כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,544 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה להוריד מידע מהאתר http://www.hattrick.org/, המידע צריך לרדת לקובץ ascii (טבלת אקסל למשל). האם יש תוכנה או כלי כלשהו שעוזר להוריד מידע מאתר באופן אוטומטי? אגב, אם מישהו מכיר דרך לעשות את זה דרך matlab אני מעדיף.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, שמי יעל ואני עבדתי במקום עבודה מסוים ללא תנאים שבו הייתי מקבלת שכר מינימום, זאת לאחר ותק של 12 שנים. ביקשתי העלאת סחר מהעביד שלי בעקבות הוותק שצברתי במהלך השנים, ומאחר שלא הייתה הסכמה לכך בחרתי להתפטר ללא פיצויים וללא שום דבר. האם מישהו מכם יכול לעזור לי לקבל את הפיצויים שמגיעים לי? האם יש כאן אנשים שמתמצאים בנושא? אשמח מאוד לעזרה!
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זו שאלה קצת מפגרת... אני יודע.. ואני יודע שיש מקומות בעולם שלא סוגרים אותו בכלל.... פשוט תמיד כשטסתי זה היה במהלך היום (הכי מאוחר ערב, סביבות 6-7) ואני בקרוב טס שוב וזה יהיה בלילה. אז.. סוגרים בכלל את הדיוטי פרי בארץ? ואם כן באיזה שעות הוא סגור? סתם לידע כללי... בפולין סוגרים את הדיוטי ב-10 בלילה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחר אני טס לגרמניה לתחרות בספורט שאני עוסק[(short-track)למי שמכיר] לייצג את ישראל אז תאחלו לי הרבה הרבה הרבה בהצלחה !!!
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקיי השאלה דיי מסובכת... אני רוצה לדעת האם באופן תאורתי... זה אפשרי לקחת דיסק עם סרט דיוידי להעתיק אותו למחשב לשים עליו כתוביות ולצרוב אותו בחזרה בתור קובץ דיוידי? אבא שלי נושא להונג קונג עוד מעט... סרט דיוידי לדוגמה lotr בין 5 ל10 דולר... בבקשה אל תסגרו :'( :'( את התרד אני רוצה לדעת... טוב?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
TT HEC ועוד אם אתם יכולים להביא לי........כי הייתה לי פדיחה שהלכתי להזמין מחשב (בסוף לא הזמנתי כי החליקם שאני רוצה לא היו במלאי והם צריכים להגיע). תודה.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
סך הכל בכל בדילים שיש היום בעיתון יש הנחה של איזה 500-1000 ש"ח, אם היו לוקחים חלק חלק ומחשבים מחיר זה היה יוצא יותר. יש עילה לבקש על מחשב ב10,000 (אולי קצת יותר) הנחה כזאת? ואם למישהו יש ניסיון... אשמח לשמוע. תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שלושה שירים על המחשב {ניסוח לא טוב...} שאני לא יודע את שמם ואת שם הזמר/אמן/להקה... הנה השירים. {אלה לא שירים מלאים, אז זה חוקי...} http://forums.ort.org.il/files/30/1759006/1135923.mp3 http://forums.ort.org.il/files/30/1759007/8167173.mp3 http://forums.ort.org.il/files/30/1759011/8013913.mp3 אשמח אם תעזרו לי למצוא את שם השיר + הזמר.... תודה מראש, יאיר
-
כמה לדעתכם שווה המפרט הבא (יד 2) מעבד: AMD 4600X2 לוח:GAMA69VMS2 זיכרון: 2 ג'יגה 800 צורב: SATA LG DVD X 18 דיסק קשיח: 250GB SEAGATE כ. מסך: GF8500GT 512 MB מארז פשוט וספק 450 עם 3 שנים אחריות המחשב הוא 9 חודשים (המוכר רוצה לקנות נייד)
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה אתם חושבים על הבדיחה שלהם היום? עכשיו בשידור ב7800 שקל מחשב שעולה 2000 שקל... מעבד כפול הליבה המתקדם! E2160 וואו כן כן, 1024KB קאש... תאמינו או לא!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קטע קטן שכתבתי. אני בן 14, ניגנתי שנה עם מורה ולא היה לי כוח אליו אז החלטתי לעזוב, אני מנגן יצירות קלילות והחלטתי לנסות גם כן. בגלל שעזבתי אחרי זמן קצר אני עוד לא ממש יודע לנגן ב2 ידיים אז זה הכי קרוב שהגעתי. ביקורות בונות יתקבלו בברכה. http://youtube.com/watch?v=he9S_dNq34Q
