עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by omri_ro,

http://www.simplecodeworks.com/mazito אני תקוע בשלב 6

• 165 תגובות
    • 14.7k צפיות
  2. Started by liran2003,

היי אני מחפש לצפות בסדרות עם סוף. אני מתכוון שכבר ייצאו כבר כל העונות שלהן, אין לי כח לחכות חצי שנה לעוד עונה ואח"כ עוד חצי שנה לעונה הבאה ולעונה אחרי. איזה סדרות יש כאלו? (מעניינות, בסגנון יריחו, נמלטים, גיבורים, דקסטר). לאבודים יש סוף?

• 35 תגובות
    • 2k צפיות
  3. ערב טוב לחברי הפורום, היתי השבוע בבר אירי, ויצא לי לשמוע את השיר הבא - כמובן שהמנגינה שלו נשמע לי מאד מאד מוכרת, ומתברר שצדקתי, לשיר הזה - (שיר ישראלי!) http://www.youtube.com/watch?v=rezCXSuauWo יש מנגינה מאד דומה. ואני שואל אותכם, מה דעתך? אותה מנגינה, ואם כן, מי העתיק ממי?

• 38 תגובות
    • 3.9k צפיות
  4. תרגישו חופשי לשתף את שלכם, אני במקצוע טכנאי מחשבים, אני עצמאי ואני מחפש עבודה בנוסף לעסק העצמאי שלי להכנסה נוספת. בכל מקרה הזמינו אותי למקום שאני לא אגיד מה שמו מסיבות ברורות, רק אספר שמדובר בחנות מחשבים אשר נותנת בנוסף שירותי ענן לבתי עסק והם חיפשו איש HelpDesk למחלקת הIT ומחלקת הHosting שלהם. יצרו עמי קשר טלפוני ואמרו לי שיש הליך של בדיקת ידע יחד עם מבחן פסיכוטכני (נגיע לזה בהמשך), שיחה עם מנהל הצוות אליו אני אמור להיכנס ובסוף שיחה עם מנהל המקום לסגור פרטים ובסך הכל אמור לקחת שלוש שעות לכל היותר. שלושה ימים לפני המועד תיאמו איתי שעה ויום ושלחו לי בדוא"ל את כל הפרטים. הגעתי למקום 5 דקות לפני השעה שנקבעה כפי שנהוג וניגשתי לחפש את הבחור שהזמין אותי לריאיון - נקרא לו בשם הב…

• 21 תגובות
    • 5.4k צפיות
  5. Started by ad112,

אני והחברה מתכננים לטוס לארה''ב. השאלה היא מה עדיף, לטוס באוגוסט, או לטוס לאחר החופש הגדול? כמה עולה טיסה לניו יורק למשל? כי חלק מהאנשים אומרים 999 דולר, וושאני מחפש עכשיו באינטרנט רשום 789 דולר ובמחיר הסובב לו. אנחנו נגור בבית של חברים בערך שבועיים-שלושה בניו יורק ליד הסנטרל פארק, אז הוצאות של לינה אין לנו אלא אם כן נרצה לנסוע למקום רחוק פעם אחת. תחבורה ציבורית, יציאה למקומות בילוי, הצגה בבורדווי, לא יודע כל מיני אטרקציות וכו' - מה הסיפור שזה אמור לצאת לי מבחינה כספית? חוויות ודעות של אנשים שעשו טיול כזה יתקבלו בברכה , תודה.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by wow,

רישמו את כל הבסיסים ואת כל ערכי n עבורת מתקיים: שורש n של 16 = 4 תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 967 צפיות
  7. יש איזה אתר שנותן לשחק על הכסף שיש לכם בחשבון E-GOLD אתה מהמר על חצי דולר עד 10 דולר מהחשבון ולפי המספר של ההעברה של הכסף + המאיות של השעון באתר מקבלים כסף אם יוצא נגיד שהמספר של ההעברה הוא 845687436 לוקחים את הספרות האחרונות 36 והמאיות בשעון של האתר הן 087 אז עושים 3 + 6 + 8 + 7 = 24 אז הספרה היא 4 ויש שם טבלה לפי אחוזים לכל ספרה מספרים זוגיים הם הפסד ואי זוגיים הם רווח מי שרוצה לנסות שייכתוב אני אתן לו את האתר בהודעה פרטית זה נחמד לשחק על כסף שגם ככה לא תקבלו אף פעם

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  8. Started by yot,

איך עדיין לא נפתח דיון כזה? טו בכל מקרה, בהצלחה למכבים המשחק מתחיל

• 53 תגובות
    • 4.6k צפיות
  9. תמונה ראשונה [attachment deleted by admin]

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by avivlyaviv,

אני צריך לבנות פרויקט. ואני צריך מכם עזרה אני צריך לבנות מעגל חשמלי שבו מתג יתחבר איכשהו לדלת וכל פעם שהדלת תפתח המעגל יסגר/יפתח(המכישר ישנה מצב) כלומר, נגיד מאורר לא פועל והדלת סגורה, כאשר פותחים את הדלק המאורר פועל (כהדלת נסגרת המצב לא משתנה) כאשר שוב פותחים את הדלת המאורר נסגר. ושוב חוזר חלילה איך אני עושה אתזה? ובאיזה מתג להשתמש? בבקשה בבקשה תעזרו לי?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by MeTaLhAmMeR,

יש שיר דיי ישן שנשמע בסגנון דאנס כזה (אם ככה מגדירים אותו?) יש זמרת בפיזמון ויש מקהלה קטנה שמלווה אותה אחרי כל מילה שהיא אומרת בחלק מהפיזמון בשיר והשיר הולך ככה... אתם בטח מכירים רק שאני לא יודע למי שייך העיבוד: time... time goes by... so slow, when youre... when youre gone אני חושב שמאחורי הביצוע המקורי עומד איזה רמיקס ואת הרמיקס הזה אני מחפש תודה לכם

• 6 תגובות
    • 626 צפיות
  12. Started by R0ck,

אחד הסרטים היותר טובים שראיתי לאחרונה, אמור להגיע לארץ בעוד איזה קצת ימים ככה... עם ברוס וויליס, ג'סיקה אלבה ועוד חבר'ה טובים. ממש נהנתי, מומלץ. אני שוקל אפילו ללכת לראות אותו שוב בקולנוע.

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  13. Started by ThaPhoeniX,

שלום רב אני מחפש את השם של השיר הזה: http://myfiles.co.il/file/9707/shir-mp3.html היש צדיק/ צדיקה סדום שיודע/יודעת איך קוראים לשיר? תודה!

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  14. Started by oferiko,

??

15. אם עושים 5 יחידות מתמטיקה ו5 יחידות מחשבים.. התעודת בגרות היא תעודת בגרות עם 10 יחידות מדעיות.. או שלא?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. מחפש טראנסים מהירים מאוד כמו זה לדוגמא: http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=320827 בלינק יש קישור שעובד...

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by x-boy_24,

שלום לכולם. משתמש אחד פה בפורום הביא הזמנות לתוכנה SpikkoPhone . עכשיו רק נרשמתי . מישהו כבר השתמש בתוכנה הזאת ? ויש איזשהי דרך שיכולים לקחת ממני כסף על זה ? תו7דה מראש

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  18. Started by dima_ga,

ביום ראשון יש לי הפלגה ליוון לערים רודוס, כרתים וסנטוריני. מכיוון שהמידע שמצאתי לא מפרט מה המרחקים מהנמל לאתר אשמח לשאול אתכם מה כדאי לראות בערים הנ"ל ולא נמצא במרחק רב מדי מהנמל הימי? האם יותר זול ויש בכלל אפשרות לקנות טיול במקום או רק על הספינה? כל טיפ נוסף יתקבל בברכה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by ofer40,

היי הייתי רוצה לקבל המלצות לחנויות טובות וזולות לרכישת מחשב חדש. אם אפשר לקבל איזשהו דירוג מהטובות ביותר לגרועות ביותר אודה לכם מאוד. אם אפשר לציין חנויות שהיו בעיות אספקה למשל או בעיות שירות. תודה

• 7 תגובות
    • 804 צפיות
  20. Started by GZA3,

למעשה רק לאתר אחד הייתי מגיע למפגשים שלו וזה גם היה אתר שלי (מי שמכיר - שלא יזכיר בבקשה) מכל האנשים בתמונות רק את סיון (פריאור) אני מכיר וגם זה בגלל שהיא גולשת בכל פורום אפשרי וגם בשלי (וגם ראיתי אותה במפגשים) (פאק את חיילת תמצאי חיים מחוץ לתחומי החנוניות של הבנים!) ניראה שעשיתם הרבה חיים שם או יותר נכון דיברתם הרבה 0010101110101 ;] יש הרבה שמגיעים חדשים או שהרוב המוחלט שם ותיקים שבאים כבר פעם שלישית+ ??

• 29 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by CyberBot,

DOK=DISK ON KEY

• 9 תגובות
    • 725 צפיות
  22. Started by gshhar,

I just want BANG BANG BANG

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by shloosh,

אני כן.... מה אתם אומרים??

• 7 תגובות
    • 705 צפיות
  24. Started by omri_ro,

*

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by avivlyaviv,

אני עובד בקיטנה וחופש ואני צריך להעביר שעתיים עם הילדים. אני צריך להכיסנ 5 פעולות ליום חמישי יום לי בניתיים 2 רעיונות 1.(פעולות להתחלה) כל אחד אומר תשם שלו שם של צבע באות הראשונה של השם ואז צריך לגעת במשהו בצבע הזה....) 2. משחק WHA (משהו שאני כמיר יש לכם עוד רעיונות? או רעיונות לשיפור לשמחק שחבתי עליו (מספר 1) הגילים עדין לא אמרו לי אבל זה בין "עולים לגן חובה" לכיתות ה' אפשר להתאים אתזה לפי גילים....

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים