עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אגב איפה אני יכול להשיג את כול התאריכים של הבגרויות הקרובות?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by moses_23,

הטכנולוגיה: מלחמת הכוכבים ברשת מי שמבין טיפה בטכנולוגיה יודע שיש פקודת אינטרנט כזאת שנקראת טלנט. זאת פקודה שגורמת לשני מחשבים לדבר אחד עם השני בשפה שרק גיקים מבינים. תכנתי משועמם אחד השקיע את כל זמנו הפנוי בהכנת גרסה ממוחשבת של הסרט מלחמת הכוכבים. אם תעשו טלנט למחשב שלו תוכלו לצפות בסרטון החנוני המלא. לחצו על כפתור "התחל" במחשב שלכם, בחרו ב"הפעלה" והקלידו: telnet towel.blinkenlights.nl צפייה מהנה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Ewingum,

http://members.lycos.co.uk/ewingum/ben.mp3 ;D

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by yotam360,

יש לי וויכוח עם אח שלי לגבי עבירת תוקף, סיטואציה: שחקן A מקבוצה A ושחקן B מקבוצה B רצים אחד ליד השני כשהכדור אצל שחקן B, ולפתע שחקן B מחליט לרוץ ישר לתוך שחקן A. עכשיו האם זאת עבירת תוקף או סתם עבירה של שחקן A? משהו בסגנון מה שקרה במשחק של מכבי נגד ברצלונה (היום) כשפרקינס החליט לרוץ לתוך אנדרסון (רק בלי המרפק לצלעות)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. כי היום האסיפה הראשונה וסתם מעניין לראות אם יהיה שם מישהו מהפורום. SO...? (אני לא עומד לפרט מה זה, מי שיודע יודע ) עריכה: תכתבו באיזה DELEGATION אתם, כדי שאדע לזהות

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. לאחר שהגעתי למסקנה שעליי לשדרג את המחשב הקודם שלי (AMD X2 6000), בהתחלה חשבתי כי אתפשר והייתי על סף רכישת I5 או לחלופין פנום 4 ליבות. לפני יומיים ראיתי מודעה בTRADE ZONE באתר, של בחור שמוכר מעבד I930 +זיכורונות, PATRIOT DDR3 1600 6 GIGA. לאחר שיחה עם הבחור, הוא הסכים למכור לי את המעבד והזיכרונות ב-1450. לאחר מכן הלכתי לרכוש את שאר חלקי המחשב, קניתי לוח X58 של חברת ג'יגה בייט, ללוח יש את כל הפיצ'רים החדשים, דגם הלוח - ga-ax58-ud3r הלוח עלה -1080 כמו כן בנוסף קניתי מארז CM690 PRO II PLUS ב-450 קניתי ספק כוח של SEASONIC 620W ב-360 וקירור למעבד, arctic cooling xtreme ב-160 (בסופו של דבר הקירור התברר כנפילה). דיסקים קשיחים + כונן אופטי + כרטיס מסך הועברו מהמחשב הישן. …

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Cereal Killer,

אהלן חברים, אני יודע שזה לא הכי קונבנציונאלי... אך עדיין הנני כאן אני מבקש את עזרתכם במציאת מישהו שמוסר/מוכר במחיר סביר מיטה זוגית/בסיס מיטה זוגית באמצע השבוע אני באזור כרמיאל, בסופשים יכול להגיע לכל חלקי הארץ... תודות

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by עמיר שחר,

שלום, אני מחפש שני תמונות מפורסמות באיכות טובה (אמור להיות מודפס על ד A4). האשונה היא התמונה המפורסמת מפנוי ימית שרואים בא את תושבי ימית על גגות הבתים, ובאים אם ה"כלובים" לפנות אותם. התמונה השניה שאני מחפש היא תמונה מפנוי גוש קטיף, בא תושבי הגוש היו על הגג של בית כנסת ובמהלך השעות שלהם הם היו של הגג הם שפכו חומרים על החילים. האם משהוא יכול לעזור לי למצוא את התמונות. תודה ענקית עמיר

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by TheHungryOne,

נמאס לי כבר שבכל הפרסומות של מילקי תמיד סנדי בר זוכה. מגיע גם לאקי אבני לאכול קצת מילקי. אתם איתי?

10. מישהו יודע באיזה שעה הבגרות במדעי המחשב מחר?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אוקיי אז ככה קיבלתי הצעה מבזק בינלאומי לשלם להם לספק+תשתית בזק של 5 מגה על 500 העלאה במחיר של 160 בחודש כרגע אני משלם 80 תשתית ו60 ספק HOT+012 ל1.5/500 , מחיר שערוריתי איך ההצעה שקיבלתי ? אטרקטיבית? לא להשוות למה שאני עכשיו אלא בכללי תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. המקרה: קניתי אתמול (שישי) כרטיס מסך 9550 רדאון 128 ביט לפחות זה מה שביקשתי...המוכר כנראה התבלבל כי בדיקה לאחר מכן הראיתה לי כי אין ברשות החברה את גרסת ה-128 ביט והוא נתן לי את גרסת 64 ביט...אני רק היום שמתי לב....כי באתי לבדוק את הכרטיס והכל....האם יחזירו לי את הכסף?יתנו לי זיכוי?ישלחו אותי הביתה? מה לדעתכם יקרה?אולי יתנו לי לרכוש כרטיס מעט יותר טוב במחיר מוזל (כי מעט יותר טוב שם עולה כבר 500+ ואני שילמתי 380 על שלי....) בעיקרון זה טעות של המוכר וחוסר תשומת לב שלי....ע"פ חוק מה אמור לקרות?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. היי בשעה טובה פתחתי חשבון paypal עכשיו הבעיה שלי היא כזו כאשר אני רוצה להוסיף כסך בPAYPAL אני עושה ADD FUNDS ויש לי רק אפשרות של להעביר כסף מבנק בארה"ב. איך אני מעביר כסף מהכרטיס שלי!?!??!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Ewingum,

http://www.tekforums.co.uk/posts.php?threadId=8414

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by dorviper,

מישו יודע איך אני גורם לכך שהשלט של הYES ישלוט על הטלויזיה? אני יודע שאמורים לעשות איזה קוד אבל אין לי מושג איזה מספרים לעשות...בכל טלויזיה זה משו אחר או שזה תלוי ביצרן של הטלויזיה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Born2Kill,

אני יודע את זה השיר הזה Lil Jon-Get Low וזהו.... מישהו מכיר עוד?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. חבר שלי עשה טעות הוא נרשם ל"אימות הדו שלבי של גוגל" שזה אומר שכדי להכנס לשירותים של גוגל הוא צריך לאחר הכנסת שם משתמש וסיסמא, הוא מקבל SMS עם קוד וצריך להכניס אותו. מה קרה - הוא טס לחו"ל ושכח לבטל את זה, וכרגע הוא לא יכול להכנס לחשבון. הוא אמר שמילא איזה טופס עם הרבה מאוד שאלות ואמור לקבל אישור לאימייל הגיבוי, אבל זה לא קורה כבר מעל 40 שעות. מישהו מכיר אפשרות הכנס בכל זאת? למרות שלא אמור להיות. אשמח לעזרתכם.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Tanya,

היי. זה קשור למחשבים אז יכול להיות שמישהו פה נתקל בסרטון הזה.... מדובר על סרטון לא ארוך במיוחד שבו מראים את תוכנת הפוטושופ יוצרת מין איש קטן כזה... ואז כשהתוכנה רוצה למחוק אותו, האיש נלחם בכל כוחותיו לחמוק מהסימן של העכבר... התוכנה מנסה לבצע פעולות על מנת למחוק אותו והוא מוצא פעלולים לברוח מזה וכ'ו... אחד הסירטונים האדירים שיש... לצערי אני לא מוצאת. מישהו מכיר? עריכה: חיפוש קטן ביוטיוב ומצאתי לבד אני ראיתי את הגרסא הזאת בתוספת מוזיקה מגניבה שממש הוסיפה...

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אני שם לב כי באתר שלהם הם מביאים את רוב המוצרים שחנות מסויימת , וממליצים עליה בחום רב, לא נראה מאוד הגיוני,שהם משבחים מוצרים יקרים שאינם שווים כלל וכלל ועוד מושכים אנשים אחרים, ממש רמאות ני צריך להגיד, וכן רוב הכתבות בפורום פה לא מחמיאים למוצרים שלהם . אני חושב שאתר HWZONE לפחות מאוד " לא " משוחד משאר אתרים שקיימים בישראל.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by IG,

אני רוצה למנוע מכתובת מסויימת (איזה חברה ששולחת לי "תיזכורות" פעם ביום) מלשלוח לי מכתבים. אני לא מוצא שום אופצייה לחסום את הכתובת מישהו יכול לעזור? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Aural Planet - Hydropoetry Cathedral פשוט יופי של דבר! :xyxthumbs: הווקאלז בכלל מכחידים ת'קטע, למרות שהם קצרים יחסית.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אני רוצה לקנות לחבר ליקר או וודקה בטעם וניל או ריבת חלב מה הכי מומלץ מאלה באטרשוט (ליקר קרמל) דוליס (ליקר ריבת חלב) סמירנוף וניל אבסולוט וניל או סטולי וניל יש עוד משהו עם וניל או ריבת חלב ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by core_i7,

טוב אז אני מתעתד לרכוש מחשב נייח מבוסס i7, ללא מסך, ואני מתלבט בין שתי החנויות הנ"ל. לפי ניסיונכם באיזו חנות ההרכבה איכותית יותר? במובן של הקפדה על הרכבת הקירור למעבד, סידור הכבלים, ובכלל הארגון הפנימי של המארז עבור סירקולצית אוויר מיטבית. המחיר ב iqpc זול בסביבות 250 ש"ח, מתוך 7000.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים