כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
-
לי זה עושה פשוט להקיא, אני לא יודע מה איתכם.. <צונזר> מצטער, לא ידעתי שאסור להכניס כאלה דברים.. :-[
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יצא לי לראות היום שתי דקות מהתוכנית הזוועתית הזו שהיא ללא ספק הדבר הכי גרוע שראיתי בחיי... לקחו שתי ספרים ונתנו להם תוכנית טלוויזיה שזה כבר נשמע לא טוב (ממתי בכלל ספרים מעניינים מישהו ?) , וסתם כמו כל תוכנית הם יורדים על אנשים אחרים ומספרים בדיחות לא מצחיקות אבל מה שהדהים אותי יותר מכך זה כמה גאים אפשר להיות ? בשתי דקות שהספקתי לסבול את זה הם ראיינו איזה כתב נשנש מגיא פינס ואחרי זה שרו את דיווה של דנה אינטנשינל ! בביצוע שגורם לי להתגעגע לכוכב נולד מישהו חייב לעצור את הדבר הזה !... האטום האיראני מעולם לא נראה פיתרון טוב יותר מעכשיו גילוי נאות... אין לי שום דבר נגד הומואים אבל לראות פייגלך בן 60 לובש חולצת בטן עם כרס ושר דיווה זה פשוט יותר מידי כבר
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב לכולם ! אני מעוניין לרכוש אופניים חדשות בסך 800 עד 1000 וצריך המלצה לאופניים המחיר הנ"ל מעזור הדרום . תודה מראש .
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני וחברה שלי יוצאים הערב לטיול קמפינג קטן - לצאת בערב לאיזו שמורה בגליל\גולן לישון בה (אוהל+שק"שים), ומחר בבוקר לטייל איפשהו - מסלול קליל בחיק הטבע (שעה-שעתיים), אולי במקום עם מים ככה שאפשר לשחות. חשבתי על לישון בנחל עמוד או ביהודיה (אלה המקומות היחידים שדורשים מחיר סביר, כל השאר הם לפחות 40 ש"ח לאדם ללילה), ולמחרת לעשות טיול בנחל זוויתן, או לחילופין לנסוע לגן השלושה (יש שם מקום לישון בכלל?). מה דעתכם? הצעות לשיפור?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך להגיש למחר 5 דוחות ניסויי במעבדה בפיזיקה כי התבטלתי כל השנה והמורה שלי נתן לי הערכה עד מחר עד עכשיו השגתי את: החוק הראשון של ניוטון,תנועה מעגלית וחוק שימור האנרגיה. אם למישהו יש במקרה את שני הדוחות החסרים על המחשב וקיבל ציון טוב ומוכן לשלוח לי אני אודה לו מאד
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, כעיקרון אני לא מבין בתחום הזה ואני רוצה להיכנס אליו, אז אני צריך המלצה למכון כושר טוב, שנותן תמורה טובה לכסף, ייחס הולם וכו'....
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא יודע אם הביאו את זה בעבר.... בכל מקרה אחלה פינת ישיבה לא? http://nethrone.com/feature.swf לראות כל מיני אפשרויות.. גם לגיימרים... http://nethrone.com/
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כהרגלי נכנסתי לאתר של פייסבוק, פיתאום אני קולט שהוא לא נכנס לי אוטומטית לחשבון אלא שאני צריך להקיש מחדש את הסיסמא, הקשתי ונכנסתי לחשבון. ואז בהודעות אני רואה את ההודעה הבאה (מוקף בעיגול אדום), מה יכול פשר העניין?: [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
באיזה אתר להשוואת מחירים אתם ממליצים להתשמש? שמעתי שאתר zap.co.il לוקח בערך 30 אגורות על כל לחיצה על קישור שמוביל לאתר שלהם. לכן רציתי לשאול על איזה אתרים להשוואת מחירים בישראל אתם ממליצים להשתמש? תודה,
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מופתע שאין חדשה או שאף אחד לא כתב על זה... האתר tom's hardware guide שנחשב לאתר הגדול והאיכותי ברשת הנוגע לתחום המחשבים (אבל בעל העיצוב הגרוע), משנה את תוכנו וצורתו, כמו אתרים וחברות רבות ששינו את אתרם השנה. פה: http://www.tomshardware.com/ האתר מחולק לתתי-אתרים כאלה, כל אחד בנושא אלקטרוני שונה. לפי דעתי האישית, הרבה יותר נעים לגלוש באתר ובכמויות העצומות של המידע שבו מאשר בעיצוב הישן והלא נוח. תהנו. עריכה: עוד אתרים ששינו את עצמם: www.cellcom.co.il www.gamespot.com אם אתם מכירים עוד אתר שגם שינה את ממשקו לאחרונה, כתבו על מהו ותנו לינק. תהנו שוב. peace out
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכול מופיע בצד במפרט שלי.. פשוט חלום שהתגשם
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני צריך לקנות חולצה עם מקדם הגנה, וגם כובע...(הכל בייחד גג400) רק שלא יהיוה מחירי שחיטה S:
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אנשים אני וחבר שלי לומדים לפסיכומטרי. אני צריך מאמרים באנגלית שמתאימים לרמה שכזו. לא ממש מצאתי משהו מתאים בגוגל. מישהו יכול לעזור אולי? תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחראי פורומים כללי- the hunter בקשר לנעילת התרד PCHARDWARE למה שלא תמחק את הלינק במקום לנעול את התרד אני רוצה לראות חוות דעת של אנשים לפני שאני קונה שם.. הדיון הזה נעשה כבר עשרות פעמים בהקשר לחנויות אחרות. זו לא פרסומת.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היה איזה סרט שהייתי ילד שהיו משדרים בתבל ואני כבר ניסיתי כל קומבינציה אפשרית על מנת למצוא את שם הסרט: אני אתאר את העלילה (למרות שאני זוכר אותה במעורפל) בתקווה שמישהו עם זיכרון טוב יזהה את הסרט ויוכל לעזור לי לזהות אותו! טוב ספויילרים, זה סרט שישמע מה זה דפוק, אבל הוא תכלס סרט מצחיק ומגניב ברמות: לא יודע איך זה מתגלגל לשם(נראה לי איזה התרסקות מטוס) ויש סינים באפריקה! הם נמצאים בתוך איזה שבט שם והסינים יודעים קונג פו. אחת הדמויות שם היא סיני שאבא שלו הוא מת ולסינים יש דרך להעיר מתים בתור זומבים כאלה. עכשיו הסיני מומיה הזה קופץ כמו קנגרו. מקווה שזה מצלצל למישהו פה פעמון כי אני מת לראות את הסרט הזה שוב! תודה מראש לכל העונים . g0v0s
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://video.google.com/videoplay?docid=-3851426890212250833 !!!come on lets do it
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי רישיון מזה שנה ו11 חודשים בקרוב אני צריך לחדש את הרישיון שאלתי היא כזאת יש לי כמה דוחות שלא שילחמתי בסכום מצטבר של 2-3 אלף שקל האים אני חייב לשלם תחילה את הדוחות על מנת לקבל רישיון חדש? או שמא אני יקבל בלי שום קשר לדוחות הללו?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משהו יודע אם אפשר לדחות את הגיבוש בלי סיבה מיוחדת? אם כן והגיבוש יעבור לי ליולי או אוגוסט האם זה ידחה לי את הגיוס שכרגע עומד על סוף יולי? תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאלה הרת גורל אני משתגע מחיפושים אחרי המנגינה הזאת - מי שמוצא לי אותה באמת שהוא מלך העולם כולו תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://23tueren.de/files/riddleRelated/theRomans/theRomans.html אמור להתקבל קוד בן 8 תווים מאותיות באנגלית ומספרים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אולי הנושא ישמע לכם קצת מצחיק אבל תנסו לקחת ברצינות... בקיצור - אני וחברים שלי בני 14 ורוצים לארגן איזה מסיבת שתיה קטנה לעצמנו..... אני אחראי על האירגון וקבענו שנהיה בערך 10-15 ילדים כל אחד יביא 15 שקל ככה ונקנה שתיה וכל מה שצריך, ובגלל זה אני צריך את עזרתכם.. אין לנו ממש מושג איזה שתיה לקנות ואם מה לערבב??????? יש דברים שנוכל להשתכר מהם ויהיה לנו יותר טעים מוודקה?? ובערך באותו המחיר כמובן..... ועם מה הכי טוב לערבב?? ואם יש לכם עוד איזה טיפים איך לעשות את זה יותר טובב אז תנו בקשה... תודה לעוזרים..
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-