עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Liran3331,

קצת ישן אבל עדיין משעשע מאוד (0:39)

2. Started by ליאן ל,

אנחנו3 בנות רוצות לעשות משהו מיוחד אקסטרים אבל לא יקר שיתאים לשלוש באיזור שרון מרכז הצעות?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by karajii,

היי, אני מתכוון להזמין מחר מחשב לפי מפרט שסייעתם לי להרכיב לפני כמה ימים. למרות שאני בכלל מת"א, אני שוקל להזמין מ-IQPC בגלל המחירים הזולים. מאחר שמעולם לא ביקרתי בחנות, רציתי לדעת האם פרט למחירים, IQPC גם אמינים (חלקים מקוריים, הרכבה איכותית וכו') והאם הם מספקים שירות טוב גם לאחר הרכישה במקרה הצורך (תיקון תקלות, מימוש אחריות וכו')? (אני לא מעוניין ליפול לאיזו חנות דמויית Ivory מהם ברחתי כמו אש...) אגב, חרשתי את הפורומים ויש המון אזכורים של IQPC, אבל מעט מאוד כאלה שמתייחסים ל"חויית הקנייה" ושביעות הרצון. בקיצור, אשמח אם מי שהתנסה ורכש ב-iqpc מחשב מורכב יזרוק כמה מילים - לחיוב או לשלילה. תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Chevy,

Student cuts off penis and tongue after drinking hallucinogenic tea http://www.ananova.com/news/story/sm_822069.html :o :o אאוץ !!! כואב ביותר...

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  5. התוכנית רצה בין השעות אחת עשרה לחצות יש את פינת האלקטרוניקה, בה מושמעים טראקים חביבים בתחום הפרוגרסיב וההארד טראנס (הרוב ממוסחר, אבל עדיין.. חביב). גיליתי ת'תוכנית מאחת שמירות הלילה שהיו לי ביחידה ולדעתי יש לה פוטנציאל רב... רק חבל שאלעד מתלהב מכל טראק שהוא משמיע (גם אם הוא בכלל לא משו) והשילובים ממוצעים ומטה, אבל עדיין... יש פוטנציאל. התוכנית העבירה לי די בסבבה את מרבית משמירות הלילה שהיו לי ביחידה... שווה נסיון. כמו כן, יש לתחנה פורום לא בכתובת - http://www.skateboard.co.il/sitehelp/users/forum.asp?id=6594 בו ניתן לצ'וטט על תכני התחנה וכמו כן, אחת לכמה זמן מפרסמים שם את ה Tracklist של אמבטיית קצב.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. סתם רציתי לדעת ומהן המדיות עם תוחלת החיים הגבוהה ביותר?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  7. כל החלק מזכוכית התפוצץ, נשאר רק החלק של ההברגה והוא לא מסתובב.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שבוע טוב לכולם http://www.newegg.com חבר טס מחר לניו יורק,ואני רוצה לבצע הזמנה באתר ושישלחו את הפריטים לכתובת שלו. הוא יהיה שם שבוע,אז ככה שאני לא יודע אם זה יגיע בזמן הרצוי. יש פה מישהו שהזמין מישם ? אני מזמין מעבד I5 760 ,ולוח אם GA P55A-UD3. יוצא לי על שניהם 1084.לגבי זיכרונות אני לא סגור לבנתיים מאיפה לרכוש. אשמח לקבל תשובה בהקדם.תודה והמשך שבוע מהנה!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. איך אני מבטל בפייסבוק את השאלה אלו מילים מופיעות שאני שולח הודעה פרטית?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Alexkmr,

אני רוצה להוציא רישיון לטוסטוס 125 סמק. כבר התחלתי בתהליך, חתימת הרופא, ואופטומטריסט, ושבוע הבא אני יעשה תאוריה. כמה יעלה לי שיעור עם מורה באזור המרכז, וכמה שיעורים אני יצתרך לקחת? דבר נוסף, כמה כסף יעלה ביטוח :s05:

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by redead,

המחירים נראה סבבה ביותר.. איך הם מבחינת אמינות ? למישהו יש ניסיון איתם? תודה..

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Skeleton,

לשיקולכם! דיון קשה מחלוקת... יום טוב.

13. Started by CyberBot,

אחרי שנאלצתי למכור את הכלב... אני רוצה דגי נוי מה שאני רוצה זה לא דגי זהב או גופים מעפנים אני הולך לכיוון של ציקלדים עכשיו הבנתי שהם דורשים נפח רציני של מים השאלה שלי מה המינימום של המינימום של נפח שאני יכול להחזיק ציקליד(אולי שניים אפילו שלושה) פשוט ויפה כמובן?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. SATA משולב עם מתח ומפוצל בצד אחד כבל מתח לSATA עם חיבור מיני+זווית לניידים מפצל מיוחד לכבל מתח

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by radioactive,

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Chamuelm,

כן, אני יודע שזה לא קשור, אבל פירסמתי בפורום קונסולות ואחרי יומיים אף אחד לא ענה, ופורום COD אפילו יותר מת... אז מה עדיף בהנחה שאני משחק בעיקר COD במולטי? לאיזה קונסולה יש קהילת COD יותר גדולה? איך קניית משחק משומש תשפיע על המולטי? (ספציפית לCOD) הבנתי שלPS3 אין הגבלה איזורית על משחקים... ואם בכל זאת XBOX, לקנות NTSC או PAL? כמה עולים משחקים? איפה? ואם אני אחבר את הקונסולה לטלויזיה ישנה CRT , זה אפשרי? זה משפיע איכשהו? כל פיסת מידע מעניינת תעזור תודה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by miaoo673,

http://www.youtube.com/watch?v=98qmflLdOpI שתפו בעוד, אם אתם מכירים.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Tanya,

היי. זה קשור למחשבים אז יכול להיות שמישהו פה נתקל בסרטון הזה.... מדובר על סרטון לא ארוך במיוחד שבו מראים את תוכנת הפוטושופ יוצרת מין איש קטן כזה... ואז כשהתוכנה רוצה למחוק אותו, האיש נלחם בכל כוחותיו לחמוק מהסימן של העכבר... התוכנה מנסה לבצע פעולות על מנת למחוק אותו והוא מוצא פעלולים לברוח מזה וכ'ו... אחד הסירטונים האדירים שיש... לצערי אני לא מוצאת. מישהו מכיר? עריכה: חיפוש קטן ביוטיוב ומצאתי לבד אני ראיתי את הגרסא הזאת בתוספת מוזיקה מגניבה שממש הוסיפה...

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  19. אוקי,שלום לכם קהילת HWzone,או לפחות כל מי שנכנס לפה. אז בואו נתחיל בהסבר קטן ,מה בעצם אני רוצה ממכם? חברי הפורום דנו מס' פעמים על השאלה הבאה : "למה אין לHWzone שרת קולי (Ventrilo ,Teamspeak וכדומה) שבו הם יוכלו לדבר בשעות הפנאי ,לשחק בו במשחקי רשת ובכלל לדבר ולהכיר אחד את השני?" אז התשובה היא כמובן : אף אחד לא הרים את הכפפה בכדי להקים דבר כזה. ופה נכנס הדיון הזה .. לדעתי צריך דבר כזה קהילה קולית או במילים אחרות ,שרת בתוכנה מסויימת שנוכל להפגש שם ולדבר ולהכיר אחד את השני. כחלק מהשרת הקולי שלנו נוכל להקים חדרים לכל משחקי הרשת ולכל המטרות והכוונות כגון : משחקי רשת ,חדר רדיו,חדר מוזיקה,לובי וכו'. אז מה הן האפשרויות שלנו? מס' תוכנות עומדות לרשותינו: התוכנה הראשו…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום!!! יש לי להגיש עבודה במחשבים השבוע ויש כמה שאלות בנוגע לזיכרון של המחשב בבקשה ממכם עזרו לי דחחחוווווףףף!!!! הנה השאלות: 1. באיזה זיכרון נמצאת תוכנה שמותקנת במחשב (כדוגמת Word) כאשר היא אינה פעילה ? 2. לאיזה זיכרון נטענת התוכנה כאשר משתמש מפעיל אותה ? 3. למה מעבד לא יכול לבצע תוכנה ישירות מדיסק קשיח ? 4. באיזה זיכרון נמצא המסמך כאשר המחשב מכובה ? 5. באיזה זיכרון נמצא מסמך כאשר המשתמש עורך אותו ? 6. משה רוצה לשפר את הביצועים של המחשב שלו. לצורך כך הוא רוצה להגדיל את הזיכרון של המחשב. באיזה סוג זיכרון מדובר ? נמק. 7. מהם היתרונות של דיסק קשיח ביחס לתקליטור CD-R ? מהם היתרונות של CD-R ביחס לדיסק קשיח ? 8. באיזה מקרים נעדיף להשתמש ב-CD-R , ובאיזה מקרים נעדי…

21. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

i saw in NJ this movie and my freind says the movie isnt in israel yet! some info about the movie: http://www.irobotmovie.com/

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by yotamoo,

אנשים אחרי שנה במגמת מחשבים שזה מה 8) שעשיתי הגעתי לתוצאות טובות יותר מכל החברים שלי, אבל אני לא יודע אם הן טובות בכללי... פרסמו את התוצאות שלכם (אם זה מתאים לפורום הזה ) בכל מקרה שלי הן: 2 קטן, 20 בינוני ו-72 גדול

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  23. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

טוב גלשתי קצת ברשת ומצאתי משהו מעניין שיעניין פה אנשים ;D האתר חסוי אז קבלו העלתי את זה לשרת של וואלה http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=guest.file.view&path=200409090054083765&id=200409290043514104&user=tommyw תראו את ההכי שמאלי אם האות G זה רק אני או שזה ביודום :lol: הלינק תוקן תראו עכשיו

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by evman007,

סתם רציתי משהו מקורי... מה דעתכם על הניק החדש? אני EVMAN007 במקור...

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by ConRoe X Fire,

http://www.nescapades.com/gameroom.htm ועוד תוספת קטנה, חדר של מפיץ פיראטי:

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.