עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by xytkhi,

היי מאחר ופה בארץ החנויות חומדות לי את הממון בצורה אגרסיבית על כל צעד ושעל רציתי להזמין את הפריט [ בקר IDE TO SATA ] דרך אתר EBAY. פה בארץ מחיר הבקר 75- 120 ש"ח ודרך EBAY אני מביא אותו כולל משלוח בפחות מ 20 ש"ח ! כולל כבלים. השאלה שלי : אם אני מזמין והכל, אצטרך לשלם על זה מכס? או כל מס אחר שיעשוק אותי? לינק למוצר : http://cgi.ebay.com/IDE-TO-SATA-100-133-HDD-CD-DVD-Converter-Adapter-A091_W0QQitemZ230288977077QQihZ013QQcategoryZ41993QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem#ShippingPayment

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by composite,

www.lastprice.co.il אני רוצה להזמין משם מכונת גילוח, מכירה רגילה, והיא "קנייה חכמה" בזאפ. מישהו מכיר? אשמח לחוות דעת. תודה

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by slrr,

ציטוט: רבים העובדים על מסכים גדולים באופן קבוע נתקלים בבעיה: לעכבר הרגיל לוקח הרבה זמן לעבור מצד לצד של המסך, וגורם לעייפות וכאבים במפרק כאב היד. עכבר זה מאפשר באמצעות DPI מקסימלי גבוה במיוחד לעבוד בקלילות על מסכים גדולים ממש, כאילו היו מסכי 22 אינץ' רגילים. בזכות העכבר ניתן ממש לשחק (ולעבוד בצורה שוטפת, לערוך וידיאו, תמונות וכו') גם במסכים גדולים וליהנות גם שם מתגובה זריזה ומדויקת. אנחנו בדקנו אותו על מסך 42 אינץ" והתוצאות היו מעולות. זה רק אני או שגם אתם חושבים שאין שום קשר בין גודל המסך לעכבר??? מאיפה המחשב יודע או אכפת לו מה גודל המסך??? אולי אני לא מבין מהחיים שלי אבל פשוט זה נשמע לי מוזר......(אבל ממש מוזר)...

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by hck,

בשבוע שעבר הסידרה לא שודרה בגלל השידור החי של המופע לייב 8. עכשיו לפי התקציר של הפרק הבא (שישודר היום) שפורסם במדריך הערוצים שבYNET נראה לי שפיספסתי פרק. הפרק האחרון שראיתי היה שג'ק נלחם מתוך החנות ספורט, שבסיום הבחור שהיה איתו (אני לא טוב בשמות) נורה. עכשיו זה התקציר של הפרק הבא: אז פיספסתי איזה פרק שאולי שודר באמצע השבוע במקום המוצ"ש שעבר? ובכלל, בYNET כתוב שזה פרק 87, זה לא בא בעונות של 24 פרקים?, או שזה פרק 87 מהספירה של העונה הראשונה?

• 6 תגובות
    • 685 צפיות
  5. Started by evy,

אהלן,שאלה: איך מחזירים את הצ'אט הישן של פייסבוק ,? זה עכשיו הפך להיות צ'אט מעצבן...

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. שלום. היו כמה שירים בסרט "יחצ'ן המסיבות" שמאד אהבתי רציתי לישאול אם מישהו יכול להביא לי את רשימת שמות השירים שהיו בסרט *במיוחד השיר בו הגיבור (Van) רץ כדי להגיע לבחינה האחרונה בזמן, וגם השיר בסיום ליפני הכתוביות שVan פוגש את הבחורה בסוף, במסיבה, השיר מתחיל במילים "Helo helo..." Thanks ועם אנחנו כבר כאן, אז אולי גם תוכלו להמליץ לי על סרט בסיגנון דומה שאהבתם (קומדיה כמובן)

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by NETANELKOREN,

בס"ד שלום אני צריך לינק של השמיניה הפרק האחרון תודה

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  8. Started by NETANELKOREN,

שלום. אני צריך לינק לסדרה השמיניה הפרק האחרון

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  9. Started by liram21,

שלום לכולם, יש איזה מסעדה שאני עובד בה בעיר שלי וכולכם מכירים אותה אבל אני לא אנקוב בשמות. האם יש חוק מסויים שמתיר על מעביד להרחיק עובד מהעבודה + לבטל לו משמרות עד שתהיה שיחה עם המנהל האיזור ? כלומר אם הייתה אמורה להיות שיחה עם המנהל ביום שישי האחרון ולא היה וגם בראשון לא היה (כי המנהל האיזורי לא יכל) אז ביטלו לי את המשמרת שאמורה להיות היום בשלישי כי עדיין לא הייתתה לי שיחה .. האם זה חוקי ? בטענה שבמשמרת האחרונה שלי ביקשו ממנו לי לעשות XYZ ולא עשיתי (דבר שלא קרה). חשוב לציין שאני עובד בצורה חוקית לחלוטין יש לי פנקס עובד והחברה הזו היא בינלאומית.

10. Started by NETANELKOREN,

שלום. היום גלשתי באתר הבא http://intel-core2-quad.formagroup.biz/buy.htm ובטעות ראיתי מחשב ונכנסתי לקבוץ זה מחשב ב8,500 אלף שקל אז שנכנסתי לחצתי בטעות הזמנה וישר יצאתי האם יחיבו אותי בכסף כי איך שלחצתי הזמנה יצאתי המהירות מהקישור. תודה

11. Started by 00000,

לפני כמה חודשים פתחתי ת'רד עקב שמועה שהחברים בלהקה קשורים בדרך כלשהי לנאציזם, התגובות שללו את השמועה וחלקם הצדיקו את עצמם ע"י זה שחבר בלהקה נשוי לאשה חצי יהודיה. לא מזמן נודע לי שהלהקה משתמשת בסרטי תעמולה הנאצים בהופעותיהם. סרטי התעמולה הם של "לני ריפנשטאהל" (Leni Riefenstahl) שידועה מסרטי התעמולה הדוקומנטריים שיצרה למען המפלגה הנאצית. מעבר לכך הם מפגינים המון מיליטריזם בסרטונים שלהם ובהופעות. אני מחפש כרגע (וללא הצלחה), ביוגרפיות של חברי הלהקה כדי לראות צאצאים של מי הם היו וכיוצא בזה. אני אשמח אם תתרמו מקורות. מצאתי עוד איזה פוסט בבלוג כלשהו שמסביר על הסימבוליזציה והמסרים הסמויים: http://raumfahrer.wordpress.com/rammsteins-nazi-colors/ והלוגו ושאר הדברים אינם מש…

• 28 תגובות
    • 7.5k צפיות
  12. Started by dor123,

יש לי מגן ברקים GPT דגם SC9L, להגנה על החומרה של המחשב שלי, שאליו מחובר רב שקע עם הרמקולים, המודם והמדפסת שלי. יש בו שני נוריות: אחת ירוקה (ברקים) ומתחתיה אחת כתומה (הארקה). הנורית הכתומה של המגן מרבה (כבר מלתכילה) מדי פעם לשנות את בהירותה. אך היום גיליתי כי היא כמעט ואיננה מאירה ובנוסף, בהירותה משתנית במהירות. האם זה מרמז על תקלה במגן הברקים וכי יש צורך להחליפו?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  13. לפי שבועיים בערך רשמתי על זה שרכשתי מסך של Dell מהם ולפי ההמלצות עליהם אסור לקנות מהם. אז בהתחלה חשבתי ככה וכל השבועיים כל יומיים התקשרתי ושיגעתי אותם מתי זה נשלח וכדומה,ואמרו תוך מספר ימים. לאחר שבוע הם נתנו לי תירוץ שזה נשלח בחזרה למחסן בגלל פגם והם צריכים שוב לקבל את זה כבר התחלתי לחשוד וכבר תכננתי לבטל, אבל הנה היום פחות מ14 יום הגיע לי המסך בריא ושלם עם שליח UPS אז אצלי הם הוכיחו את עצמם במה שהם אמרו.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. נניח הרבה אנשים מתים בבתי חולים, אז אם נבטל את בתי החולים, אנשים לא ימותו!

• 8 תגובות
    • 800 צפיות
  15. שלחו לי מוצר מאיביי וקיבלתי קוד משלוח. שהקשתי אותו באתר של הUS POST קיבלתי: Label/Receipt Number: ************ Status: Electronic Shipping Info Received The U.S. Postal Service was electronically notified by the shipper on January 8, 2008 to expect your package for mailing. This does not indicate receipt by the USPS or the actual mailing date. Delivery status information will be provided if / when available. Information, if available, is updated every evening. Please check again later. לא הבנתי מה בדיוק הם אומרים לי.. עזרה? ??? תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Pierot,

האם אני אמור לקבל מוצרים נלווים לחלקים שונים במיפרט שלם, מלבד משחק לכרטיס מסך?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by MatanFrenkel,

אם אני פותח מכרז, ונניח נותן לו 48 שעות, המחיר הגבוהה ביותר שיציעו יהיה המחיר שאני יהיה מחויב למכור את העכבר תמורתו? זאת אומרת האם אני מחויב למכור אחרת יתנו לי באן או משהו?

18. Started by J0n1,

אין לנו כבלים בבית אבל אנחנו מחוברים דרך האנטנה של HOT (הטכנאי שלהם עשה את זה כי הוא ביטל את האנטנה הרגילה בשביל האינטרנט) כתוצאה מכך אנחנו קולטים עוד כמה ערוצים כמו הופ, ערוץ הודי וכו'. השאלה שלי היא האם במידה ואני ארכוש ממיר DDT אני אוכל להמשיך לקלוט את הערוצים האלו, או שהממירים שנמכרים בארץ נתמכים לקלוט רק את הערוצים החינמיים (2,10,1 וכו') וחסומים לערוצים אחרים. ולגבי ממיר ספציפי - KONKA KSDT-980 כתוב שהוא בעל יציאת HDMI ותומך בH.264 אבל מצד שני כתוב שהוא לא תומך בHD, מה קורה?

• 0 תגובות
    • 949 צפיות
  19. Started by J0n1,

קראתי פה ש: מה שהבנתי מהטקסט הוא שהמכשיר שאני רוצה להזמין שמידותיו הן 111.8 x 50/80 x 14.4 mm (נוקיה E75) פטור ממס ועלי לשלם רק מע"מ. אבל כשהסתכלתי באתר של מכס ישראל כתוב שצריך לשלם 33.4% אז מה צריך בעצם לעשות?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by Scorpion17,

למה כיום לא צריך להשתמש כבר בפד ? הפד זה רק בשביל הגלגלת של פעם או עוד דברים?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Kukishin,

שואלים בעבודה לאיפה להפקיד לי את הפנסיה.לא מבין בזה כלום. מישהו יכול להמליץ?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by MatanFrenkel,

אם היה לי אסתמה לפני מספר שנים והרופא משפחה שלי כתב לי שהתקף אחרון לפני שנתיים, זה יהיה סעיף כלשהו? או שיש סיכוי שזה יוריד לי פרופיל? ועם איזה פרופיל אפשר לבקש חריג קרבי?

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by ednri,

שלום. אני גר בפתח תקווה. יש לי כבר עשרות שנים אנטנה על הגג, שבעבר הייתה משמשת לקליטת שידורים אנלוגיים. עד לפני כשבועיים קלטתי עם האנטנה שידורים אנלוגיים, ופתאום זה הפסיק ולא יכולתי לראות כלום. קניתי היום ממיר בהום סנטר (של NEON) וחיברתי אליו את הכבל של האנטנה מהגג. סרקתי ערוצים, וכלום לא נמצא. לאחר מכן ניתקתי את הכבל של האנטנה על הגג וחיברתי את האנטנה הקטנה שהגיעה עם הממיר. הממיר ממוקם קרוב לחלון. סרקתי ערוצים וזה אכן מצא את 6 הערוצים, בנוסף לתחנות הרדיו. אבל הקליטה הייתה גרועה ביותר. כל הזמן השידור היה נקטע ומופסק, לפעמים זה רשם "אין אות" והשידור נפסק לגמרי, כל הזמן התמונה הייתה משובשת עם ריבועים. ניסיתי לשחק עם האנטנה ולשנות את המיקום שלה, ואף הוצאתי אותה מבעד לחלון. הק…

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  24. Started by EasyPooper,

שלום וחג שמח לכולם! עם קרבת החופש הגדול, התקופה בה יש הכי הרבה זמן פנוי בשנה החלטתי להתחיל לרוץ שוב לא על הליכון. השאלות שלי הן כאלה- על איזה משטח כדאי יותר לרוץ? באתר עולים על מדים כתוב שכהכנה ליום גיבוש סיירות עדיף לרוץ על משטח חולי ואילו ממדריך הכושר שמעתי שריצה על מדרכה עדיפה כי על מדרכה מקדם דחיסת העצם גבוהה יותר. (אם אפשר קישור לאיזה מאמר או משהו בסגנון) כמו כן האם עדיף לרוץ מרחק מסויים במסלול ישר עד כמה שאפר או לרוץ בסיבובים(500X10)? ולבסוף, מישהו מכיר איזה מקום נחמד לרוץ בו בדרום תל אביב, חוץ מחוף הים?

25. Started by yuraxp,

שלחתי קונסולה לתיקון בשירות דואר אקספרס,כלומר עם שליח,את זה עשיתי ביום שני,היום בדקתי באתר של רשות הדואר החבילה הגיע למוקד השליחים בראשון לציון ,ששמה נמצאת החנות,חנות נתפתחת בשעה 10,מה קורה עם השליח מגיע מוקדם יותר וזה סגור? הוא יתן בדואר את הפתק של דואר רשום כאילו? אשמח לדעת איך זה עובד במצב כזה.

• 0 תגובות
    • 690 צפיות

דיונים חדשים בפורומים