כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,650 דיונים בפורום זה
-
ראיתי עכשיו כתבה על נבחרת ההוקי של ישראל ונזכרתי שהיה לי מן חלום ביסודי-תחילת חטיבה לשחק בקבוצה של הוקי קרח.. היתי משחק הוקי רחוב עם רולר...וכשהיו הזדמנויות היתי נוסע להחליק בקרח במרכז שהיה ליד אצטדיון רמת-גן ואז המקום נשרף..וככה השגעון חלף לי בקיצור...אני גר בירושלים מישהו יודע פרטים על מקום שאפשר לשחק בו הוקי בסביבה? או במרכז? או משהו? תודה
-
- 6 תגובות
- 857 צפיות
-
-
"מיקרוסופט משיקה גירסה חדשה של Windows XP המיועדים ל-Tablet PC, מחשב נייד קל, בעל מסך מגע דק ועט מיוחד שמאפשרת למשתמש לכתוב במחשב בכתב ידו. מחשבי הלוח הראשונים יגיעו לישראל (בשלב זה ללא תמיכה בזיהוי כתב יד בעברית) בעוד שלושה חודשים. המחיר - בין 1,700 ל-2,400 דולר " -מתוך Ynet. לדעתי עוד 5-7 שנים זה יהיה באותה רמת פופולריות כמו המחשב הניידים בימינו. ישנו סרטון הדגמה טוב בעברית, שמראה את יכולותיו הנפלאות של המחשב. מתוך כנס של מייקרוסופט ישראל בסוף אוגוסט האחרון. להורדת הסרטון (50 מגה). שווה הורדה. (עריכה: התלבטתי בהתחלה אם לכתוב את ההודעה פה או בפורום ציוד הקפי. תחליטו אתם. אפשר להעביר במידת הצורך.)
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
הנה הפרק השני של הסיפור: the thing screamed: "who dares to enter my realm of condemned students ?" a2: "we are going to rid you the face of the earth, enjoy your last minutes in the land of the living, fried man! you foul creature" "your wig is not match for my baldspot! i shed my hairs all through the millenium, training and growing balder for this fight !", said the thing,"but, still i won´t give you the satisfaction to be bored to death by english grammer, i shell call upon my general the "Evil Rose..." all of a sudden the creature disappeared in smoke and the earth opened it´s mouth allowing the dreadful Evil Rose rise up from the ashes and acids of the scorched ear…
-
- 6 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אז ככה... החידה הולכת ככה... לפי התמונה... יש לכם שלושה בתים ושלושה בארות... עליכם לעביר מכל באר צינור לכל בית ככה שמכל באת יצאו שלושה צינורות... מותר למקם את הבתים ואת הבארות היכן שרוצים... אסור לעלות צינור על צינור... אני, כל האפשרויות שבדקתי תמיד נשאר לי צינור אחד שאי אפשר להעבירו לבית... את החידה שאל אותי הערבי המנקה בבצפר שלנו... הוא הבטיח לי פקט סיגריות אם אני יפתור לו ת'חידה.. והוא אמר שיש לה תשובה... אני יתחשבן איתכם אחרי זה תודה לעוזרים, ניאו. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 906 צפיות
-
-
צריך אתר של הסטטיסטיקות וסקרים כאלה ערציים של כל מיני דברים, כמה אנשים שומרים כשרות או לכמה אנשים יש מצלמות דיגיטליות, סתם דברים כאלה כלליים... יש לי ויכוח עם חבר ואני חייב להוכיח לו משהו... תודה מראש slim_shady
-
- 6 תגובות
- 792 צפיות
-
-
קצר, מצחיק, מגניב.. ;D http://planet.nana.co.il/bccdde/Movie1.swf
-
- 6 תגובות
- 628 צפיות
-
-
לא מצאתי אפילו בגוגל בנתיים :-\ מישהו יודע\ מכיר איזה אתרים שיש בהם את זה? תודה
-
- 6 תגובות
- 631 צפיות
-
-
מישהו אמר לי שבאתר הזה אוהבים ארנבים ואני די שרוף על ארנבים בעצמי..... :-[ אז חשבתי לעצמי, מה יכול להיות יותר טוב מלהציג את עצמי עם כמה תמונות נחמדות? אבל אני פשוט לא מצליח להבין, למה כשאני עושה חיפוש על ארנב אני מקבל מלא תוצאות עם ערנב. מה זה ערנב? למישהו פה יש שגיאות דפוס חמורות......
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
פשוט לא יאמן רוקי בלבואה ! Is back in business to kick some asses old school style http://vod.walla.co.il/?w=//1009317 אז מה אתם אומרים יצליח ? .... לי זה דווקא נראה דיי מעניין, יותר מסופרמן לפחות ושאר החרא הממוחזר שיוצא בזמן האחרון כדי לסחוט עוד כמה טיפות דולרים אחרונות
-
- 6 תגובות
- 692 צפיות
-
-
-
ממש יפה, אולי זה ישן, אבל נהנתי ורציתי לשתף אתכם.. אגב, מישהו מזהה את הטראק שמתחיל ב4:12? (בדיוק אחרי שנגן הכינור מסיים) בעיקרון זאת נעימה, אבל מאיזה טראק זה? :jump:
-
- 6 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום. היום גלשתי באתר הבא http://intel-core2-quad.formagroup.biz/buy.htm ובטעות ראיתי מחשב ונכנסתי לקבוץ זה מחשב ב8,500 אלף שקל אז שנכנסתי לחצתי בטעות הזמנה וישר יצאתי האם יחיבו אותי בכסף כי איך שלחצתי הזמנה יצאתי המהירות מהקישור. תודה
-
- 6 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אני מנסה לארגן איזה משחק עם עוד 20-25 איש, מישהו היה ורוצה לספר קצת חוויות משם? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אני מחפש חנות בת"א שיש בא הרבה נגנים שאפשר לנסות אותם ... אני לא מעוניין לקנות שם אני רק רוצה לדעת פיזית במכשירים ולראות איזה הכי נוח להפעלה המכשירים שצריכים להיות בחנות : iAudio X5 60GB ZEN VISION:M IRiver H340 תודה
-
- 6 תגובות
- 675 צפיות
-
-
-
שלום, אני מחפש עבודה כלשהי, לא מאומצת/אימוץ קל. חיפשתי בעיתונים והתקשרתי, חלקם לא היו כבר רלוונטיים, חלקם דרשו עוד משהו וחלקם שכחו לציין גיל.... קיצר עשיתי לפחות איזה 10 צילצולים ועדיין לא מוצא. מישהו יודע איפה אני יכול עוד למצוא?
-
- 6 תגובות
- 815 צפיות
-
-
יצא לי לראות בזמן האחרון כמה פרקים של הסידרה (שוב...), ובכול פרק מחדש ה"יועצת" הצליחה לעלות לי על העצבים עם ה"אתה רוצה לדבר על זה" כל משפט שני והגישה הפלצנית והמתנשאת שלה זה רק אני או שיש לה אתר רישמי שמחכה לגירסת העריכה הממוחשבת של הסידרה, שבה ימחקו אותה או יהרגו את הדמות אי שם בתחילת העונה הראשונה? (כמו האתר של ג'אג'א בנקס )
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, דבר ראשון, אם זה לא המקום המתאים אני מתנצל מראש. אני משתמש דיי ותיק ומוכר כאן בפורומים ואת ההודעה הזו החלטתי לכתוב בעילום שם מסיבות שמיד יתבהרו. לעניין: מערכת ה-TradeZone בגירסתה המחודשת והעדכנית שעלתה לאתר לא מכבר הביאה עמה שיפורים רבים שהופכים את חווית ה-Trade ליעילה הרבה יותר מבעבר. עם כל השיפורים הללו, נכלל גם דבר שאני (ואני מאמין שעוד משתמשים ותיקים) רואים בו חיסרון. אני מדבר כמובן על אפשרות הצבת התגובות. זה לא סוד שאחוז ניכר מאוכלוסיית אתר איכותי זה הינו (אין דרך ממלכתית לנסח את זה - אז אני לא אנסה) ילדים. כמי שביצע בעבר מכירות מוצלחות רבות באמצעות מערכת זו אני לא יכול שלא להתרעם על מה שקרה למערכת ה-TradeZone. ממערכת הוגנת ואיכותית שסייעה לי ולמשתמשים אח…
-
- 6 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אני רוצה להקליט מספר קלטות וידאו ישנות כדי שהן לא יהפכו לעפר, אבל הכרטיס טלויזיה שלי תומך רק בComponent. אז יש דבר כזה - מכשיר וידאו משולב DVD עם יציאת Component. הבעיה היא שאין איפה להשיג אותו יותר. לפחות לא מתחת ל1,000 ש"ח.. לא בזאפ, לא ביד2, לא בeBay, לא בAmazon, וכו'. מאוד מעצבן..
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כתבתי ספרים בעברית ב- Cisco CCNA ו- Ubuntu Linux אם יש דרישה, צורך בשוק לספרים כאלה? תודה רבה...
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שיהיה בהצלחה ושנזכה למקדש עוד בימנו הצו מתחיל מארבע וחצי לפנות בוקר ואני יודיע מתי יסתיים בהמשך אין לי את הדף לידי מי צם?
-
- 6 תגובות
- 851 צפיות
-
-
www.new7wonders.com/ ים המלח יכול להפוך לאחד משבעת פלאי עולם הטבע החדשים. צריך לבחור שבעה מועמדים, אבל בכל מקרה, תצביעו
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.haaretz.co.il/captain/spages/1117377.html ממליץ להתרחק עד שיוברר העניין. זהו השירשור בפורום התמיכה של HP: http://h30434.www3.hp.com/psg/board/message?board.id=lockups&thread.id=895&view=by_date_ascending&page=1
-
- 6 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אני לא מבין למה עשיתם דבר כזה? כבר אין על מה לעשות כתבות? הכל נשמע כמו בולשיט 1 גדול..
-
- 6 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אני מתלבט מה כדאי לי ללמוד לתואר ראשון - הנדסת מכונות ביו רפואה או חשמל ואלקטרוניקה העניין הוא שאני רוצה לעסוק בפיתוח של עזרים רפואיים דוגמת רובוטים קטנים שנכנסים לעמוד השדרה ומתקנים אותו... דברים בסגנון הגשתי כבר בטכניון בקשה לביו רפואה מקסימום אפשר לשנות... יום חמישי יום עיון בת"א ונראה כבר... בעקרון הבנתי שביו רפואה בתואר ראשון היא כללית מידי בהרבה נושאים הגם שאין ביקוש בשוק למהנדסי ביו רפואה בתואר ראשון. זה ממש בעייתי כי זה בעצם התואר המושלם בשבילי שכולל הכול - יכול להיות שזה החסרון שלו שזה כולל המון דברים אבל ברמה בסיסית בגלל זה חשבתי ללכת על מכונות או חשמל כתואר ראשון ואחר כך לתואר שני ביו רפואה. אני לא יודע מה עדיף כי האמת מכונות אני אוהב [רובוטיקה וכד'] אבל חשמל ז…
-
- 6 תגובות
- 10.2k צפיות
-