כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,564 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אנחנו משתמשים כרגע בתיקית דרופבוקס שמאחסנת את הקבצים שמשותפים בין כל תלמידי הפקולטה. מדובר בערך ב120 תיקיות משנה המכילות קבצי word, pdf וכו'. השירות היה אידיאלי לכאורה שכן הוא מאפשר להוריד "תיקיה" למחשב שמתעדכנת כל הזמן, בכל פעם שמישהו מעדכן את אחד הקבצים, מוסיף או מוחק. הבעיה שבזמן האחרון התיקיה גדלה (מעל 3 ג'יגה) ואין לכולם את הנפח הזה בדרופבוקס, ובנוסף התגלו כל מיני באגים (באגים שמעלים את הנפח של התיקיה ומקשים על השיטוט בה). אתם יודעים מהו השירות היעיל ביותר למטרה זאת? הדרישות העיקריות: א. נפח יחסית גדול לכל אחד (10 ג'יגה וצפונה אמור להספיק). ב. אפשרות להגדיר אדמינים שיכולים להגדיר מה כל משתמש יכול לעשות יהיה נחמד. ג. אפשרות להוריד מעין תיקיה למחשב שתוריד לת…
-
- 5 תגובות
- 974 צפיות
-
-
חברים קבוצה סופר נחמדה עם אנשים איכותיים נפתחה בפייסבוק לקבוצה קוראים Old School - Israeli Gamers מוזמנים בהחלט ברוכים הבאים, אם אתם חלק מהקבוצה אתם חלק מזן נדיר של גיימרים שעברו את מבחן הזמן והמשיכו לשחק אחרי הצבא, הטיול שאחרי, תואר, עבודה, חתונה, ילדים או בקיצור הסחות דעת בין משחקים. אם גם אתם אוכלים את הארוחות שלכם ליד המחשב, בניתם מחשב בעצמכם כי ברור לכם שצריך לשדרג כל הזמן, אם גם אתם אומרים רגע כי אתם באמצע משחק ושוכחים מזה, אם גם אתם ישבתם עם חברים ואז התפזרתם לבתים כי מישהו זרק שיש לו שרת פנוי ואפשר לעשות משחק. אם גם אתם רצתם לעשות פיפי זריז כי אתם באמצע.. ימות העולם אבל צריך להגן על הדגל! לגמרי אבל לגמרי הגעתם למקום הנכון. הקבוצה נועדה לשתף…
-
- 0 תגובות
- 974 צפיות
-
-
מבקש המלצה לשעון (רצוי אכותי ועמיד) שנועד לקשיש. שעון דיגיטלי עם תצוגה גדולה (ככל האפשר) ברורה ומוארת (לחצן תאורה) עם ציון תאריך ויום בשבוע. רצוי שהשעון כמה שפחות מסובך ומורכב (מיעוט כפתורים) כך שהסיכוי שהמשתמש הקשיש לא יסתבך איתו. אודה לכל סיוע וקישור. ! חג שמח !
-
- 0 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום לכםיש לי עדכון למכשיר דרך חיבור USB והוא: D80230B האם כדאי לעדכן ומה זה אומר?האם מרשמלו יגיע למכשיר ואם כן מתי?תודה
-
- 0 תגובות
- 974 צפיות
-
-
התמונה הזאת לקוחה מאתר שנקרא POTRIM.CO.IL שיש בו פתרונות לספרים של בני גורן. כרגע אין בו הרבה פיתרונות אבל את החשובים והקשים יש בו והפיתרון מוסבר טוב וביפרוט. השאלה שלי היא איך הם עשו כזה דבר ? מישהו מוכן להסביר לי ? (מצורפת תמונה) הנה קישור לדף : http://potrim.co.il/main/view/show_book?book_id=tbbook.2005-10-20.4115524537&page=657&question=80 [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 974 צפיות
-
-
אני אמור להירשם לאוניברסיטה בקרוב ואני מתלבט בין מדעי המחשב להנדסת תוכנה. הבנתי שמבחינה כלכלית זה יותר משתלם, אבל מה ההבדל בלימודים בין שני המסלולים?
-
- 3 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול אתכם, כמה עולה לעשות ממיר YES MAX לחודש? והאם משלמים לפי ממיר, או לפי בית?(נגיד עולה 30 שקלים לחודש, אז האם אני משלם 30 שקלים לממיר, או 30 שקלים לכמות הממירים שאני צריך לפי מס' הטלוויזיות) וכמה עולה לקנות עוד ממיר מYES?(יש לי בבית כבר כמה שנים YES) בנוסף כמה עולה חבילה אצל HOT?(עם כל הערוצים) וכמה עולה לחודש לעשות HOT MAGIC? ושוב האם לפי ממיר או לפי בית? תודה אריאל
-
- 10 תגובות
- 974 צפיות
-
-
חברס תודה מראש [משהו לנוער... חוץ ממלצרות]
-
- 8 תגובות
- 974 צפיות
-
-
כשזה קרה היתי בן 16.. פקח תפס אותי לא אוסף חרא של הכלבה שלי נתן לי דוח 300 שח.. עכשיו בדוח יש חלק כזה של עתירה לבית משפט או משו לא יודע.. אז כתבתי ושלחתי את זה. כתבתי שם שאני בן 16 ואין לי הכנסה עכשיו ואין לי איך לשלם את זה אז או שיעבירו את זה לבעוד כמה שנים או להעביר את זה על השם של אמא שלי... ולא חזרו אלי.. את הדוח קיבלתי בנובמבר 2008 עוד מעט שנה עוברת
-
- 9 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום, שאלה כזאת: במידה ועושים בדיקת שתן לגילוי סמים מקבוצת האמפטמינים, האם ניתן למצוא שרידים של מתילפנידאט (ריטלין, קונצרטה)? אם כן, במשך כמה זמן הוא נמצא בשתן?
-
- 2 תגובות
- 974 צפיות
-
-
לא זוכר אם פתחתי פה (אם פתחתי תמחקו) מכירים אנשים שיש להם ברק בעיניים? נכון יפה? יש דרך מעשית ליצור את זה?
-
- 6 תגובות
- 974 צפיות
-
-
נגיד עד 200 שקל אני מחפש המלצה כי נמאס לי מהטלפונים האלה של פוג'יקום שהמטען שלהם נהרס אחרי פעמים של הטענה
-
- 4 תגובות
- 974 צפיות
-
-
אם מישהו יכול להשיג לי אותם, אני מאוד אודה לו על כך, אין לי בעיה לתת משהו תמורתן, ואפילו להגיע למקום שתקבעו כדי לקחת אותן (אם אין לכם כוח לסרוק), (גם רק אחת מהבחינות או חלק מהבחינה יהיו טובים) תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום חברים אני אמור לקבל בקרוב ג'וב קטן = תחזוקת אתר אינטרנט.(על הנייר מאוד פשוט..אתר מתנ"ס מקומי) רוב העבודה היא בעיקרון הכנסת מידע / עדכון , שינויים מינוריים וכו' , תחזוקה שוטפת .. ביקשתי לקבל את האתר מוכן וחדש לחלוטין,כך שרק כשהוא יהיה באוויר אני אדע באיזו סביבה הקימו אותו , מהי שיטת העבודה, ממשק הניהול וכו'. השאלה שלי היא כזו : איך בינתיים אני אוכל לקבל בסיס להבנה התחלתית של תחזוקת אתר ? ז"א האם הנכם מכירים ספרי לימוד בעברית שיעזרו לי להתקדם או שישנם אתרים שעושים זאת או אפילו שלא אצטרך את כל זה ופשוט אבין לבד ? אני מתאר לעצמי שתהיה לי תמיכה מצד חברת האחסון או אפילו מצד החברה שתבנה את האתר אך לבטח הם לא יעניקו לי שיעורים פרטיים. לכן אני פונה אליכם מראש תודה לעונים יוסי
-
- 9 תגובות
- 974 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=Aym-EgetiQA או בגירסא של PIKA007:
-
- 2 תגובות
- 974 צפיות
-
-
בעצם 3 אם כבר פתחתי: 1) נינהדרין חוקי לאדם פרטי? (מותר לי לקנות?) 2) חוקי ללכת לנערת ליווי ולקבל ממנה שירותי מין בתשלום אם היא מעל גיל 18? 3) תנועות בלתי רצוניות שאדם עושה לא במודע בעקבות מחלה נפשית (לא סכיזופרניה) - נחשבות אי שפיות או לא? חבר אמר שרק מי שלא יכול להבין את התהליכים המוגשים נגדו מקבל אי שפיות אני חושב שמדובר על אי שפיות באותו רגע, מה דעתכם? סליחה על השאלות המוזרות על ההתחלה, לא מצאתי תשובה במקום אחר
-
- 3 תגובות
- 974 צפיות
-
-
אינטרנט בכבלים !!!!!!!!!!!!! ועכשיו אפשר להגיד אם אם נזק עכשיו נתנתק
-
- 2 תגובות
- 974 צפיות
-
-
-
הנה ההוכחה שכל מה שצריך בשביל להצליח בחיים זה זוג "עיניים" יפות - או - מאחורי כל אשה מצליח עומד גבר שיש לו אתר אינטרנט http://www.3dgameman.com/vr/3gm_special/200th_video_review/video_review.htm תורידו ותבינו על מה אני "מקשקש"...
-
- 6 תגובות
- 974 צפיות
-
-
האמת היא שאני צריך רק מאורר מסויים אחד של COOLER MASTER שבארץ עדיין אין צפי למוצר ואני חייב אותו! חיפשתי בג'יפה טק ולא מצאתי... תודה.
-
- 8 תגובות
- 974 צפיות
-
-
היי היום רציתי לעלות תמונה שחתימה שלי, אבל העלתי את התמונה והתמונה ממש ענקית אז איך אני יכול להקטין אותה, כי אני לא רוצה שיהיה בעיות באתר בגלל התמונה הענקית. אז איך אני מקטין אותה?
-
- 16 תגובות
- 974 צפיות
-
-
אם דוד שלי שולח מוצר מארהב בתור מתנה המכס לא יגבה ממני כסף? זה רסיבר והוא עולה בעיקרון בארהב 99$ האם המכס יכול להגיד פתאום שאני חייב לשלם?
-
- 9 תגובות
- 974 צפיות
-
-
אני לא יודע אם פורום "כללי" הוא המקום הכי ראוי לזה, אבל נדמה לי שכן... חשבתי על אפשרות מסויימת שתשפר את החוויה של משתמשי הפורום. נכון שיש מנייה של מספר ההודעות של כל משתמש? אבל אין ממש הבדל בין 1800 הודעות ספאם טהורות ל-1800 הודעות אינפורמטיביות ומעניינות. אז חשבתי על אפשרות לסמן הודעה של בן אדם כהודעה טובה, לפי דרגות מסויימות. כך שלאדם יכול להיות 1000 הודעות, מתוכן 900 ספאם, 50 מועילות ו-50 מצויינות (או להיפך). לאחר שתיווצר סטטיסטיקה מספיק גדולה עבור רוב חברי הפורום, לכל חבר פורום תינתן האפשרות לבחור רף שממנו ומעלה הוא מעוניין לראות. למשל, אני מעוניין לראות רק מי שפחות מחצי מההודעות שלו מוגדרות כספאם. דבר זה יעודד אנשים לכתוב בעיקר הודעות מועילות, ויפחית משמעותית את אפשר…
-
- 13 תגובות
- 974 צפיות
-
-
מכירים pimp my ride אני מת על התוכנית הזאת בקיצור עכשיו ראיתי takeoff על התוכנית באתר של xfx שהיא אותו הדבר רק מחשבים- שנראים מגוחך חזקים באופן מגוחך בעצם כל העסק מגוחך (והם יודעים את זה) בקיצור מצחיק למדי אז בויקשה צק ויס אווט וכו'. http://www.extremepcgarage.com/home.html
-
- 5 תגובות
- 974 צפיות
-
-
כפי שאתם יודעים, אודיגו - האתר התוכנה והרשת נפלו לפני כמה ימים בכל רחבי העולם. אז מה עושים שאודיגו נופלת - מבררים בגוגל למה היא נפלה. אם תערכו חיפוש בגוגל, ותרדו לתוצאה העשירים (הכי למטה בעמוד הראשון) תגיעו..... לדף הפרופיל שלי בדמוז: http://www.google.com/search?q=odigo&sourceid=mozilla-search&start=0&start=0&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-a&rls=org.mozilla:en-US:official עכשיו אני מקבל אימיילים ששואלים אותי למה גוגל נפלה . LOL
-
- 10 תגובות
- 974 צפיות
-