עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by benor,

ניסיתי לחפש ולא מצאתי דרך כזו.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by emuzon,

היי מישהו אולי יכול להמליץ על חנות מחשבים ממש טובה בתל אביב שיש בה את כל הרכיבים הטובים? לא KSP משהו יותר מסוגנן מהם ועדיף חנות זולה יחיסית בעלת שם ידוע ( גם יחסית >_>) כל תשובה תתקבל בשמחה תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Jonnyboy,

מה קרה לחיפוש בפורום? למה החליפו אותו? אני תמיד שנאתי אתרים עם החיפוש הזה של גוגל, עדיף מנוע חיפוש של האתר עצמו. ובנוסף לכך, האתר, פשוט נהיה מכוער אני מצטער לומר. פעם, עוד לפני שאני הייתי פה, עוד רק שאח שלי הצטרף, זה היה אתר איכותי, בלי כל כך הרבה פרסומות ולכלוכים. אפילו על החיפוש מרוויחים כאן כסף. צריך כמה הכנסות, בכזה אתר גדול. אבל זה התחיל בפרסומת אחת, אחרי זה 2, 3. שזה בסדר, אבל אז התחילו גם לשים לנו GOOGLE ADS כל כמה תגובות בדיונים. והוסיפו עוד פרסומת. ואז פרסומת נוספת, ואז הוסיפו עוד GOOGLE ADS בעמוד הראשי. שכל אלו כבר ממש פגעו בהגיינת האתר. והיום אני מסתכל על האתר. ולא כיף להסתכל עליו, הוא נראה מלוכלך. לא איכותי ולא הגייני. אז אני רק רציתי להביא את דעת משתמש רגיל,…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. אני מתכוון לקנות את המחשב בניו יורק סיטי או בניו ג'רזי יש לכם המלצות על חנויות באיזור? תודה מראש,דן

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. משהו הכי פשוט שיש בבקשה, הסרט בפורמט AVI. תודה רבה. תודה חברים . השתמשתי ב Easy Video Splitter עשתה את העבודה כמו שצריך בלי דיליי של סאונד.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by קונגומן,

מהו הדבר שגבר עושה כל יום ואישה רק פעם אחד בחיים ?

7. Started by J0HNiE,

בעוד 140 יום אני מסיים את השירות המזדיין שלי בצה"ל והתוכנית האולטימטיבית היא טיול בעולם כולו כל מיני מקומות וכד'.. לאיזה שנה\שנתיים אבל אני משער שזה לא באמת יקרה אז יש לי תוכניות לאוסטרליה-ניו זילנד טיול... מי שמכיר אותי ומי שלא יש לי גם אזרחות אמריקאית אז אולי אפשר גם לטוס לשם לעבוד קצת ומשם להמשיך.. אני יודע שהטיולים שאני מתכנן הם בסביבות ה80-100 אלף ש"ח אבל העיניין הוא שאני רוצה גם לעבוד זאת אומרת שבכל מקרה שאני אבקר אם אני אצטרך פשוט למצוא איזה עבודה עלובה לעבוד כמה חודשים\שבועות וככה להמשיך בטיול. יש מצב שתוכנית כזאת תעבוד או שכדאי לטייל עם כסף מהתחלה? בנוסף אמא שלי לוחצת עלי שאני יעשה פסיכומטרי אבל עדין לא החלטתי אם אני אלמד בארץ או בארה"ב. אם מישהו יכול לתת לי קצת …

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Niseg,

יש סיכוי סביר שאני טס לארה"ב לבקר את ההורים שלי בסוף יולי תחילת אוגוסט אם זה לא יתבטל (הבוס של אשתי בלחץ אטומי כי ברחו לו כמה עובדים) . מה כדאי להביא משם. WII כבר יש לי וגם מלא משחקים חשבתי אולי עוד כמה משחקים (בקשר לאיזה אני אבחר לבד). אני יכול להביא עוד WII ולמכור אותו אבל אין לי ממש סיבה. חשבתי שאולי כדאי להביא חלקי מחשב אבל אני לא בטוח שכדאי אולי Q6600 כי תהיה ירידת מחירים אבל הרגע בדקתי וחוץ מקצת מע"מ אני לא אחסוך כלום. לוח אם? אולי איזה מקרן נחמד? אין לי מקרן רק איזה טלויזיה שקשה לגנוב . מסך LCD למחשב?! הנייד של אשתי עושה בעיות בזמן האחרון וזה גם רעיון. יש משהו שאפשר להביא שישתלם?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by RGod,

שלום ! אני מתכנן לעשות אפיק מעבר מהפתוחה לאוניברסיטת חיפה בכלכלה ,יש עצות המלצות לאיך ללמוד וכו ? זה הקורסים שאני יעשה : מבוא למיקרוכלכלה בציון מינימלי של 91 10126 מבוא למקרוכלכלה בציון מינימלי של 91 10142 חשבון דיפרנציאלי לתלמידי ניהול וכלכלה בציון מינימלי של 91 30111 מבוא לסטטיסטיקה לתלמידי מדעי החברה א 30112 מבוא לסטטיסטיקה לתלמידי מדעי החברה ב 10280 יסודות החשבונאות אפשרי לסיים את זה בשתי סמסטרים ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by JHONLEV,

מישהו מכיר אתר אינטרנט ישראלי טוב שמוכר קסמם קלפים וכו'.?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  11. От всей души, от всей меня Поздравляю я тебя! Счастья, радости желаю, Чтобы этот Новый год Был веселый и задорный Больше шуток, песен, смеха Никогда ты не грусти Больше смейся и шути. אני צריך שתתרגמו לי את זה . תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by tal daniel,

תיאו קניתי מחשב, מסתבר שהוא לא היה טוב בעולם. אין לי מפרט מלא אבל הינה חלק מהחלקים מעבד Q8200 כ.מסך HD4850 4 Ram 500 דיסק קשיח זה החלקים שאני זוכר, עכשיו הוא לא טוב? ולפי מה שאמרו הוא לא משהו אז אם אני מבצע OC הוא יהיה יותר טוב? שאלה אחרונה זה אם המחשב טוב למשחקים ...

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Sfree,

אם גם אתם מזדהים עם הימין הקיצוני, לחצו כאן

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Green,

אתם לא יכולים ללקק לעצמכם את המרפק... נ.ב. זה השעה....

15. Started by elerock,

בקרוב אני עובד דירה לדירה גדולה יותר(8 חדרים אם זה משנה),בדירה יש שתי קומות ואני נימצא בעליונה. אני מקבל חדר גדול יותר ממה שיש לי עכשיו ועוד חדר פנימי שאפר להיכנס אליו רק מהחדר שלי. מהחדר הפנימי אני רוצה לעשות חדר "זולה",טלויזיה,סוני,שולחן סנוקר,מנגל(יש שם מרפסת קטנה),נרגילות וכו'... אני מחפש הצאות לעוד דברים שאפשר להכניס לחדר,אני מוכן להשקיע עוד כ1500-2000 ש"ח. תודה לעוזרים:]

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by factor,

יש לי כסף

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Chymes,

המענק נכנס והגיע הזמן להתחיל ללמוד נהיגה. יש לי מספר שאלות: א. כמה שיעורים לפחות אני חייב לקחת על פי חוק? ב. כמה עולה בממוצע שיעור? ג. יש חוקים חדשים בנוגע לנהגים חדשים שאמורים להיכנס בחודשים בקרובים?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by ofir123,

מישהו היה בה? יום ראשון הבאה יש לנו טיול ליומיים לשם ואני רוצה לדעת איך האכסניייה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Aviv C,

רציתי לדעת: כמה זמן לאחר המבחן לוקח לתעודת הסמכה של מיקרוסופט להגיע?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by shay1980,

בעיה בפייסבוק שאשמח אם מישהו יודע את הדרך לפתור אותה: אני יוצר אירוע בפייסבוק ומשום מה הפייסבוק מתעקש על השעה 20:00 כתחילת אירוע ו-21:30 סיום ואין לי אפשרות בכלל לשנות את השעה הזאת לשעה הנכונה! תמיד כשאני משנה ושומר זה חוזר לשעה שמונה בערב... מה עושים?! תודה!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. מתחיל עכשיו סרט מעולה : מסע בין מעריצים רוצו לראות ! בערוץ YES 2.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by zeez100,

הי זקוק לעזרתכם יש לי 2 בעיות בדאר של הוט מייל 1. מקבל כל דאר פעמים .2. השעון של הדאר לא תואם את השעה האמיתית האם מישהוא מסוגל ראשית לפתור לי את בעית קבלת הדאר פעמים השעון פחות חשוב אשמח עם איזה פריק מחשבים יפתור לי את הבעיה היות ומהתמיכה של מיקרוסופט אין ישועה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Symbore,

יש לי מחשב שאני מפרמט יחסית הרבה (פעמיים - שלוש בשנה) אז חשבתי לעשות clone של פירמוט נקי + תוכנות ואז כל פעם שצריך לפרמט אני פשוט אעשה restore ורק אעביר את הגיבוי של הקבצים לחדש. המחשב בעיקר סובל מווירוסים ומהתקנת תוכנות בעיתיות ואני חושד שגם אתרים מפוקפקים (לא בדקתי, מעדיף שלא להכנס לזה). האם התוכנה באמת תחסוך לי זמן או שכדאי להמשיך לעשות לבד פירמוטים?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by ychig,

"מפריע לי עם גולות פושטות" "את ערבי עם שפם" יש עוד סרטים.. רשום שזה מ2006 אז אל תתעצבנו עלי אם ראיתם את זה

25. האם אני יכול להחזיר מסך שקניתי אתמול, כאשר כל החלקים (כולל אריזות, וקלקרים למיניהם) נמצאים ברשותי?

דיונים חדשים בפורומים