כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,651 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע/יש לו את הרשימה של היבואנים השונים (אלה שהם לא חנויות...) תודה רבה מראש MOOMOO
-
- 7 תגובות
- 962 צפיות
-
-
ראיתי את זה עכשיו בחדשות די מדהים ואפילו יש הפי אנד
-
- 7 תגובות
- 925 צפיות
-
-
(השתדלתי שהקובץ יהיה קטן ככל האפשר ) האם עושקי קברים ? או סתם רמאים קטנים ? לקוח מתוך מוסף ממון של ידיעות אחרונות. :lol: :lol:
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מזה תקוע אני ממש מחובר לאתר אני מוריד ממנו משהו כמו שלוש שנים?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.slyck.com/news.php?story=1065 לאאאאאא!! אני אוהב את RELOADED :'( :'( אגב:
-
- 7 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום לכולם.. היום פירמטתי את המחשב, אך לפני הפירמוט צרבתי את הקבצים שרציתי לגבות. עכשיו כונן הדיסקים לא קורא את הדיסק והקבצים האלו מאוד חשובים בעבורי. האם יש אפשרות כלשהי להחזיר את הקבצים האלו (תמונות בעיקר) עם תוכנה או משהו? :-[ :'( תודה מראש לעונים, אמיר [br]פורסם בתאריך: 24.01.2008 בשעה 20:46:03 מצטער על הדאבל, אבל בדקתי את הדיסק בDVD הביתי והקבצים נצרבו. הבעייה היא בצורב כנראה (3 שנים כבר אצלי)..אחח איזו הקלה.. אמיר.
-
- 7 תגובות
- 858 צפיות
-
-
מישהן יכול לתרגם לי תטקסט הבה בצורה מובנת בבקשה Place the ring and middle fingers of each hand at the outer corners of eyes. Pull the corner of the eyes toward the hairline and hold. At the same time, squeeze eyes shut; hold for six counts and then release תודה
-
-
איך כותבים "מהיר ועצבני 2" באנגלית? תודה.
-
- 7 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום לכולם!!! רציתי לדעת [חשוב מאד לבונוס בבית ספר] מדוע קוראים לסירטי בוקרס "סרט בורקס" בתודה מראש, מיכל!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי שולחן העבודה שלי היה מבולגן מאוד, החלטתי לסדר אותו, סידרתי והכל ועכשיו הגיע שלב הרקע, הכנתי שתי רקעים צריך עזרה בבחירת הרקע הינה הרקעים: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 817 צפיות
-
-
חשבתי עך פיתוח קלאן בה אתר http://www.stage6.com למה??? הסברים : http://www.stage6.com זהו אתר בעל יכולת צפייה ישירה של ווידאו באיכות גבוהה (700X472) הם אינתרנט 1.5 מגה וממש נמאס לי להסתכל קבצי ווידאו של מחשבים וOC באיכות הגרועה של YOUTUBE עז אני מציאה שמישהו יפתח משתמש בה STAGE6 יתן לחברי הפורום שם משתמש וסיסמא וכל חברי הפורום יוכלו להעלות ווידאו ולראות מה יש לאחרים להציאה
-
- 7 תגובות
- 715 צפיות
-
-
פשוט לא יוצא לי מהראש ואני חייב למצוא את השם, שירכ משתמש בפזמון של איזה שיר משנות ה60. וטוחן את המשפט i wanted you to know, i miss you so. בתודה מראש - השפיות הנפשית שלי.
-
- 7 תגובות
- 650 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! אני מנסה כבר כמה זמן לשנות את הבאנר (איפה שכתוב "רשת מקומית") בנוקיה 8210 של סלקום שיש לי (גם נקרא לפעמים 8260) הקוד טכנאי הרגיל (*3001#12345#) לא משנה את זה גם אם אני משנה את ה-ALPHA TAG כמו בכל הנוקיות האחרות... שאלתי בסלקום והם אמרו שאני יבוא אליהם אבל אני רוצה לעשות את זה לבד. מישוה יכול לעזור?? נדב
-
- 7 תגובות
- 677 צפיות
-
-
קניית מחשב מבחינתי זה אירוע גדול, מעבר לזה שהדבר קורה רק פעם ל3-4 שנים, יש גם את צד ההשקעה הכספית הרבה שאני משקיע בכל קניה (שמסתכם בממוצע של 6 אלף שקל עד כה) לכן חשוב לי שהחנות שאני קונה בה תרגיש "נכונה" ושלא ארגיש פספוס ולא בטוח. על כל פנים, מאז שהוכרז I5 אני מתכן עליו, ועל ה"EVERGREEN" שהוכרז בזמנו, ומהרגע שיצאו כרטיסי ה5870/5850 ניסיתי לחפש חנות נורמאלית בארץ שתרגיש לי נכונה. דיברתי עם כמה חנויות (לא אזכיר כאן שמות של חנויות עם התרשמות רעה, כי זה לא מטרת הפוסט ויש מספיק דיונים כאלו בפורום) ובכל אחת מצאתי פגם זה או אחר, באחת השירות לא היה מספיק אדיב/סובלני, בשניה הרגשתי חוסר התמצאות ומקצועיות (כאשר התעקשו איתי שזכרון 1.8 הוא זכרון שמתאים לחלוטין לI5 למשל) בחנויות אחרות …
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
איך אמורים לכתוב את הכתובת באנגלית שעתיים ניסית לכתוב ולא הצלחתי חשבתי לכתו את הפירוש באנגלית אבל אז בארץ הדוורים האנלפבטים לא יבינו ואני צריך את זה דחוף? איך לכתוב??
-
- 7 תגובות
- 3k צפיות
-
-
טוב מישהו הפיל לי את האתר :'( עכשיו אני לא יודע מה לעשות? איך אני יכל להרים אותו? לגעת מי עשה אתזה? להכנס מצורה צדדית או משהו כזה מה לעשות?
-
- 7 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אני מעוניין להצטרף לתוכנית של גולן טלקום ולפי מה שהבנתי מהם אפשר להצטרף ולמסור את מספר הכרטיס רק דרך האתר, האם יש סיכון שאיזה האקר יעלה לי על המספר של הכרטיס ויעשה "שופינג" על חשבוני או שאפשר להשתמש שמה בכרטיס?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Electro Goth http://muzx.net/players/electrogoth/player.html תתחילו מהשיר הראשון. :ylsuper:
-
- 7 תגובות
- 765 צפיות
-
-
מה אופיין ? כמה בערך המשכורת, השעות, וכו'.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בHOT FUN וHOT GOLD היו בצהריים פריזים כל שנייה היה תקיעה רציתי לדעת אם זה לא בעיה אצלי או שגם אתם מרגישים? שאני לא אזמין טכנאי סתם! תודה רבה |כן| עזרתם לי מאוד
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חזק ביותר וביותר <<<< http://www.youtube.com/watch?v=x3KOXSAwfrA&mode=related&search >>>>> . . . . . . .תצפו ותבינו על מה אני מדבר
-
- 7 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מחשב מKSP ואני מעוניין לשמוע את דעתכם..... אני שמעתי הרבה ביקורות על החברה הזאת ,האם זה רק השמצות של המתחרים או זה באמת נכון?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום שלום :] אז ככה, נרשמתי למדעי המחשב בטכניון, עם סכם של 85.6 (הטווח של מ"מ הוא 85-87) כמה שאלות .. מנסיונכם האישי\ ממה שמעתם, האם נכון שהסיכויים שלי קלושים עם הסכם הזה ? שלחתי את טופס ההרשמה לפני ~חודש ועדיין הסטטוס שלי "טרם ניתנה החלטה", מישהו יודע אולי מתי אני אקבל תשובה (בקירוב ..) ? כי אם לא אתקבל אני צריך לשלוח טופס הרשמה לפסיכומטרי לפני שיהיה מאוחר מדי :\ טוב, בעצם שתי שאולות רק P: חשבתי שיצא לי יותר תודה רבה רבה לעונים !
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-