כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
בשעה טובה אני אוטוטו מסיים את הלימודים (הנדסאי), ולפני הגיוס הקרב ובא (בקיץ, באזור יולי) אני רוצה לצאת ל"יורוטריפ".. הבנתי שלהאריך דרכון קיים אין בעיה האם אני זקוק לאישור מיוחד כדי שלא יורידו אותי מהמטוס? מה הפרוצדורה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בחשבון הבנק שלו? ועוד שאלה, כרגע הבנק שלי לא נותן לי להיכנס למינוס אבל תשלומים אני יכול לעשות? יש קשר בין תשלומים למינוס?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, חשבתי על העניין הזה, יש דברים שיש לאנשים (שקשורים למחשבים) וחסר להם משהו אחר שקשור למחשבים והם יהיו מעוניינים להחליף. כל אחד יגיד מה יש לו ועם מה הוא מעוניין להחליף. למשל: אחד ירשום שהוא רוצה מחשב נייד בגודל XX עם חומרה XX בתקציב XXXX בתמורה למוצר אחר שאותו מבקש מציע, במקרה ואכן בנאדם אחר רואה שזה גם עונה לו על הצרכים אז יכול להתבצע החלפה. מבלי להתעסק בלמכור את המוצר או לבקש זיכוי ודברים אחרים. חשוב להשים דגש שהמוצר אחד שווה ערך למוצר השני, או לסה"כ המוצרים (אם מדובר בכמה פריטים). במקרה הגרוע מוסיפים כסף... תנו צ'אנס, זה על בטוח יצליח. אז אני מתחיל. ההצעה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
[ltr]http://www.nrg.co.il/online/10/ART/875/955.html ROFL[/ltr]
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בינתיים אני חושב על ה- Sony Ericsson T630 שנראה לי מאד אטרקטיבי, ואני מחפש המלצות נוספות, שיתקבלו בברכה.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הבנתי את כל העניין עם המחיר, אופן התשלום והקבלה וכו', אבל דבר אחד לא הבנתי - איך אני יודע שהמוכר לא שולח לי אבנים בדואר במקום המוצר שאותו אני מעוניין לקבל ? הייתי רוצה לקבל תשובה בהקדם, כי זה דיי דחוף. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע מתי הן אמורות להגיע? המועדי ב' הם ב16 וב17 ביולי, אז נראה לי שכבר צריכים להיות ציונים כדי שידעו אם לעשות מועד ב' או לא.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז בשעה טובה ומוצלחת החלטתי שאני מתחיל ללמוד גיטרה. אשמח אם יש למישו אפליקציה (לאייפון) שהוא יכל להמליץ לי עליה שבה לומדים את הכל מ 0.. תודה ויומנעים!!!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! ברצוני לדעת על השאלה בכותרת, אודה מאוד אם גם תפרטו כמה זמן תיקח נסיעה כזאת. תודה מראש שבוע טוב לכולם!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עריכה: באקספלורר פשוט מריצים במנוע החיפוש הרצוי את המליה TEST ואז מעתיקים את הכתובת, נותנים שם למנו חיפוש ומוסיפים, בפיירפוקס יש מלא מדריכים וסיבוכים, יש איזה "דרך קיצור" כדי לפתוח מנוע חיפוש בלי לקרוא את כל המדריכים האלה? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפי דעתי היתושים המגעילים האלה שפוקדים את ארצנו בקיץ הם פשווט חרק דוחה כל הרגלים הארוכות הועקומות שלהם והכנפים המסריחות ושלא לדבר על הבטן האדומה והשקופה שרואים את כל האיברים הפניימים שלהם בעעעעע מה לדעתכם?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
(לא מצאתי לאן האשכול מתאים אז פתחתי פה, תעבירו אם צריך) קיצר אני מתכנן לקנות מחשב ממש בימים הקרובים ואני צריך חנות טובה במרכז(רמת גן\גבעתיים\תל אביב) חוץ מKSP\אייבורי לא מצאתי חנויות.. מהם אני לא רוצה לקנות. תודה לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Without Steve Jobs (February 24, 1955 – October 5, 2011) we would have: No iProducts No over expensive laptops Without Dennis Ritchie (September 9, 1941 – October 12, 2011) we would have: No Windows No Unix No C No Programs A large setback in computing No Generic-text Languages. We would all read in Binary.. They died in the same year and the same month but it seems only few notice the death of Dennis Ritchie compared to Steve Jobs. מי שמעוניין לעשות share בפייסבוק: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=280769918630549&set=a.178720218835520.36880.100000926309079&type=1&ref=nf
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה כל אחד ירשום הגדרה מלווה בטיפה הומר על מונח כלשהו מעולם המחשבים אני אתחיל: חומרה - החלק של המחשב שאפשר לבעוט בו תוכנה - החלק של המחשב שגורם לך לבעוט בחומרה חומרע - מדבר תוכנע - ויברטור
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
איזה רכב מומלץ מבחינת אמינות וצריכת דלק נמוכה ככל הניתן? סידרת פיאט פונטו מצליחים בתחום? ???
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי כמה נושאים שכתבתי בהם איזו הודעה אחת או שניים, ואכשיו אני כל פעם מקבל התראות ב"הראה תגובות חדשות להודעות שלי" אל זה שמשהו הגיב בנושא... איך אפשר לבטל את ההתראות האלה לנושאים ספציפיים ?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קראתי שבוע שעבר בעיתון של ממון שיש מחר בסביבות השעה 16:00 ומעלה חילוק גלידות בחינם של בנד אנד ג'רי.... בכל הסניפים. מה אתם אומרים, שווה לבוא?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
5 שנים זה לא הולך ברגל, כל הכבוד למנהלי האתר שהחזיקו אותו כ"כ הרבה זמן..(אחלה לוגו אגב) מזל טוב! ;D
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
חיפוש של stock wallpapers brands wallpapers ועוד כמה שילובים דומים לא מביא אותי למציאת רקעים שמגיעים עם ניידים או בכלל רקעים שכוללים לוגואים וססמאות סטייל regza- image is everything style.like.no.other וכל מיני כאלה תהיתי אולי למישהו יש אתר או קובץ שבו יש דברים כאלו?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי אני מחפש מטען לסוללות AA/AAA עדיף טעינה מהירה המטענים של חברת GP די יקרים לכן ויתרתי על האופציה לא משנה אם זה מ חו"ל תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כל מי שנמצא בפורום יותר מ3 דקות ידע... בין המנחשים נכונה יוגרל כבוד ממני!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמה נשמע? יש לי בעיה אני לא יודע אם משלמים באתר הזה ביורו או בסטרלינג בגלל שזה בבריטניה אבל יש שם אות קטנה של E www.yoyotech.co.uk בבקשה תעזרו לי
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-