עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני מחפש חנות מחשבים רצינית וגדולה בראשון לציון (אני מוכן גם להתפשר לכיוון חולון) שמתי לב שכל החניות הן בחיפה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by overload,

קודם כל, אחד הסרטים הכי טובים אם לא הכי טוב שראיתי. יש לי 2 שאלות בקשר לסרט שממש בילבלו אתי: 1- הפרק הראשון....? 2- אני לא טועה אבל חוץ מהעובדה שהם מתרחשים בSIN CITY אין שום קשר לסיפורים נכון?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. ווינדוס נורא ישן אבל אני בCP של 8 לעוד מישהו זה קרה והאם יש אופציה לשנות את זה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. https://en.bitcoin.it/wiki/How_to_set_up_a_secure_offline_savings_wallet

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Sepsis,

אהלן, כבר יותר מחודש וחצי עבר מאז ההשקה של שידורי ה-DTT. מישהו כבר התנסה ויכול לספר על זה? אני מת להתנתק מהכבלים אבל צריך חוות דעת על איכות השידורים. תודה מראש לעונים.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by RayZ,

זוכרים את סמלי HWzone 2006 שהיו בחתימות של הרבה משתמשים מהפורום כל השנה? כן, אני עשיתי אותם, אבל זה לא המקום להגיד מי עשה אותם - רציתי רק להפיץ את הסמל החדש של שנת 2007: אני יודע, ת'רד דפוק.. לא לסקול אותי :-X

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by avivlyaviv,

אחרי הדיון שהיה לי פה בקשר ללימוד גיטרה החלטתי כן לקחת מורה, האם למישהו יש המלצה למורה טוב מהרשימה? [עקורנית זה יכל להיות כל מורה שיגיעה לחולון, ומתאים לגיל 14]

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Azmodan,

מי שלא מכיר - דניאל פטרי הוא מדריך בג'ון ברייס ו-MVP של מיקרוסופט בנושא Exchange. קראתי את המאמר שלו בנוגע לכתיבת שאלות בפורום ורק השכלתי (וגם צחקתי) - מומלץ: http://www.petri.co.il/how_to_ask_a_question_he.htm הכי הרג אותי הקטע הבא(דוגמאות רעות לשאלות שנשאלות בפורומים): שווה 10 דקות קריאה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אהלן אני יודע שאחרי 3 שנים עם רישיון רגיל אפשר לקבל רישיון לאופנוע קל אחרי מבחן שליטה בלבד ובלי כל השיעורים והמסביב. עכשיו אני גם יודע שהשתנה משהו בהגדרה של אופנועים. ועכשיו הם מדורגים לפי כ"ס או משהו כזה. אם אני באמת עושה את המבחן שליטה הזה ועובר, על איזה אופנוע אנ יכול לרכב? תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by ArielBiMBa,

אני לא יודע אם השאלה הזאת שייכת בדיוק לפה,אבל אני חושב שזה הכי רלוונטי לפה. בכל מקרה,מה עובר המחירים של TMS?? לפני כמה ימים הקפיצו את המחיר של ה8800GT ב140 שקל,הם אומרים שזה העלאת מחירים אצל הספק והכל ושכשחנויות אחרות יקבלו מלאי גם הם יבצעו העלאת מחירים דומה לכרטיס.וזה עוד היה נסבל בגלל שהם הורידו מחיר בין 5 ל15 שקלים להרבה רכיבים אחרים ואז לפחות חלק מההפרש התקזז. אבל היום אני רואה שהם שוב פעם העלו את המחירים לכל החלקים בחזרה למחיר המקורי שהיה לפני שבוע ככה כשהכרטיס היה על 1460 אבל מחיר הכרטיס כעת נשאר ונעמד על 1580(לSPARKLE,לכרטיס של ג'יגהבייט 1590) טל/גיא,מה קורה שם אצלכם? נכון אתם לא חייבים לאף אחד דין וחשבון אבל סה"כ מחיר יותר גבוה = פחות לקוחות ואם תוכלו לתת הסבר זה …

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Before http://www.youtube.com/watch?v=11K3OwKNAXQ&feature=related After http://www.youtube.com/watch?v=eWjE7lkdjPo

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by intel suck,

אני רוצה למכור תסוני אריקסון שלי K610I כולל כל הקבלות הקופסא וכל הציוד המקורי הפלאפון במצב מצויין כמה אני צריך לדרוש עליו? יש לי אותו שנה וחצי

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. ותלחצו על "יותר מזל משכל". חחח...מעניין של מי היה הרעיון הזה...

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by naor-007,

הזמנתי לאחרונה מEBAY איזה 7 חבילות, חלקם הגיעו באיחור רב (אחרי 10-16 יום, כשבדר"כ היה מגיע לי גג תוך 10 ימים) ועוד 2 חבילות אפילו עדיין לא קיבלתי! אחת כבר עומדת על 22 יום והשניה על 36!!! מה שמוזר בכל הסיפור זה ש-2 חבילות שהוזמנו אחרונות הגיעו לי אחרי 7 ימים בול, אבל חבילות שהוזמנו עוד הרבה לפני זה לא מגיעות! חוץ מזה שמתי לב שדואר ישראל כבר לא מעדכן כשהחבילה מגיעה לבתי המיון, העידכון הראשון זה רק כשהחבילה מגיעה לסניף הדואר המרכזי אצלי. ראיתי שהעיכובים הם לא רק אצלי ושאצל הרבה אנשים ברשת יש בעיות של עיכובים. מישהו יודע מה הולך פה??!?!

15. כל שנייה הוא נתקע.. אפילו על הכי נמוך

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by רון88,

יש סיבה טובה שיכולה להסביר את זה חוץ ממה שאולי אפשר לחשוב? תודה רבה

17. Started by B0necrack3R,

<צונזר.> ROFL! :lol: :lol:

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by MISTER WEB,

לכל המבינים בשפת HTML אשמח לקבל עצות ל"טריקים" כדי להמשיך את בניית האתר שלי!! הכתובת: www.geocities.com/naal3000

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אני מעוניין ליקנות "לונגים" (אלה שזהורים באולטרה,אבל לא חייב) באזור רחובות\אשדוד,שלא יהיה יקר מעל 100 שקל ללונג זה לא מקובל. אני מעוניין במידות של קיר ושל חצי או אפילו בפחות! תודה,חד שמח וצום קל. ;D

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. מישהו פה אולי יודע מאיפה אפשר להוריד רקעים יפים ממש יפים למחשב ?! כי baboom האתר רוצה עכשיו כסף

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by blabla2002,

כידוע google קנתה את keyhole ועכשיו היא הוציא את התוכנה google earth שזה סייר על כדור הארץ בחינם! הנה הלינק http://earth.google.com/

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. יש למישהו קישור להורדה של קובץ אודיו של dial tone? (כן גיגלתי את זה כבר).

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by shuy,

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by J0HNiE,

Intel® Core2 Duo CPU E7500 @ 2.93GHz 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (6.0-6-6-18 @ 400 MHz) (5.0-5-5-15 @ 333 MHz) (4.0-4-4-12 @ 266 MHz) X2 ATI Radeon HD 2900 GT (256 MB) WD 500GB Gigabyte G31M-S2L זה סתם report שלקחתי דרך everest...

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Holography,

נניח שבמועד מסוים אני ניגש למבחן וקיבלתי X, הציון מאפשר לי כניסה לחוג שרציתי אבל ציון האנגלית לא מקנה לי פטור. אם אגש שוב למבחן, והפעם אקבל ציון Y, שלא מאפשר כניסה לחוג המסוים או שהוא גבולי למדי, אך ציון האנגלית שלי יקנה לי פטור - הפטור יתפוס ביחד עם הציון הקודם (והגבוהה) ? או שאני צריך לבחור "להגיש" רק מועד אחד?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.