עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by יואב גולדהורן,

אמא שלי החליטה שעושים לי חדר חדש כחלק ממהלך שיפוצים בבית. YAY. בין השאר אני מחפש כיסא טוב למחשב. התקציב הוא עד 500 אבל אישית הייתי מעוניין לשמוע על כיסאות טובים גם בקצת יותר. תודה

2. Started by Cucilida123,

אהלן חברים, אני מחפש אתר שהוא בעצם סוג של בלוג בעברית, ובו בחור אחד כותב כל מיני כתבות מצחיקות- שוביניסטיות, אנטי-דתיות וסתם שטויות שעולות לו לראש.. האתר היה, אם זכרוני אינו מטעה אותי, בשחור והכתב היה בלבן\אדום. שם האתר הוא בעצם מספר, או מספר ומילה אאל"ט. (לדוג' room404.net) אשמח אם תעזרו לי למצוא אותו. תודה דניאל.

• 5 תגובות
    • 951 צפיות
  3. אני כנראה אקנה מחשב חדש באפריל 2011. רציתי לדעת כמה שווה המחשב הנוכחי שלי (למכירה כיד שניה, כנראה לחבר שלא כ"כ מעורה בתחום) (באפריל 2007 שילמתי עליו קרוב ל 9000 ש"ח): e6600 2.4ghz @ 3.0 ghz msi g31 (חדש, הוחלף ביוני) כרטיס מסך: msi 8800 gts, 320mb 4gb זיכרון ddr2 1.3 ט"ב של אכסון (3 כוננים: 320, 500, 500). ספק כח של seasonic, אני חושב ש 600 וואט. מסך "samsung 226bw 22 כולל מקלדת, עכבר ורמקולים (של קריאטיב ב 50 ש"ח, אבל עדיין), הובלה, והפעלה ראשונית. כמו כן נבדק ומריץ מק בצורה טובה. בדקתי עכשיו ב ksp - מחשב חדש עם מפרט מקביל עולה ~5000 ש"ח. מעניין.

• 6 תגובות
    • 951 צפיות
  4. ואיך הולך המשכורת מ10 לחודש עד ה10 לחודש הבא??? או מה1 לחודש עד ה1 לחודש הבא?? תודה חברה..

• 9 תגובות
    • 951 צפיות
  5. Started by no43189,

אין שום קשר בין שני הדברים"..... מה בא קודם? הזרע או האדם?

• 10 תגובות
    • 951 צפיות
  6. Started by azislin,

שלום האם מישהו יודע איך ניתן אם ביכלל להוריד את ה il orange בטלפון יש לי דגם של מוטורולה v150 אים מישהו יודע אז בבקשנ כי זה נורא מעצבן לא רוים שום תמונה ו המסך גם כך קטן תודה

• 12 תגובות
    • 950 צפיות
  7. רציתי לדעת היכן הוא הומצא שנים ועל ידי מי בבקשה מי שיכול תעזרו לי למצוא מידע על זה כי ול מה שמצאתי זה איך הוא עובד ואיך פיתחו אותו..

• 4 תגובות
    • 950 צפיות
  8. טוב אז בעיקרון אני רואה די הרבה אתרים שמציעים כסף בתמורה לפרסומות,אבל הסכומים שהאתרים האלו מציעים הם פשוט לא הגיוניים וגבוהים במידה מאוד חשודה. מה העוקץ שם? שאנשים רואים פרסומות ובסוף האתר לא משלם? ואני יודע שהרי כן יש דבר כזה להרוויח על הצפיה,אז איך אפשר להפריד בין הכשר לטפל במקרה הזה? מישהו אולי יכול להמליץ לי על אתרים אמינים שהוא מכיר שמביאים רווח בתמורה לפעולות כלשהן שאני עושה(כגון הקלקה,לענות על שאלון, וכו')? תודה!

• 6 תגובות
    • 950 צפיות
  9. http://www.the-gadgeteer.com/the-free-ipod-project-article.html מה אתם אומרים רוצים לעזור לי או שלאכדאי מחוץ לאמריקה

• 12 תגובות
    • 950 צפיות
  10. אבל אני חייב להודות שמרוב שזה מטומטם זה הופך מצחיק ---> http://www.keshet-tv.com/talentorfailure/LobbyVideo.aspx?MediaID=17953&CatID=2645&Level3=2656

• 6 תגובות
    • 950 צפיות
  11. Started by Born2Kill,

אני יודע את זה השיר הזה Lil Jon-Get Low וזהו.... מישהו מכיר עוד?

• 5 תגובות
    • 950 צפיות
  12. לקראת ארבע הדקות האחרונות של סמולוויל (פרק 15) רץ ברקע שיר שנשמע מאוד נחמד, אבל אני לא מצליח למצוא מה השם שלו! חלק מהליריקה שלו: some people living in this world and don't know why ....... לא הצלחתי למצוא בגוגל.. מישהו ראה את הסדרה ומכיר מה שם השיר?

• 5 תגובות
    • 950 צפיות
  13. אני מחפש כמה שירים ששמעתי במסיבה שהייתה שבוע שעבר!! אז משהו יכול לרשום לי שמות של שירים שמשמיעים הרבה במסיבות אני ישמח!! תודה!

• 11 תגובות
    • 950 צפיות
  14. Started by VL,

http://www.flix.co.il/showVideo.asp?m=904461

• 11 תגובות
    • 950 צפיות
  15. בראשון לציון, קרוב למרכז, לרוב יש חניה. לטכנאי מחשבים שמקבל לקוחות בבית ורוצה לעבוד מחנות מסודרת, אני מציע להשתמש בעסק שלי כמשרד ומעבדה, מציע גם חלקי מחשב במחיר עלות, שימוש בתוכנה לניהול קריאות שירות, שימוש בתוכנה למסמכים כמו הצ"מ, הזמנה, ת.משלוח, ח. עסקה, ח.מס קבלה ועוד. שימוש בכלי עבודה וחלקים להצלבה ושיתוף פעולה כללי. ללא התחייבות, אין שכירות, ארנונה, ביטוח, אינטרנט, חשמל וכו'. המחיר יהיה בין 1000 ל 1500 שח לחודש, תלוי בביקוש.

• 0 תגובות
    • 950 צפיות
  16. Started by ArkadyK,

אהלן, כרגע אני עומד בפני הרשמה לאוניברסיטה, ראיתי מקצוע בשם הנדסת ביו רפואה, מישהו מכיר? יודע אם המקצוע נפוץ בארץ? מה עושים? מה המשכורות? כל מידע יתקבל בברכה, האינטרנט לא ממש מנדב מידע.

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  17. במאי 2011 שדרגתי לאייפון. אני משלם 220 ש"ח לחודש (1000 דק', 1000 smsים, גלישה ללא הגבלה). אני מקבל החזר על המכשיר בחבילה זו. אני מתכנן לנטוש את סלקום לטובת חברה אחרת, אבל נדפקתי! אם אני עוזב את סלקום, אני צריך לשלם להם כל חודש 105 ש"ח (מבירור עם שירות הלקוחות) על המכשיר לעוד 24 חודשים - תשלומים שנותרו. ההגיון הבריא אומר - רכשתי את המכשיר ואני צריך לשלם עליו. זה שהחברה מטשטשת את המחיר הגבוה שלו דרך חבילת תקשורת זו בעיה שלי ועליי לשלם את מלא הסכום בתשלומים שנקבעו או לעשות פירעון מוקדם במחיר גבוה יותר לכל חודש. המרמור גדל עוד יותר כשעכשיו נכנסות חברות תקשורת חדשות ומפעילות וירטואליות כמו הוט מובייל שיציעו חבילה ללא הגבלה ב120-130 ש"ח. במקום שאוכל להנות מהמחירים האלה, על הגב …

• 5 תגובות
    • 950 צפיות
  18. Started by ruff stuff,

שלום .אני גולש ב 10 מגה . הורדתי קובץ של סרט בנפח 4.5 גיגה בפרק זמן של שעה וחצי זה נחשב מהיר?

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  19. אח של בן לאדן ניכנס לעסקים : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2018778,00.html

• 7 תגובות
    • 950 צפיות
  20. Started by maverick,

אנחנו ניתן לך מחיר פיצוצי!!! במקום 5000 ש"ח מחיר מחירון רק 5269 ש"ח לזמן מוגבל!!! [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 950 צפיות
  21. Started by Ghoul,

מישהו לומד מיתוג בבית ספר?? (אלקטרוניקה השיטה הבינארית וכו') מה דעתכם קשה או קל??

• 12 תגובות
    • 950 צפיות
  22. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

שתפו!

• 22 תגובות
    • 950 צפיות
  23. סוף סוף לא ניראה ילדי שמנת עשרים ופלצנים נוסעים על "רכב חקלאי" בכבישים, בלי כל ידע בחוקי מעשי בחוקי תנועה בכבשים בארץ. עם עד לא מזמן ילד בן 16 יכל לסוע על "רכב חקלאי כמו הטומקר או טרקטורון עם הגה, היום זה השתנה משרד התחבורה החליט שאסור לרכב זה לסוע על כבישים עירוניים ובין עירוניים, וגיל קבלת הרשיון הוא כגיל קבלת הרשיון לרכב פרטי.

• 6 תגובות
    • 950 צפיות
  24. Started by Overclocker,

מישהו יודע במקרה מיהם היבואנים של ASUS בארץ אולי יכול לצרף גם לינק או טלפון שלהם ? לחבר שלי הלך הלוח לאחר שדרוג לא מוצלח של הביוס ..

• 1 תגובה
    • 950 צפיות

דיונים חדשים בפורומים