עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אממ אז ככה, אני מחפש כיסא למחשב בתצורה של bucket-seat מישהו מכיר חנויות שמוכרות? או שיש לו רעיון איך אני בונה לי אחד? בתודה מראש, דור

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. צריך המלצה לכיסא טוב לישיבה ארוכה (לסטודנט, למידה, מחשב), אני מקציב לרכישה עד כ- 500ש"ח. אשמח מאוד אם הכיסא יהיה בעל גב מרשת (יותר נוח בכללי, ומצוין לקיץ). כל כיסאות "המנהלים" דמויי עור לא נכנסים בקטגוריה של כיסא נוח לישיבה ארוכה (יש לי ניסיון איתם, הם ממש לא טובים לזה). עד כה ראיתי רק כיסא אחד מעניין, אך אין לי עליו פרטים - http://www.usexport.co.il/Product.asp?productid=2

• 8 תגובות
    • 22.3k צפיות
  3. Started by Shay17,

איך זה ? http://www.usexport.co.il/product.asp?productid=452

• 40 תגובות
    • 5.1k צפיות
  4. Started by nemo9439,

כבר הרבה זמן אני רוצה להחליף כיסא למחשב אבל עוד לא מצאתי את הכיסא האידאלי לתפקיד. אני יושב די הרבה זמן מול המחשב כך שהכיסא צריך להיות נוח וצריך שלא יהיו ידיות. אם משהו מרוצה מאוד מהכיסא שלו אני אשמח לשמוע כמה עולה ואיפה משיגים. תודה

• 11 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. הכי שמאלי שורה ראשונה - מה אומרים עליו? אני דווקא אהבתי יותר את זה שאחריו. שעולה גם בטיפה יותר קודם כל, מי שגם התלהב - לא לקנות בלי לשבת. כי זה לא שווה אבל לפני הליכה לסניף ולשבת - האם הכיסאות שווים משהו? ישיבה ממושכת מול מחשב. מעל ל 6/8 שעות. זה שווה או עדיף להשקיע סכום בכיסא אחר? http://srv1.jpg.co.il/10/50e00b2be4336.jpg

• 4 תגובות
    • 4.6k צפיות
  6. שלום, אני צריך המלצה לכיסא מחשב זול (עד 650 ש"ח). צרכים: 1) כיסא שאינו חם מדי, לא להביא כל מיני דמוי עור שנדבקים לך לעור בקיץ ומקפיאים את לשד עצמותיך בחורף. 2) כיסא גבוה מספיק, שולחן העבודה שלי גבוה למדי ואף על-פי שאני לא גבוה במיוחד (סביבות ה183-184) אני מוצא את עצמי עם רגליים מכופפות בחלק מהכיסאות שאני יושב בהם, לא נוח בעליל. 3) מראה סולידי, החדר שלי רובו ככולו הוא בצבעי עץ ואדמה סולידיים, כלל רכיבי המחשב הינם בצבע שחור כך שנחוץ כיסא שחור/חום, לא להביא כל מיני כיסאות אדומים או צהובים. עשיתי חיפוש בפורום והיו מספר דיונים דומים בעבר, אבל לצערי חלק מקישורי ה"מומלץ בחום" שהובאו בהם כבר לא פועלים. אין ביכולתי לחרוג בשום פנים ואופן מהתקציב (חייל סדיר, אין כסף), אז לא ל…

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  7. Started by King Of Action,

אז זה הולך ככה : לאחר שנים שהרסתי את הגב שלי עם כיסא מסכן ועלוב שעומד להתפרק כל רגע וכבר שברתי את הגב שלו משהו כמו עשרים פעם אני מרשה לעצמי לקנות כיסא מחשב חדש ולהתפנק קצת . התקציב עומד על 380 שקל פלוס מינוס . רק כיסא מנהלים מעור (אמיתי או סינטטי , זה לא עקרוני למרות שאני מניח שעור אמיתי זה יותר נוח , לא ?) יתקבל . אז עשיתי את החיפוש שלי בזאפ . והגעתי לכמה מסקנות/שאלות : 1. רוב כיסאות המנהלים בתקציב שלי הן למעשה אותו דבר חוץ ממראה חיצוני קצת שונה ומידות שונות...ולמעשה אני בטוח שרוב הכיסאות אם לא כולם הם אותודבר בכל דבר אחר חוץ משני המאפיינים שציינתי . 2. אפשר למצוא כיסא מנהלים נורמלי מעור בתקציב שלי נכון ? 3. כי אני חשבתי על אחד מהכיסאות הבאים (אלו הממצאים מהחיפוש שלי …

8. שלום, שם דגש על שיפור תפוקה בעבודה כי בשיטות שיווק של היום יש סוגים שונים של כיסאות כמו מנהלים, כיסאות גיימינג וכו'. אני צריך כיסא שמיועד לסייע לשמור על יציבה. לא כיסא של מנהלים שנראים נוחים וגורמים לחשק להיעשן לאחור. אני לא יודע אם יש הגדרה בשוק לסוג זה אבל אני יודע שיש הגדרה לשולחן המתקפל שמיועד לעבודה בעמידה. מי שמבין מה אני מחפש, מה אתם יכולים להמליץ ואיפה עדיף לקנות בצפון? אפילו אם אין כיסא שתואם בדיוק הגדרה, יש כיסא משרדי איכותי, נוח ומתכוונן? תודה

• 9 תגובות
    • 5.2k צפיות
  9. אהלן נתקלתי במוצר הזה שאני מעניין לרכוש , מה דעתכם, האם הוא מקורי ומתאים לאייפון 4 או שזה זיוף טוב ? כמו כן אשמח לקבל המלצות לכיסויים לאיפון 4 תודה http://cgi.ebay.com/Switcheasy-CapsuleRebel-Case-4-iPhone-4-4G-BLACK-/170601228727?pt=PDA_Accessories&hash=item27b8a029b7

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. Started by er0101,

שדרגתי אחרי התלבטויות, דחיות ועצבים על משחקים שאי אפשר לשחק בהגדרות הכי גבוהות (GTA עם הדרישות הדפוקות...). אז קניתי בKSP (בלי תגובות עליהם, לא מעניין אותי): Sapphire 4830 Zalman cooling עוד 2GB Ram Samsung בנוסף ל2 הקיים Enermax Modu 82+ 425W רשמים: 1. התוספת זכרון עוזרת ויש זיהוי כ4GB סה"כ Ram למרות שיש לי ויסטה 32 (SP1). זה הזכיר לי שקראתי פעם שבכיר בIBM אמר שבשביל להריץ ויסטה בצורה אופטימלית צריך 4GB, חשבתי שזה נכון וקיבלתי הוכחה. 2. ה4830 מדהים ושווה כל אגורה, גם חסכתי הפרש ל4850.... עשיתי OC לCore 626mhz וזכרונות 932mhz ויש לי "4850" 3. הספק מעולה ושקט. מודולרי זה נוח מאוד עם כל העומס כבלים שיש במחשב (אף פעם לא היה לי). ספק מאוד חזק, בכלל חשבתי לקחת OCZ אבל אחרי שקר…

• 5 תגובות
    • 800 צפיות
  11. Started by mejok,

זה הקישור הנכון http://www.heep.co.il/129-he/Heep.aspx?FileID=34501

• 9 תגובות
    • 827 צפיות
  12. כלומר אני רוצה לחסום סקריפט קצר שכתבתי למטרות ניסיון. אני רוצה לתת קטע קוד שאותו הוא ידע לחסום. תודה מראש. עריכה: אופס.. להעביר.

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  13. קניתי מגבר לגיטרת בס מארצות הברית והחיבור שלו טיפה משונה,יש לו 2 פסים שטוחים ולמטה עוד פס עגול ככה שמתאם רגיל של US לא מתאים לו. על החיבור רשום 120VAC 50WATTS היכן אני יכול להשיג מתאם של 3 פינים שאחד מהם הוא עבה ועגול?(זה נשמע ממש רע ומרמז על משהו שאני לא מחפש).

• 11 תגובות
    • 929 צפיות
  14. כיצד אני מחייג למספר הבא בארהב??? 888-212-6686 ניסיתי 014 ואת השאר אבל נאמר לי בעיברית שהמספר שגוי אגב זה בניו יורק אם זה עוזר

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  15. שלום, אני אמור להתגייס במרץ יש לי קב"א 52 ופרופיל 97 . בנוסף, בגרות מלאה (21 יחידות, מגמת תקשורת) אך ללא רקע במחשבים. ברצוני להתקבל למשהו עם מחשבים בצבא (עדיפות ליחידות טובות כמו ממר"ם) כיצד אני עושה זואת? נ.ב ויש לי אפשרות לעשות תנאי שרות (האם זה יעזור?)

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. היי. אני מזמין לעיתים מebay כמובן דרך paypal ויש לי בעיה מרגיזה. אני משלם עמלת המרה משקלים לדולרים גם אצל פייפל, וגם חברת האשראי שלי כ.א.ל. גובה עמלת המרה נוספת על סך 2.5%-4% מגובה התשלום לאחר סכום העיסקה בפייפל. וזאת למרות שפייפל עושים כבר את העבודה. תשאלו למה? סכסוך עיסקי בין שני החברות, טיעון נוסף הינו שבגלל שהעסקה מקוטלגת כ"עסקת חוץ" התהליך קורה. קראתי ברשת כתבות ובנתיים אני מוצא 2 אפשרויות: א. באפשרויות תשלום לבחור באפשרות שחברת האשראי תעשה את ההמרה ולא פייפל. אבל באפשרות הזו אני טרם יודע כמה כסף יצא לי והאם זה באמת עדיף על המצב הקיים. ב. להכנס להגדרות חשבון בפייפל ולחפש באפשרות לחייב בדולרים ולא בשקלים. כך שאת ההמרה תעשה חברת האשראי בלבד ולא חברת פייפל ולאח…

• 62 תגובות
    • 7.7k צפיות
  17. אחותי קנתה לי משקפיי OKALEY, הייתי רוצה רק בשביל הסקרנות לוודא שהם מקוריות, למרות שאין סיבה שהם לא יהיו כך. על המשקפיים קדימה באמצע בין העדשות יש את הלוגו השמי, על ידית אחת רשום MADE IN USA, ובשני הצדדים את הסמל של החברה. האם יש סימני זיהוי שקיימים בכל המשקפיים של OKALEY שעוזרים לזהות את מקוריות המוצר?

• 9 תגובות
    • 978 צפיות
  18. חיבו את דודה שלי דרך כרטיס האשראי על כניסה לאתר sex (החיוב היה על סך 100$ ) כשהיא לא נכנסה מעולם לאתר . מדובר באתר מחו"ל ודודתי לא יודעת איך לדעת מי ומאיפה חויב הכרטיס שלה , היא פנתה לחברת כרטיסי האשראי בבקשה לחקור את העיניין אך חברת האשראי לא חקרה בנידון בגלל שמדובר בחיוב חד פעמי , החברה מודעת לכך שהחיוב לא נעשה מהבית של דודתי השאלות שלי הם כאלה 1. איך ניתן לעלות על מי שחייב את הכרטיס ? 2. איך כול העסק הזה עובד ? 3. מהם האפשרויות שבעזרתם עלו לה על מספר כרטיס האשראי ? נ.ב הכרטיס לא נגנב !

• 21 תגובות
    • 3.7k צפיות
  19. Started by OR007,

לפי טעם במוזיקה (רוק כבד,האווי מטאל וכו..), תחביבים, צורת לבוש, תספורת ? מעניין אותי לדעת מה אתם חושבים... אם אתה בכלל מבינים למה התכוונתי.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by wons,

טוב אז בעיקרון כשעושים מוד למחשב ובמיוחד החלון צריך מידי פעם לנקות את החלקים מאבק בשביל האסטטיקה ספרו כיצד אתם מנקים את המחשב שלכם וכיצד נימעים מחשמל סטטי וכו' (במיוחד המתלית היא ממש מקום מושלם לאגירת חשמל סטטי) קיצר עוד סתם דיון שיכול לענין ולהביא להוספת מידע לאנשים SNOW

• 33 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by R0ck,

תתפרעו.

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. אהלן אהלן , אני בוגר כיתה י' ולפני כחודשיים + עשיתי את הבגרות שלי בשיווק עכשיו שאלתי היא כיצד אני בודק את הציון היות ובאתר המהולל של הבחינות בגרות אפשר לבדוק רק אנגלית ומתמתיקה תודה

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  23. בינואר 2011 תכנס הרפורמה של דמי הקישוריות לתוקף, במטרה להוזיל את המחירים. חברות הסלולר כבר הגיבו בהעלאת מחירים בסיסיים כדי לסכל את התהליך. השאלה היא - האם יש בעיה עם חתימת חוזה לשנה וחצי היום ? חוזה פשוט של תכנית של 150-200 ש"ח בחודש. האם אני ירגיש ממש ממש פראייר במקרה שכן איך שהוא הרפורמה תשפיע או שזה יותר למשתמשים כבדים ? אין לי בעיה להתחייב ל200 שקל ולגלות שעוד חודשיים זה נהיה 190 שקל בגלל החוק, אבל אין מצב שחבילות של 200 ש"ח יעלו פתאום 100 ש"ח עוד חודש או ש200 דקות שיחה יהפכו ל400, נכון ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Symbore,

אני מכיר הרבה אנשים שיש להם מישהו במשפחה בעל עסק אז הרבה מהקניות הם עושים בשם העסק על מנת לקבל החזר מע"מ. זה תמיד עצבן אותי כי אני לא זכאי לשום הנחות או החזרים =P אדם פותח עסק אז למה הוא זכאי להחזר מע"מ? מה ההגבלות על העניין? בעל עסק יכול לקנות לעצמו דירה ולטעון שזה בשביל העסק אז הוא יקבל החזר כלשהו? גם הבנתי שמה נותר מהקניה עצמה חוזר בצורת תמלוגים כלשהם לעסק (אם כי בזה אני לא בטוח) ומה בעצם מונע מאדם להתחיל לזייף קבלות בשביל לקבל החזרי מע"מ על עסקאות שלמעשה לא בוצעו?

• 8 תגובות
    • 13.6k צפיות
  25. שלום, אני מניח שחלקכם לומדים/למדתם מתמטיקה ו/או סטטיסטיקה, אז יש לי שאלה שצצה לי בראש אתמול בערב ואני לא מצליח ליישב אותה, אני מניח שהפתרון מאוד פשוט אבל כנראה שאני לא חכם מספיק... יש לי קוקוס שעולה 20 מטבעות זהב, בעקבות בצורת ומחסור בקוקוסים כעבור שנה הקוקוס שלי עולה כעת 25 מטבעות זהב. ז"א מחירו עלה ב 25%. לאחר שנה המצב השתפר ומחיר הקוקוס חזר להיות 20 מטבעות זהב, אבל הפעם הירידה האחוזית תהיה רק 20%. ז"א למרות שבעולם הריאלי המצב חזר להיות בדיוק כפי שהוא היה לפני שנתיים, בעולם היחסי הוא התייקר ב 5%. כיצד כלכלנים פותרים את זה? תודה.

• 2 תגובות
    • 969 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.