כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,689 דיונים בפורום זה
-
צריך ידע מוקדם כגי להירשם לקורסים? חייב תעודת בגרות? והשאלה הכי חשובה אם אני מתחת לגיל 18 אפשר להירשם לשם?
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שמשנה קול שהוקלט ממיקרופון, לשנות את הקול לכל מיני קולות, לעשות אוו יותר רובוטי, המטרה היא להכנת ג'ינגל כלשהו.... אני אקליט את עצמי ואערוך את הקול שהוקלט... תודה, Aviko
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום לכולם, לקראת החגים נתקלתי בהרבה מבצעים במחלקת הבשמים. אני רוצה לקנות לעצמי בושם. אבל אני מבולבל מכל המבצעים, יש אתר שמשווה בין כל המבצעים שיש? או מישהו יודע איפה יש מבצע משתלם במיוחד? ודבר שני , על איזה בושם אתם ממליצים(אל תמליצו על רושאס, זה בושם לערסים) אני מחפש משהו אלגנטי במחיר שפוי של עד 200 ש"ח. תודה לכל העונים, וחג שמח לכולנו
-
- 26 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי כמה פרטים אם אפשר על יחידת "ממר"ם" של הצבא [אם ככה כותבים את זה] לפי מה שאומרים זאת יחידה מובחרת של מחשבים או משהו כזה. אם אפשר קצת פרטים, ומה עושים שם, ומה צריך כדי להכנס לשם. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחר מתכונת בהיסטוריה ב.. יש למישהו כמה סיכומים שאני יוכל לקרוא?
-
- 9 תגובות
- 838 צפיות
-
-
יש לי שאלה מי שהוא מכיר אתר בארץ שמוכרים ?זיכרונות כי לא מצאתי !1060MHZ CL4 הוא למה אין בארץ?
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
-
טוב אז בעיקרון כשעושים מוד למחשב ובמיוחד החלון צריך מידי פעם לנקות את החלקים מאבק בשביל האסטטיקה ספרו כיצד אתם מנקים את המחשב שלכם וכיצד נימעים מחשמל סטטי וכו' (במיוחד המתלית היא ממש מקום מושלם לאגירת חשמל סטטי) קיצר עוד סתם דיון שיכול לענין ולהביא להוספת מידע לאנשים SNOW
-
- 33 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי אנשים לי ולחבריי נוצר דיון אם נגיד אני לא עובד כרגע ויש לי מילואים קרביים של 20+ יום משלמים לי על זה או לא?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום לכולם. אני יודע שמי שמקבל בחלק האנגלית בפסיכומטרי ציון 134 ומעלה יש לו פטור מאנגלית. האם נכונה השמועה שמי שמקבל ציון 130 ומעלה וציון כולל בפסיכומטרי של מעל 650 זכאי גם הוא לפטור (רלוונטי למי שקיבל בחלק האנגלית 130-133 כמובן)? אם הנתונים משתנים בין המוסדות האקדמאים, אולי מישהו יכול לתת לי תשובה לגבי אונ' חיפה לפחות. תודה מראש.
-
- 22 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
-
קבלו את Eminem - No Love (Explicit Version) ft. Lil Wayne ולמי שלא מכיר: Haddaway - What Is Love
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיים דבר כזה ? אני לא מוצא משהו איכותי (בבקשה משהו מהיכרות אישית לא מגוגל !).
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משחק בכיכובו של ניית'ן דרייק בעלות של 9,000 דולר, Dead Space שעולה 750 דולר ומשחק טטריס שנמכר במיליון דולר: בואו לגלות מה הם פריטי האספנים המפתיעים ביותר בכל דור של קונסולות משחק משנות השמונים ועד היום הם לא בהכרח המשחקים הטובים ביותר בכל הזמנים, סביר אפילו שעל חלקם רובכם לא שמעתם, אבל אם יש לכם אחד מהם בבית – יושב לכם בארון אוצר בלום. הפעם אנחנו הולכים לדבר על המשחקים היקרים והנדירים ביותר של מרבית הקונסולות הפופולאריות, שרק ברי מזל או אספנים משוגעים במיוחד זוכים להחזיק בידיים. PlayStation 3 לפלייסטישן 3 יש לנו את Uncharted 2: Fortune Hunter Edition, גרסת האספנים של משחק ההרפתקאות בכיכובו של ניית'ן דרייק נמכרת כיום במחיר שיכול להגיע ל-11,000 דולר לקו…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אהלן, יש לי בעית עקיצה ביד אני חושב שנעקצתי ע"י חרק מזן קטלני.. דוקר לי בכל היד ויש לי אדום בכל מיני אזורים וחבר שלי זיין לי תשכל על חרק שאחרי שהוא עוקץ אותך הוא משאיר ביצים בתוך העור ובתוך כמה שבועות מתחילים לבקוע הזחלים מתוך העור אנא תענו לי ברצינות . תודה
-
- 12 תגובות
- 977 צפיות
-
-
היסטוריית הגלישה ? אפשר כאילו לדעת באיזה אתרים גלשתי ? ( אצלי אומנם זו לא חוכמה - כאילו רוב האתרים ( עאלק רוב ) כל האתרים הם של סקס , אבל לך תדע :errrr: http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3281649,00.html http://startpanic.com/
-
- 25 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש מחשב מחנות נורמלית (לא Ivory ובעדיפות גם לא KSP). אני מאזור חדרה, לכן החנות יכולה להיות לכל הרחוק בצפון עד חיפה ולכל הרחוק בדרום עד גוש דן. אשמח להמלצה על חנויות מקצועיות וזולות בתחום אזור זה.
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
..כל הכיתוב ירד מן השפורפרת.. מה אתם אומרים, בטוח להשתמש בה? (רציני)
-
- 9 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אני מתגייס בקרוב ויש לי כתם לידה על הקרקפת.. (כן כן) עכשיו רק עם שיער ארוך מקדימה לא רואים את אותו כתם. עכשיו יש לי אישור מרופא עור שרשם לי " מומלץ לא לחשוך לשמש (את הכתם)" השאלה היא אם יש עוד משהו שאני יכול לעשות לפני הגיוס (ללכת לרופא צבאי הוא או משהו אחר) כדי שלא יגלחו לי את הראש.. או לבוא בגיוס ושם כבר העניין מסתדר. תודה מראש
-
- 22 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
נתנו לנו עבודת סיכום על מרכז הכובד. יש שאלה אחת שלא הצלחתי, עזרה בבקשה!!! דחוף! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
בעקבות התראד הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=270739.0 עברו מאז שנאבד לי כבר יותר מ-24 שעות, גם סגרתי את הקו שלא יוכלו להתקשר. עכשיו אין לי ברירה אלא לקנות פלאפון חדש, אני לקוח של חברת Orange. בשבילי אני צריך פלאפון שיש לו MP3 ועם מצלמה טובה בתקציב 3000+- וגם אח שלי צריך פלאפון חדש בתקציב 2000 +- עריכה: הגדלתי את התקציב, אני משלם בתשלומים+ביטוח.
-
- 8 תגובות
- 773 צפיות
-
-
חיפשתי באינטרנט ומצאתי רק את האתר הזה: BOLENAT בEBAY זה די יקר, משהו כמו 150+ לאחד של 2*1.5 . יש עוד מקומות שמוכרים שם מבחר גדול? אני צריך משהו כמו 2.1 על 1.7 מטר.
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
סיימתי קורס בבה"ד 20 והביאו לי צו הצבה (לא סיפוח) ל- רמת"ג פד"ם (ראש מדור תגבור פיקוד דרום). זה אומר שאני אשרת בפיקוד דרום עצמו או בבסיסים שתחת פיקודו ? תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 12.7k צפיות
-