כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
בשעה טובה הסתיימה תקופת ה"נהג חדש" והרשיון שלי כבר לא בתוקף, אבל קיבלתי בדואר לשלם על רשיון חדש (195ש''ח) השאלה שלי היא האם הרשיון שקבלתי בדואר תקף לפני התשלום או רק אחרי התשלום? רשום לי תאריך 28 ליוני 2010 אבל האם זה אומר שאני יכול לנסוע עד התאריך הזה מבלי לשלם על הרשיון שקבלתי בדואר או שרק אחרי ששלמתי ואני בעצם מחכה שהכרטיס יגיע בדואר. תודה אני ממש מבולבל, אני חייל כך שזה ממש מעצבן שאני חוזר הביתה ואין לי רכב.
-
- 7 תגובות
- 956 צפיות
-
-
-
שלום גולשים יקרים, אני רוצה להציע לכם אתר אינדקס עצום עם כול מה שחיפשתם אי פעם+אפשרות ל5 שפות שונות. האתרים המוצגים מותאמים בשפות הרצויות ועם שלל אפשרויות נוספות. האתר הוא חדש,הנה של ישראל: http://israel.yambok.com/ מקווה שתהנו!
-
- 8 תגובות
- 956 צפיות
-
-
האמת שאני לא . חשבתי על זה קצת , בעידן של הסמרטפונים , היום לכל אחד יש בטלפון שלו סיסמאות ל : - דואר אלקטרוני -פייסבוק -חשבון בנק -כרטיסי אשראי/PAYPAL /כל אמצעי תשלום אחר מה קורה אם הטלפון הולך לאיבוד/נגנב? פעם היה מדובר רק באיבוד של כמה מספרי טלפון , עוד כמה הודעות ובמקרה הרע כמה תמונות שמאוד אהבנו.. מה אתם אומרים בעיניין ?
-
- 9 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אם : An שואף ל L תוכיח: An בשורש K שואף ל L בשורש K. אני מבין שיש פה שימוש בחוק הכפל בין גבולות ואז פשוט פטרתי אבל לא נראה לי שזה מספיק לתשובה חח דרך אגב אני רוצה רק רמז!
-
- 9 תגובות
- 956 צפיות
-
-
תורידו את האתר הזה..... www.hwzone.com סתם.... אבל עכשיו ברצינות: יש דבר כזה TM טריידמרק.(trademark-סימן רשום)....אז יאללה מנהלים תוציאו TM לאתר ומשום שזה רטרו-אקטיבי אז יהיו חייבים להפיל את האתר הרשויות (במידה וזה יהיה אפשרי) יש כבר תקדים ביןלאומי שחובה לפסול מותג על אותו נושא באותו שם או שם שמאוד רומז לכך אני טיפה מבין בנושאים האלה וקצת מתמצא בחוק... AaaBb
-
- 2 תגובות
- 956 צפיות
-
-
מחפש לראות סרט עם הרבה מתח ומלחמה. כמו "הזייפנים" (אומנם אין ממש קטע של מלחמה אבל לפחות יש הרבה מתח). תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 956 צפיות
-
-
-
באיזה אתר ניתן לראות את התוצאות של הבגרויות בכלל ושל הבגרות בהסטוריה?
-
- 2 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום, אחרי ישבה במחשב יש לי כאבי גב. אני מניח שזה (גם) בגלל שהכסא לא טוב / לא מתאים לי. יש למשהו כסאות מומלצים? (אם הכסא יעזור לי, אז המחיר פחות משנה....) ואיך אתה ממליצים לי לי לבחון את הכסאות האלה לפניי קנייה? הרי בדרך כלל הכאבים לא מתחילים באופן מיידי..... תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 956 צפיות
-
-
מה אתם אומרים הם באמת לא יקבל כלום זה חוצפה רק של ישראלים http://technology.il.msn.com/%D7%94%D7%A7%D7%95%D7%9C-%D7%9E%D7%90%D7%97%D7%95%D7%A8%D7%99-%D7%95%D7%95%D7%99%D7%99%D7%96-%D7%9E%D7%95%D7%97%D7%94-%D7%90%D7%A0%D7%99-%D7%9B%D7%9E%D7%95-%D7%A2%D7%95%D7%91%D7%93-%D7%A7%D7%91%D7%9C%D7%9F
-
- 9 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אני מחפש בעקרון אתרים טובים שניתן להזמין מהם חולצות טי שירט עם הדפסה צבעונית. מישהו מכיר אתר טוב ואמין שמוכר חולצות עם איכות הדפסה טובה?אני לא רוצה חולצה שתאבד את האיכות שלה ואת הצבעה של ההדפסה אחרי כביסה אחת או שתיים... תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
סמסונג מכריזה על ייצור המוני של מודולים לעולם השרתים בנפח מרשים של 64 ג׳יגה-בייט, וסוללת את הדרך להכפלת כלל הזכרונות הדינאמיים המוכרים לנו לכתבה
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
- 2 followers
-
-
רכשתי בבלק פריידי מנוי ל CrashPlan. רציתי לשאול האם אני יכול לגשת לקבצים שאני מגבה כמו בDROPBOX? הכוונה שיהיה לי על המחשב כונן X\תיקיה ושם אני אראה את כל הקבצים..או שתהיה אפשרות לתפוח,לשתף את הקבצים דרך האתר שלהם או שמהו... ???
-
- 1 תגובה
- 955 צפיות
-
-
כשאני נכנסת לאתר פלאפון כדי לשלוח SMS לצורך כך מקישה את המס פלאפון שלי ואת הסיסמה שלי ולוחצת על אייקון "החברים שלי" (שם שמורים השמות ומספרי הפלאפון) מופיעים לי שמות ומספרים אחרים מאשר היו לי בעבר. לא מכירה אותם. ושלי אינם... כשדיברתי עם פלאפון (לא הייתי אותה שעה מול המחשב, כי חזרו אלי אחרי מספר ימים... ואחרי שאיש לא הבין בפנייה הראשונית על מה אני מדברת...), הם נכנסו לאתר דרכם, ואצלם הופיעו השמות הנכונים... כשהגעתי למחשב (לא שלי !!!) בדקתי את העניין ונראה היה שהכל אכן הסתדר, אך כששבתי למחשב שלי, שוב שמות אחרים ???????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 11 תגובות
- 955 צפיות
-
-
-
השמח לקבל הצעות על דברים שכדי לעשות באילת כדי לא להשתעמם שם.. אני בן 26 דרך אגב.. אני גם ישמח לדעת כמה בערך צריכה לעלות מונית מהשדה תעופה למלון? הרי ידוע שהנהגי מוניות שם לא בדיוק הולכים לפי הספר..
-
- 7 תגובות
- 955 צפיות
-
-
תגידו זה רק אצלי? אני לא מצליח להיכנס ל- http://www.nana.co.il/ http://www.nana10.co.il/
-
- 5 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אני נמצא בדירה שכורה עם מזגן חדש מיני מרכזי טורנדו SLIM-SQ-PRO-40 X 3PH (מאיץ מרכזי) גם על המדחס החיצוני המנוע יש אותה מדבקה SLIM-SQ-PRO-40 X 3PH אולי זה מנוע שמגיע כמו באנדל עם המאיץ הפנימי , ראיתי על המדבקה " בבית " הרעש הוא 56DB מדדתי 60 ממוצע היו פיקים גבוהים מזה , והרעש "בחוץ" מנוע חיצוני רשום 69DB מדדתי 70DB ממוצע היו פיקים גבוהים מזה , זה לא מזגן שלי יכול להיות שהמדחס דפוק או משהו סיני זבל ? זה עם מדבקה של טורנדו אבל זה של חברת AUX היא חברה סינית גדולה , הכול חדש ממש מהקופסא , מה שכן שמו את המזגן על FULL FAN 32 מעלות אולי הטכנאי שהתקין את המזגן עשה טסט ושם הכול על המעלות הכי גבוהות וה FAN הכי גבוה בשביל בדיקה או טסט אבל זה מרעיש מעצבן המאיץ המרכזי בבית שזורק אויר ל…
-
- 1 תגובה
- 955 צפיות
- 2 followers
-
-
מה קורה פה? בשלושת הימים האחרונים יורד עלי גשם של תולעים (בממוצע 5 ביום, שבד"כ אני מקבל תולעת פעם בחודש). קורה גם לכם בימים אלו?
-
אם אני עובד משעה 11 בלילה יום שישי ועד 10 בבוקר יום שבת, השכר לשעה שלי הוא 25 שקל ברגיל, כמה אני אמור לקבל על השעות האלה סה"כ? אני יודע שעד 8 שעות זה 150 אחוז, ומעל זה 200?
-
- 1 תגובה
- 955 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אהלן אנשים סוף סוף יצא שכל החב'רה יצאו מהבסיסים ואפשר להיפגש כולם ביחד ולעשות טיול שכבר רצינו הרבה זמן. חשבנו לנסוע לצפון ומשם לעשות איזה טיול נחמד (רגלי כמובן). יש רעיונות לאן?? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 955 צפיות
-
-
מה מותר לו ומה אסור, מישהו יכול לעזור לי?
-
- 2 תגובות
- 955 צפיות
-
-
האימון: 1) יש להדפיס מספר פעמים ולאחר מכן לגזור 2) את התרגיל יש לבצע פעמיים ביום לפני העבודה ולפני השינה.
-
- 7 תגובות
- 955 צפיות
-