עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Tomerico,

אני זוכר שיש משתמש שיש לו בתמונה בצד של תינוק מאד מוזר... וכולם פעם שהוא היה כותב הודעה לא הייתי מסתכל בהודעה אלא רק מסתכל בתמונה ומתפקע מצחוק (;D) אז אם למישהו יש את התמונה, המשתמש עדיין קיים ושינה את שמו או את התמונה שיזדהה... אני רוצה שזה יהיה הרקע שלי... ועם יש לו את הגרסה המוגדלת זה יהיה עוד יותר טוב! !!plz give me my funny pic back מנהלים בבקשה לא לנעול... אני רוצה את התמונה הזאת, ואם תנעלו את הת'ראד זה יראה שהמצב באמת הידרדר... כי הרי לא עברתי על שום חוק של הפורום... אולי זה יעליב אותכם שאני אומר שהמצב לא טוב אבל זה נכון וכדי להשתפר צריך להבדיל בן ספאם טהור להודעה שלא קשורה לחומרה ומחשבים... אני מתאר לעצמי שהייתם נועלים את הת'ראד הזה אם לא הייתי כותב את השורות האלו…

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  2. שלום, לפני שלושה שבועות שלחתי את המקלדת שלי למפעלים של SteelSeries בדנמרק לצורך RMA, מפני משהו נהרס לי במקלדת ומנע ממני להשתמש בה כראוי. היום היא נחתה בארץ, וקיבלתי שיחה מפדקס שיש עליה מכס של 100 שקל!!! המשלוח עצמו עלה לי 56 שקל, ומקלדת עצמה עלתה לי 400. את המשלוח ספגתי, אבל זה? בכל אופן, יש לי את החשבונית קניה - האם זה מספיק בשביל להוכיח שהמקלדת לא נקנתה בחו"ל?? עריכה: שכחתי להוסיף שביום ראשון הטיפול הופך להיות "פרטני", ולכן המכס יעלה ל-240 ש"ח אז אשמח לטפל בזה כל עוד אפשר. אם אני אצטרך לשלם 240 ש"ח על הזבל הזה אני משאיר את זה להירקב שם. יום טוב, דור

• 11 תגובות
    • 7.1k צפיות
  3. Started by marinata,

מבקשת הזמנה ל Bitme.org . זהו אתר טורנט לימודי. תודה

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  4. Started by d30DK,

התחלתי להתעניין במברשת שיניים חשמלית, ראיתי כי יש מברשות חשמליות ב100 שקלים ויש כאלו ב500 שקל וצפונה. אשמח אם למישהו כאן יש מברשת שיניים חשמלית או שיצא לו לנסות (למשל ORAL-B) וישמח לתת חוות דעת, אפילו על דגם ספציפי. הסתכלתי בזאפ, יש חוות דעת אחת לכל מברשת מה שלא בהכרח יהיה נכון להסתמך עליו. תודה מראש

• 11 תגובות
    • 7.6k צפיות
  5. Started by J0n1,

הייתי אמור להתגייס עוד חודש אבל דחיתי את היום סיירות לאוקטובר. אני רוצה להקדים את השירות בחזרה ולוותר על היום סיירות, מה שאומר שכנראה אני אצטרך לוותר גם על הגיבוש צנחנים. 2 היחידות שנשמעות לי טוב זה גולני ומג"ב. השאלה מה עדיף? מבחינת 1. שירות שוטף 2. אפשרות להתקדמות הכושר שלי לא בשמיים אבל אני מחפש בכל זאת אפשרות להיות כמה שיותר מבצעי. לגולני יש אגוז ופלסר אבל יש הרבה ביקוש מה שמוריד מהסיכויים שלי. למג"ב יש את ימ"ס,יחידת צלפים ועוד ואני מניח שהביקוש אליהם לא גדול, מצד שני אם לא מתקבלים אז אני נשאר סדיר במג"ב, עד כמה זה נורא? מה דעתכם? אשמח לתשובות מבעלי נסיון או ידע מבוסס, כי שמועות ומיתוסים על הכל גם אני שמעתי.

• 22 תגובות
    • 8.2k צפיות
  6. Started by fish123,

שלום מישהו כאן יודע איפה אפשר לקנות מגאסונים ישנים שהם סגורים הרמטית? אני לא יודע איפה אפשר למצוא תודה

• 10 תגובות
    • 720 צפיות
  7. Started by deso,

אז...לכמה מכם עדיין יש מגאסונים של פעם?? לצערי, אין לי מגאסונים ואני מחפש חנויות שעדיין מוכרות.. אני יודע שכמעט ואין בחנויות, אז אני הולך לנסות באירופה.

• 56 תגובות
    • 5k צפיות
  8. Started by iakovl,

כנראה אני לא שולח יותר מדי PM בשנים האחרונות אבל זה פשוט מוזר... מתי הוסיפו את זה בדיוק?

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  9. Started by fire1ce,

שלום לכולם! קודם כל התפרסתה הכתבה הזו ב WALLA http://news.walla.co.il/?w=/0/1000483 השאלה שלי היא כזו: מי שעובר טסט בזמן הזה של החוק הישן, האם החוק היה תקף עליו לכל הזמן או של החוק "החדש" אותו רוצים לחדש בעוד חודש היה תקף על כולם? אפילו שמשיהו עבר טסט בזמן של החוק ה"ישן"?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. מוצר שעולה 20 דולר ומשלוח שלו זה 100 דולר = 120 דולר , יש מכס או לא.? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by TaMiRn2,

אני מדבר על הסידרה השניה... א. אתם חושבים שהוא יכול להתגבר על תופים? כאילו... אם אני מנגן וביחד איתי תופים? ב. יש לו AUX IN אפשר לחבר מיקרופון לזה וגיטרה באותו הזמן? ג. הfootswitch יכול לשלוט גם על דיסטורשן או רק על ריברב?

