כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,650 דיונים בפורום זה
-
האתר של המכס כל כך מסורבל ולא ברור, באמת שחיפשתי ולא מצאתי, אפשר לינק בבקשה?
-
- 6 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
היי יש לי פייפל שמחובר עם הכרטיס אשראי שלי ושמתי לב שעשו לי משיכה מהפייפל של כסף (עשו את המשיכה לפני בערך חודש וחצי) אני לא עוקב כל כך אחרי החשבונות בכל מקרה יצרתי קשר עם פייפל ודיווחתי שזה לא אני.. הם ייצרו קשר עם הבן אדם והבן אדם הזה אמר להם שמישו אחר שלח לו את הכסף כנראה מהמחשבון שלי. הוא שלח לו כסף כי הוא עשה לו איזה שהיא עבודה ובמקום לשלם לו הוא נכנס לפייפל שלי ושילם לו מהכסף שלי.. הכסף כבר עבר לחשבון אחר.. החזרתי תשובה לפייפל מה עושים עכשיו אבל הם כבר לא ענו לי יומיים רציתי לדעת אם יש אפשרות לפנות למשטרה ולהוציא אי פי של הבן אדם ששלח את הכסף?? זה שקיבל זה בתכלס לא באשמתו אני לא מאשים אותו כי בן אדם אחר פרץ לי ושלח אליו.. גם דיברתי איתו והוא הראה לי את העבודה שהוא עש…
-
- 6 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום כולם, לומד אינפי כרגע, ויש שאלה שמשום מה לא מוצא חומר על המקרה שלה, יש לי פונקציה הבאה: (1-sinx)/cosx השתמשתי בזהות והפכתי אותה לדבר הבא: 1/cosx - tanx כאשר X שואף ל-pi/2 יוצא אינסוף פחות אינסוף שזה אסור. 1/cosx * (1-sinx) המכפלה שלהם 0, אבל אסור לי לרשום אינסוף כפול 0 שווה 0 או משהו כזה... יש למישהו רעיון איך לפתור את זה? בסוף אני צריך להוכיח שהפונקציה רב"ש בין 0 ל-pi/2... (את זה אעשה לבד) משפטים: 1. מכפלה של פונקציה חסומה בפונקציה ששואפת ל-0 שווה 0 (1 חלקי קוסינוס לא חסומה). הערה: אסור לי להשתמש בנגזרות.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז כאמור אני מחפש את השיר KKK של Body Count זה שיר נגד הארגון KKK (הארגון עצמו שונא יהודים ושחורים ועוד..) בבקשה עזרו לי למצוא את השיר! תודה מראש, אליאב.
-
- 6 תגובות
- 734 צפיות
-
-
מת"ב החזירו את האינטרנט לנסייני האינטרנט בכבלים היום, לאחר שניתקו אותו ביום חמישי. זה אומר שני דברים - אחד: הם זונות, שתיים: מתקרב זמנו של האינטרנט בכבלים. רק למקרה שזה מהניין מישהו...
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר בשפה פשוטה וקליטה מה זה אומר בעצם אסרטיביות? ולאיזה משרות בדרך כלל דורשים את התכונה הזאת ? לניהול ? לשירות לקוחות ? או שבעצם כמעט לכל משרה זה טוב ?
-
- 6 תגובות
- 13.7k צפיות
-
-
השנה סיימתי כיתה י"ב, ועשיתי מתטמתיקה 4 יח"ל (ציון סופי בערך 95). חשבתי לעשות בקיץ שיעורים פרטיים לתלמידי 3 יחידות ולתלמידים בחטיבת ביינים. אני לא ממש בקי בנושא הזה של שיעורים פרטיים לכן יש לי מספר שאלות: 1)האם תלמידים לוקחים בד"כ שיעורים פרטיים בחופש הגדול? 2)איפה השיעורים מתקיימים? בבית של המורה או התלמיד? 3)כמה לפי דעתכם אני צריך לקחת על שיעור באורך שעה שלמה? (או שעדיף בכלל לעשות שעה אקדמאית?) תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
מה ההבדל ומה עדיף הוראת קבע לחשבון בנק או לכרטיס אשראי?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה, אני עולה לכיתה י' ואני אלמד במגמת טכ"מ (לפי מה שהבנתי הרבה שעות). אני בנוער העובד והלומד מכיתה ד' ותמיד חשבתי שאני לא ארצה להדריך אף פעם. עכשיו אנחנו קרובים לתחילת שנת הלימודים ושנת הפעילות. אני הייתי בטוח שלפחות איזה 50% מהחברים שלי לא ידריכו, ונוכחתי לגלות שאולי מתוך איזה 30 חברים שבנוער העובד, רק 5 לא מדריכים. אני בבלבלות, ואני לא יודע אם להדריך או לא. מצד אחד - זה חוויה, ואני בטוח שבסופו של דבר אני אהנה. אבל מצד שני, זה ילדים בכיתה ד', ואני ממש גרוע בכל העניין הזה של ההדרכה\חינוך. מה גם שאני לא בטוח שאני ארצה "לבזבז" את כל הזמן החופשי שלי על זה. מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 571 צפיות
-
-
גוף הכתבה במקור: מחקרים קליניים (ניסוי בבני אדם) חייבים לקבל את אישור הוועדה, וכמובן, מהאנשים שעליהם מתבצע הניסוי תוך מתן זכות הסירוב להיות חלק מניסוי המשמעות הפרקטית היא שתקבע כי הניסוי בבני אדם שפייזר מבצעת בימים אלו בישראל - אינו חוקי. המכתב הצפוי של ועדת הלסינקי הוא בעל משמעות מרחיקת לכת. ראשית, הוועדה יכולה לקבוע כי על ממשלת ישראל להפסיק להעביר מידע לפייזר - דבר שעלול לגרום לישראל להפר חוזה. אם הממשלה תחליט להתעלם מהוראת הועדה - כל אזרח ישראלי יוכל להגיש בג"ץ בנידון. ת, הוועדה יכולה לקבוע כי על ממשלת ישראל להפסיק להעביר מידע לפייזר - דבר שעלול לגרום לישראל להפר חוזה. אם הממשלה תחליט להתעלם מהוראת הועדה - כל אזרח ישראלי יוכל להגיש בג"ץ בנידון. …
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
זה לא מראה את כולה אבל אם שומרים את התמונה במחשב זה מסתדר.
-
- 6 תגובות
- 619 צפיות
-
-
יש לי מבטא מוזר ומציק באנגלית שמשלב מבטא מקסיקני, ישראלי ואנגלי. הדבר מקשה מאוד על יכולת הדיבור שלי ואף כי יש אנשים שמוצאים את המבטא שלי "חמוד", זה מאוד מעיק ולא מאפשר לי לבטא את עצמי כפי שרציתי בגלל ההגייה הקשה של מספר מילים. הבעיה הכי קשה אצלי זה להגות את האות R. דמיינו לעצמכם אדם בעל מבטא מקסיקני שמנסה להטביע בעצמו את המבטא האנגלי וזה אני... בבית ספר, מפאת מחסור בשעות זמינות ללימוד אנגלית, המורה שלנו החליטה שלא לרדת משולי דרך מערכת החינוך, כלומר, לא למד אותנו דברים כמו תיקון מבטא וכדומה. אשמח אם תייעצו לי מה לעשות ואיך לשפר את המבטא שלי. אציין ואדגיש כי אין לי זמן ללכת לקורס מסויים שלרוב מיועד גם לאנשים עם מבטא ישראלי כבד במיוחד. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 864 צפיות
-
-
-
אני צריך הוסט או שרת אף טי פי בחינם!!! עם כמה שיותר מגה.... וכמה שיותר תעבורה (עדיף בלתי מוגבלת)... המוצא הישר יתוגמל (איכשהו)
-
- 6 תגובות
- 902 צפיות
-
-
-
האם יצא כבר עדכון לשימוש בעברית באייפוד ? אני יודע שיש כזה עדכון שמורידים אבל אמרו לי שזה עדיין לא חוקי ואם אני משתמש בזה זה פוגע לי באחריות.. אז השאלה שלי האם יצא אחד חוקי והאם זה תקף גם לנאנו בתודה בן
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה להגיד לי האם ניתן באמצעות ממיר של הוט מג'יק להקליט בו זמנית 2 ערוצים ולצפות בו זמנית בערוץ שלישי כל זה במקביל? אני יודע שאפשר להקליט 2 ולצפות בהקלטה, אך האם במקום לצפות בהקלטה אפשר לצפות בטלויזיה חיה בערוץ אחר לגמרי מאלה המוקלטים? תודה לעונים.
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
יש לי ספק אצל KSP שיש לה חנות בירושלים אבל הבנתי שהשרות שלה על הפנים ואת רוב הדברים היא מייבאת בעצמה כך שלך תדע איפה היא ממשת את האחריות... ויש לי גם ספק אצל מור לוי אבל אין חנות בירושלים... אני מחפש אז חנות מחשבים עם אפשר להיות ספק שלהם או סתם מקום רק לספקים, שממוקמים בירושלים . חשבתי על CD LOG הם נראו לי מקצועיים אבל שוב אין להם חנות בירושלים... =\ אשמח לאיזה מקום(לא על איזה חנות שהקימו אתמול), תודה.
-
- 6 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אתמול קניתי במכרז קולט אדים ויש שם אפשרות לפחם ואני לא יודע אם אני צריך את זה.. השאלה שלי היא אם צריך את הפחם בקולט אדים ומה זה עושה? תודה מראש SubX
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 575 צפיות
-
-
מחפש לראות סרט עם הרבה מתח ומלחמה. כמו "הזייפנים" (אומנם אין ממש קטע של מלחמה אבל לפחות יש הרבה מתח). תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 962 צפיות
-
-
בכמה שנים האחרונות הצלחתי לאסוף כמות דיסקים גדולה אשר אין להם שימוש, חשבתי שיכול להיות ממש נחמד לעשות איזה קיר של דיסקים או לבנות מהם משהו. אשמח לשמוע רעיונות והצעות.. נ.ב: מדובר בכ-300 דיסקים. דוגמא חביבה עם ספרי:
-
- 6 תגובות
- 894 צפיות
-
-
זה נכון שיש קטע כזה שאני מזמין משהו מחו"ל לבסיס שלי ואז אני לא צריך לשם עליו מס??
-
- 6 תגובות
- 916 צפיות
-
-
טוב למען האמת אני לא סובל תעובדה שבארץ קוראים לזה סילבסטר כי הקשר היחיד של אותו מפגר לתאריך זה שהוא מת בו ואין שום קשר לחג מולד (כמו שמורה שלי אמר) או משהו כזה. בקיצור אני מארגן מסיבה לשנה החדשה,ורציתי לקבל המלצות מאנשים לאיזה מוזיקה לשים אני מחפש סגנונות שאפשר גם לרקוד-כי בוא נסכים שעם רוק לא בדיוק אפשר לרקוד אז אם מישהו יכול להמליץ על שירים ספיצפיים/להקות/זמרים אני אודה לו מאוד
-
- 6 תגובות
- 780 צפיות
-