עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by creek,

אנחנו עוברים דירה בעוד שבועיים את הדברים הבסיסיים לחדר שלי יש, אבל החדר הקודם היה יחסית משעמם, אז אני רוצה לעשות אותו קצת אחר. עכשיו מה צריך בכדי להפוך את זה לחדר טוב? חשבתי על משהו נחמד, להוריד מהאינטרנט כל מיני wallpapers של להקות שאני אוהב, ואבא שלי יכול להדפיס אותם על קאפה או על קנווס (הוא עובד בחברה שמייצרת את מדפסות תעשיתיות), וככה לתלול בחדר. *את הגרביים הזרוקות בשביל האותנטיות כבר יש (סתם, עבר לי בירושה מאמא האובססיביות לניקיון)

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Yehudaa,

גולשי האינטרנט עושים כל מיני סימנים כמו xp x: : ) :=\ ; ) 0_o o_o וכל מיני דברים כאלה ... מישהו יכול להסביר מה הסימנים האלה אמורים להביע ? תודה .

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  3. כרגע התחלתי תיכון ואני בכתה י', שיבצו אותי במגמת עיוני ב' וחברים שלי בת"חם (ט או ת?) בקיצור מחשבים. עכשיו הם תמיד אומרים שזה יותר טוב ועיוני ב' זה כמו מב"ר ושאותם יקבלו למחשבים ויש להם יותר ידע, הם צוחקים שאומרים לי (נו מזה הפקודה הזאת? הה? אתה לא יודע) ויש לי המון ידע במחשבים כמו דוס וחומרה וכאלה מה לעשות לא תיכנות עדיין אני רוצה להיות איש מחשבים או משהו שקשור למחשבים בעתיד והם אומרים שאותם יקבלו ואותי לא וכל מיני דברים (אתם מכירים את זה) השאלה שלי אם זה נכון ומי שיכול להרחיב בנושא שיעזור. ד"א אני בהקבצה א1 באנגלית וא2 במתמטיקה

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. מזל טוב על חידוש הפורום - הוא נראה הרבה יותר טוב בתצורה החדשה! מספר הערות: 1. חבל ששדרוג כזה לא הוכרז קצת מראש - ההודעה על השדרוג היה רק בדיעבד. 2. חבל שבשדרוג כזה ארוך כל מה שהיה כתוב זה ש"הפורום יחזור בעוד דקה" (וברוב הזמן בדף שנראה כאילו פרצו לאתר - מ1:00 בבוקר עד 18:00) - ולא היה איזה עדכון בידיעה על השדרוג. 3. ת'אמת? לא האמנתי אבל עכשיו אני בטוח: אני מכור לפורום. בדקתי אם הפורום חזר כל עשרים דקות בממוצע... ושאלה לקינוח: לאן נעלם הפורום "על האתר והפורום"? :s05:

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  5. Started by or,

טוב אם זה מעליב אנשים אז אני סוגר!!

• 65 תגובות
    • 6.2k צפיות
  6. יש לי אופניים ואני פשוט חייב לישמוע מוזיקה בנסיעה כי אני נוסע דיי הרבה. אבל יש לי בעיה כמה שאני מנסה לימצוא פיתרון איך לתת לרמקולים מתח חשמלי נייד זה לא עובד אז אני רוצה להיתנסות במשהו חדש כמובן הרמקולים הם של מחשב 2 רמקולים בשביל התחלה נפרק את "המארזים" שלהם ונשאיר רק תרמקולים אני כבר יתקין אותם על הכידון של האופניים. את הקטע של הרמקולים פתרנו. הרמקולים מיתחברים לנגן IAUDIO U3 . עכשיו אני יכול להביא מחבר מצבר של רכב, וישים על האופניים מין סבל כזה מאחורה שהמצבר ישב עליו נעצב את האזור הזה כדי שיהיה אופנתי חח זה יהיה כבר מודינג. אני לא מיקצוען באלקטרוניקה אבל צריך לתת למצבר מין סוויצ' כזה כדי שיתן מתח לרמקולים אני חושב בקיצור אני דיי מבולבל אני לא יודע אם זה יצליח אז רצי…

