עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by imac,

אני מחפש המלצות לטראקים איכותיים מ-2005, אפשר גם מ-2004 אבל עדיף בעיקר חדשים... תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by katkato,

כמו שאתם רואים אין לי ממש כשרון בכל הנוגע לגרפיקה אבל אני מניח שתבינו

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by x-dude,

אני עדיין מחובר בכבלים רגיל (לא דיגיטל),אני חושב על לעבור לדיגיטל,ונראה לי שהם מוכנים לתת לי מחירים סבירים כי הם התקשרו אלי אתמול ורצו לתת לי "מתנה" על זה שאני מחובר אליהם משנת 93 אבל יש לי כמה שאלות: 1 - האם שדרוג הכבלים דורש ממיר דיגיטלי לכל טלויזיה שיש לי בבית? (יש לי 4). 2 - אם כן,כמה עולה כל ממיר דיגיטלי נוסף והאם יש אפשרות לקבל אותם ללא תוספת תשלום? 3 - מה המחיר המומלץ לשדרוג כזה,ואם הם מציעים לי עוד 3 ממירים בחינם או במחיר מצחיק כדאי לחתום על חוזה? (שמעתי כבר מאנשים שהבטיחו להם עוד ממירים בחינם ופתאום אחרי חצי שנה דרשו מהם כסף). 4 - אשמח לדעת איזה טריקים יש להם בשרוול שאוכל להמנע מהם

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by unregistered,

למישהו יצא להתנסות? האם יש כאלו בכלל בארץ? makerbot עשו לעצמם שם, אבל הדגם האחרון עולה 2.2K$, לא זול. בkickstarter יש כמה קיטים של מדפסות ב500$-800$, אבל הבנתי בשביל איכות טובה צריך בכל מקרה לבנות מעטפת למנוע הפרעות מבחוץ (רוח, טמפ).

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. כמובן הוא לא צלל לעומק של 200 מטר (עדיין מחזיק בשיא של צלילה ל 113 מטר - משוגע). אבל הסרטון עצמו מדהים, מדובר על איזשהו בור הכי עמוק שקיים (בור כחול בעברית, אין לי מושג מה הפירוש העברי הנכון של זה אם יש אחד כזה) בסרטון הנ"ל נראה כאילו הוא צולל לבור הכי עמוק, בשם Dean's Blue Hole. סרטון מהמם לדעתי.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. למישהו כאן יש דבר כזה? איך פועלת השיטה הזאת והאם זה כדאי ? אני כרגע נמצא עם קו של בזק ועושה רושם שמשלם סתם יותר מידיי כסף... ספק האינטרנט שלי הוא כמובן בזק בינלאומי

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by theman miki,

סתם אני מתעניין

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by abnatan,

לא מזמן נתקלתי באתר הזה באחת מהגלישות שלי פעם ראשונה שאני רואה אתר שמאפשר לכם לשדר לעשרות ואפילו מאות מאזינים דרך ה-winamp, windows media encoder על גבי שרת ישראלי ולגמרי בחינם מומלץ בחום, אני אימצתי אותו http://www.listen2myradio.com/

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. מישהו יודע מתי הן אמורות להגיע? המועדי ב' הם ב16 וב17 ביולי, אז נראה לי שכבר צריכים להיות ציונים כדי שידעו אם לעשות מועד ב' או לא.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by INON,

למי יש או יכול להגיד לי מאיפה לעזאזל אני משיג את שיר הנושא של טיטנאניק בערבית?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by B.D.B,

[ltr]spoiler alert! if you haven't seen the episode yet press the back button now! if you have seen the episode notice the movie they show, titled "orientation", was about the dharma initiative it was movie 3 of 6 and it was by the hanso foundation. now dharma (a term from buddhism) means: 1. law 2. ultimate truth 3. essential duty definitions by google now I have no idea what are the 5 other movies, but as the hanso foundation goes a quick search in google show this: www.thehansofoundation.org that site has been changed very recently, last night around 3:30 AM all the entries under active projects showed data offline, with the exception of "Electromagnetic Research Initi…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Elven Archer,

אז ככה כל אחד ירשום הגדרה מלווה בטיפה הומר על מונח כלשהו מעולם המחשבים אני אתחיל: חומרה - החלק של המחשב שאפשר לבעוט בו תוכנה - החלק של המחשב שגורם לך לבעוט בחומרה חומרע - מדבר תוכנע - ויברטור

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. בס"ד שלום וברכה, מצאתי איזה תרגיל ברשת ואני אשמח לדעת איך פותרים אותו. א) חברה מתכוונת למכור מוצר במחיר של 150 ש"ח. להערכתה השקעה של X אלפי ש"ח בפיתוח ו־Y אלפי ש"ח בפרסום תניב מכירות 320Y + 160X יחידות. ..............................................Y+2 .... X+4 עלות הייצור של יחידה בודדת הינה 50 ש"ח. אם לסמנכ"ל החברה הוקצו 8000 ש"ח לחלוקה בין פיתוח לפרסום; כיצד עליו לחלק את הכסף על מנת להבטיח רווח מכסימלי (הנך רשאי להניח שיש בדעתו להוציא את כל הסכום)? ב) אם לסמנכ"ל הוקצו 8100 ש"ח במקום 8000 , חשב באופן מדוייק מה יהיו רווחי החברה תחת חלוקת משאבים אופטימלית והשווה את תוצאתך לקירוב באמצעות כופלי לגרנז'. ג) אם לח…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Black Clouds & Silver Linings איך הוא, יחזיק אותי עד ההופעה?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. זוהי ממש לא פרסומת...הפנו אותי לחנות הזאת כי אני קונה חלקים למחשב חדש בקרוב...ראיתי שיש להם יחסית מחירים ממש זולים. עכשיו השאלה היא האם הם אמינים? מישהו מכיר את החנות הזאת בכלל, או שקנה ממנה מתישהו? (כי יכול להיות שאני אפצל את הקניה בין פנדה,לוג'יק והם...) ד"א...האתר שלהם...www.dandr.co.il תודה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by yosda-boy,

איך אני מגיע מחר בבוקר מהתחנה המרכזית לקינג ג'ורג' 44 (בית אביחי). תודה רבה Mystery

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by ליאור שמש,

בשיקול לבחירת מקצוע יש להתייחס להרבה גורמים כמו:אהבת המקצוע , תנאי עבודה וכדומא... אחד הגורמים שברצוני לשאול הוא: באיזה תחום יש את הכי הרבה ביקוש , תנאים טובים או בקיצור מה הולך בשוק?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by dima_ga,

כמה שווה חלונות 95 למקצוענים שלושה כרכים שמפרטים על הוינדוס ותוכנות ללא דיסק?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by arkadur,

בשעה טובה אני אוטוטו מסיים את הלימודים (הנדסאי), ולפני הגיוס הקרב ובא (בקיץ, באזור יולי) אני רוצה לצאת ל"יורוטריפ".. הבנתי שלהאריך דרכון קיים אין בעיה האם אני זקוק לאישור מיוחד כדי שלא יורידו אותי מהמטוס? מה הפרוצדורה?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by moshe_91,

שלום לכולם בקרוב מאוד אני משתחרר ואני רוצה לקנות למפקד שלי מכונת קפה עד 300 שקל מאתר זאפ .. הבעיה שאין לי ניסיון ומושג במכונות קפה אז אני צריך את עזרתכם .. אני רוצה מכונה שרק צריך לשים את כל המצרכים, לשים כוס וללחוץ על הכפתור ושזה יכין לי קפה .. קפה טחון (נס קפה) תודה מראש, משה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Ninja,

http://img145.imageshack.us/my.php?image=wallpaperxplinuxportxiru150co3.jpg אממ צד שמאל למעלה זאת תמונה שמצאתי של הכ.מסך שלי,צד ימין למעלה זאת תמונה של המחשב שלי מבפנוכו,ואם תשימו לב,יש את אותה תמונה של המחשב פרושה על כל הרקע בשקוף כזה. איך יצא? (רקע ראשון שלי)

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. סתם נכנסתי לאתר כדי לראות מה חדש, ומסתבר שלכבוד הביקורת ה- 900 (!!) שלו הם העלו 2 סירטונים של פיספוסים. זה מתחיל חלש אבל אח"כ זה נהייה קורע. השטויות שיוצאות לו מהפה...אני אישית בכיתי מצחוק: (תתחילו עם הוידאו השמאלי) http://www.3dgameman.com/content/view/11445/103/ מקווה שתהנו HF

23. Started by Moo^Moo,

אחרי שניסיתי הרבה מסרקים (3 לכל היותר), וכולם לא היו נוחים ולא נעימים ... התייעשתי ופשוט החלטתי להיות עם שיער מטולטל... יום אחד אני שתם משחק אם חפץ מסויים, ואני מגלה את המסרק האולטימטיבי! אני כבר משתמש במסרק כ-3 ימים וכבר השיער יותר חלק ... וזה גם נעים משום מה..... :ylsuper: לכל הסקרנים: http://www.pbase.com/therealmoomoo/my_new_masrek MOOMOO

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אם דרך הבית - מה מומלץ? מה למדתם ותוך כמה זמן? לגבי לימוד בשינה, הכוונה שזה משמיע מילה ומיד אחר כך את התירגום שלה, ככה הרבה מילים (בלי משפטים) יש לי 4-6 חודשים שאני רוצה להשקיע כל יום כמה שעות ולהגיע לרמה כמה שיותר גבוה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. כמה שאלות: 1. מאיזה גיל אפשר לפתוח חשבון? 2. אפשר לקבל כרטיס אשראי אם פותחים חשבון? האם גם לזה יש גיל מינימלי מסוים? כמה שאלות סתם להתענינות 1. כשמפקידים כסף לחשבון בנק , מקבלים אחוזים לפי מה שהבנתי , איך זה הולך בדיוק , כמה אחוזים לאיזה סכומים , ואיפה אפשר לברר את זה? האם בכל בנק זה משתנה? מצטער על כל השאלות האלו , אבל תודה מראש לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים