כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,568 דיונים בפורום זה
-
הכירו לי אותה....עכשיו תגובה רצינית תנו לי...איך היא? וזו התמונה שיש לי למרות שהיא באיכות חרא זה מה שידידה שלי שלחה לי
-
- 6 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות מEbayמעבד כפול ליבה לסוקט 939. המחירים שם די ברצפה. מה שעלה לי בעין זה: http://tinyurl.com/2nq7m6 נרשמתי והכל. הבנתי שצריך שהמוכר יהיה בעל פידבק גבוה. איך המוכר של המעבד שבחרתי? האם הדגם טוב? הכל יוצא 93 דולר. 380 ש''ח בערך. די שווה. בעיה אחת, אין לי חשבון PayPal. מה אני עושה? המלצות נוספות לדגמים שיש שם לסוקט 939 כפול ליבה במחיר די דומה אשמח לקבל. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 630 צפיות
-
-
לא נמאס לכם לפעמים שנועלים דיון לפני שאתם יכולים להגיד את כל מה שרציתם לאיזה טרול? או שאולי אתם טרולים שמחפשים פורקן? פה תזרקו את כל הזבלה שלכם (וגם שלי אל תדאגו) כי הרי פה בארץ כולם כל כך אוהבים להסתכל על החרא של השני-להביט לו ישר בעיניים ולהגיד "יא חתיכת מכוער, אוי כמה שאתה מכוער, בוא נספר את זה לכווווווווולם, כמה שאתה מכוער" אז הנה שפכו את הכל, אתם עושים לי חשק, תמשיכו ככה... למנהלים-מה הבעיה? הרי גם ככה כולם צריכים איוורור אז למה לא לרכז הכל כאן? אל תגידו שזה לא רעיון טוב..מה, זה יבזבז לכם מקום בהארד דיסק?אין בעיה אפשר לאפס אותו כל כמה זמן... והנה בעיטת הפתיחה: בשבילך וינטיר-שחושבת שכל העולם רודף אחריה, את לא כזאת מעניינת , באמת שלא, במיוחד שאת לא יודעת לפרש שום דבר …
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחי יש אתר חדש של העסק שלו, והוא תהה האם אפשר לפרסם את האתר עצמאית (במקום לשלם לחברה עשרות דולרים כל יום) ועדיין להגיע במקומות גבוהים בגוגל (דף ראשון). מישהו מכיר מדריכים לזה, שיטות (חוקיות כמובן, הוא לא מעוניין שגוגל יחסמו אותו או יענישו אותו על שיטות לא הוגנות), או כל דבר אחר שיכול לעזור. אודה לכל מי שיוכל לעזור.
-
- 6 תגובות
- 918 צפיות
-
-
יהי זכרו ברוך. כבר מהספר התשיעי אמרתי שהוא צריך למהר עם הסדרה ולא להשאיר את המעריצים אם סדרה לא שלמה. אני נקרע בין האכזבה על כך שהסדרה לא תושלם בצורה הנכונה (אף על פי שהוא הכין רשימות שאמורות לאפשר לאחר לסיים את הסדרה), לבין הצער שאדם נפטר. מי עוד היה ממעריצי הסופר המעולה הזה?
-
- 6 תגובות
- 775 צפיות
-
-
לאחרונה צצים להם המחון אנשים שיוצרים פרודיות על כל מיני אמנים,סוגי מוזיקה אז הנה כמה תשימו פה את כל מה שאתם מכירים שקשור לנושא ותגיבו על אלו: Rap K-RAP החמוש http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=133280972
-
- 6 תגובות
- 857 צפיות
-
-
-
יש כמה פרקים של MYTHBUSTERS שאני רוצה לשמור למחשב שלי... איך אני שומר / מוריד אותם מTV-LINKS? שום תוסף שיש לי שאמור להוריד את הסרטים לא עובד...
-
- 6 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה , אני מסתפר קצוץ כל שבועיים שלושה ונמאס לשלם כל פעם 40 ש"ח לתספורת של 5 דקות. אני מאמין שיש פה עוד כמה אנשים שמסתפרים בבית והשקיעו במכונה טובה שעושה תספורת כמו שצריך (1 מ"מ שיער ככה ) יש איזו המלצה למכונה טובה ששווה את ההשקעה? חיפשתי בזאפ דגם שראיתי אצל הספר אבל היא עולה 800 ש"ח בערך , לא יודע אם שווה להשקיע סכום כזה. אני זקוק לעזרה ממישהו שמסתפר בבית בעיקר .
-
- 6 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום רב, שאלתי כללית מדי אך אשמח לתשובה הולמת. (מקווה שזה הפורום המתאים לשאלה הזאת - אם לא שמנהל יעביר אותי) באתר ישראלי שבו יש כ1000 כניסות ביום. כמה כסף אפשר וצריך לעשות מgoogle adsense ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי וויכוח עם ההורים בקשר לאיזה צלחות אפשר להכניס למיקרוגל...למשל להכין פיצה... אז השאלה אילו צלחות אסור: לדוגמא עם צבע כסף\זהב. או צבעים על הצלחת(ציורים). או שאפשר להכניס הכל... תודה מראש על התגובה.
-
- 6 תגובות
- 8.4k צפיות
-
-
בעקבות ההודעה של זה עם האותיות היפניות (או איגור בלאטטטטטטטטט), תהיתי האם באמת הקולה עושה את השיניים צהובות? ואיזה עוד תופעות לוואי יש לקולה? חג שמח. ד"א, נמאס כבר מכל הדיוני "יחסים" (פחחח, עלק יחסים. יחסים לא היו שם) המזדיינים האלו. כוסרבאק. לכו תתאבדו וזהו.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הרי ידוע שברגע שהדולר עולה ברבע אחוז כל היבואנים מתרעמים ומעלים את המחירים, אך כאשר קורה ההפך, אף אחד לא מדבר או נוקט בהורדת מחירים... חברים הדולר בקנטים, (3.98 ליום כתיבת ההודעה) ולא ראיתי שום עידכוני מחירים באתרים הגדולים, בהשוואה ללפני חודש. אני קורא לחרם צרכנים עד שיוזלו המחירים בהתאם! ;D מה אתם חושבים?
-
- 6 תגובות
- 806 צפיות
-
-
היי חברה, ההורים בקרוב נוסעים לסין. עכשיו חשבתי לעצמי שאפשר להוציא מהם ככה איזה X2900HD או אפילו רק 8800GTS חדש דנד'ש השאלה היא האם המחירים שם יהיו יותר זולים בצורה משמעותית שיהיה שווה לקנות, ומה בערך הבדל המחירים בארץ. האם יש אתר בישראל או סיקור מסויים שהוכן באתר מסויים שמסביר על הכל? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 830 צפיות
-
-
לצערי הרב היום נגנב לי הארנק ובתוכו היה הרישיון השאלה שלי האם אני יכול לנהוג או שאני חייב לחכות לרשיון החדש?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שמעו, חבר שלי קנה לי ליומולדת אקדח BBGUN כזה קטן חמוד כמו שיש לכולם.. הבעיה היא שאם אני רוצה לירות במטרה הוא לא מדייק ! ממרחק של 2 מטר להישתמש בכוונת כבר ניהיה חסר טעם והולך כל הכיף.. עכשיו לפי הידע שיש לי בנוגע לרובים (שהוא לא מי יודע מה..) ככל שהקנה ארוך יותר הרובה מדייק יותר, זאת אומרת שאם אני יאריך את הקנה הרובה יותר ידייק נכון ? אז חשבתי שרוול מתכת בקוטר המתאים ולשים אותו בתוך הקנה ככה שהכדור יעבור דרכו, זה יעזור ? יש לכם אולי עוד רעיונות איך לשפר אותו ? (ד"א לכל אלא שנגד זה שתדעו שאני לא אף פעם לא יירה על שום יצור חי, חוץ מאולי בעצמי...)
-
- 6 תגובות
- 999 צפיות
-
-
מישהו מכיר כמה אתרים נחמדים שאפשר יהיה לקנות בהם דברים מעניינים... אתרים ישראליים כמובן.. קניתי 2 קפוצ'ונים באתר של bolenat מחפש סתם כאלה דברים נחמדים לחורף... לא מותגים
-
- 6 תגובות
- 893 צפיות
-
-
http://www.smart-pc.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=285 במקום 1300 שקלים 13000 שקלים כדאי לקנות
-
- 6 תגובות
- 836 צפיות
-
-
מבערך הצהריים אני שומע בומים על קוליים (כנראה) במרווחים של כמה דקות בין אחד לשני, למישהו יש מושג על מה מדובר?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש מתאם מתקע כזה כמו של מזגנים לתקע ביתי רגיל מישהו יודע איפה אפשר להשיג? והאם אפשר לחבר ישר או שצריך שנאי? wikipedia info
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלחתי מייל למישהו אחר מחשבון הג'ימייל שלי לשלו (יש לו גי'מייל גם כן). אני חייב לאחזר את המייל במיידי ! האם ניתן ? אני רק יודע כי לא אני ולא הוא משתמשים באאוטלוק בשביל להשתמש בג'ימייל אלא רק דרך ה- HTTP הרגיל. אבקש התחשבות המנהלים בכותרת כי זה עניין מאוד רציני !! תודה !! :-[
-
- 6 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה שייך לכאן, אבל : היום יצאתי לטייל בעיר בלי ארנק ובלי דאגות. פגשתי ברוכלים בעיר העתיקה בבאר שבע והתחלתי לשוחח עימם - סתם על ענייני היום. גם הצקתי לרוכלים (מישהו, בד"כ חזות ערבית, שקית נילון שחורה על הכתף, ומי יודע כמה מוצרים מזוייפים - ממכונות תספורת שלא עובדות, משקפות מצתים ואפילו מוצרי ניקיון). כבר נדפקתי איתם פעם - כי ברגע שהם יודעים שאתה מעוניין, הם יציקן לך עד שימכרו - אותי הם דפקו ב100 ש"ח למשקפת + משקפיים מזויפות. רק שהיום יצאתי בלי ארנק, אז ככה שגם שהסברתי להם שאין לי כסף לא עצר מבעדם להמשיך להתמקח. ואיזה סיפורים קורעי לב הם נותנים לך ? הכל קרה להם ! לא מכרו היום, אין מה לאכול בחודש הרמאדן, האמא חולה, הסבתא רותחת, הבנים שלו בהריון - אקיצר - מה לא …
-
- 6 תגובות
- 756 צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
מעניין לדעת אם יהיה שם מישהו מפה. 8)
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הבאתי ממיר של יס, חיברתי אותו לצלחת שלנו (לא של יס) וזה אומר שאני צריך לבדוק אם יש לי חשמל בחדר מדרגות. (WTF?!) יש למישהו מושג מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-