עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by hellyeahmofo,

היה פעם אתר שנקרא e-srael אני לא זוכר איך הלכה הכתובת , אבל מספר צירופים שניסיתי לא עבדו ואני מניח שהוא כנראה גווע אבל אני אישור סופי מישהו זוכר?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by drorhazan,

שווה לקנות חשבון שם במקום להיות guest כל הזמן? זו תוכנה בשם i am viewing אם אינני טועה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Longstrom,

pc-spot.co.il got owned איזה ילד או משהו הפיל להם את האתר.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Hellgrace,

http://www.anywhere.fm/player/ הרעיון פשוט: תעלו מוזיקה,ותשמעו מוזיקה של אחרים (אתם לא חייבים לעלות מוזיקה אם אתם לא רוצים,אין שום רטיו שאתם צריכים לשמור עליו בין כמה מוזיקה העלתם לבין כמה מוזיקה שמעתם או משהו בסגנון) נשמע כמו פרויקט ממש נחמד,אני מתחיל לעלות לשמה שירים. *בינתים אין שמה המון מוזיקה כי זה קיים רק יומיים **למי שיש יוזר בדיג - http://digg.com/music/Anywhere_fm_opens_an_on_line_radio תקפיצו את הסיפור שלי 8) עריכה: כנסו עם היוזר הבא וניצור אלבום משותף: יוזר hwzone סיסמא hwzone

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. אשמח לקבל חוות דעת על תנאי הגלישה בחרמון אם מישהו היה שם השבוע זה יהיה מעולה. באתר שלהם הן מציגים שהכל מעולה. אבל קרה בעבר שהגעתי והיו מלא סלעים וגומות בוץ. תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by yanushka,

כרטיסים מוזלים ניתן להשיג אצלי..

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אפשר להעביר בין הדקות בשביל הקטעים המגניבים

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אני לא מאמין אי אפשר לשחק!!!! הכל תקיעות פריזיםםםם זה לא זזז אימאלה אני לא מאמיןןןןןןןןןןןןןן

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by klayton,

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. יש לי ספק כוח ישן של מחשב מתוצרת חברת antec(יעני ספק איכותי). הוא לא מתאים למערכות מחשב חדשות בגלל החיבורים הלא תואמים. כידוע אם שוכחים אורות והמצבר ברכב מתרוקן ניתן להעביר כבלים ממצבר של רכב אחר ולהתניע ולמלא אותו תוך כדי נסיעה, אולם זאת פעולה לא מומלצת מפני שהיא מקצרת בצורה משמעותית את אורך החיים של המצבר ולכן מומלץ אם הדבר אפשרי כמובן למסור את המצבר לטעינה איטית אצל חשמלאי הרכב בעלות זניחה של 20 שח. לכן במקום לזרוק את הספק עלה לי הרעיון להשתמש בו על מנת להטעין את המצבר של הרכב במידה ואני אשכח שוב פעם את האורות או סתם להטעין אותו לקראת סוף חייו על מנת להאריך את השימוש בו עוד כמה חודשים. באמצעות וולטמטר מדדתי מתח של כ-11.5 וולט בחיבור המולקס בין הכבל הצהוב לשחור. השאלה א…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. שלום לכולם, צילמתי כול מני תמונות יפות של נופים בחו"ל וגם בארץ, והייתי שמח להפוך אותם לפוסטרים שאוכל לתלות אותם בחדר. רציתי לדעת אם יש חנות שאני אוכל לתת לה תמונה והיא תדפיס לי פוסטר (באיכות כמה שיותר טובה), ועדיך שלא סתם על נייר גדול אלה על נייר מיוחד או משהוא כזה. אני אשמח להמלצות לחנויות שעושות דברים כאלה. תודה מראש! אלון

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. זהו זה... נגמרו המסיבות הברים המסעדות ושאר תענוגות החיים של החודשים האחרונים... מחר אני מתגייס (לטירונות חורף errrr...) בנח"ל או בחירמ"כ (חירמ"כ = חי"ר יעודי = גדודי שמשון / חרוב / נחשון / דוכיפת / לביא) עם גיבוש לעוקץ. בסוף השבוע (אני אמור לצאת כמו כל חייל קרבי בשני סופי השבוע הראשונים) אכתוב לאן הגעתי בסוף... איך לסכם תקופה של שלוש שנים בה הכרתי חלק מן הקהילה פה (ובאתרי החומרה הקודמים)... קצת קשה להכניס שלוש שנים לשלוש שורות... אבל היה טוב... היה כיף להיות בצוות HWz בעבר למרות כל הריבים והשטויות זה היה כיף... היה כיף לכתוב בפורומי האתר ובעיקר בפורום תלת-מימד (עד שנשארו שתי חברות בתחום בערך...). בקיצור, אנסה לשמור על קשר וכל מכריי מוזמנים לשלוח לי מיילים והודע…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by ychig,

אבא שלי טס להונג קונג וחשבתי על האפשרות שיביא לי לייזר [מהסוג של הלייזרים הירוקים החזקים..] איך אפשר לברר איפה בהונג קונג נמכרים לייזרים ובאיזה מחירים? חפשתי קצת אבל לא מצאתי ממש.. תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. כל מי שעוקב אחרי הקרבות הבולטים של החירניקים לא יכול שלא לשים לב שהחטיבה הזאת הינה מיסתבכת סידרתית . דוגמאות בולטות כיבוש החרמון ,הבופור ,בינת ג'ביל ,סג'עייה ועוד אחרות שחלקן לא זכו להד תיקשורתי גדול. עושה רושם שמפקדי החטיבה לא לומדים את הלקחים וחוזרים על אותם משגים פעם אחר פעם. שדה הקרב מזמן הפתעות רבות ותקלות לא צפויות אבל אי אפשר שלא לתמוהה על הדפוס החוזר של הערכות לא נכונה בציוד ,במודיעין והיסתערות אמיצה אבל נימהרת מדיי ומבלי להפעיל בצורה שיטתית אמצעים בנאליים להקטנת האבידות כמו מסך עשן בגיזרת ההתקפה , איגופים, והקפדה על כך שמקסימום הפעולה תיתבצע בחסות החשיכה .יש הרגשה שיש בחטיבה הזאת זילזול גורף בחיי אדם . כל פעם גולני מוצאים את עצמם עמוק בבוץ ,מאבדים הרבה חיילים …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by adi518,

היי, לפני יומיים שלושה קניתי מחשב חדש שהיה אמור להגיע עם DVD של LITEON (ראה לינק למוצר המדויק: http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1513032558.htm) הקיצר חלה טעות וקיבלתי סידי רום של לייטאון (הייתה מדבקה רשמית של לייטאון שווידאה שעם זאת הסידי רום אכן של לייטאון, ולמה אני אומר את זה....) יום אחרי הלכתי להחליף לדיוידי של לייטאון שעליו שילמתי כסף, וקיבלתי דיוידי שלא מראה שום סימנים מלייטאון -לא מדבקה כמו שעל הסידי רום שאגב אפשר לראות בתמונה של המוצר באתר (אני יכול לוודאות זאת אותה מדבקה במאת באחוזים), ולא בפרטי הדרייבר של וינדוז. השאלה היא... מי יכול בבקשה להסביר ? האם ככה זה אמור להיות ? או שאכן קיבלתי מוצר אחר ואני צודק בטענתי ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. תנאים ליצירת סדרה אני לא יודע לנסח זאת בצורה מתמטית אבל אני אנסה לנסח זאת בצורה הטובה ביותר. בסדרה(אינסופית) שהאיבר הראשון שלה הוא 1, מהם התנאים שהסדרה תקיים: א. סכום המספרים מa1 עד an יהיה שווה לאחד המספרים הבאים בסדרה, למשל: S(a1+...+an) =an+5 ב. סכום מa1 עד an יהיה שווה לסכום של מספר איברים אחרי an, כלומר: S(a1+....+an)= S(an+2....+an+7) לסיכום, אני מבקש את העקרונות שבא הסדרה תקיים את שני התנאים יחד ואת העקרונות שבה הסדרה תקיים אחד מהתנאים. בהצלחה (מי שיפתור את הבעיה, יפתור בעקיפין את המשפט האחרון של פרמה) ד"א אם למישהו יש אתר של מומחי מתמטיקה או משהו בסגנון, אני אשמח אם הוא יתן לי לינק, תודה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by psu,

בפרסום שלהם למסך דל 2209 המפורסם בפורום הם רשמו שהוא HIGH-DEFINITON, וכמובן שהוא לא... שלחתי להם הודעה בנושא ותהיתי על שיווקם כ"חנות מקצועית לחומרה", התגובה: שלום רב , כמו כולם אנחנו בני אדם ומי שהקים את המוצר באתר כנראה שהתבלבל , בכל אופן הטעות תוקנה במיידית ואני מודה לך שהפנת זאת לתשומת ליבי לגבי תהייתך האם אנחנו חנות מקצועית , אני חושב שהרבה לקוחות יכולים להעיד עלינו שכן בברכה , mail_kfir אפשר לתת להם קרדיט על המענה המהיר ( תשובה באותו היום שנשלחה ההודעה), אבל ציפיתי ליותר מלכתחילה...

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. ישנה אפשרות לדעת לאילו אתרים נירשמתי עם כתובת המייל שלי? הרצתי חיפוש בגוגל - אין תוצאות. אפשר לשלוח מתוך אימייל הודעה לכל מייל ששלח למייל שלי הודעה אי פעם שיחזיר "אישור קריאה" וכך בעצם אני אדע לאן אני רשום?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אם למישהו יש חומר להביא לי, לינק משהו תודה רבה הכל יתקבל בברכה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Azmodan,

מי שלא מכיר - דניאל פטרי הוא מדריך בג'ון ברייס ו-MVP של מיקרוסופט בנושא Exchange. קראתי את המאמר שלו בנוגע לכתיבת שאלות בפורום ורק השכלתי (וגם צחקתי) - מומלץ: http://www.petri.co.il/how_to_ask_a_question_he.htm הכי הרג אותי הקטע הבא(דוגמאות רעות לשאלות שנשאלות בפורומים): שווה 10 דקות קריאה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. http://www.flabber.nl/archief/023018.php פעם ב יש איזה פרוייקט שאנשים לוקחים ברצינות.. זה אחד היותר מהממים שיצא לראות

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. לאחרונה התחלתי לאהוב את ההומור שלו ממש... מישהו מכיר עוד סרטים בסגנון?,איזה סרטים של ג'ים קארי נחשבים להכי מצחיקים חוץ מאלו שבכותרת והמסכה? חח

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by BIGmaMA,

היי אני מחפש תווים לגיטרה , אתר שיש שמה תווים לגיטרה קלאסית . אני מחפש את התווים לשיר : Justin Timberlake - Like I Love You תודה למי שימצא את התווים של השיר הזה, או אתר שאפשר לחפש שמה את התווים . תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by shuy,

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים