עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. היי כולם אחרי חצי שנה באוסטרליה וניוזילנד אנהי חוזר לארץ אני הולך להיות בדרך חזרה 3 יום בהונג קונג ואני רוצה לקנות לעצמי משהו חדש כבר עברתי שם בדרך לאוסטרליה וראיתי שהמבחר שם של מוצרים אלקטרונים הוא עצום והמחירים זולים בהרבה מהארץ הבעיה שאני לא ממש יודע מה לקנות וזה למה אני צריך את עזרתכם... חשבתי אולי על מעבד INTEL עוצמתי מכיוון שאני קונה מחשב חדש שאני חוזר אבל אני קצת מפחד מזיופים במיוחד בדברים שאני לא יכול לבדוק בצורה מידית ואז חשבתי על סלולארי חדש שיחליף את הW800 שלי אני מתלבט בין אחד ממש דקיק ואופנתי לבין אחד עם מצלמה מטורפת לבין מחשב\טלפון עם אינטרנט WIFI וכל השטויות או שיש משהו שיכול לשלב את כל זה או לפחות להתקרב לזה פה אתם נכנסים מי שמבין בכל העסק הזה וממליצים לי …

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by marinata,

מבקשת הזמנה ל Bitme.org . זהו אתר טורנט לימודי. תודה

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  3. Started by itayshar,

ב 8 למרץ ישראל סגל (סופר ועיתונאי) נכנס לתאונה ואיבד את ההכרה שלו, היה לו דום לב במהלך הנסיעה ולכו נכנס לתאונה, דיברו על זה בימים הראשונים ומאז הפסיקו לדבר על זה- אפילו באינטרנת אני לא מוצא מידע על מצבו הנוכחי, אם מישהו יודע שמע על מצבו ויש לו איזה כתבה באינטרנת אז בקשה תכתבו פה .. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  4. Started by bank of palestine,

אני מנסה לעלות תמונה בגודל 120X82 ולא מצליח . הוא נותן לי הודעה מוזרה מאוד. אני מעלה לינקים באימגשייק וכלום הוא לא נותן מה עושים ?

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  5. אני רוצה לקנות מזגן לחדר 3X3 ואני לא מבין כלום איזה כדאי , כמה כח-סוס , כמה BTU ומה המשמעות של האותיות

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. סתם מעוניין לדעת ,אולי יהיה אפשר לארגן איזה טורניר ככה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by D-M-X,

מי תזכה במונדיאל?

• 28 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. סדרת הדרמה\מדע בדיוני הגדולה בכל הזמנים חוזרת... בערך, ביולי יוצא סרט ל DVD, זה בעצם שלושה סיפורים בסרט אחד. יותר פרטים תוכלו למצוא כאן: http://www.tvshowsondvd.com/newsitem.cfm?NewsID=7211 והזמנה מוקדמת מאמאזון (שדרגת המכירות של הכותר הספציפי הזה מעמיד אותו במקום 47! 8! נכון לרגע זה) אפשר לבצע כאן: http://www.amazon.com/Babylon-5-The-Lost-Tales/dp/B000PHX8RA/ref=sr_1_2/102-9887040-1675361?ie=UTF8&s=dvd&qid=1177459085&sr=8-2 אני כבר בצעתי הזמנה מוקדמת, יש עוד שפוטים של בבילון 5 שמזמינים? לא לשים לב למחיר בתמונה, הכותר עולה $17 סה"כ (לא כולל משלוח)

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

ליפני בערך חודש היתעסקתי אם המחשב שלי (פתחתי אותו היסתכלתי נגעתי) ואז המעבד נישרף, טוב אחרי חודש (שזה היום) הלכנו אם הלוח אם למעבדה,והGHZ שלי זה 950 טוב החליפו לנו תלוח ל 1200 GHZ איזה קטע לא צריך ביכלל לשדרג החליפו לנו לממש חדש. מעניין אם אני ישרוף אותו יחליפו לנו ל 2000 ;D. עריכה:בדואר שלי היה 750 מיכתבים שהיתי צריך למחוק אחד אחד

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by אמיר יצחקי,

שלום, יש שירים שאומרים את המילים האלה בוניטה ולוליתה מה הכוונה??

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  11. Started by mrraz,

????

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by Kurt,

מישהו יכול לחשב לי את הסיכוי שיצא four of a kind ב4 קלפים הראשונים שיחולקו על השולחן? (פלופ + טרן) בנהחה ויש 2 שחקנים

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  13. הגיע הזמן באמת. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2688433,00.html

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  14. אני רוצה לקנות גיטרה מסוימת בכלי זמר ומסתבר שאת הדגם הספציפי שאני מחפש לרכוש אין באף מקום בארץ ויש אותו רק בכלי זמר, הבעיה היא שמאחר ומכרו את כל היחידות של הדגם הספציפי שאני מחפש נשאר להם רק יחידה אחרונה מתצוגה, מהגיטרות שמדגימים עליהם/משתמשים בהם שם. ברוב חוצפתם הם דורשים עליה מחיר מלא ועומדים על כך שזו גיטרה חדשה ולא משומשת למרות שהיא עומדת שם בתצוגה וכל אחד יכול להשתמש בה כאוות נפשו. אין לי בעיה לרכוש אותה אך מדובר במוצר משומש למעשה ואין לי מושג מה עבר עליו. מה אתם מציעים לעשות?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  15. Started by drorhazan,

אני רואה שהחזירו לי את ה- account המקורי שלי, אז אני מבטיח לא להספים ולא לעשות שטויות. בינתיים אני רוצה לראות שהת'רד מתפרסם ואתם מגיבים והכל עובד.

• 9 תגובות
    • 931 צפיות
  16. Started by sevenX,

המניגה שלו הולכת ככה בערך פה בה בום בה, פה בה בום בה...... That we belong... זה מה שאני זוכר בערך, אשמח עם תעזרו לי למצוא אותו.

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  17. Started by EladBr,

אם אני לא טועה ראיתי פה מישהו שמוכן להזמין מ-Ebay ולהתעסק עם כל הבלגן ורק לקבוע תאריך ושאני יתן לו את הכסף מזומן ביד.. אם יש כאלה אנשים פה...אני אשמח שתידעו אותי אלעד

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  18. Started by Sifo Jen,

אוקי, אני לא יודע עליו שום דבר חוץ מזה שאני יודע שהוא בא מאיפהשהוא בשנות ה60 ויש אותו בפרסומת של קוקה קולה דיאט כשהם נמצאים בבנין העסקים והוא מסנוור את האישה בביניין השני... אז יש שיר כזה ברקע.....no one talled me about her how ill i know what should i do...... בקיצור הה שאני יודע על השיר, למישהוא יש שם? תודה רבה!!!, יאיר.

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  19. מישהו מחו"ל רוצה לראות את המשחק ואין לי כרטיס טלויזיה, בתפוז פעם היו משדרים אבל הפסיקו, האם יש שידור במקום אחר? אין לי מושג אם זה חוקי או לא, במידה ולא אני ממש מצטער ואני אשמח לקבל תשובה על זה במסרים אישיים ;D רב תודות

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  20. Started by deangefen,

מישהו בבקשה יכול לתת לי אתרים של חברות כמו מאסט שופ?

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  21. Started by tomz,

מישהו פה פרסם את האתר JAB-TECH.COM נכנסתי והמחירים היו דיי נמוכים אני כניראה יעשה לי משם הזמנה אם יש אנשים שמעוניינים להזמין איתי ביחד כדי להוריד את המחיר של המשלוח והםמ אזור כפר סבא השרון תרשמו פה בבקשה אני כרגע עומד על 163$ כולל משלוח המשלוח הוא USPS AIRMAIL PARCEL POST והוא מגיע תוך 7-10 ימים לבית הדואר בכפר סבא ואז אלינו לפי מה שהבנתי מהם בקשר למע"מ ומכס, אני יטפל בזה אפשרי לשלוח לי גם הודעה פרטית

• 6 תגובות
    • 870 צפיות
  22. Started by redti,

אהלן חבר'ה יום הולדתה של אמי קרב ובא וחשבתי לאחרונה שאולי רכישת קורס גמילה מעישון או משהו בסגנון יהיה מתנה מעולה בשבילה ובשבילי.. אמא שלי הפסיקה פעם ליותר משנה וחזרה לעשן בסביבות החצי קופסה ביום אולי קצת יותר.. ואני מודע לסיכונים שיש בסיגריות. אני מאמין שאם אני אשלם כמה מאות שקלים על מתנה מסוג כזה היא תיתן לזה צ'אנס אפילו שהיא לא מוכנה לשמוע על זה בכלל והיא מוכנה להבטיח ולשקר ברמה חריפה בשביל העישון. לכן אני שואל את דעתכם על המתנה? במקרה ואתם חושבים שהיא טובה אז אתם אולי מכירים מכוני גמילה או קורסים כאלה שעולים עד 700 - 800 שקל שאולי יפטרו את אמי ואותי מהצרה הזאת?

• 8 תגובות
    • 905 צפיות
  23. Started by Burned,

בזמן האחרון כבר אי אפשר להתחמק מזה.. בכל מקום יש פרסומות שקופצות ישר אחרי שלוחצים על קישורים. מה אפשר לעשות נגד זה? אני עם כרום וABP מותקן. יש פתרון לפרסומות המציקות האלו?

• 10 תגובות
    • 4.9k צפיות
  24. Started by Skeleton,

http://www.break.com/index/a-brawl-in-the-safari.html היה לי משעמם אבל שראיתי את זה הייתי חייב לפרסם פה

• 1 תגובה
    • 693 צפיות

דיונים חדשים בפורומים