != x2 וגם y1 != y2 תודה רבה מראש

• 7 תגובות
    • 997 צפיות
  7. שלומות, שאלה מהירה ובלתי מזיקה יש לי אליכם: מהו האינטגרל של sqrt(ax) (שורש ax)?

• 10 תגובות
    • 997 צפיות
  8. ^^ או כל משפט אחר בצורת Perfect, איך הופכים את זה ל-Passive? תודה.

• 4 תגובות
    • 997 צפיות
  9. Started by FresH-MeaT,

תקשיבו חברה אני רשום בפורום הזה קרוב ל8 שנים כבר ניראה לי כל פעם שאני נתקן בבעיה בכל צורה שהיא כזאת ואחרת אני לא חושב פעמיים ותמיד פונה לפורום הזה ממליץ לחברים להעזר בו ובכלל אם אני מתכנן לקנות טלוויזיה, מחשב, חלקים או ביכלל עזרה בתוכנה, ווינדוז או בכלל בפורום הכללי פה שאני מבקש עזרה של משתמשים תמיד עונים לי בצורה מהירה אוביקטיבית ותמיד מקבל מענה לבעיות שצצות לי כל חלק שקניתי, קניתי בעזרתכם פתרתי בעיות בעזרתכם אפילו הפרויקט שאני עושה עכשיו אני נעזר בכם תודה לכל חברי הפורום באמת שאני מעריך את HWZONE

• 3 תגובות
    • 997 צפיות
  10. Started by Lethal_Acid,

היי... תנו לי בבקשה לינק לאתר שנותן מקום אחסון בחינם עדיף שיהייה כמה שיותר גדול. תודה.

• 2 תגובות
    • 997 צפיות
  11. שירות הזרמת התוכן הפופולארי לסרטים וסדרות Netflix נוחת בישראל לאחר ציפיה ארוכה במיוחד בתערוכת CES בלאס וגאס, מנצלת Netflix את המעמד ומכריזה על הרחבת השירות שלה ל-130 מדינות נוספות (!), ביניהן גם ישראל. מדובר בבשורה רצינית לכל חובבי הסרטים והסדרות, ולכל מי שחלמו במשך זמן רב לאלטרנטיבה אמיתית לשירותים של Yes ו-Hot. לאלו מכם שטרם הכירו, שירות Netflix מאפשר הזרמה ישירה אל הטלויזיה, המחשב ומגוון גדול של מכשירים חכמים של מגוון תוכן כגון סרטים וסדרות. כל זאת בעבור עלות חודשית סמלית (יחסית) של 8 דולר ותהיה לכם הגישה לאחת הסיפריות הגדולות בעולם כולל תוכן מקור שהופק אקסלוסיבית ל-Netflix. יחד עם החדשות המרעישות, חושפת Netflix שישנו גם זמן התנסות של חודש במת…

• 0 תגובות
    • 997 צפיות
  12. למה אם מחשב קרוב לטלויזיה זה יפריע לתדר או משהו כזה?

• 4 תגובות
    • 997 צפיות
  13. סתם סקרן לדעת. אחלה אתר אגב חבריה. אני רשמית התאהבתי. לא ראיתי אתר דומה כאן בארץ שמגיע לגודל המידע והאיכות שיש כאן(עם כל הכבוד לתפוז מחשבים כן? חח).

• 3 תגובות
    • 997 צפיות
  14. Started by בני סלע,

:s05: ...אני הולך להזמין מחר חלקים למחשב מאתר BUY.COM ואני קצת לא בטוח לגבי זה. אם זה לא יגיע?למי אני יתלונון? אך זה מגיע,זה מגיע באותו מטוס עם בננות ותפוחי אדמה? כמה עולה המשלוח?בבבקשה תעזרו לי :s05: אני פעם בקונה משהו ואני מפחד שזה לא יגיע אליי....תעזרו לי

• 9 תגובות
    • 997 צפיות
  15. היי, אמנם לא מדובר ב144, אבל לפני משהו כמו 12-13 שנים הכרתי פה בפורום בחור בשם אייל שגר במטולה, בימים של אייסקיו ומסנג'ר. עם הזמן, הקשר התנתק. לצערי לא זוכר את השם משפחה שלו. אבל הנה עוד פרטים שאני זוכר: יש למשפחה שלו עסק משפחתי של צימרים וגידול חקלאי. בזמנו(ואולי עד היום) הבחור אהב למבורגיני , דגם ספיציפי - murcielago 560 (זה היה הכתובת מסנג'ר שלו), והתעניין מאוד באופן כללי במכוניות. אולי אולי השם משתמש שלו פה בפורום מתחיל באות B (וזה באופן מעורפל..) לאחר חפירה באינבוקס לא מצאתי כלום.. * לא, לא מדובר בסיפור אהבה רומנטי - פשוט יצא לי איכשהו להיזכר בו והוא היה אחלה גבר, מעניין לשמוע מה קורה איתו היום. אולי מישהו מחברי הפורום הוו…