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איפה אתם ממליצים לקנות מחשב (ייעוד בעיקרו למשחקים), בנתניה או בסביבתה הקרובה. כיוון שאני גר בנתניה, אני לא מעוניין להתחיל ליסוע רחוק. אני מחפש חנות עם שירות אדיב, מקצועי ושעומדת מאחורי האחריות שהיא נותנת. בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קיבלתי לא מזמן 2 מכתבים (שנשלחו בהפרש של 3 ימים אחד מהשני) על הסרת המועמדות שלי מחיל המודיעין... אני לא יודע איך זה קרה, אבל בכל מקרה, קרה דבר כזה למישהו פעם והוא הצליח איכשהו לקבל זימון למיון שוב? אני שוקל להתקשר ולבקש שיבחנו אותי לשחקים (כתוב לי "נמצאו מועמדים מתאימים יותר" על שחקים, ולפי מה שהבנתי זה לא אמור להיות כתוב עד שאני עושה את המבחנים הראשוניים לפחות... ולא זימנו אותי למבחנים הראשוניים לשחקים =/)
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. הכנה להריון: בהריון הראשון - הולכים באדיקות לשיעורי ההכנה ללידה. בהריון השני - לא עושים כלום כי זוכרים עוד מהראשון וממילא זה לא עבד. בהריון השלישי - מבקשים אפידורל כבר מהחודש השמיני. 2. בגדי הריון: בהריון הראשון - מקפידים על לבישת בגדי הריון למן הרגע שמגיעה הבשורה החיובית. בהריון השני - לובשים את הבגדים הרגילים כל עוד אפשר. בהריון השלישי - בגדי ההריון הם הבגדים הרגילים. 3. שמות: בהריון הראשון - סורקים בקפידה את כל ספרי השמות. בהריון השני - מישהו צריך להיקרא ע"ש דודה פרידה המנוחה, לא? בהריון השלישי - עוצמים עיניים, פותחים ספר שמות אקראי והיכן שנופלת האצבע - זה השם. 4. זמן איכות: לאחר הולדת הילד הראשון - מפנים זמן סתם להביט על יופיו (או יופייה) המשגע. לאחר הולדת הילד השנ…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו אולי יודע את הסיבה לכך שמקלדת נומרית נראית כך: 9 8 7 6 5 4 3 2 1 ומקלדת של טלפון סטנדרטי נראית כך: 3 2 1 6 5 4 9 8 7 (נתעלם כרגע מהמקשים הנוספים כולל הספרה "0") * השאלה אולי תיראה לכם קטנונית אבל אותי זה מעניין!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה קיבלתי הצעה מבזק בינלאומי לשלם להם לספק+תשתית בזק של 5 מגה על 500 העלאה במחיר של 160 בחודש כרגע אני משלם 80 תשתית ו60 ספק HOT+012 ל1.5/500 , מחיר שערוריתי איך ההצעה שקיבלתי ? אטרקטיבית? לא להשוות למה שאני עכשיו אלא בכללי תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פנו אלי אנשים שאני אבנה אתר לציון אזשהו אירוע. האתר צריך לכלול 5-6 עמודים ולהכיל בתוכו הרבה מאוד תמונות. בהתחלה חשבתי ללכת על אחסון יקר, אבל אחרי זה חשבתי שאולי אפשר פשוט לפתוח איזה אתר ב GEOCITIES(אין פה הגבלה לפרסומות או לדומיין). את התמונות לדחוף ל IMAGESHACK ולסגור עניין. מה אתם אומרים? אפשרי? וכמה מזומנים צריך לקחת על עבודה כזאת? לבנות כמה עמודים ב HTML ולהעלות הכל לשרתים... תודה RJ
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אוקיי אז ככה אני וידידה שלי החלטנו ללכת לעשות צניחה חופשית עכשיו אין לי מושג על זה כלום איפה אני מתחיל? כמה זה יעלה לי? איפה זה בכלל? איפה יותר טוב איפה פחות? כל מידע שאתם יודעים יעזור לי תודה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
משהו יודע למה הטראקר של-TPB לא עובד??
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם שימוש במחשב כיס במבחן הפסיכומטרי---מותר או אסור?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול אותכם איזה עוד אתרי חומרה אתם מכירם ??
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כן..שלום אם אתם יכולים בבקשה להיא לי כתובות אתרים של קנית חלקי מחשב..?!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-