עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by anatoli,

שלום לכולם, מישהו ביקש ממני לברר איפה אפשר לרשום פטנטים ואת הפרוצדורה. למישהו יש ידע בנושא? איפה עושים את זה? כמה זה עולה? עוד פרטים רלוונטיים לנושא? תודה מראש, Anatoli.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by musari,

.... :lol: לקחנו את המצלמה והינה התוצאות: http://s63.yousendit.com/d.aspx?id=2GO2DSVFEDP7S04OW0QU49CAN1

• 40 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by איתמר,

המחשב שלי (כתוב בצד) אני מתלבט בין האם לשדרג מחשב או לקנות חדש אם אני משדרג אני יוציא בסביבות 3000 ואם אני קונה חדש אני יקנה משהו בסיבות 8000 אז אפשר בבקשה עצה מה לעשות לקנות או לשדרג.דרך אגב אני יעשה את זה בקיץ

• 7 תגובות
    • 683 צפיות
  4. Started by ללא כינוי,

שלום לכולם , אני משתמש חדש ואני מקווה להשתלב . מחר יש לי מבחן ואני צריך עזרה החומר שיהיה במבחן, יינתנו פעלים בטבלה ויש צורך לזהות: שורש,בניין,גוף וזמן. מישהו מוכן להסביר לי איך זה פועל ולתת לי כמה דוגמאות כדי שאני יבין ? מכתב וסיכום. א'. איך מתחילים ומסיימים סיכום? מילות מפתח וכו'... ב'. איך מתחילים מכתב ומסיימים? מישהו יכול להביא לי כמה דוגמאות למכתבים וסיכומים שבדרך-כלל נותנים אותם במבחנים? תודה לכל העוזרים !

• 11 תגובות
    • 849 צפיות
  5. Started by Lost Spirit,

כיצד הציון בבגרות הסופי בהבעה מתחלק בין לשון והבעה? תודה.

• 7 תגובות
    • 711 צפיות
  6. אהלן! יש לי מחשב נייח בחדר העבודה וטלוויזיה גדולה בסלון. אני רוצה להיות מסוגל לשחק במחשב על גבי הטלוויזיה שבסלון. להערכתי המרחק ביניהם הוא בערך 7 מטר, בקו די ישר (יותר מאוחר אני אמדוד). בהתחלה חיפשתי מתאם hdmi אלחוטי, אבל נראה שהם לא ממש טובים וגם די יקרים. אז אני מניח שאזמין כבל hdmi ארוך (10 מטר) מ-dealextreme. גם ככה הכבל יהיה מחובר רק כשאני ארצה לשחק, ולא כל הזמן. חוץ מזה כמובן צריך גם מקלדת ועכבר אלחוטיים. יש לי כרגע סט של לוג'יטק (EX 110), אבל אני לא בטוח שהוא יעמוד במרחק הזה. אם לא, האם יש סטים שכן יתאימו? דבר אחרון הוא (אולי) אוזניות אלחוטיות, כדי שאני אוכל לשחק בלי להפריע לחברה שלי הן לא חייבות להיות איכותיות במיוחד, פשוט שיעבדו במרחק הזה (בעצם, בהנחה שה-hdm…

• 3 תגובות
    • 933 צפיות
  7. Started by alex.turovsky,

מה אתם אומרים על הטיפים האלה? http://ps3.ign.com/articles/103/1034453p1.html עבד לכם, לא עבד לכם? רוצים להוסיף טיפים חדשים ? זה הזמן!

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. well, עד שאני יארגן את הכל לכתבה כלשהי שטפו מעט את העיניים... רוצים עוד ? ;D כן, זה טוב שיש לך מצלמה דיגיטאלית טובה ללכת איתה, 253 תמונות כבר אמרתי ?

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  9. Started by Gimel,

http://firingsquad.com/hardware/cyberpower_core_i7_965_review/default.asp למי ששואל מה צריך בשביל להריץ קריסיס V.HIGH....

• 3 תגובות
    • 885 צפיות
  10. Started by BedB0y,

מה דעתכם? התחלתי ללמוד השנה באקדמית ת"א יפו, מחפש דירה באזור. מצאתי איזה דירת סטודיו של חדר, נחמדה, שופצה אוטוטו, הליכה של חצי דקה מהמכללה, קרוב טילים. אבל מה? היא קצת קטנה, ואני לוקח בחשבון את זה שאני ארצה לארח שם אנשים, ובכלל לבד זה משעמם. מצד שני יש דירה שהיא 5 דקות נסיעה מהלימודים, לא קריטי יש כל שניה אוטובוסים, 3 חדרים גדולה עם שותף. יכול להיות כיף אם נופלים עם מישהו טוב, ויכול להיות סיוט. שתי השותפים כרגע מתפנים ככה שאני אצטרך למצוא מישהו חדש אם אני נכנס. אבל מה, בעלת הבית (שנשמעת סבבה לגמרי) אמרה לי שאני צריך למצוא מישהו תוך חודש (זה הזמן שיקח לשותף השני שמתפנה לעזוב), אחרת אני אצטרך לשלם את דמי השכירות המלאים (3000) עד שאני מוצא מישהו להתחלק איתו. מה דעתכם על המקר…

• 21 תגובות
    • 6.7k צפיות
  11. Started by e.s,

אני צריך לדעת דחוף!!

