עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Los,

לכל מי שיש חשבון פרימיום ב RAPIDSHARE ולא שם לב ,אז החודש לכבוד הקיץ ככה הם אומרים בחדשה שלהם.. הם נותנים Unlimited למספר דברים ובהם גם תעבורת הורדה. אז .. תהנו. מקור הודעה מאתר Rapidshare.com. "Spring is here! Nice weather and warm temperatures make you want to leave everyday problems behind. RapidShare now makes wishes come true. In April we want to celebrate simplicity, therefore we have removed all the complicated limits that some people are worried about. Throughout April, all our services are included in RapidPro without any limits: unlimited traffic, unlimited storage, unlimited simplicity. Enjoy springtime 2011"

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by vic07,

אולי השאלה נראת דבילית, אבל תחשבו על זה: הרכבת מושבתת בגלל התאונה אתמול בבוקר, ואילו דרך נמיר חסומה מגלילות דרומה בגלל המרתון ואין לי מושג איך האוטובוסים נוסעים (אף מילה באתר של אגד). אני צריך להגיע לאזור תחנת רכבת מרכז. מה עושים?

• 5 תגובות
    • 883 צפיות
  3. Started by Born2Kill,

קראתי שבוע שעבר בעיתון של ממון שיש מחר בסביבות השעה 16:00 ומעלה חילוק גלידות בחינם של בנד אנד ג'רי.... בכל הסניפים. מה אתם אומרים, שווה לבוא?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אז, כמו שהכותרת אומרת, אני צריך לדעת איפה הרופאים המומחים נמצאים, ספציפית ניורולוג אמרו לי להתייצב בראשון הקרוב אצל הניורולוג בצריפין, אבל אין לי מושג איפה זה בדיוק ואיך להגיע. אני מקווה שמישהו פה הלך לרופאים המומחים העבר או פשוט יודע איפה הם נמצאים או איך לברר. חיפשתי בגוגל אבל זה לא עזר במיוחד תודה, איל

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. היצירה האחרונה של college humor - קליפ משותף לשלושת זמרות הפופ. רק שמאחר שלא הצליחו להשיג אותן, את כולן משחקת שחקנית מהסדרה "צ'אק" (אל תשאלו אותי איך קוראים לה בסדרה או מה היא משחקת, ראיתי רק את הפרק הראשון וגם זה היה מזמן). והיא עושה גם "תפקיד אורח" בסוף. אותי זה מאוד הצחיק. YMMV. http://www.collegehumor.com/video/6474802/three-pop-stars-one-song-with-yvonne-strahovski

• 5 תגובות
    • 784 צפיות
  6. היה תוכנית בשם "קולה של אמא", חבר שלי הופיע שם אבל פיספסתי את זה, חיפשתי בגוגל ולא מצאתי שום אפשרות להורדה או צפיה ישירה, איך אפשר לראות את זה באינטרנט?

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. להוכיח שזה מתקיים כל אלפא: התרגיל הוא מינוס אחד חלקי סינוס אלפא שזה שווה לסינוס 90 מינוס אלפא חלקיי טנגטס אלפא יכול להיות שהמינוס לא צריך להיות ? אגב אשמח לפיתרון גם אם המינוס לא צריך להיות, אני אמור לקבל תשובה של זהות ידועה נראה לי תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום. בסניף בשפיים, הסחורה כבר תקופה ארוכה אותו דבר והם כבר שנה תקועים בספירת מלאי ולא מביאים מלאי חדש של המון מוצרים. מה לגבי סניף אחר?. הסניף החדש בהרצליה פיתוח רק בחיתוליו. ברמת השרון אין כלום. איפה יש סניף נוסף, פעיל ורציני באזור ת"א?. תודות.

• 5 תגובות
    • 987 צפיות
  9. Started by HeDesXs,

יש כזה דבר לצאת לקורס בבסמ"ח במסגרת הסדיר (שהוא לא קשור למחשבים?) אני ג'ובניק בתל השומר וכשנכנסתי לתיק האישי שלי באתר של צה"ל אז ראיתי שיש שם לשונית קורסים ובתוך זה היה משהו על קורס בבסמ"ח יש כזה דבר? ואיך יוצאים לדבר כזה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. הטקס יהיה ביום שני אבל אני לא אוכל לצפות בטקס בשידור חי,יש לכם מושג איפה יש ארכיון של הטלוויזיות באנטרנט שאפשר למצוא/להוריד?אני מדבר על הטקס ה63 כמובן וחשוב לי לראות את הטקס!!!מסורת של המשפחה אשמח לקבל תשובות,תודה

• 5 תגובות
    • 746 צפיות
  11. למשל: "מדיבורים לא יוצא חיר". גוגל לא עזר לי במיוחד, אבל נתקלתי בביטוי הזה פעם או פעמיים. http://www.google.co.il/search?q=%22%EC%E0+%E9%E5%F6%E0+%E7%E9%F8%22 מה זה? אני מבין את המשמעות, אבל מה הפירוש של הביטוי עצמו? מה זה לעזאזל חיר?

• 5 תגובות
    • 30.1k צפיות
  12. Started by redead,

למה למרות שהם קיימים כבר המון זמן , עדיין יש שוטרים גם עם המדים הישנים ?? הם רוצים להראות שהם פזמנקים או משהו ?

13. התחלתי ללמוד מהתחלה מLVL1, מרגיש לי מאד מאד קל. יש כמה דברים מפגרים בתוכנה שהיא לא קולטת את מה שאני אומר לה וזה מתחיל לתסכל בשלב כלשהו. הקטע המוזר בתוכנה שהיא לא מסבירה את הבסיס. היא לא מסבירה דקדוק אלה פשוט נותנת תרגילים בלי הסבר. יכול להיות שפספסתי רמה מסויימת? עד כמה באמת אפשר ללמוד אנגלית דרך התוכנה הזאת?

• 5 תגובות
    • 3.7k צפיות
  14. Started by yairm210,

אני עכשיו בכיתה י"ב ובו זמנית גם שנה שנייה בתואר מדעי המחשב. כבר פניתי לאקדמיזציה, שלחתי פרטים וקיבלתי דחיית גיוס עד סוף התואר. שבוע שעבר הוזמנתי לראיון אצל אנשי האקדמיזציה והם הציעו לי מסלול "אקדמיזציה לעתודה", שבו אני חותם שנתיים קבע ונהיה קצין אקדמאי לכל דבר, הם מממנים את השנה השלישית שלי בתואר ואני מקבל מלגה על מה שעברתי וכו. מסלול זה התנדבותי לגמרי ז"א אני יכול לצאת בכל זמן, אבל אחרת אני כמעט בטוח שנכנס. הבעיה היא שהם אמרו לי שזה המסלול היחידי בו יחשיבו לי את התואר בצבא, ז"א בכל מסלול אחר אני יהיה "בן-אדם רגיל". במקביל כבר עברתי 2 מבחנים וראיון של מסלול גאמ"א, שבתכלס זה נראה לי יותר שווה מהאקדמיזציה לעתודה (על התואר אני משלם בעצמי ואת זה בלאו הכי יהיה לי). לגאמ"א יש …

• 5 תגובות
    • 11.1k צפיות
  15. Started by the red dragon,

שלחו לי צו שני אני צריך להגיע לבדיקות רפואיות מחר.. איך אני מבטל וקבוע תאריך אחר לא יכול להגיע מחר.. דחוף תודה

• 5 תגובות
    • 808 צפיות
  16. Started by Zeev86,

ניסיתי היום לקנות מוצר בעזרת clickandbuy.com מתברר שהאתר טוען ש: שם, שם משפחה, רחוב, מספר רחוב (מישהו באמת יודע את המספר רחוב שלו?), zip code, ו-state אינם נכונים. (ניסיתי כל מני קומבינציות וישבתי לפחות חצי שעה כדי לסיים את תהליך הקניה, ואלה אותם הפרטים שאני מזין בעשרות חנויות/שירותי תשלום אחרים בכל מני עסקאות שאני מבצע באופן יומיומי) לצערי אני ממש זקוק למוצר הזה וקיים רק אופן תשלום יחיד וזה רק דרך האתר clickandbuy. אבל השאלה הנשאלת, איך אנשים יכולים לסמוך על אתרים כמו אלה, שיעבירו את הכסף שלי בבטחה לצד שלישי (החנות), אם אפילו את טופס ההרשמה שלהם, הם אינם יכולים לתכנת כראוי?

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  17. אבל לי תשאר האופציה לבקש חברות מאחרים

• 5 תגובות
    • 7.5k צפיות
  18. חבר אמר לי שלא משתמשים בפריים ריליי יותר האם זה נכון? אם כן במה כן משתמשים היום? אם יש למישהו טיפ בשבילי לגבי הקורס הזה אשמח לשמוע תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אנחנו בונים בית קרקע ומחר אמורים להתחיל עם עבודות החשמל. קצת הסתבכתי עם מיקום וסוגי השקעים בחדר שלי, מקווה שתוכלו לעזור בנושא . בחדר יהיה מחשב נייח, ראוטר אלחוטי שישדר לכל הבית (שתי קומות, 189 מ"ר סה"כ), טלוויזית LCD ובהמשך מערכת רמקולים (אם זה משנה, כנראה 2 רמקולים איכותיים ומגבר). כמובן שהסטנדרט הוא שקע בשביל הראוטר/טלפון, שקע ליס/הוט/לווין. מה שאני מתלבט לגביו הוא שני דברים: 1) בגלל גודל הבית, אולי יהיו בעיות קליטה באינטרנט האלחוטי. הבנתי שיש מין מכשיר דמוי ראוטר, שמחברים ישירות לשקע מסויים בקיר של החדרים האחרים והוא אמור להגביר את האות, או בעצם אל המכשיר הזה מחברים כבל רשת וגולשים. מה נכון קודם כל? דבר שני, מה השקע הזה בכלל? דבר שלישי, אני צריך אחד כזה ליתר ביטחו…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by F430,

יצא לי לראות כמה וכמצה מקינטות שנראות ממש רע אחרי כמה שימושים, על מה הייתה ממליצים? ראיתי מקינטה ממש משוגעת של Bellman CX25 אבל אין למצאו אותה בארץ...

• 5 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. Started by mc_elad,

איזה גלאי נותן בצועים טובים??..כלומר מזהה מצלמות\מכמונות(כך רושמים את זה?) מהירות ועוד.. המחיר לא משנה תודה מראש למגיבים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום רציתי לשאול שאלה: מה מעשיר יותר את אוצר המילים פתירת תשחצים או קריאת ספרים?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום, אני מחפש משהו כזה: בשילוב עם ה"במה" למסך שפה: הרעיון הכללי הוא שהשולחן יהיה פינתי ומרווח, הצטברה אצלי חומרה רבה כגון 2 מסכים, אקסבוקס, מערכת סטריאו, מארז גדול ועוד המון דיסקים ודברים אישיים כמו אלכוהול, בשמים, וכו' וכו'. השולחן הנוכחי מזכיר משהו כזה (רק פחות מכוער): וזה כבר לא עונה לדרישות. היכן ניתן לרכוש משהו בסגנון במחיר שפוי? (מתחת ל1000ש"ח)

• 5 תגובות
    • 4.2k צפיות
  24. Started by silky,

החוקים: נא לבחור אחד. הסברים: אין(פשוט תבחרו).

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  25. Started by wooper,

הי לא ידעתי בדיוק איך לקרוא לזה אז קראתי לו אבזם מה עושים במקרה שהאבזם של הרצועה נשבר? נשאר לי רק רצועה אחת מתפקדת

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.