כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
בתור אחד שיושב 14 שעות ביום על מחשב, אני ממש רוצה להתחיל להיכנס לכושר ולצאת מהבועה שאני חיי בה. מאיפה מתחילים? ותוך כמה זמן ניכנסים לכושר? ואני מעדיף ללא חדר כושר.
-
- 41 תגובות
- 18.3k צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.snunit.k12.il/olympics/ancient.html http://lib.cet.ac.il/Pages/sub.asp?type=sites&item=268 http://www.education.gov.il/sport/havanahp.htm http://www.edulink.co.il/BrowseCategories.asp?FormName=Tree&category_id=673
-
- 6 תגובות
- 763 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה זה כושר הבחנה של ממיר הכוונה היא לממיר A\D או D\A כמו ממבחני הנדסאים... תודה
-
- 1 תגובה
- 8.5k צפיות
-
-
-
זה מה שכתבתי עד עכשיו: קופידון המיואש יושב על ענף. הוא כיוון ופגע בליבי המשוגע . ----------------------- פה חסרה לי איזה שורה ----------------------- ועכשיו הוא שלך ואוהב רק אותך. קדימה לכל השנונים.
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
נשאר רק לאחל לכותב לחלות גם כן בסרטן, כדי שאז כולנו נוכל לצחוק. http://zone.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=2710&id=720496
-
- 11 תגובות
- 861 צפיות
-
-
-
ראיתם בטח מחמם קפה USB ... מנורת USB ... מאוורר USB ... אבל לא כזה ... http://www.webpark.ru/comments.php?id=15792
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כחלון: אכניס מתחרה להוט ו-yes ע"י הפרטת מערך עידן+ שר התקשורת החליט על רפורמה חדשה בשוק הטלוויזיה שתביא להוזלת שירותי הכבלים והלוויין ■ הרפורמה אמורה לצאת לדרך תוך חודשים ספורים. מסתבר שיש למה לחכות אפילו עוד לפני כניסת ה IPTV.
-
- 17 תגובות
- 3k צפיות
-
-
נולדתי ב"כז' באייר ואני צריך לדעת מה פרשת השבוע .... אז מה הפרשה בתאריך כט באייר ?(כי כט באייר... זה יום שישי)
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
-
שלום אנשים רציתי לשאול כל כמה זמן ולאיזה פרק זמן,אם בכלל,ניתן או צריך לכבות את המחשב ,לא על מנת לחסוך בחשמל אלא כדי לשמור על חיי המחשב תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
היי חבר'ה D: שמעו, יש לי המון חולצות שחורות של להקות ( אתם יודעים השחורות האלו עם ההדפס הזול והלא איכותיות) , ובכביסה מן הסתם הן מתכווצות,אבל בצורה ממש מוזרה : החולצה עצמה מתכווצת, אבל ה"למטה" של החולצה, כלומר, התחתית של החולצה דווקא מתרחבת ונשארת תלולה ואז החולצה אחרי 5-6 כביסות כבר לא ניתנת ללבישה בגלל שהיא נראית מוזר ומצחיק. יש למישהו אולי טיפים להתמודד עם זה? תודה ולילה טוב P:
-
- 8 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אהלן יש לי את הכסא הזה. בדגם הנ"ל הגב נשען על רשת מעט גמישה ובאיזור הגב התחתון ישנה מעיין "מחיצה" קשיחה שאפשר לכוונן את הגובה שלה (היא מתחילה מאיזור הישבן ויכולה להגיע עד תחתית השכמות). באיזה גובה של המחיצה מתקבלת הישיבה הבריאה ביותר?
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
איך אני מכווץ את הוידאו? כרגע יש לי יחס ממוצע של 740MB לשעה, עשיתי כמה בדיקות עם התוכנה Handbrake, ובסוף נשארתי עם ההגדרות האלה: level=30:mixed-refs=1:bframes=4:b-adapt=0:direct=none:weightb=0:b-pyramid=1:me=umh:analyse=i8x8,i4x4:8x8dct=1:cabac=0:psy-rd=1.0,0.0:no-fast-pskip=1:no-dct-decimate=1:deblock=1,1:mbtree=1:vbv-maxrate=10000:vbv-bufsize=2500:weightp=0:ref=4 והאמת שרואים דיי טוב, אבל הכיווץ לא משהו, הצלחתי להוריד 19.2% מנפח הוידאו (598MB לשעה), יש אפשרות להוריד יותר? יש למישהו אולי הגדרות טובות יותר או תוכנה טובה יותר? אולי FFMPEG?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפעמים אני רוצה להעלות תמונות לפורומים מסוימים והם מגבילים בגודל של התמונה רציתי לדעת אם יש דרך לכווץ את התמונה
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
יש לי שלט כזה של אלקו והוא הפסיק לעבוד. רציתי לדעת אם יש דרך לכייל אותו או משהו כזה? יש לי גם מאוחרה איפה שהבטריות כל מיני כפתורים כאלה שאפשר לשחק איתם? יש לזה קשר?
-
- 6 תגובות
- 13.7k צפיות
-
-
יש לי הוט מג'יק שהתקינו לי אתמול אבל הטכנאי לא כיוון לי את השלט (עם הכפתור הגדול של הSELECT באמצע) שישלוט על הטלוויזיה. יש לי 21" CRT של Bayere למישהו יש מושג מה הקוד?
-
- 3 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום יש לי טלויזיה חברת Apex נפל לי השלט של הטלויזיה ומאז הוא לא עובד אני מנסה הדליק מהשלט של הוט גם לא עובד התקשרתי אליהם (להוט) הם ניסו לעזור לי ולא עזר ראיתי באתר של הוט את המדריכים ולא מה שהבנתי אין קוד טלוזיה של apex יש רק abex וזה לא עובד אני לא רוצה לקנות שלט אונברסילי בגלל שאין שמה טימיניג לכיבוי הטלויזיה מישהו יודע/מכיר פתרון לבעיה
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אשמח לקבל תדריך מלא כייצד עלי להתנתק מפלאפון בדרך המהירה ביותר. אשמח אם זה לא יהיה טלפונית, נמאס לי כבר מהם בטלפון. הבנתי שיש מרכז באשדוד [יש המון] אפשר כתובת ספציפית איפה ממוקם המרכז ששם אני מגיע מבקש להתנתק ומנתקים אותי? לבקש אישור ניתוק? אם נותנים דבר כזה בכלל. מה לעשות אם יאמר לי שלא היתה פניה ממני לניתוק, או כל דבר שיחזיק אותי? ואיך אני יודע מתי לבטל את הוראת הקבע? החשבונית יוצאת כל חודש 22 החיוב נעשה ב 7 כל תחילת חודש. אם אני אתנתק החודש, איך אני מבטל את הוראת הקבע ככה שהם יקבלו את המגיע להם על החודש שלא יהיו לי בעיות עם העו"ד שלהם? * אין התחייבות למכשירים, אין התחייבות לחבילות, יש אך ורק דמ"ש [דמי שימוש] שלא מסכימים להוריד לי - "כי יש שימוש בפלאפונים, לא רואה סיבה …
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אתמול עשו לי בדיקה בביצים ואמרו לי שיש לי כנראה כילה.. הרי כילה זה אומר שהמעיים יורדים לך כזה למפשעה.. עכשיו אני מרגיש את הדבר הזה אם אני נוגע.. אבל אני הרגשתי אותו כבר איזה שנה שנתיים אולי יותר.. ואפעם לא כאב לי בצד.. והרי כילה אמור לבוא עם כאבים? אז בעצם יש לי את הדבר שאמורים להרגיש.. אבל אין לי כאבים.. למרות שיש לי את הדבר הזה מלא זמן כבר.. אז בעצם יש לי כילה או לא? יש לציין שכשאני שוכב אני לא מרגיש את הדבר הזה במפשעה וזה נעלם..
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היום התחלתי כיתה י' אני צריך לבחור שתי מגמות ואחת כבר בחרתי (מדעי המחשב) חוץ מזה יש עוד שתי מגמות שמעניינות אותי - כימיה ופיזיקה אמרו לי שפיזיקה זה ממש קשה וצריך להשקיע הרבה אז אני מתלבט אם לקחת מקצוע אחר מצד אחד כימיה זה המקצוע הכי קרוב שיש לפיזיקה, מצד שני הוא גם דומה לביולוגיה (זה מה שאמרו לי כשנרשמתי) - מקצוע שאני ממש שונא תאמת, לא כל כך הבנתי מה בדיוק לומדים בכימיה יש מישהו שלומד\למד במגמה הזאת ורוצה להסביר לי? עריכה: בקשר למחשבים, אני לא יודע אם כדאי לי להישאר, זה תוספת של 3 שעות שבועיות בנוסף לפיזיקה (אלה המגמות היחידות שמתחילים ללמוד השנה) ולומדים בסך הכל SQL, נראה לי ממש ביזבוז זמן מה אתם אומרים?
-
- 59 תגובות
- 4k צפיות
-
-
מחר יש לי מתכונת בכימיה של כיתה יא' אבל אין לי איך להתכונן.. מישהו יכול להביא לי מתכונות או תרגילים ברמה של בגרות שמתאימים למיקוד של השנה ושיש להם פתרונות (כדי שאני ידע אם אני עושה נכון )? אני לא התחלתי להתכונן רק היום ואני יודע ממש טוב את החומר אבל אני חייב לתרגל ...(אז בלי הערות לא קשורות)
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
-
אני וכמה חברים מתכננים לנסוע לכינרת בקרוב מאוד (השבוע). רציתי לשאול האם מישהו היה כבר בחוף לבנון, ואם כן לשמוע חוות דעת, מה יש שם, איך המקום, וכו'.. תודה!!
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-