כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
מה קורה...תקשיבו,שווה לקנות את הכורסא הזאת? אין לי מקום מקום לכרוסא גדולה כרגע....היא נוחה? למישהו יש ניסיון איתה ? והכי חשוב..אפשר לחבר אותה למחשב? כי אני הולך לחבר את המחשב לטלויזיה ויש לי שלט של האקסבוקס אז זה תחליף לקונסולה...תודה מראש http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5882&perur=4 אגב,רמוקלים איכותיים כבר יש לי,פשוט מעניין אותי עינין הנוחות..ודבר אחרון: איני מפחד שהטלוויזיה גבוהה מדי..היא נמצאת בהטייה ומתחילה מ-160 ס"מ מהריצפה וניגמרת ב 225 ס"מ,הגודל שלה זה 42 אינץ' והמרחק בינה לבין הכורסא זה 3 מטר..אתם חושבים שזה יהיה גבוהה מד לכיסא? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אהלן, סתם דבר שרציתי לדעת, אם לבן אדם יש פטור לינת בית מקפ"ס, קבן, ויש הקפצה בלילה פתאום לחזור לבסיס, האם הוא חייב לחזור? (אני מדבר על ג'ובניק מת) תודה
-
- 4 תגובות
- 938 צפיות
-
-
לפני כחודש ראיתי באתר של חנות זו עכבר לוגיטק (TRACKMAN) במחיר אטרקטיבי. הטרחתי עצמי וניגשתי אליהם פיזית והזמנתי אותו. שבוע עבר ואיש לא טרח ליצור קשר. יצרתי קשר עימם ולאחר כיומיים נקראתי לחנות. מסתבר שמה שהגיע זה לא המוצר שהזמנתי. חכיתי עוד שבוע ושוב, ביוזמתי, לאחר שהתקשרתי נקראתי לבוא. באתי. ביקשו מחיר כפול ממה שסוכם. לטענם, טעות באתר. סירבתי. לקחתי המקמה ועזבתי. בקיצור, לדעתי גם השירות לקוי וגם האמינות בעייתית. לא מומלץ !!!
-
- 2 תגובות
- 938 צפיות
-
-
-
סרטון ישן נושן משנת 2001, אבל עדין נחמד. מה קורה למעבד שתו"כ עבודה מורידים לו את הגוף קירור..
-
- 8 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש עכשיו הוא רוצה למכור לי את המשב הישן שלו ב1200 שקל אני רוצה לדעת אם זה שווה המפרט מעבד : פנטיום 4 2600 גיגה הרץ כרטיס מסך : ATI Radeon X1950PRO 512MB זיכרון:512mb הארד דיסק :160 gb
-
- 11 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום חברים, מצאתי בבוידעם הפתעה נחמדה. מקרן ישן מסוג . Technicolor instant filmloop player super 8 תמונות : מלפנים: מאחור: כמה פריטים נלווים: הצעת הגשה שלי (אין לי מושג אם הרכבתי נכון): חיברתי אותו לחשמל והוא עושה רעש כדי להוכיח שהוא עובד. בנוסף יש לי גם מין פילם כזה עם סרט עליו, תראו בתמונות איך הלבשתי אותו בתמונה הלפני אחרונה. הבעיה היא שהגוף הזה אמור להתלבש באחורי המכשיר ואין לי מושג איך אמורים להרכיב אותו, הוא לא נכנס לי בשום זווית. האם חסרים לי חלקים? האם לא הרכבתי טוב? תודה רבה!!
-
- 4 תגובות
- 937 צפיות
-
-
http://electronrun.com/wp_er/wp-content/uploads/2008/06/vw_apple_icar.jpg
-
- 7 תגובות
- 937 צפיות
-
-
בתאריכים 10-17.7.2005 מראשון עד ראשון מלון: Club In אילת מקום: יחידה שלמה שבתוכה שני חדרים (בכל אחד 2 מיטות), סלון (ספה נפתחת למיטה זוגית), מטבח, שירותים, טלוויזיה וכו' עריכה: מחיר: 3200 ש"ח בדקתי עם מתווכים וזה הכי זול שיש לשבוע הזה ובאופן כללי לחופש מי שרוצה לסגור 050-520-5485 זה הפלאפון של אבא שלי, קוראים לו אבי
-
- 4 תגובות
- 937 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 937 צפיות
-
-
מעוניין לרכוש את הקינדל DX של אמזון http://www.amazon.com/Kindle-DX-Wireless-Reader-3G-Global/dp/B002GYWHSQ/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=digital-text&qid=1292699590&sr=1-1 האם הוא יוכל ליקרוא ספרים בעיברית - למשל מהאתר הזה : http://www.e-vrit.co.il/?gclid=CJmMwubB9qUCFULwzAodQXndog
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-
-
שלום וברכה, אני מעוניין בדואונדורנט ליום יום שיש לו כמות מכובדת של מ"ל ובמחיר טוב. יש כזה דבר?
-
- 8 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שאלה בעיקר לוותיקים שבינינו. באיזה תת פורום כאן לעולם לא הגבתם? אז אני אתחיל: אלקטרוניקה ומודינג. אוברקלוגינג. קירור (הייתי באוברקלוקינג וקירור, לא באוברקלוקינג ובקירור :) עיצוב וגרפיקה ממוחשבת. לינוקס, יוניקס ומערכות הפעלה אחרות. מקינטוש (תודה לאל). צילום דיגיטלי. אני חושב שיש פורום רק למנהלים, נכנסתי פעם לאיזה חתימה וכתב לי שאין לי גישה לשם. WTF? יאללה תגיבו 8)
-
- 10 תגובות
- 937 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=k6K4KOEgv2M אחד השירים הטובים חח (למרות שהוא ממש מסכן הבנאדם קיבל סריטה חזקה)... מה דעתכם??
-
- 3 תגובות
- 937 צפיות
-
-
היי, אני מכין מצגת לדודה שלי שמתחתנת בקרוב והייתי שמח לשמוע מכם המלצות לשירים למצגת... אני צריך 2-3 שירים. עדיף שירים בעברית. לא מזרחית. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 937 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 937 צפיות
-
-
-
זה מה שרשום בעצות לשמירה על הסיסמא כשנרשמים לgmail...
-
- 10 תגובות
- 937 צפיות
-
-
משעמם לי , וחשתי צורך לשים תמונה של החיה האהובה אלי אחרי העטלף המאיים על האנושות . נכון , ספאם והכל , וזה קצת יותר ספאמי מהקולות שתיש עושה , אבל עדיין , משעמם לי ואני חולה בבית , אז הרשתי לעצמי . ובאותה נימה , מישהו יודע איזה קולות מוציאה אלפקה ? ;D
-
- 9 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שיהיה ברור שאני לא מנסה לרמוז בדיון הזה על ווארז או דברים אחרים לא חוקיים!!! אני גולש לי בסאבסנטר ורואה בסרטים את הסרט "קיוב 2: היפרקיוב" בקולנוע בעוד שכבר ראיתי את הסרט הזה לפני חצי שנה! (חצי שנה!!) כנ"ל לגבי "The Hulk" אני רוצה להבין איך זה ייתכן שסרטים מסויימים יוצאים בDVD לארצות בחו"ל בעוד שפה נזכרו להקרין אותו בקולנוע אחרי חצי שנה??? מה עם הסרט "יעד סופי 2"?? גם אותו שכחו או שהוא פשוט לא אושר לשידור? (???)
-
- 8 תגובות
- 937 צפיות
-
-
מהן ההשלכות של זה אם בכלל? http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4374440,00.html עריכה: לא רלוונטי יש דיון פעיל בפורום רשתות ואינטרנט מהיר.
-
- 3 תגובות
- 937 צפיות
-
-
-
היי חברים, אני מראש מצטער שאני כותב כאן,ועוד משם משתמש אנונימי - אני יודע שזה לא המקום הנכון. אבל בגלל שאני בפורומים כאן מגיל 15 אני יודע שיש כאן אנשים הרבה יותר מבוגרים ממני ועם המון ידע וניסיון. אז ככה, אני חייל בן 21 שמשתחרר עוד 5 חודשים. התחתנתי לפני חודשיים(כן כן - צעירוס שכמוני) וכרגע עומדת בפניי דילמה קשה. בתפקידי בצבא אני מתכנת,ויש לי עוד ניסיון של 2-3 לפני הגיוס. הייתי בטוח שככה אני אמשיך את דרכי גם לאחר הצבא - מתכנת פשוט בחברת הייטק. חמי הוא יהלומן דיי מצליח בבורסה כבר 22 שנה, עצמאי בעל חברה שמתעסקת עם קניית יהלומים לא מלוטשים,מלטשת - ומוכרת. לא מזמן יצא לנו לדבר ועלה הרעיון שאולי אחרי הצבא אני אצטרף אליו לעסק ואעזוב את המחשבים. מאז אין לי יום ואין לילה, מצד אחד…
-
- 7 תגובות
- 937 צפיות
-
-
יש לי סכין גילוח ג'ילט פיוז'ן פאוור חשמלי עם חמש להבים. הבעייה היא שמחיר של רביעיית להבים מקוריים של ג'ילט פיוז'ן פאוור עולים 100 ש"ח בממוצע, וגם אין רביעייות של להבי ג'ילט פיוז'ן רגילים (אין הבדל בין להבי הפיוז'ן פאוור לפיוז'ן הרגיל, חוץ ממחיר נמוך יותר). על כן, ברצוני לדעת האם יש להבים חלופיים בשביל הסכין הזה. האם להבים שמיועדים לסכינים אחרים זולים יותר, יכולים להכנס לסכין שלי? תודה.
-
היי אנחנו חברה שעובדים עם מכשירים העובדים על גלי רדיו 433. אנחנו חושבים שיש ליד אחד המכשירים שלנו משבש תדרים. מישהו יודע איך אפשר למצוא אותו?
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
- 1 follower
-