כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,616 דיונים בפורום זה
-
אני נמצא בדירה שכורה עם מזגן חדש מיני מרכזי טורנדו SLIM-SQ-PRO-40 X 3PH (מאיץ מרכזי) גם על המדחס החיצוני המנוע יש אותה מדבקה SLIM-SQ-PRO-40 X 3PH אולי זה מנוע שמגיע כמו באנדל עם המאיץ הפנימי , ראיתי על המדבקה " בבית " הרעש הוא 56DB מדדתי 60 ממוצע היו פיקים גבוהים מזה , והרעש "בחוץ" מנוע חיצוני רשום 69DB מדדתי 70DB ממוצע היו פיקים גבוהים מזה , זה לא מזגן שלי יכול להיות שהמדחס דפוק או משהו סיני זבל ? זה עם מדבקה של טורנדו אבל זה של חברת AUX היא חברה סינית גדולה , הכול חדש ממש מהקופסא , מה שכן שמו את המזגן על FULL FAN 32 מעלות אולי הטכנאי שהתקין את המזגן עשה טסט ושם הכול על המעלות הכי גבוהות וה FAN הכי גבוה בשביל בדיקה או טסט אבל זה מרעיש מעצבן המאיץ המרכזי בבית שזורק אויר ל…
-
- 1 תגובה
- 984 צפיות
- 2 followers
-
-
-
היי קוראים לי נוה ואני מקוה שאני אוכל לעזור כמה שאוכל ושאנשים יעזרו לי כמה שיוכלו אני מקווה שאתקלם כמה מהר שאפשר
-
- 11 תגובות
- 984 צפיות
-
-
-
אזהרה:*הסיפור נכתב בשיעור ספרות* איך אנטון זכה? לפני 7 שנים היה קומקום של קטשופ, משום מה זה לא היה קומקום כי יוסי אבוקסיס ישב עליו ולכן סטיבן ספילברג רצה לבאיים על זה סרט אבל ניגמר לו הכסף בפרק האחרון של אקס-מן וחיפושית הדבש מכים שנית. באותו יום בידיוק אנטון ברוסר (שם בדוי) הלך לבית הכנסת להתפלל לאלילים בעלי ביסלי גריל ,נכון לא היה לו כסף והוא שתה טרופית בטעם גלידת אגבניות מיצרית . אנטון ביקר את סבתא שלו לפני יומים והיא מילתה לו דלי ריק כבד כדי שישטוף את האוטו שלו. אחרי בית הכנסת אנטון רצה ללכת למצוץ לבוב ספוג מיכנס מרובע אבל בוב ספוג מכנס מרובע אבל בוב ספוג בדיוק היה אצל חן (שם בדוי) ואכל אצלו תמונות מחזור, אז אנטון הלך הביתה עצוב ושמח מאוד היה לו אפילו דגל של אר…
-
- 11 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום לכולם, חתא לי לאחרונה להריח את הבושם של אברקומבי ופיץ' : 'פירס' ואיך נאמר? התאהבתי בו, הבושם הנ"ל יקר להחריד 390 ש"ח ל100 מ"ל זה הכי זול שניתן למצוא, הבושם שווה את הכסף? יש כאן מישהו שמשתמש בו? תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 984 צפיות
-
-
זה אחרי הסצינה הזאת של הקרב http://youtube.com/watch?v=h2SqUEvtVyI אני לא מוצא את זה ביוטוב.....למישהו יש לינק לסצינה הזאת? זה דחוףףףףףףף...תודה
-
- 10 תגובות
- 984 צפיות
-
-
ביקרנו בדוכן של Zotac ב-CES 2018, וחזרנו עם חיבה גדולה מאי פעם למערכות מחשב ממוזערות לכתבה
-
- 1 תגובה
- 984 צפיות
- 1 follower
-
-
היי רציתי לשאול אם יש כזאת אפליקצייה לפיסבוק שרושמת בפרופיל איזה שיר מתנגן בWMP . אני יודעת שבמסנג'ר יש דבר כזה . אם אין - יש לזה איזה סיבה ,נניח שזה לא אפשרי ? או שפשוט אף אחד לא חשב על זה? ואם מישהו מכיר אתרים (גם באנגלית זה טוב) שמסבירים יותר בפירוט על בניית אפליקציות לפייסבוק , אפילו את הדברים הכי בסיסיים כי אין לי רקע בתחום, זהיעזור מאוד! תודה רבה =]
-
- 4 תגובות
- 984 צפיות
-
-
בטלפון שאלו אותי מה המושגים האלה ואיך הם עובדים IPCONFIG ,PING , הגדרת IP למחשב השאלה למה לצפות בהמשך ?? ועל מה כדי לחזור ול"התכונן" חחח (בחומרה אין לי בעיה וגם לא נראה לי צריך משהו שקשור לזה)
-
- 7 תגובות
- 984 צפיות
-
-
תכתבו לי את כתובת הe-mail שלחם ואני ישלח לכם את הe-mail אין בו וירוסים.
-
בנו לי אתר יחסית חדש והייתי רוצה לשמוע קצת תגובות על העיצוב+טיפים כמובן www.videopoint.co.il בתודה מראש
-
- 9 תגובות
- 984 צפיות
-
-
כמה אנשים התלוננו על כך שהכרטיס קטן מדי, ;D כמו כן, נראה שנווידיה החליטו לעשות בו שימוש בעוד כמה וריאציות כיד להרוויח: קרדיט לחברה בNVNEWS. מצטער, הייתי חייב
-
- 9 תגובות
- 984 צפיות
-
-
קיצר, נתקלתי במשהו באינטרנט, ואני לא יכול להבין כבר שעה איך זה הגיוני!! אשמח להסבר ממישהו חכם.. בקשה אם למישהו יש אסבר הגיוני... וזה לא טריק או משהו, כי גם אשכרה לקחתי דף וחתכתי וזה נכון... באמת יש חור איכשהו..
-
- 7 תגובות
- 984 צפיות
-
-
אני מחפש אתר שיש בו את החומר הלימודי של ספרות.... כמו שירת ימי הביניים, שירי רחל וכו'... אם מישהו מכיר אתר כזה בעברית שבבקשה יתן לי את הכתובת... (ולא עבודות...) תודה מראש, יאן.
-
- 1 תגובה
- 984 צפיות
-
-
http://www.dcs.st-and.ac.uk/~morph/Transformer/ אני לא מצליח להפעיל את זה (אני מקבל ריבוע אפור) אבל ראיתי אנשים שעשו את זה וזה יוצא ממש מגניב ומצחיק טוב תנסו ותבינו לבד כבר (זה לא משהו זדוני...)
-
- 2 תגובות
- 983 צפיות
-
-
האם אני אמור לקבל מוצרים נלווים לחלקים שונים במיפרט שלם, מלבד משחק לכרטיס מסך?
-
- 6 תגובות
- 983 צפיות
-
-
היי חברה אני רוצה להדפיס תמונה מסוימת (תמונה שציירו אותה על דף או בריסטול או אני לא יודע מה) על חולצה. עכשיו, על הציור אחראית ידידה שלי. על הצד הטכני- אני אשמח אם אתם תעזרו ;D אז אפשר קצת מידע למי שכבר ניסה? למשל- על איזה סוג של דף לצייר?איך אפשר להדפיס פיסית?(אני יודע שיש להם את הטוסטר הענק הזה בחנות שמדפיסים עליו סמלים של בתי ספר, אבל זה עם דף דק ושקוף, ואין לי מושג איך אפשר לצייר על זה) תודה על כל עזרה שתבוא
-
- 1 תגובה
- 983 צפיות
-
-
קוראים לאתר Pc-Spot... קישור דעתכם נדרשת...
-
- 8 תגובות
- 983 צפיות
-
-
אמנם בורגראנץ' מצאו תשובה (די עלובה) ללאפה הצולעת של מקדונלדס, אבל למה שימי תבורי?! אחד הדברים היותר פתאטיים שראיתי, במקום לעשות לי חשק לנסות את הדבר הזה... הוא רק מרתיע. אחת הפרסומות ה-ג-ר-ו-ע-ו-ת.
-
- 10 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום. בגלל שחלקי מחשב בארץ עולים הרבה כסף, ומהחולשה של הדולר - אני מעוניין להרכיב מחשב חדש, ולהזמין את החלקים למחשב מחו"ל. הבנתי גם שאין מכס על חלקים. אלא רק על מחשב שלם. האם יש איזו חנות (בינלאומית) בחו"ל שיכולים להמליץ לי עליה, שתשלח לי את החלקים שאני קונה לארץ? אילו הוצאות כרוכות בהזמנת חלקים מחו"ל לארץ? (האם המשלוח צפוי לעלות לי הרבה כסף?) תודה על התשובות.
-
- 1 תגובה
- 983 צפיות
-
-
-
שלום, אני צריך המלצות לכמה סדרות קומיות טובות שאפשר לראות מידי פעם ולהעביר 20 דקות בכיף עם כמה צחוקים. אני רוצה להדגיש שאני לא מעוניין בסדרות מצויירות למרות שאני אוהב מאוד את South Park אני מחפש משהו בסגנון אחר ומה גם שכבר היה דיון על זה לא מזמן ראיתי כבר בין השאר את... The War At Home My Name is Earl Entourage Joey (אהבתי מאוד) How I Met Your Mother Scrubs Malcolm in the Middle Seinfeld Friends The King Of Queens love and marriage Everybody Loves Raymond update: That 70' Show Top Gear (היא פשוט יותר מידי מצחיקה כדי לא להיות כאן) 3rd Rock From the Sun אם יש לכם עוד סדרות מצחיקות בסגנון אשמח אם תמליצו לי עליהם תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 983 צפיות
-
-
-
טוב אז בעיקרון אני רואה די הרבה אתרים שמציעים כסף בתמורה לפרסומות,אבל הסכומים שהאתרים האלו מציעים הם פשוט לא הגיוניים וגבוהים במידה מאוד חשודה. מה העוקץ שם? שאנשים רואים פרסומות ובסוף האתר לא משלם? ואני יודע שהרי כן יש דבר כזה להרוויח על הצפיה,אז איך אפשר להפריד בין הכשר לטפל במקרה הזה? מישהו אולי יכול להמליץ לי על אתרים אמינים שהוא מכיר שמביאים רווח בתמורה לפעולות כלשהן שאני עושה(כגון הקלקה,לענות על שאלון, וכו')? תודה!
-
- 6 תגובות
- 983 צפיות
-