כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
-
שלום כולם, יש לי הארד דיסק חיצוני של 1TBשל חברת COMSTAR שנפל, ואיננו עוד. במעבדה שבדקה אותו טוענים שהמנוע שלו תפוס, ושהראשים שלו גמורים (למרות שקניתי אותו לפני פחות משנה והוא עבד מצויין עד לנפילה), ורוצים 5800 ש"ח לשחזור. יש שם את כל התמונות והוידאויים של הילדים שלי בשנה וחצי האחרונות ומאוד מאוד הייתי רוצה אותם בחזרה, אבל פשוט אין לי סכום כזה. לכן, אני מחפשת אתם עם ידיים טובות ולב זהב שיסכים לעיסקת בארטר: שחזור המידע תמורת העתקת ספריית הסרטים ששמורה בהארד דיסק. יש שם ספריה מרשימה מאוד של כל סרטי הילדים שאי פעם נוצרו בערך (עם תרגום/דיבוב), כל הסרטים הישראלים, ועוד המון(הדיסק היה כמעט מלא כשהוא נפל) . תאמינו לי, זה שווה. יש קונים...? נ.ב.- ובבקשה, אל תטיפו לי שהייתי צריכה ל…
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 245 צפיות
- 1 follower
-
-
מצאתי לפני זמן מה כונן קשיח (ישן) ata נדמה לי נפח 40GB.. חיברתי אותו למארז שלי, והיו שם כל מיני מסמכים של IBM. את כולם מחקתי. עכשיו אני לא ממש הבנתי מהם המסמכים הללו, מה המשמעות שלהם. היו בהם שרטוטים גרפיים של מארזים, כוננים קשיחים, ספקים, ושאר טכנולוגיות למינהם... והיו גם עוד כל מיני מסמכים שלא התאמצתי לקרוא. בכל מקרה רציתי לדעת אם הם היו שווים משהו אילו הייתי שומר אותם?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 186 צפיות
- 1 follower
-
-
-
-
-
-
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 287 צפיות
- 1 follower
-
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 209 צפיות
- 1 follower
-
-
איזו מעצבנת המטומטמתתתתתתתתת הזאת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוף היא משגעת אותי! אם הייתי לידה הייא מוריד לה כאפה כסעמק!!! היא פשוט מעלה את הסעיף! הפרצוף שלה דורש להביא מכה לאגרוף שלי! בלעטטטטטטטטטט המפיקים מטומטמים כי הם שכרו מעין קריינית של כתבות ושל תחזיות שלא יודעת להגות ס' בבירור! היא גם קריינה את הכתבה על החתולים והחזיקה את הספינקס שהגיע לארץ מרוסיה לפני חמישה ימים... את מי היא גם מעצבנת?!?!?!
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלחתי את אמא שלי לקנות לי ר9800 פרו של ספייר ובדרך כשהיא עצרה ל"סידורים" גנבו לה את הארנק (בארנק היה עוד מלא כסף שלה שהיא התכוונה להפקיד בבנק). אני לא מאמין איזה חרא של אנשים! מעבר לזה, תכננתי לקנות מחשב חושילינג טוב בסביבות ש3000 שקל (בלי כ. מסך ומסך וכל התוספות) ועכשיו גם זה לא יתממש בגלל שמה המחשב הזה שווה בלי הכרטיס מסך?!. אין דבר יותר מבאס מזה.
-
- 33 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
חלק גדול מהצימרים שמושכרים בארץ ,הם לא יותר מצריפי עץ שאינם ראויים לשום שימוש מלבד איחסון חפצים . מה שאבסורדי הוא שהם לעיתים קרובות מושכרים במחירים אף יותר גבוהים מחדרים תיקניים בבתי מלון טובים. לדעתי מדובר פשוט בעושק וניצול מצב ,מה גם שלעיתים קרובות מדובר בפירסומים שיקריים ותמונות מפוברקות של הצימרים שבינם לבין במציאות יש קשר רופף ,אם בכלל. ישנם מספר פיתרונות אפשריים לכך . הראשון זה שימוש בפלפורומות כמו AIRBNB . למה לא לשכור באותו איזור דירה /חדר בבית (לדוגמא מטולה או בקריית שמונה ) ולשלם רבע ממחירו של צימר בינוני ומטה???. אפשרות אחרת היא אוהל טוב ובעל 4 כיווני אוויר רצוי סמוך למקור מיים שאפשר לטבול בו ולהתרענן . דוגמא טובה לכך היא נהר הירדן ויובליו כמו החצבאני . הבעיי…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
?..????
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כולה ירדתי להביא את אחי הקטן מההסעה ושלושה ילדים בני זונות מסביבי, אני רואה אחד עם הביצה, מרחיק אותו והוא ועוד ילד אחר מחליפים, וחטפתי בראש סעמק שונא ילדים קטנים ערסים מעצבנים עם ביצים...... אף פעם לא אהבתי שבועות ולא מה שלפניו :\
-
- 69 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
איפה אני יכול להשיג כוסות של חצי ליטר ? הבנתי שלא מוכרים אותם בכל מקום וחלק אפשר להשיג אם קונים איזה רביעיה של בקבוקים כמו הוגרדן או סטלה מישהו מכיר איזה חנות?
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
חיפשתי ולא כ"כ מצאתי... אני מחפש כוסות שוטים עם כל מיני הדפסים מגניבים כאלה, לא משהו שקוף וריק, אלא אם כן זה ממש מגניב... אני רוצה לקנות אחד או כמה יחידות, לא סטוק. יש כזה דבר? תודה מראש. עריכה: נראה לי שמצאתי משהו מגניב: http://www.smart-deal.co.il/products/153380 אבל אתם מוזמנים להגיד לי אם אתם מכירים משהו שאני לא...
-
http://images.nana.co.il//Upload/22006/ForumMessageAttachments/ForumMessageFile_1096590.wmv
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-