עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Ovid,

עד היום השתמשתי במכונה הזאת: (centrix 274 http://www.j-rubin.co.il/index.php?action=product&productid=705 בעיקרון היא עשתה את העבודה, הלבשתי עליו את המסרק הגבהה באורך חיתוך הכי נמוך שבא עם המכונה וזה קיצץ הכל בצורה אחידה בדיוק באורך שרציתי. אבל היא התקלקלה ,גם אחרי טעינה של לילה שלם הסוללה החזיקה ל5 דקות בקושי, ועכשיו המטען עצמו לא עובד, ואחריות נגמרה. יש למישהו עצות במחיר שפוי (נגיד 400~)? חשוב שיגיע עם המסרקים האלה שמלבישים כדי שלא יקצץ קצר מדי, אלא באורך המתאים לך. וחשוב שהסוללה תחזיק לפחות גילוח שלם. עדיף יותר. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אני טס בקרוב ולא יודע עם לקחת יורו או המחאה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. מתי מתחילה העונה השלישית של אבודים? הכוונה היא מצי היא תתחיל באקסטרה הוט? :nixweiss:

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by overload,

קודם כל, אחד הסרטים הכי טובים אם לא הכי טוב שראיתי. יש לי 2 שאלות בקשר לסרט שממש בילבלו אתי: 1- הפרק הראשון....? 2- אני לא טועה אבל חוץ מהעובדה שהם מתרחשים בSIN CITY אין שום קשר לסיפורים נכון?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Liran -,

שלום, השאלה שלי היא כזאת, עד איזה תאריך ניתן להרשם לעתודה ?! אני זוכר שאמרו לי משהו באיזור פברואר, אני פשוט לא זוכר את התאריך המדוייק. ועוד דבר, במידה ואני נרשם לעתודה, אני צריך להיות כבר עם פסיכומטרי ביד או שיש לי את האפשרות לגשת במועד שמאוחר לתאריך ההרשמה ? מהו ציון נפסיכומטרי נמינימלי שצריך על-מנת להתקבל לעתודה ? בקשר לקורס חובלים, לפי מה שהבנתי במהלך הקורס מוציאים תואר ראשון בכלכלה ומנהל עסקים ועוד כמה נושאים שקשורים לקורס עצמו. האם גם לקורס זה צריך פסיכומטרי ? תודה רבה מראש, שבת שלום, חג שמח.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. (403 Forbidden Unauthorized IP address.)

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אני מבקש מכל אחד ממכם לתאר שקורה משהו עכשיו. למשל שהמכונית התקלקלה, שהאינטרנט נפל, תמציאו סיטואציה, ותגיבו עליה. קדימה אנשים, הביאו לפה אנרגיות חיוביות.....

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by AmitDanan,

בדיוק כמו בכותרת שאני עונה על שאלה אני לוחץ ENTER כדי לקפוץ שורה פשוט לא עובד לי מישהו יודע למה או מה הבעיה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by gilon,

מישהו מכיר את הסניף של קיי.אס.פי בת"א יכול לומר לי מנסיון אם זאת חברה אמינה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום אני מחפש מוזיקה אלקטרונית עם שילוב של גיטרות, אני חולה על גיטרות ולכן אני שומע בעיקר מטאל לכל סוגיו, עכשיו לא מזמן שמעתי להקה שמנסה לשלב מטאל עם אלקטרוני יוצא להם לא רע אבל זה רחוק מלהיות מטאל אלקטרוני, לכן אני שואל האם מישהוא מכם מכיר להקות של מוזיקה אלקטרונית (חובה עם דגש על גיטרות חשמליות, אין לי עניין במוזיקה ש 100% נעשתה במחשב) או להקות בסגנון של מטאל אלקטרוני? תודה רבה מראש.

11. השאלה בכותרת והיא מתייחסת לבדיקות שתן, דם ושיער. תודה לעונים.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by solidus,

http://video.google.com/videoplay?docid=7065205277695921912 הסרט מציג בהתחלה הסבר על כיצד יוצרים כסף מתוך אויר ריק וכיצד המערכת הזו עובדת. אחרי זה ממשיכים להראות את ההשפעות של המערכת הזו וכיצד ניתן להוריד ארצות שלמות לברכיים בעזרת המערכת הזו. מעבר להכל - זה מראה שאנחנו, האנשים העובדים, לא יותר מעבדים מודרניים - עבדים של המערכת. אני לא רוצה להרחיב מעבר לזה כי באמת שאי אפשר לסכם את הסרט אלא פשוט צריך לצפות בו - ואני חושב שכל אדם שיש לו טיפת שכל יוכל להעריך את הסרט.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Gnome,

יש לי DVD של LG וכמו כל שאר המוצרים שלהם הוא חרא למדי ולא עושה את העבודה שלו כמו שצריך. על איזה DVD אתם ממליצים עד 950 ש"ח. שיקרא MP3, SVCD ו VCD ואת שאר הדברים הסטנדרטיים... שיהיה גם מחברה אמינה ואיכותי. תודה לכל הממליצים והעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by nforce,

ליבו של מרקו סוער בו הוא יורד לחוף יורד לחוף מביט למרחק כי אמו שלו שם במרחקים והלב הוא רוצה את אמא ! שם בלב , כמו בים . סערות יש וגם סודות. מי יגיד לו ? מי ידע ? הסוד שבלב ! הלאה אל המרחק ! אמא שם במרחק עוד מצפה לו דרך ארוכה ! אל המקום בו אמא מחכה ! הדרך הר וים , הלב מושך לשם ! רוצה לעוף לאמא למרחק ! :errr: מעביר בי צמרמורת ... שיר עצוב .. אולי תרשמו עוד שירים ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. יש לי דרך להביא לארץ נעליים יפות של מותגים מוכרים במחירים זולים. רציתי לדעת אם ישתלם לי לפתוח אתר אינטרנט ולמכור דרכו נעליים לאנשים בארץ. השאלה היא כמה אנשים כבר יקנו נעליים באינטרנט? המכס יעשו לי הרבה בעיות? זה לא בעייתי לשלוח להרבה אנשים בדואר נעליים? איך זה מתבצע בכלל? אני חייב רשיונות ייבוא?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by avivlevy,

טוב אני עובד על הציור הזה כבר חודש,(למרות תמיד אני מצייר מכוניות). עבדתי עליו קשה מאוד! עשיתי בערך 20 ציורים על לתוצאה הכמעט מושלמת.(לפחות אני חושב), הציור נעשה כחיקוי לתמונה הזאת במציאות הציור נראה הרבה יותר יפה פשוט יש לי סורק של 5 שקל במצאית הקווים יותא ישרים.. מה לעשות ככה תמונה יוצאת עם איכות סריקה של 200DPI טוב אז אני מקווה שתהנו(וסליחה על הAVIV פשוט עבדתי על זה קשה.....):

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by pdalex,

בואו כל אחד ירשום את המפרט שלו ונראה של מי הכי טוב אז אני יתחיל AMD athlon XP 2000+ Gigabyte 7vrxp rev2 Mushkin256DDR PC2700 Leadtek Gforce4 TI4200

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום איפה אני יכול למצוא כזאת חולצה? או שלבקש שיעשו תדפיס או משהו כזה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. While not being really frustrated about it (more 'worried' if you like), I feel I just needed to get this out of my head, as I'm very sure there will be loads of others thinking along the same lines. The trance scene nowadays... What is it all about exactly? Seems like everyone's a producer, and almost every producer needs to have his own radioshow - I'm feeling lonely about this lol - to promote his own tracks (and perhaps some of their best friends). While this might seem normal, I just wonder if this is really necessary and just overflows the scene. Partly because of this, alot of forums have lost their real sense of 'community'. I'm also finding myself a very hard tim…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by D_N_A,

כל מי שנמצא בפורום יותר מ3 דקות ידע... בין המנחשים נכונה יוגרל כבוד ממני!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. לכל מי שנוסע לעיר האדומה באילת מצאתי אתר טוב מאוד.. הוא מסביר על מה שיהיה במועדים השונים ממש אתר טוב! מומלץ! http://www.redcity.up.co.il/

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אורח athlon

אתם מאמינים שקיימים כאלה בכלל דברים באינטרנט? http://www.icba.org.il/atin/daflavn31.htm

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by liav12,

אדיר! הצילומים האמיתיים שצולמו שם היו פשוט מדהימים וכל כך קריפיים שזה עשה לי צמרמורות בטירוף... מישהו ראה את הסרט? http://www.imdb.com/title/tt1220198/

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by LimaC,

שלום לכולם להלן שאלה בנוגע למיסוי ועסקים: פרטים יבשים: אדם רווק בלי ילדים, אדם מקבל אבטלה של כ 2,500 ש"ח בחודש. במקביל הוא מרוויח כ 2,000 ש"ח נוספים ב"שחור" את הרווח הוא עושה מבת משפחה שמשלמת לו על עזרה בלימודים לילדיה הקטנים. מרגיש לו שהוא אולי גוזל את המדינה במצב שנוצר. שאלות: 1. האם במידה ואדם מחזיק בעוסק פטור צריך לדווח על הכנסות מבת משפחה על שירותים שהוא נותן? 2. האם במידה וההכנסות היו מדווחות הוא זה היה מתקזז לו מתוך דמי האבטלה? 3. האם ההכנסות האלה (השחורות) בכלל מתחייבות במיסים ואם כן בכמה, נוכח הנתונים? 4. במידה וההוצאות החודשיות שיכולות להי…

25. סליחה על הדיון המטופש, אבל אני חייב לבחון כמה יצירתיות יש לכם. אני הייתי חותך אותו הרבה חתכים קטנים, ומכריח אותו להגיד: "אני יהודי גאה". כל פעם שהוא מסרב אני כורת לו אצבע ומשקה אותו בכוס נפט. בסוף, לאחר שיגיד את המשפט הנ"ל אני אגיד לו: "בגלל שאתה יהודי אתה מיועד להשמדה", ואז אני אחתוך לו את הידים והרגלים עם מסור חשמלי לאט, לאט, אחבוש את האזורים (שלא ימות לי פתאום) ואקרא לשמונה כושים שיאנסו אותו. לאחר מכן, אשים אותו על רכבת הרים לא חגור כלל. אם הוא ישרוד, אני אשלח אותו לחדר טראומה, ולאחר שיתרפא אני ארה לו באשכים, אקשור אותו בחדר מלא ג'וקים אוכלי בשר רעבים, ושיהיה לו יום טוב. ;D *בשביל הפרוטוקול: אני לא סדיסט, אבל היטלר זה היטלר.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.