עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by drorhazan,

הבנתי מניב ליליאן שץץקיים מחר בקניון רמת אביב בת"א פתיחת חנות אפל בישראל משעה 16:00 עד 22:00. מישהו מכיר את ניב אישית? מי מתכוון להגיע לאירוע? אני לא יודע אם אגיע, כי יש לי לעשות סימולציות ל- mcdst.

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  2. Started by djelectric,

מישהו יודע למה תמונות שמאוכסנות ב imageshack לא עולות? או שזה בעיה רק אצלי? כי אני לא רואה את ה AVATAR שלי :-\ :'( או החתימה

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  3. קורה לי הרבה שיש לי איזה מכשיר שנגמר לו החשמל (MP4, מחשב כף יד, פלאפונים למיניהם), אבל המשותף לכולם הוא שהם יכולים להיטען דרך ה-USB. חיפשתי קצת מדריכים על בניית מטען נייד, והיו שם כל מיני מעגלים עם סוללת 9V או 2 סוללות AA, אבל זה היה להתחיל לבנות מעגל שימיר את המתח... אז השאלה היא: למה פשוט אי אפשר לבנות מטען נייד מ-4 סוללות AA רגילות? הרי 4 סוללות (נטענות, של 1.2V) זה 4.8V, מה שנראה לי יכול לעבוד. אז לפני שאני מנסה, חשבתי על זה שמטענים רגילים הם מקורות זרם - רשום עליהם למשל 5V, 300mA, אך הסוללות הן מקורות מתח. המורה שלי לאלקטרוניקה אמר לי משהו על זה, שיכול להיות שלסוללות אין הגבלת זרם ולכן כשאני אחבר 4 סוללות למכשיר שלי הזרם שיטעין אותו יהיה גדול מדי והוא ישרף/יתקלקל. מה…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by emil57,

כמו הכותרת רק יותר הסבר.. אנשים אני חייב רעיון למתנת יום הולדת למישהיי שאני אוהב.. (ויש לה חבר, ככה שאני דיי מוגבל באפשרויות..) תנו בקשה רעיונות למתנה מקורית.. לא בושם.. או ערכת איפור.. או דובי.. משו שהיא תראה תגיד וואוו.. חשבתי למשל לקחת תמונה שלה ולתת לאיזה צייר שיצייר אותה.. אבל זה לא מספיק אני צריך עוד משו.. משו סוף.. כדי שהיא תקבל מתנה מיוחדת..!! אגב אין בעיה של מזומנים.. שחררו רעיונות.. תודה רבה..!

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  5. Started by TermiNal,

אז ככה, יש לי מורה שכבר תפס כמה תלמידים שהביאו לו בוקריפוט מהאינטרנט והוא מכיר את כל האתרים שאפשר להוריד דרכם בוקריפורטים.. הבעיה היא שעד סוף סוכות אני חייב להגיש 5 בוקריפורט או שירדו לי 3 נקודות על כל אחד במגן של G מישהו פה שסיים יב' ב5 יח'ל או אפילו מישהו בי'\יא' ברמה של 5 ויכול להעלות לפה את מה שהוא הכין אני ממש ממש אודה לו... תודה לכם!

• 5 תגובות
    • 4.6k צפיות
  6. היי, יש לי דודים בארה"ב ואני רוצה לשלוח להם מתנה משם אל הבית שלהם, סלסלה שוקולדים וכו' כמתנה לחג. חיפשתי בגוגל אבל מצאתי דברים לא קשורים לרוב. יש לכם מושג איך אפשר לעשות זאת? יש אתר בארץ שעושה שליחויות כאלו בצורה מקוונת? או פשוט אתר אמריקאי שיכול לקבל בקשות כאלה? תודה ושבת שלום, חג שמח ושנה טובה

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  7. בשידורים של ליגת האלופות (בכדורגל כמובן), כשיש חילופים בדר"כ, מראים כמה אותו שחקן שמתחלף רץ. עכשיו השאלה המתבקשת... איך בדיוק מודדים את זה?

