כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
אז שלום לכם. אני ממש מבקש מהאנשים שבאמת מבינים להגיב... אם אין לכם ידע בגיטרות יש למעלה בצד ימין כפתור אדום חמוד כזה עם איקס..... טוב עכשיו לעיניין. אני לומד גיטרה ברמה מקצועית כבר 7 שנים עם ADMIRA MARIA... התמזל מזלי וקיבלתי גיטרה מחתתיכת עץ טובה כך שהצליל שלה לא אטום כמו לשאר המריות. לפני כמה ימים קיבלתי מלגה על סך 800 אירו. ברצוני לקנות גיטרה קלאסית עבודת יד מלאה (רצוי של מאסטר). הייתי בכלי זמר ולא ממש אהבתי את האלגמברות שלהם... כשנסעתי למרום נידלקתי על הגיטה של JOSE RAMIREZ R1 ...... האם זאת גיטרה טובה והאם יש בארץ בוני גיטרות מיומנים??? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני כבר יומיים בלי טלויזיה ואינטרנט מהיר וזה אמור להמשיך עד יום ראשון. מה לעשות זה משגע אותי?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
*ספויילר מסויים בקשר לטרילוגיה* לפני שבוע השלמתי חור בהשכלה וסיימתי לראות את כל הטרילוגייה הישנה של מלחמת הכוכבים (לפני זה ראיתי רק את הראשון, שהוא הרביעי) ויצאתי עם תחושת אכזבה קלה. הסרטים מלאים בקטעים מתים הכוללים שיחות בין הרובוטים, תירגומים של תירגומים בין שפות שונות וסתם קולות שמפלצות עושות אחת לשניה. חוץ מהסרט הראשון אין בשאר יותר מדי תוכן: בסרט השלישי לוק הולך ליודה וחוזר ממנו בזמן ששאר החבורה מתחמקת מחלליות אמפריה. בסרט השלישי בחלקו הראשון הם בורחים מג'אווה ובהמשך נכנסים לבניין שמנטרל את הההגנות.המון מהקטעים מתמשכים יתר על המידה ונראים כאילו נועדו בשביל למשוך זמן. לפי הסתכלות בהערצה הקיימת לסרטים האלו אפילו היום אני מתקשה לראות את ההשפעה הענקית של הסרטים. נכון, יש…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמה ימים אחרי שהושק הטריילר הראשון לעונה החדשה והשונה של סדרת המוטוריקה האלמותית, באמאזון מפרסמים סרטון משלהם שמבקש להזכיר לנו כי היורשת האמיתית, זו עם שלושת המנחים האהובים שפרשו, נמצאת גם היא בהכנה לקראת השקה בסתיו חובבי הטלוויזיה והמוטוריקה אמורים לאהוב את שנת 2016 – שעתידה להביא לנו הן גירסה מעודכנת של Top Gear, תוכנית הרכבים הפופולריות ביותר ברחבי הגלובוס שמגיעה אלינו מבית ה-BBC, והן את הסדרה החדשה של שלושת המנחים הפורשים של Top Gear, אשר חברו אל הענקית אמאזון בכדי ליצור את תוכנית החלומות החדשה שלהם. בשבוע שעבר קיבלנו טעימה מ-Top Gear בגילגולה החדש, אשר למרות השינויים בצוות תנסה לכאורה לשמור על ההומור והשגעונות שקיבלנו בעונות הקודמות – ועכשיו מגיעה תש…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן אני שוקל לקנות מדחס, תקציב - 1000 ש"ח, לא צריך משהו משוכלל במיוחד או בעל כוח להעיף משאית....... בסך הכל זה אמור לנקות לי מחשבים וחלקים קשים לניקוי כמו הקירור לכרטיסי מסך Silencer וכו'...... מצאתי שתי אופציות עד כה: http://www.sos-shop.co.il/show_product.asp?id=649 [ נראה לי אמין יותר האתר, וגם קל יותר להזמין...... ופה יש BRAND על המדחס] http://www.diy-israel.co.il/ProductDetails.aspx?pid=4471&cid=145 [זול יותר, ובסך הכל מפרט כמעט זהה מלבד שני לטרים] המדחסים האלה יעמדו במשימה? או שצריך יותר מ2 כ"ס ו120PSI כדי שזה יהיה שווה את ההשקעה בכלל? אם כן - מי מביניהם עדיף, ולמה.. ואם לא - אז תציעו בבקשה אופציות אחרות במידה ויש... תודה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש שיר שפעם הייתי שומע מלא מלא מלא. אני לא זוכר קטעים מהשיר אבל אני זוכר את הקליפ. מקווה שמישהו ידע אז קודם כל, זה שיר מוכר ! הקליפ שלו מתחיל ככה, נכנסים כמה אנשים למין מקום כזה שיש בו במה, ועל הרמקולים והכל יש אבק. הם מנקים הכל מהר כזה, ואז מישהו מחבר כבלים למצבר, ומתחיל השיר, ובאמצע השיר נראה לי שהם לוקחים מכוניות ישנות משפצים אותם, ואז הם מנקים אותם ויוצאים עם מלא בחורות כאלה על הרכבים, והם בסוף מכניסים רכב מסריח כזה ומוציאים רכב מטורףף. השיר הוא בסגנון Daddy Yankey כזה לפי מה שאני זוכר. חייב את זה דחוףףףףף תודה לעוזרים מני חן.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי PS2 שבגלל הצ'יפ התמונה שלו לא ממורכזת. שמעתי שבחלק מהגרסאות חיבור 21פינים יכול לסדר את זה במידה והגרסא תומכת בחיבור RGB. למישהו יש מושג אם הגרסא השחורה העבה הותיקה תומכת בחיבור הזה? אם יש מישהו ששם צ'יפ ואין לו בעיות של מירכוז תמונה על גבי המסך, אני אשמח לשמוע גם כן. Anatoli.
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם!! לא יודעת אם ניתן להשיג בארץ כאלה, אבל אני מחפשת מדחס אוויר קומפקטי וזול לניקוי המחשב עד היום אני קונה את הספריי לחץ אוויר שנגמר מאוד מהר והוא לא יעיל כי יש לי 3 מחשבים בבית וזה לא ממש נשאר להרבה זמן בגלל זה חשבתי לקנות מיני קומפרסור שיעשה את העבודה. האם מישהו מכיר דבר כזה ואם כן איפה ניתן למצוא או לחילופין האם מישהו מכיר דרך אחרת ויעילה לניקוי המחשב. תודה!! מורן
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Long Live... real human leather mice! אפילו שערות יש עליו.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לחוסר פעילות של חלק מהמנהלים? נדמה שאחדים ממנהלי פורומים מסויימים כלל לא פעילים באתר (אני לא רוצה לציין איזה, לא נעים בכל זאת)... או שאני מדמיין :s05:
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.exlmarket.co.il/exlmarket2/product-list2/area162.html מה זה המחירים האלה??? MX440 ב- 1500 ??? שמשהו יסביר לי?? על מי הם מנסים לעבוד!!??
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלופ ראיתי בפורום שמדברים על זה בכל מיני אשכולות כאן אז החלטתי לפתוח אשכול צלילה שבוא כל אחד שהתנסה בצלילה ייספר חוויות שהוא עבר ודברים מעניינים למשל אני עשיתי קורס צלילה אחד. מי שלא צלל שיישאל שאלות גם ויש לי גם שאלה לכל מי שעשה שתי כוכבים!. זה לא מפחיד לעשות את הצלילת לילה בקורס לכוכב השניי? והניווט זה קשה?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בשנים האחרונות הנני שומע לעיתים תכופות את המונח השקת חצות (או Midnight Launch)(משמע: השקת מוצר בשעה בלתי נורמלית [אמצע הלילה במקרה זה]). מחיפוש בגוגל בתחום על מנת לקבל מידע לגבי המנהג, התברר לי (מתוצאות החיפוש, ולא מאתר עם אינפורמצייה לגבי המנהג) כי להוציא את שלושת ספרי הארי פוטר האחרונים (מהחמישי ועד השביעי)(שידוע לי ממזמן שהם הושקו בדרך זו), השקת חצות באופן כללי נהוגה רק בעולם הגיימינג, שכן כל התוצאות בגוגל על "Midnight Launch" היו על השקות לקונסולות ומשחקי וידאו בלבד. השאלה שלי היא מתי הונהג המנהג המגעיל וההזוי לדעתי הזה לראשונה בעולם?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לאבא שלי יש פיג'ו 407 ולאחר 90000 קילומטר החליפו לו רביעית צמיגים(הליסינג החליף) לרבעית צמיגים סינים זולים ששמם ווסטלייק. לאחר חיפוש באינטרנט ראיתי שחלק מהצמיגים של החברה היה אסור להביא אותם לארץ בכלל בגלל תאונות רבות שקרו בעולם. ושהצמיגים חסרי אחיזה לחלוטין, ומתפוצצים תוך כדי הנסיעה. ובנוסף הליסינג שמו צמיגים שיוצרו לפני שנה זה מה שאני ראיתי באינטרנט האם למישהו יש דעות אחרות על צמיגים אלה? אמרתי לאבא שלי והוא אמר שהוא יתקשר לליסינג ויגיד להם להחליף למותג ידוע ומוכר ולא משנה מה המחיר. והבהרתי לו שזאת סכנה השאלה שלי היא האם כדאי פשוט להחליף לצמיגים המקוריים של הרכב(כמובן שחדשים)? מישהו יודע מה הצמיג המקורי של פיג'ו 407 משהו של פירלי אבל אני לא מוצא מה ואם לא אז לאיזה …
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
some 1 got them ? if yes , plz tell me , Hebrew\Eng is not matter. 10x
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הכנסתי לחשבון שלי ב- paypal כרטיס אשראי חדש וגם אחרי שאישרתי אותו באמצעות הקוד עם החיוב עדיין רשום שאין לי כסף בחשבון למרות שיש לי כסף באשראי... כבר כמעט יומיים שזה לא מתעדכן ולא זכור לי שהייתי צריך לחכות כל כך הרבה בפעם האחרונה שעשיתי את זה...
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שאלה בקשר לפייסבוק איך אני מוצא מישהו לפי שם יש שם רק בית ספר עבודה דרך מיילים וכו
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אחותי קנתה לי משקפיי OKALEY, הייתי רוצה רק בשביל הסקרנות לוודא שהם מקוריות, למרות שאין סיבה שהם לא יהיו כך. על המשקפיים קדימה באמצע בין העדשות יש את הלוגו השמי, על ידית אחת רשום MADE IN USA, ובשני הצדדים את הסמל של החברה. האם יש סימני זיהוי שקיימים בכל המשקפיים של OKALEY שעוזרים לזהות את מקוריות המוצר?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אני בתהליכים של קניית מחשב חדש. אמא שלי טסה מחר לשבוע לארה"ב וחשבתי שאולי תביא לי כמה חלקים. רציתי לדעת האם זה מומלץ: מכס/אחריות/מחירים/תאימות. ואם כן אז איזה חלק, מעבד (אויל הכי לא כדאי בגלל שאם ישרף חבל), זכרונות, כרטיס גראפי? תודה :
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קיבלתי את העדיפות השניה שלי לקורס במערך הטכני של חיל האוויר, 1245 - טכנאי מערכות ראיה, קורס קצר בן 5 שבועות בלבד. אשמח לקבל פרטים נוספים, מאנשים שמכירים את המקצוע או משרתים בחיל האוויר. :givemebeer: (שלא יהיה יבש)
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתכנן לעבור בעתיד הקרוב למערכת WIN7 על המחשב החדש שאני עומד לרכוש. איך עושים זאת אם מרוב הספקים בלתי אפשרי לקבל שידרוג חינם ? כרגע יש לי רק עותק ישן וחצי חוקי של WIN XP
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות נייד חדש מהחנות qsys שנמצאת בכפר סבא. זה האתר של החנות: http://www.qsys.co.il/ האם מישהו מכיר את החנות ויכול להמליץ לי עליה? היא אמינה? השירות טוב? לפני שאני משקיע שם 6500 שקל אני רק רוצה לדעת שהכל תקין תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עד עכשיו ניתקלתי רק בפרסומת אחת שגרמה לי לרצות לקנות מוצר מסויים, חבל שאין אותו בארץ ;D עוד מישהו מכיר פירסומות מטובלות בחוש הומור שיודעות לעשות את מה שהן צריכות? נ.ב. double sun POOOOOOOWWWWWWWWWWEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברה. אני לא ממש מתעסק בקטע של יו גי הו ובכללי לא מתעסק עם קלפים וכדומה... אך לפני כמה ימים חבר שלי נתן לי חפיסה מלאה במתנה (לא גנוב לא לדאוג). הבנתי שקלפים כאלו יכולים להיות שווים הרבה כסף לכן אני שואל אותכם המומחים , האם יש איזשהו אתר שאני יכול לבדוק את שווי הקלפים? כלומר להריץ חיפוש על שם הקלף ולמצוא את שיווי +- תודה!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-