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  12. Started by guycnaan,

אוקיי היום הגדול שלי עבר...הייתי בצו ראשון.... רק נלחצתי משני דברים... 1)בראיון האישי אחרי שאמרתי למראיינת שאני רוצה קרבי מובחר...היא שאלה אם זה יהיה אסון שאני אלך ליחידה קרבית רגילה 2)בסיום המבחן הפסיכוטכני המחשב שאל אם מעניין אותי תפקיד טכני ועניתי לא והוא שאל אם ברצוני להיות לוחם ועניתי כן.. השאלה אם זה נורמלי,והאם יש לי סיבה להיות לחוץ?! תשובות יתקבלו בברכה

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by timac,

יום שישי הלשכת גיוס בחיפה פתוחה??? רק מי שיודע בבקשה זה חשוב מאוד.. תודה

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  14. תפרטו לי קצת אני לחוץ!

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. ^ תודה.

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  16. רציתי לשאול כמה שאלות: ראשית האם לשכת התעסוקה לנוער פתוחה לפני תחילת החופש זתומרת שאני רוצה ללכת מחר ולהוציא כרטיס עובד אפשרי? והאם אפשר דרך לשכת התעסוקה לקבל עבודה? אם לא אשמח להמלצות איך לחפש בדיוק עבודה,נער בן 16 וחצי. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by BetZeFer,

http://www.youtube.com/watch?v=MrV4cEIBRZI

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  18. יש לי מחשב core 2 due 3ghz וכרטיס מסך shappire r7 260x oc. הולך לעבוד ביוון. אני מתלבט בין: 1. לקחת איתי את הכוננים הקשיחים ולבנות ביוון בחנות מחשבים מחשב שיהיה אקוויוולנטי למה שיש לי בארץ. 2. לקחת את המחשב איתי בטיסה כמטען מיוחד (את כל המחשב כל המארז). לגבי אופציה 2 אני חושש שעלול להנזק המחשב. מצד שני זה יכול לצאת לי הרבה יותר זול, אני מניח שמחשב אקוויוולנטי לזה שיש לי כרגע, ביוון יעלה עדיין כאלף ש"ח לא כולל עלות מסך עכבר ומקלדת. מה עדיף?

19. Started by Alexkmr,

אם אני מוכר משהו בEBAY, ואני רוצה לשלוח אותו. נניח ומדובר באחת ממדינות אירופה. באיזה שירות דואר כדאי להשתמש? בדקתי בדואר ישראל ומשלוח חבילה עולה 90 שקל ל250 עד 500 גרם!! דא פאק? אני לא מבין אז איך DX שולחים לארץ בחינם כאשר משלוח עולה 90 שקל\: -- באתר של הדואר מופיעה אפשרות משלוח "צרור קטן" מה זה?

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. מישהו מעוניין לשלוח מכתב לחברת קריטק? ואני רצינית, הם לא יכולים סתם לפרסם: Recommended System Requirements OS Windows XP / Vista Processor Intel Core 2 DUO @ 2.2GHz or AMD Athlon 64 X2 4400+ Memory 2.0 GB RAM GPU NVIDIA GeForce 8800 GTS/640 or similar http://www.incrysis.com/wiki/index.php/Crysis_System_Requirements והמחשב לא מריץ כמו שצריך, מי שמעוניין שיגיד אני בעד. אפשר להמשיך לשתוק ולקטר על זה אבל לדעתי זה טוב שהם יידעו מזה. אולי נציע לאתר HWZONE שהם ייכתבו להם מכתב כזה או משהו. מה דעתכם? לפחות שהם ירשמו את הדרישות האמיתיות של המשחק ושלא יעשו תרגיל שיווקי בשביל הכיס שלהם. נראה לי שזה האתר ששולחים אי מיל: http://www.crytek.com/contact.html

• 14 תגובות
    • 848 צפיות
  21. Started by JohnnyBravo,

אפשרי? ומשו אחר לגמרי,נכון שאתה מזמין כ.אשראי חדש ונותנים לך מ.סודי,אני רוצה לבחור אותו...

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אז ככה היום הלכתי לקיי אס פי בגעש לאחר שהצורב די וי די שלי מת 4120b הגעתי לשם נכנסתי ישר למעבדה נתתי לבחור את הכונן תוך דקה הוא אמר שהוא לא תקין וביקש מהמכסנאי לתת לו אחד חדש! אחרי שלא נמצא כונן שחור במלאי הטכנאי החליף את המגירה מהצורב התקול לחדש כדי שיהיה לי כונן שחור כמו שצריך . בכל מקרה יאמר לזכותם שהוא החליף לי בלי לעשות בעיות ותוך 10 דקות יצאתי עם כונן חדש תקין ושחור! אני חושב שזה יפה מאד גם מבחינת זמנים שלא מייבשים אותך שבוע עד שיגיע חדש או שטות כזאת וגם שבאים לקראתך ומחליפים לך את את הצבע! אומנם זה שטויות לעשות אבל לא בכל מקום היו עושים את זה! לכן אני מאד מבסוט מהשרות בניגוד לכל מה שקראתי פה תמיד שיש להם אחלה מחירים חרא שרות! אז זהו שלא! קיי אס פי עלו והצליח…

• 9 תגובות
    • 962 צפיות
  23. Started by Moty_p,

מה דעתכם על הרעיון?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by slip,

אני רוצה להקטין תמונה לגודל 128 על 64 וניסיתי כל מיני תוכנות אבל עם אף אחת לא הצלחתי להקטין ולשמור על האנימציה,אז אם מישהו מכיר תוכנה אז בבקשה תגידו לי.תודה

• 1 תגובה
    • 486 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.