עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. כי לכבות אותו בשביל לגלוש באתר אחד לא נשמע לי הגיוני, והודעה קופצת בכל דף זה פשוט בלתי נסבל.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. נו אתם יודעים לדוגמא © Copyright ALT + 0169 ® Registered Trademark ALT + 0174 לא מצאתי רשימה מלאה הפכתי את האינטרנט.... אם למישהו יש או מכיר מקום אני אשמח תודה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Chymes,

אני שואל כי יש כאן חובבי אופניים רבים. סיפור ארוך בקצרה: רכשתי לפני חצי שנה TREK 4400 עם בלם קדמי בסיסי מאד תוצרת RST. היום לקחתי את האופניים לטיפול מקיף (חצי שנה לא עשיתי) והמוכר במצמן את מירוץ הציע לי rockshox tora 302 ב-1600 שקלים עם התקנה. rockshox tora 302 עולה בארצות הברית בערך 270 - 280 דולר. אם אני מוסיף משלוח, מע"מ, מכס והתקנה אני משלם יותר מ-1600 שקלים ונתקע בלי אחריות. המחיר נשמע טוב, אבל לא מכיר את בלם. לא מצאתי ביקורת מקצועית ברשת. למישהו יש ניסיון עם Tora 302?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by GRiM,

מכיוון שנכנסתי במקרה לאתר Newegg.com, לא יכולתי שלא לשים לב להפרש המחירים שיש בחו"ל ובארץ. כמו כן, שמעתי כמה תגובות טובות על החנות הזאת ונראה לי שאין סיבה לא לרכוש בה. יש לי מספר שאלות: 1. האם אפשרי לקבל את המוצר לארץ? נכנסתי לאתר של FedEx ואני מניח שצריך ליצור איתם קשר בקשר למוצר, ..? 2. האם FedEx דואגים לכל מה שצריך כדי שהמוצר יגיע מהחנות ועד הבית שלי? 3. האם מישהו רכש משהו ב-Newegg.com? האם אחרי המשלוח והמכס עדיין יש הפרש מחירים כזה ששווה את זה?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by WhateverX,

Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX Gigabyte GA-P35-DS3L G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ Seagate 500GB Sata II 32MB Sapphire Radeon 4850 512MB DDR3 Retail LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black Coolermaster CM 690 Black Corsair 550VX 41A @ 12V Arctic Cooling AF12025 PWM 120mm הכל ביחד יצא לי בסביבות 4100. הזמנתי מTMS. איך ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Liad344,

אני יודע שביקורות על האתר מתקבלות פה בפנים חמוצות אבל , לדעתי הגיע הזמן לשדרג את מדור המכירות של האתר. יש בו המון "זבל" ומודעות ספאם. כמו "מקבוק פרו 15 2017 ב1586 שקל " וכל מיני מודעות סתמיות שחלקן מובילות לאתרים מפוקפקים (מניסיון , יותר מפעם אחת) וחבל, יש פה המון אנשים מחליפים חומרה באופן תדיר והמקום יכול להוות תחליף מעולה לאתרים כמו יד2 או קבוצות פייסבוק למכירות חומרה, כי האתר מעוצב הרבה יותר טוב מהם.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. אם מחפשים איזה סרטון ספציפי אז אין שום בעיה ולרוב לפני שמסיימים להקליד יש כבר הצעה נכונה . אני מתכוון לזה נגיד שאתה עושה חיפוש לאמן מסוים לזמר מסוים להקה מסוימת . הייתי מצפה לראות את מיטב השירים בתוצאות הראשונה וכן בעמוד השני והשלישי . אבל מה שקורה הוא שבשלושת העמודים הראשונים אין אפילו רבע מהשירים הטובים ביותר של אותו אמן . וזה די מתסכל שאתה רוצה להכיר אמן מסוים אבל תוצאות החיפוש ביוטיוב לא עזרו לך בכלום והשירים הטובים שלו לא נמצאים בתוצאות הראשונות .

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

לא מודינג. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by gal555,

מישהו פה הספיק להוריד אותה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by KaPuT,

הלווי שכל השיפוצניקים היו כאלה http://stream.qtv.apple.com/qtv/videoc/http/benn001/benn001_http_300_ref.mov

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by EasyPooper,

הנה זה בא... עוד שעה ו20 דקות אז בזמן האמיתי אני כניראה אהיה מסטול תחת או פשוט לא זמין לכן ארצה לברך את כל חברי הפורום, גם את אלו אשר לא ממש מתעניינים בסילבסטר... אז אני רוצה לאחל לכם שנה פורייה ודלת חסרונות. אני מאחל לכם אהבה בריאות ואושר, ולבחור ששאל בקשר להליכונים אאחל הרבה כושר (מי שצריך שיקח זה לכולם). אני מאחל לעם ישראל חיי שלום או ניצחון קל ללא אבדות. לכל העובדים אני מאחל העלאה במשכורת, לכל המתחתנים אני מאחל משפחה הדוקה וחמה, לכל הגיימרים שבינינו (בני מיני ;D) אני רוצה לאחל הרבה ניצחונות ויותר הנאה, לכל האוברקלוקרים שבינינו אני מאחל תדרים גבוהים וטמפרותות נמוכות. ולכל תושב פורום אחר אני מאחל שסנטה קלאוס ישים לו מתחת למיטה מחשב עם COREI7 וGF295GTX QUAD SLI ואחרי…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. קראתי באיזה אתר את זה : "אגרת הטלוויזיה של רשות השידור היא עבור הרשות להחזיק ברשותך מקלט טלוויזיה, ולא עבור שידורי רשות השידור כפי שהציבור הוטעה לחשוב. מקלט טלוויזיה מוגדר בחוק כמכשיר הכולל מכוון (טיונר לתחנות) ומסך לתצוגה. אם תנטרל את הטיונר, יחשב המכשיר ל"מוניטור ווידיאו" שאינו חייב באגרה. כיצד בכל זאת תצפה בטלוויזיה ללא טיונר? באמצעות הטיונר הקיים במכשיר הווידיאו-טייפ או בממיר של חברת הכבלים או בממיר של חברת הלווין - וזאת אם דגמי המכשירים שברשותך מאפשרים חיבור כבל אודיו-ווידיאו ביניהם. עושים כך: 1. וודא תחילה שלטלוויזיה שברשותך יש כניסות אודיו-ווידיאו (כמעט לכולן יש, בוודאי שלחדשות). 2. גש לטכנאי שירות מוסמך ובקש שינטרל או יוציא את הטיונר מהטלוויזיה מבלי לפגוע בשא…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by eran256,

לפעמים אני קם בלילה, ואני רוצה לדעת מה השעה בלי לקום מהמיטה. יש לי קוצר ראיה (3.25). איפה אפשר לקנות שעון כזה שאפשר לקרוא מרחוק בלי משקפיים? (יש דבר כזה בכלל) או איך אפשר לבנות אחד כזה? אני לא מחפש הצעות כמו שים משקפיים. כנל לגבי שעון יד. אני מעדיף לבנות את זה בגלל שזה נראה לי מגניב. אם זה משנה אז המרחק קבוע 2.7M. תודה מראש ערן.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by nadavtwtw,

תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. מחפש Exaile -Scream וישן יותר וLamat -V להורדה חינמית.תעזרו

16. תוסף הדפדפנים שמפעיל את הגירסה המקוונת החדשה של Popcorn Time זוכה ללקוח מפתיע נוסף בדמות The Pirate Bay, אתר הטורנטים הפתוח הגדול ביותר בשוק רק לאחרונה סיפרנו לכם על מיזם ה-Pocprontime-Online המסקרן, שניסה להפוך את תכני הוידאו של השירות הפופולרי לזמינים בכל דפדפן שמחובר לרשת – תודות לתוסף חדש העונה לשם Torrents Time ושעושה בדיוק את מה שהשם מרמז – מאפשר הזרמה ישירה של תכני וידאו בהתבסס על תקשורת P2P שעליה מתבססת העברת המידע בקבצי ויישומי הטורנט למיניהם. מה שמפתיע כעת לא פחות מאותה הכרזה מקורית – זו העובדה שגם האתר The Pirate Bay, המבצר המפורסם של משתפי התכנים הבלתי חוקיים שממשיך לפעול גם היום לאחר אינספור נסיונות לחסום ולסגור אותו, מצטרף אל הטרנד ומאמץ את היכולת …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Milford Cubicle,

והפעם יד רובוטית שתאפשר לכם לגלוש באתרי פורנו עם שתי ידיים (קחו שניה לחשוב על זה) http://computers.walla.co.il/?w=/4/813474 מה שהם לא יודעים, זה שכבר המציאו את זה בארץ הרבה לפניהם: http://www.nisim.co.il/meonen.wmv

18. Started by PhP dUdE,

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. מישהו מכיר כאלו? למטרות משרדיות.תקציב 650 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by avivlyaviv,

עוד שעתיים אני יוצא עם המשפחה לאיזה מסעדה אבל אנחנו לא יודעים איזה... בעשר השנים האחרונות היינו בערך 15 אלף פעם. אנחנו לא מוצאים מסעדה אחרת ברמה שלה אז ככה תבאו המלצות למסעדות לא יקרות, שנותנות מנות מנות לא כמו מסעדות סיניות שנותנים כמות לננסים. אם יש משהו על הים אז עוד יותר טוב... אה כן באזור המרכז חולון הרצליה....

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. תעזרו לי בבקשה אני צריך המלצה לחנויות זולות לרכיבי חומרה וגם אני צריך עזרה בייבוא מחו"ל: איך עושים את זה? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by CyberBot,

אחרי שנאלצתי למכור את הכלב... אני רוצה דגי נוי מה שאני רוצה זה לא דגי זהב או גופים מעפנים אני הולך לכיוון של ציקלדים עכשיו הבנתי שהם דורשים נפח רציני של מים השאלה שלי מה המינימום של המינימום של נפח שאני יכול להחזיק ציקליד(אולי שניים אפילו שלושה) פשוט ויפה כמובן?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by pure perfection,

מישהו יודע אם מחר עובדים במשרד רישוי ??? כי באתר לא כתוב כן או לא .. ובטלפון הם לא עונים ..

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. נו ברצינות אנשים מה יש לך לא רוצים אל תפתחו...... לא מעניין אותי אבל אני עדיין נשאר פה! ;D ;D

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by lion03,

איזה MTV משדר בארץ? אני מנסה לברר מתי החשיפה של האקס בוקס החדש אבל אני לא רואה את זה בEPG של יס מישהו יודע?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים