עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. :xyxthumbs: ^^^^^^^^^ הסרט הכי אהוב עליי ללא ספק זה ALIENS!!!!! הוא מבטיח את כל מה שהוא מקיים, יש בו פחד מסוים המון אבל המון מתח מי ישרוד ומי ישאר בחיים, וההתמודדות של RIPLEY לבד מול החייזרים גם בחלק הראשון וגם בשני, החלק הראשון הייתה יצירת מופת יצא ב1979 ואפילו היום(להוציא אפקטים) נחשב סרט על רמה מאוד גבוהה ומעט מאוד מגיעים אליו, אבל ALIENS זה הסרט האמיתי יצא אחרי ALIEN ב1986 וממשיך את ALIEN, ולא רק ממשיך אותו אלא זה סרט של שעתיים ו45 דקות והוא כל כך מעניין מותח, יש צחוקים ובקיצור סרט מאוד על רמה עם שחקנים על רמה כמו SIGOURNEY WEAVER ו MICAHEL BIEHN

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  2. היי, אני זוכר היה כאן דיון לפני... המון שנים, שבו מישהו אמר שיש לו איזה כרטיס שבו הוא משתמש לקניות ברשת והכרטיס הזה לא לוקח לו שום עמלות ומציע שערי מכירה של פחות מאחוז מהשער היציג. יכול להיות שהזיכרון שלי קצת מחורבש. בכל מקרה, נכון להיום, כיצד אתם קונים ברשת וכמה אתם משלמים סה"כ כדי שהשקלים שלכם יהפכו לדולרים? תודה.

• 5 תגובות
    • 841 צפיות
  3. אני מבקש מכל אחד ממכם לתאר שקורה משהו עכשיו. למשל שהמכונית התקלקלה, שהאינטרנט נפל, תמציאו סיטואציה, ותגיבו עליה. קדימה אנשים, הביאו לפה אנרגיות חיוביות.....

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Fighter,

בפרסומת של ה roland E-80 כשהוא מציג את הצליל של הפסנתר כנף מה המנגינה שהוא מנגן? היא ממש מרגיעה

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  5. תודה.

• 0 תגובות
    • 443 צפיות
  6. לפי מה ששומעים זה 3.200, הבת של שכנה שלי נולדה 4.3 ושכנה שלי אשה בעלת ממדים. בכל מקרה, סתם לידע כללי שיהיה לכם וגם בגלל שאני אוהב לשתף "Stuff that makes you go: "Holly Crap on a Cracker! http://www.telegraph.co.uk/news/newstopics/howaboutthat/6224785/Indonesian-woman-gives-birth-to-19-lb-baby.html

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. מה הוא סוג הבילוי המועדף עליכם ביותר? ניתן לבחור 2 אופציות, תבחרו את מה שמתאר אותכם בצורה הטובה ביותר. אני בן 18 ועוד חודש 19 ואני אוהב לצאת עם חברים למועדנים, ולהיות על המחשב שזה כולל משחקים, UNDERTAKER ועוד UNDERTAKER וגם HWZONE :hi:

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by Rule The Pc,

אהלן כמה זה תת משקל בשביל הצבא? לפי מה ששמעתי אז נכון יש את הזה של YNET שבודק אם אתה תת משקל אז מורידים מהתת משקל של YNEא עוד 10 קילו וככה זה בצבא זה נכון? http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-2031,00.html

• 53 תגובות
    • 11.3k צפיות
  9. Started by J0n1,

יש לי מחר זימון לצוות אוויר, וממה שהבנתי יש שם כמה מבחנים. מישהו יכול לשתף מה הולך שם? האם כדאי להתכונן? מה כדאי לעשות? וכו'.... תודה

• 29 תגובות
    • 3.4k צפיות
  10. אוקיי אז יש לי את הטלפונים הבאים (כולם נוקיה) 3100 - 8310 - 3510 - 6120 - ועכשיר לבעיה - המטענים. חיפשתי מידע באתר של נוקיה אבל הוא סותר את עצמו וממש לא ברור יש לי מטעים מדגם 1. ACP-7E שנותן 3.7V 350mA 2. AXP-9E שנותן 6.2V 720mA 3. מטען שכנראה קיבלתי עם ה-3510I שקניתי מסלקום שלא כתוב עליו נוקיה או מספר דגם והוא נראה כמו ה-AXP-7E רק שהוא 8.5V 750mA עכשיו המטען השני שונה ממה שרואים באינטרנט, הצורה של המטען היא בדיוק אותו דבר אבל בפלאג שלו יש 3 מגעים (אחד בפנים ו-2 חיצוניים) והשאלה שלי היא מה מתאים למה?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. ???

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  12. שלום חברים. קיבלתי אתמול מסך Sumsung מדגם p2370ms . בניגוד לטלוויזיה הישנה שהייתה לי, שמנה וגדולה כזאת (כמו CRT), למסך הזה אין חיבו לאנטנה חיצונית. אני גם לא רואה שום אופציה לבצע "סריקת ערוצים" או לעבור למצב טלוויזיה כלשהו. אין לי בבית כבלים ולכן אין לנו ממירים. האם אני חייב לחבר אליה ממיר כדי לקלוט ערוצים 1/2 למשל? תודה, יום טוב.