• 0 תגובות
    • 997 צפיות
  16. שלום, אני עומד לקנות מחשב בקרוב ואני צריך המלצה על חנות... כמובן שהיא תהיה זולה ומקצועית.... הבעיה שלי היא שראיתי שכל ההמלצות שנתתם פה הם של חנויות מקוונות באינטרנט... לקנות מחשב דרך האינטרנט לא ממש נראה לי רעיון טוב.. למי אני אפנה במקרה של תקלה? לכן אני מחפש חנות/רשת שיש לה סניף באיזור חיפה... כמה שיותר המלצות בבקשה, תודה :]

• 13 תגובות
    • 997 צפיות
  17. Started by The_overclocker,

http://video.google.com/videoplay?docid=9023866703146834620&q בהתחלה התחלתי לצפות בזה וחשבתי לתומי שזו עוד הפגנה של כמה ערבים גולים. עד שמעתי איזה ישראלי חחח... נדיר ? אני לא אומר שזה רע להפגין. נהפוכהו אם הם לא היו מפגינים, זה היה נראה רע מאוד. אבל אפשר היה לעשות את זה קצת יותר מאורגן או מתורבת אפילו.למרות שזה דיי מצחיק.

• 13 תגובות
    • 996 צפיות
  18. שמעתי שמשחת שניים עוזרת. יש עוד עיצות?

• 4 תגובות
    • 996 צפיות
  19. היי, אני מכין מצגת לדודה שלי שמתחתנת בקרוב והייתי שמח לשמוע מכם המלצות לשירים למצגת... אני צריך 2-3 שירים. עדיף שירים בעברית. לא מזרחית. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 996 צפיות
  20. Started by raiman1,

בפקולטה למדעי הטבע נערכו שתי מבחני. שלושת רבי מהסטודנטים עברו את המבחן הראשון . ידעו כי ההסתברות שתלמיד יעבור את המבחן השני בהינתן שהוא עבר את הראשון גדול פי 3 מההסתברות שהוא כבר את השני בהינתן שהוא לא עבר את המבחן הראשון. מה ההסתברות שתלמיד יעבוא את המבחן הראשון בהינתן שהוא עבר את השני?? תודה רבה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 996 צפיות
  21. שחכתי את הסיסמה שלי בGMAIL יש אפשרות לדעת מה כתוב מאחורי הכוכביות בפיירפוקס?

• 2 תגובות
    • 996 צפיות
  22. Started by Mesatla,

לאחר הטיזר הועלה הטריילר.. http://hitmanmovie.com/ אתם מוזמנים להגיב בנושא ולא לגרור את זה למקומות אחרים

23. מישהו ניסה ללכת פעם ליועץ משכנתאות והיה מרוצה?אולי מומלץ לעשות את זה לבד ולחסוך 5000 ש"ח?או ששווא להשקיע 5000 ש"ח וללכת ליועץ? מה אומרים על יועצי משכנתאות של מיטב? הם לוקחים 5000 ש"ח, הם הבטיחו לי שהם יכולים לשפר לי את המשכנתא בעשרות אלפי שקלים ע"י סילוק משכנתא ולהחזרתו מבנקים אחרים או מאותו בנק ע"י מכרז,אבל הם חדשים בתחום הזה כולה שנה, אפילו שזו חברה גדולה. מישהו מכיר עוד יועצי משכנתאות מומלצים? מה אומרים על מתן? יש לציין שלקחתי מהבנק 75 אחוז משכנתא והם עשו לי פרצופים עד שנתנו לי את המשכנתא ודחפו לי שליש מהסכום ע"י הלוואת מדינה שזה 4 אחוז השאלה אם יועצי משכנתא חיצוני יכל להוציא מהם או מבנקים אחרים הלוואה יותר טובה.

• 0 תגובות
    • 996 צפיות
  24. מאוד לא נעים למצוא אותו בפנים...

• 9 תגובות
    • 996 צפיות

דיונים חדשים בפורומים