עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. היי זונרים. אז ככה, זה משהו שאני חושב עליו כבר זמן מה ודבר שאני רוצה ללמוד אבל אין לי ממש מושג איך והאמת שגם אין לי -שום- ניסיון קודם במוסיקה, ואני גם מדבר על תווים, שמות ומושגים. אבל יש לי שמיעה מפותחת וחדה וחוש מוסיקלי לא קטן, לכן אני רוצה להכניס את עצמי לעסק- ואפילו כבר יש לי ציוד סאונד ברמה בהתאם. השאלה היא איך, ממה ואיפה להתחיל. חשוב לי לציין שהלימודים האלו הם לא למטרת הוצאת תואר או משהו רווחי- לא באופן ישיר לפחות- לכן אני רוצה להתחיל מקטן ולא לקפוץ ללימודים מקצועיים. רציתי לדעת איפה אוכל להתחיל ללמוד מוסיקה בבסיסה (שזה כולל תווים ומושגים), ואיפה אוכל להמשיך לדברים רציניים יותר כמו עריכת סאונד והקלטת סאונד באופן מעשי ועריכה לאחר מכן, כמו למשל בתוכנות מקצועיות- עד בני…

• 6 תגובות
    • 982 צפיות
  2. שלום אני מעוניין למכור חולצות דרך האתר שלי ורציתי לדעת כיצד אנשים יכולים להעביר לי כסף בשיטה הכי נוחה ובטוחה להם ולי נגיד לדוגמא לשלם בכרטיס אשראי ולהעביר את הכסף לחשבון שלי או להעביר את הכסף מחשבון לחשבון בבנק להפקיד כסף בבנק לחשבון שלי או משהו כזה

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  3. Started by desert,

אני צריך את האתר שלהם , מישהו אולי מכיר כי חיפשתי בגוגל ואין.

• 6 תגובות
    • 898 צפיות
  4. אובססיביק.....משהו.... משהו..... לא זוכר תכתבו באנגלית בבקשה, תודה.

• 6 תגובות
    • 950 צפיות
  5. מישהו מכיר פורום רכבים טוב כמו הפורום הזה? פורום איכותי כזה

• 6 תגובות
    • 709 צפיות
  6. Started by MatanFrenkel,

אני מחפש לרכוש משהו עד כמה שיותר איכותי בתקציב של 120 ש"ח ליום הולדת של חבר (בכל זאת, אני לא מליונר) מצאתי באחת החנויות אצלי ביער Jim Beam RYE שהבנתי שזה בסגנון של ג'ק דניאלס (חבר שלי אוהב JD, בלנדד) המחיר הוא 119 ש"ח וזה כמובן מתאים לי בול. אז מה דעתכם?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. ביום ראשון אני חוזר מוגאס ואני רוצה לקנות אייפון אני חיפשתי די הרבה ולא מצאתי בלי אקטביציה.. מישהו פעם קנה אייפון בוגאס ? או יודע איפה לקנות? זה ממש דחוף :s05: -אני החלטתי לשים את זה בכללי ולא בגאדג'טים כי זה בכל זאת איפה לקנות ולא מה, אם היה אמור להיות בגאדג'טים אז סליחה ותעבירו..-

• 6 תגובות
    • 968 צפיות
  8. אני עובד בקיוסק בתל אביב שעובד 24 שעות ביממה, התחלתי לעבוד שם לפני חודשיים , והבעלים משלם לעובדים שכר זנות (שאני אחד מהם, מינימום שבמינימום). ואני כבר מת להתפטר משם, אבל מרוב טיפשותי חתמתי על חוזה העסקה לחצי שנה, עם הבטחה להעלה במשכורת ובונוסים על מכירות, מה שלא קרה בכלל, ובחוזה נכתב שעם אני מתפטר ומפר את החוזה אני צריך להפריש לבעלים מהמשכורת שלי 1000 שקל, ויש לו זכות להוריד לי את כל הבונוסים שנצברו (מיותר לציין שלא קיבלתי כלום). הבן אלף הזה לא משלם לי תעריף מוכפל בשישי שבת (שיוצא לי לעבוד בו הרבה יחסית), והוא משלם לי 19 שקל לשעה בשישי שבת, שזה הפרעה בוטה של החוק, ולמרות שצוין בחוזה באותיות קטנות שאין תוספת לשכר בשישי שבת, אבל זו עדיין הפרה של החוק אפילו שזה מאוגן בחוזה. …

9. בניתי בעזרתכם הרבה כמוהן מפרט מחשב מהחנות הנ"ל אך אף פעם לא קניתי בה ולכן רציתי לשאול את דעתכם עליה. אם משהו יכול לספר לי על חווית הקניה שהיתה לו שם אני אשמח. כמו כן אם זה לא מתאים לכאן אשמח אם תעבירו להיכן שמתאים כי לא באמת ידעתי איפה לשים את הפוסט הנ"ל. היה נראה לי מתאים כאן כי זה בנוגע למפרט שאני שנבנה כבר. תודה רבה

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by simonsix,

טוב, לקראת הוצאת הסינגל השני של הלהקה ("כמו פעם") אנחנו מחפשים מתנדב בעל כישרון ויצירתיות שיכין קליפ לשיר. חומרי הגלם לקליפ- בעיקר תמונות וקטעי וידאו מסרטים אילמים של שנות ה-20 וה-30 (כידוע חוק זכויות היוצרים תקף לעד 70 שנה כך שכל חומר מ 1939 ומטה נחשב לחוקי) את התמונות אני אספק בגלריה ואת קטעי הוידאו מהסרטים האילמים תרגישו חופשי ללקט ברשת. קרדיט מובלט בקליפ ותודות באלבום שאנחנו מקווים שיצא עד סוף שנה יוקדשו לזה שיכין את הקליפ הנבחר. את השיר לפני עריכה דיגיטלית ניתן להוריד מכאן : http://www.upf.co.il/file/584213.html 3.18 MB שאלות ובקשות מיוחדות אפשר בדיון הזה או בפרטי. בהצלחה !

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. קיבלתי זימון למבחני התאמה לחיל המודיעין. למישהו יש מושג מה עושים שם? (זימון ראשון) תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. איך אני בדיוק משווה בין מעבד לבין מעבד לפי איזה נתונים .?? בדרך כלל איזה נתונים הכי חשובים ? ולוחות אם .. כנ"ל ^^ וגגם מעבדים ..

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by m.l,

הכירו לי אותה....עכשיו תגובה רצינית תנו לי...איך היא? וזו התמונה שיש לי למרות שהיא באיכות חרא זה מה שידידה שלי שלחה לי

• 6 תגובות
    • 692 צפיות
  14. להורים שלי יש חישוק ספורטיבי (אני קורא לו ככה כי אני שחכתי את השם שלו, מי שיכול להגיד לי אז אני אתקן). עם כל מיני עיגולים שיוצאים מסביב (בשביל העיסוי) (מצורפת תמונה) האם זה גורם לנזקים לכבד ולכליות בגלל העיגולים האלו? [attachment deleted by admin]

15. בסדר כל הצוות להיתכנס ולדון באסטרטגיה לHIT הבא שלנו בשימון מוכר המכולת הגזלן. ובכניסה ראשונה אני מבקש לציין תפקידים תודה. code name: demon hunter position: main hitmen and מתכנן פעולות טקטי ( מאוחר אין לי כח לאנגלית ) בגלל השעה הדיון ייפתח רישמית לעסקים מחר ב6 תודה התידרון היסתיים.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. יש לי סרט שהוא בשתי חלקים ויש לי גם תרגום שאני צריך לשים.. אבל איך אני שם את התרגום אם הסרט הוא בשתי חלקים?? ניסיתי בכל זאת לשים אותו שם עם שתי החלקים (התרגום ושני החלקים באותה תיקיה) וזה לא עזר.. זה מוסיף לי תרגום רק לחלק אחד (מתוך השניים..) מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by ofirr,

חג חנוכה שמח לכולנו. כי באנו חושך לגרש. תהנו, תאכלו סופגניות ולביבות, תהנו מהיופי של החנוכייה והנרות הדולקים ותהנו שוב. לא כל יום חג, אז תנצלו. :alcoholic:

• 6 תגובות
    • 665 צפיות
  18. Started by 00000,

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A7%D7%A8%D7%A4%D7%93%D7%94_%D7%9E%D7%AA%D7%A4%D7%95%D7%A6%D7%A6%D7%AA הם עושים ממני צחוק? יש באמת דבר כזה? או שויקיפדיה אמינה כמו מוכר פלאפל?

• 6 תגובות
    • 971 צפיות
  19. שלום לכולם, אני חייל משוחרר ואני מקבל טלפונים והצעות מה ללמוד ואיפה, בחרתי מחשבים והפנו אותי לג'ון ברייס הייתי שם היום ועברתי את המבחן קבלה לקורס טכנאי PC מישהו מכיר את הקורס? עשה אותו יכול לתת את דעתו בנושא? האם כדאי? התעודה שמקבלים בסוף שווה?

• 6 תגובות
    • 5.2k צפיות
  20. Started by Burned,

צריך ללכת למיונים ואין לי מושג איך אני מגיע לשם.. אני לוקח רכבת עד ת"א השלום ומשם מה אני עושה? תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. אמאזון השיקו באופן נסיוני, שירות חדש ומעניין. המטרה שלו היא לבנות מאגר של אנשים שמוכנים לעשות מטלות שלמחשב עדיין קשה לעשות באופן אוטומתי, ולהציג בפניהם כל מני מטלות בנושאים שונים (כמו זיהוי תמונות למאגר ה A9 YELLOW PAGES שלהם, חיפוש מידע באינטרנט על רכבים למאגר המכירות שלהם וכו'). על כל ביצוע של מטלה מסויימת, יש מחיר נקוב (כרגע לפי מה שראיתי די נמוך, פחות מדולר למטלה, למרות שרובם כרגע די מהירות). ברגע שמזמין המטלה מאשר את הביצוע שלה, אתה מקבל את הכסף לחשבון שלך באמאזון (שאתה גם יכול למשוך החוצה, לא בדקית את התנאים במפורט). מדובר בקונספט די מעניין, שנמצא כעת בשלבי ניסיון, ולא ראיתי שיושם עד כה ע"י חברה כו כגדולה באופן כלכך רחב, מעניין לראות מה יצא מזה. אם אתם משתתפים בז…

22. Started by emil57,

לירושלמים שבנינו.. קיבלתי מכתב שעליי לחדש תרישיון (לשלם אגרה בסך 241 פלוס תצלום שלי) שאלתי כמה אנשים איפה אני מיצטלם ולמעשה איפה אני מחדש.. (למה ניגמר לי הנהג חדש) חלק ענו לי בקניון במלחה חלק אחר ענה לי בעיר ובבנין כלל.. בקיצור אפחד לא סגור על מקום.. עכשיו למעשה השאלה מופנת אליכם איפה אני סוף סוף יכול כבר לחדש תרישיון?? ולעלות על הכביש.. למה עבר לי התוקף לפני חודש.. אגב לא יעשו כלום או באתי עכשיו נכון? אז ירושלמים איפה אני יכול ללכת ולסיים תסיפור הזה? ולקבל תרישיון בחזרה.. תודה לעוזרים..

• 6 תגובות
    • 792 צפיות
  23. Started by vadkom,

אהלן חברה לא מזמן עשיתי חשבון ב - paypal עלמנת לשלם על משחקים שאני מזמין בsteam . משהו אולי יודע איך לשלם דרך paypal כאשר מזמינים משחק ? ומה זה Billing address ? מה אני ממלה שם? (בטוח משהו שקשור לחשבון ב -paypal )

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by talel18,

אז ככה..יש לי עור רגיש שאני נמצא בשמש בים ומשתזף אז צצות נקודות חן וזה מבאס אחושרמוטה מישהו יודע אם יש משחה כל שהיא שאפשר למרוח על העור ושאני יוכל להשתזף בלי שיצוצו לי נקודות חן תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 796 צפיות
  25. Started by e.s,

אם המעסיק שלי הבטיח לי שאני יקבל סכום של כסף לשעה ובסוף כשאני עומד לעזוב הוא מוריד לי את השכר... מה אני יכול לעשות? לתבוע אותו??

• 6 תגובות
    • 648 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.