עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by sofix4,

תגידו, שיטת הבחינה כבר השתנתה? כבר נוספו תמרורים חדשים? אני לומד עכשיו לתיאוריה ורציתי דעת אם למהר.... תודה

• 6 תגובות
    • 689 צפיות
  2. Started by emil57,

לא יודע עד כמה זמן נכון אבל חברים שלי אמרו לי שמהחודש הבאה מבחני התיאוריה יעמדו על 60 שאלות.. וכל האלו שלומדים יצטרכו ללמוד את זה באיזה בצפר מיוחדד.. עד כמה זה נכון לדעתכםם?? (לא שזה מזיז לי למה עברתי את כל הבלגן הזה מזמן אבל סתם להיסתלבט על האחרייםם..)

• 29 תגובות
    • 19.2k צפיות
  3. אממ אז ככה, אני מתכנן לגשת למבחן תיאוריה, או מחר או ביום חמישי... עכשיו בגלל שזה עבר לבעלות פרטית אני יכול לגשת עד 7 בערב.. אז לבעלי הניסיון, מתי כדאי לי לבוא? בבוקר מוקדם? שאז תמיד יש לחץ? או שאם אני אבוא בסביבות הצהריים כל אלו שממהרים לגשת בבוקר בגלל עבודה, לימודים וכול' בעצם לא יהיו שם? בתודה מראש, דור.

• 3 תגובות
    • 3.2k צפיות
  4. Started by J0n1,

http://emulator.co.il/game5.htm זהירות ממכר הגעתי לקטע של ה5 שניות שהוא אומר ללחוץ על הX הכי קטן, ואני לא מוצא

• 122 תגובות
    • 12.9k צפיות
  5. Started by The_overclocker,

הייתי רוצה לדעת איפה ובאיזו מסגרת אפשר לעשות אותם. כמה זה יעלה ? ואיזו תועלת אפשר להפיק במידה ואם הציון גבוה ? והאם הצבא\אוניברסיטה ייתחשבו בזה ? תודה

• 1 תגובה
    • 856 צפיות
  6. Started by Legendary_Undertaker,

שלום רציתי לדעת אם למישהו יש אתר שממנו ניתן להדפיס מבחני IQ או כל מיני דברים כאלה בסגנון, הסיבה לכך זה שאני בעבודה ומדי פעם פה ושם יש לי זמן ליצירתיות כזאתי, תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 3.9k צפיות
  7. Started by Symbore,

אז מחיפוש קצר ברשת למעט קורסים שעולים כסף אין שום מידע על המבחן. אני יודע שאני צריך להרשם באתר הרשמי ויש מועדים (פעם בחודש לערך) בהם המבחנים מתבצעים בערים מרכזיות בישראל. אין טלפונים של המקומות, אין ייעוץ, אין כלום. יש לי אנגלית טובה. אני קורא להנאתי ספרים באנגלית, סיימתי מעל 90 ב-5 יחידות והוצאתי 147 באנלגית בפסיכומטרי. עם זאת, הייתי רוצה לדעת מה מצפה לי במבחן והאם יש תרגילי דוגמא או ספרים או משהו. האם יש פה אנשים שעברו את התהליך ויכולים לייעץ לי? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 11.9k צפיות
  8. Started by elior021,

אהלן יש לי מחר מבחן קבלה במלמ תים וחבר שלי שעובד שם אמר שהמבחן קבלה הוא על נושא אופיס השאלה שלי היא אם יש איזשהו מבחן של אופיס 2007 שאפשר להוריד באינטרנט כי חיפשתי ולא מצאתי כלום מידע יעזור תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. Started by Phobus,

שלום, רציתי לברר לגבי אילו סוגים של מבחנים או בדיקות לקביעת מנת המשכל יש בארץ ואיפה אפשר לעשות אותם. בעבר עשיתי מבחן פסיכוטכני של מכון קרני ועברתי גם כמה מבחנים של "high iq societies" ורציתי לראות איך זה בא לידי ביטוי במבחן "אמיתי". תודה מראש!

• 26 תגובות
    • 4.6k צפיות
  10. Started by J0HNiE,

חחחח עוד מעט מסתיים הסימסטר הראשון וכמעט לכל שיעור יש final exam... אז למשל יש לי כמה שיעורים, אחד מהם זה שתי שאלות אין! תשובה לא נכונה!!! והשני זה אתה כותב את הfinal exam אבל אתה עושה את מה שהמורה עשה בשבילך... עכשיו מי שבכיתה י"ב ויש לו B+ (שזה בערך 85+\-) ויש לו פחות משתי חיסורים ופחות משתי איחורים יכול לבחור אם הוא רוצה או לא רוצה לעשות את הfinal exam :o :o ואני יודע שבספורט צריך לעשות כפיפות בטן, ריצה של חצי מייל שזה כמעט ק"מ (0.8) ושכיבות שמיכה... ואני יודע שב2 או 3 שיעורים אני לא עושה את הfinal exam אני נהנה מחינוך חינם!!! שבאמת לא צריך לשלם על הלימודים שלך... ויש לי גם את המערת לסימסטר הבא שזה... US history weight training team and individual (משחקים …

• 21 תגובות
    • 3.5k צפיות
  11. Started by dsane,

כרגע סימתי אחד אז כל אלו שעברו או שעוד יעברו למה?? owww lord why???

• 13 תגובות
    • 958 צפיות
  12. Started by Sfree,

מישהו יכול בבקשה להביא לי אתר/הורדה של מבחני ההסמכה של מיקרוסופט (רק בשביל להתאמן) ?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Googleness,

שלום, רציתי לדעת את חוות דעתכם באופן כללי על מבחני הסמכה של CompTIA, ובאופן יותר ספציפי על ארבעת המבחנים האלו: 1. A+ 2. Network+ 3. Linux+ 4. Security+ תודה ויום נעים.

• 2 תגובות
    • 3.3k צפיות
  14. הי, קיבלתי זימון לזה והבנתי מחיפוש בגוגל שזה ממר"ם. למישהו יש מושג מה הולך שם? אני מתכנת בשפות C# , JAVA ו C++ . תודה

• 4 תגובות
    • 7.6k צפיות
  15. Started by HitmanX,

טוב אז היום היו המבחנים בבית השריון בת"א, אין לי מושג למה זימנו אותי הרי שום שפת תכנות אני לא למדתי וגם לא יודע במבחן הראשון היה סבבה בעיקר מה שהיה קשור לוינדוס חומרה ורשתות, המבחן השני XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX;D מישהו מפה היה שם בכלל? ספרו איך הלך.. אגב, אני הייתי זה עם החולצה האדומה שאיחר על הבוקר ויצא ישר איך שהתחילו את המבחן השני

• 29 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. Started by ratiyha,

שלום חברים, הוזמנתי למבחני התאמה בזמן הקרוב לפרוייקט גאמ"א של חמ"ן 1. רציתי לדעת אם מישהו יודע על זה משהו ומוכן לספר לי על זה עוד אני אשמח, 2. אני בעל הסמכת טכנאי PC ואני אני מאוד אוהב מחשבים האם זה הולך לעזור לי במבחנים האלו? 3. מה צריך להעשות כדי להתקבל זה יהיה נהדר אם מישהו יתן לי כמה טיפים תודה בכל אופן

• 5 תגובות
    • 3.3k צפיות
  17. שלום מחר אני אמור ללכת למיון לשחקים... רציתי לדעת מאנשים שהיו כבר בדבר כזה מה הולך להיות שם? איזה מבחנים הולך להיות שם? יש איזה חומר שצריך לדעת עליו? כל מי שיודע כל פרט על מבחני ההתאמה שיגיד משהו תודה מראש חברס

• 11 תגובות
    • 13.3k צפיות
  18. Started by eli33,

שלום לכולם. זומנתי למחר ע"י הצבא למבחני התאמה לאשכול - קורס תכנות במסגרת העתודה הטכנולוגית רציתי לשאול באיזה נושאים יהיו השאלות שמה? אם מישהו כבר היה ויודע. ואם יש איזה משהו ששווה לחזור עליו מהלימודים ? אסמבלר /שפת c/c++ וכדומה.. ? תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by The Ghost,

שלום עוד כמה ימים יש לי מבחני מיון לפרויקט תלפיות. השלב הראשון. מישהו כאן עבר מבחנים כאלה? או יודע מה סוג השאלות בהם? אשמח לקבל כל מידע לגבי המיונים האלה... אגב,המבחנים באמת אורכים 8 שעות???

• 20 תגובות
    • 21.1k צפיות
  20. Started by infer73,

אני מחפש מבחני פסיכומטרי שניתן להוריד מהרשת ולהדפיס בחינם. לא חייב להיות מבחנים שהיו בעבר, גם מבחנים של מכוני לימוד כאלה ואחרים זה סבבה, אבל אני פשוט לא מוצא. ניסיתי לחפש בגוגל אך אני פשוט מגיע לאתרים של מכוני הלימוד למיניהם שזה לא בדיוק עוזר לי... תודה למי שיוכל לעזור

• 4 תגובות
    • 4k צפיות
  21. Started by smack,

היי לכולם מישהו מכיר אתר שבוחן אונליין את המבחן תיאוריה של 2009?

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  22. Started by infer73,

שלום יום חמישי (ה-12) יש לי מבחנים ראשוניים לפרוייקט גאמא ורציתי לדעת מאנשים שעשו את המבחנים מה בדיוק יש שם ומה צריך לדעת... תודה חוץ מזה, יש עוד מישהו שעושה את המבחנים כאן?

• 3 תגובות
    • 915 צפיות
  23. Started by umlal,

שלום, לפני מספר שעות קבלתי זימון שני למבחנים של גאמ"א סייבר, הפעם מבחן מעשי, פאק אני מתרגש, לקח להם חודשיים להחזיר תוצאות, וסוףכל סוף אני יכול לנשום לרווחה, ידעתי שבלעתי את המבחן הקודם בלי בעיה. בכל מקרה, אני כמו כל אחד אחד, מאוד רוצה להצליח , ולהתכונן, יש לי כמה שבועות ואני אשמח אם מישהו שעבר את המבחן או שיודע עליו משהו יוכל לעזור לי להתכונן. אוקי, אז יש לי נסיון של תיכון + ב CSharp זה היה היחידי באיזור התוכנה, באיזור הסף אני עכשיו לומד אסמבלר, אבל אני לא בטוח שאני יהיה מספיק מוכן לדברים שהם יותר מהזרקת קוד או שינוי דרישת קלט פלט (קראק בסיסי), באיזור האינטרנט צד לקוח יש לי ידע מצומצם של JS וJQ וידע נרחב ב HTML CSS , ועכשיו לעומק שלי, שלא בטוח שאפילו יעזור לי במבחנים הוא …

• 3 תגובות
    • 20.7k צפיות
  24. עשיתי כבר את המבחנים, אבל הזמינו אותי שוב (קיבלתי את המכתב שאומר שאני צריך להתייצב בתאריך כזה וכזה וכו') השאלה שלי היא למה ???? הדבר הראשון שחשבתי עליו זה, שהמחשב נתקע לי ל5 דקות ואיבדתי קצת זמן אז הם רשמו אותי בטופס כזה(נראה שזה קורה להם לעיתים תכופות, אם כבר יש טופס מוכן, של תקלות וכמה זמן אבד וכו') אבל הבעיה היא שממה שאני הבנתי אי-אפשר לעשות את המבחנים פעמיים בשום פנים ואופן, והנה הם באים ונותים לי לעשות את זה שוב ! הייתכן ? מישהו יודע אולי למה הם עושים את זה ?

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  25. בקרוב יש לי מהצבא לעשות מבחנים פסיכוטכניים לצוות אוויר.. עברתי את השלב הראשון שם ובשלב השני שמעתי שיש 8 שעות שלמות של מבחנים.. מישהו מכיר אתרים שבהם יש תירגולים למבחנים כאלה..?

• 16 תגובות
    • 6.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.