עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by yoav9,

אני יודע שאני לא רצוי כאן, זה בסדר, פשוט לאחר היום הולדת הOWNz שעשו לי הייתי חייב להעלות את התר'ד הבא: מה עשו לכם ביום הולדת????? כמובן שאם למישהו יהיה אכפת ויענה על התר'ד נוכל להכין רשימה ענקית של רעיונות למי הולדת שיבואו, ואביא כאן דוגמאות לימי הולדת שעשינו לחברים שלי (לקשור אותו, לשפוך עליו ריבה ושלל דביקים, לשפוך עליו FULL נוצות, לתלות עליו שלט של "אני תרנגולת תירו בי!" לצלם ולפרסם בשכבה...) בקיצור מה עשו לי? 2001: הביאו אותי, תקעו אותי בארון מפח כאשר כולי קשור כלל העיניים והדיים ואני מקווץ ככפיוד... ואז שיחקו על הארון פיצוצים (מה שיצר קוצים לכיווני מכייון שהארון פח היה חלש והתקפל) ואז כמובן ניערו אותי רבות וכל העור שלי נקרע, ואז אחרי 47 דקות הוציאו אותי והיו שם …

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Green,

אתם לא יכולים ללקק לעצמכם את המרפק... נ.ב. זה השעה....

3. http://youtube.com/watch?v=2FpD345SjCo ציטוט של גולש:"כל פעם שאני רואה תסרט טבע הזה,אני נזכר שאנחנו גובלים באפריקה. כמה עולה להיכנס לשמורה?" רק בגלל הפסד בוכים, איפה אנחנו חיים?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלא נצטרך לחבר את המצלמה למחשב עם הכבלים כדי להעביר תמונות.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  5. היי למי שאין רישיון ויוציא מהר!!! רציתי לדעת איך מגדירים מלווה הכוונה גיל חובה למלווה כמה זמן רישיון יש לו בשביל שהוא יכול להתחיל ללוות נהגים חדשים תודה!!!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by FresH-MeaT,

אני עובד בתחנת דלק במקביל ללימודים כבר שנה וחצי כמעט.. קראתי היום בידיעות אחרונות שכל עובד שעובד במשך שנה זכאי לדמי הבראה.. האם עבודה בתחנת דלק נתפסת גם? והבנתי שאני צריך לקבל גם הפרשות לפנסיה... איך זה הולך? אני אמור לקבל לא אמור לקבל? איך אני יודע

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Aviv C,

רציתי לדעת: כמה זמן לאחר המבחן לוקח לתעודת הסמכה של מיקרוסופט להגיע?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=1819 חחחחח איזה אנשים קרועים הרג אותי מצחוק חחחח : ;D

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by blabla2002,

http://www.youtube.com/w/Crazy-German-Guy?v=cNQPYY9ZzzU&feature=Views&page=3&t=t&f=b

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by T-Flash,

סתם רציתי לדעת... למה הסדר הוא מבולגן? מיילא הוא היה מבולגן בשפה אחת, אבל זה בכל השפות!! אני מתכוון שהאות ד לדוגמא לא במקום של האות D...

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. המיטר שעליו לוחצים בגיטרה חשמלית זה חוט ברזל רגיל? אפשר לקנות משהו כזה[אותו עובי] בחנות רגילה[הום סנטר...]?

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  12. ברשותי מכשיר דור שלישי ואני מנוי של orange אז הייתי חייב לקחת חבילת גלישה, החבילת גלישה כוללת 150mb בחודש. היום בדקתי את החשבון שלי דרך המכשיר הסלולרי שלי והיה רשום לי שם חיוב של 140 ש"ח על "גלישה ושירותי תוכן" והחשבון התעדכן לאחרונה ב-16.11 , התקשרתי 1010* בשביל לבדוק אם חרגתי במקרה מההקצבה שלי וגיליתי שנשארו לי 105mb מתוך ה-150mb שמוקצבים לי לחודש והפרטים האלה התעדכנו פעם אחרונה ב-18.11. הגלישות שעשיתי עם המכשיר היו בעיקר לבדיקת אימליים וקריאת חדשות ב-ynet , לפני יומיים נכנסתי ל-youtube וראיתי כמה סירטונים קצרים שלא היו אמורים לקחת הרבה MB ויום לפני הגלישה הזאת היו לי 120mb והם ירדו בהתאם לגלישה שלי, חשוב לציין שלא הורדתי שום דבר למכשיר דרך אורנג' ולא צפיתי בשום דבר ב…

13. יש לי כ6500 אלף שקל פקדון מהשירות לאומי, להבדיל מהצבא, במידה ואני לא ישתמש בפיקדון הפקדון יחזור תוך 5~ שנים לעמותה שבא שירתתי שירות לאומי. חשבתי לקחת מספר קורסים בכל מיני נושאים להעשרת הידע שלי אך אאפשר לשלם להם בעזרת הפקדון. הבנתי שאני יכול להשתמש בכסף כאשר אני פותח עסק, וגם עסק פתור ממס. זה בעיה לפתוח עסק פתור ולסגור אותו לאחר מספר חודשים?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  14. [table][tr][td]שלום חברים, יש לי בר נביעות.רציתי לשאול מה הצריכה שלו. מאחורה רשום 1.5kw.h/24 מה זה אומר? הצריכה לשעה היא 1.5?או ליום? ממש תודה לעוזרים. המשך יום טוב [/td][/tr][/table]

15. היי לאחרונה מטרידים אותי בתדירות גבוהה למדי (פעם-פעמיים בשבוע) - מתקשרים ומציעים לי באמצעות מזכירה אלקטרונית שירות שאינני מעוניין בו. באופן מאוד מפתיע, השירות הוא תרומה ("צדקה") לדתיים. בהתחלה זה לא כזה הפריע לי ופשוט ניתקתי את השיחה, אבל זה כבר מתחיל להיות ממש מעצבן. המספר איננו חסום, כך שיש לי אותו. האם אפשר איכשהו להתלונן על זה? במה זה כרוך אם כן? אני בגולן טלקום (דרך העבודה) - האם אפשר לחסום את המספר דרכם? אם לא, אני אחסום דרך הסימביאן.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by benor,

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. Started by romansah9,

לא, זה לא משפט שיצא בהומור (כל סוג שהוא) תוך כדי ניסיון לצחוק על מצבה הגרוע של התחנה המרכזית "החדשה" בתל אביב. אני לומד כבר כמה חודשים לימודי ערב בתל אביב, ועל הדרך עובר בתחנה המרכזית. מאז שאני זוכר את עצמי פה בארץ- התחנה המרכזית הייתה תמיד הייתה מוגלה של ג'יפה במרכז תל אביב. בחודשים האחרונים האלה נתקלתי כנראה באחד הפרויקטים הכי מעניינים שראיתי בשנים האחרונות. גרפיטי הוא דבר שבדרך כלל משהו שאני לא לוקח ברצינות, אבל פה אני חייב להגיד "שאפו". לא היה לי זמן לשאול אבל כפי שזה נראה- תלמידים של איזה בי"ס לאומנות (או משהו דומה באזור) התחילו בצביעת קומה 7 של התחנה המרכזית החדשה בגרפיטים מושקעים וממש מלהיבים. אין יום שבו אני עוצר ופשוט מסתכל על הגרפיטי (יש כל כך הרבה, וה…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  18. פרס בשווי 250,000 $$$ cashing כנראה שהידיעות על כך שהוירוס גרם לפגיעה גדולה ב-SCO היו נכונות... הכתבה מאתר PCpro http://www.pcpro.co.uk/?http://www.pcpro.co.uk/news/news_story.php?id=53036

19. בשניהם יש מצלמה (אני חושב באותה איכות) ואיכות צלילים של 32 פולי. בטליט יש דיבורית, באריקסון אין. הטליט מתקפל, קומפקטי, יפה וידידותי יותר מהאריקסון. אני נוטה להעדיף את הטליט. מה אתם אומרים? איזה עדיף? מבחינת אמינות, סוללה וכל אספקט אחר שאתם מוצאים לנכון להשוות ביניהם.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by טוליפ מאק,

אהלן, מישהו כאן עבד עם shotcut ויכול לספר על זה קצת? בנוסף האם ההורדה של התוכנה החינמית הזאת בטוחה?

21. Started by x-boy_24,

שלום. יש לי שאלה מאיפה משיגים סרטי HD ?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  22. יש לי סכין גילוח ג'ילט פיוז'ן פאוור חשמלי עם חמש להבים. הבעייה היא שמחיר של רביעיית להבים מקוריים של ג'ילט פיוז'ן פאוור עולים 100 ש"ח בממוצע, וגם אין רביעייות של להבי ג'ילט פיוז'ן רגילים (אין הבדל בין להבי הפיוז'ן פאוור לפיוז'ן הרגיל, חוץ ממחיר נמוך יותר). על כן, ברצוני לדעת האם יש להבים חלופיים בשביל הסכין הזה. האם להבים שמיועדים לסכינים אחרים זולים יותר, יכולים להכנס לסכין שלי? תודה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by orivice12,

בעצם 3 אם כבר פתחתי: 1) נינהדרין חוקי לאדם פרטי? (מותר לי לקנות?) 2) חוקי ללכת לנערת ליווי ולקבל ממנה שירותי מין בתשלום אם היא מעל גיל 18? 3) תנועות בלתי רצוניות שאדם עושה לא במודע בעקבות מחלה נפשית (לא סכיזופרניה) - נחשבות אי שפיות או לא? חבר אמר שרק מי שלא יכול להבין את התהליכים המוגשים נגדו מקבל אי שפיות אני חושב שמדובר על אי שפיות באותו רגע, מה דעתכם? סליחה על השאלות המוזרות על ההתחלה, לא מצאתי תשובה במקום אחר

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים