עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. כנסו לכאן, ותסמנו את השורה שמתחת ל ''Oh my god, they killed kenny.'' (הצבע של הטקסט הוא לבןף לכן לא רואים אותו בפעם הראשונה). מוזר, לא?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by waizman,

Click ;D

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by ConRoe X Fire,

בחלק מהם אני יודע את הדגם כי הסתכלתי/צילמתי אבל יש גם את הקטע בדגמים שיש E90/E36 (סדרות שונות ותתי סדרות או משהו כזה ואני מסתבך עם זה, וחלק אני לא יודע), רשמתי דגם דומה: 1 - 318i: 2 - 320Ci: 3 - 325i: 4 - 325i: 5 - 328i: 6 - 3 Series Convertible: 7 - 3 Series Sport: 8 - 3000CS: 9 - 320i: 10 - 325i Coupe: 11 - 335i: 12 - E36 318: 13 - E36 320i: 14 - E90: על הדרך, מישהו מכיר את המרצדסים האלה: אמרו לי שזה C אבל לא בטוח על הדגם:

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by udi80,

רצית לדעת איפה אני יכול למוצא את אתר של היצרן הזה es cool

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by omerba,

לא מצאתי איפה לפתוח ת'רד אז החלטתי פה. מאיזה יבואנים בארץ מומלץ לברוח (חוץ מHP כמובן), ומי ידוע שנותן שירות טוב? הכוונה לכל היבואנים של כל חלקי מחשב...

6. Started by mainframe,

היי, אני מעוניין לרכוש מחשב ומחפש חנות מחשבים אמינה עם מחירים סבירים. בפעם האחרונה שקניתי מחשב, זה היה אצל אייבורי, והנסיון לא היה טוב... למישהו יש המלצות?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Cucilida123,

http://www.imdb.com/title/tt1230526/ http://www.scifimoviepage.com/upcoming/previews/bioshock-movie.html גור ורבינסקי מביים את הסרט תחלקו את תחושותיכם, דעותיכם וכל העולה על רוחכם..

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by se7en,

בשעה הקרובה תהיה כתבה על האינטרנט בכבלים עם כל הפרטים.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. אם מישהו יכול להשיג לי אותם, אני מאוד אודה לו על כך, אין לי בעיה לתת משהו תמורתן, ואפילו להגיע למקום שתקבעו כדי לקחת אותן (אם אין לכם כוח לסרוק), (גם רק אחת מהבחינות או חלק מהבחינה יהיו טובים) תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by avivlyaviv,

הרבה זמן לא הנחתי תפילים ואני לא זוכר ממש את הסדר של קראת התפילות לפי מה שאני זוכר זה ככה: 1. ברכת השחר 2. עטיפת טלית והנחת תפילין 3. שמע ישראל ותפילת שחרית 4. עמידה 5. תפילת שחרית - עלינו לשבח יש עוד משהו? זה הסדר? וובקשה ובקשה רק תגובות רציניות, את מי שזה לא מעניין אז שלא יגיב...

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by shlosi,

שלום לכולם, חבר שלי עבד בלפטופ LG שלו ותוך כדי העבודה המחשב נתקע לחלוטין. לאחר שהפעיל אותו מחדש הצבעים נהיו באיכות מאוד נמוכה, בהגדרות המסך הרזולוציה לא ניתנה לשינוי (על 600*800), וקבצים מסויימים לא עבדו כהלכה- הוא בדק קובץ וידאו והמחשב ניגן רק את הסאונד. חשבתי שאולי הוא הפעיל את המחשב על safe mode אבל הוא לא, וההערכה שלי היא שמדובר בתקלה בכרטיס המסך אבל אני לא באמת מבין בחומרה כך שזה רק ניחוש. למישהו יכול להיות רעיון מה קרה שם? צרפתי תמונה של המסך כפי שהוא נראה לאחר התקלה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. לבגרות של כיתה י...

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  13. מחפש מיקרוסקופ לתיקון טלפונים ניידים, חשוב שיהיה שטח עבודה גדול (מקום לבלאוור ולמלחם), תאורה טובה (למרות שיש אפשרות לחבר תאורה בנפרד אז זה לא כל כך חשוב), לא מחיר בשמיים! (גג! 2000 ש"ח), והאם שווה להשקיע עוד שיהיה עם מסך או שזה לא משנה, השימוש זה להחלפת שקעי טעינה, ריבולינג, ג'מפורים, וכל מה שסובב דרג ד' תודה רבה! (אשמח אם תעבירו את הדיון למקום מתאים אם ויש כזה)

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. היי חברה אני רוצה להדפיס תמונה מסוימת (תמונה שציירו אותה על דף או בריסטול או אני לא יודע מה) על חולצה. עכשיו, על הציור אחראית ידידה שלי. על הצד הטכני- אני אשמח אם אתם תעזרו ;D אז אפשר קצת מידע למי שכבר ניסה? למשל- על איזה סוג של דף לצייר?איך אפשר להדפיס פיסית?(אני יודע שיש להם את הטוסטר הענק הזה בחנות שמדפיסים עליו סמלים של בתי ספר, אבל זה עם דף דק ושקוף, ואין לי מושג איך אפשר לצייר על זה) תודה על כל עזרה שתבוא

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. Started by napoleon45,

לא שוב !!! כל כך ציפיתי שהנה עלינו על דרך המלך ... באסה !

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by סער_שי,

אני הולך לעשות רכישה בקרוב וכדי להתמקח אני אשמח לדעת מה הרווח הממוצע (באחוזים) שהחנויות עושות על הרכיבים? האם זה משתנה מרכיב לרכיב? איזה הנחה מהמחיר הממוצע המוצהר של החנויות ניתן לקבל?

17. להל"ן שני שאלות שלא מצאתי עליהן תשובה - לא באתר ולא בגוגל: 1. לאחר לימוד תואר ראשון במדעי המחשב , במקרה וארצה ללמוד תואר ראשון בהנדסת חשמל האם אני אקבל פטור מקורסים שלמדתי בתואר ראשון במדעי המחשב? 2. אם אלמד תואר ראשון במדעי המחשב במכון הטכנולוגי חולון שנה ראשונה האם אוכל לעשות שנה שניייה באוניברסיטת תל אביב? 3. אם אני יעשה תואר ראשון במכון הטכנולוגי חולון, האם אוכל לעשות תואר שני באוניסרסיטאת ת"א? 4. האם ניתן לשפר ציון בקורס מסוים של שנה ראשונה בשנה שנייה בלי לקחת את אותו קורס מחדש? אודה לכם תוכלו לענות על שאלות אם בפירוט מידע ומניסיון.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by the red dragon,

שלום.. עוד כמה ימים אני טס לרוסיה לשנה. הייתי פה כבר בצו ראשון ונראה לי קבעו לי גיוס מתישהו בשנה הבאה. אני מתכנן להיות שם שנה ולחזור לישראל לצבא. השאלה היא אם ירשו לי לצאת עכשיו מישראל לשנה או יעצרו אותי בשדה תעופה?

19. Started by ^HocK^,

לפני כמה ימים "חגגתי" 18 שנים.... מהרהרת בי השאלה הנצחית...מיציתי את עצמי או שיש עוד משהו נוסף לחכות לו? יש רעיונות... נ.ב המסיבה האמיתית היא היום...כמות האלכוהול שקניתי... ;D

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by klayton,

http://www.liveleak.com/view?i=03e_1305301887

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by genia,

אז לאחרונה נדרשתי לנושא השיחות במהלך השהייה בחו"ל הפתרונות של החברות הסלולריות לרוב לא משתלמים (אולי חוץ מגולן וגם אז לא בכל מקום). וכרטיסי סים בינלואמים יש המון - החל מהסים של הדואר עד ל SWEETSIM ועוד כל מיני סימים שחלקם אפילו מאפשרים שיחות נכנסות חינם ברוב המדינות השאלה היא האם יש סים מומלץ שעדיף על האחרים במשהו? האם עדיף להזמין מחברה בחו"ל? למישוה יש נסיון עם סים כלשהו?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. טוב אז ככה, אחרי המון המון לבטים ובדיקות המצב הוא ככה, יש מטרה יש נתונים, יש שיקולים וצריך עזרה! נתונים-בגרות 9.7, פיסכו 621 , פטור מקורס אחד באנגלית. מטרה-מכירות, כרגע אני מתעסק בקטן כאיש מכירות, המטרה היא גבוהה, מעדיף בעולם הטכנולוגיה כמנהל מוצר או קטגוריה וכו'. מקומות-מכללה למנהל,בינתחומי! אוניברסיטאות חלק אני לא מתקבל וחלק לא מתאים לי. המסלולים- הקל- מנהל עסקים עם התמחות במה שאני רוצה, אני יבחר שיווק. הבינוני- כלכלה+משפטים ואז אני יבחר בכלכלה התמחות שיווק ובמשפטים התמחות באחד מהתחומים העסקיים. הקשה והלא מעניין-משפטים וחשבונאות, יוצאים עם תעודת עורך דין ותעודת רואה חשבון. הקשה מאוד-משפטים תואר ראשון ותואר שני במנהל עסקים, צריך לשמור על ממוצע של מעל 88 בשנה א' ועל מעל 8…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. Started by +Eliran+,

אז זה הסיפור: יש לי תקלה במחשב ואני התקשרתי היום לתמיכה הטכנית של מייקרוסופט. נתחיל בזה שמי שלא יודע, הנהלים לגבי עזרה טלפונית הם כדלהלן: אפשר להתקשר אליהם פעם אחת לגבי תקלה טכנית, ומאותה פעם אפשר עד 90 יום להתקשר כמה שרוצים ויעזרו לך טלפונית. אחרי 90 יום אין עזרה טלפונית רק נציג טכני דרך הצ'אט . זה מעצבן שאתה קונה מחברה גדולה כמו מייקרוסופט ואתה מצפה לקבל שירות תמיכה טלפוני רגיל כמו כל חברה נורמלית. מה דעתכם?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  24. קיבלתי את העדיפות השניה שלי לקורס במערך הטכני של חיל האוויר, 1245 - טכנאי מערכות ראיה, קורס קצר בן 5 שבועות בלבד. אשמח לקבל פרטים נוספים, מאנשים שמכירים את המקצוע או משרתים בחיל האוויר. :givemebeer: (שלא יהיה יבש)

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. אח של בן לאדן ניכנס לעסקים : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2018778,00.html

• 7 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים