עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אסור להשאר אדישים העולם היה אדיש גם אז..... http://www.youtube.com/watch?v=Swukpgmuqr0 זה לא נצים לפני 60 שנה אלא לפני חודש בארצות הברית

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  2. אני רוצה להזמין: Apple iPhone SE 64GB בארץ הוא עולה הכי זול בזאפ 2670ש"ח. בEBAY הוא עולה 472$ כולל משלוח שזה 1820ש"ח. ההפרש קרוב ל800שקל שזה הרבה כסף אז השאלה היא כשהמכשיר מגיע לארץ האם הוא יגיע לדואר הרגיל? משלוח עד הבית? או למכס בנמל אשדוד שאני יצטרך לשלם עליו עוד אקסטרה כסף? ואם כן כמה... זה הקישור: http://www.ebay.com/itm/Apple-iPhone-SE-64GB-Factory-Unlocked-USA-Version-Apple-Warranty-BRAND-NEW-/152122849667?var=&hash=item236b3a7983:m:mnDYpOFo7y0MdBN5efMvO-A ועוד שאלה האם לא יהיה בעיה עם הסים והעברית הכל יהיה רגיל כמו שאני קונה בארץ? תודה רבה לעוזרים.

3. Started by Moty_p,

אני רוצה להזמין מוצר מ EBAY אבל אין משלוח לישראל חיפשתי אפשרות גם לקנות את המוצר מאתרים ואין משלוח לישראל למשהוא יש רעיון מה לעשות? אני רוצה לקנות את זה: http://cgi.ebay.com/Desert-Eagle-Semi-Full-Auto-Co2-Airsoft-Blowback-KWC-/120702216531 אין אפשרות לדבר אם המוכר להגיד לו שיעשה איזה טובה?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. אני מעוניין להזמין מוצר מאיביי (יוצא בערך 470$ אם משלוח), אבל מי שמוכר אותו לא מציע shipping insurance במשלוח לישראל. האם יש בעיה להזמין מוצר ללא ביטוח משלוח? סיכון כלשהו? תודה.

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by asi1998,

רציתי לדעת האם זה בטוח להזמין מחשב באינטרנט, וחברת tms בפרט..?

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  6. Started by dror6,

רוטר גובה כסף על שמוש בפרום שלו כסף על חשבון אלו שם בעלי הידע למה הוא לא משלם לאלו שכותבים לו לפורם או עונים לשאלות

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  7. http://finance.walla.co.il/?w=/3/1620579 ועוד כמה כתבות שקראתי לאחרונה שלפיהן מקצוע זה ניהיה "לא יציב" המצב באמת כזה גרוע? או שזה רק בארץ ככה?

• 67 תגובות
    • 7.5k צפיות
  8. Started by udicol,

ב- Ynet התפרסמה כתבה על הישראלי ברשת... סיכום ליום העצמאות... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2611133,00.html שימו לב לסעיף 9 , "ישראלי הוא זה שמוכר את ערכת המגן שלו ב- eBay." 11...

• 10 תגובות
    • 995 צפיות
  9. Started by Dark_Phantom,

מצאתי את זה באחד הפורומים בסבסנטר וחשבתי שזה די משעשע אז הבאתי לשיפוטכם

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אני מאוד מאוד מבולבל לגבי השירות הצבאי שיהיה לי,אין לי מושג מה לעשות,אולי פה יעזרו לי. פרסמתי פה בעבר לא מעט ט'ארדים,החל מזה שנכנסתי לכלא בבקו'ם,על זה שרציתי להיות עובר רס'ר,לעשות יומיות,לעבוד בין לבין לעזור להורים,וכל מיני דברים כאלה ואחרים. יש לי ת'ש 3,קצת בעיות בבית,אני מאמין שאני יכול לעלות את הת'ש שלי לת'ש 5 ולצאת בכלל מחייל המשטרה הצבאית,אבל אני יספר קודם את מה שהולך פחות או יותר. שיבצו אותי להיות מד'כ,בהתחלה הייתי מאוד עצבני לגבי השיבוץ הזה,לא שרציתי בכלל משהו אחר,העדפתי את האמת להיות בשיטור לעשות 11-3 עם המון אפטרים שיש לי ת'ש 3,אבל ניחא נתנו לי מד'כ שלטענת המפקדים זה תפקיד הרבה יותר ''איכותי'',האירוניה פה היא שבטירונות הייתי ממש ממש גרוע!,היינו במחלקה 52 חיילי…

• 12 תגובות
    • 5.7k צפיות
  11. Started by alonezer,

אז ככה, עברתי לאחרונה טסט על אופנוע וקיבלתי את הרישיון שלי. היום הייתי בשלושה פיצריות והשארתי פרטים ואמרו לי שיחזרו אלי שהבוס יהיה שם. לא נתנו לי שום פרטים על כמה כסף מקבלים לשעה ואם כל הטיפים הולכים אלי. אשמח אם מישהו עם ניסיון או ידע בעניין יגיב ויאמר אם כדאי ואם יש לו עוד מידע. תודה.

• 19 תגובות
    • 11.1k צפיות
  12. כרגע הייתי שם בכדי לקנות מוצר והחנות סגורה ! עומד ליידה שומר מהאבטחה העירונית ...אומר לי : "החנות בעיקול " ניסגרה ... אני שואל אותו אז מה התפקיד שלו שם בדיוק , הוא עונה לי מחשש של פגיעה\שריפת המקום ופגיעה פיזית במנהל החנות בקיצור להיזהר מהם נאמר לי ברמיזה עבה !!!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. http://halemo.net/edoar/0092/0005.html כמעט שבעים ושלוש אלף פאקינג שקל (60K קנס + 10K עורך דין + 2600 הוצאות משפט ) איזה כבד זה, תחשבו איזה מחשב הוא היה יכול להביא במחיר הזה

14. Started by דרייבל,

http://www.youtube.com/watch?v=6QKiXYhW-XU

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by Cha0stAlker,

מעוניין להיכנס לכושר לב ריאה מעולה בזמן קצר. אני 1.80 ושוקל 64 קילו. האם יש 'טכניקות' או 'שיטה', משהו שיעזור לי לייעל את ההיכנסות לכושר? כלומר, נניח שאני אתחיל לרוץ: ריצות מהירות לטווח קצר או איטיות לטווח רחוק? מה כדאי לאכול כדי להישאר אנרגטי? ריצה, אופניים, שחייה - האם מבין אלה יש אחד שיעזור לי להיכנס לכושר מהר יותר, או שכל עוד אני מזיע הכל בסדר, בלי תלות בסוג הכושר? אשמח לטיפים.

16. Started by co-oper,

שלום לכולם, לפני שנה עשינו שיפוצים ושמנו כמויות אדירות של חומרה במחסן. בעיקרון מדובר על הרבה זכרונות (עליהם כבר העליתי מודעת מכירה), פתילי קומקום, המון עכברים, מקלדות, איזה כמה מסכים תקינים, מדפסת והרבה כרטיסים ישנים. אני בספק אם אצליח למכור באינטרנט לכן אני מחפש חנות כלשהי, שקונה יד שניה. ממש כמו חנות בגדים שקונה יד שניה? כך שאוכל להגיע אליו ולמכור לו נגיד 10 פתילי קומקום (תמיד יש שימוש כאלה) בעשר שקל, כרטיס קול ב5 שקל, וכו'... ממש לעשות כמה עשרות שקלים מחומרה שבזמנו עלתה אלפי שקלים... סתם בשביל ההרגשה... מישהו מכיר חנות כזאת?? תודה.

• 12 תגובות
    • 823 צפיות
  17. Started by orenc17,

טוב אז ככה אני לא ישן בלילה לא נירדם לא יודע למה למישהו יש רעיון מה לעשות חופש מז***ן

• 93 תגובות
    • 4.1k צפיות
  18. Started by isotop6,

האם יש פה אפשרות בפורומים להירשם לנושא ככה שהוא ישלח הודעה למייל כאשר מישהו הגיב לנושא מסוים ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  19. Started by redead,

התחרות כרגע נורא גדולה בין החברות היות ויצא גם הממיר השלישי שמאפשר צפיה בחבילה הבסיסית בשביל תשלום חד פעמי של 400 שקל. כרגע אני HOT משלם שם משהו כמו 350 שקל כולל תשתית אינטרנט , מה שמייקר את החבילה כולכך זה כל הערוצי ספורט הפתוחים. השאלה שלי אם יש טעם לנסות לעבור לYES , ממה שהבנתי אפשר לקבל את הYES MAX HD במחיר אטרקטיבי.. מה בעיקרון עדיף הממיר HD של YES או של HOT ?

• 21 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. Started by eladbu,

שלום לכולם מחר נגמר לי ההתחיבות לבזק בינלאומי על 1.5 מגה אפלואד רגיל רציתי לדעת מה אתם ממליצים?להישאר אצלם ב 39.90 על 1.5 או לעבור חבר??

21. Started by approx,

להיתגייר (ככה רושמים את זה ? ( אני רוצה לדעת איך אני עושה את זה מה הם השלבים ? זה קשה לעשות את זה צריך לדעת איזה משהו מיוחד ? תודה

• 42 תגובות
    • 4.1k צפיות
  22. Started by musari,

http://s28.yousendit.com/d.aspx?id=11HF4FI12SMHE01C59LOK4P572

• 77 תגובות
    • 3.7k צפיות
  23. היה נחמד ונעים אבל נמאס לי,האתר מתחיל להשפיע עלי לרעה ולהגיב בפורומים כבר לא כיף כמו פעם... לכן אני עוזב את האתר ל-9 חודשים או יותר,שבמהלכם אני מתכוון להיכנס לאתר עוד פעם אחת בלבד בשביל להעלות(סוף-סוף) את המארז שלי לגלריה. רק בשביל לתת לכם תחושה של עוד: המארז שוקל כרגע 35ק"ג ללא המערכת בפנים,כולל בתוכו כ-12 מטרים של EL cable כחול,ושלושה חלונות עם חריטות לייזר(ו-13 פאנאפלויים ,80מ"מ). היו שלום אנשים... אל תשכחו אותי ...

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אורח PrototypE.rev.3
    Started by אורח PrototypE.rev.3,

Round I: [19:29] <ErrorFroz> i think i am getting hacked. my modem lights are flashing... [19:30] <SirGoblin> ErrorFroz: see all the cables behind your computer, rip them all out and you'll be fine [19:31] <ErrorFroz> but wont that make my computer shut down? [19:31] <SirGoblin> nope [19:31] <ErrorFroz> what are they for? [19:31] <SirGoblin> the modem [19:31] <Pissedoff> omg ... heh ... [19:32] <ErrorFroz> but i had them back there before i was on the internet [19:32] <Baugnesh> one good way to check for hackers is to goto run on start menu, click it and type winipcfg, then click release all and you'll get a t…

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  25. Started by Dr. n00b,

אנא סמנו את יוצא הדופן (התשובה בסוף העמוד, בפונט מוסתר): א. מלפפון ב. תפוז ג. אריאל שרון ד. קישוא ה. חציל תשובה: יוצא הדופן הוא ב', שכן תפוז הוא ממשפחת פירות ההדר, ואילו כל היתר שייכים למשפחת הדלועים.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.