כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,567 דיונים בפורום זה
-
פחות חתימה, יותר מפרט תוצר של שעמום בשעות הלילה המאוחרות http://img231.imageshack.us/img231/413/amgd4st.jpg או משהו יותר קלאסי... http://img231.imageshack.us/img231/4350/amg20events8ui.jpg כדאי לשנות משהו?
-
- 13 תגובות
- 753 צפיות
-
-
https://m.youtube.com/channel/UCIsvxGiZwlx3f4hQMiu8zkA
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני עובר בקרוב לאילת ואני ניגש שם ללימודי בגרויות,עכשיו מה דעתכם על הקמפוס עצמו על היחס שם וצורת הלימוד,האם הרמת לימוד שם גבוהה? אשמח לתשובה מהירה.
-
- 2 תגובות
- 999 צפיות
-
-
אני אוסף כסף וכבר בעוד חודש קונה לי פג'ו 405 שנת 92 במצב מעולה אם כל התוספות מה דעתכם על הרכב? אולי עדיף לי לנסר GLX שנת 90-92 ?? תודה לעוזרים!!
-
- 9 תגובות
- 643 צפיות
-
-
היום לתדהמתי נכנסתי לדף הבית שלי שהוא WWW.MSN.CO.IL ולקח לו יחסית הרבה זמן לעלות וראיתי עיצוב חדש, שדווקא נראה לא רע, מה אתם אומרים עליו? 8)
-
- 4 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שמעתי אותו ממש נדלקתי, אפילו שיש כמה סלסולים קטנים שמורידים מאיכות השיר. זה נחשב מזרחית הדבר הזה?
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
-
שלום! היום אני עם 1.5MB באינטרנט בשילוב של נטוויז'ן ובזק. בגלל שבזק לא מאפשרים באיזור שלי מעל 1.5MB(רכזת רחוקה) אז רציתי לעבוד לתשתית של YES, בגלל שיש לי YES בבית. רציתי לשאול האם YES עושים בעיות? או שהם מספיק אמינים כדי לעבור אליהם? תודה, אריאל
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
משכיר בעוד כמה חודשים דירה, ויוצא סוף סוף מבית ההורים . אני כרגע גר בלוד, כך שכל עיר אחרת תהיה רמת אביב ג' בשבילי :nutty:, אבל בכל זאת לא רוצה לגור שוב בעיר פשע וסמים. אני עובד בת"א, כך שרק ערים קרובות יהוו אופציה. חשבתי על רמת גן, אבל יקר מדי, כנ"ל לגביי גבעתיים ות"א עצמה. אז הפיתרון הכי קרוב הוא חולון, שהיא גם עיר יפה, אין בה פשע וסמים (לפחות לא בכמות דרסטית) וקרובה מאוד לת"א. מה אתם אומרים? אני רוצה לוודא שלא קיבלתי דעה מוטעה על העיר, שלא אדפק אחרי זה עם "לוד 2". אני מדבר על מרכז העיר אגב. למבוגרים יותר שביניכם, אתם חושבים שאני אוכל להסתדר לבד עם משכורת של 4250 ש"ח מינימום? (אוכל להגיע לכמעט 5000 אם אעבוד עוד יום אחד). מתכוון לגור לבד, לא מסתדר עם שותפים, בדירת ח…
-
- 69 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
קיבלתי זימון למיוניים, זה דווקא מתאים לי כי אני לא מחפש תפקיד קרבי. בכל מקרה יש משהו שווה לדעת?
-
- 26 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
שלום אני הולך ליג' ואני כל הזמן מרגיש שאני עושה טעות שאני הולך לשם אני הולך ליג' במחשבים ואני לא יודע אם זה מה שאני רוצה בחיים שלי האם יג' שווה את השנתיים וחצי + 9 חודשי קבע וה7000 שקל מה זה יתן לי היג'? תודה.
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בס"ד שלום רב אני מתענין קצת בנושא אני מדבר על התחום של קריאת אימילים וכו' לפי דעתי יש אתרים שמשלמים אבל קצת מאוד כמה סנטים בודדים מה דעתכם? האם מישהו באמת הרוויח מזה כסף אמיתי או לחשבון כמו paypal או e-gold תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 660 צפיות
-
-
נתקלתי ביד 2 בשברולט סוואנה למגורים ב-35 אלף ש"ח. נניח שהוצאות על הדלק הן זניחות (חונים ומתמקמים קרוב למקום העבודה). לא מתכנן בקרוב, שואל באופן תיאורטי.
-
- 11 תגובות
- 7.6k צפיות
- 1 follower
-
-
... ולהתנכלות (שיטתית) לאלו המשמיעים את אותה ביקורת ? האם לדעתכם ראוי להתיר חופש-ביטוי אמיתי למבקרי-האתר - גם במחיר של פגיעה ב-"אגו" של מי מאנשי-הסגל (ואולי אף בתחושת ה-"חצי אלוהים" המדומה של חלקם) ? או שמא עדיף להשאיר את המצב הנוכחי, שבו סגל האתר נוהגים במשתמשים כ-"גסטאפו", המשתיקים ומעלימים חיש-קל כל דבר ביקורת המופנה כלפיהם (ואת אומריו), על כנו ? מה דעתכם ?
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
טוב אז אני אקדים בכך שהמאמר שסרקתי לכם עכשיו הוא מאמר שקיבלתי בשיעור אזרחות ע"י המורה שלי, שאני חושב שהוא הבנאדם עם הדעות הכי שמאלניות שאי פעם פגשתי ושמעתי.. שתבינו שהוא פעיל במפלגת חד"ש !! (מפלגה שמורכבת בעיקר מערבים..). לעיקרו של עניין: הוא הביא לנו מאמר בכיתה שאני בטוח שלחלקכם, או אפילו לרובכם יגרום משהו (בין אם זה פליאה, עצבים, הרבה עצבים, או אנערף מה..). זה מאמר שכתב אילן פפה , הסטוריון שמאלני (כל כך שמאלני שאף אוניברסיטה בארץ לא מוכנה לקבל אותו כי הוא נוגד הרבה דברים "ישראלים" אם אפשר לקרוא לזה כך..) במשפט על המאמר: הוא מציג "עובדות" חדשות על מלחמת העצמאות (מה שאילן פפה קורא "מלחמת 48") ועל היישוב העברי שהיה בא"י.. אז מעניין אותי מה אתם חושבים על המאמר המסיט (לד…
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
טוב אז אני אקדים בכך שהמאמר שסרקתי לכם עכשיו הוא מאמר שקיבלתי בשיעור אזרחות ע"י המורה שלי, שאני חושב שהוא הבנאדם עם הדעות הכי שמאלניות שאי פעם פגשתי ושמעתי.. שתבינו שהוא פעיל במפלגת חד"ש !! (מפלגה שמורכבת בעיקר מערבים..). לעיקרו של עניין: הוא הביא לנו מאמר בכיתה שאני בטוח שלחלקכם, או אפילו לרובכם יגרום משהו (בין אם זה פליאה, עצבים, הרבה עצבים, או אנערף מה..). זה מאמר שכתב אילן פפה , הסטוריון שמאלני (כל כך שמאלני שאף אוניברסיטה בארץ לא מוכנה לקבל אותו כי הוא נוגד הרבה דברים "ישראלים" אם אפשר לקרוא לזה כך..) במשפט על המאמר: הוא מציג "עובדות" חדשות על מלחמת העצמאות (מה שאילן פפה קורא "מלחמת 48") ועל היישוב העברי שהיה בא"י.. אז מעניין אותי מה אתם חושבים על המאמר המסי…
-
- 35 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מהיום: מטבע חדש של 2 שקלים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3480259,00.html לדעתי זה דיי דפוק... מיותר, עכשיו לא נדע איך להבדיל בין אמיתי למזוייף - כמו שהיה עם ה 10 ש"ח. עדיף היו עושים מטבע 99 אגורות מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות. זה כדאי? זה בטוח? מישהו התנסה? והאם זה באמת לצמיתות כמו שאומרים בפרסומים? תודה
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
:lol: :lol: .."קודם כל המערך הנ"ל של ATI מתפקד כמערך SLI לכל דבר. יש עם העניין בעיה אחת : לא כל המשחקים ובעיקר לא כל התוכנות הגרפיות יודעות להשתמש בתכונה זו. מה תקבל בפועל? כוח עיבוד של "כרטיס אחד" במקום שניים במקרים של חוסר תמיכה. סביר להניח שבדקת את העניין מול משחקים שתומכים בSLI/CF ולכן ידעו לנצל את כל הכוח של הכרטיס...." פשוט בא לי להירשם ולענות להם..לא יאומן!! הקישור: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=91&msgid=124747465
-
- 10 תגובות
- 914 צפיות
-
-
נדיר ביותר אה?? עדיין לא הבנתי איך הם שולטים על כ"כ הרבה מחשבים בו זמנית אבל שיהיה....
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רק אני חושב שסושי מאכל overrated לחלוטין, תפל, יקר מאוד ביחס לתמורה וחסר ערך תזונתי? סושי מורכב מאורז לבן עשיר בעמילן (סוכר). לסושי מוסיפים תערובת של סוכר, חומץ ומלח. בתוך הסושי שמים דג נא שאף אחד לא יודע מאיפה הביאו אותו ואת הרול טובלים במלח נוזלי (סויה) או מיונז או טריאקי כדי שיהיה טעם כלשהו. אני מסכים שמבחינת אסתטית אין על סושי. שילוב הצבעים וצורות הגשה פשוט מהפנט. אבל למה המאכל הזה כל כך תפס בעולם? מה הקטע?
-
- 16 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אחרי 3 שנים שלא התעסקתי בעריכת וידאו, מה דעתכם? צריך ביקורת בונה כדי שאדע להשתפר... תודה! http://youtu.be/pjoyLgwiaaM
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
הזמנתי מהם: x20 DVD writer Black - OEM מוצר GSA-H55NK מקט 1 כמות [b]206[/b] מחיר יחידה LG יצרן 120mm case fan - 800 ~ 2400rpm- Max. 110.03CFM - 17dBA at 800rpm, 39.5dBA at 2400rpm מוצר FM121 מקט 1 כמות [b]105[/b] מחיר יחידה Silverstone יצרן Antec Sonata III - EarthWatts 500 Watt power supply included - Improved overall air intake - Front mounted USB, eSATA, Audio ports - 3 x 5.25 external drive bays - 2 x 3.5 external drive bays - 4 x 3.5 internal drive bays in individual trays with silicone grommets to absorb hard drive vibrations - 1 rear 120mm fan with 3-speed control - place for 1 front 120mm fan (front fan not included) - Built-in washable air filter - ATX מוצ…
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
hay guys בן דוד שלי סיים לימודי הנדסאות אלקטרוניקה בהצטיינות, אולם הוא ניתקל ב-catch 22 , ללא ניסיון אף חברה מבין העשרות (אם לא המאות ) שהוא פנה אליהן בעקבות הפרסומים במודעות הדרושים לא נתנה לו אפילו צאנס להתחיל לעבוד ולהוכיח את עצמו , גם כשהוא הביע בראיונות העבודה הבודדים שהיו לו נכונות לעבוד תמורת שכר מינימום מצד שני אם הוא לא יתחיל לעבוד בתחום שלו , גם אין שום סיכוי שבעולם , שמתי שהוא ,כן יהיה לו הניסיון הנידרש כך שזה מצב אבסורדי של מה קדם למה , ?הביצה או התרנגולת.? אני הצעתי לו לעשות קורסי התמחות בתחומים שנידרשים בתעשיית האלקטרוניקה כמו rf --- radio frequency שנידרש בחברות הסלולר ,או קורס בקרים מתוכנתים -תחום פופולרי במיפעלי האלקטרוניקה…
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
כמובן שצריך לקנות בזהירות כדי לא ליפול בפח של מוכרים מפוקפקים, אבל נראה לי שאשפר לחסוך סכום נחמד אם הכל עובד חלק דוגמא: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3438863821&category=14293
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-