עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Lior4543,

ערב טוב, אני צריך שתמליצו לי על חנות נעליים שיש לה סחורה במידה גדולה, אני בעל כף רגל גדולה, מידה 48, ותמיד אני חווה בעיה בלמצוא זוג נעליים שבאמת מספקות אותי, עד היום הייתי קונה רק נעלי טיפוס שבאות במידות גדולות, אבל עכשיו נמאס לי מזה, ואני רוצה למצוא לעצמי זוג נעלי ספורט במידה גדולה, איפה בירושלים אני יכול למצוא חנות כזאת. תודה ושבת שלום.

• 5 תגובות
    • 986 צפיות
  2. על פניו סרט של HD ברזולוצית 1920X 1080. ללא הקווים השחורים יהיה 1920X800 יש לי כמה סרטים, בהם שמתי לב שהתוכנה חתכה קצת יותר בסרט אחד זה: 1920X796 (במקרה כזה השוותי לאותו סרט ברזולוצית 1920X800 ולא ראיתי הבדל בחיתוך האנכי של התמונה). במקרה אחר השוותי סרט של 1900X798 (גם במקרה הזה השוותי לסרט של 1920X800) וגם הפעם לא ראיתי תמונה חתוכה באופקי. איך זה אפשרי? החיתוך לא היה אמור לפלוש אל תוך הסרט?

• 7 תגובות
    • 986 צפיות
  3. שלום, אני מעוניין לרכוש רכב קטן, חסכוני ובמידת האפשר אמין בתקציב של עד 6,500 ש"ח, בסגנון פיאט פונטו, פורד פיאסטה וכד'. חשוב לי שיהיה גיר ידני וקילומטראז' סביר, ללא תאונות וכמה שפחות ידיים. האם למישהו יש משהו להציע? תודה.

• 3 תגובות
    • 986 צפיות
  4. Started by BooYaka,

כנראה שיש מצב שאני קונה מהם אני רוצה לדעת מה אתם חושבים עליהם אם שירות טוב, אין בעיות עם חלקים משומשים ועוד... ושמעתי שהם 4 אנשים כולה בחברה אחת שהיא דיי גדולה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 986 צפיות
  5. יש לי עכבר מיקרוסופט אלחוטי דגם microsoft wireless mouse 8000 קניתי אותו לפני 10 חודשים באופיס דיפו. תחילה עכבר אחד לא הגיב והחלפתי באחד אחר. השני עבד בסדר פחות יותר רק שלפימים הוא זז מעצמו, וצריך להטעין אותו כל שבוע! עכשיו העכבר לא נטען בכלל! והוא לא שמיש. ומדובר בעכבר של 400 שקל!!! אני לא יכול לבוא לאופיס דיפו ולדרוש עכבר חדש ללא קבלה וללא כלום. ואם הם ישלחו אותו לתיקון הדבר ככל הנראה יעלה לי כסף. כאמור יש למוצר אחריות של 3 שנים! אז מה לעשות??

• 9 תגובות
    • 986 צפיות
  6. זהו הדיון הרישמי של התערוכה. אז מה באמת מחכה לנו שם? מה הייתם הכי הרבה רוצים לראות? זה המקום..

• 6 תגובות
    • 986 צפיות
  7. לא הצלחתי, יש הכנס תמונה אבל הוא פותח BROWSER רק כותה IMG שאני לא יודע מה לעשות עם זה...

• 6 תגובות
    • 986 צפיות
  8. זה נכון של SLASH יש את אחת הגיטרות הטובות בעולם? :

• 13 תגובות
    • 986 צפיות
  9. שלום, חברים שלי ואני היינו היום אצל סוכנת נסיעות ולאחר דיון ממושך החלטנו שאנחנו נוסעים לקוס. ההחלטה נבעה מכמה סיבות: 1. לפי הסוכנת הקלאבים בטורקיה הרבה יותר רגועים מיוון והם בעיקר מאוכלסים ע"י משפחות ולא ע"י חברה צעירים כמונו. 2. הקלאבים בטורקיה יקרים יותר מהאופציה היוונית - 700$ ומעלה. עשינו חשבון ואף על פי שהקלאבים כוללים ארוחות יוון יוצא יותר זול. 3. נאפה בקפריסין נשמעת אופציה מאוד יקרה. המליצו לנו על מלון בשם Thalassa שיעלה לנו 585$ לשבוע כולל טיסות והסעות למלון. המלון הוא מלון שלושה כוכבים והוא כולל מזגן. הוא נמצא כשלושה ק"מ מהעיר, אך הוא נמצא על החוף שלפי מיטב הבנתי הוא מקום הבילוי העיקרי. בנוסף למלון הנ"ל עלו אופציות נוספות כמו Oceanis ו- Paritsa. לא חתמנו עוד כלום…

• 7 תגובות
    • 986 צפיות
  10. טוב הרגע חזרתי מהפתיחה החגיגית של המגהפלקס החדש שנבנה מעל קניון איילון ברמת גן, הYES PLANET. כשהגעתי, מבחוץ הוא נראה מאוד מרשים וגדול. מבפנים הייתה תחושה יותר צפופה ואני לא רואה איך אפשר לאכלס איזה 4-5 אולמות מלאים בחוץ (כשהם מחכים לסרט). חוץ מזה הכל מאוד יפה, התאורה, מסכי פלזמה עם קדימונים לסרטים אחרים ומידע על הסרטים המוקרנים באותו הרגע ובהמשך היום, החלוקה למפלסים והסידור של חנויות של מזון מהיר ושל "אוכל קולנוע" (פופקורן, קולה וכו'). המסדרונות מאוד יפים עם שטיחים על כל הקירות והרצפות, כשהלוגו רקום עליהם, כנראה כדי לשמור על אקוסטיקה טובה. קיצור, נכנסנו לאולם, שעה וחצי אחרי שהגענו (קבלת פנים ארוכה). חיכינו עוד רבע שעה שכולם יכנסו. כשאני נכנסתי לאולם פשוט נפלה לי הלסת מהג…

• 11 תגובות
    • 986 צפיות
  11. Started by harry,

יש לי שתי מחשבים, ואני רוצה להשתמש בשבילם באותו מסך, אותה מקלדת אותו עכבר ואותם רמקולים. שמעתי ממישהוא שיש סוויץ שיכול לעשות את המעבר בין המחשבים, השאלה אם מישהוא מכיר דבר כזה ואם כן איפה קונים?

• 1 תגובה
    • 986 צפיות
  12. היי, אבי גר בארה"ב ואני רוצה להזמין לו מחשב שאני ארכיב למענו. רציתי לבקש המלצות לעוד אתרים טובים וזולים לקנות מהם כדוגמאת newegg. אודה מאד לממליצים ולמשתפים תודה מראש רום

• 1 תגובה
    • 986 צפיות
  13. Started by FireandicE,

אני בוגר! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

14. Started by Ewingum,

http://www.tekforums.co.uk/posts.php?threadId=8414

• 3 תגובות
    • 986 צפיות
  15. ;D ברוח החג, נפגשנו היום בצהריים חמישה חבר'ה מהיחידה לקצת אוכל טוב. עבדכם הנאמן... כפי שהינכם רואים, בשר פרגיות שלט לכל אורך הדרך, סחטיין על התיבול של אביו של אשרם, המארח. 8) ואל השולחן הערוך מכל טוב...

• 13 תגובות
    • 985 צפיות
  16. אוקיי אז למי שלא יודע DOTA הוא המשחקון הכי משוחק בCUSTOM GAME של משחק האסטרטגיה הכי טוב בכל הזמנים : Warcraft III ולא בקיצור:defense of the ancients ולעוד מידע: http://en.wikipedia.org/wiki/Defense_of_the_Ancients#_note-starpg1 ולכל מי שלא שיחק עדיין ב WARCRAFT III פשוט לא יודע מה הוא הפסיד , אין משחק אחד שקרוב להשתוות אליו חוץ מSC אבל הגרפיקה של WC מנצחת בגדול וגם SC היה 5 שנים קודם

• 4 תגובות
    • 985 צפיות
  17. Started by J0n1,

אני מתלבט בין כמה ארנקים שאני רוצה להזמין מEBAY (שני צדדים) וד.א, מישהו יכול להסביר לי איך אני כותב את הכתובת שלי בצורה הטובה ביותר? אני גר בבנין אז אני לא יודע איך לכתוב את מס' הבנין והדירה שהוא יבין... אשמח אם תביאו לי דוגמא.. סתם תמציאו כתובת תודה!

• 7 תגובות
    • 985 צפיות
  18. http://motobike.co.il [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 985 צפיות
  19. Started by nineball,

היה פה ת'רד אחד כזה בעבר, הגיע הזמן לעוד אחד ;D מה לדעתכם הפרסומת הטובה ביותר שקיימת כרגע, שמצליחה להעביר מה שהיא מנסה? לדעתי, בלי שום ספק, אלו הפרסומות של Ubisoft למשחק Rayman Raving Rabbids (כל הסדרה.) לדוגמה- תורכם

• 8 תגובות
    • 985 צפיות
  20. Started by card,

שלום הפעם אני מחפש אתר, לא תוכנה.. כיוון שאין פורום "אתרים", אז אני עדיין משתמש בפורום הזה.. אתם מכירים אתר שניתן להוריד ממנו מגוון כמה שיותר גדול של ebooks? תודה רבה card

• 2 תגובות
    • 985 צפיות
  21. Started by benor,

התחלתי מדן בצפון והגעתי עד איזור מישור החוף בנתניה. השביל הזה הוא אחד הדברים המדהימים אני באמת מאחל לכל אחד שילך לעשות אותו. כמה רגעים מהשביל: [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 985 צפיות
  22. http://www.telecode.co.il/ShowNews.asp?Cat=7&Id=205 :'(

• 4 תגובות
    • 985 צפיות
  23. Started by NuNaTaK,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3856664,00.html לא רק שהכתבת טועה, היא עוד מפילה את האשמה על מי שצודק. רמת העיתונות בארץ ירדה לשפל חדש.

• 3 תגובות
    • 985 צפיות
  24. Started by ymss69,

כחלק בשנה א' בלימודי תואר ראשון במסלול שיווק וטכנולוגיות עסקיות התבקשתי לפתוח עמוד בפייסבוק ולנסות למתג מחדש מוצר שכשל בארץ או לחילופין לא שווק מעולם בארץ, לאחר דיונים פה והתלבטויות נבחר המותג ואיו של סוני, עברנו בהצטיינות את השלב הראשון במשימה, כרגע אנחנו בשלב השני שמטרתו להביא כמה שיותר לייקים עד יום ראשון הקרוב. על מנת שיהיה לכולנו מה לחפש שם ולא רק לעשות לייק צירפתי דירוגים של מעבדים וכרטיסי מסך לניידים שיהיה מה להציץ, צירפנו גם בן אדם מהתחום שישתדל לעזור לכולם ברכישת המחשב נייד הבא שלהם. הלינק הוא זה, תודה מראש לכל העוזרים http://www.facebook.com/pages/bhr-t-hzb-slk-Sony-Vaio/161413237231079?v=app_4949752878

• 3 תגובות
    • 985 צפיות
  25. Started by Judas Iscariot,

האם יש מדינה/מדינות בעולם ללא חוב לאומי?

• 1 תגובה
    • 985 צפיות

דיונים חדשים בפורומים