עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by SpiritKnight,

שלום אם אני לא טועה, שמעתי פעם שהCENTRINO של Intel יוצר בישראל. מישהו יכול לאשר לי את זה? בתודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. מחפש לקנות שי לחבר טוב.. ולמרות שאנחנו לא מתראים הרבה.. ולי הוא לא הביא "דבר" ליום הולדת 20 זה לא מעניין אותי.. הוא בין החברים הטובים שלי ואני מרגיש שאני צריך לתת איזה שי ייחודי/מקורי.. לפני שבוע הבחור סיים את ההנדסאי שלו (אני עוד חודשיים).. וסופ"ש הבא יש לו יום הולדת.. המתנה חייבת להיות סביב "ארק" (אבל מוכן לקבל גם הצעות אחרות) כי לבחור יש היסטוריה ארוכה עם ארק.. בקבוק ארק זה זול ויעוף במהרה, לא ישאר ממנו זכר.. אז מחפש מתנות אחרות.. חשבתי על החולצה הזו: http://www.h-i-h.co.il/item/15/%D7%97%D7%95%D7%9C%D7%A6%D7%94_%D7%A9%D7%9C_%D7%90%D7%A8%D7%A7_%D7%A2%D7%9D_%D7%94%D7%90%D7%99%D7%99%D7%9C%D7%95%D7%AA_%D7%9E%D7%A7%D7%99%D7%90%D7%95%D7%AA איך האיכות נראת לכם? הבחור בטלפון …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. חבר שלי ניסה לפתור כל מיני שאלות במתמטיקה אבל לא הצליח לפתור אותן. הנה אחת על שטחים- בשרטוט מתואר גרף פרבולה y=6x-x2 (זה איקס בחזקת שתיים) קו ישר משיק לפרבולה בנקודת המקסימום שלה,חשב את השטח המוגבל ע"י גרף הפרבולה,ע"י המשיק וע"י ציר ה-y הבעיה כאן היא איך למצוא את נקודת המקסימום. השרטוט נראה בערך ככה ^Y ----------------------l------------- נקודת מקסימום \/ l \ / l \ /השטחl \ / l \ / l \ / l \ /l <--------------------------------- l X l

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by MatanFrenkel,

אני רוצה להחליף את החומרה שלי E8400 Gigabyte 4870 512mb stock cooler + ac twin turbo EP43-DS3L X48-DQ6 2x2gb kingston 800mhz 2x2gb gskill 1066 mhz אני לא מעוניין לעשות פה קופה רק למכור אותם כדי לבזבז פחות על חומרה חדשה, איזה מחיר שפוי אני יכול לדרוש עבור כל אחד מהחלקים הללו?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by KF,

בקצרה, אני מעוניין להזמין בגד, האם אני אשלם מכס או מע"מ על הבגד דרך משלוח USPS Express Mail International ? עלות כוללת משלוח היא 66$. אופציה ב': משלוח דרך USPS Priority Mail שהעלות הכוללת תעמוד על כ63$. כמובן שאני מעדיף את משלוח האקספרס כי ההפרש לא משמעותי.. השאלה אם אצטרך לשלם מע"מ/מכס בגלל שזה אקספרס ? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Xsender,

http://il.youtube.com/watch?v=lgbuOOr0Z60 מה דעתכם ? חסרים לנו עוד 10 SUBSRUBERS בקשה =]

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. למשל פה אני מעוניין באודיו בלבד, האם זה אפשרי?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. זה שיר ישן ישן ישן ישן ישן בחור שר וגם בחורה עם קול יפה כזה שיר ששמעתי ברדיו ואני חייב אותו !! הפיזמון הולך ככה in the middle of night.....וממשיך אני לא זוכר מה .... בבקשה אחים שלי אני מתחנן תעשו מצווה תנסו לזהות את השיר אני מעריך שהשיר משנות ה 80 90 שיר ענק !!! מקווה שתצליחו כי אני לבד לא הצלחתי תודה רבה !! עם תזהו את השם אתם ענקיים !! תודה רבה !!

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. מעוניין לקנות טלפון (ביתי) אלחוטי. חובה תשלום בPAYPAL. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אני רוצה וצריך להחליף את תעודת הזהות שלי,גם כי היא מאוד ישנה,וגם ישנו שינוי בכתובת שלי. ניכנסתי לאתר של משרד הפנים ויש שם קטגוריה של תעודות זהות (במקרה שלי תעודת זהות בעקבות שינוי בפרטים האישיים),באתר כתוב שלא חובה להגיע,אני רק צריך לשלוח את התעודה המקורית,צילום (פוטו רצח) ודרכון (?). בספח עצמו רשום שהנוכחות היא כן חובה (אז צריך להיות שם או לא?) ולא רשום שצריך להביא דרכון (גם ככה אין לי). אז מה עושים בדיוק?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Tomerico,

משיהוא ראה את הסרט שהיה ביום שבת אתמול (6.7.02)?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Lost Spirit,

עוד פרק מוצלח ביותר של סאות' פארק :lol:

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by JohnnyBravo,

שימו לב למודעה הבאה http://www.zvz.co.il/SingleAd.aspx?p=72760703&t=21&m=p

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. מישהו מכיר אתרים בחול שאפשר שהם ישלחו דברים לארץ כאילו יבוא אישי

