עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by marking,

מישהו קורה/קרה את הסידרה הזאת? ויכול להגיד איך הספרים. קניתי את שתי הספרים הראשונים ובנתיים אני בעמוד 20. בנתיים די מסקרן... ומישהו יכול להגיד לי איך רושמים את הספר באנגלית, ואת הסופר דוגלס אדאמס באנגלית? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. בחור אחד מוכר לי בהזדמנות מכשיר כמעט חדש במחיר פגז: NOKIA 6210 ב 450 ש"ח + שתי סוללות דקות - כבל שמתחבר למחשב - מטען (יש לי) צבע כחול כהה. אז מה אתם אומרים עסקה כדאית?? חוץ מזה שמעתי שאפשר להוריד אליו כל מיניי יישומים מעניין איזה... מישהו יודע?? תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Dark_Phantom,

מצאתי את זה באחד הפורומים בסבסנטר וחשבתי שזה די משעשע אז הבאתי לשיפוטכם

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. זאת חוצפה! אדם שכנראה עונה לשם טל והוא בן 21 תפס כינוי כמעט זהה לחלוטין לשלי ואותה תמונה בצד של שון קונרי ! כמו כן במפרט שלו איכשהוא הוא משתמש באימייל הישן שלי ! asaff18@walla.co.il זה מכעיס זה חצוף וזה לא בסדר הדבר גורם לבלבול ביננו והוא בגדר התחזות ונוגד את הכללים אני מבקש מאותו טל לשנות את הכינוי והפרטים שעלולים לבלבל ביננו ואם לא אני מבקש מהמנהלים לפעול, זה ממש לא בסדר!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. http://www.consciousmedianetwork.com/video/2010/061810.htm

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by liav25,

מישהו אולי במקרה יודע מתי הם פותחים סניף בחיפה ? רשום באתר בקרוב אך השאלה היא כמה בקרוב....

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Track,

אז ככה - אני באמצע מוד של ספק הכוח שלי.. כל הכבלים עטופים, כשמה קורה? אני מגלה שPerformance-Pcs שלחו לי Heatshrink 1/16" במקום ה1/8" שביקשתי! עכשיו, או שאני משלם 80 דולר על UPS או שאני מחכה שבועיים להזמנה נוספת.. או שאני מוצא את זה כאן בארץ. עשיתי חיפוש בגוגל ומצאתי רק אתרי ספקים. יש למישהו מושג? אפילו B&M מקובל עלי, כל עוד זה ברמת גן, גבעתיים או תל אביב. תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. הבוס שלי נמצא כרגע בהונג קונג והוא אמר שיש שם מלא גאדג'טים מגניבים לכל דבר, על מה אתם ממליצים לי להגיד לו שיביא לי בסביבות ה400 ש"ח?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by digitalseeker,

אני כיום משתכר ב21,000 ש"ח בחודש (לא כולל בונוסים) כאשר הנטו שלי יוצא בסביבות 14. אני עוסק בנוסף בתחום הדרכות - שעבורו אני מספק קבלות (עוסק פטור) - ומרוויח בממוצע כ4000-6000 ש"ח בחודש. (יש לציין שאני גר בירושלים ונוסע לאיזור המרכז להדריך) העניין הוא שמס הכנסה אוהב אותי כל כך ומחבק אותי כבר ב35 אחוזים. כמובן שביטוח לאומי וביטוח בריאות גם כן אוהבים לחבק חזק חזק ולקחת את הנתח שלהם. השאלה הנשאלת - מה אני יכול לעשות כדי לחסוך לי הוצאות במתנה למדינה. מישהו מתמצא להגיד לי אם יש טעם לקחת ליסינג לדוגמה ? דברים אחרים שיכולים להועיל ? המלצה על רואה חשבון ירושלמי לעוסקים פטורים ?

10. Started by elif744,

שלום רב לכולם ! אני מעוניין לרכוש אופניים חדשות בסך 800 עד 1000 וצריך המלצה לאופניים המחיר הנ"ל מעזור הדרום . תודה מראש .

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by אישי555,

האם יש נתונים על האחוז של האנשים העשירים ביחס לשאר האוכלוסייה בעולם? למשל האם אדם שיש לו מיליון דולר נחשב ב-5% העשירים בעולם או ב-2%? אותה שאלה לגבי אדם עם 100 מיליון דולר-האם הוא נחשב באחוז בודד של העשירים בעולם?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by the red dragon,

http://www.pcprogram.info/ הגיוני? האם מישהו עשה את זה? מוזר מאוד כול פעם אני רואה דברים כאלו האם זה הגיוני ואמין? אני רוצה לעשות מה יש לי להפסיד הרשמה רק 40 דולר. שווה לי לנסות?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Shay2111,

יצא למשהוא להתקל בשם של זה adware.filetour כל איז חצי שעה קופץ לי הודעה שחסר לי DLL ובדרך תוכנה שיש לי Malwarebytes מזהה שזה adware.filetour עכשיו אני מצליח למחוק את התיקייה בשם setupmertics אבל זה כל הזמן חוזר לי אני מציין שכן היה לי היום כמה וירוסים שכנראה בהוא בייחד הצלחתי להיפתר מהם רק זה כל הזמן מופיע לי אני לא מצליח להעיף אותו יש למשהוא רעיון עצא בלי שאני הצטרך לפרמט עם השאלה שלי לא נמצאת בפורום הנכון אז בבקשה לא למחוק רק להעביר תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. לפי שבועיים בערך רשמתי על זה שרכשתי מסך של Dell מהם ולפי ההמלצות עליהם אסור לקנות מהם. אז בהתחלה חשבתי ככה וכל השבועיים כל יומיים התקשרתי ושיגעתי אותם מתי זה נשלח וכדומה,ואמרו תוך מספר ימים. לאחר שבוע הם נתנו לי תירוץ שזה נשלח בחזרה למחסן בגלל פגם והם צריכים שוב לקבל את זה כבר התחלתי לחשוד וכבר תכננתי לבטל, אבל הנה היום פחות מ14 יום הגיע לי המסך בריא ושלם עם שליח UPS אז אצלי הם הוכיחו את עצמם במה שהם אמרו.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by rroonnii,

כאלה ? משהו בסגנון הזה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. קניתי שתי פוסטרים, האחד 1.5 על 1 מטר השני 90 ס"מ על 60 ס"מ התקשרתי למסגריה אקראית והייתי בשוק. לפוסטר הגדול הביא לי הצעת מחיר של 700 שח!!! ולקטן 180! האם המחירים האלו אמיתיים/נורמטיביים או שזה משהו מיוחד/איכותי ויש משהו פשוט בסביבות ה50 שקל?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by alex.turovsky,

ארגנטינה - גרמניה 4:0 :-X

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. בסדר כל הצוות להיתכנס ולדון באסטרטגיה לHIT הבא שלנו בשימון מוכר המכולת הגזלן. ובכניסה ראשונה אני מבקש לציין תפקידים תודה. code name: demon hunter position: main hitmen and מתכנן פעולות טקטי ( מאוחר אין לי כח לאנגלית ) בגלל השעה הדיון ייפתח רישמית לעסקים מחר ב6 תודה התידרון היסתיים.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by r1plet,

שלום, לקראת סיום הלימודים נשאר לי להשלים את שאלון 003 (ירדתי מ5יח"ל ל4יח"ל) ואין לי מושג בחשבון אינטגרלי, יותר מהבסיס כגון אינטגרל של X בשלישית הוא רבע X ברביעית אני לא יודע, האם יש מקום/פורום/PDF ממנו אוכל ללמוד פחות או יותר את החומר? כעקרון מדובר באינטגרלים בסיסיים למדי, מציאת שטחים באמצעות אינטגרל ולא הרבה יותר מזה.. אני יכול כמובן להסתמך על כל שיתמזל לי ויהיו לי שלושה תרגילים בהנדסה אנליטית/חקירת פונקציה שאוכל להוציא עליו את ה100, אבל אם לא.. תודה רבה-רבה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by anri,

המון זמן לא ביקרתי פה, וכמובן שהיתחדשו המון דברים (הרי בעולם הזה של המחשבים כל שניה יוצא קישקוש חדש ) אז רציתי לדעת איך המפרט שלי שקניתי לפני אולי שנה וחצי נחשב כיום ??

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by zorgi,

http://video.google.com/videoplay?docid=-3851426890212250833 !!!come on lets do it

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by sergames,

אני קם בבוקר ומשוטט כהרגלי באינטרנט ולפתע צצה פרסומת מעצבנת של מחשב נייד שהובילה אותי לדף הזה: https://ssl.1buy1.co.il/auction.asp?id=21436 יש שם 2 הצעות בלבד ככה שאם ניקח את המקרה הגרוע ביותר, שני ההצעות הללו הן על סך 99.00 ש"ח ו 98.99 ש"ח מכאן אפשר להניח שאם נשים 3 הצעות לכל היותר (20 ש"ח להצעה) אז נשלם בסך הכל 158.98 ש"ח על מחשב נייד (+ משלוח) עכשיו השאלה שלי זה למה לא שמים הצעות על המחשב למרות שזה משתלם? (תיאורטית)

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. בידיוק ככה , איך כותבים אותו

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אני צריך להגיש למחר 5 דוחות ניסויי במעבדה בפיזיקה כי התבטלתי כל השנה והמורה שלי נתן לי הערכה עד מחר עד עכשיו השגתי את: החוק הראשון של ניוטון,תנועה מעגלית וחוק שימור האנרגיה. אם למישהו יש במקרה את שני הדוחות החסרים על המחשב וקיבל ציון טוב ומוכן לשלוח לי אני אודה לו מאד

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by shtrodel,

לא יודע אם הביאו את זה בעבר.... בכל מקרה אחלה פינת ישיבה לא? http://nethrone.com/feature.swf לראות כל מיני אפשרויות.. גם לגיימרים... http://nethrone.com/

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים