עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by redead,

עברתי מסניף אחד לסניף אחר של בנק לאומי ובמקום לעשות לי אותו הכרטיס מסטרקארד מולטי של לאומי עשו לי כרטיס לאומי סטודנט פשוט.. בנתיים אני ישאר איתו כי אין לי צורך בזמן הקרוב בכרטיס בינלאומי אבל חשבתי לעצמי אם יש כרטיס אחר שניתן לעשות אולי שלא קשור לבנק? יש איזה כרטיס מומלץ?

• 6 תגובות
    • 674 צפיות
  2. פתחתי חשבון ואימתתי את הכרטיס אשראי בעזרת הקוד! עכשיו אני לא מבין איך להטעין את החשבון בכסף יש אפשרות add founds(אם אני לא טועה) אבל שם מופיעה לי אפשרות לעשות את זה רק מבנק בארה"ב מה אפשר לעשות? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 943 צפיות
  3. כמה צריכה לעלות תשתית של 1.5 במחיר הכי טוב שHOT יתנו לי?

4. Started by !elad!,

מישהו יודע עם אתר שמפרסם קישורים ותכנים להורדה באתר עצמו אך הקישורים לא נמצאים על השרת שלהם אז הוא נחשב לחוקי? כלומר למי שלא הבין, נגיד שאני פותח אתר להורדות משחקים וכו' בהורדות ישירות/אימיול והקישורים שאני מפרסם הם לא על האתר שלי אלא על שרתים כמו RS וFF ,האם האתר שלי חוקי למהדרין ולא יהיה סכנה לעסק עם בתי משפט בעתיד?

• 6 תגובות
    • 825 צפיות
  5. כי נראה לי שהכתה שלי היא הכתה היחידה במדינה שעשתה את זה. בחיים לא שמעתי על זה.

• 6 תגובות
    • 992 צפיות
  6. Started by pure perfection,

מה קורה ?? תגידו יש תוכנה שמשנה את הקול בסלולרי ?? כאילו משנה את הקול תוך כדי שיחה ?? תודה

• 6 תגובות
    • 3.9k צפיות
  7. ממ יש לי גיטרה אקוסטית שאני מנגן עליה ואין לי ממש מקום בחדר וחשבתי על לתלות אותה על הקיר.. יש למישהו רעיונות איך?או יודע איפה אפשר לקנות "מתלה" לגיטרה שמתברג לקיר או משהו כזה? תודה :]

8. Started by Lost Spirit,

טוב השאלה די ברורה, הבנתי גם שכל מחזור מקבל נייד חדש, כלומר את הדגם הכי חדש מאותה הסידרה. אז, מישהו מוכן לספר איזה מקבלים? תודה.

• 6 תגובות
    • 925 צפיות
  9. השאלה בכותרת

• 6 תגובות
    • 858 צפיות
  10. מדובר בגורת פיטבול בת 10 חודשים, עד עכשיו היא קיבלה פרו פאק ואני רוצה להחליף למשהו יותר איכותי.... תודה מראש לעונים.

• 6 תגובות
    • 3.2k צפיות
  11. שלום לכולם, שמעתי משהוא בחדשות על שביתה במחוז הצפון, השאלה היא - האם זה מחר ולמי (אירגון המורים...?) בתודה.

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  12. Started by nir007,

שלום.. האמת אני לא יודע אם זה מתאים לכאן אבל בכל אופן אם לא אני השמח אם תעבירו את זה למקום המתאים. אוקיי אז ככה: אני רוצה להקים עסק שקשור במחשבים (אני לא מתכוון לחנות מחשבים) אלהה אני מתכוון אולי יותר בשפות תיכנות/אבטחת אינטרנט. השמח לעצות..

• 6 תגובות
    • 913 צפיות
  13. Started by MotherShip,

אז אחרי שוויתרתי נכון לעכשיו על קניית מחשב חדש למרות כל התכנונים, והתחלתי ללמוד נהיגה, ואני חוסך בכל הכוח לאוטו הגעתי למסקנה שנכון לעכשיו אופניים יכולות להתאים לי מאוד, אני נוסע המון במוניות למרחים של 5~10 קילומטרים, ואם אני אחליף את הנסיעות האלה באופניים שיעלו בסביבות ה1000 ש"ח אז אחרי כמה חודשים ה1000 ש"ח האלה יחזרו אליי+ זה יותר בריא+ החוויה הרבה יותר כיפית מנסיעה במונית עם כל האנשים והנהג ששומע מזרחית ...... אז לעניין - בעקרון הבנתי שרצוי בתקציב כזה לקחת יד שניה, השאלה עד כמה זה משתלם ? מהו אחוז המחיר של יד שניה בהשוואה לקניה הראשונית? אם מדובר באופניים שנקנו ב6000 ש"ח ועכשיו נמכרות באלף אז כן זה מאוד מאוד שווה, אבל אם זה אופניים שנקנו ב1500 ונמכרות ב1000 אז אני אעדיף…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by elerock,

יש לי כמה שאלות בנושא כי לא יצא לי להזמין מחו"ל עדיין. האם האתר הזה בטוח? ראיתי שם נעלים במחירי ריצפה יחסית לארץ,זה מחיר שלא כולל משלוח ולא את המכס בארץ..בכמה המחיר ישתנה אם נניח שהנעל עולה 500 ש"ח? תודה לעונים:] אם יש עוד משהו שאני צירך לדעת לפני שאני נכנס לעסק הזה אשמח לשמוע

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. שלום לככם זונרים! במסגרת שיעורי אנגלית בכיתה י' אמר לנו המורה שאני צריכים להכין עבודה אשר תהיה בעלת משמעות בציון הבגרות. הוא החליט שהנושא לעבודות יהיה החלל וניתן יהיה להציג אותן בדרכים שונות. אני, ThePorscher ועוד מישהי התארגנו כקבוצה והחלטנו שנעשה את העבודה בנושא נאסא, החקר בעבר, בעתיד וכו'... בגלל נסיון עבר שהיה לי עם עריכת ווידאו חובבנית הצעתי שנעשה זאת כסרט\מצגת ווידאו וכך נוכל לעשות עבודה יפה וגם לשלב סרטי קולנוע בנושא החלל. לאט לאט התברר שאנחנו לא הולכים לכתוב כאן מאמרים מדעיים מדוייקים או פרטים מדוייקים מספיק ונשאר לנו רק את הסרט עצמו כדבר מיוחד ושונה להאחז בו. את הטקסטים סיכמנו ממאמרים קצרים ועמומים באתר של נאסא וגם הרבה המצאנו, תמונות מרחבי האינטרנט, מוזיקה מהמ…

• 6 תגובות
    • 883 צפיות
  16. כאחד שלא מחזיק בביתו מקלט טלוויזיה, אני קצת בבעיה. אבל בשביל מה יש אינטרנט? האם יש אתר כלשהו ( עדיף ישראלי כדי שהסטרימינג יהיה מהיר) המאפשר צפייה ישירה במשחקי האולימפידה, ובטקס הפתיחה בפרט. תודה.

• 6 תגובות
    • 784 צפיות
  17. Started by shloosh,

היום הפעם הראשונה שאני רואה את התוכנית. אחת המעניינות והצודקות שראיתי. איך איך אפשר לראות את הסינגפורים הקטנים שבאו לכאן, בעידן ההיי-טק המשגשג בישראל, למדו מאיתנו את השיטה והלכו ויישמו אותה שם. בסוף תראו איפה אנחנו גמרנו, ואיפה הם. זה לא שאני אומר שהכל שם טוב,הרי לילדים שם אין בכלל ילדות לפי מה שאמרו בתוכנית. אך מה הכוונה לילדות? מכות עם ערסים ברחובות? לזו הכוונה? אני בטוח שהילדים שם מאוד שמחים עם מחשבי העל שלהם... חחחחח. מדינה ללא פשע,נקייה ומסודרת, מערכת שילטון חזקה ויציבה! ממש לראות ולקנא!

• 6 תגובות
    • 965 צפיות
  18. Started by LazyBurger,

אני לא הייתי בטוח אם לפרסם את זה כאן או ב"כללי" , במיוחד בגלל שאין לכותרת תקציב אבל מקווה שתסלחו על זה ותמשיכו עם הנושא למישהו יש המלצה? כי עם KPS או INVORY אני לא מתעסק.

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  19. Started by davidz,

מישהו יודע מה קרה לחנות המחשבים למיר lamir.co.il ???

• 6 תגובות
    • 667 צפיות
  20. מהיום: מטבע חדש של 2 שקלים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3480259,00.html לדעתי זה דיי דפוק... מיותר, עכשיו לא נדע איך להבדיל בין אמיתי למזוייף - כמו שהיה עם ה 10 ש"ח. עדיף היו עושים מטבע 99 אגורות מה דעתכם?

• 6 תגובות
    • 716 צפיות
  21. משהו בסגנון של וואלה מפות (שאני בוחר מנקודה לנקודה)

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by GTX MAN_,

:itschy: זה יכול להגיע ל 100 מטר או יותר WTF? ממפולת של הר או משהו? מישהו יודע על זה יותר ?

• 6 תגובות
    • 678 צפיות
  23. Started by H.I.V,

ראיתי אותו ומאוד אהבתי מה דעתכם?

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  24. היי! אני מחפש בדיוק לנות מקלדת חדשה וחשבתי על משהו מוזר: אם לסינים יש אלפי אותיות בא"ב שלהם, אילו אותיות צרובות במקלדות שלהם?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Shasoosh,

סרט חדש עם מעט מאוד קצוות חוט ברשת בנוגע לשם של הסרט ומה מסתתר מאחוריו http://imdb.com/title/tt1060277/ http://www.1-18-08.com הטריילר נראה חזק

• 6 תגובות
    • 814 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.