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by st0m,

שלום לכולם .. מה דעתכם על המגבר הזה http://www.music123.com/Behringer-V-Tone-GMX-1200H-i153722.music איך הוא ? ובבקשה .. רק מי שמבין שיענה ... זה די דחוף

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  13. אז ככה התקציב שלי הוא 1000 ש"ח. אני דיי בדילמה פה בגלל ששניהם מאוד דומים כשמביקורות אומרים שהVOX קצת יותר טוב. לשניהם משקל כמעט זהה 3.5 קילו, שניהם עובדים על 6 סוללות AA , אותו מחיר לVOX יש יותר אפקטים והוא יותר חזק 5W ,הROLAND הוא 2W אבל זה אומר חיי סוללה קצרים יותר. ועוד בעיה אחת פשוט אין לי מושג איפה להשיג את הVOX בארץ! :'( "חסרון גדול" יש לי ברירה בכלל?

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by אבי ברזני,

האם אפשר לחבר ממיר של יס למגדיל טווח כדי לצפות בתכנית vod?

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  15. Started by אבי ברזני,

האם אפשר לחבר ממיר של יס למגדיל טווח כדי לצפות בתכנית vod?

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  16. Started by shtrodel,

אני הייתי הורג אותו! חחחח.... מסכן... http://ja.metacafe.com/watch/62172/pisa_tower/

• 8 תגובות
    • 825 צפיות
  17. אני שוקל ללכת אמרתי לשמוע עוד כמה דעות לפני זה תמיד טוב. מה אתם אומרים ?

• 14 תגובות
    • 987 צפיות
  18. Started by Second Edition,

בוקר טוב , אז לאחר שהורידו לנו את מגהאפלוד היקר ואת דומיו , עצרו את קים "דוטקום" ושותפיו , והחרימו את השרתים . קים "דוטקום" יצא זכאי במשפט ומתכוון להקים את מגהאפלוד במתכונת חדשה ולהוסיף שירות מוסיקה חינם . ציטוט: "האתר יכלול הצפנה מורכבת, כשמפתח ההצפנה לא נמצא בידי מפעיליו אלא בידי המשתמשים עצמם. לפיכך, רק אתם תוכלו לדעת מה אתם מורידים - והרשויות לא יוכלו לסגור את האתר כפי שעשו למגהאפלוד " קישור לכתבה : http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3585329,00.html

19. Started by jeyjey,

בתקציב של 500 ש"ח - לקנות מגהץ קיטור זול או אדים יקר?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Dark_Phantom,

לכל המעריצים שמחפשים קטעי וידאו ממטריקס החדש, הרשימה הדי מלאה לפניכם תהנו http://www.comingsoon.net/movies/m/matrix3.php

21. Started by jj516,

ישנם 1001 חנויות מחשבים שונות בארץ, ואני רואה בכולם פחות או יותר זהות, כאשר הבחירה של הלקוח מתמקדת בעיקר בטיב השירות ובמחיר, למרות זאת, ראיתי מספר רב של פעמים הודעות בפורום שאנשים מנסים להזמין מחוץ לארץ מוצרים ספציפיים, דברים שלא נמצא לרוב בכל חנות מחשבים, דברים כמו אוזניות מהסוג היותר יקר והיותר טוב, עכברים מקצועיים יותר, פתרונות קירור ומודינג אחרים למינהם, והשאלה שלי היא,ועוד מגוון רב של מוצרים שלא נמצאים בארץ ומשיחות עם ספקים ומוכרים הבנתי שפשוט אין ביקוש, אבל כנ"ל לפי הפורום זה לא כך בכלל. האם חסר בארץ חנות שמתקמקדות בנוסף לכל שאר חלקי המחשב והטכנולוגיה גם בסיפוק מוצרי מודיג, HIGH END וכדומה (ולא אני לא מתכוון לתת קטגוריה כמו שיש במספר חנויות ואתרים שמציעים כ-20 מוצ…

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by elixvx,

http://nadlan.winwin.co.il/AboutProject.aspx?PId0=5809&PId1=8&utm_source=np_ynet_comp&utm_medium=component&utm_campaign=ongoing&Ref=np_ynet_comp זה אמיתי הדבר הזה? נשמע ממש הזוי...

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by trxman,

אהלן אני מחפש מגזין מחשבים בסגנון PCPlus שהבנתי שהוא עכשיו בהפצה דיגטלית בלבד, אז אם בכלל מפיצים עדיין מגזינים בארץ ואם למישהו יש המלצה על אחד שהוא מנוי אליו, בבקשה שיכתוב :], תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 12.1k צפיות
  24. אני רוצה לשלוח למגזין שלהם למדור של "מי השורה הזאת" משהו שראיתי. דרך איפה אני עושה את זה?

• 3 תגובות
    • 4.7k צפיות
  25. Started by or,

איזה אחד (או יותר) ממגיניי המחשבים שייש בארץ הוא באמת טוב ואמין

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.