כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
הדמות שהראו בתחילת הסרט, שהיא לא יכול לשלוט ומשנה צורה... אז היא דודו של פרקר? כי הדוד בן ידע מה קרה לפרקר...
-
- 5 תגובות
- 978 צפיות
-
-
יש כאן אולי מישהו שיכול בבקשה לפרסם "טריקים" למיניהם לממיר הדיגיטלי של מת"ב דיגיטל ... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 978 צפיות
-
-
אני מחפש בלוגים נחמדים לעקוב אחריהם בנושא מדע, פילוסופיה וכו'. (אנגלית) האם יש המלצות ?
-
- 4 תגובות
- 978 צפיות
-
-
-
i bought HL2 holiday 2006 collection but i didn't get any cd-key with it. I'll be very pleased if you will send me an alternative cd-key .My barcode is *********** and i hope it is an satisfying proof that I purchased the game legally with hard-earned money Thanks, Tamir. זאת ההודעה שלי אם מישהו יכול לעזור לי בניסוח שלה או משהו אני יודה לו
-
- 11 תגובות
- 978 צפיות
-
-
המוצר שאני רוצה לקנות הוא: http://aluf.co.il/view_prod_he.aspx?ProdID=2137429236 מפחיד לקנות משם, כי האסוציאציה שעולה לי היא "גיבור מחשבים", או לפחות איזה חיקוי זול שלהם.. חוות דעת?
-
- 9 תגובות
- 978 צפיות
-
-
www.demo.com/demo/demonstrators/2004/video/total.asx סרט מדהים על מציאות מדומה (האמת שזה כלכך אמיתי שזה בכלל לא מדומה) ----------------------- מראה שבנויה מעץ, בהחלט יפה: http://fargo.itp.tsoa.nyu.edu/~danny/mirror.html סרט שמדגים את איך ה"מראה" עובדת: http://fargo.itp.tsoa.nyu.edu/~danny/smallmirror.html
-
- 9 תגובות
- 978 צפיות
-
-
מישהו יכול לאמר לי מה הניגזרת של הפונקציה הזאת? אני יודע שאני דפוק שאני לא יודע את זה :bash:
-
- 11 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלומות, שאלה מהירה ובלתי מזיקה יש לי אליכם: מהו האינטגרל של sqrt(ax) (שורש ax)?
-
- 10 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום לכם... כמו שכבר הבנתם מהכותרת מחקתי קובץ מאוד חשוב שתכנתתי במשך הרבה זמן לאחר בדיקה וחיפוש מעמיק לא הצלחתי למצוא גיבוי לקובץ (דאאממממטטטטטטטט) הקובץ נמצא על משאב רשת ולכן שאני מוחק אותו הוא לא עובר לצערי לסל המיחזור (שפאגינק תפקידו זה לשמור קבצים מחוקים) חיפשתי בסל המיחזור של המחשב שלי וגם בסל מחזור של המחשב השרת והוא לא נמצא שם אז עכשיו אני מנסה לשחזר אותו עם Recover My Files v3.9 וגם לא מצליח שם הקובץ הוא Default.asp ואני יודע את הנתיב המלא שלו מה עוד אפשר לעשות? לתכנת קובץ כזה מחדש זה משימה בלתי אפשרית
-
- 0 תגובות
- 978 צפיות
-
-
-
למי שלא מכיר זאת להקת רוק קצת "שונה" מהרגיל עכשיו יצא לה דיסק חדש [glow=red,2,300]System Of A Down - Mezmerize[/glow] שממש אהבתי את כול הדיסק שיר שיר, בדרך כלל יש להם מספר שירים קטן שאני אוהב מכול דיסק קודם אבל בדיסק הזה אהבתי הכול.... מישהו פה מקשיב לזה בכלל או שרק אני :s05:
-
- 14 תגובות
- 978 צפיות
-
-
התחלנו עכשיו חשמל ומגנטיות אבל אני לא זוכר איך עושים שקול וקטורי. יש לי 2 מטענים חשמליים על ציר הX ואני צריך לדעת מה הכוח שהם מפעילים על נקודה 0,4 שני המטענים שווי גודל (3UC) ונמצאים במרחקים שווים (3 ו-3 ס"מ) מצאתי את הכוח שאחד מהם מפעיל את הנקודה, והוא יצא לי 1.08*10^3 אבל עכשיו אני לא יודע איך אני מחשב את הכוח השקול. העלתי תמונה להמחשה הנקודה הירוקה זה ראשית הצירים, הנקודות האדומות זה המטענים החשמליים. הנקודה הכחולה זה הנקודה שאני צריך לבדוק כמה כוח מופעל עליה. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 978 צפיות
-
-
-
שבת שלום. המורה שמלמד אותי לנגן בגיטרה אמר לי שהוא הזמין חשמלית מאיזו חברה שמייצרת 50 - 100 גיטרות בשנה, במחיר של כ- 15000 ש"ח. הוא רק אמר לי את השם - סור / צור לא שמעתי בדיוק, וחיפוש בגוגל לא העלה לי שום תוצאות. אז רציתי לדעת האם מישהו שמע על החברה ואיך היא נקראת בדיוק. (זה נשמע כמו -soor לפי איך שהוא אמר) *נ.ב - התמונה שלו במסנג'ר מצורפת למטה - אולי זו הגיטרה המדוברת... (לא יודע) תודה מראש, עודד ב. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 978 צפיות
-
-
היום הפעם הראשונה שאני רואה את התוכנית. אחת המעניינות והצודקות שראיתי. איך איך אפשר לראות את הסינגפורים הקטנים שבאו לכאן, בעידן ההיי-טק המשגשג בישראל, למדו מאיתנו את השיטה והלכו ויישמו אותה שם. בסוף תראו איפה אנחנו גמרנו, ואיפה הם. זה לא שאני אומר שהכל שם טוב,הרי לילדים שם אין בכלל ילדות לפי מה שאמרו בתוכנית. אך מה הכוונה לילדות? מכות עם ערסים ברחובות? לזו הכוונה? אני בטוח שהילדים שם מאוד שמחים עם מחשבי העל שלהם... חחחחח. מדינה ללא פשע,נקייה ומסודרת, מערכת שילטון חזקה ויציבה! ממש לראות ולקנא!
-
- 6 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום. ברשותי מכשיר DVD נייד של Luxor מדגם DMG6006 . אין לי את המטען של המכשיר וחשבתי לקנות שנאי אחר שיתאים. מעל הכניסה (חיבור דק יחסית) כתוב DC IN9-12V . מישהו יכול לשלוח קישור למשהו מתאים? כמה זה אמור לעלות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 978 צפיות
-
-
טוב זו ידיעה שקראתי היום,מיקרוספט מצאה מחשבים נגועים בווירוס(שנקרא 'Nitol') שהגיעו מפעל הייצור בסין. Malware inserted on PC production lines, says study Microsoft Disrupts ‘Nitol’ Botnet in Piracy Sweep Microsoft Disrupts the Emerging Nitol Botnet Being Spread through an Unsecure Supply Chain Nitol and 3322.org Takedown by Microsoft Microsoft disrupts Nitol botnet spreading on counterfeit Windows PCs זה בכל אופן הידיעה הכי מעניינת שקראתי היום.
-
- 0 תגובות
- 978 צפיות
-
-
-
http://www.rinkworks.com/stupid/cs_os.shtml
-
- 5 תגובות
- 978 צפיות
-
-
בקרוב אני טס לארה"ב ואני רוצה להוציא ויזה בינלאומי על איזה חברה אתם ממליצים? ואיזה עמלות יש? מה גובה העמלה על העסקאות? כמה שיותר שיחסוך לי כסף אני חייל שמשתחרר עוד מעט ואין עבודה קבועה תודה מראש לעוזרים אלכס
-
- 12 תגובות
- 978 צפיות
-
-
אני צריך לדעת כמה שיותר מהר איזה רכב מייצרים בנצרת עילית..צבאי פרטי לא משנה מה... תודה!
-
- 6 תגובות
- 977 צפיות
-
-
-
אני עוד מעט מתגייס ורציתי לדעת איזה פרופיל יהיה לי אם יש לי עקמת בינונית, פלטפוס ובכלל לא בכושר ויש לי ציונים די טובים ~90 אז אני לא כל כך רוצה קרבי אז מישהו יכול להגיד לי איזה פרופיל יהיה לי או איזה תפקידים יהיו מתאימים לי
-
- 8 תגובות
- 977 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 977 צפיות
-