עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Re_Boot,

שלום לכולם וערב טוב, בשני לנובמבר יש אצלי מבחן פסיכוטכני בבית הספר,אני רוצה להתחיל להתכונן אליו. מישהו אולי יכול להסביר לי איך להתכונן אליו? תודה מראש לכולם

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אהלן, שילמתי 510 שקלים למבחן הקרוב ב 4-5 לאפריל לפסיכומטרי. עדיין לא שלחו לי מיקום המבחן..משהו מוזר לי פה כיוון שאומרים שמודיעים כחודש לפני, התקשרתי לאיגוד הבחינות הזה מה שלא יהיה והם פתוחים עד 3 מישהו יודע לאן אני צריך לפנות?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by y_a_n_i_k,

זקוק לעצות מה לקחת איתי לנשנש למבחן פסיכמטרי, כדי להזריק קצת אנדרנלין למוח, על מנת שהמוח לא יכנס לקומה במבחן

• 8 תגובות
    • 859 צפיות
  4. Started by overload,

מבחני קבלה, תהליך מאוד מקובל בכל מוסד או ארגון שמכבד את עצמו ורוצה לשמור על רמה מסוימת. בין עם זה קבלה לישוב,עבודה , מועדון או מוסד מסוג כזה או אחר. אני בעד לבצע מבחן קבלה לפורום שיסנן את כל מי שחושב ש: צה"ל הוא ארגון טרור כובש, שערבים כולם צריכים למות, שסקס עם חיות לא יותר גרוע מסקס הומו\לסבי, שהוא הכי מגניב, שרוסים\מרוקאים הם זונות, שלהשחית אתרים לא אנטישמיים זה "קול", שWAREZ זה זכות, שלכתוב בלי סימני פיסוק זה בסדר (לא בגלל דסלקציה), שלכתוב "חחחחחחחחח..." "!!!!!!1111!!" זה נסבל, שלדחוף סמילי בסוף כל שורה זה הגיוני, שלשאול אנשים זרים מה כדאי להם לקנות ליום הולדת של עצמם זה הגיוני*, ש-8 USER BARS זה בסדר כי הם רק 20 פיקסל גובה, שחתימת ענק עם תמונות של ראפרים+מכוניות+בחור…

• 130 תגובות
    • 7.6k צפיות
  5. Started by Guyn,

משהו שקיבלתי באימייל: מבחן קואורדינציה: יש לכם ריבוע אדום במרכז אותו אתם גוררים, אסור לכם שהמרובעים הכחולים יגעו בכם או שאתם תגעו במסגרת. *אם אתה מחזיק יותר מ- 18 שניות אתה פנומן* *אומרים שבחיל האוויר האמריקאי הם אמורים להחזיק 2 דקות כדי לעבור את המבחן* http://www.mivzakon.co.il/redir/redir.aspx?id=742 התוצאה שלי מצורפת: [attachment deleted by admin]

• 18 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. Started by dr computer,

http://planet.nana.co.il/mili1010/mvhankatan.htm

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by DannyBoy1904,

תנסו למצוא את הכדור האדום. נשמע קל, אבל זה לא! http://www.starterupsteve.com/swf/Thetest-uk.html אני וחברים שלי לא הצלחנו בפעם הראשונה או השניה :-X :-\ נראה לי שזה פשוט בלתי אפשרי לגברים! לפחות בפעם הראשונה!

• 40 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. תמצאו מבחן נחמד שיגיד לכם דברים בקשר לחיי האהבה שלכם... :-*

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  9. http://www.lumosity.com/iq_tests?cookies_enabled=1

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אורח ztos--

http://thisisacryforhelp.com/quiz/killyourself/quiz.html זה מצחיק מאוד!

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Arik.G,

תנסו להיסתכל על התמונה במשך 60 שניות מבלי לצחוק! מצחיק פצצות

• 17 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. Started by sofix4,

תגידו, שיטת הבחינה כבר השתנתה? כבר נוספו תמרורים חדשים? אני לומד עכשיו לתיאוריה ורציתי דעת אם למהר.... תודה

• 6 תגובות
    • 701 צפיות
  13. Started by emil57,

לא יודע עד כמה זמן נכון אבל חברים שלי אמרו לי שמהחודש הבאה מבחני התיאוריה יעמדו על 60 שאלות.. וכל האלו שלומדים יצטרכו ללמוד את זה באיזה בצפר מיוחדד.. עד כמה זה נכון לדעתכםם?? (לא שזה מזיז לי למה עברתי את כל הבלגן הזה מזמן אבל סתם להיסתלבט על האחרייםם..)

• 29 תגובות
    • 19.2k צפיות
  14. אממ אז ככה, אני מתכנן לגשת למבחן תיאוריה, או מחר או ביום חמישי... עכשיו בגלל שזה עבר לבעלות פרטית אני יכול לגשת עד 7 בערב.. אז לבעלי הניסיון, מתי כדאי לי לבוא? בבוקר מוקדם? שאז תמיד יש לחץ? או שאם אני אבוא בסביבות הצהריים כל אלו שממהרים לגשת בבוקר בגלל עבודה, לימודים וכול' בעצם לא יהיו שם? בתודה מראש, דור.

• 3 תגובות
    • 3.3k צפיות
  15. Started by J0n1,

http://emulator.co.il/game5.htm זהירות ממכר הגעתי לקטע של ה5 שניות שהוא אומר ללחוץ על הX הכי קטן, ואני לא מוצא

• 122 תגובות
    • 13.2k צפיות
  16. Started by The_overclocker,

הייתי רוצה לדעת איפה ובאיזו מסגרת אפשר לעשות אותם. כמה זה יעלה ? ואיזו תועלת אפשר להפיק במידה ואם הציון גבוה ? והאם הצבא\אוניברסיטה ייתחשבו בזה ? תודה

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  17. Started by Legendary_Undertaker,

שלום רציתי לדעת אם למישהו יש אתר שממנו ניתן להדפיס מבחני IQ או כל מיני דברים כאלה בסגנון, הסיבה לכך זה שאני בעבודה ומדי פעם פה ושם יש לי זמן ליצירתיות כזאתי, תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 3.9k צפיות
  18. Started by Symbore,

אז מחיפוש קצר ברשת למעט קורסים שעולים כסף אין שום מידע על המבחן. אני יודע שאני צריך להרשם באתר הרשמי ויש מועדים (פעם בחודש לערך) בהם המבחנים מתבצעים בערים מרכזיות בישראל. אין טלפונים של המקומות, אין ייעוץ, אין כלום. יש לי אנגלית טובה. אני קורא להנאתי ספרים באנגלית, סיימתי מעל 90 ב-5 יחידות והוצאתי 147 באנלגית בפסיכומטרי. עם זאת, הייתי רוצה לדעת מה מצפה לי במבחן והאם יש תרגילי דוגמא או ספרים או משהו. האם יש פה אנשים שעברו את התהליך ויכולים לייעץ לי? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 12k צפיות
  19. Started by elior021,

אהלן יש לי מחר מבחן קבלה במלמ תים וחבר שלי שעובד שם אמר שהמבחן קבלה הוא על נושא אופיס השאלה שלי היא אם יש איזשהו מבחן של אופיס 2007 שאפשר להוריד באינטרנט כי חיפשתי ולא מצאתי כלום מידע יעזור תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. Started by Phobus,

שלום, רציתי לברר לגבי אילו סוגים של מבחנים או בדיקות לקביעת מנת המשכל יש בארץ ואיפה אפשר לעשות אותם. בעבר עשיתי מבחן פסיכוטכני של מכון קרני ועברתי גם כמה מבחנים של "high iq societies" ורציתי לראות איך זה בא לידי ביטוי במבחן "אמיתי". תודה מראש!

• 26 תגובות
    • 4.7k צפיות
  21. Started by J0HNiE,

חחחח עוד מעט מסתיים הסימסטר הראשון וכמעט לכל שיעור יש final exam... אז למשל יש לי כמה שיעורים, אחד מהם זה שתי שאלות אין! תשובה לא נכונה!!! והשני זה אתה כותב את הfinal exam אבל אתה עושה את מה שהמורה עשה בשבילך... עכשיו מי שבכיתה י"ב ויש לו B+ (שזה בערך 85+\-) ויש לו פחות משתי חיסורים ופחות משתי איחורים יכול לבחור אם הוא רוצה או לא רוצה לעשות את הfinal exam :o :o ואני יודע שבספורט צריך לעשות כפיפות בטן, ריצה של חצי מייל שזה כמעט ק"מ (0.8) ושכיבות שמיכה... ואני יודע שב2 או 3 שיעורים אני לא עושה את הfinal exam אני נהנה מחינוך חינם!!! שבאמת לא צריך לשלם על הלימודים שלך... ויש לי גם את המערת לסימסטר הבא שזה... US history weight training team and individual (משחקים …

• 21 תגובות
    • 3.5k צפיות
  22. Started by dsane,

כרגע סימתי אחד אז כל אלו שעברו או שעוד יעברו למה?? owww lord why???

• 13 תגובות
    • 968 צפיות
  23. Started by Sfree,

מישהו יכול בבקשה להביא לי אתר/הורדה של מבחני ההסמכה של מיקרוסופט (רק בשביל להתאמן) ?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Googleness,

שלום, רציתי לדעת את חוות דעתכם באופן כללי על מבחני הסמכה של CompTIA, ובאופן יותר ספציפי על ארבעת המבחנים האלו: 1. A+ 2. Network+ 3. Linux+ 4. Security+ תודה ויום נעים.

• 2 תגובות
    • 3.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.