• 5 תגובות
    • 3.6k צפיות
  8. Started by balon007,

אחרי הדיון הקודם שלי הבנתי שלא כדאי לקנות בKSP בשום אופן... אז איפה כן כדאי? הבנתי ש"נעה מחשבים" חנות טובה והיא גם לא כ"כ רחוקה מהבית שלי. מה אתם חושבים על "מרדנית"? ואם אתם מכירים עוד חנויות טובות באיזור עפולה/עמקים/חיפה/קריות. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. לא לא טעיתי בהקלדה!! http://forum.vgames.co.il/content.php?do=view&f=23&id=3165

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by rmindel,

היי, מישהו יודע איפה מוצאים מורה טוב לגיטרה? (יש איזה אתר? או משהו כזה?) רועי

• 5 תגובות
    • 585 צפיות
  11. Started by GWeizman,

תודה מראש :] (לא למדנו עוד משפטי דמיון במעגל, אם יש [ויש לי הרגשה שיש], רק הארבעה (?) הרגילים) עריכה: לא משנה, נפתר D: תודה אם הספקתם לנסות בכל מקרה ^^

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by gshhar,

אני רוצה לברר איזה משהו על החברה. תודה.

• 5 תגובות
    • 661 צפיות
  13. Started by zorgi,

זהו קורא מחשבות דגול אשר יקרא את מחשבותיכם דרך המחשב ! http://www.devinettor.com/# (רק לילחוץ על PLAY בצד שמאל של המסך ותענו על מה שהוא מבקש מימכם בכנות)

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. אם תוכלו לעזור לי בכמה משפטים בתרגום לאנגלית אני אשמח: בהמשך לשיחתנו נכון להיום לאחר חודש החבילה עדיין לא הגיעה. עפ"י הפרטים שנתת לי הכתובת שלי אצלכם נכונה,לאחר בדיקה בדואר אצלי החבילה לא נמצאה לפיכך יש לי כמה שאלות: 1 אם אתם שולחים לי את החבילה שוב האם אני יחוייב בדמי משלוח שוב ? 2 אם אני רוצה להוסיף עוד פריט למשלוח האם אני עדיין יהיה חייב לשלם דמי משלוח או שאפשר יהיה להוסיף עוד פריט ללא דמי משלוח אשר כאמור שילמתי כבר בפעם הראשונה ?

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. הציעו לי עבודה בכלנית כרמון שהיא חברה שתומכת בלקוחות ווינדוס. העבודה היא לענות לטלפונים ולעזור לאנשים בתקלות האם מישהו עבד שם פעם? או יכול להגיד לי איך התנאים והאם כדאי לעבוד שם?

16. Started by GOVNER_T.S.Y,

היה איזה סרט שהייתי ילד שהיו משדרים בתבל ואני כבר ניסיתי כל קומבינציה אפשרית על מנת למצוא את שם הסרט: אני אתאר את העלילה (למרות שאני זוכר אותה במעורפל) בתקווה שמישהו עם זיכרון טוב יזהה את הסרט ויוכל לעזור לי לזהות אותו! טוב ספויילרים, זה סרט שישמע מה זה דפוק, אבל הוא תכלס סרט מצחיק ומגניב ברמות: לא יודע איך זה מתגלגל לשם(נראה לי איזה התרסקות מטוס) ויש סינים באפריקה! הם נמצאים בתוך איזה שבט שם והסינים יודעים קונג פו. אחת הדמויות שם היא סיני שאבא שלו הוא מת ולסינים יש דרך להעיר מתים בתור זומבים כאלה. עכשיו הסיני מומיה הזה קופץ כמו קנגרו. מקווה שזה מצלצל למישהו פה פעמון כי אני מת לראות את הסרט הזה שוב! תודה מראש לכל העונים . g0v0s

