כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,548 דיונים בפורום זה
-
-
כנסו לאתר שלהם : http://www.skypc.co.il/ כנסו לאתר של טיאמאס : http://tms.co.il/ המלאי בסקאיפיסי קטן וגם ככל שעובר הזמן המלאי אצלם הולך וקטן, אין כל מיני מוצרים שבהרבה מקומות ממליצים עליהם, הפעם הגיע תורם של כל מארזי חברת NZXT. יותר חשוב להם הכסף של הלקוח מאשר הלקוח, ברור שהחנות אמינה והשירות אחריות שלהם עדיין אמין וטוב אבל החנות עם מלאי קטן יחסית (הכל יחסי) ומחירים יקרים יותר ברוב המוצרים. לעומת זאת TMS מלאי הרבה יותר גדול של מוצרים,אני כמעט בטוח שיש להם הכל במלאי או שאם תזמינו הם לא יגידו לכם אין תזמינו משו אחר, נותנים אוברקלוק והאחריות שלכם נשארת במקרה שאתם באים עם מפרט מהפורומים. יש להם את כל המוצרים שמדברים עליהם וממליצים עליהם, המוצר אולי הכי מבוקש כיום שזה 8800GT י…
-
- 2 תגובות
- 935 צפיות
-
-
-
שלום אני בן 19 ואני מחפש עבודה. אני צריך משהוא במשמרות כי אני גם לומד. הבעיה היא שכל האתרים ניתן לרוב רק לשלוח קורות חיים ולא לקבל טלפון של מי שמחפש עובדים, וכיוון שאין לי קורות חיים אין לי מושג מה לעשות. יש איזה דרכים שניתן למצוא עבודה? תודה רבה מראש
-
- 12 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שימו תמונות של דיזלים חדשים מזוייפים או אמיתיים שיש בארץ אני מעוניין לקנות התקציב שלי זה עד 550 שקל לג'ינס אמיתי ולמזוייף 300 אבל שהוא דומה ממש למקורי ויפה
-
- 5 תגובות
- 934 צפיות
-
-
האיפון הוא SIMFREE ולא פרוץ , פתאום התחיל לעשות לי בעיות קשות בקבלת שיחות. אני מכפר-סבא , מחפש מעבדה טובה ומומלצת באזור. תודה.
-
- 0 תגובות
- 934 צפיות
-
-
-
פעם, לפני כמה שנים, היו המון אתרים שמכרו מוצרים במכירה פומבית אמיתית: עם מוצר, מחיר התחלתי ושעת סגירת המכירה. בצורה זאת באמת היית מתחרה עם קונים אחרים והמכירה הייתה נסגרת בשעה שנקבעה. לפעמים היה אפשר "לדפוק את המערכת" ולהשיג מציאות. כנראה שהמערכת נדפקה יותר מדי פעמים ועכשיו כל האתרים עברו לשטויות כמו "מכירות אישיות" ו"מכירות קבוצתיות" שזה בתכלס כמו חנות רגילה רק שאתה לא יודע את המחיר. אז אתה זורק באוויר כמה מחירים עד שאתה מגיע למחיר שהחנות רוצה ואז אתה "זוכה" במוצר. שיטה דבילית ומבזבזת זמן ולא יותר זולה מלקנות באתר רגיל. אז האם מישהו יודע על אתרים שעדיין עובדים בשיטה הישנה והטובה (ישראלים) ?
-
- 4 תגובות
- 934 צפיות
-
-
השתחררתי לפני כשבוע ואני מנסה להתקבל לעבודה טובה, עכשיו אבנתי שכדי שאני יקבל תמענק, אני צריך לעבוד בעבודה מועדפת עכשיו אין לי מוסג מה הכוונה של זה מישהו יכול להסביר לי על מה מדובר ? הבנתי שאני צריך לעבוד במשך של 6 חודשים ולקבל מינימום כדי שזה יעבוד, זה נכון ? ועם אני יעבוד במקום שלא תומך בזה אני לא יקבל תמענק ? יש לי עבר פלילי וכאן השאלה הגדולה לאיזה מקומות אני יוכל להתקבל ? כמובן בעבודה המועדפת הזאת. עם אני רוצה לעבוד כשומר או משהו מי הסוג הזה לאיזה מקומות אני יוכל להתקבל עם העבר הפלילי שלי ? אני מי הצפון, עמק יזראל. תודה רבה לכל העוזרים בנושא.
-
- 1 תגובה
- 934 צפיות
-
-
אם אפשר לקרא לזה נאום... בע לא משנה הנאום עצמו הוא על מרטין לותר קינג [עשיתי עליו את העבודה שעליה יבחנו אותי בעלפה אז אני צריך לעשות עכשיו נאום קטן לגביו] ויהיה כמובן בעל פה. רציתי לדעת אם יש מקום גדול לשיפורים או שזה בסדר? The Afro-American population has been suffering ever since from discrimination. If you were an Afro-American at this point in time, what would you do about that? Would you surrender to the injustice reality or would you fight it no matter what? Well, all I know is that one man, against all the odds, broke with his own hands the wall of social separation in the American society. This man was Martin Luther king Jr, Martin Luther king was an afro-American…
-
- 7 תגובות
- 934 צפיות
-
-
חיפשתי בגוגל וויקיפדיה אבל ההסברים היו ממש בתכלית קצור, מעין ראשי פרקים . למישהו יש קובץ מפורט בנושא ?
-
- 4 תגובות
- 934 צפיות
-
-
המשחק ה"מקורי" שקידני סטון (אאל"ט) הביא לפני כמה שבועות\ חודשים: http://novelconcepts.co.uk/FlashElementTD/ עכשו, יצא לו עידכון- http://www.candystand.com/play.do?id=17995 הבעייה: אני לא רואה את המשחק\ לא יכול לשחק! איך אני פותר את זה?
-
- 10 תגובות
- 934 צפיות
-
-
-
שלום חברים. לסבתי יש מטפלת חדשה, הילדים שלה חושדים שיש דברים בגו ומעוניינים לשים בביתה מצלמת אבטחה. כמובן שהמצלמה חייבת להיות מוסווית איכשהו. יש פה מישהו שהתעסק עם זה? שמכיר את הנושא ויכול לעזור? חיפשתי קצת ברשת ומצאתי לא מעט מצלמות אבטחה אלחוטיות המתחברות לראוטר (IP CAM) שתיאורטית נותנות מענה מושלם (אין צורך ב DVR), אך אינן מוסוות. אשמח לקבל מעט הדרכה ממי שבדק את הנושא או התקין משהו דומה.
-
- 1 תגובה
- 934 צפיות
-
-
למישהו יש ניסיון\ידע על רכישת רכיבים בח"ל דרך האינטרנט?
-
היי, תמיד רציתי לברר, מי מחברי הפורום הזה חבר גם בתנועת הצופים? אם כן, באיזה הנהגה (ושבט) אתם? ומה התפקיד שלכם בשבט? אני אישית בהנהגת שרון, שבט פולג (תל-מונד), שכב"ג ואני בשנת קורס (ט') עוד מעט יוצא לקורס חמישיות..
-
- 7 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אהלן, אני בתהליכים של קניית מחשב חדש. אמא שלי טסה מחר לשבוע לארה"ב וחשבתי שאולי תביא לי כמה חלקים. רציתי לדעת האם זה מומלץ: מכס/אחריות/מחירים/תאימות. ואם כן אז איזה חלק, מעבד (אויל הכי לא כדאי בגלל שאם ישרף חבל), זכרונות, כרטיס גראפי? תודה :
-
- 7 תגובות
- 934 צפיות
-
-
הכותרת דיי ממצה את הכל . פותחים דיון אחד , שכל המטרה שלו היא ספאם טהור ואיכותי , יהיו שופטים שישפטו את ההודעות ובסופו של דבר מישהו יקבל פסלון נחשק , בעיצוב בלעדי של אחד המעצבים הידועים בעולם העיצוב , שיתנוסס עליו SPAMMER באותיות גדולות ( פונט 200 בערך ) . יתרון אחד יהיה לדבר הזה : הת'ראד הספציפי הזה ימשוך את כל הספמרים מהאתר , וירכז את כל ההודועות המיותרות שלהם בחלקים אחרים של הפורום לת'ראד אחד בודד . איפשהו זה יביא לדיכוי הספאם וזה גם יתן מקום ובמה לפרוק את זעמם של כל אותם המשתמשים שלא יכולים לעבור שעה בלי לתקוע הודעה "כן אתה צודק " , "נכון " ועוד כל מיני הודעות נאצה כאלה ואחרות .
-
http://www.rabidhardware.net/index.php?id=23 כל מה שאני יכול להוסיף זה
-
- 5 תגובות
- 934 צפיות
-
-
רציתי לדעת כמה עולה כזאת מכונה , אני מדבר על מכונה עם כסה , דוושות - גז , ברקס ולא חובה אבל מאוד רצוי קלאט'ש. וכמובן הילוכים.. נגיד שיש לי את המכונה.. זה בעצם סתם מחשב רגיל נכון ? אני יכול להתקין כל מיני משחקים שאני בוחר ושתומכים בזה ? ואיפה בכלל קונים דברים כאלה. תודה.
-
- 11 תגובות
- 934 צפיות
-
-
חבר'ה, היום היה צריך להיות לי מבחן באזרחות אבל בגלל שיש שביתה ואין שום תאריך שאפשר להזיז אליו את המבחן החליטו להעלות אותו לאינטרנט וכל אחד יפתור אותו בבית. הקטע הוא שאני קצת ריחפתי בשיעורי אזרחות ואין לי שום שמץ של מושג איך לענות על השאלות האלה אז הבאתי לכם את הנוסח של המבחן ובבקשה תעזרו לי!! 1. בבריטטניה נעצרו שני מדענים, שהעבירו מידע סודי למדינה זרה. אחד המדענים מסר את המידע מפני שתמך במשטר הקומוניסטי במדינה הזרה, והשני מסר את המידע תמורת סכום גבוה של כסף. -איזה סוג של עבריינות ביצע המדען הראשון? הסבר ונמק את תשובתך. -איזה סוג של עבריינות ביצע המדען השני? הסבר ונמק את תשובתך. 2. בתוכנית הכלכלית החדשה של משרד האוצר נקבע בין היתר: 1. קיצוץ של 20% משכרם של המורים. 2. קיצוץ…
-
- 1 תגובה
- 933 צפיות
-
-
מה מותר לו ומה אסור, מישהו יכול לעזור לי?
-
- 2 תגובות
- 933 צפיות
-
-
האימה! http://www.youtube.com/watch?v=-vsql2YmIzY&feature=related
-
- 1 תגובה
- 933 צפיות
-
-
השמח לקבל הצעות על דברים שכדי לעשות באילת כדי לא להשתעמם שם.. אני בן 26 דרך אגב.. אני גם ישמח לדעת כמה בערך צריכה לעלות מונית מהשדה תעופה למלון? הרי ידוע שהנהגי מוניות שם לא בדיוק הולכים לפי הספר..
-
- 7 תגובות
- 933 צפיות
-
-
עד עכשיו בעיקר קראתי באינטרנט חדשות. אני רוצה להתחיל לראות חדשות. אשמח להמלצה עד מקום שבו אפשר לראות את סיכום חדשות היום ב-20 דקות בערך. משהו בסגנון של חדשות 2. אם צריך יש לי גם VOD. תודה
-
- 7 תגובות
- 933 צפיות
-