כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
אני שוקל להתחיל ללמוד הנדסת תוכנה השנה, וכרגע לפי מה שהבנתי מהם זה המקום שמסתדר לי הכי טוב עם העבודה + אני עומד בתנאי קבלה (מותנה במכינה של חודש וחצי, שזה מסתדר לי אחלה), אבל רציתי לשמוע מאנשים אחרים שאולי יש להם ניסיון\מכירים אנשים שלמדו שם מה טיב המכללה? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אני רוצה לקנות כמה מחשבים ורציתי ב KSP אבל סתם מנפנפים אותי ולא חוזרים אלי בחיים לא ראיתי דבר כזה , הם לא רוצים לקוחות ורק אומרים להגיע לסניף ולא חוזרים אליך או שמטלפנים לסניף ועונה מחסנאי ואומר שיחזרו אליך או פקידה או אחד שאומר מה יש ומה אין או אחד שאחראי על הטלפונים רק לא איש מכירות שניתן להזמין אצלו בחיים לא ראיתי חברה שלא רוצה לקוחות בצורה כזאת אז אני מבקש המלצה לחברה אחרת שאפשר להזמין אצלה בטלפון\או אינטרנט והיא אמינה ומחירים טובים ויש לה הרבה פריטים כדי שאני יקבל בערך מה שחשבתי לפי האתר של KSP תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שיחה שהייתה לי עם מישהו שקיבל ממני באן היום במירק 12:47pm] <SnakeRC> נו פלייז! [12:47pm] <SnakeRC> סליחה [12:47pm] <WarMachine> אתה החוליה הזוחלת [12:47pm] <WarMachine> שלום [12:48pm] <SnakeRC> טוב אני רושם מכתב למנהל הסרבר [12:48pm] <WarMachine> שמה [12:48pm] <SnakeRC> על כל ההתנהגות שלך [12:48pm] <WarMachine> שאתה מקלל [12:48pm] <WarMachine> וחואף באנים בגלל זה [12:48pm] <WarMachine> . [12:48pm] <WarMachine> ? [12:49pm] <SnakeRC> אני לא קיללתי! [12:49pm] <SnakeRC> בטעות העתקתי שורה שאני ואבירם התכתבנו ! [12:49pm] <SnakeRC> שלא הייתי צריך להעתיק! [12:49pm] <WarMachine>…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חבר'ה, קיבלתי דח''ש עד אפריל, בגלל שהקורס אליו אני משובץ מתחיל רק באפריל... מישהו יכול להסביר לי קצת יותר על הדח''ש? האם אפשר לצאת לעבוד? האם אפשר להתנהג כמו אזרח רגיל גם מבחינת שיער וזקן(להאריכו)? תודה וערב טוב חברים (:
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נניח שבמועד מסוים אני ניגש למבחן וקיבלתי X, הציון מאפשר לי כניסה לחוג שרציתי אבל ציון האנגלית לא מקנה לי פטור. אם אגש שוב למבחן, והפעם אקבל ציון Y, שלא מאפשר כניסה לחוג המסוים או שהוא גבולי למדי, אך ציון האנגלית שלי יקנה לי פטור - הפטור יתפוס ביחד עם הציון הקודם (והגבוהה) ? או שאני צריך לבחור "להגיש" רק מועד אחד?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מכירים את האהילים הגדולים האלו.. שמניחים על הרצפה.. והם בצבעים נורא יפים ויש בהם מנורה והם מפיצים אור יפה לאלא? אני רוצה לקנות כזה גדול יפה ומרשים לחברה שלי.. ראיתי בקניון, אבל הם קטנים לא יפים ויקרים בנוסף לזאת. איפה מוכרים דברים כאלו בזול ובמבחר? באיזור הצפון (חיפה והסביבה) או באר שבע, שאני הולך להיות שם מחר. תודה!!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האפשריות שקיבלתי: דורשים מיונים: קצין שלישות, קצין לוגיסטיקה מדריך נוער בסיס, מדריך נוער מרחב מנהל תשתיות המחשוב, תכניתן ללא מיונים: מש"ק שלישות חובש קרבי שוטר צבאי מפעיל תקשוב מבצעי מש"ק מערך, מפעיל מודיעין אלקטרוני מוטס מפעיל ציוד מכני הנדסי, נהג מפעיל מנוף, נהג משא כבד, מש"ק תנועה והובלה, נהג הובלה רכז דת, משגיח כשרות חייל במערך הטכנולוגי בחיל האויר, חייל במערך הטכנולוגי ביבשה אני חושב לבחור: עם מיונים: מנהל תשתיות המחשוב, תכניתן קצין שלישות, קצין לוגיסטיקה מדריך נוער בסיס, מדריך נוער מרחב בלי מיונים: מפעיל מודיעין אלקטרוני מוטס חייל במערך הטכנולוגי בחיל האויר מפעיל תקשוב מבצעי מש"ק תנועה והובלה מש"ק שלישות שוטר צבאי משגיח כשרות מישהו קיבל גם? מה דעתכם?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אההה אל תנעלו עדיין!!! חשבתי על זה, צאיך לעשות אחת ולתמיד תר'ד שיסביר מה אסור לעשות בעייני חומרה (לקנות gpt, לבנות מערכת קירור בעצמך, להרכיב את המחשב בעצמך :'( וכו...) עכשיו כדי להוסיף רובד טיפה קומי אפשר גם להוסיף דבר אחד שאסור לעשות שלא קשור לענייני חומרה! (אפשר לגלות פה דברים מפתיעים) אני יתחיל: 1)להפעיל את המחשב בזמן שיש חוטים חשופים ולחשמל את המחשב (יש לי מארז אלומיניום) :'( 2)לקנות מחשב מחברת קבר ולא לבדוק אם כל הברגים מחוברים :-\ 3)לחבר תעלת איוורר מהמזגן למחשב (בום) 4)ללכת לשרותים ציבוריים יחף אל תקראו לי ספאמר כי אני לא
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אפשר להעביר בין הדקות בשביל הקטעים המגניבים
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מופתע שאין חדשה או שאף אחד לא כתב על זה... האתר tom's hardware guide שנחשב לאתר הגדול והאיכותי ברשת הנוגע לתחום המחשבים (אבל בעל העיצוב הגרוע), משנה את תוכנו וצורתו, כמו אתרים וחברות רבות ששינו את אתרם השנה. פה: http://www.tomshardware.com/ האתר מחולק לתתי-אתרים כאלה, כל אחד בנושא אלקטרוני שונה. לפי דעתי האישית, הרבה יותר נעים לגלוש באתר ובכמויות העצומות של המידע שבו מאשר בעיצוב הישן והלא נוח. תהנו. עריכה: עוד אתרים ששינו את עצמם: www.cellcom.co.il www.gamespot.com אם אתם מכירים עוד אתר שגם שינה את ממשקו לאחרונה, כתבו על מהו ותנו לינק. תהנו שוב. peace out
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל שנייה הוא נתקע.. אפילו על הכי נמוך
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יכול לרכוש כרטיסים מוזלים לשורה 22 למופע של משינה ב2/8 באמפי בקיסריה. השאלה היא אם שורה 22 זה בכלל שווה משהו? אני לא הייתי באמפי בקיסריה, אז מי שהיה בבקשה או יודע על כך משהו שיכתוב. תודה! ד"א, אם יש אתר או משהו של האמפי... אני לא מצאתי ואני בספק אם קיימת חיה כזו, אבל טוב יהיה לדעת.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
בעבר אני זוכר שיצרתי רשימה שבה התאמתי את בדיקת ההודעות החדשות בפורום. היה אפשר לבחור מאיזה פורומים אני מעוניין לקבל דיווח שיש הודעות חדשות. משום מה אני לא מוצא דרך עכשיו לבחור רשימה בהתאמה אישית של ההודעות החדשות - אין אפשרות בחירה של הפורומים שבהם אני מעוניין. אשמח לעזרה - האפשרות כבר לא קיימת או שאני מפספס משהו? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, אני חייל משוחרר בן 20 (השתחררתי מוקדם בגלל בעיית בריאות) אני מעוניין בבחירת כיוון להגירה (אילו מדינות יכולות לקבל אותי, מה התנאים וכו'.) הכיוון הוא גרמניה, בריטנה, אוסטרליה, קנדה וארה"ב אני לא מעוניין להגר בשנים הקרובות (מכיוון שעדיין לא צברתי הון על מנת להגר) אבל אני רוצה לתכנן את השנים הקרובות על מנת שיתאפשר לי להגר בעתיד הבנתי שניתן לקבל ויזת עבודה וויזת לימודים. הבעיה היא ששני הדברים האלה לא כל כך רלוונטיים משום שאני יזם, ואני עושה את כספי מעסקאות והשקעות. וגם אינני מעוניין בתואר בשנים הקרובות, השאלה היא אילו אפשרויות הגירה לקנדה יש ליזם או איש עסקים תודה רבה לעונים ושנה טובה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי ולעוד חבר יוזמה עסקית מסויימת. הבעיה היא שהדמות של סנופקין מהמומינים אמורה להיות חלק מהדבר שאנחנו מנסים למכור ואף לשמש כתמונה על המוצר. השאלה היא בהנחה שמדובר ביוזמה עסקית קטנה ולא גדולה במיוחד שאמורה להימכר בצורה אקראית ולא ברשתות הגדולות , היכן אנחנו עומדים מבחינת זכויות היוצרים ? האם ישנם בכלל זכויות יוצרים על הדמות העתיקה הזו ? ואם כן של מי ? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם כבר צפיתם בקליפ המדליק הזה של Major Lazer, שנוצר בידי סטודיו Method Design, בהתבסס על תוכנת ה-Houdini FX (ובהתבסס על תנועות של רקדנים אמיתיים שהוקלטו באמצעים טכנולוגיים מותאמים), ועם הרבה מאוד כוח עיבוד, אנחנו מנחשים:
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
גם הכוכב נולד הבולגרי לא נשאר פראייר: http://www.youtube.com/user/gl0balidol
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ועוד פעם שמעתי שיר בגלגל"צ ;) הפעם הפזמון היה משהו כמו יחוג יחוג יום וליל יחוג יחוג יום וליל מישהו יודע??
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למי שקורא ידיעות, היום בעיתון הראשי בעמ' 21 למטה יש ידיעה על עב"מ שנצפה ע"י טייסים בנתב"ג... מזמן לא ראיתי כתבה כזאת... בכל אופן, לא היה לי כוח להעתיק אותה לפה כי כבר תרגמתי אותה והעתקתי ל: Paranormal.com למען האמת, אף אחד לא טרח להגיב לזה... אבל לא חשוב, אם למישהו יש ידיעות ועוד לא זרק, יהיה נחמד אם הוא יסרוק לפה את הכתבה המקורית. סביר להניח שזה ניסוי של חיל האוויר בנשק מאוד סודי, אבל בכל זאת... חחח
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ראיתי איזשהו סרטון מצויר על איזה דמות מרוקאית נדמה לי שמדבר בהתחלה רגוע, ואומר מילים כמו "בקארמה טובה" ואחרי זה מתחיל לצעוק ולקלל.. בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי שירשום כאן את הקישור זה דיי חשוב! תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש משתמש בעל חיבור אינטרנט שיכול להעלות מעל 100 KBPS הורדה - לא משנה לי. חובה- ספק בזק בין לאומי) אני צריך שרות מסוים וחוקי! שגוזל כ 10 דקות. מוכן לשלם סכום סימלי (ב PAYPAL)
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
TheHunter (הזכויות שמורות) שלח לי סרטון מדהים (לדעתי) כולל טראק טוב שמתנגן שם (להדליק רמקולים...). לא להאמין שזה רק 64KB. תורידו, ותגידו מה דעתכם. להורדת הסרטון (64KB) כל הזכויות שמורות ל- TheHunter. איש יקר !
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, שלום רב! אני לומד טכנאי PC מוסמך מיקרוסופט. (מכללה) אני לומד כבר בערך חודשיים, כרגע אני עומד לפני המבחן הראשון שלי. המבחן הראשון יעסוק כמובן בחומרה ! אני בטוח שיש כאן עוד ח'ברה שעשו מבחן בזמן הלא רחוק על חומרה. אז כל דבר יעזור לי, טיפים, מידע.. נושאים כללים: - איזה שאלות יכולות להופיע (למי שכבר עבר מבחן שכזה) - השאלות שלדעתכם תמיד יהיו - מושגים חשובים לדעתם - תפריט הביוס מה שרשמתי זה חלק ממה שנראה לי לנכון לבנתיים שאני צריך לדעת. אם יש עוד דברים, כל דבר תרשמו, יעזור לי מאוד ! כמו-כן אם תוכלו להביא לי טיפ לדרך כטכנאי PC, אני ישמח מאוד ! תודה רבה, אמיל. בכל אופן רציתי להגיד גם אם טעיתי בפורום אני נורא מצטער, ראיתי לנכון מכיוון שמדובר במבחן חומרה, לעלות את האשכו…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, החלטתי שבמקום ללכת כל חודש בערך לספר ולשלם 40 ש"ח על תספורת שלוקחת בדיוק 5 דקות (אני מסתפר על מספר 3 בכל הראש), כדאי שאני אקנה מכונת תספורת ואעשה את זה בעצמי, מה גם שבקרוב אני מתגייס אז אני לא יודע כמה זמן יהיה לי ללכת לספר. 1. זה אפשרי להסתפר לבד או עם עזרה מינימלית ממישהו ושזה יצא בסדר? יש המלצות או טיפים כלשהם? 2. אני צריך המלצות למכונה - כמו שרשמתי השימוש בה יהיה בערך אחת לחודש אז אני לא מחפש משהו מקצועי מדי, אלא מכונה שתעשה את העבודה כמו שצריך ושתשמש אותי לכמה שנים (שוב, השימוש שלי מינימלי יחסית). אני מוכן להשקיע עד 200-250 ש"ח, אבל שאוכל להשתמש בה לאורך זמן בלי שתעשה בעיות. אני גר במרכז אם זה רלוונטי. תודה רבה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-