עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. יש לי דוד שנוסע בקרוב (עוד שבועיים) לחול יש לי תקציב של 100 דולר מישהו מנסיון קנה אביזרים למחשב או כול מיני שטיות של מודינג ואביזרים למחשב בדיוטי פרי או שאין שם דברים כאלה?

• 6 תגובות
    • 830 צפיות
  3. Started by m0sh,

טוב חברה היום בלילה אני נוסע לאיביזה לתקופה ארוכה של חודשיים ! אם יהיו תקלות או שפשוט ימאס לי אני יחזור לפני אבל זה לא נראה לי יקרה... אז תשמרו על עצמכם ועצה שלי תקפצו לאיי מספר אחת בעולם

• 6 תגובות
    • 623 צפיות
  4. Started by ofer_mat,

http://www.tanksforsale.co.uk/BMP1/BMP1.htm http://www.tanksforsale.co.uk/T72/T72.htm האם אני שומע הצעות?!?? מה עוד אנשים האלה מוכרים...פשוט לא יאומן...

5. שלום אני מעוניין למכור חולצות דרך האתר שלי ורציתי לדעת כיצד אנשים יכולים להעביר לי כסף בשיטה הכי נוחה ובטוחה להם ולי נגיד לדוגמא לשלם בכרטיס אשראי ולהעביר את הכסף לחשבון שלי או להעביר את הכסף מחשבון לחשבון בבנק להפקיד כסף בבנק לחשבון שלי או משהו כזה

• 6 תגובות
    • 675 צפיות
    • 6 תגובות
    • 554 צפיות
  6. לא מצאתי את זה באתר של משקד החינוך...

• 6 תגובות
    • 698 צפיות
  7. אנשים יקרים, אם מישהו הזמין אי פעם מוצר מ-NewEgg או מ-ZipZoomFly והשתמש בשירות של מסטופ כדי להביא את המוצר לארץ אשמח אם יוכל לענות לי על השאלה הבאה: איך למען השם אמורים למלא את הפרטים כדי להזמין מהאתרים האלה? הם שניהם מבקשים כתובת לקוח שתהיה תואמת את כתובת החיוב של כרטיס האשראי. לא ניתן לעקוף את זה כי לפי מספר כרטיס האשראי ניתן לדעת לאן נשלח החשבון בעולם - ומכיוון שאני שולח למסטופ את המוצרים ולא אליי לישראל, הכתובת לא תואמת את כתובת החיוב בבנק של כרטיס האשראי שלי ולכן לא ייעבדו את הזמנתי. איך יוצאים מהפלונטר הזה למישהו יש מושג בבקשה + תחנונים. תודה לעונים. אם מישהו יכול להמליץ על אתר טוב בארה"ב (למחשבים כמובן) שלא עושה כזה כאב ראש - תבוא עליו הברכה.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by Wood-Elf,

בבקשה מחר יש לי מבחן. =( אני צריך עזרה בהרבה דברים. נוסחאות וייטה - לא הבנתי כל כך איך משתמשים בזה.. כלומר הבנתי אבל כל הזמן יוצאים לי שוב ושוב תוצאות הזויות.. אני מניח שאלו רק טעויות טיפשיות, "פלוס-מינוס", אבל אני רק רוצה להיות בטוח שהבנתי... יש לי משוואה ריבועית נתונה. (m-2)x^2 - (m+1)x + 9m-3 = 0 ab = (9m-3)/(m-2) a+b = (m+1)/(m-2) ואז נתון לי: 2a-3, 2b-3 - אלו הם התוצאות של משוואה ריבועית אחרת. "הרכב משוואה ריבועית מהתוצאות האלו.." ואז אני עושה: x^2 - (2a-3+2b-3)x + (2a-3)/(2b-3) "מפשט" את המשוואה, ומציב את הערכים של ה ab ו a+b? זה נכון הנ"ל? ועוד משהו - פרמטרים במשוואות ריבועיות. אני יודע איך לעשות את זה, אני יודע את כל הכללים, אבל אני …

• 6 תגובות
    • 666 צפיות
  9. היי שלום מישהו כאן במקרה רואה \ ראה החטא ועונשו בערוץ ביפ? עם קיציס ופרידמן. בכל מקרה, אני מחפש את שיר הפתיח של התוכנית, כל מה שידוע לי עליו הוא זה שהוא להקת רמסטיין, מישהו יכול להגיד לי מה שמו של השיר? תודה רבה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 4k צפיות
  10. Started by Tapeworm,

שלום לכולם, אני לא מוצא את לוח בחינות הבגרות באתר משרד החינוך אז אם מישהו יוכל להגיד לי בבקשה באיזו שעה הבגרות באזרחות מחר 23.06.05 אני אודה לו מאד. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  11. Started by PhP dUdE,

שלום חברה יש לי בעיה עם הסינים. יש פשוט יותר מדיי מהם וזה מתחיל לעצבן אותי. אני צריך עזרה בלתכנן רצח עם אבל זה צריך להיות מבצע סודי כבר אירגנתי כמה חברה, לוחמי הצבא הסרבי לשעבר ועכשיו אני צריך לארגן מקום סגור ודרכי תחבורה לסינים. עוד רעיונות יתקבלו בברכה. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 787 צפיות
  12. אני מצטער אם זה לא יצא לכם נכון אבל לי זה יצא נכון כל 20 הפעמים שניסיתי וכמה פעמים אפילו חשבתי על 2 מספרים וזה הוציא את שניהם.... :o http://www.zooloo.co.il/fun/magic/Hresults1.asp ואם אתם מצליחים לגלות איך זה עובד אז בבקשה תגיבו כי חבר שלי ואני התערבנו שזה קסם ואני אמרתי שזה משהו ממוחשב שפועל על איזה טריק...

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  13. קורות חיים - שם פרטי שם משפחה, יליד 1988 (16). תלמיד במכללת אורט ע"י האוניברסיטה. כישורים: אנגלית ברמה גבוהה מאוד (דיבור שוטף) עברית שפת אם הקלדה עיוורת באנגלית ועברית וידע במחשבים ברמת טכנאי. יישומים: אופיס מעבד תמלילים ומסד נתונים (וורד ואקסל) תכנות בשפת C, HTML וJavaScript-. להוסיף משהו / לשנות או לערוך? אם אני יכול אז להרחיב או לתמצת? לעצב את זה בצורה מיוחדת (מושקעת) בוורד או לשלוח כמו שזה, איזה דברים חשוב לציין? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. ניסיתי *123 אבך אומרים שהם לא פולים יום שישי > איך אני גורם לכך שלא ייתקשרו ממנו ?? מישהו נתקל בכזה מצב ?? PLZZ אני חייב עזרה דחוף !!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by yambtz,

למי שלא יודע יש ביום שישי LAN party שמארגנים האתר gamer.co.il וחברת שרתי המשחק OHC. רציתי לדעת מי פה בא לשם, מי מביא מחשב ואם במחשב הנ"ל נעשה מודינג. זה יכול להיות מחמד מאוד לראות במציאות את מה שאחרים עשו ולא תמונות שכולנו יודעים שלא מתקרבות לרמה של האמיתי. אני מביא את המחשב שלי, לפחות חלקים ממנו כי אני באמצע פרוייקט ופשוט לא נראה לי שהוא יהיה מוכן תוך כמה ימים. קיצר, מי עוד בא?

• 6 תגובות
    • 581 צפיות
  16. אני חובב די גדול של מנגה ואנימה אבל הייתי רוצה לדעת איזה עוד סרטים טובים יש חוץ מאלה שאני ראיתה. השמות הגדולים הם: GHOST IN TH SHELL (מי שלא ראה לא יודע מה הוא מפסיד) AKIRA הנסיכה מונונוקי VAMPIRE HUNTED D איזה עוד סרטים אתם מכירים וממליצים?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by darkman,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2937949,00.html לא לנסות בבית חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

• 6 תגובות
    • 672 צפיות
  18. Started by zgd,

מישה רואה פה? אני רואה הון אנימות-נארוטו, One piece,Lain,TriGun ועוד... איזה אתם רואים? ד"א לכל אלה שאינם יודעים מזה אנימה, זה פשוט סדרה של אנימציה יפנית....

• 6 תגובות
    • 897 צפיות
  19. אני מחפש עבודה לחופש וחשבתי אולי להעביר שיעורים פרטיים במטמתיקה אני עולה לי' (ציונים טובים - מגמה מדעית 90 במתמטיקה) כמה כדאי לבקש על כל שיעור פרטי ולאיזה גילאים בערך?

• 6 תגובות
    • 764 צפיות
  20. Started by ice2k,

HI everyone !! http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/barakri/album?.tok=ph5c0WBBzRFZ7eti&.dir=/1302&.src=ph i am right now in bolivia in the big city la paz - 3.6 km above sea level 8) , i published a new photo album in yahoo , all from bolivia and some pantanal in brazil , as usuall yahoo album is low resolution and highly compressed - but its still good - i hope you will enjoy it - this time many pictures from tghe jungels and swamps of the amazonas bolivian side - many nice macro photos if not so frandly animals insects and plants, well i survived that week in the jungels , i played with anacondas mistackly walk in a swamp with huge water cobra (all in the pictu…

• 6 תגובות
    • 721 צפיות
  21. Started by ETB,

עוד שבועיים יש לי שנתיים רשיון, ואני יצתרך לחדש את האגרה לרשיון של הרכב שלי, הנזק הוא אם אני לא טועה 350 שקל. בטחלס לא ניצלתי את הרישיון בכלל, גם בגלל הצבא (הוצאתי אותו ברגילה הראשונה שהייתה לי, כי נכשלתי 4 ימים לפני הגיוס), וגם כי אין להורים שלי אוטו. ועוד שבועיים אני יצתרך לזרוק סתם עוד 350 שקל על רשיון שבכלל לא השתמשתי בו, וגם כי אני תפרן. השאלה היא, עם אני לא ישלם אגרה יכולים לשלול לי את הרשיון? ונגיד אם אני ישלם עוד שנה התעריף של האגרה תגדל?

• 6 תגובות
    • 640 צפיות
  22. טוב אז ככה הלילה הזה היה מאוד מעניין התחלנו מדיון מאוד מפגר,מצחיק ומוזר שפתחה רונית ילדה חמודה שבאה ליראות מה אנחנו חושבים עליה כי היא שמעה מאח שלה דברים טובים שאמרנו (אמרתם) עליה אחרי 8 דפים שעלו מאוד מאוד מאוד מהר (יותר מההודעות של הרעידת אדמה!) נעלו אותנו וכך הגיע לסופו דיון מחוק לגמרי אח"כ היא פתחה עוד ת'ראד כדי להגיד שלום ומישום מה נעלו אותה (זה דווקא היה בלי סיבה!! ) ועכשיו אני בא ללכת לישון ואני רואה איזה 15 איש מחוברים לפורום אז אנשים בכיית אני נישארתי כדי לדבר עם ידידה שלי באיי סי אבל משום מה אני לא חושב שזה מה שכול ה15 עשו אז כאילו למה השעה??? לכו לישון!!! טוב אז בטח ינעלו אותי עכשיו או שכול מיקרה אף אחד לא יגיב אבל מראש לילה טוב לכולם נ…

• 6 תגובות
    • 613 צפיות
  23. Started by JC_Denton,

זוכרים את הכתבה האיומה של YNET בנושא "קניית המחשב הטוב ביותר בשבילכם" וכו'?להזכירכם, הם שכחו שקיים דבר כזה שנקרא מעבדי AMD ועוד כמה דברים..הכתבה הבאה לדעתי נראית קצת יותר מקצועית ומעודכנת, למרות שגם בה אפשר לשפר. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2945892,00.html

• 6 תגובות
    • 832 צפיות
  24. Started by Gnome,

ה SPYMAC ממש אחלה של דבר אבל יש לי בעיה והיא כשאני שולח קובץ מצורף לאי-מייל מתקבל רק האי-מייל בלי הקובץ. ואיפה שכתוב אחרי השליחה שדואר נשלח בהצלחה לא כתוב ע"י זה שמצורף לזה קובץ, מישהו יודע מה לעשות? ומה הגודל המקסימלי שאפשר לשלוח ב SPYMAC?

• 6 תגובות
    • 785 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.