כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,650 דיונים בפורום זה
-
איזה משועמם אחד, לא חסר בית, התנחל ליד הקולנוע המופאר בעירו..... למטרת צפייה ב STAR WARS 3 שיוצא רק בעוד 149 יום..... בינתיים הוא יושן, אוכל ועושה הכל שם... http://seattlepi.nwsource.com/movies/207948_starwarsguy15.html והוא גם פתח בלוג בנושא: http://waitingforstarwars.blogspot.com/ Number of times he's seen "Star Wars": about 1,200 (same for "Empire" and a few more for "Jedi") ואני שואל, לאן האנושות תגיע....
-
- 5 תגובות
- 819 צפיות
-
-
הגשתי הצעה למשהו, עמדתי לזכות במחיר טוב ואז בשניה האחרונה מישהו הציע יותר מה שמוזר זה שזה בן אדם שקיים שנה באיביי אבל בלי שום עיסקאות, כאילו הוא לא עשה שום קניה כל הסיפור הזה מוזר, זה אותו בן אדם או משתף פעולה שלו, מה EBAY עושה במקרה כזה ואיך מוכחים
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הלו מה קורה? ראיתם את הקליפ החדש? אני חושב שהשינוי שהם עושים יהפוך אותם לטובים נראה לי שהם סוף סוף נכנסו למטאל חזק! אני אהבתי מאוד למרות שזה לא ממש מראה את השינוי שהם עשו רק בעוד איזה חודש נדע שיצא הדיסק יאללה ביי!
-
- 5 תגובות
- 595 צפיות
-
-
היי חבר'ה, יוזמה מקסימה של בני נוער אכפתיים. ממליץ לקרוא ולתמוך. ב-22/7 שבו לוחמי סיירת אגוז מכפר מארון א-ראס שבלבנון. אך לא היתה זו חזרה מעוד פעולה קרקעית בשטח הארץ הארורה הזו. הפעם הם חזרו עם חמשת גופות חבריהם. המוראל של אותם חיילים, כפי שכבר הבנתם, לא הרקיע שחקים. לחזות במותם של חמישה מחבריך, תוך ניסיון לחלצם משטח אוייב, היא משימה מורטת עצבים וכלל לא קלה. אבל עם זאת, דווקא אתם,, אלו שיושבים בביטחה ומתקשים להבין כיצד כל איזור הצפון הפך לאיזור רפאים, יכולים לעזור לחיילי סיירת אגוז ועוד חיילים רבים, שלוחמים למען הגנת מדינת ישראל בגופם ובנפשם. במהלך הימים האחרונים פיתחנו יוזמה ייחודית בדמות שליחת מכתבים לחיילי צה"ל בחזית. מטרתינו היא איסוף כמה שיותר מכתבים עבור חיילי צה"ל,…
-
- 5 תגובות
- 653 צפיות
-
-
מה נשמע ? טוב אז אני רציתי להתייעץ עם בעלי ניסיון בעניין בגרות באנגלית של 5 יחידות. כפי שרובכם יודעים, המורה בוחרת נושא שעליו התלמידים צריכים להכין סיפור בעל פה שיבחנו עליו גם כן בבגרות בעל פה. הנושא ה"מרתק" שהמורה שלי בחרה לנו הוא - אישים שהשפיעו על העולם. פירוט היא תיתן בהמשך אבל זה עדיין לא רלוונטי. מה שאני צריך הוא לבחור את האיש הזה שהשפיע על העולם. לא משנה באיזה תחום וזה מה שבעצם הופך את זה לקשה... חשבתי על ביל גייטס, אינשיין, ממציאים שונים וכן הלאה אך אני לא רוצה לבחור במשהו שישעמם מסיבות כמו - שהבוחנים שמעו כבר הרצאה על זה, סתם לא מעניין את אף אחד, לא מכירים את האדם וכדומה. חשבתי שאולי אתם תוכלו לסייע לי קצת בלמצוא על מי לעשות ולמה.. כנראה שאני אלך יותר לתח…
-
- 5 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 969 צפיות
-
-
אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! :jump: :jump: :jump: ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ולכל היודניקים: עוד הודעה חסרת טעם מאת DXT
-
-
אני מזיע בכפות ידיים בצורה מוזרה זה כבר מציק רצח יש סוג של ניתוח או טיפול כלשהו שיכול לפתור ת'בעיה?
-
- 5 תגובות
- 784 צפיות
-
-
-
קניתי ב-6 מכונת גילוח, רק עכשיו יצא לי להשתמש בה, וזה היה סיוט. זה היה כאילו הוצאתי את השיערות עם פינצטה. לא חשבתי שמכונת גילוח יכולה להכאיב ככה... מהן האפשרויות שלי? לבקש זיכוי, החלפת מוצר,....? תודה.
-
- 5 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
אני רציתי ליקנות מחשב ואבא שלי אמר לי שASUS לא טובה אני רוצה לדעת אם זה נכון ד
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פעם שידרו סדר של ילדה יתומה שהדודים שלה אימצו אותה, יש לה שיער אדום, היא אוהבת לצלם ולרכב על סוסים... זה בערך מה שאני זוכר. אני חושב שהיא פותרת כל מיני תעלומות אני לא בטוח. מישהו מכיר?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם זה משנה אם אני אקנה לפני או אחרי יום כיפור אופניים? בגלל נושא ההתמקחות בהורדת המחיר...
-
- 5 תגובות
- 951 צפיות
-
-
יש מין איזה אתר שאתה נרשם מכניס את כל המוצרים החשמליים שברשותך כולל הדגם ואז מקבל מפרט טכני עליהם כולל לאיזה אנשים מהאתר יש אותם דברים שלך ומי מחפש את מה שיש לך שחכתי מה הכתובת מישהו מכיר?
-
- 5 תגובות
- 844 צפיות
-
-
יש לי שאלה על המכוניות הללו: מיצובישי לנסר מאזדה 3 פורד פוקוס יונדאי I30 השאלה: איזה מכונית היא החסכנית ביותר מכל הארבע מכוניות? אם אפשר לסדר עולה. ואם אפשר בכללי איזה מכונית הכי עדיפה. (אני מניח שתגידו מאזדה חח אבל אם אפשר הסבר מדוייק). תודה
-
- 5 תגובות
- 931 צפיות
-
-
היי, אני דיי חדש בפורום (שנה, שנה וחצי) ותמיד רציתי איזה תמונה מהאתר בהתחלה, עוד שהמשתמש היחיד היה MILFORD (הוא הבעלים של האתר, לא? אם לא, אז שהמשתמש היחיד היה הבעלים של האתר) היה בכלל לוגו? הכל היה כתוב באותו הפונט בלי פורום בכלל? איך זה היה? מישהו יכול לתת לי איזה תמונה של הפורום, של האתר לפני הכל? עוד בתחילת דרכו?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה החוק אומר? ברגע שהזמנתי הם מחוייבים לספק לי את המוצר או שהם יכולים לבטל לי את ההזמנה? תודה לכל העוזרים. עריכה: מצאתי בתקנון שלהם: החנות תהא רשאית לבטל עסקה או מכירה כולה או חלקה במקרים הבאים: 12.6.1 נפלה טעות קולמוס , בין אם במחיר המוצר ובין אם בתיאור המוצר . באסה. אני אזמין בכל זאת ונראה מה יקרה. מקסימום יבטלו.
-
- 5 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שירות חדש שניסיתי ואהבתי. מכניסים את המייל,ואת המספר פלאפון - מקבלים קוד לפלאפון ורושמים באתר ובזה נגמר הסיפור. מה יוצא? שהכתובת אימייל שלכם הופכת להיות המספר פלאפון שלכם. ז"א 0525911222@callmail.com ממש נחמד,קל לזכור וקל להעביר בטלפון לחברים/נציגי שירות וכו'.. www.callmail.com
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כאשר אני לוקח טקסט מהאינטרנט ומעתיק אותו לוורד הוא כמובן נהיה הפוך איך אפשר לסדר את זה בלי תוכנה כלומר להתעסק עם המאפיינים
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
כי אני לא.. יש לי כבלים 1.5 של בזק בינלאומי זה משהו זמני כנראה... זה רק לי?
-
- 5 תגובות
- 538 צפיות
-
-
מישהו אולי יוכל לעזור לי פה? (קובץ PDF). http://uploaded.fresh.co.il/2004/10/28/214139.pdf
-
- 5 תגובות
- 649 צפיות
-
-
כל שבוע גירסה חדשה ועדיין לא יכולים להוסיף את האופציה של לפתוח קובץ זמנית במקום לשמור על המחשב ??
-
- 5 תגובות
- 826 צפיות
-
-