כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,564 דיונים בפורום זה
-
על קפיץ אנכי חסר מסה, שקבוע אלסטי שלו הוא 10 ניוטון למטר, תלוי כדור פלסטלינה שמסתו 0.1 ק"ג. מושכים את הכדור כלפי מטה. הקפיץ שאורכו הרפוי 5 ס"מ, מתארך ב- 20 ס"מ נוספים. ברגע מסוים משחררים את הכדור והוא מתנודד בתנועה הרמונית פשוטה. 1. מהי האמפליטודה של התנועה? מהו המרחק המינימלי בין הכדור לבין הקצה העליון של הקפיץ? (5 נק') תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 959 צפיות
-
-
Just sit down and take your time, and watch, ...and get inspiration from this extraordinary woman
-
- 2 תגובות
- 959 צפיות
-
-
לראשון לא יכלתי ללכת בגלל בגרות ולגבי מחר שחכתי שיש לי צו ויש לי עבודה שאני לא יכול להבריז ממנה..אם אני לא מגיע לצו יכולים לעשות לי משהו?
-
- 9 תגובות
- 959 צפיות
-
-
נכנסתי היום לZENIT אחרי הרבה זמן שלא הייתי שם, הם עיצבו מחדש (אין לי מושג מתי - יכול להיות שזה כבר לא חדש כלכך....) בכל מקרה זה נראה ממש דומה לעיצוב של KSP:
-
- 12 תגובות
- 959 צפיות
-
-
Long Live... real human leather mice! אפילו שערות יש עליו.
-
- 3 תגובות
- 959 צפיות
-
-
זה היה בבגרות של שנה שעברה וכבר שכחתי את זה.. אבל אולי אני יצטרך את זה גם לבגרות של השנה.. אם מביאים לי מספר ולא אומרים לי מה האורך שלו.. איך אני מוצא את המאות שלו איך אני מוצא את העשרות שלו ואיך את היחידות? כדרך אגב מה עוד יכולים להכניס div וMod חוץ מלמצוא יחידות עשרות ומאות.. אני זוכר שהיה שאלות שהיה צריך נגיד למצוא זוגי/אי זוגי והיו גם משתמשים בזה.. יש עוד דברים שבדרך כלל שואלים על זה?
-
- 9 תגובות
- 959 צפיות
-
-
מה נשמע חבר'ה? קיצר אני לפני גיוס, התאריך גיוס הוא במרץ, אבל יש לי בנובמבר גיבוש, במידה ואצליח בגיבוש ואתקבל לאן שארצה אני מתגייס שבועעים לאחר מכן. אז ככה, אני מתכנן נסיעה עם חברה שלי לחו''ל, אם הגיוס הוא במרץ, אז כנראה בדצמבר נטוס לאירופה. אני עושה נסיעה עם אבא ועוד נסיעה עם כל המשפחה, ומתוכנן עוד נסיעה עם חברים ככה בספינה לטורקיה\יוון. אז ככה, אני חולה קולנוע ביתי, כרגע עם עם מסך של Dell 2407WFP ורמקולים של לוגי'טק Z-640. כל הזמן אני מתכנן לקנות ולקנות ולקנות, כרגע יש לי 2K, ובסוף הקיץ יהיה לי עוד 2.5K (עבודה) ז''א סוף אוגוסט יכול להיות לי 4500 ש''ח + - ומספטמבר אני יעבוד במקום אחר ולא יקרע את עצמי כי אני אכנס לתקופת אימונים אינטנסיביים, אז אני אצליח לעשות עוד אי…
-
- 9 תגובות
- 959 צפיות
-
-
הספק: http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/thermaltake-psu-roundup_18.html תנו לי רעיונות יצירתיים ושימושיים. בנתים חשבתי אולי להשתמש במאוורר שלו למארז.
-
- 14 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום. לפי מה שהבנתי בחו"ל כל החומרה (מסכים,מחשבים...) זול יותר מבארץ, במיוחד באיזורים כמו תאילנד. האם יש אפשרות להזמין מחו"ל ולהביא לארץ? כמה זה יעלה? האם יש חנויות מיוחדות לזה? זה משתלם?
-
- 4 תגובות
- 959 צפיות
-
-
בנו לי אתר יחסית חדש והייתי רוצה לשמוע קצת תגובות על העיצוב+טיפים כמובן www.videopoint.co.il בתודה מראש
-
- 9 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום! לפני כמה ימים נתקלו אוזניי בכמה קטעי צ'ילאאוט ששמעתי לראשונה שהיו חזקים ביותר ובעלי באסים עמוקים רגועים וממסטלים ביותר, והתאהבתי. למישהו יש המלצות על כמה קטעים מרשימים במיוחד? בתודה דוד
-
- 5 תגובות
- 959 צפיות
-
-
לוקחת מטריצה ו הופכת אותו בסיס בודקת תלות לינאית ...יש משהו כזה משהו פשוט .
-
- 13 תגובות
- 959 צפיות
-
-
אין שום קשר בין שני הדברים"..... מה בא קודם? הזרע או האדם?
-
- 10 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום האם מישהו יודע איך ניתן אם ביכלל להוריד את ה il orange בטלפון יש לי דגם של מוטורולה v150 אים מישהו יודע אז בבקשנ כי זה נורא מעצבן לא רוים שום תמונה ו המסך גם כך קטן תודה
-
- 12 תגובות
- 958 צפיות
-
-
רציתי לדעת היכן הוא הומצא שנים ועל ידי מי בבקשה מי שיכול תעזרו לי למצוא מידע על זה כי ול מה שמצאתי זה איך הוא עובד ואיך פיתחו אותו..
-
- 4 תגובות
- 958 צפיות
-
-
זה רק אני או שמדובר באחד השירים הטובים ביותר של הלהקה הזו? שמעתי ופשוט התאהבתי. פשוט שיר משובח.
-
- 11 תגובות
- 958 צפיות
-
-
רציתי לברר אם החנות SkyPC בכלל אמינה.. מישהו מפה בכלל הזמין ממנה משהו פעם? החלקים מגיעים באריזה המקורית? החלקים באים חדשים וללא נזקים? איך שירות התשלום לשליח הולך בדיוק? ועוד שאלה קטנה, כשקונים כרטיס מסך צריך רק לחבר אותו לחריץ?(אני יודע לאיזה הוא מתאים). *אם לא מתאים לפה בבקשה להעביר.
-
- 9 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אם אפשר לקרא לזה נאום... בע לא משנה הנאום עצמו הוא על מרטין לותר קינג [עשיתי עליו את העבודה שעליה יבחנו אותי בעלפה אז אני צריך לעשות עכשיו נאום קטן לגביו] ויהיה כמובן בעל פה. רציתי לדעת אם יש מקום גדול לשיפורים או שזה בסדר? The Afro-American population has been suffering ever since from discrimination. If you were an Afro-American at this point in time, what would you do about that? Would you surrender to the injustice reality or would you fight it no matter what? Well, all I know is that one man, against all the odds, broke with his own hands the wall of social separation in the American society. This man was Martin Luther king Jr, Martin Luther king was an afro-American…
-
- 7 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום לכולם בקרוב עוד כמה ימים יש לי ראיון אישי (המשך של הצו הראשון..) מה הם מחפשים שם? מה להגיד? מה לא? אל תגידו ליהיות עצמי כי אני יהיה.. אבל בתוספת של דברים שהם מודגשים יותר אצלי.. איזה תכונות להדגיש איזה לא? איזה שאלות מצפות לי? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 958 צפיות
-
-
היי, מישהו יכול לשלוח לי הזמנה לאייסיקיו 6 החדש? תודה...
-
- 10 תגובות
- 958 צפיות
-
-
יש לי שנאי שמקבל 220 ומוציא מתח של 1.5-12 (לפי בורר) האם אני יכול לקחת אותו לחו"ל, ולחבר אותו לחשמל של 110 והוא יעבוד בלי לשרוף לי את המכשיר? המכשיר דורש 6V, אז האם עלי לכוון את השנאי ל12V ע"מ שהוא יוצא למעשה 6V? כמו כן, לשנאי יש מספר חיבורים (6 ליתר דיוק) כאשר לכל יציאה חיבור (ראש) שונה. האם כל אחד מהם יכול להוציא את המתח או שכל יציאה מתאימה להוצאת מתח שונה? תודה, LazyBoy נ.ב - במקרה הצורך אני יכול לפרסם תמונה שלו אם זה יעזור למישהו.
-
- 11 תגובות
- 958 צפיות
-
-
הבאתי בוכנה ואני רוצה לעשות ממנה מעפרה לסיגריות אבל יש בתוכה הרבה כתמים של פיח מהשמן שהיה במנוע יש דרך לנקות את הכתמים האלה? הנה תמונה: תודה לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 958 צפיות
-
-
הגב שלי הרוס אני יושב חצי שנה על כסא מפלסטיק מהגינה ונמאס לי אני רוצה כסא נוח (התחת שלי מלא בסימנים מהכסא פלסטיק) סליחה אני רוצה שיהיה נוח מאוד ושיהיה למשחקים אם למישהו יש המלצה וגם אולי מאיזו חנות כי אני לא רואה חנויות שמוכרות כסאות ואני לא סומך על הכסאות "המפוארים" (עלק) שכתובים בכל מקום אני מתכוון חנות אמינה משהו בסגנון IQPC בבקשה אני רוצה שהכסא יהיה אצלי לפני שישבר לי הגב מהסכא הנוכחי הא ושאני יוכל להתנדנד מעט ושלא יחרוק
-
- 6 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אז ככה, המגמה שלי דיי משעממת אותי (רובוטיקה), וחשבתי לפרוש מזה בשנה הבאה (יא') ולהרחיב רק מקצוע אחד. בבצפר טוחנים לנו ש"מי שיכול להרחיב יותר ממקצוע אחד שירחיב", אבל ממש אין לי כוח לשני מקצועות מורחבים. זה באמת משנה אח"כ אם הרחבתי מקצוע אחד או שניים (כימיה בכל מקרה אני ירחיב, לא בטוח בקשר למה עוד)? תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שמתי לב לכך, שכאשר אני מנסה להוסיף הערות לסירטונים שאני מעלה ליוטיוב דרך הפיירפוקס שלי כאשר הפלאש כבוי, מופיע לי מסך שחור בנגן, ואינני יכול להוסיף הערות, כך שאני נאלץ להפעיל את תוסף הפלאש לפיירפוקס. מה הסיבה לבעייה הזו? חשבתי שיוטיוב עברו ל-HTML5 כברירת מחדל.
-
- 0 תגובות
- 958 צפיות
-