עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by mei,

ברשותי השאלה המצורפת הבאה... אשמח אם תוכלו לצרף פתרון מפורט כי לא הבנתי מה רוצים מהחיים שלי בשאלה הזו + דרך פתרון? תודה אנשים ! (ובמיוחד תודה ל- MR_K שמקדיש את מיטב זמנו ) [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 639 צפיות
  2. Started by Born2Kill,

שלום, כיוון ש-WWE משודר כל יום שבת באיחור של שבועיים בערך אז רציתי לדעת מאיפה אני אוכל להוריד או לצפות מהאינטרנט WWE מעודכן.... תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 670 צפיות
  3. זאת עם הגלדיאטור שמתחיל לשיר כי הם יכולים לעצור את הסרט באמצע הוא נראה מוכר, הוא שחקן או משהו? שהקיסר עוצר אותו אז הוא מוריד את הקסדה ואומר what?! בקיצור הבנתם כן? הוא שחקן מוכר או שהוא סתם אחד?

• 7 תגובות
    • 676 צפיות
  4. Started by משתמש כבד,

אני מחפש שירים כמו של ENIGMA ובוב מרלי וכאלה שירים של סטלה ולפתוח את הבוקר בכיף. מישהו מכיר עוד זמרים/להקות עם סגנון מוזיקה כזה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. אני מעוניין לקנות עכבר ואין אותו בארץ. ההורים שלי נמצאים עוד חודש בגרמניה ולכן חשבתי שהם יכולים לקנות לי שם אותו... http://www.razerzone.com/Products/Gaming-Mice/Razer-DeathAdder-Gaming-Mouse/ מישהו מכיר חנויות שמוכרות ציוד כזה בגרמניה? עדיף רשתות גדולות שיש בהרבה ערים. תודה רבה למי שיכול לעזור...

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Ido.G,

וי גיימס פירסמו בכתבתם לינק לסרטון על "צ'אד ויידר". ראיתי את זה ואת הפרקים 2-5 וזה פשוט.........ענק! החלטתי להביא לינק: תהנו

• 7 תגובות
    • 899 צפיות
  7. Started by Parabellum,

שלום. בכמה מקומות בהם שאלתי על קניית כרטיס מסך אמרו לי שקיימים 2 ספקים ראשיים וכמה קטנים. בגלל שעבר הרבה זמן ולא קיבלתי מה שהזמנתי, אני שואל כאן - האם מישהו יודע מי הספקים האלה? אפנה אליהם בעצמי. אני מחפש כ.מסך של GIGABYTE, ממשק AGP, דגם 9600. מי הספק? תודה

• 7 תגובות
    • 656 צפיות
  8. Started by segevgabay,

כותרת

• 7 תגובות
    • 747 צפיות
  9. Started by First Squad,

אני מבין שהשאלה לא נוגעת לרוב חברי HWZONE , אבל אני צריך פשוט לשאול כמה שאלות את האנשים שמשרתים שם. (גדוד ארז י"חמ - מ"צ.)

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Guarding angel,

http://www.keshet-tv.com/Ambatia/MediaPage.aspx?MediaID=8914

• 7 תגובות
    • 769 צפיות
  11. Started by o07,

מה יש לעשות שמשעמם... אין לי תמחשב שלי אין לי חיים. יש לי איזה פנטיום 2 מעפאן שבקושי פותח תאינטרנט... שלא לדבר על משחקים. יש איזה רעיונות איך אני מעסיק את עצמי ???

• 7 תגובות
    • 736 צפיות
  12. Started by mostwanted,

גוף שמסתו 2 קילו נמצא 1 מטר מקפיץ חסר מסה שקבוע הקפיץ שלו 100 מהו מקסימום ההתכווצות של הקפיץ בכל אחד מהתנאים הבאים: א. המסה משוחררת ממנוחה ב.המסה מקבלת מהירות של 1 מטר לשניה כלפי מטה ג. " " " " " " " מעלה מי שיודע בבקשה תעזרו אני לא מצליח

• 7 תגובות
    • 661 צפיות
  13. Started by weissby,

מזתומרת ווארז (warez) ? + למה אפילו שאני עושה שהפורום יזכור אותי תמיד אני צריך כל פעם לכתוב שם משתמש וסיסמה? ולמה זה כל הזמן רושם לי למעלה שאין לי לו שום הודעות או תגובות בפורום?! =\ זה רק אצלי ככה?

• 7 תגובות
    • 730 צפיות
  14. אמא שלי ביקשה שאני אוריד שירים ביידיש מישהו יודע מאיפה אפשר להוריד? זה די דחוף היא משגעת אותי

• 7 תגובות
    • 763 צפיות
  15. באיזה ערוצים יהיו 5+גולד ו5+ LIVE.? איזה מספר ערוץ

• 7 תגובות
    • 579 צפיות
  16. יש למכר שלי דבר כזה כמו מסך קטן ויש לו חיבור ל USB והוא בא איתו אליי חיבר למחשב העביר לי דברים והלך איך קוראים לדבר הזה היו לו שם 100גיגה וזה מסך נגיעה נראה לי יש למישהו מושג ?

• 7 תגובות
    • 2.9k צפיות
  17. בטלפון שאלו אותי מה המושגים האלה ואיך הם עובדים IPCONFIG ,PING , הגדרת IP למחשב השאלה למה לצפות בהמשך ?? ועל מה כדי לחזור ול"התכונן" חחח (בחומרה אין לי בעיה וגם לא נראה לי צריך משהו שקשור לזה)

• 7 תגובות
    • 971 צפיות
  18. Started by Alex2003,

סתם התערבתי עם מישהו שאח חורג זה אח שיש לך שבינך לבינו יש רק הורה אחד משותף. הוא אומר שזה אם יש לך אח שהוא מאומץ ? אז כדי להוכיח את זה אני שואל את זה פה. מי צודק? (אני יודע שאני) ד"א סליחה על השאלה המפגרת

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום, אני רוצה לדעת מה צריך בשביל להוציא תעודת ברוקר, כמה עולה מה צריך הכל. איפה אני יכול לברר את זה? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 714 צפיות
  20. Started by Born2Kill,

1)במה אינטל עוסקת חוץ ממעבדים? 2)מה מטרות אינטל לעתיד? 3)מהו המבנה הארגוני שלה? 4)מי קובע את מטרות אינטל?

• 7 תגובות
    • 672 צפיות
  21. אני יודע שזה לא הפורום הכי נכון אבל זה נראה לי המקום הכי מתאים. ראיתי שבאייבורי מחשבים יש מחירים נמוכים משמעותית מכל החנויות, מה הסיבה? האם כל החלקים שהם מוכרים הם חדשים או מחודשים? כל הערה תתקבל בברכה, מי שיש לו משהו חשוב להגיד ולא רוצה להגיד את זה פה בפומבי, בבקשה תכתבו לי את זה בהודעה פרטית זה מאוד חשוב לי תודה לכולכם ולילה טוב

• 7 תגובות
    • 955 צפיות
  22. Started by moonjib,

אז קראתי את התגובה הזאת ב-ynet, ותהיתי לעצמי "האם יש עוד אלטרנטיבות לויקיפדיה?". * אישית אני אוהב את ויקיפדיה, אני מוצא שם כמעט הכל והמידע נוח ומפורט. רק בשביל ידע כללי. התגובה: 18. שקרים ורמאויות מבית גוגל - כנסו! האם ויקפדיה היא האנציקלופדיה היחידה באינטרנט בעולם? התשובה היא לא, יש עוד עשרות אנציקלופדיות! אז למה ויקפדיה כמעט תמיד בראש תוצאות החיפוש בגוגל? התשובה פשוטה מאד - כסף, והרבה מאד כסף. ויקפדיה כידוע ניזונה "מתרומות", אלה ש 50% מסך התרומות מועבר לגוגל משום מה. קידום בגוגל! והיכן האנציקלופדיות האחרות, שלא עשו דיל עם גוגל - אי שם בתוצאות החיפוש, או לא מופיעות בכלל! גוגל לא מציגים שום תוצאה אובייקטיבית, יד אדם מכוונת את תוצאות החיפוש באופן יזום. …

23. אני מחפש שירים שקטים בשביל ז*ונ*ם כדוגמת: Scorpions - Send Me An Angel Duran Duran - Come Undone Sonata Arctica - Shamandalie אלה בעיקרון סוג השירים שאני מחפש, אם יש לכם המלצה למשהו דומה או שיתאים לאותה אווירה זה יהיה מצוין. ד"א קיים עוד שיר צרפתי כלשהו יחסית ישן ששומעים בשיר מישהי שגונחת כל הזמן, מישהו מכיר אותו? תודה רבה מראז לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 808 צפיות
  24. אפשר להשיג DOMAIN בחינם? אם לא מאיפה הכי זול לקנות? יש שרתי איכסון חינמיים? תמליצו לי על הכי זולים וטובים...

• 7 תגובות
    • 803 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.