עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by csohad,

לא יכולתי שלא לשים לב שיש לך כבר 2000 הודעות מזל טוב! (עוד מעט אני סוגר עליך) מה שיפה פה שאם תענה זה כבר לא יהיה מספר הודעות עגול!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by se7en,

אני קורא להפסיק כבר את הקירקור סביבה. מה קורה אנשים? זה זה כבר ממש מוגזם! בהתחלה זה היה מצחיק אחר כך נחמד וזהו. ליואב: אם אתה כל כך אוהב אותה אז למה אתה הופך אותה לנושא ציבורי. אני לא חושב שזה מוסיף לה הרבה כבוד. חוצמיזה אני לא חושב שהיא תאהב את זה אם היא תראה את זה, אתה צריך לכבד אותה ואם היא לא רוצה אותך אז תניח לה!!!!!!!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by X-_PLOSIVE,

מה זה מה קרה לפורום זה פאק או שזה צריך להיות ככה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by KoM,

כן כן, הג'י טי אס שכולנו כל כך מכירים הלך... :'( ביי ביי...

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Fkl0ster,

אמרת לי אתמול שחלמת עלי בלילה, זה דבר כל כך נחמד לדעת שמישהו חולם עליך, גם אם זה חלום קצר ואם זו את, זה אפילו עוד יותר, עוד יותר נחמד תחלמי, תחלמי, ותשאירי לי מקום לחבק אותך בחלום ותשאירי לי מקום לחבק אותך בחלום תשאירי לי מקום לחבק אותך בחלום כשאת ישנה ומחייכת לעצמך, אני שמח שאת שם לפעמים נחמד שחולמים עליך, גם אם זה חלום קצר ואם זו את, זה אפילו עוד יותר, עוד יותר נחמד תחלמי, תחלמי, ותשאירי לי מקום לחבק אותך בחלום ותשאירי לי מקום לחבק אותך בחלום ותשאירי לי מקום לחבק אותך בחלום Fkl0ster Uber Alles. 8)

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by itaysk,

רציתי לדעת אם צפיות ירידות מחירים עד השבוע הראשון של ינואר...? בגלל שנה חדשה/דולר או לא יודע מה...

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. האם אני יכול לפתוח חשבון PERSONAL ושיעבירו לו כסף מחשבון אחר(שאולי גם לא מאושר בכרטיס אשראי) ולקנות עם זה באי ביי?(ללא השמה של כרטיס אשראי או חשבון בנק)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. רציתי לדעת מה דעתכם ? איך המחיר ? ראיתי את הטלויזיה 24 שלהם, יפה (לבנה), וגם רואים בה נחמד+. רציתי לדעת מה דעתכם לגבי איכות התמונה שלהן ? מישהו כבר רכש ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Kalman,

לקחתי 2 דיסקים של CD-R אותו גודל,על 2 הדיסקים צרבתי באותה הדרך ואת אותם השירים דיסק 1 - LG כתוב עליו 1-47X - עבד באוטו. דיסק 2 SILVER LINE כתוב עליו 52X - לא עבד באוטו. מה הסיבה?.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Pure-Gold,

זהו את הכשל: http://www.ynet.co.il/Ext/Comp/CdaNewsFlash/0,2297,L-4028819_184,00.html

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אני מעוניין לקנות משם רמקולים במחיר טוב ביחס לחנויות אחרות. העניין הוא שאני לא מכיר את החנות ולא רוצה לאתגר את עצמי. מישהו מכיר אותה? זו הכתובת http://www.interdio.co.il/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by shuy,

אחרי אינספור מאמצים, דם יזע ודמעות הצלחנו לעקוף את נמל התעופה רפיק אל חרירי . האתגר הבא, להצליח לעבור את האיטי ברמת הבנייה והאדריכלות.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by overload,

יש הגבלה על תאוצה? לדוגמה יש לי בוגאטי וירון אני בכביש של 100 קמ"ש, הרמזור התחלף לירוק, מותר לי להגיע למאה גם ב -2.5 שניות לפי החוק? (בהנחה שאני לא מסכן אף אחד)

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Asafalfa,

טוב אני רואה כבר כמה עשו את זה אז ... גם לי יש בעיה .. במין מקס *נושא בית מלאכה מייצר רשתות ברזל בצורת מלבן ABCD שטח המלבן צריך ליהיות 15 מ^2 . הרשת מורכבת מ 5 קטעים באורך AB ומשלושה קטעים באורך BC . מצא מה צריכים להיות ממדי המלבן , כדי שאורך הברזל ממנו עשויה הרשת יהיה מינימלי ... כמו שרואים זה ה HARDCORE של הנושא חחחח אני לא מצליח אז...

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by IG,

אני רוצה לקנות מצלמה, אבל לא יודע איפה...

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Doctor Robert,

למישהו יש מושג מה בדיוק יעלה כסף ומה בדיוק יהיה בחינם? האם כל המשחקים של המונדיאל ישודרו בערוץ 5+? ממה שהבנתי חלק מהמשחקים ישודרו בחינם וחלק נצטרך לקנות, בכסף והרבה! חבר שלי אומר שאפשר לשים אנטנה פשוטה על הטלויזיה ולקלוט ממדינות אחרות את השידורים (מדינות מתוקנות שלא לוקחות כסף על המונדיאל, כאלו שלא מנוהלות ע"י מאפיות...), האם הוא צודק? תודה רבה!

• 29 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by mikko,

אני גולש לי בגוגל עם Firefox סתם רשמתי Israel ואני מקבל http://img71.imageshack.us/img71/9971/caanu4.jpg למה זה?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. 1 באפריל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מקווה שאין לכם תיאבון :lol:

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by avivlyaviv,

כמה זמן לקח לכם עד שכמעט ולא כאב לכם כשאתם מנגנים? [צריך ללחוץ חזק על המיתרים] ויש לימשהו שירים קלים ומוקרים שאפשר לנגנן...לא מסובכים?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by redti,

אהלן הייתי בפאב יום שישי בערב ושמעתי שיר של פיפטי סנט משהו עצבניי נשמע ממש טוב.. אני מניח שזה חדש.. יש מצב שהוא אומר בשיר everybody gonna count to three משהו כזה זה חלק מהפזמון.. שימו פה תשם של השיר אם אתם חושבים שאתם יודעים על מה אני מדבר או שיש לכם ניחוש טוב

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. http://www.youtube.com/watch?v=WfoQGGn0IWg+ ;D

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by 125,

אין לי מזומן למחר , אתם חושבים אם אני יביא צ'יק זה בסדר? [300 שקל על הטסט]

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by moskitos,

הגעתי לזה ש-1,2,3,4,5,7 נכונים,מה לגבי 6 ו-8?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום לכולם, שמי קובי ואני מפתח תוכנה במקצועי (בוגר תואר ראשון מדמ"ח). לאחי יש מיונים בשבוע הבא לבסמ"ח, לאחר שעבר את המיונים הראשוניים, במסגרת לימודי עתודה טכנולוגית (י"ג). רציתי לשאול, מבעלי ידע ונסיון במבחנים הללו, איך אתם מייעצים ללמוד למבחן הזה ? האם מישהו זוכר ממש שאלות ספציפיות שנשאלו במבחן ? אם למישהו נח יותר להגיב בפרטי \ מסנג'ר \ איי סי קיו \ טלפון, אז בשמחה. אשמח לתשובה בהקדם, חשוב לי ולמשפחתי, בתודה מראש, קובי.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. היי ! אז רפרפתי קצת ומצאתי כמה אשכולות גדולים על כסאות, אבל כל הלינקים והחנויות משם כבר פשטו רגל או החליפו ליינים וכו' כשמדובר על אוקטובר 2018, מה קיים היום בשוק, חנויות מומלצות, ודגמים מומלצים לאדם כבד יחסית, גבוה, שאוהב גם להשען אחורה לפעמים. כסא עם "הרגשה" גדולה, שעוטף, לא האלה שיש בIT של חברות האדום הרזה עם הגלגלים שתמיד יש לחבר אחד במצב יותר טוב חחחח הסתכלתי על כסאות באיבורי וKSP, יש SHARKOON, CORSAIR, COUGAR. האם אלו כסאות נוחים בלי קשר לגיימינג ? כי אני רואה שמקבלים הרבה ב1200 שקלים, מה שאין בכסאות המשרדיים שעולים אותו דבר. אילו מהכסאות הנ"ל הכי מתאימים למישהו גדול ורחב ? הSHARKOON נראה הכי מסיבי, האם הוא באמת נח ולא "חובק מדי" …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.