כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 345 צפיות
- 1 follower
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 387 צפיות
- 1 follower
-
-
-
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 306 צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.neowin.net/forum/index.php?showtopic=313755&st=0 נראה לי שמישהו סידר לו כונן מתאבד, כדי להתנקם בו התוצאה: :lol: :lol: :lol:
-
- 6 תגובות
- 698 צפיות
-
-
-
לכתבה
-
- 3 תגובות
- 455 צפיות
- 2 followers
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 233 צפיות
- 1 follower
-
-
-
-
שלום כולם, יש לי הארד דיסק חיצוני של 1TBשל חברת COMSTAR שנפל, ואיננו עוד. במעבדה שבדקה אותו טוענים שהמנוע שלו תפוס, ושהראשים שלו גמורים (למרות שקניתי אותו לפני פחות משנה והוא עבד מצויין עד לנפילה), ורוצים 5800 ש"ח לשחזור. יש שם את כל התמונות והוידאויים של הילדים שלי בשנה וחצי האחרונות ומאוד מאוד הייתי רוצה אותם בחזרה, אבל פשוט אין לי סכום כזה. לכן, אני מחפשת אתם עם ידיים טובות ולב זהב שיסכים לעיסקת בארטר: שחזור המידע תמורת העתקת ספריית הסרטים ששמורה בהארד דיסק. יש שם ספריה מרשימה מאוד של כל סרטי הילדים שאי פעם נוצרו בערך (עם תרגום/דיבוב), כל הסרטים הישראלים, ועוד המון(הדיסק היה כמעט מלא כשהוא נפל) . תאמינו לי, זה שווה. יש קונים...? נ.ב.- ובבקשה, אל תטיפו לי שהייתי צריכה ל…
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 273 צפיות
- 1 follower
-
-
מצאתי לפני זמן מה כונן קשיח (ישן) ata נדמה לי נפח 40GB.. חיברתי אותו למארז שלי, והיו שם כל מיני מסמכים של IBM. את כולם מחקתי. עכשיו אני לא ממש הבנתי מהם המסמכים הללו, מה המשמעות שלהם. היו בהם שרטוטים גרפיים של מארזים, כוננים קשיחים, ספקים, ושאר טכנולוגיות למינהם... והיו גם עוד כל מיני מסמכים שלא התאמצתי לקרוא. בכל מקרה רציתי לדעת אם הם היו שווים משהו אילו הייתי שומר אותם?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 208 צפיות
- 1 follower
-
-