עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. קצת ארוך אבל בהחלט מעניין: מממממ. הומור בהחלט לא חסר להם.

• 5 תגובות
    • 946 צפיות
  2. Started by Nahum2,

זה בא להיות דיון על חיי הרוח החילוניים. מה אתם עושים בשביל לקבל סיפוק רוחני? מה המקבילה החילונית שלכם לדת ואמונה? האדם הדתי הולך לבית הכנסת מתפלל יש לו חגים ושמחות. ומטרה פחות או יותר מוגדרת בחיים. יש לו מה שהוא חושב לידע על מקומו ביקום. זה לא דיון על דת. אני מבקש בכל לשון של בקשה לא לרשום תגובות המספרות על יתרונות הדת\הצעות לחזור בתשובה\ להפוך לסיינטולוגים ועוד. ------ אני אישית מרגיש ריק למדי, מה יש מעבר למרדף אחרי כסף ידע וסיפוקים מיידיים?(מסיבות סקס אלכוהול)הסיפוק הרוחני העמוק יחסית שאני מגלה לאחרונה הוא מתמתיקה ופיזיקה ברמה אוניבירסטאית, כרגע קורסי שנה א' באוניברסיטה הפתוחה. ומדי פעם כשאני לא מתעצל פיתוח משחק מחשב. גם מ"העבודה" מחלקת פיתוח בצבא יש לי סיפוק מסויים. אב…

• 4 תגובות
    • 946 צפיות
  3. Started by PrefaceAlumni,

יש לי מדבקה שאני רוצה להדביק על הלפטופ, אבל הדבק שעליה גמור כי היא היתה מודבקת על המחשב הישן. יש איזושהיא דרך לחדש את הדבק (כמובן ששימוש בדבק 3 שניות וכו לא רלוונטי כי אני מדביק אותה על המחשב).

• 3 תגובות
    • 946 צפיות
  4. Started by cleric,

לא לשכוח חברים, היום בלילה מזיזים את השעון שעה אחת קדימה. שיהיה לכולם אחלה קיץ! 8)

• 13 תגובות
    • 946 צפיות
  5. Started by Armageddon1,

קיים דבר כזה? אני מתכוון למחשב עבור שחמט שאפשר לקחת לכל מקום -אבל ברמה נורמלית ולא של ילדים. לא מחשב נייד רגיל!

• 9 תגובות
    • 946 צפיות
  6. שלום לכולם . אז ככה שמתי לב שבימים האחרונים האינטרנט שלי זוחל . בדקתי את המהירות דרך האתר ותראו את התוצאות . עכשיו המהירות שלי זה 2.5 מגה , ותמיד כשבדקתי מהאתר הזה אז המהירות לא הייתה מתחת ל2K . הספקית שלי זה 014 ואני מחובר דרך הוט . השאלה שלי זה למי להתקשר לספקית או להוט ? וגם איך אני יכול להוכיח להם שהאינטרנט שלי עובד לאט מהרגיל ? תודה מראש .

• 10 תגובות
    • 946 צפיות
  7. התמונה הזאת לקוחה מאתר שנקרא POTRIM.CO.IL שיש בו פתרונות לספרים של בני גורן. כרגע אין בו הרבה פיתרונות אבל את החשובים והקשים יש בו והפיתרון מוסבר טוב וביפרוט. השאלה שלי היא איך הם עשו כזה דבר ? מישהו מוכן להסביר לי ? (מצורפת תמונה) הנה קישור לדף : http://potrim.co.il/main/view/show_book?book_id=tbbook.2005-10-20.4115524537&page=657&question=80 [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 946 צפיות
  8. היי חברים אני הרבה זמן כבר מתעניין לגבי התחום הזה. לאחרונה עלו כל מני שמועות על כך שהשוק כבר רווי במהנדסי תעשייה וניהול ויש בו הרבה מובטלים ומשכורות נמוכות. האם יש משהו בשמועות האלו? מכיוון שלא מצאתי מידע קונקרטי בעניין. בנוסף, אם מישהו התנסה בעניין, אני רוצה ללמוד באונ' ת"א ולפי הציונים שלי אני יכול להתקבל רק להנדסת מכונות (לא מספיק לי לתעשייה וניהול) האם זה יהיה צעד נכון, להתחיל את השנה הראשונה ב"הנדסת מכונות" ובהמשך לעבור לתעשייה וניהול? האם זה אפשרי? כי מבחינת הקורסים- הם די חופפים בשנה הראשונה. תודה, ושבוע טוב בר.

• 0 תגובות
    • 946 צפיות
  9. השאל בכותרת

10. מאוד מאוד צריכים אנשים שנמצאים בטיפול כזה או אחר! פסיכולוג, פסיכיאטר, עובד סוציאלי, קאוצ'ר וכו' (וגם כאלו שלא...) במסגרת עבודת הסמינריון "תהליכים בינאישיים בפסיכותרפיה" בהנחייתה של ד"ר סיגל זלכה-מנו, המתבצעת בחוג לפסיכולוגיה באוניברסיטת חיפה, אנו עורכים מחקר שעוסק במערכות יחסים.נשמח מאוד אם תסכימו להשתתף במחקר על ידי מענה על שאלון, אותו תתבקשו למלא בשתי נקודות זמן שונות בהפרש של חודש (לאחר כחודש תשלח תזכורת למייל להשלמת החלק השני). אנו מעריכים את העזרה ושיתוף הפעולה! smile emoticon להשתתפות בחלק הראשון של המחקר: https://docs.google.com/…/1IJb-dXOJVuTxrqFHQmD2Ut…/viewform… * השאלונים אותם את/ה ממלא/ת מופרדים באופן מוחלט מפרטייך האישיים ונשמרים בעילום שם. *השתתפות …

• 0 תגובות
    • 946 צפיות
  11. במאי 2011 שדרגתי לאייפון. אני משלם 220 ש"ח לחודש (1000 דק', 1000 smsים, גלישה ללא הגבלה). אני מקבל החזר על המכשיר בחבילה זו. אני מתכנן לנטוש את סלקום לטובת חברה אחרת, אבל נדפקתי! אם אני עוזב את סלקום, אני צריך לשלם להם כל חודש 105 ש"ח (מבירור עם שירות הלקוחות) על המכשיר לעוד 24 חודשים - תשלומים שנותרו. ההגיון הבריא אומר - רכשתי את המכשיר ואני צריך לשלם עליו. זה שהחברה מטשטשת את המחיר הגבוה שלו דרך חבילת תקשורת זו בעיה שלי ועליי לשלם את מלא הסכום בתשלומים שנקבעו או לעשות פירעון מוקדם במחיר גבוה יותר לכל חודש. המרמור גדל עוד יותר כשעכשיו נכנסות חברות תקשורת חדשות ומפעילות וירטואליות כמו הוט מובייל שיציעו חבילה ללא הגבלה ב120-130 ש"ח. במקום שאוכל להנות מהמחירים האלה, על הגב …

• 5 תגובות
    • 946 צפיות
  12. Started by shaypoi1,

למישהו יש ניסיון בזה? אני בוגר 12 שנות לימוד בבית ספר רגיל (אינטרני) רק לא עשיתי את כל הבגרויות.. אני מעוניין לעשות מחדש אבל בלי הציון של הבית ספר, שרק הבחינה עצמה תקבע את ציון הבגרות. נכנסתי לאתר של משרד החינוך יש שם כל כך הרבה חוקים שכבר הלכתי לאיבוד..

• 7 תגובות
    • 946 צפיות
  13. שלום רב, לאחר שעברתי יום מיונים בביתן חיל הים, קיבלתי זימון לגיבוש צוללות שיערך מחר, הבעיה היא שאני לא מרגיש טוב ואני לא אוכל להשתתף בגיבוש, אני ממש אבל ממש לא רוצה לחתום ויתור. מה אני עושה ?! במידה ואני אתקשר מחר בבוקר למדור סיירות ואודיע להם שאני לא יכול להגיע עקב בעיה רפואית, האם אני אקבל צ'אנס נוסף ויזמנו אותי לגיבוש הבא ? תודה רבה מראש, שבוע טוב, לירן.

• 4 תגובות
    • 946 צפיות
  14. Started by Kidney_stonE,

(עריכה - העונה השישית התחילה, כבר יש 4 פרקים) ולהודעה המקורית : עונה שישית בפתח טריילר חדש פתח את הבוקר, באתרי הטורנט האהובים עליכם, וגם ב : http://www.24trailer.com/ http://en.wikipedia.org/wiki/24_(season_6)

• 9 תגובות
    • 946 צפיות
  15. אני רוצה לחפש שרת שיאפשר לי לשים עליו את האתר של חבר שלי, הבעיה היחידה היא שיש לו כרגע אתר שנותן בחינם 25 מגה וזה לא מספיק! מישהו מכיר אתר שנותן יותר?

• 7 תגובות
    • 946 צפיות
  16. Started by nadaw,

כולם לקרוא את הכתבה על החווה הסינית בידיעות אחרונות!! יורם בן יהודה.. זה אבא שלי ;D ובלי קשר בכלל.. כתבה מעניינת ביותר!

• 10 תגובות
    • 946 צפיות
  17. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

• 9 תגובות
    • 946 צפיות
  18. Started by Gohan,

בן 16 ;D

• 10 תגובות
    • 946 צפיות
  19. Started by onn_the_vy,

[glow=red, 2, 300]הגנרל שוורצקופף נשאל לאחרונה בראיון אם יש מקום לסליחה לאלה שתיכננו ויזמו את הפיגוע של ה- 11 בספטמבר. הוא ענה: אני מאמין שלסלוח להם זה תפקידו של אלוהים.תפקידנו הוא רק לדאוג למפגש הזה[/glow]

20. Started by scorpion,

יש ל3dfx אתר? טוב נו עכשיו כבר לא.......

• 0 תגובות
    • 946 צפיות
  21. Started by se7en,

בשעה הקרובה תהיה כתבה על האינטרנט בכבלים עם כל הפרטים.

• 5 תגובות
    • 946 צפיות
  22. Started by ot,

לפני כמה זמן (חודשיים?) הופיעה כתבה ב-YNET על חנויות ברשת והתגובות היו קטלניות.. האם מישהו זוכר את הכתבה הנ"ל ויכול להשיג לי את הקישור? תודה

• 2 תגובות
    • 945 צפיות
  23. Started by Overclocker,

מישהו יודע במקרה מיהם היבואנים של ASUS בארץ אולי יכול לצרף גם לינק או טלפון שלהם ? לחבר שלי הלך הלוח לאחר שדרוג לא מוצלח של הביוס ..

• 1 תגובה
    • 945 צפיות
  24. אני כבר יומיים בלי טלויזיה ואינטרנט מהיר וזה אמור להמשיך עד יום ראשון. מה לעשות זה משגע אותי?

• 5 תגובות
    • 945 צפיות
  25. Started by MishaK,

Some pepole are really fucking stupid

• 9 תגובות
    • 945 צפיות

דיונים חדשים בפורומים