כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,564 דיונים בפורום זה
-
mms://a1313.l2047353564.c20473.g.lm.akamaistream.net/D/1313/20473/v0001/reflector:53564
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים! הייתי נורא רוצה שתעזרו לי בסקר לצורך עבודה אקדמית בתורת השיווק: השאלה כאן היא האם הייתם מוכנים לקנות מחשב נייד \ נייח \ רכיבי חומרה מחודשים. כמובן שעם אחריות זהה לאחריות של מוצר זהה שנמכר כחדש. כאשר קיימת שקיפות מלאה לגבי מהות החידוש (למשל, בקניית נייד אומרים שהוחלפו מסך+ מעבד והם חדשים \ משומשים תקינים). כמו כן מדובר בקנייה מגוף גדול ומסודר ולא "בשוק". כמובן שאני רוצה לשמוע מה יש לכם להגיד בנושא (בעד, נגד ולמה?) תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נפתח אתר חדש לחובבי הטיולים ורכבי סובארו.... אם יש לכם סובארו - ואתם מחפשים לטייל בסופשים עם הסובארו שלכם זה המקום.. http://www.subaru4x4.net/phpbbheb/index.php תהנו! בראל.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום =] אני צריך המלצה על גיטרה אקוסטי מסוימת עד 300-400 ש"ח כולל ספר הדרכה מובן ומצוין של אקורדים D: תודה. עריכה: התקציב ירד ל250 על הגיטרה בלבד ו150 על המכשיר שמכוון את הגיטרה+ספר הדרכה טוב של אקורדים עריכה שניה: טעות שלי התכוונתי לאקוסטי
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש תמונה. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=198266&sid=10 :o
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני משתמש באימיול פלוס 1.2 עם אינרטנט של נטויזיון 1.5 מגה דרך הכבלים...אני גר במעלה אדומים.. למישהו יש בעיה עם התחברות לשרתים?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הטירונות עושים לכל אחד מהפרופיל שונה ? או שתיהן 07 ? (בהנחה שאין מידע לאן מתגייסים - הצבא לא אומר עד יום הגיוס)
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נזכרתי כרגע בבחור ישראלי שנהג לבצע מתיחות בטלפון, להקליט אותן ולהעלות לאתר הבית שלו. אני חושב שקראו לו פייגין! מישהו מכיר את כתובת האתר? עשיתי חיפוש בגוגל, ולא מצאתי.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ! אני מתכנן לעשות אפיק מעבר מהפתוחה לאוניברסיטת חיפה בכלכלה ,יש עצות המלצות לאיך ללמוד וכו ? זה הקורסים שאני יעשה : מבוא למיקרוכלכלה בציון מינימלי של 91 10126 מבוא למקרוכלכלה בציון מינימלי של 91 10142 חשבון דיפרנציאלי לתלמידי ניהול וכלכלה בציון מינימלי של 91 30111 מבוא לסטטיסטיקה לתלמידי מדעי החברה א 30112 מבוא לסטטיסטיקה לתלמידי מדעי החברה ב 10280 יסודות החשבונאות אפשרי לסיים את זה בשתי סמסטרים ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התחלתי מדן בצפון והגעתי עד איזור מישור החוף בנתניה. השביל הזה הוא אחד הדברים המדהימים אני באמת מאחל לכל אחד שילך לעשות אותו. כמה רגעים מהשביל: [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אשמח אם תוכלו ליישב ויכוח שיש לי עם חבר. ניתנה לנו השאלה "מי מבין הבאים הוא התקן פלט?" כשרק אחת מהתשובות נכונות. האופציות: א. כרטיס מסך. ב. כרטיס קול. ג. רמקול. אשמח אם תוכלו להסביר גם את תשובתכם.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, אנחנו מחפשים להתנתק מ"אין-מה-לרהוט" הידועים לשמצה, עכשיו כמובן שניקנה ממיר של עידן+ (לצערנו אי אפשר להתקין יס בבית) אבל אבא שלי מתעניין על עוד כל מיני תוכניות פעם ב... הוא בעיקר אוהב את הקטע שיש לו מבחר והוא אומר מה הוא צריך (חשוב להוסיף גם שהוא רוצה תרגום) עכשיו אני יודע שiTunes יש איזה משהו בסגנון כאשר משלמים איזה $ לתוכנית או משהו כזה אבל אף פעם לא התנסתי עם זה. למישהו יש המלצות לדברים בסגנון? אם אנחנו קונים סטרימר, האם צריך להחליף את הראוטר ל802.11n או שגם עם g זה יעבוד טוב? (רזולוציה של עד 720P). האם יש סטרימרים עם ראוטר מובנה? מה הטווח מחיר של דבר כזה? תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי ידע רב במחשבים ואין לי בעיה להתחיל לטפל במחשבים של אנשים וגם יש לי ניסיון עם מחשבים של הישיבה [בערך 15 שזכו לטיפולי רק משם] יש לי כמה שאלות די בסיסיות לפני שאני מתחיל לעבוד בזה על מחשבים קצת יותר חשובים... -איך לרוב טכנאים מתקינים דרייברים? יש תדרך של להביא דיסק דרייברים מוכן יש אפשרות גם להביא מחשב נייד עם אינטרנט ואפשר גם לחזור הבייתה באמצע אבל כמובן שזה קצת פחות מומלץ...מה הדרך הכי יעילה שהרוב משתמשים בה? -איך שומרים הגדרות אינטרנט למחשב שקרס? בנושא הזה יש לי הכי הרבה בעיות... עם חייגן בלי חייגן שם משתמש למשפחות בעייתיות וראוטרים תמיד היו החלק המעצבן בפירמוט. פשוט מתקשרים לחברה של הספק? נשמע לי די חובבני. [ יש מדריך כללי על זה? תודה ] אני מבין שחייבים חלקי חילוף …
-
- 4 תגובות
- 999 צפיות
-
-
https://implicit.harvard.edu/implicit/israel/ נחמד - השאלה כמה באמת משקף את האישיות של הנבחן? עשיתי את המבחן של ישראל-ארה"ב והתוצאה הייתה שיש לי העדפה קלה לישראל מארה"ב. שמתי לב לזה שהייתי צריך למיין תמונות ומילים, אז כאשר ישראל ו"רע" היו באותו צד, היו לי הרבה יותר טעויות מאשר ישראל ו"טוב" כלומר הרבה דברים רעים בחרתי כטוב כי הם לא נקשרו לי עם ישראל.
-
- 7 תגובות
- 999 צפיות
-
-
עד היום לא הצלחתי למצוא אנימה חוץ מדת' נוט שאין בה לפחות דמות אחת בכיינית,וזה ממש מעצבן שחצי פרק זה רק בכיינות. יש למישהו המלצה?
-
- 13 תגובות
- 999 צפיות
-
-
-
יש כזאת חברה בשרון שניקראת SPIRITUS . אבל מה לעזאזל הפירוש ? זה בטוח לא מילה באנגלית. חשוב לי הפירוש כי בתור ניק SPIRITUS מוצא חן בעניי ורציתי לדעת את הפירוש . תודה מראש .
-
- 3 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שני קטעים מבית היוצר של The Sushi Club האדירים... Koya Part I & II Tsuki Part I & II *ה Part Things הם נטיה שלהם לחלק את הטראקים לשני חלקים. מדהים, מרגיע, ווקאלז שמוסיפים המון! מומלץ, מומלץ ו... מומלץ!!!
-
- 14 תגובות
- 999 צפיות
-
-
זה לא צריך להיות מוסתר ואני מעדיף להרכיב לבד ושאפשר יהיה לראות במחשב. זה לא מיועד לשמור על רכוש יקר אלא סתם כדי לתת תחושה טובה יותר ובטוחה יותר וגם לדעת מי עומד בחוץ. מדובר בבית פרטי כמובן (אני מעוניין במצלמה אחת או שתיים). יש לכם מידע לתת לי? למשל מחירים, התקנה, שמירה של מה שמצולם, חנויות...
-
- 5 תגובות
- 999 צפיות
-
-
ערב טוב, אני צריך שתמליצו לי על חנות נעליים שיש לה סחורה במידה גדולה, אני בעל כף רגל גדולה, מידה 48, ותמיד אני חווה בעיה בלמצוא זוג נעליים שבאמת מספקות אותי, עד היום הייתי קונה רק נעלי טיפוס שבאות במידות גדולות, אבל עכשיו נמאס לי מזה, ואני רוצה למצוא לעצמי זוג נעלי ספורט במידה גדולה, איפה בירושלים אני יכול למצוא חנות כזאת. תודה ושבת שלום.
-
- 5 תגובות
- 999 צפיות
-
-
על פניו סרט של HD ברזולוצית 1920X 1080. ללא הקווים השחורים יהיה 1920X800 יש לי כמה סרטים, בהם שמתי לב שהתוכנה חתכה קצת יותר בסרט אחד זה: 1920X796 (במקרה כזה השוותי לאותו סרט ברזולוצית 1920X800 ולא ראיתי הבדל בחיתוך האנכי של התמונה). במקרה אחר השוותי סרט של 1900X798 (גם במקרה הזה השוותי לסרט של 1920X800) וגם הפעם לא ראיתי תמונה חתוכה באופקי. איך זה אפשרי? החיתוך לא היה אמור לפלוש אל תוך הסרט?
-
- 7 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום חברים! אני מאוד רוצה להתחיל ללמוד הנדסת מחשבים בשנת הלימודים הקרובה באוניברסיטה העברית. כבר נרשמתי לאוניברסיטה. כרגע יש בעייה אחת, אני נמצא במצב "המתנה" במרחק של 10 נקודות בפסיכומטרי (בשקלול עם הבגרות) מקבלה ישירה. אני נורא מבולבל וחייב את עצתכם בנושא. האם לגשת שוב לפסיכומטרי? האם לחכות ל"רגע האחרון" דבר שאני אעדיף שלא לעשות-ולגשת לוועדת ערעורים? אני מעוניין להתחיל ללמוד השנה. מה אתם מציעים? חג שמח!
-
- 2 תגובות
- 999 צפיות
-
-
עכשיו אחרי 12 בלילה אז אפשר לפרסם פוסטים כאלה אני בן 18 בדיוק היום
-
- 17 תגובות
- 999 צפיות
-
-
Who else likes mushroom hunting? I been out shroom hunting today and had lodsa fun, the hangover didn't bother me, mushroom we're gonna dry.almost at all, and I got arround 1.5kg or something and here's me and the girl I'm watching over with stringfull of
-
- 9 תגובות
- 999 צפיות
-