כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
-
-
אני כבר לא יודע חלק אומרים זמן מסויים וחלק אומרים זמן אחר... פה אני חושב שזה המקום הכי טוב לשאול
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי כמה שאלות... כמה זמן חופש יש? אם הזמנתי משהו מהאינטרנט מחול מאנגליה (הם גם חוגגים את החג..) האם הם עובדים רגיל/לא עובדים בכלל/חלקית? אני יודע שהחג התחיל ב-31 אבל מתי הוא נגמר? תודה.
-
- 1 תגובה
- 4.6k צפיות
-
-
יש לי בקבוק כזה ואני לא פתחתי אותו במשך שנים! לא מוצא תאריך תפוגה שלו....יש מישהו שיודע כמה זמן יכול מרטיני סגור לעמוד?
-
- 8 תגובות
- 13.5k צפיות
-
-
http://www.onzin.nl/internetdownload/index.htm
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
חחח משהו שם לב לדגל למעלה מאחורי הלוגו של hw ךםך רק עכשיו שמתי לב
-
- 6 תגובות
- 575 צפיות
-
-
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
סגרתי עם הוט אתמול עד שדרוג מהירות (הדיל של התשתית+ספק) הייתי לקוח שלהם גם לפני, ככה שבבית כבר יש תשתית הוט, רק צריכים לשנות אצלהם, ועד היום זה לא שונה, דיברתי איתם והם אומרים שזה ייקרה רק ביום ראשון.. זה פרק זמן הגיוני? ויש מצב שמתישהו במהלך השישי זה ישתנה למרות שאין שם אף אחד אחרי 14:00? : תודה
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
חברים שלי עושים טיול ולא עידכנו אותי הרבה לפני.. שכחו אמרו לי עכשיו, והקטע שאף פעם לא היתי בחול. אף פעם לא הוצאתי דרכון. השאלה כמה זמן יקח לי להוציא דרכון? אם אני הולך להוציא.. אין איזה פרט חריג... הגיוס רחוק יותר מחצי שנה, אין תיקים, נולדתי בארץ... מקבלים במקום? תודה ושבת שלום!
-
- 10 תגובות
- 9.8k צפיות
-
-
-
נגיד הזמנתי מחשב בIQPC במשלוח. כמה ימים לוקח בדר"כ למחשב להגיע מיום ההזמנה?.
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
כמה זמן זה לוקח? ובכללי אולי כמה זמן לוקח למשלוח UPS סטנדרטי? והאם אני אצטרך לשלם מכס על זה?
-
- 10 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום הזמנתי מארה"ב משלוח (דואר אויר), תוך כמה זמן לוקח לו להגיע בערך (כולל מכס וכו')
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הזמנתי היום ב5 איזה מוצר מהם,ואני גר במרכז תוך כמה זמן לדעתכם זה יחכה לי בדואר?
-
- 9 תגובות
- 655 צפיות
-
-
לפני שבועים שמתי הזמנה קטנה בזיגזג הם לא התקשרו אלי ואני לא התקשרתי אליהם סטטוס ההזמנה נשאר ללא שינוי "ההזמנה נמצאת בטיפול" יש סיכוי ששכחו ממני ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלחתי פרויקט לפני כמה ימים, בסוף כתוב "הפרויקט הועלה בהצלחה ומחכה לאישור, כמה זמן לוקח האישור הזה?
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
עד שהכסף עובר לחשבון? היום/מחר מפקידים לי משכורת ואני צריך לקנות משהו ליום ראשון (איזה באסה זה שאני אשרוף על זה את כל המשכורת ולא אהנה ממנה לעוד דברים :-\ ) יש מצב שבראשון הכסף יחכה בבנק?
-
- 15 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
שלום ,עבדתי במשך 3 שנים רצוף בחברה מסויימת ,התפטרתי מיוזמתי לצורך השלמת כמה דברים וקבלה ללימודים . רציתי לדעת כמה זמן אני זכאי לקבל דמי אבטלה ,כרגע אני מקבל אבטלה מה 6 לאפריל השנה . לפי מה שקראתי באתר של ביטוח לאומי אז זה 67 יום אבל עברו כבר 67 ואני עדיין צריך ללכת ללשכה לחתום . תודה על העזרה *מצאתי משהו מעניין מובטל שמלאו לו 25 שנים ועדיין לא מלאו לו 28 שנים, ואין עמו שלושה תלויים - ישולמו לו דמי אבטלה לתקופה של 67 ימים. לנרשמים לראשונה מ-1.12.09 עד 31.12.10 ישולמו דמי אבטלה לתקופה של 97 ימים. זה מהאתר של הביטוח הלאומי למרות שאני הלכתי לקבל אבטלה ישר אחרי השיחרור שלושה חודשים אז לא יודע עם אני זכאי לזה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ביצעתי אצלם 3 הזמנות וכל פעם חיכיתי שבועות ארוכים זה נורמלי ?
-
שלחתי דיסקמן במסגרת האחריות למעבדה בירושלים לתיקון. יש להם אותו מה-9/12, ועד היום אומרים לי שהוא בתיקון. ונראה לי שהם סתם מחפפים אותי. אז יש לכם מושג כמה זמן מותר למעבדה להחזיק מוצר פגום שדרוש לו תיקון? וזה במסדרת האחריות.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיץ בין יא'-יב' מהו משך הקורס לפסיכומטרי בקיץ? תודה
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שבוע? שבועיים? חודש? יש איזה משהו שמחייב את החנות (והיבואן) להחליף את המוצר תוך זמן מסויים?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-