כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,567 דיונים בפורום זה
-
( אני יודע ) הטלוויזיה היא 21" BROTHER היא די לא עובדת... אני מקבל חדשה. אז יש הצעות? ( 100 שקל? ) יו אני משועמם, הנה הסיפור המלא:
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הספק: http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/thermaltake-psu-roundup_18.html תנו לי רעיונות יצירתיים ושימושיים. בנתים חשבתי אולי להשתמש במאוורר שלו למארז.
-
- 14 תגובות
- 959 צפיות
-
-
יש לי צלחת לווין של "יס" הצלחת חדשה ותקינה לחלוטין אין בה שום בעיות.. מה אפשר לעשות איתה? אפשר למכור? אפשר להרוויח מזה איכשהו?
-
- 27 תגובות
- 8.2k צפיות
-
-
בן אדם מבוגר פשוט חנה באמצע הכביש ונכנס למשך חצי שעה לזוגלובג. יש לאן לשלוח? או שאפשר לשלוח לסל המחזור. Uploaded with ImageShack.us
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחר ההורים שלי טסים לבולגריה , לוורנה. עכשיו מישהו יודע אם מוכרים שם נגני מוזיקה או ווידאו או ציוד למחשב או כל דבר מעניין.... מי שעור מלך
-
- 17 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
אין רעיונות..אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח [= תודה
-
- 4 תגובות
- 933 צפיות
-
-
מישהו שאני מכיר חוזר עוד שבועיים ואמרתי שאני אבקש ממנו משהו עד 20$ הייתי רוצה מלא דברים מEBAY אבל אני לא אבקש ממנו לפתוח חשבון PAYPAL וכל הסיבוך, וההורים שלי לא יסכימו ולי עדיין אין אשראי (רק כספומט) קיצר חשבתי על איזה צעצוע או משהו מגניב אבל שאפשר לקנות ממקום נורמלי (נראה לי שאמאזון זה אפשרי וגם אתרים בסגנון) אם מישהו מכיר מקום שמוכר מעילים של להקות כמו איירון מיידן אני אשמח לשמוע.. תודה
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני ומספר שותפים כרגע עובדים על פיתוח אפליקציה בתחום חיי הלילה, הפיתוח נמצא כרגע בשלבים מאוד מתקדמים והנו נמצאים במגעים עם מספר משקיעים שכבר הביעו התעניינות רבה. במידה והמיזם יצליח אני מאמין שכולכם תוכלו ליהנות מכך בצורה ישירה עם תמורה אמיתית. אך עד אז אנחנו צריך עזרה קטנה ממכם בכך שתענו לנו על סקר קצר שבו תדרגו מה אתם מחפשים בפאב \ דאנס-בר \ מועדון. על פניו אני מניח שהדברים דיי ברורים אך הינו רוצים לקבל אסמכתא נוספת שנוכל להציג בפנים המשקיעים. *מכיוון שאנחנו מאמינים שיש מספר דברים שמעניינים אתכם במקום שאליו אתם יוצאים ומאחר והסקר מאפשר בחירה רק באחד מהם, אתם מוזמנים להרחיב את הבחירה שלכם בתגובות. כמו כן, נשמח אם תרשמו גם מה אתם בדרך כלל מזמינים לשתות כאשר אתם יוצא…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מענין כמה יצביעו 15 ...כמה מודוריטורים יש ? ;D
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
מה אתה עושה ביום האהבה?..... למי שלא ידע זה ביום שבת ה20/8 תיקון: זה בשישי בערב 19/8
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ראיתי את הת'רד הזה מצליח בפורומים אחרים (תחת חסותי, כמובן. ), וחשבתי, למה לא לשים אותו כאן? הת'רד הזה לא עוסק ב-"אילו להקות אני שומע"/"אילו ז'אנרים אני שומע"/"מה הפלייליסט שלי"! הת'רד עוסק במה אתם שומעים -כרגע-. אתם מוזמנים גם להוסיף פלייליסטס, להקות אהובות/ז'אנרים, אבל זו לא המטרה עיקרית של העץ. בכל הודעה נא לכתוב שיר, אחד, או שניים, כאשר הראשון בדיוק נגמר. הנה דוגמא להודעת הפתיחה שלי: אני שומע בעיקר פרוגרסיב-רוק, Fאנק, רוק (גראנג') ורוק-פופ/אלטרנטיב. הלהקות המועדפות עלי הן: King Crimson (ע"ע אווטאר) Genesis Pink Floyd Led Zeppelin Foo-Fighters Radiohead Yes Queen Nirvana RHCP אני שומע כרגע: Foo Fighters - Oh, George
-
- 319 תגובות
- 27.2k צפיות
-
-
-
עשיתם כושר בטח אתם אוכלים משהו מזין אחרכך אני אוכל טונה ,ושותה מיץ תפוזים ו קוטז' שתפו
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
השאלה בכותרת.. מה אתם חושבים על אנשים שאפתנים ? זה טוב ? רע ?
-
- 12 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
על התערוכה ? על הסקירה ? על התמונות שבסוף איכותם כן נפגמה מעט בשל אילוצי שרת...
-
- 8 תגובות
- 955 צפיות
-
-
-
-
http://www.7thheavenptr.net/pages/index.php?refid=nahoom19 [move]להלהללה[/move]
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
סתם פתאום התחלתי לחשוב,אחרי שראיתי את הסרט שמנסה לשכנע שהכול בעצם היה מעשה של הממשלה ואנשים עשירים בשביל להרוויח כסף ולהפחיד את הציבור האמריקאי קראו לו "ההבדל הקטן" משהו כזה,באנלית Loose Change.בטח כבר טחנו תנושא,אבל זה מעניין באמת מה קרה שמה,בכל אופן אני חושב שאלו לא היו פיגועים,מה שהכי חירפן אותי זה שאמרו בסרט שיום לפני הפיגועים קונדוליסה רייס הזהירה את ראש ממשלת סן פרנסיסקו אני חושב,שלא יטוס,כי הייתה לו טיסה מתוכננת לניו יורק או משהו כזה.... והיו עוד מלא דברים שאשכרה מאוד משכנעים שאלו לא היו פיגועים...מה אתם חושבים?
-
- 30 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
המוצר שאני רוצה לקנות הוא: http://aluf.co.il/view_prod_he.aspx?ProdID=2137429236 מפחיד לקנות משם, כי האסוציאציה שעולה לי היא "גיבור מחשבים", או לפחות איזה חיקוי זול שלהם.. חוות דעת?
-
- 9 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום שלום. בדיוק היום נזכרתי שיש לי חשבון באתר המכירות בין הטובים בעולם - Amazon.com, ואמרתי לעצמי, "בקרוב אני קונה מחשב חדש, ואולי אני אמצא שם מוצרים במחיר זול יותר"... שנה שעברה ביצעתי שם הזמנה של איזה ספר (באנגלית), שבאותו זמן לא היה בארץ, והיה אמור להגיע רק בעוד חודשיים-שלוש מהזמן שהזמנתי. בקיצור, פתחתי חשבון וביצעתי הזמנה, וכעבור כמה ימים - אני קולט הודעה על דבר דואר בתיבת הדואר בבנין, שמחתי! אז מה באתי לשאול כאן - אני זוכר שהיה מיסים על המשלוח והמעבר לארץ וכל זה, אבל אני ממש לא יודע כמה זה המיסים עכשיו, או אם יש בכלל. אני מעוניין לקנות משם ציוד היקפי וגיליתי שיש שם מוצרים הרבה יותר זולים מהארץ, אך אני רוצה לוודא שאחרי ההגעה לארץ והמשלוח, זה לא יעלה יותר מהמחיר בארץ…
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
רציתי לשאול ממי שהשתמש כבר , מה ההתרשמויות ? עושים בעיות ? זה בכלל עובד עם ויזה בארץ ? בנילאומית ?
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בחרתי מבין הטלפונים האלחוטיים עד 300 ש"ח את הטלפון הזה: PHILIPS 211 DECT B-DIGITAL הוא עולה לי 250 ש"ח ויש עליו המלצות... שווה קנייה ?? יש לכם אולי ביקורת עליו??
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-