עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by yousux,

יש פלאפונים בלי מצלמה, MP3 וכל מני שטויות כאלו, משהו בסיסי לעשות ולקבל שיחות איתו בסלקום ?

2. Started by Ameralis Zaiir,

טוב אני מתחיל לכתוב מאמר על השירות בחנויות המחשבים בארץ, אני מתכנן לעשות סקירה של חנויות גדולות, להתקשר אליהם, ולבדוק את רמת השירות שלהם, וכמה הם יכולים לענות לי על המפרט של המחשב, וכמובן, אם המוכרים שלהם יודעים על מה הם מדברים או ששוכרים אנשים שרק נשמעים טוב בטלפון. כל מי שיש לו ניסיון כלשהו עם חנויות גדולות, ויש לו ביקרות להביא לי טובה או רעה, מוזמן לעשות כך, עם תאריך הפנייה (לא צריך מדוייק מספיק חודש ושנה)

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. ... כמו שכתוב בכותרת^^ הקול שלי טיפה חלש כזה.. יש אפשרות לחזק אותו יותר לפני הקריאה?? טיפים??? תודה=)

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by klayton,

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by SensatioN,

mms://a1313.l2047353564.c20473.g.lm.akamaistream.net/D/1313/20473/v0001/reflector:53564

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by TripMan,

אנחנו עובדים במשרד די קטן, שנמצאים בו כ15 מחשבים ובצמוד למשרד יש לנו חוות שרתים. לפי מדידית קרינה שנעשתה אצלינו לפני כשבועיים רמת הקרינה הינה גבוהה מאוד מהרגיל. בנוסף, המשרד שלנו נמצא בקומה "אטומה" כלומר אין לנו שום חלון מתוך המשרד שיוצא החוצה. השאלה היא האם יש עילה לקבילה בגין שהייה ממושכת במשרד שבו הקרינה כה גבוהה? האם יש עילה לקבילה על כך שאנחנו עושים לילות(ויושנים) במקום שאין בו חלון ( במקרה ויש שריפה אפשר להתקע בפנים ובלה בלה בלה ...)? תודה^

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. אהלן, משהו כמו חודש כבר חשדתי שנדפק לי המנוע צעדים,סרק לא יציב,מקרטע.. בכול מקרה,העלתי היום תרכב על המחשב ויצא לי שהמנוע צעדים שחוק לגמרי הרוג. אני צריך להחליף את כול המכלול של המנוע צעדים באוטו,אמרו לי במוסך שעדיף לקנות את זה באינטרנט או מפירוקיה כי אצלם זה יכול להגיע ל5 אלף לחדש. ושהם ירכיבו אותו.. יש למישהו מושג כמה משהו כזה יעלה באינטרנט או בפירוקיה? תודה מראש :'(

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אני וחבר שלי רוצים לסוע מחר לחרמון משהוא יודע עם פתוח ואו איך ביכלל אני מגיע לשם ומה המחירים? מאלה שהיו בזמן האחרון?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=is20090505_113369&from=haaretz אני מדבר על העובדה שהחליטו לאחד תחומים שונים בתחלית ובעלי שכר שונה ברמה תהומית(סטטיסטיקה ומדעי המחשב או ארכיטקטורה והנדסת חשמל) לאותה קטגוריה. ואז הגיעו למסקנה המאד לא מתבקשת שבבינתחומי בהרצליה מרוויחים הכי טוב(זאת לאחר עשרות מאמרים בהם ראיתי שהם דווקא נמוכים יותר מהאוניברסיטאות). אבל איך זה קרה? מאד פשוט, באוניברסיטאות דחפו לממוצע גם את תחום המתמטיקה והסטטיסטיקה, תחום מעניין וריאלי לא פחות אבל בעל רמות שכר שונות לחלוטין, בעוד שבבינתחומי בכלל לא מלמדים את אותם המקצועות ולכן הממוצע שלהם הוא של מדעי המחשב נטו. אותו דבר קורה גם במגמת ההנדסה בה ברור לחלוטין שההבדל בין מהנדס נוף, מהנדס אזרח…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Ewingum,

http://www.tekforums.co.uk/posts.php?threadId=8414

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by qs,

היי אנחנו חברה שעובדים עם מכשירים העובדים על גלי רדיו 433. אנחנו חושבים שיש ליד אחד המכשירים שלנו משבש תדרים. מישהו יודע איך אפשר למצוא אותו?

12. Started by 104952,

http://www.youtube.com/watch?v=zHu3hXSl7M4

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  13. איך קוראים לקובייה עם התיבול (בזיליקום וכד') ואיזה חברה מייצרת את הקופסא עם הקוביות האלה?

14. Started by Cyanide,

האם זה בסדר לשים את לוח האם, הספק ואת הכוננים השונים על שולחן עץ חשוף או שיש צורך במשטח כלשהוא בינם לבין השולחן? איך מדליקים ומכבים את המחשב? האם ישנם סיכונים כלשהם?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  15. עוד שבוע יש מגן באזרחות ועכשיו פתחתי את הספר מיקוד כדי להתחיל ללמוד (פעם ראשונה שאני לומד למבחן באזרחות) עכשיו לפי החומר בפתיחה של הספר אני מבין שצריך לדעת על כמה עקרונות וצריך להבין כמה מושגים, ושאין בחירה של ממש וכאילו צריך לקרוא את כל הספר מיקוד... אבל במיקוד עצמו כתוב 300 עמודים, בשביל מקצוע שכבר חשבתי ללכת להבחן בו על בסיס ידע אישי זה קצת הרבה מישהו מכיר אולי איזה אתר שמסכם ממש בקצרה את המושגים שצריך לבגרות השנה בלי כל המיותר מסביב? ואיך אתם מתכוונים ללמוד לזה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by e-Pit@m,

מישהו מוכן לשלוח לי את צליל הרעם המפורסם, שקריאטיב מגדירה להעלאת הווינדוז לאחר התקנת הדרייברים? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. אני מוכר מצלמה דיגיטלית ככה שאני מרוויח עכשיו 2500 שקל בערך. חשבתי לעשות רשימת קניות בערך ב-2500 שקל האלה. ipod 3rd 15gb -1500 a-data 512 ddr 3200 -450 thermaltake 420w apd-2 fan apfc -330 WD 80gb 7200rpm 8mb-440 סה"כ 2720 ש"ח. אני מוכר את הזיכרון הקיים שלי אז יש לי עוד 220 שקל.... אפשרות 2: לחסוך את כל הכסף ולא לקנות כלום,למכור בעתיד את המחשב ואז לקנות מחשב טוב חדש. אפשרות 3: Ipod 3rd 15gb /mini 4gb/ipod 4th 20gb אם אני קונה את הדור ה-3 או את המיני אז אני קונה גם בטריה נוספת ליתר ביטחון, מי שראה את הת'ארד בפורום מוזיקה שלי יבין... אם אני קונה דור 4 (שהבטריה אגב נותנת יותר זמן פעולה) אבל אני לא יודע כמה זמן היא מתפקדת לעומת דור 3, אז אני לא קונה בטריה נוספת. אבל מקבל דו…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by IG,

ישבתי לי... טוב, נו, הלכתי לשרותי ובדרך חשבתי על הדוסים שבגללם שוב סוגרים היום את העיר, והגעתי למסקנה: תחזיקו טוב... wait for it... ... wait for it... ... דוסים הם wait for it... .... הומואים! הסבר: 1. הם נוהגים יותר גרוע מנשים ומתלוננים על אחרים (אשכרה האשים אותי אחד שאני נוסע בכיוון הפוך לתנועה- כשהוא נסע בנתיב שלי. יצא לי לראות כנראה עשרות שמבחינתם תמרור "עצור" זה בגדר המלצה לא רלוונטית בעליל. שלא לדבר על מעברי חציה וילדים שכבר נמצאים עליהם...) 2. הם מתוסבכים יותר מנשים (לעשות חגיגה על קבר של איזה "צדיק" בועל קטינות נראה להם הגיוני יותר מלעמוד דקה בצפירה או.. נגיד... למצוא עבודה) 3. הם מתרועעים בעיקר עם בני מינם ונגעלים כשרואים פיסת עור גדולה יותר מ10X10 ס"מ ששייכת לב…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by sxs,

יש לי אתר .com עם מעל 500 כניסות ביום. ורציתי לדעת מה היא הדרך הכי טובה לעשות ממנו כסף ? (אין בו כרגע שום פירסומות) אז... איך עושים את זה... ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by ZorD,

שלום לכולם. אני מחפש מכשיר מסויים שמתפקד כמכשיר לשירות ביטחוני. הפונקציונאליות שלו היא כזו: יש אוזניה די קטנה שממוקמת בתוך האוזן, ומהצד השני ישנו מכשיר שאליו מישהוא אחר מדבר וכל מה שהוא אומר מגיע אל האוזניה.. כמובן שאין חוטים בעסק הזה. זה בקצרה. אני מקווה שהסברתי את עצמי נכון, והבנתם למה אני מתכוון. אני זוכר שבעבר ראיתי דבר כזה למכירה בארץ, אבל אם אתם לא מוצאים בארץ אני יסתפק גם ב eBay *מצטער אם זה לא הפורום הנכון.. לא ידעתי לאן לשייך את זה.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  21. כולם יודעים שספקיות האינטרנט לא נותנות כתובות ip לאוכפי חוק כלשהם. כולם גם אומרים שאוכפי חוק לא יחפשו את אלה שמורידים אלא את אלה שמשתפים. אז איך זה שבכתבה הבאה ידעה ההתאחדות על הבחור מבית שמש הוריד סרטים ? ואיך זה שתפסו בחור שלא שיתף אלא בסכ"ה הוריד ? אשמח לשמוע תשובות http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=83639&pid=1

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Gal&Gal,

האם גם לכם הנגן טוען מחדש כשאתם מדלגים לחלק בסרטון שלכאורה לפי פס הטעינה כבר ירד לזיכרון? כי זה קצת דפוק איך שזה עובד...

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Chevy,

http://progressive.warnerbros.com/thematrix/us/med/rev_theatre_0x3839_640_dl.mov מדהים ! הרבה יותר טוב ומפורט מאשר הקודם שהיה. 48 MB... ההורדה על אחריותכם 8) :lsvader: ;D

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by So,

http://www.youtube.com/watch?v=u1_73Vgm66U שימו לב למה שהוא אומר לאחר סיום הקרדיטים. הקישור הזה התפרסם היום במדור כלכלה של ידיעות אחרונות. [הערת שוליים: מישהו פרסם הודעה שהוא מחפש את הסרטון ב-4.11.2007, מכיוון שאסור להקפיץ פרסמתי הודעה זו.]

דיונים חדשים בפורומים