עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. זה היה במשהו שנקרא StoryTellers. ללא ספק סדרת תוכניות טובה. אני ממש מחפש אותו נראה לי שהוא היה הגיטריסט של Generation-x.. אחפש.

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  2. Started by GamesFreak,

אני מחפש משהו שאין לי מושג איך קוראים לזה רישמית.. זה כזה משטח לבן עם עט המשמשת כעכבר, וכשלמשל מציירים עם העט אז זה מצייר במחשב..... מישהו יודע על מה אני מדבר?? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  3. איך קוראים לשני השירים שמופיעים בפתיחה של שתי הסדרות: רוזוול, ולמי שמכיר את הסדרה: הממלכה? תודה. (תתעלמו ממה שכתוב הלאה).... ערכתי הודעה קודמת שלי... תתעלמו ממה שכתוב אחרישמעתי ברקע של סרט שיר שהמילים שלו הולכות בערך כך: חיפשתי בגוגל לפי המילים אבל מצאתי כל מיני שטויות, לא את השיר עצמו. מישהו מזהה את השיר? את השם שלו?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. למישהו יש מושג איפה אני יכול לקנות UT2004 בבאר שבע? חיפשתי כבר בכול חנות בעיר ואין בשום מקום :\\ תנו לי כול אתר אינרנט טוב שאפשר לקנות ממנו תמשחק הזה

• 7 תגובות
    • 729 צפיות
  5. Circa Men's Lopez 50 וכן, עדיף בארץ

• 9 תגובות
    • 900 צפיות
  6. המופע הוא בלונדון ב- 2 ליולי. ראו שער אחורי בידיעות אחרונות

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  7. רשתות כמו טיב טעם ודומיהם מוכרות?

• 64 תגובות
    • 3.4k צפיות
  8. אני מעוניין לעשות פרודיה ואני לא יודע באיזה פונט להשתמש כדי שיהיה דומה למקור. נ.ב. אני הבן אדם האחרון שיזדהה עם המשפט הזה, כל פעם שאני רואה את הסטיקר הזה אני חוטף קריזה.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. אני צריך ללכת לעשות ויזה ושמעתי שזה בערך 10 שנים ויזה לצעירים האם זה נכון ?

• 4 תגובות
    • 992 צפיות
  10. אהלן... אני רוצה לעשות רשיון על טרקטור בתקווה שההורים שלי יקנו לי ריינג'ר או תומקאר... כמה עולה לעשות רשיון כזה? כמה זמן לוקח כל התהליך? כמה שיעורים וכו'? בתודה ניר

11. שמתגוררים בכפ"ס ??

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  12. חרשתי את האינרנט ולא מצאתי כתוביות בעברית לסרט מינכן החדש של ספילברג אם מישהו יכול לעזור לי ....

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. יום חמישי עשיתי הזמנה באתר שלהם, רשום שהמוצר במלאי, בחרתי משלוח בדואר אקספרס. עד היום- שום מילה מהם, שום הודעה, שום מייל, באתר הסטטוס השתנה ל "בטיפול" ותקוע ככה כבר 4 ימים, לא עונים בטלפון (שומעים הודעה מוקלטת כאילו לא התקשרתי בזמן שהם עובדים בו, ונאמר "נשמח לעמוד לשירותכם ביום העסקים הבא) שלחתי מייל- לא הגיבו. עכשיו גם רשום באתר שלהם שהוא סגור להזמנות, ובינתיים הכסף כבר ירד מהכרטיס יש למישהו במקרה רבע שמץ של מושג מה נסגר עם החנות הזו? דווקא בזאפ יש לה הכי הרבה חוות דעת חיוביות שראיתי על חנות כלשהי אי פעם.

• 39 תגובות
    • 3.3k צפיות
  14. הייתי בהלם כשהגעתי לשם ביום חמישי והיה סגור. גם התקשרתי היום ואין מענה משום מה. ולמרות זאת הם לא טרחו להוריד את השלט של אינסוף-סושי-במאה-ש"ח. למישהו יש מושג מה נסגר איתם?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. כבר שנה ב12 מגה +- ומזמן אני רוצה לשדרג, אבל בגלל שיש לי טריפל אני קשור להוט, 100 מגה עולה יותר מדי, ובאמצע אין שום אפשרות. אז יש איזה משהו באינטרנט לגבי המהירויות? כי אני לא מצאתי.

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  16. רציתי לדעת אם אני לא לבד בעסק הזה....אז אם מישהו קיבל זימון למחר ב9 בשלישות ברמת גן, מוזמן להזדהות איתי... ואולי ניפגש שם. (;

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  17. אני מחפש מחשבים ישנים שלא בשימוש,אם מישהו מוכן לתרום לי אותו שיגיד ;D

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by maverick,

http://www.nrg.co.il/online/1/ART/868/480.html

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  19. מין עיבות קל שגורם למסך להראות לא ישר/שטוך ומקשה בעיקר על קריאה מהמסך.

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  20. Started by ScreameR,

אכלתי אצל חבר! זה שולט!!@#!@#! למישהו יש מתכון? :<

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  21. וגם איפה אפשר לקנות את החומרים?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by ccc,

אני צריך הגדרות GPRS של נוקיה 6230I באורנג' ! הם טוענים שבגלל שלא קניתי את זה מהם אז ההגדרות לא מגיעות !!! תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by שלוםםולש,

אני נורא צריך את זה לחודש חודשיים אבל אני מפחד בגלל מה שאומרים (בעיקר הנושא של הזיות/התקפים פסיכוזים.. ) נזק לעתידי לאחר הפסקת השימוש. מישהו שתמש בזה? לכמה זמן? איזה מינונים? דבר שני האם זה עושה איזה שהוא נזק שאני ירצה להתגייס

• 6 תגובות
    • 897 צפיות
  24. היי , איבדתי את השלט לטלויזיה ואין מצב שאני יכול לעבור ידנית ל AV ככה שאני לא מצליח לראות את רוב השידורים כי הם משודרים דיגיטלית , השאלה שלי אם יש משהו שאני צריך לדעת לפני קניה של שלט כזה , ואם וכאשר קניתי איך הוא יודע על איזה תדר להנעל כלומר איך מפעילים כזה דבר ? אם למישהו יש ניסיון עם שלט כזה אשמח לקבל קצת הכוונה בנושא . תודה

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.