עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by n_aviv1,

ברצינות, פורום משוב יכול להיות מאוד יעיל... אם יש תקלה, כולם ירוצו לדווח בפורום הזה ואם כבר עניתם, כולם יוכלו להיכנס ולהתעדכן... עוד הצעה לשיפור היא לשים את השדות של ההתחברות (שם משתמש וסיסמה) גם בעמוד הראשי של הפורטל כי זה מעצבן שאם אני רוצה להגיב על כתבה ואני לא מחובר אני צריך להתחבר מהחלון הזה או מהפורומים...

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Spiritus,

שתיהיה תמונה בגודל בינוני ... אני ממש צריך את זה דחוף, ואני לא מוצא. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by R0ck,

בימים משביזים אלו, למוזיקה איכותית חשיבות רבה מבחינתי. להלן אחד הקטעים שמצאתי לנכון לחלוק עמכם, בתקווה שתאהבו. http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=353B16C75E379D4D

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. איך משיגים קופון של גוגל adwords בחינם? :s05:

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. מדובר בשיר בסגנון אירי כזה עם קצב של שירים אירים. בשיר מופיעה זמרת שאין לי מושג מה השם שלה, שיער שחור ארוך, הבמה עגולה והקליפ כולו בחושך, ויש רקדנים בבמה וכל הקליפ מתרחש בבמה העגולה. למישהו יש מושג מה השם של הקליפ, של הזמרת?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by hichkock,

זו שאלה קצת מפגרת... אני יודע.. ואני יודע שיש מקומות בעולם שלא סוגרים אותו בכלל.... פשוט תמיד כשטסתי זה היה במהלך היום (הכי מאוחר ערב, סביבות 6-7) ואני בקרוב טס שוב וזה יהיה בלילה. אז.. סוגרים בכלל את הדיוטי פרי בארץ? ואם כן באיזה שעות הוא סגור? סתם לידע כללי... בפולין סוגרים את הדיוטי ב-10 בלילה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. סך הכל בכל בדילים שיש היום בעיתון יש הנחה של איזה 500-1000 ש"ח, אם היו לוקחים חלק חלק ומחשבים מחיר זה היה יוצא יותר. יש עילה לבקש על מחשב ב10,000 (אולי קצת יותר) הנחה כזאת? ואם למישהו יש ניסיון... אשמח לשמוע. תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by BIGmaMA,

זוכרים את המשפטים שהיו נותנים לכם לנתח , שהייתם צריכים לשים מושא,נושא וכו'........ S V O M P T ת.זמן ת.מקום באיזה אופן מושא פועל נושא אז אני צריך לדעת מזה Adj ו Adjverb ומתי ואיפה שמים אותם במשפט.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Shortboarder,

מבקש עזרה אם מישהו יכול לתת לי לינק לאתר שנותן לי לקצר כתובת של אתר שבניתי(הכתובת ממש ארוכה). ??? תודה מראש.

10. Started by Svensk.il,

כשמזמינים דרך האינטרנט ובוחרים באופציית המשלוח - מה לעזאזל אני אמור לבחור?! נגיד ואני מעוניין לשלם במזומן לשליח... אני יכול לבחור במשלוח עם שליח שעולה 39 ש"ח ואז בהמשך ההזמנה לסמן תשלום במזומן לשליח יש אופציה שעולה 49 ש"ח שזה משלוח עם שליח ותשלום מזומן לשליח (מה הקטע? זה אותו דבר כמו המשלוח עם 10 שקל פחות) ויש אופציה של 69 ש"ח שזה משלוח עם שליח רק אחרי הרכבת המחשב... לא הבנתי - אם אני ממילא משלם 79 ש"ח על הרכבה ובדיקת מאמץ, אז למה אני צריך גם לשלם יותר על משלוח?? או שזה בכלל לא לזה? Somebody help :s05:

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by SuBeX,

אני מחפש גורי דוברמן להשתתפות בסרטון. מדובר ביום צילומים אחד. למי שחושש, לא, לא מדובר באיזה משהו לא חוקי כמו קרבות כלבים, או דברים חולניים אחרים זה חשוב מאוד ודחוף מאוד ואודה לכל אחד שיוכל לעזור לי או להכווין אותי לאנשים שיש להם גורי דוברמן... תודה מראש על העזרה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by 3emi,

בכרום תלכו לכל עמוד אינטרנט תעשו קליק ימני ואז inspect element ואז תלכו ל TAB console תעשו פייסט לטקסט הזה ותלחצו אנטר מומלץ לנסות בעמוד הראשי של HWZONE javascript:(function(){function c(){var e=document.createElement("link");e.setAttribute("type","text/css");e.setAttribute("rel","stylesheet");e.setAttribute("href",f);e.setAttribute("class",l);document.body.appendChild(e)}function h(){var e=document.getElementsByClassName(l);for(var t=0;t<e.length;t++){document.body.removeChild(e[t])}}function p(){var e=document.createElement("div");e.setAttribute("class",a);document.body.appendChild(e);setTimeout(function(){document.body.removeChild(e)},100)}function d(e){return{hei…

13. http://www.maccabi-health.co.il/SIP_STORAGE/files/3/3423.pdf דף 41, סעיף 40. בברכה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. אנשים! אתם מכירים אתרים שמשלמים כסף על צפייה בפרסומות שהן שולחות למייל? האם מישהו קיבל כסף? בבקשה תגובות.....

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום אני רוצה להביא זכרון מארה"ב אני אצטרך לשלם עליו מכס או מע"מ?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  16. חבר מתכנן להשקיע בבורסה ולהרוויח כסף ממניות אבל אין לו מושג בדברים האלה והוא לא יודע אם זה משתלם בסופו של דבר, אז הוא פנה אליי לשאול חברים לגבי מכללות או קורסים מומלצים ומהירים שהוא יכול לעבור ולדעת הרבה מישהו מכיר מוסדות או מרצים ספציפיים או שיטות לימוד (ספרים?) מומלצים? תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  17. מאחורי הקלעים של עסקת הענק: אינטל חושפת את המודל העסקי מול NVIDIA ונתוני ייצור חדשיםלכתבה

18. Started by ychig,

שלום, קבלתי אזהרה בgmail, לגבי פעילות מחיבור חשוד: http://i.imgur.com/w2QbC.png אין אימות אם החיבור מדפדפן POP3, וכו' כל שאר החיבורים הם מאייפי ללא תוספת הbezeqint.net, וסוג הגישה מוגדר כBrowser. החיבור הזה יכול להיות שלי? ??? תודה

19. Started by _Amaterasu_,

[h=2]ג'יימס ברט, שעוקב אחר התפתחות הניסויים בבינה המלאכותית ברחבי העולם, שואל אם עוד מישהו מזהה פה בעיה שהמין האנושי עוד יצטער עליה. הפנטזיות המסעירות על הבינה המלאכותית עלולות להסתיים דווקא בחיסול האנושות[/h] http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3618585,00.html#addcommentfrm

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. Started by EasyPooper,

כותרת ;D תודה מראש לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Tomerico,

אוקיי השאלה דיי מסובכת... אני רוצה לדעת האם באופן תאורתי... זה אפשרי לקחת דיסק עם סרט דיוידי להעתיק אותו למחשב לשים עליו כתוביות ולצרוב אותו בחזרה בתור קובץ דיוידי? אבא שלי נושא להונג קונג עוד מעט... סרט דיוידי לדוגמה lotr בין 5 ל10 דולר... בבקשה אל תסגרו :'( :'( את התרד אני רוצה לדעת... טוב?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Liran -,

אז ככה אני צריך קצת עזרה, מצטער על הבורות, אבל אולי מישהו מוכן להסביר לי מה ההבדל בין אוטומט סופי דטרמניסטי לאוטומט רגיל ?! עוד משהו, יש לי שאלה שאני לא ממש מצליח, אשמח אם תעזרו לי בדרך לפתרון .. "בנה אוטומט סופי דטרמניסטי עבור השפה L מעל הא"ב {a,b}, L = a^i b^j a^k i, j, k >0 i זוגי .. (j+k) אי-זוגי .. תודה רבה מראש לירן.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. טוב אז מי שמנוי במעריב, בטח מקבל מדי פעם פרוספקטים או דפים או כל מיני דברים כאלה, שמוכרים שם לפעמים גם מחשבים. אז הפעם החלטתי לברר קצת פרטים... ההצעה היא בגדול לפנטיום 4 1.8 או 2.0 עם "לוח אם P-4 מקורי" ועוד כל מיני פרטים... בכל מקרה החלטתי להתקשר אליהם והבורות שלהם בנושא פשוט מעצבנת!!! בקשר למעבד, רציתי לברר אם זה מבוסס NorthWood או Willimate, כי לא היה רשום A, ואם זה היה NW הם בטח לא היו מציינים את זה,, שאלה הגיונית לחלוטין, והתגובה שלו הייתה: בהתחלה הוא לא הבין על מה אני מדבר, אחרי זה שפישטתי לו את זה (הליבה הישנה או החדשה) הוא התקיף אותי ואמר "לא יודע, רוצה תקנה מחשב, לא רוצה אל תקנה", כאילו אני עושה לו טובה... אחרי זה החלטתי לשאול אותו על הלוח, שאלתי אותו איזה לוח, ו…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Re_Boot,

שלום לכולם וערב טוב, אז ככה אני מתכוון להרשם לבית הספר הולץ בתל אביב ויש לי כמה שאלות אשמח אם תענו לי אליהם 1)האם קשה להתקבל לבית הספר? 2)איך הרמה של בית הספר? גם מבחינה לימודית וגם חברתית 3)איך הצוות מורים שם? 4)ברגע שאני מסיים ללמוד עד יב אני יכול להשאר יג ויד? תודה מראש לכולם ד"א לכול אלו שעכשיו יבואו ויגידו שבית ספר צבאי זה חרא וכ'ו וכו' בבקשה על תטרחו להגיב כאן

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by ccc,

המקרה בחקירה - מי שקרא - שידע שזה לא נראה טוב הפקידה שמסרה את החבילה גמגמה וסירבה לעזור, היא מיהרה לנתק, ונשמעה חשודה מאוד כאילו ידעה שעלו עליה. פרטים בהמשך ואפשר לנעול בינתיים.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.