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by amirsource,

שלום לכולם!!! שמי אמיר אני חדש בפורום הזה גיימר קטן(: ואני חדש בכל הנושא של המחשבים לעומק^^ ויש לי כמה שאלות כלליות שברצוני לישאול אתכם: דבר ראשון אני רואה בכל המאמרים פה שיש מושגים שאני ממש לא מכיר... כמו SLI שיכול להיות שזה כמו לקחת 2 כרטיסי מסך ולשלב בינתיים(אני מנחש),ועוד מושגים רבים,אם מישהו יכול להביא לי מילון לדברים האלה אני ממש יודע לו! וכמובן מושגים בסיסיים כמו מטרות של חלקים במחשב וכו'. בחופש הגדול שנראה רחוק באופק אני מתכנן לעבוד להרוויח לפחות את ה5000-6000 שקל ולקנות לי מחשב חדש ,אבל בינתיים אני רוצה להבין יותר בסוגים של כרטיסי מסך,מעבדים,לוח אם וכו'... (כדי שלא ירמו אותי\= מה שנהוג ביותר לעשות פה בארץ). כמו כן אם פירסמתי בפורום לא נכון אני ממש מיצטער על כך,אם…

• 5 תגובות
    • 615 צפיות
  18. מחפש המלצה לספר שאוכל לקרוא בכמה שעות, למטרת בוק ריפורט. עדיף באנגלית, אפשר גם בעברית. עדיפות לספר נפוץ שאוכל לקרוא בזמן יחסית קצר, מן הסתם שיהיה מעניין. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 6.7k צפיות
  19. Started by approx,

תמליצו לי על שירים של ac/dc

• 5 תגובות
    • 878 צפיות
  20. Started by miaoo673,

http://www.youtube.com/watch?v=98qmflLdOpI שתפו בעוד, אם אתם מכירים.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. מי שלא מכיר, אחת החברות הגדולות אם לא הגדולה ביותר של מכירת דומיינים. אז רכשתי לפני שבוע וקצת דומיין ולאחרונה הגיעו לי התראות מהם על כך שיש חשד שיעני גנבתי תויזה או משהו כזה (ככה לפחות הבנתי) ולכן הם רוצים עותק של רישיון הנהיגה שלי או של הפספורט... כנראה שהם חושדים בי כי חירטטתי בפרטים של הדומיין והשם שלי באימייל זה Avi Bitter ..... האמת שזה דווקא מצויין שהם דואגים ככה, אבל לשלוח תמונה של פספורט שאלוהים יודע לאן זה יגיע? כי רישיון נהיגה אין לי.. לכו תדאו לאן זה יתגלגל.. זה קצת מוזר לי שהם דורשים את זה... אין פרטי זיהוי אחרים שאני יוכל להזדהות? כי אני קצת חושש לשלוח עותק של הפספורט.. דרך אגב, אם "גנבתי" את הויזה התשלום בוצע לפני שבוע וחצי, לא היו מבטלים כבר את העסקה?…

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  22. Started by xtx,

חשבתי לראות אותו בקולנוע אולי. תנו חוות דעת עלין תודה

• 5 תגובות
    • 727 צפיות
  23. Started by doker,

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=1347&perur=2&t=15&c=243 מה אתם אומרים המחיר משתלם? חחחחחח ************************************************************ הם כתבו שהתמונה להמחשה! ;D

• 5 תגובות
    • 823 צפיות
  24. Started by psychuil,

שמתי לב שכבר איזה 4-5 פעמים האתר מפסיק לעבוד לי איפשהו בין 4 ל4:30 בבוקר. והיום גיליתי שהוא חוזר באיזור 5:30. וכשהוא ישן השרת מגיב לפינגים, אבל FF לא נותן לי אפילו timed out, סתם מנסה להמשיך לטעון חצי שעה. אני לא יכול שלא לתהות מה הולך פה.

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  25. אין לי מושג איך פותרים שאלות מהסוג הזה. תודה לעוזרים !

• 5 תגובות
    • 771 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.