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. http://www.donpixel.com/play/es/060201201034/

• 23 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. היי, השכנה (30~) שלי שמעה שאני "מומחה\אלוף\מסטר\פימפ" במחשבים והיא רוצה שאני יעביר לה שיעור כדי ללמוד כמה דברים בסיסים כדי שהיא תדע לתפעל את המחשב בעבודה החדשה שלה . הידע שלי אכן דיי רחב ומגוון תוכנה, חומרה ועוד... בעיקר בנושאים שמעניינים אותי שמעצם הסקרנות חרשתי ולמדתי אותם לבד הבעיה היא שהנושא הזה ממש ענק ורחב בלי התחלה וסוף מוגדרים בניגוד לדברים אחרים שמנחה אותך איזה ספר או היררכיה מסוימת, כאן אין ממש דבר כזה ולכן אני לא יודע מאיכן להתחיל (זה כפתור POWER, בו מדליקים את המחשב : ) ומה ללמד... אני מניח שדברים רבים שנראים לי מובנים מאליהם יראו לה לא הגיוניים וקשים (עיניין של תפיסה... למרות שהיא לא כזאת מבוגרת אחרי הכל)... ולכן רציתי לשאול אתכם מה לדעכם אפשר ללמד ? זה ל…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Liad344,

אהבתי את הפופ אפ הקטן שיש לדיונים בפורומים (שנותן תקציר לפוסט כשמרחפים עליו עם העכבר). אבל כרגע זה איטי מידי בשביל להיות מאוד שימושי. בויקיפדיה (לדוגמא) יש משהו דומה אבל מהיר בהרבה

18. יש למישהו מושג אם אפשר לעקוף את החסימה של המכשירים של חב' פלאפון כך שאפשר יהיה להעביר אליהם מהמחשב צלילים ודברים אחרים ? הורדתי תוכנה שמתקשרת באמצעות WAP אבל לא עוזר. חב' אחרות כמו סלקום ואורנג' לא חוסמות והרשת מלאה ברינגטונים ואחרים לרשתות האלה. כרגע ניתן להוריד צלילים רק מהאתר של פלאפון. חבל שבשנת 2004 במוצר הייטקי שכזה מפעילים חסימות כמו במדינת עולם שלישי.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by eyal,

לדעתי ביזבוז כסף וזמן שנה שעברה היו הרבה יותר הדגמות, השנה רק שתיים ועוד איה איזה איסוזו שעובר על מכשולים וואוו בשביל זה שילמתי 70 שקל אני והחברים שלי!!!?? וההדגמה השנייה בכלל לא ראינו כי באנו בשעה עגולה כמו שהם אמרו פתאום אומרים לנו לחכות שעה למה מה!!!! הלכנו עצבניים ומאוכזבים אפילו את התמונות צילמתי לא טוב ואולי יצאו לי 5 מתוך 60 וגם הם לא משהו. אבל ביקשתם וני יראה תהנו מהתמונות הגרועות:

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. מישהו יודע איפה אני יכול לקנות דבר כזה בערך 50סמ מכירית את העמוד של המתח ששמים בבית שהוא מתכוון אז כזה אני מחפש רק הרבה יותר קטן בבית שלי קרסה הסיפריה ואני רוצה לשים תמוך שיחזיק לי את העסק שמתי בינתיים עמוד עץ קטן אבל אני מחפש משו יותר יפה כזה ועמיד יותר אם כזה דבר אני בשמחה ירצה לדעת איפה קונים ניסיתי לחפש בגוגל ורק מצאתי עמוד לכדור סל

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by TOMY-BOY,

שלום לכול חברי הפורום, ברצוני להגיע לבסיס תל נוף כידי להתחיל את הפרוייקט ההנדסאי שלי. אני מגיע מחיפה ואין לי מושג אך אפשר להגיע לבסיס הנ"ל. בתודה, תומי

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by maxwell10,

שלום, יש אצלי וירוס ונכנסתי לאתר הזה: http://www.help2go.com/index.html שם הציעו לי להוריד ComboFix ולשלוח להם את הלוג, הבעיה שנראה לי שהלוג הזה מלא בפרטים שאם יגיעו לידיים הלא נכונות זה עלול לסכן את הפרטיות שלי. 1. האם התוכנה הזו אכן מוציאה לוגים עם מידע רגיש על המחשב (סיסמאות למשל)? 2. האם מישהו מכם מכיר את הפורום הזה? אפשר לסמוך עליהם? תןדה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אשמח לביקורות על החנות.. אני רוצה להזמין משם כמה רכיבים למחשב... האתר שלהם: http://www.foxpc.co.il/ תודה.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. חבר שלי קנה מסימפלטק, לפני שנתיים LG F900B. ופתאום היום הוא התקלקל. את מני אי אפשר להשיג, מה הוא יכול לעשות? אתם יכולים להביא את הטלפון של היבואן הרשמי של LG?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Cereal Killer,

אני צריך המלצה לחוף טוב בצד המערבי של הכנרת שיהיה מסודר (שרותים מקלחות) תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.