עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by stone cold,

אני מחפש לאחותי רדיאטור איכותי היא בהתחלה רצתה ליקנות Delonghi ב200 שקל ואני אמרתי לה שאני יבדוק כדי שהיא לא תיקנה סתם רדיאטור גנרי מישהו יודע איזה דגמים טובים יש ברדיאטורים ואיזה חברות טובות ואיזה גנריות??

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by shalomelbe,

שידרגו לי את מהירות האינטרנט ל-5 מגה מה מומלץ להוריד? אני אוהב בעיקר סדרות קלילות ומצחיקות (לדוגמא חברים) אבל אם זה ממש ממש איכותי, אז אפשר גם גאנרים אחרים (למרות שאני בעיקרון לא רואה דברים כאלה). לדוגמא הסופרנוס.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by arkadur,

אני מחפש מידע על קארטינג (אתרים שעוסקים בנושא) אני מתכוון לרכוש אחת , אשמח לדעת מה אתם חושבים\יכולים לספר לי על הנושא מסתבר שהעסק נהיה אצלי קצת יותר מתחביב..

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by בלונדיהו,

היי, אני צופה בערוצי עידן + באמצעות ממיר קונקה שעובד נהדר, לפני מס׳ ימים הוא הפסיק להקליט בתזמון מראש, ובהקלטת תכנית בחי הוא אמנם מקליט אך לא ניתן לצפות התכנית שהוקלטה ומופיעה שגיאה. אשמח לעזרתכם תודה מראש

5. כרגע הייתי שם בכדי לקנות מוצר והחנות סגורה ! עומד ליידה שומר מהאבטחה העירונית ...אומר לי : "החנות בעיקול " ניסגרה ... אני שואל אותו אז מה התפקיד שלו שם בדיוק , הוא עונה לי מחשש של פגיעה\שריפת המקום ופגיעה פיזית במנהל החנות בקיצור להיזהר מהם נאמר לי ברמיזה עבה !!!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. לסבתא שלי מתחיל להתפתח אלצהיימר ואני מאוד מודאג. רציתי לדעת אם מישהו התמודד פעם עם מחלה של קרוב, ואם יש איזה שהם טיפים או עצות. במיוחד חשוב לי לדעת מה לעשות איתה, (הכוונה מטפלת פיליפינית או בית אבות), לא נעים לדבר איתה על זה, אבל יום אחד לצערי זה יגיע. אני לא זוכר מה בדיוק אמרו לי במשפחה על בית אבות, אבל לפני איזה 100 שנה היה מישהו במשפחה (חולה אלצהיימר) בבית אבות וסבא שלי משווה את זה לכלא, כך שכנראה הפיתרון של 2 מטפלים שישגיחו עליה 24 שועת הוא הפיתרון האידיאלי. כמובן גם על זה צריך לפקח עם מצלמות. שמעתי גם שיש מכשיר GPS קטן דמוי שעון שאפשר לתת לה למקרה שהיא הולכת לאיבוד חס וחלילה.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. האם לפי דעתכם יש להאמין לטבלת הקלוריות שרשומות על כל מזון (שיש לו אריזה ) שמפרסמים היצרנים ? או שאולי יש לחשוש לנתונים אופטימיים יותר ממה שבאמת יש במזון . למה אני שואל ... ראיתי קופסאת טונה בשמן ושמה כתבו שיש במאה גרם מסונן 190 קלוריות . איך זה יכול להיות שטונה שהתערבבה כולה בשמן וספגה בטח לא מעט שמן , אם נרוקן את השמן עדיין יהיה רק 190 קלוריות ?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. קראתי כתבה בmako ורציתי לשאול אותכם מה דעתכם על זה: http://www.mako.co.il/news-world/international/Article-d371a4598451d21004.htm&sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=1575680455

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. לאור נולד בן! תנו במזל טוב לאור הפותחול (liiiiight) על יום חופש שהוא הרוויח מחברת FLUSH YOUR BIKE SAVINGS ולא הגיע ללילה של היום! בונא גנבת לי תbrik , צפה לתביעה ברנד אביוס. ))))))))

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. מישהו פה אולי יודע מאיפה אפשר להוריד רקעים יפים ממש יפים למחשב ?! כי baboom האתר רוצה עכשיו כסף

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום אז סוף סוף השתחררתי וקיבלתי מימון מלא לקורס הבעיה היא שיש הרבה אנשים שאומרים שהקורסים שמממן משרד הביטחון לא הכי איכותיים אז אם אתם יכולים לעשות לי קצת סדר בראש ולדרג לי את הקורסים מהטוב ביותר לטוב פחות ולמה (לחמן,OK,אנקורי וקידום? אה ורציתי ללכת לאיי קיו אבל קיבלתי את המימון אז אני חושב זה סתם לזרוק כסף אם אני לא אשתמש בזה נכון ?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by bykeking,

http://www.break.com/index/evolutiondance.html

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. מה מפריע לכל רכיבי המחשב לעבוד בצורה אלחוטית ?

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by ofirsa,

שלום למישהו יש חשבון באתר torrentleech? אם כן אשמח שתשלחו לי הזמנה לכתובת:tuphrxnhbv@gmail.com תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. השאלה בכותרת... אני מחפש חנות מחשבים טובה בלונדון למטרת קניית לוח אם, זיכרונות ומעבד.. תודה לעוזרים (סליחה אם זה לא המקום פשוט לא הייתי בטוח איפה לשים את השאלה ) והשאלה החשובה: האם זה יצא יותר זול מהארץ??? כי נורא יקר שם...

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by ^GunX^,

מישהו יודע אולי מתי בערך מסיימים את הבגרויות בכיתה יב .? לקראת איזה חודש? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אהלן שמתי לב שבמשלוחים האחרונים שהזמנתי רשום תמיד על האריזה מבחוץ את המחיר של המוצר. אני לא בטוח אבל לפי מה שזכור לי זה לא היה ככה בחבילות הישנות שהזמנתי אלא תמיד המחיר היה בתוך האריזה. מניסיון שלכם , האם תמיד רושמים את פירוט המוצר והמחיר שלו על האריזה מבחוץ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by csohad,

לא יכולתי שלא לשים לב שיש לך כבר 2000 הודעות מזל טוב! (עוד מעט אני סוגר עליך) מה שיפה פה שאם תענה זה כבר לא יהיה מספר הודעות עגול!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. מה הממוצע ציוני בגרות שצריך להתקבל לאונ בשביל ^^? וכמה בפסיכומטרי צריך? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by yossi_s1,

היי, השתחררתי מהצבא לפני כחודש ככה והתוכניות להמשך הם פסיכו (מועד יולי) ומכינה באוניברסיטה. כרגע אני בחיפוש עבודה ונקלעתי להתלבטות שהייתי רוצה להתייעץ עם מישהו שיש לו קצת יותר ידע ונסיון. האופציות שיש בפני הן עבודה בחברת הייטק כלשהיא, לעומת עבודה זמנית סטנדרטית, לדוגמא חשבתי על ארומה. עברתי תהליכי מיון למשרות לא רעות, אחת בטבע למשל, מפעיל חדר בקרה, סביבת עבודה לא אינטסיבית, החסרונות עומדים בעיקר בחובה של משמרת לילה שהיא מ10 בלילה עד 6 בבוקר שאני חושש שידפוק לי לגמרי את השינה והעניין יפריע לי בלימודים ובנוסף שהעבודה היא לגמרי לבד בלי אנשים, טיפה באסה. או משרה בRSA שכוללת חיפוש סכנות אבטחה באינטרנט ובכללי בנושא אבטחה באינטרנט, התנאים שם טיפה טובים יותר. אין משמרות לילה ועוב…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Internal,

חחחח פרסומת רוסית עם כתוביות באנגלית פשוט בא לך וודקה חח גדול (מקווה שזה לא ישן ולא פורסם) http://veryfunnyads.com/index.html?id=25092

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by ag43,

אני מחפש אולר שישמש יותר ככלי עבודה זמין כמברג וכו' מאשר אולר סטנדרטי. הדרישות ממנו הן: א. הדגש של העבודה הוא על המברגים וכדו', אני לא רוצה אולר שהמברגים בו לא נוחים לשימוש. כ"כ לחלק מהלדרמנים יש ראשי מברג מתנתקים שהולכים לאיבוד בקלות, אני לא מעוניין בזה. כ"כ ראשי מברגים מגנטיים. ב. פנס לד מובנה. ג. נרתיק טוב לחגורה, אם אפשר עם קליפס ש"מתלבש" על החגורה ולא צריך להשחיל אותו. זה מה שאני זוכר כרגע. המטרה היא בעיקר שכשאני צריך מברג אני שולף את האולר מהחגורה ומבריג, פחות אכפת לי ממצפן, מסור וכדו'. אם יש עוד ראשים שיכולים לעזור לעבודה יומיומית אשמח לשמוע. אין שום בעיה להזמין מחו"ל אם זה יוזיל את העלויות. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by esaly,

שלום! רציתי לשאול האם יש אפשרות לבטל את המידע בWALL שלי לגבי החברים האחרונים שהוספתי. אני מעדיף שלא יפורסמו האנשים האחרונים שהוספתי בכלל. כמו כן, אני אשמח לדעת איך ניתן להסיר את השם שלי מחיפוש בגוגל והגעה לפרופיל פייסבוק שלי. אשמח מאד אם תוכלו לעזור, תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by tyu,

כן..שלום אם אתם יכולים בבקשה להיא לי כתובות אתרים של קנית חלקי מחשב..?!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by B@By-KiLLeR,

מישהו יכל לתת לי מידע על לוגו, אתרים וכל מיני דוגמאות... עוד פעם אני בשיעור והמורה מקרצצת לי

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים