כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,700 דיונים בפורום זה
-
http://www.killsometime.com/video/video.asp?ID=183 :lol:
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למישהו יש מושג איך אני משיג את המדבקה האדומה בה מגיעים הציונים מהר מהרגיל ? המטרה היא לקבלה למוסד לימודים.... תודה !
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא הצלחתי למצוא כאלה כל החנויות אומרות שזה יצא מהאופנה (למי אכפת) מישהו מכיר חנות שאפשר לקנות בה ג'ינסים בגזרה נמוכה רחבים טיפונת . לא של ראפרים ופריקים .. רגילים לגמרי בלי כתוביות וצבעים מוזרים . ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. נתקלתי בשאלה מסויימת שהפיתרון שהוצע לי לא נראה לי הגיוני. אני לא רוצה להגיד מה הפיתרון בשלב הזה- תנסו לפתור בעצמכם...
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה מצב החופים? ובעיקר מצב הילדודס?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני אישית פירקתי את המחשב לחלקיקים (אטומיים) ??? לפני כמה ימים.. היה נחמד...המחשב שכב כולו "ערום " על המיטה ואני ניקיתי אותו מאבק שהצטבר ב4 שנים שהוא אצלי ולא ניקיתי אותו.. היה צחוקים.. מה איתכם?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לצערי איני זוכרת מילים מתוך השיר, אני רק יודעת שבוודאות מדובר בלהקה Air Supply, בחור שר את השיר, השיר היה די מוכר לי, סביר להניח די ישן. שמעתי אותו ב 99FM ביום א' בסביבות השעה 1 וחצי בלילה מקווה שתוכלו לזהות ולעזור לי, חיפשתי אותו ולצערי לא הצלחתי למצוא לא מדובר לא בשיר Goodbye ולא Without You תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי .. אני מחפש קליינט נוח למשחקי טקסס הולד'ם , לא על כסף אמיתי . אשמח לשמוע המלצות מניסיון .
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא ידעתי כ"כ איפה לשים את זה אני מעוניין לקנות טלוויזיה LCD טובה לחדר שלי שיהיה אפשר לחבר תמחשב גם יש איזה מסך מומלץ, עד 2000-2500 ש"ח ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ריאל מדריד אלופת ספרד 06/07!!! אין לי שום דבר להוסיף, רק: יששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש :jump:
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום היום בלילה אני וחבריי הוספנו כל מיני מספרי טלפון מסוג - 1800 השייכים לחנויות שונות וגדולות בעולם כמו Ebay רק מחו"ל לאחר שהתקשרנו לאותה חברה מספר פעמים רב בטענה ש"הטרדנו אותם" אמרו לנו ששלחו את מספרינו(חייגנו מהסקייפ) לרשויות המקומיות שאצליהם זה בארה"ב. עכשיו רצינו לדעת האם ניתן למצוא את מיקומינו ולעשות לנו משהו רציני? נ.ב שביקשנו שיגידו לנו את מספרינו אמרו לנו מספר שמתחיל ב 559-515 ובכלל אין לנו סקייפ קרדיטס כך שאין לנו באמת מספר סקייפ.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.visiontek.com/intro.html חבל שלשאר החברות אין חוש הומור כמו זה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו מכיר חנות טובה בארץ או בחו'ל עם מחירים סבירים? תודה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש שירות שליחה לארץ מארה"ב, בעיקר לשימוש עם מוכרים ב-ebay שלא שולחים worldwide אני מכיר את שירות מסטופ, אבל בתקנון שלהם כתוב שהם לא מאחדים חבילות, ככה שעל כל פריט עלות המשלוח מתחילה ב-20$ מישהו מכיר\השתמש בשירות שיכול לאחד חבילות ולחסוך בעלויות המשלוח ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, הידע שלי בתחום שואף לאפס. אין לי אפילו מושג מה הרכיב הדרוש לחיבור אלחוטי לראוטר. בכל אופן, ברשותי ראוטר ואני רוצה להזיז את המחשב לחדר אחר, ככה שיש צורך בכרטיס/אנטנה לחיבור אל-חוטי. השאלות הן: 1. האם חיבור אל-חוטי יכול להשתוות בביצועיו לחיבור חוטי/ישיר לראוטר? 2. מה הרכיב הכי זול בעל הביצועים הטובים ביותר למחירו שניתן לקנות? העיקר שתהיה פגיעה מינימלית בביצועים. בתודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני חייב להגיד שזה הצחיק אותי... הם קובעים עובדה שזה המסך הכי יפה בישראל. ממש מצחיק. מהאתר P1000
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני אתחיל לספר מה שקרה ואבקש ממכם עזרה קטנה בסוף, תודה מראש. אז זה הסיפור שבוע שעבר ביום חמישי הייתי צריך לקבל את הטלוויזיה שכל כך ציפיתי לקבל אותה (TOSHIBA 29AZ8) וזאתי הטלוויזיה: http://www.newpan.co.il/newpan/product.asp?pf%5Fid=new29AZ8&category%5Fid=100745 לקחת יום חופש מהביצפר וחיכית מ- 13:00 עד 17:00 אבל, הטלוויזיה לא הגיעה ואחרי כמה בירורים הבנו שאין את הטלוויזיה הזאת במלאי והפסיקו בכלל לייבא אותה. ;[ אז שקם אלקטריק/ניופאן הציעו לנו כזאת הצעה: הם יביאו לי את הדגם המחליף של הטלוויזיה 29AZ8 באותו מחיר ואותם תשלומים ואפילו בנתיים יביאו לי טלוויזיה זמנית חינם ואני משלם כאילו לא קרה כלום, למרות שהמחיר הרגיל שלה אמור לעלות לדעתם של המוכרים +/- 10%. שאלתי…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר התקין לי לדים במטבח וחיבר את החשמל ישירות לכפתור שמיועד ל12V אם זה חובר ל220V זה בעיה? כי להתחיל להוציא את כל הדבק זה לא יהיה פשוט. אז רציתי לדעת מה לעשות... תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים! אני עורך כרגע סמינר בנוגע לשימוש משתמשים במנגנון social login - מי שלא מכיר זאת האפשרות להתחבר לאתרים דרך חשבון של אחת מהרשתות החברתיות - למשל להתחבר דרך פייסבוק! עכשיו אני אשמח אם תוכלו למלא את השאלון הקצר שאני עורך, וגם עוד יותר אשמח אם תוכלו לענות בשאלה 6 כמכירים את המנגנון. 2 דקות בשבילכם - שמחה גדולה עבורי! אז אנא תמלאו ותודה תודה תודה. דודו :
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לי ולחבר מהעבודה יש רעיון שהתבשל לו במשך כמה שבועות למשחק קטן,שנוצר לו באחד מרגעי השעמום האלה.המשחק המקורי הוא עממי ודי בנאלי ואנחנו לקחנו אותו ושיכללנו אותו. אז יש לנו גירסה מקורית-'פטנט'--. אנחנו רוצים להציע אותו לapple store.מחר אנחנו נגשים למכר נוסף שהוא מתכנת(חובבן). בקיצור,איך אנחנו מגישים את זה לאפל??
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
עריכה: פתרתי את זה אבל נתקתי במשהו אחר תוך כדי הוכחה שלא הצלחתי להוכיח: שורש של סדרה שווה לשורש של הגבול אליו שואפת סדרה. למה זה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אהלן, אני צריך לקנות שלושה מחשבים+מסך. איזה חנות טובה יש באיזור המרכז? בראש ובראשונה שירות טוב, מימוש אחריות נוח, ולא שאני צריך ללכת ליבואן להביא להם אישור או לפנות ליצרן בחול בשביל לקבל אחריות. חשבתי על RSM, מה דעתכם? אריאל
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו בבקשה יכול להסביר לי את- 1. -? 6 - ?? (הבנתי שבשבילי זה לי ומאה זה ק' אבל מאיפה בא ה סי??) 10- ??? (חוט - קו, טייל- סייר, איך משי הופך ל-ר??) תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-