כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,544 דיונים בפורום זה
-
הי,מישהו יכול לעזור לי עם השאלה הבאה: Let F(u,v) be the Fourier transform of an M x N image f(x,y). Let g(x,y) be an image of dimensions (2 M) x (2 N) whose Fourier transform G(u,v) is defined as follows: What does the image g(x,y) look like in terms of f(x,y)? התשובה שלי: g(x,y)=0.25f(x/2,y/2) זה נכון? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ערב טוב, אני צריך לרכוש 8 גלגלים של סקייטבורד- איפה יש חנויות באיזור חיפה . תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי לפני כמעט שנה (11 חודשים בערך) סטיק מדגם extreme 3D pro מKSP. רשמתי אותו אצל לוגיטק והכל, והוא היה אחלה סטיק בזמן האחרון, לעומת זאת, האלכסונים ב hat switch פשוט שבקו. כתוב על האריזה שיש לי אחריות מוגבלת על החומרה לשנה. האם אני יכול לקבל תיקון של זה? ואיפה? חיפשתי בכל מקום, ולא ממש הצלחתי להבין מה מגיע לי ומה לא. אם מישהו יודע, אשמח שיכתוב. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
NVIDIA, ATI, GIGABYTE, THERMALTEK וכו..
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלומות חבריה, אני מניח שהיו כמה מכם שנתקלו במקצו"ע הנ"ל, שעה בשבוע שהיא בעצם בול כמו תאוריה, רק שהיא לא עוזרת להשיג רשיון (י"א). אני למדתי השנה חינוך תעבורתי והיו לנו בערך שני בחנים ועוד איזה שני מבחנים, בכולם יש לי בערך 70 - לא באמת אכפת לי, זה לא מופיע בשום מקום בבגרות וגם ככה אני אלמד את זה כאשר אני אגש לתאוריה. הבעיה היא המבחן "האחרון". מועד א' שלו היה בזמן שהייתי בניתוח. מועד ב' שלו היה בזמן שהייתה לי מתכונת במדעי המחשב(קצת יותר חשוב). מועד ג' שלו היה בזמן שהייתה לי בגרות בתנ"ך. ועכשיו היה מועד ק"ז שלו, ולא הייתי, בגלל שפשוט לא זכרתי שיש אותו. אותו מורה לחינוך תעבורתי התקשר היום לביתי, איים עם הדברים הרגילים שאני לא אהיה זכאי לתעודת בגרות בגלל זה ידה ידה ידה…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי הרבה מאוד חיפוש באינטרנט אני פשוט לא מצליח למצוא תמונה טובה ויותר חשוב גדולה של האוטו האהוב עלי.. כמו שהבנתם זה אלפא רומאו... אז בבקשה אם למישהו יש תמונה כזאת ...או שתיהיו ממש נחמדים ותחפשו לי ותישימו בפורום אני יהיה הבן אדם הכי מאושר בעולם.. רק בקשה קטנה.. שהתמונה תיהיה גדולה..לפחות 1280 * 1024 תודה רבה!!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום נרשמתי ל RAPIDSHARE ואין לי כול כך מושג אך אני מוצא קבצים ומוריד למי שיש עצות אני אודה לו מאוד יואב
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
סתם משהו חמוד שראיתי לא מזמן אלף-בית/ אפרים סידון שלום כיתה א' ושלום המורה, שלום לחשבון ושלום לתורה. ולך התלמיד החדש, הטרי, מוגש מילון החינוך העברי. אלף-בית שראוי כי תפנים ותזכור, כי אם התחלת ללמוד - גם כדאי שתגמור. אולר ואלה, אפילו אקדח, את כל אלה לבית הספר תקח. בריונות, בהמיות ובורות בגדול בזכותן בחצר בית הספר תמשול. ג - גניבה מילקוט, כסף, עט או תפוח היד סוחבת והתיק פתוח. ד - דמי-חסות, זו תורה וזוהי שכרה - כי בלי דמי חסות, תגיע דקירה. ה - הריון. או-קיי, תלמידים, אל בהלה, הילדה שאנסתם עברה ה-פלה. ו - ועדות, ויכוחים, עימות. יש אלימות! אז יש אלימות... ז - זונה. שם תואר בכל פנייה או משפט, הולך טוב עם בן - והולך טוב עם בת. ח - חינוך. נכון, הוא בבת עיננו - אבל אין לו מקום ב…
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המלצות לטיולים מפי אשת האווירון... http://www.youtube.com/watch?v=zw-aTRuD3Pw
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אנחנו עובדים במשרד די קטן, שנמצאים בו כ15 מחשבים ובצמוד למשרד יש לנו חוות שרתים. לפי מדידית קרינה שנעשתה אצלינו לפני כשבועיים רמת הקרינה הינה גבוהה מאוד מהרגיל. בנוסף, המשרד שלנו נמצא בקומה "אטומה" כלומר אין לנו שום חלון מתוך המשרד שיוצא החוצה. השאלה היא האם יש עילה לקבילה בגין שהייה ממושכת במשרד שבו הקרינה כה גבוהה? האם יש עילה לקבילה על כך שאנחנו עושים לילות(ויושנים) במקום שאין בו חלון ( במקרה ויש שריפה אפשר להתקע בפנים ובלה בלה בלה ...)? תודה^
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום חברים, גוגל שולח את העכבישים שלו וסורק אתר ומאנדקס ומכניס את האתר לcache שלו בזמנים אקראיים. לפחות ככה הבנתי..... גוגל אינדקס את האתר שלי לא טוב.....בתיאור האתר description הוא לקח מלל שנמצא בindex.html שאני בכלל לא רוצה. הרי בכל עמוד באתר כתבתי description אחר ומילות מפתח אחרות כדי שלא יהיו כפילויות. עשיתי כמה שינויים ואני רוצה לקרוא לעכבישים של גוגל שיבואו לאנדקס את האתר שלי שוב. השאלה שלי היא, האם מישהו יודע על אפליקציה או תוכנה כזו שקוראת לגוגל לבוא לסרוק את האתר שלי לאחר שינויים של seo.?? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחר שהגעתי למסקנה שעליי לשדרג את המחשב הקודם שלי (AMD X2 6000), בהתחלה חשבתי כי אתפשר והייתי על סף רכישת I5 או לחלופין פנום 4 ליבות. לפני יומיים ראיתי מודעה בTRADE ZONE באתר, של בחור שמוכר מעבד I930 +זיכורונות, PATRIOT DDR3 1600 6 GIGA. לאחר שיחה עם הבחור, הוא הסכים למכור לי את המעבד והזיכרונות ב-1450. לאחר מכן הלכתי לרכוש את שאר חלקי המחשב, קניתי לוח X58 של חברת ג'יגה בייט, ללוח יש את כל הפיצ'רים החדשים, דגם הלוח - ga-ax58-ud3r הלוח עלה -1080 כמו כן בנוסף קניתי מארז CM690 PRO II PLUS ב-450 קניתי ספק כוח של SEASONIC 620W ב-360 וקירור למעבד, arctic cooling xtreme ב-160 (בסופו של דבר הקירור התברר כנפילה). דיסקים קשיחים + כונן אופטי + כרטיס מסך הועברו מהמחשב הישן. …
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חמישי הבא אני נוסע לחוף ניצנים (מופע ה-20 של אינפקטד), רציתי לדעת עם יש פה מישהו שגר באזור ויודע מאיזו עיר המונית לחוף ניצנים תעלה לי פחות? מתחנת הרכבת באשדוד או תחנת הרכבת מאשקלון? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום. קניתי זיכרונות מסוג KINGSTON KVR800D2N6/2G בתאריך 13/07/2009 מהחנות BHA .(מס' הזמנה 119) המחיר הייה בזמנו הכי זול בזאפ.הזמנה דרך האינטרנט הלכה חלק.והמשלוח הייה בזמן. בתאריך 15/01/2010 התקלקלו לי הזכרונות.כמובן שהזיכרונות עדיין באחריות. ניסיתי ליצור קשר עם החנות באמצעות הטלפון המופיע באתר(במשך כמה ימים והרבה פעמים ביום) אך הם לא ענו אפילו פעם אחת. שלחתי אימייל אליהם ולא קיבלתי מענה. השאלה שלי מה אני יכול לעשות בשביל להחליף את הזכרונות/לממש אחריות?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מי שמכיר כמובן, אני מנסה להזמין מלון דרך שם ואני לא מבין למה האפשרויות היחידות בכתובת תשלום זה או ארה"ב או קנדה.. ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם חברה ... מישהו מכיר את המכשיר או התנסה במכשיר? אני מאוד מעונין כי זה זול מאוד מאשר ללכת למרפאה לשלם הון תועפות ....
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה להבין משהו בנוגע לתכשיטים מכסף. היה לי בעבר שרשת מכסף היה כתוב על זה 925, אבל השרשרת לא השחירה בכלל. כעבור כמה זמן החלפתי אותה בתוספת תשלום לשרשרת יותר יפה, גם שם היה כתוב 925, והיא כן השחירה, ומשחירה. משהו יכול להסביר לי למה שרשרת אחת כן השחירה ושרשרת שנייה לא השחירה? - אני פשוט רוצה לקנות טליון של סמל השלום http://cgi.ebay.com/Peace-Sign-925-Sterling-Silver-Pendant-15-16_W0QQitemZ380158840294QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item58833b8de6&_trksid=p3286.c0.m14 והייתי רוצה לדעת אם זה ישחיר כן או לא. ואם זה בטוח בכלל לרכוש דברים כאלה באייבי
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
-
יש לי מסמך Acrobat גדול ואני רוצה להמיר אותו לקובץ של Word... some1?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
העבירו לי את התראד מאקטואליה אבל בכל זאת אני לא אוהב להשאר חייב ... מה יש נכון שזה לא קשור אבל בכל זאת ממש אני שיכור מרוב שימחה ;D כי בוקה לקחה שוב DALE BOCA
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חג שבועות שמח לכל בית ישראל בכלל וקהילת HWZone בפרט! תהנו מכל העוגות גבינה שיש כי זה טעים ולכבוד החג -> שמנמן מקפץ מגבינה:
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-