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. הכוונה מה לקחת איתי ממש ביום שאני מתייצב בו?,יש לי את הרשימה הזאת http://www.fresh.co.il/vBulletin/showthread.php?t=3747#post17870 עכשיו ברור שלא צריך לקחת כל מה שרשום משמה ליום של הגיוס מן הסתם...אני מתגייס ב30 לינואר שזה יוצא יום שלישי ככה שאני 99% חוזר לשישי-שבת..ולפי מה שאני יודע הצבא מספק גם בגדים וציוד,אבל בכל זאת כל הזמן חברים אומרים לי שחייבים לקחת דברים כי מה שהצבא מביא לא יספיק....קיצר,אנשים שהתגייסו כבר וסגרו גג שבוע..מה לקחתם איתכם ביום שהתגייסתם? ועוד משו קטן,את שאר הקניות שיש ברשימה ההיא...כדאי לקנות עכשיו לפני הגיוס? או עדיף לחכות שאני אשתחרר פעם אחת לשישי-שבת ורק אז לראות מה באמת חסר ולקנות? תודה אנשים ;D

• 7 תגובות
    • 761 צפיות
  8. Started by or,

http://www.exlmarket.co.il/exlmarket2/product-info2/774.10.html מוזר??????

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  9. אני בטוח שזה שאלה שאף פעם לא שאלו אבל החלטתי לישאול מה לדעתכם השמפו והקונדישינר הכי איכותיים בארץ... ומה אתם ממליצים..

• 30 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. Started by nim901,

מישהו יודע מה השם של השיר בתחילת התוכנית דאבל פס?

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  11. אני וחברתי סטודנטים ואנחנו מחפשים איך לחגוג את השנה החדשה. אנחנו שנה+ ביחד, רצינו לנסוע לאילת בחמישי בצהוריים ולחזור בשישי (בלי מלון) ולמצוא שם איזו אטרקציה לשנה החדשה (ספינה שעושה שייט כזה אולי?) אבל אנחנו לא מוצאים שום דבר שאפשר לסגור מראש וזה קצת סיכון לסוע לשם להגיע לקראת ערב ולהתחיל לאלתר מהר, וסתם לבשבת באחד הבארים בטיילת יהיה פספוס (אנחנו גרים בדרום, אבל עדיין נסיעה וזה). דברים כמו ספא וכו' עשינו כבר אשמח להצעות לדברים מיוחדים, בסביבת הדרום-מרכז. דברים לכל הלילה כדי לחזור מחר בבוקר מתאים ביותר, מבחינת תקציב תלוי בתמורה, אבל לא להגזים יותר יותר מידי (בכל זאת סטודנטים) נ.ב. דברים כמו ללכת למועדון\פאב לא יתאים\מסיבה באחד המועדונים לא בסגנון, רצינו משו מיוחד

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  12. Started by 1qaz2wsx,

דייב מאסטיין KISS אקסל רוז כמובן שלאקסל יש שריטה ענקית במוח,אז אני יכול להביא עוד המון שלו, אבל למה? תוסיפו כל מה שאתם מכירים.

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  13. היום ב8 וחצי בערוץ הספורט יש את מכבי נגד בני השרון בחצי גמר הגביע ההרגשה שלי שיש סיכוי בכלל לא רע שבני השרון תנצח אולי אני טועה ומכבי תנצח בקלות אבל עדיין אני מקווה לטוב למי שלא עקב בני השרון הצליחה להחתים השנה את לי נילון שחקן NBA לכל דבר ובמשחקים הטובים שלו הוא הוכיח שעדיין יש לו את זה הקבוצה גם יתחברה טוב במהלך השנה וכרגע מקום שני בליגה והרבה ניצחונות מכבי זה מכבי ועל הנייר אין ספק שהם יותר טובים בהרבה אבל זה רק משחק אחד ויחיד ואחרי הרבה שנים יש לי הרגשה שאפשר לנצח אותם במשחק חשוב

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by miktzoan,

תוספי תזונה. מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  15. Started by avi2014,

מה אתם ממליצים...העדפה לסרטים חדשים..

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by iyehuda,

עשיתי לי מחשב חדש ונראה לי שהלוח עולה ממש מהר יש לי לוח אינפיניטי NF4 ULTRA SEMPRON 3000 מהרגע שאני מדליק את המחשב לוקח לו 17 שניות לעלות זה נראה לי ממש מהר לעומת הגיגה בייט הישן שלי שלוקח לו אולי 3 דקות לעלות GA-7VRXP-XP2400 אחרי שהתחברתי לאינטרנט דרך מודם של ECI 270 לוקח למחשב 30 שניות לעלות

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. תפרטו לי קצת אני לחוץ!

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. היי אני מאד אשמח אם מישהו שבקיא בחשבון דפרנציאלי יעזור לי לפתור את התרגיל, משום שאין לי מושג מה אני צריך לעשות בתרגיל הזה. תודה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 930 צפיות
  19. לקראת ארבע הדקות האחרונות של סמולוויל (פרק 15) רץ ברקע שיר שנשמע מאוד נחמד, אבל אני לא מצליח למצוא מה השם שלו! חלק מהליריקה שלו: some people living in this world and don't know why ....... לא הצלחתי למצוא בגוגל.. מישהו ראה את הסדרה ומכיר מה שם השיר?

• 5 תגובות
    • 998 צפיות
  20. Started by J0HNiE,

סתם רציתי לדעת אם אתם בישראל קולטים את הסידרה החדשה Black.White (כי אתם מקבלים lost, prison break וכו'...) אז הסידרה הזאת היא סידרה ששתי גזעים (שחור ולבן) משנים את הגזע שלהם (שחור הופך ללבן ולבן לשחור) וזה אמור להיות מצויין.. הנה האתר של הסידרה ויש גם את השיר הראשי של התוכנית של Ice Cube (יש באתר)

• 8 תגובות
    • 704 צפיות
  21. Started by Devil Servant,

אני מעוניין להזמין את המוצר הבא http://cgi.ebay.com/New-VGA-to-TV-CONVERTER-S-VIDEO-RCA-OUT-CABLE-ADAPTER_W0QQitemZ150086314449QQihZ005QQcategoryZ41999QQrdZ1QQcmdZViewItem המוכר נחשב אמין וכדאי להזמין ממנו? איך בעצם משלמים? למי נחשף כ. האשראי שלי? כל כרטיס יכול לשלם? תודה

• 5 תגובות
    • 862 צפיות
  22. אנשים אתם לא מבינים מה הולך פה סיימתי עכשיו יג' ויש לי שני מועדי גיוס ה-10 למאי וה-3 לספטמבר וכמובן איך לא הביאו לי את האפשרות השניה שהיא ממש אבל ממש לא מה שרציתי עכשיו אני מת להתגייס כבר ואני לא רוצה להתגייס בספטמבר, נמאס לי לדחות את הגיוס כל הזמן ובבקשה אל תגידו לי תעבודה כי אני לא רוצה את זה אני משתגע לא יודע מה לעשות תעזרו לי!! איך לשגע אותם שיקדימו לי!!?!?! בבקשה!! תודה

• 12 תגובות
    • 919 צפיות
  23. Started by SpiritKnight,

לפני שבוע וחצי בערך הייתי בועדה והיה לי לחץ דם גבוה. שלחו אותי לקופ"ח עם הטופס המפורסם של ה-10 בדיקות, אבל אתמול קיבלתי זימון חוזר לועדה עם הערה להביא את הטופס של הלחץ דם, לתאריך 30.4. לפי כל שאר הבדיקות שעשו לי בפעם הראשונה היו תקינות, אז מה הסיבה שקיבלתי את הזימון החוזר? האם יש אפשרות פשוט להעביר בפקס, כמו שהרופא אמר, ולוותר על התענוג המפוקפק? אם לא, האם ניתן להקדים? תודה

• 0 תגובות
    • 628 צפיות

דיונים חדשים בפורומים