עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by IG,

סידרה משעשעת... בערך כמו ורוניקה מארס רק בלי הז*** שכל מסביב והרבה יותר מצחיק... האמת- זה ממש לא כמו וורוניקה מארס בקיצור: מומלץ

• 5 תגובות
    • 962 צפיות
  2. Started by cain_not_abel,

כפי שאתם יודעים, אודיגו - האתר התוכנה והרשת נפלו לפני כמה ימים בכל רחבי העולם. אז מה עושים שאודיגו נופלת - מבררים בגוגל למה היא נפלה. אם תערכו חיפוש בגוגל, ותרדו לתוצאה העשירים (הכי למטה בעמוד הראשון) תגיעו..... לדף הפרופיל שלי בדמוז: http://www.google.com/search?q=odigo&sourceid=mozilla-search&start=0&start=0&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-a&rls=org.mozilla:en-US:official עכשיו אני מקבל אימיילים ששואלים אותי למה גוגל נפלה . LOL

• 10 תגובות
    • 962 צפיות
  3. Started by moog,

אני מעוניין לקנות את הסט רמקולים האלה אך במחיר שלהם בארץ אין לי אפשרות (קרוב ל3000 שח) רציתי לברר אם יש אתרים מחול שאני יכול לקנות משם את הסט הזה תודה רבה ליאור

• 14 תגובות
    • 962 צפיות
  4. Started by qwerty1987,

10 מטבעות מסודרים בשורה. בין המטבעות יש גם אמיתיים, שמשקלם 7 גרם כל אחד, וגם מזויפים שמשקלם 8 גרם כל אחד. נתון שכל מטבע מזויף נמצא מימין ביחס לכל מטבע אמיתי. האם אפשר באמצעות שתי שקילות בלבד על מאזניים למצוא את כל המטבעות האמיתיים? אם כן, איך? אם לא, למה?

• 4 תגובות
    • 962 צפיות
  5. אני כרגע עובד במשרה מלאה, האם יש אפשרות להתנדב במד"א נגיד פעם בשבוע, או שיש מינימום מסוים של פעמים\משמרות שצריך להגיע? הבנתי שצריך גם לעבור איזשהו קורס (?) אשמח לדעת את כל הפרטים תודה.

• 10 תגובות
    • 962 צפיות
  6. אלה שמצלמים במצלמת וידאו וחושבים שאם יהפכו את המצלמה זה יראה את התמונה לאורך זה משגע אותי, מה אפשר לעשות כדי לגרום להם להבין?!?!?! פתרון מישהו?

• 6 תגובות
    • 962 צפיות
  7. Started by Keman,

הי ! חשבתי, חשבתי.. ..והחלטתי להרחיב את ספריית המוסיקה שלי עם כמה להקות חדשות או לא, אבל בסגנון ספציפי. ;D בבקשה, תמליצו לי על להקות בסגנון NIGHTWISH, EDENBRIDGE, WITHIN TEMPTATION תודה מראש

• 11 תגובות
    • 962 צפיות
  8. שלום, אני מתכוון לעבור דירה ורוצה לשדרג מקרר ומכונת כביסה שיש לי: - מקרר HAIER HR-853 FS (חרטה של מקרר... דלת אחד נפתחת לפמים אחרי סגירת שנייה, פלטות פלסטיק נסדקות ונשברות) - מכונת כביסה INDESIT WT50 עם פתח עליון (דווקה הייתה טובה אבל מורגש שתף שלה לא בסדר) מעוניין במקרר עם רמת יעילות A מבחינת חיסכון בחשמל. מה הייתם ממליצים? איזו מכונות כביסה הייתם ממליצים עם פתח עליון ואחרת עם פתח צדדי? תקציב: 5000 ש"ח למקרר ו-1500 ש"ח למכונת כביסה. נ"ב מה הייתם עושים עם מכונת כביסה ומקרר ישנים? בשלב פינוי דירה, האם שוכר דירה חייב לדאוג לפנות אותם? האם סבלים שמביאים מכשירים חדשים יפנו דירה מכשירים ישנים? …

• 0 תגובות
    • 962 צפיות
  9. Started by semiel,

חברים קבוצה סופר נחמדה עם אנשים איכותיים נפתחה בפייסבוק לקבוצה קוראים Old School - Israeli Gamers מוזמנים בהחלט ברוכים הבאים, אם אתם חלק מהקבוצה אתם חלק מזן נדיר של גיימרים שעברו את מבחן הזמן והמשיכו לשחק אחרי הצבא, הטיול שאחרי, תואר, עבודה, חתונה, ילדים או בקיצור הסחות דעת בין משחקים. אם גם אתם אוכלים את הארוחות שלכם ליד המחשב, בניתם מחשב בעצמכם כי ברור לכם שצריך לשדרג כל הזמן, אם גם אתם אומרים רגע כי אתם באמצע משחק ושוכחים מזה, אם גם אתם ישבתם עם חברים ואז התפזרתם לבתים כי מישהו זרק שיש לו שרת פנוי ואפשר לעשות משחק. אם גם אתם רצתם לעשות פיפי זריז כי אתם באמצע.. ימות העולם אבל צריך להגן על הדגל! לגמרי אבל לגמרי הגעתם למקום הנכון. הקבוצה נועדה לשתף…

• 0 תגובות
    • 961 צפיות
  10. שלום לכולם ! לפני נסיעה לחו"ל בחנתי את כרטיס הויזה שלי וגיליתי שהצ'יפ (הדרוש בכל אירופה לביצוע רכישה, בניגוד לארץ) קצת קיבל דהיה על פס אחד ואיבד מה"זהב" שלו הכרטיס בן פחות מחצי שנה.... למישהו יש גם כרטיס עם צ'יפ ש"איבד קצת מהזהב" ועדיין עבד באירופה ? לדעתכם זה עדיין תקין טכנולוגית, תאורטית? אין אפשרות לבדוק את זה בארץ כי אין אף עסק עם קורא צ'יפים.... רק SWIPERS כמו בשנות ה50.

• 0 תגובות
    • 961 צפיות
  11. Started by romansah9,

לא, זה לא משפט שיצא בהומור (כל סוג שהוא) תוך כדי ניסיון לצחוק על מצבה הגרוע של התחנה המרכזית "החדשה" בתל אביב. אני לומד כבר כמה חודשים לימודי ערב בתל אביב, ועל הדרך עובר בתחנה המרכזית. מאז שאני זוכר את עצמי פה בארץ- התחנה המרכזית הייתה תמיד הייתה מוגלה של ג'יפה במרכז תל אביב. בחודשים האחרונים האלה נתקלתי כנראה באחד הפרויקטים הכי מעניינים שראיתי בשנים האחרונות. גרפיטי הוא דבר שבדרך כלל משהו שאני לא לוקח ברצינות, אבל פה אני חייב להגיד "שאפו". לא היה לי זמן לשאול אבל כפי שזה נראה- תלמידים של איזה בי"ס לאומנות (או משהו דומה באזור) התחילו בצביעת קומה 7 של התחנה המרכזית החדשה בגרפיטים מושקעים וממש מלהיבים. אין יום שבו אני עוצר ופשוט מסתכל על הגרפיטי (יש כל כך הרבה, וה…

• 6 תגובות
    • 961 צפיות
  12. שלום לכולם אנחנו משתמשים כרגע בתיקית דרופבוקס שמאחסנת את הקבצים שמשותפים בין כל תלמידי הפקולטה. מדובר בערך ב120 תיקיות משנה המכילות קבצי word, pdf וכו'. השירות היה אידיאלי לכאורה שכן הוא מאפשר להוריד "תיקיה" למחשב שמתעדכנת כל הזמן, בכל פעם שמישהו מעדכן את אחד הקבצים, מוסיף או מוחק. הבעיה שבזמן האחרון התיקיה גדלה (מעל 3 ג'יגה) ואין לכולם את הנפח הזה בדרופבוקס, ובנוסף התגלו כל מיני באגים (באגים שמעלים את הנפח של התיקיה ומקשים על השיטוט בה). אתם יודעים מהו השירות היעיל ביותר למטרה זאת? הדרישות העיקריות: א. נפח יחסית גדול לכל אחד (10 ג'יגה וצפונה אמור להספיק). ב. אפשרות להגדיר אדמינים שיכולים להגדיר מה כל משתמש יכול לעשות יהיה נחמד. ג. אפשרות להוריד מעין תיקיה למחשב שתוריד לת…

• 5 תגובות
    • 961 צפיות
  13. Started by bbking,

שלום לכםיש לי עדכון למכשיר דרך חיבור USB והוא: D80230B האם כדאי לעדכן ומה זה אומר?האם מרשמלו יגיע למכשיר ואם כן מתי?תודה

• 0 תגובות
    • 961 צפיות
  14. Started by lev-27,

תשתית: בזק ספק: בזק בינלאומי חבילה: 8M הכל זוחל. סטים מוריד על 100 ק"ב, Youtube בקושי זז, uTorrent מוריד ממש לאט.

• 12 תגובות
    • 961 צפיות
  15. בטלפון שאלו אותי מה המושגים האלה ואיך הם עובדים IPCONFIG ,PING , הגדרת IP למחשב השאלה למה לצפות בהמשך ?? ועל מה כדי לחזור ול"התכונן" חחח (בחומרה אין לי בעיה וגם לא נראה לי צריך משהו שקשור לזה)

• 7 תגובות
    • 961 צפיות
  16. Started by Peri228,

היי .. אני מחפש קליינט נוח למשחקי טקסס הולד'ם , לא על כסף אמיתי . אשמח לשמוע המלצות מניסיון .

• 13 תגובות
    • 961 צפיות
  17. Started by tominalex,

באיזה צבע אתם ממליצים לי לצבוע את החדר שלי? הרהיטים בחדר כולם בצבע חום חוץ מהמיטה שהיא בצבע בורדו. ???

• 14 תגובות
    • 961 צפיות
  18. קניתי אתמול כמה דברים בחנות לחיות מחמד, שילמתי במזומן והמשלוח אמור לצאת אליי היום בשעה 18:00. חשבתי על זה במהלך הלילה, והרגשתי שחלק מהדברים שקניתי די מטומטמים אז התקשרתי היום בצהריים לבטל. אני לא מעוניין לבטל את כל ההזמנה, רק חלק מהמוצרים שבה, ולקבל עליהם החזר כספי (ולא זיכוי). בחנות עצמה לא מוכנים, השאלה היא מה אומר החוק בנושא? את הכסף כבר שילמתי במזומן, המוצרים עדיין נמצאים בחנות עצמה ולא יצאו אליי, והתקשרתי אליהם יום אחרי ביצוע התשלום (הייתי בחנות עצמה). אם החוק לא ברור בנושא, אז אני אתפשר ואקח את הזיכוי. גם כך קונה מאותה חנות בעתיד, למרות שזה יהיה בעוד חודש-חודשיים, כשהאוכל ייגמר.

• 11 תגובות
    • 961 צפיות
  19. מדור ה-HWiki החדש עלה לאוויר - מאגר מידע אודות עולם המחשבים והטכנולוגיה שמנוהל ומתוחזק על ידי צוות HWzone והגולשים. במאגר זה תוכלו לצפות בערכים, לשנות אותם, להוסיף ערכים חדשים או להעשיר קיימים, וכל זאת על מנת להרחיב את מאגר המידע ולהפוך אותו לעשיר יותר בתוכן. המדור פתוח לכולם, הן לקריאה והן לעריכה והוספת ערכים חדשים, מתוך אמונה כי כל המוסיף הרי זה משובח וכל שתוכלו לתרום מהידע שלכם יוכל לסייע לרבים אחרים. פרסים פרסים פרסים ובכל זאת, אי אפשר להשיק מדור חדש וקהילתי בלי חגיגה קטנה, ואיזו דרך טובה יותר לפתוח את ה-HWiki מאשר תחרות נושאת פרסים! במהלך השבועות הקרובים, אנו עורכים תחרות למילוי מדור HWiki בערכים חדשים, לצד שיפור הערכים הקיימים בו. מטרת התחרות היא בראש ובראשונה לה…

• 4 תגובות
    • 961 צפיות
  20. הם עומדים בזמנים?

• 9 תגובות
    • 961 צפיות
  21. Started by shlosi,

שלום לכולם, חבר שלי עבד בלפטופ LG שלו ותוך כדי העבודה המחשב נתקע לחלוטין. לאחר שהפעיל אותו מחדש הצבעים נהיו באיכות מאוד נמוכה, בהגדרות המסך הרזולוציה לא ניתנה לשינוי (על 600*800), וקבצים מסויימים לא עבדו כהלכה- הוא בדק קובץ וידאו והמחשב ניגן רק את הסאונד. חשבתי שאולי הוא הפעיל את המחשב על safe mode אבל הוא לא, וההערכה שלי היא שמדובר בתקלה בכרטיס המסך אבל אני לא באמת מבין בחומרה כך שזה רק ניחוש. למישהו יכול להיות רעיון מה קרה שם? צרפתי תמונה של המסך כפי שהוא נראה לאחר התקלה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 961 צפיות
  22. Started by DJO,

חחחחח סתם רציתי לשתף אתם יכולים לקנות מחשב נייד של קומפאק בקוסמוס ב4 אלף שקל אם אתם רוצים לקנות מחשב בסופר אותי זה שיעשע

• 2 תגובות
    • 961 צפיות
  23. Started by KoM,

מישהו רוצה לקנות ממני את הפנטיום 3 450Mhz והלוח אם של MSI ב-550 שקל... האם אני אהיה עושק ? ???

• 5 תגובות
    • 961 צפיות
  24. Started by KoM,

זהו, נרגעתי עם הסלרון הזה... כמה שהוא מדהים אבל דיי... צפו לכתבה בקרוב... :smoke:

• 1 תגובה
    • 961 צפיות
  25. Started by sxs,

זה קרה עכשיו שוב ! כבר יומיים זה ככה ! הפסקות חשמל קטנות כאלה לשניה, המחשב עוג פעם עשה restart חברת חשמל ה*** ***** @!# עוד משהו סובל מהחרטא הזה ? אני מת-אביב ומכיר עוד מישהו מרעננה עם זה....

דיונים חדשים בפורומים