• 5 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. Started by SweeT_EviL,

לא מחפש תשובות ציוניות כאלה או אחרות, אלא באמת למה מפעל הפיס חוקי במדינת ישראל. מלבד הקטע שהוא שייך למדינה(הרי גם המדינה כפופה לחוקיה). סתם תקציר של חוק משחקים אסורים: חוק העונשין בישראל מגדיר משחקים אסורים, הגרלות והימורים ככאלה שבהם הזכייה תלויה בגורל ולא ביכולת. העבירה חלה על המקום שבו נערכות ההגרלות ומיוחסת גם למי שמארגנים או מנהלים אותן, ובתנאי שהעבירה או חלק ממנה בוצעו בישראל.

• 19 תגובות
    • 3.5k צפיות
  14. 1. ללא .restart 2. מבלי שהוא ייתקע. [attachment deleted by admin]

• 35 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. בוקר טוב חברים, צריך בסוף החודש לחדש ביטוח ולא יודע לאיזה חברה כדאי לפנות.

• 6 תגובות
    • 864 צפיות
  16. Started by eliil1,

אורנג' פשוט גנבים, אני סגרתי קו , וכשסגרתי שאלתי כמה בינתיים יש לי ,אמרו לי 16 ש"ח. עכשיו אני נכנס לחשבונית באינטרנט הוא מראה לי 493 ש"ח =SSS וכותב שדיברתי 45 דקות ליעדים בחו"ל .איך??!?!?! התקשרתי אליהם, הם אמרו שהם לא יכולים לראות, ואני צריך להתקשר אליהם ב9/8 . מה זה השטויות האלה?? עכשיו גם בסלקום היו לי סיפורים דומים...חשבתי שבאורנג' זה יהיה שונה.... קיצר לא יודע, צריך לנתק את הפלאפון וזהו... איך החברה "פלאפון" ?? למישהו יש ניסיון איתה?

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  17. אני יודע וקטורים, משוואות ואי שוויונים מעריכיים ולוגורתמיים, כל החומר של 006 ו005, מספרים מרוכבים. איזה חומר לא ציינתי שיש ב007? (אני יודע שיש איזה סוג של הנדסה שאני לא זוכר את שמה...) יש את הטבלאות האלה שיש בדף נוסחאות עם המון מספרים? נראה לי טבלאת התפלגות...

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  18. אני מתכוון לאלו שעכשיו ב-י"ב ועושים מועד ב' ביום חמישי. ראיתי את המיקוד באתר של משרד החינוך, אבל הוא מציין (כמובן) מה לא נכלל בבחינה. האם שאר החומר בבחינה זהה לחומר שנלמד ושהייתה עליו בחינה במועד קיץ 2004? אני צריך תשובה במהירות (שאני אוכל להתחיל להתכונן) תודה מראש

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  19. Started by Shmoolik,

וכמה זמן הוא ? ואם למישהו יש איזה אתר עם כזה לוח שנה. (כולל חופשים). כי גם אין לי יומן או משהו אז אין לי מושג , וגם חיפשתי ב GOOGLE , לא מצאתי

• 5 תגובות
    • 887 צפיות
  20. השאלה בכותרת. האם זה בוודאות חוקי בארץ או לא? תודה.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. שלום למבינים קצת בחוק רכשתי לוח אם חדש כולל התקנה לאחר יום גיליתי שהלוח פגום : לא ניתן להתקין RAID כרטיס רשת בלוח פגום ולא עובד רעש חשמל מהלוח בזמנים שונים . מקלדת USB לא נותנת הרבה פעמים להיכנס לביוס כי הלוח קולט את האות רק לאחר 10 -15 שניות בדרך כלל בכניסה לווינדוס הבאתי לחנות שמכרה לי עכשיו אמרו תמתין שבועיים אני לא מבין את הטמטום לא נהנתי ממנו יום אחד , המחשב מושבת אצלם למה צריך לחכות שבועיים ? מה אומר החוק ? האם אני יכול לבקש את כספי חזרה על הלוח ? שוב השאלה מה אומר החוק ?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by eran256,

שלום, נניח גיליתי שחברה X מרמה באופן שיטתי, לאחר שהודעתי להם כי אני מודע למרמה ודרשתי את כספי חזרה, הם הסכימו להחזיר בתנאי שאחתום על הסכם סודיות ולא אשתף אף אחד בשיטה ובכך שהחזירו לי כסף. מה הערכיות של מסמך סודיות כזה בעיני בית המשפט? האם יש לו תוקף משפטי? תודה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  23. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

פה תכתבו מה שלושת הדברים שהכי הייתם רוצים בעולם! בבקשה בלי ספאם!

• 40 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. היי, אני חושב לקנות דירה בקרית עקרון ומכיוון שאני לא מהאישור אני לא יודע מה החסרונות בקניה של דירה שם. אודה לכל מי שיש בידו מידע למה לא כדאילקנות שם דירה. תרשמו כל מה שבא לכם- תושבים, קרינה, מפגעים, מקומות בילוי.. הכל. תודה

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by Abit.com.tw,

חבר'ה... קיבלתי 325 שקל חשבון טלפון... כמה אתם מקבלים? תעודדו אותי?

• 42 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.