עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. כשמחפשים לפי אימייל בפייסבוק, ניתן לאתר ולמצוא את הפרופיל שלך גם כשהוא מוסתר. (בהנחה והאימייל שייך לפרופיל שלך) האם יש דרך שלא יוכלו לאתר אותך לפי האימייל, מבלי לתת לפייסבוק כתובת אימייל חדשה וייחודית? אני אנסה להבהיר: נניח ויש לך כתובת אימייל שמוגדרת בתוך הפייסבוק: xxx@gmail.com גם כשהיא מוסתרת לעיני אחרים ומוגדרת כ- Only me. עדיין ניתן לחפש ולאתר את הפרופיל שלך, לפי חיפוש הכתובת בפייסבוק.

2. Started by 1nstall,

שלום לכולם.. בעבר הייתי "משקיע" במניות בכאילו. כלומר הייתי מגדיר לי סכום התחלתי ועוקב אחר ירידות ועליות של השוק. חשבתי אולי יש אתר או תוכנה שניתן לעשות את זה דרכה רק בצורה יותר נוחה ומסודרת. תוכנה שתראה לי גרפים של המניות, ואם ניתן גם מידע נוסף. קיים הדבר? תודה מראש Install

• 8 תגובות
    • 805 צפיות
  3. פשוט נמאס לי שהאחים שלי מבזבזים זמן בוואלה כיף אפשר לחסום את זה?

• 6 תגובות
    • 788 צפיות
  4. Started by ref4fcd,

לא זוכר אם פתחתי פה (אם פתחתי תמחקו) מכירים אנשים שיש להם ברק בעיניים? נכון יפה? יש דרך מעשית ליצור את זה?

• 6 תגובות
    • 974 צפיות
  5. Started by ref4fcd,

בבקשה אשכול רציני שלא ינעל. אם יש בעיות עם הנושא בבקשה לשלוח לי הודעה לפרטי. בקיצור, יש דרך מעשית ליצור "ברק/ניצוץ" בעיניים? זה נחשב אחד הדברים הכי יפים, גם בקרב בנים, וגם בקרב בנות

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. Started by benor,

ניסיתי לחפש ולא מצאתי דרך כזו.

• 4 תגובות
    • 959 צפיות
  7. לא המייל של פייסבוק אלה המייל שנרשמתי איתו לפייסבוק (לדוגמא GMAIL) תודה.

• 1 תגובה
    • 974 צפיות
  8. אני מחפש פתרון לתרגם כמה מאמרים ארוכים בחינם ולא דרך גוגל כי זה על הפרצוף.. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  9. לאחר חוק הניוד, אין באפשרותי לדעת לרוב לאיזה מפעיל סלולארי אני מתקשר שאני מחייג למספר סלולארי מסויים. יש אתר או דרך לדעת לאיזה מפעיל אני מתקשר?

10. שלום אני לומד כרגע (שנה ראשונה) הנדסת חשמל. ראיתי בהרבה מדורי דרושים שלפעמים רוצים מהנדס חשמל ולפעמים אלקטרוניקה. בשנה ג ו-ד יש לנו 4 מסלולי התמחות של מיקרואלקטרוניקה,עיבוד אותות,תקשורת ואלקטרואופטיקה. האם יש הבדל בין זה לבין הנדסת אלקטרוניקה ?

• 7 תגובות
    • 4.6k צפיות
  11. אני רוצה להזמין עדשות מגע. יש לי צילנידר 1.25- וכידוע עדשות עם צילנידר משלשות את המחיר בהשוואה לעדשות ללא צילינידר. המוכרת הציעה לי לנסות עדשות (דוגמיות) רגילות ללא צילינדר עם עלייה של 0.50- במספר (זה כביכול מכסה את זה). בערב אני אנסה את העדשות ונראה איך אני רואה ומרגיש איתם. האם יש הבדל בין סוגי העדשות של דיספו, חניטה או פוקוס? במרקוביץ 3 זוגות עדשות חודשיות כולל צילנידר עולות לי 400 ש"ח. של DISPO טוריות. ובאופטיקה הלפרין 6 עדשות מגע חודשיות ללא צילינדר עולות לי 210 ש"ח. של חניטה או פוקוס. טוריות. דרך אגב חשוב לציין שאני יוצא עם העדשות רק בסופי שבוע, ככה שאורך החיים של העדשה גדל.

• 13 תגובות
    • 5.6k צפיות
  12. יש הגבלה על מספר ההורדות/התקנות של משחקים שקונים דרך D2D?

• 7 תגובות
    • 668 צפיות
  13. Started by lilitup,

שלום, רכשתי מספר חלקי מחשב באמאזון ושילמתי עליהם מס קניה, הזמנתי לכתובת וירטואלית שסיפקה את המוצרים לארץ. הבלדרים לארץ שילמו במכס מיסים נוספים (בהתבסס על המחיר הכולל ששילמתי באמאזון), האם אין לי איזה החזר או משהו? חשבתי שלישראל יש הסכמי מס עם ארצות אחרות? תודה.

• 6 תגובות
    • 3.9k צפיות
  14. Started by Vatos-Locos,

שחכתי לבדוק אם החופש זה גם היום או שנגמר אתמול..

• 2 תגובות
    • 480 צפיות
  15. מישהו יודע על לינק איפה יש את המשחק ישראל לטביה היום (שבת)??\ באיזה אתר? כי אני עובד היום בערב

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by shalomelbe,

שידרגו לי את מהירות האינטרנט ל-5 מגה מה מומלץ להוריד? אני אוהב בעיקר סדרות קלילות ומצחיקות (לדוגמא חברים) אבל אם זה ממש ממש איכותי, אז אפשר גם גאנרים אחרים (למרות שאני בעיקרון לא רואה דברים כאלה). לדוגמא הסופרנוס.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by rogbi,

לא משהו שמתחרה בפורם הזה רק משהו לשפר את האנגלית ושהיה מעניין תודה

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  18. אנחנו זוג+3 בנות ומצאתי מעט מאוד אתרי קמפינג באיזור... יש לי אוהל מצויין וציוד אבל אם יש מקום עם אוהלים משפחתיים ומזרנים - יחסוך לי את ההתעסקות. חייב מקלחות/שירותים סבירים כי אנחנו מתכננים ימי ים באיזור (הבונים/דור) בסופה"ש - בבקשה לא משהו המוני/חאפלות/קריוקי. * יש קמפינג בחוף הבונים, אלכסנדר ובחוף דור - בד"כ חביב עלי אבל לא הפעם. מתקנים דלים, הרבה חול, רוח, רעש והמולה. * יש משהו שנקרא "אמת התנינים" צמוד לקיסריה אבל זה כבר כמעט 500 ש"ח ללילה והביקורות מזוויעות. * יש את "פארק הדיג" במעגן צבי צמוד לזיכרון. מיקום חביב, לא זול, גם כמעט 500 ש"ח ואין לי מושג איך המקום בפועל. אפשר לדוג ולעשות ארוחת דגים על האש במקום - חביב. החשש שלי שמדובר במשהו המוני מאוד, בסיסי ומה עם היתושי…

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. טוב אז ככה אחרי ששיפרתי את הכתיבה בעברית שלי לרמה ניסבלת על חשבון יתעללות נפשית בחברי הפורום שהיו צריכים לצפות בכתיבה הגרועה שלי הגיעה הזמן לחצות גבול לעבר האנגלית אני מבין אנגלית מצוין רואה סדרות בלי תרגום וכו יודע לקרוא טוב מאוד אבל שזה מדובר על כתיבה -אם ראיתם את העברית שלי לפני חצי שנה ויותר -אתם באמת לא רוצים לראות את האנגלית שלי היום בקיצור יש מחשב ויש מקלדת השאלה מאיזה מקום להתחיל ? אני כל כך גרוע שאפילו מילה כמו THE לפעמים אני שוכח שמתחילה בT

• 108 תגובות
    • 13.8k צפיות
  20. Started by RnG,

אני מחפש כסא מחשב נורמאלי, נוח ועמיד בתקציב של כ-350 ש"ח יש למישהו המלצות למשהו ספציפי?

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. שלום. אני מחפש מזגנים שיעבדו ויהיו מאוד חסכוניים, כלומר דירוג אנרגטי A ולא פחות. אילו מזגנים בשוק מומלצים?

• 18 תגובות
    • 6.4k צפיות
  22. Started by avivhhaviv,

לא מתחרה לזה, העיקר באנגלית ושהיו שם הודעות גם בנושאים כללים בשביל לשפר את השפה תודה

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  23. Started by ref4fcd,

אני רוצה לקנות מתנות למשפחה (אח בן 19 והורים), יש המלצות? תקציב לא גבוה מדי

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  24. Started by roadrunner,

אבל זה אחד הגדולים http://www.youtube.com/watch?search=&mode=related&v=45IXLsUSpKA

• 6 תגובות
    • 590 צפיות
  25. Started by m_g,

קיבליתי הודעה בפייסבוק מישהו שאני בכלל בקושי מדבר איתו, עם לינק וכתוב ''MY NEW HOME'' ונכנסתי וזה ביקש להוריד פלאגין ואישרתי לו ועכשיו כל חצי דקה זה אומר לי להכניס אותיות שכתובות בבתמונה ואם אני לא מכניס תוך 2 דקות זה מכבה לי את המחשב!! כוסאומו! בדיוק פרימטתי אתמול!! יש למישהו מושג מה עושים?!

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.