עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by MDK,

אני רוצה להוסיף עוד מקום עם יציאה של הקו אינטרנט כדי להיות מסוגל לגלוש בחדר שלי..לצורך זה אני צריך לחורר את הקיר האם זה עולה כסף אם אני אזמין את זה מבזק, ואם כן כמה?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

מאיפה אני משיג גינסים של אמינים. רצוי שיהיה תמונות של האלבומים שלו! [הזה של אנקור של האקדח הוא יורה ויוצר כזה BANG,וגם אמינם SHOW,וקודמיו,אני מתכוון בגודל טוב של מטר על חצי או מטר על מטר וכדומה...] אא אני גר ליד אשדוד,אז כול מקום שהוא אשדוד,רחובות,וכדומה יהיה לי מאוד נוח! תודה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. הרגע שחיכינו לו הגיע!!!!! איך האלבום החדש? איך הגיטריסט? רשימת הטראקים המלאה, http://redhotchilipeppers.com/2011/06/12/track-listing-for-im-with-you/

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אולפני פוקס השיקו טריילר שלישי ואחרון לסרט הקומיקס השאפתני שמגיע בחודש הבא, ויש בו הפתעה קצרצרה וגדולה שטף הקדימונים החדשים בהוליווד ממשיך, הפעם עם סרטון אחרון באורך מלא עבור פרק מספר 8 בסדרת סרטי X-Men,שיקרא Apocalypse כידוע, יפגיש את חבורת המוטנטים עם אחד מהאויבים הנודעים והמאתגרים ביותר שלה, ומיועד להגיע אל האקרנים בעוד חודש אחד בדיוק. הטריילר עצמו עשוי טוב בהחלט ומציג אפקטים מרשימים ומעט מקווי העלילה הכלליים שצפויים לנו (פרופסור איקס לא נמצא, ותלמידיו הצעירים צריכים לקחת על עצמם את המשימה של להגן על כדור הארץ כולו), אך החלק המעניין באמת מגיע בסוף – אז נחשף לרגע קצר על המסך כלי הנשק של המוטנט המפורסם ביותר, וולברין. אז כן, נראה שלמרות הדיווחים המו…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Chymes,

ברצוני לשפר את ממוצע הבגרויות. מאחר ואני עדיין לא יודע מה ללמוד החלטתי לעשות קורס פיזיקה באנקורי כי פקולטות רבות דורשות פיזיקה. (בעיקר הנדסה) לצערי קורס בפיזיקה לתלמידים שסיימו תיכון לא יפתח מחוסר ביקוש והיועצת באנקורי המליצה לי להצטרף לקורס פיזיקה תיכון. מדובר בקורס שנתי ואלמד ביחד עם תלמידי כיתה י"ב. המחיר 3,700. מה דעתכם? ללכת על זה?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. עוד מהתקופה הישנה של אייל גולן שהשירים שלו היו יפים ומרגשים!! http://www.youtube.com/watch?v=QkqJE5p3nws

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Los,

לכל מי ששכח אז היום בשעה 2 בלילה מזיזים את השעון שעה אחת קדימה ל3 בלילה. לבעלי הפלאפונים לרוב זה מעודכן אוטמאטית אלה אם ה"עדכון שעה אוטומטי" מכובה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by omri_ro,

:jump: :jump: :bash: :bash: :lol: :lol: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15:

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by PeaS,

אבל מי שלא afrotechmods

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Athlon-WINGS,

איך לעזאזל אני מגדיר את התא קולי שלי למשהו שאני אקליט??? יש לי נוקיה 3510i תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. כולכם בטח יודעים איפה להוריד.. מי שלא ראה את העונות הקודמות, עדיף שיראה אותם קודם.. תהנו..

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Guarding angel,

היי האם יש מכס כולשהו על סרטי DVD מיובאים? אני מעוניין לרכוש את הסידרה "אחים לנשק" ואנני יודע אם יש מכס על סרטים :\ http://buy.ebay.co.il/buying/il/display/180315271105_Band-of-Brothers-DVD-Tin-Box-6-DVD-Box-Set-Sealed-HBO

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Shizel,

מישהן יכול לתרגם לי תטקסט הבה בצורה מובנת בבקשה Place the ring and middle fingers of each hand at the outer corners of eyes. Pull the corner of the eyes toward the hairline and hold. At the same time, squeeze eyes shut; hold for six counts and then release תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Ewingum,

http://news.walla.co.il/?w=//449353 ;D אני הכי אהבתי את "משרד החינוך: היא הזהירה אותם."

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. השלישי היה נחמד אבל קצת heavy במיוחד עם המחשב שלי אז עברתי ל2.80 אבל אין לי שום סקין ובאתר של וינאמפ מצאתי רק סקינים ל3 יש למישהו הצעות

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Jack_g,

אני טב עוד כמה ימים לחו"ל ואני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית בדיוטי פרי מכיוון שבאנגליה שלשם אני טס זה בטוח יהיה יקר מהארץ(תקנו אותי אם אני טועה). בכל אופן אני לא יודע איך אני יכול לדעת אם יש להם את הדגם שאני רוצה במלאי שהוא OLYMPUS C740ULTRAZOOM , או בכלל מה יש להם במלאי שאני יוכל לעשות סקר שוק לפני. תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Green,

היי אתם יודעים אם קיים ואיפה אפשר למצוא משהו שנכנס למצית באוטו ונותן לי תקע חשמל רגיל? אני פשוט הולך לגור באוטו כמה חודשים טובים (זה לטיול באוסטרליה לא הפסדתי בהיתערבות או משהו) ואני חייב שיהיה איתי תקע לחשמל בקיצור אתם יודעים אם יש דבר כזה תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. מישהו פה אולי יודע מאיפה אפשר להוריד רקעים יפים ממש יפים למחשב ?! כי baboom האתר רוצה עכשיו כסף

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אני רוצה לקנות משהו דרך AMAZON או אתר אחר ולשלוח אותו למיקום בארצות הברית, ויש לי אמריקן אקספרס בינלאומי שהונפק בארץ. האם אפשר לבצע את החיוב על הכרטיס כדי לקנות דרך אמזון? או שצריך כרטיס שהונפק בארצות הברית?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Chevy,

תראו מה קלטתי אתמול בלילה,נכנסתי למתחם כדי לצלם מקרוב (חבל שהמצלמה לא הייתה איתי). :lol:

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by ofirsa,

שלום למישהו יש חשבון באתר torrentleech? אם כן אשמח שתשלחו לי הזמנה לכתובת:tuphrxnhbv@gmail.com תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. למה יש שם קטגוריות ? זה ממש שינוי מיותר. מי שלא מכיר את הפורומים יכול ללחוץ על כפתור הפורומים, ולקבל את הרשימה כולה מחולקת לקטגוריות. זה סתם מונע דפדוף זריז במקומות שמעניינים.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. מצאתי תוכנה\קוד שהוא בעצם מערכת אתר שעליו מבוססים כל מיני אתרים בארץ כמו DOTKOF ופנגווין אין לי נסיון בקודים של ASP PHP ודברים כאלה אז אם מישהו התנסה בקוד או במשהו דומה של חדשות ויכול לעזור... שבבקשה יעזור

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Judas Iscariot,

ניסיתי - זה עובד לא רע בכלל.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by eranbm,

שלום שלום אני מחפש עבודה ומי שיכול להציע לי משהו בכיף.. יש לי ניסיון עמוק במחשבים וידע טכני גבוה מחפש עבודה בתחום החומרה או בתחום מערכות הקולנוע (פריק רציני בתחום) מי שמעוניין ליצור קשר המייל: eran26bm@gmail.com ואני אשלח ק"ח תודה חבר'ה...

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים