עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by fuck off,

^^^ סתם שאלה מתוך עניין שום דבר יותר מזה.

• 67 תגובות
    • 3.6k צפיות
  2. מישהו יודע איפה יש ואם יש

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  3. יש ברשותי נגן נייד אמפי3 , 512 מגה .. השאלה היא האם יש אפשרות לשפר לזיכרון בנפח ג'יגה? תודה.

• 9 תגובות
    • 642 צפיות
  4. Started by MoRtZkInG,

סוף סוף קבוצה של ישראלים (לא קבוצה ישראלית - קבוצה של ישראלים)!

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. http://www.phys.ncku.edu.tw/~htsu/humor/fry_egg.html לא יודע אם להאמין לזה, אבל זה מצחיק בכל מקרה.

• 9 תגובות
    • 717 צפיות
  6. Started by tm1988,

שמעתי פעם שאם שלוחים חבילה מחו"ל לחייל (אני (- אז יש פטור ממכס האם זה נכון?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. דיון על תמונות של החברות שהרי זה חלק בלתי נפרד מהחיים וגם מסביבת העבודה :smile1: ! ניראה לי נושא דיי מעניין ונחמד אני יתחיל בחברה שלי [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 805 צפיות
  8. מה הלאה באמת? אני יודע שישנה קלטת שאני מכניס אותה ומחבר לדיסקמן ואז ניתן לשמוע מה שאני מפעיל בדיסקמן, אבל רציתי לשאול אתכם אם ישנה אפשרות אחרת. ועוד דבר, אם אני אלך על זה, כמה עולה קלטת שכזו והאם ישנה אפשרות שהדיסקמן יקבל את החשמל מהרכב ולא מבטריות? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. רדיו דיסק חדש? (אין לי חיבור aux ברדיו טייפ הזה ואני כעיקרון צריך רק את החיבור של הaux כדי לחבר את הנגן mp3 ולשמוע באוטו מוזיקה,ואני לא רוצה להוציא כ700 שקל על רדיו דיסק רק בשביל החיבור הזה...יש פתרון אחר?)

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. כסף קונה הכל.. כמה אמור לעלות התענוג לייבא קצת מחו"ל? (לצריכה אישית לחצי שנה הקרובה) ואיך פרקטית עושים את זה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. מישהו מציק בצורה חוזרת, יש לי דרך לדעת מי זה?

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  12. כשמחפשים לפי אימייל בפייסבוק, ניתן לאתר ולמצוא את הפרופיל שלך גם כשהוא מוסתר. (בהנחה והאימייל שייך לפרופיל שלך) האם יש דרך שלא יוכלו לאתר אותך לפי האימייל, מבלי לתת לפייסבוק כתובת אימייל חדשה וייחודית? אני אנסה להבהיר: נניח ויש לך כתובת אימייל שמוגדרת בתוך הפייסבוק: xxx@gmail.com גם כשהיא מוסתרת לעיני אחרים ומוגדרת כ- Only me. עדיין ניתן לחפש ולאתר את הפרופיל שלך, לפי חיפוש הכתובת בפייסבוק.

13. Started by 1nstall,

שלום לכולם.. בעבר הייתי "משקיע" במניות בכאילו. כלומר הייתי מגדיר לי סכום התחלתי ועוקב אחר ירידות ועליות של השוק. חשבתי אולי יש אתר או תוכנה שניתן לעשות את זה דרכה רק בצורה יותר נוחה ומסודרת. תוכנה שתראה לי גרפים של המניות, ואם ניתן גם מידע נוסף. קיים הדבר? תודה מראש Install

• 8 תגובות
    • 817 צפיות
  14. פשוט נמאס לי שהאחים שלי מבזבזים זמן בוואלה כיף אפשר לחסום את זה?

• 6 תגובות
    • 801 צפיות
  15. Started by ref4fcd,

בבקשה אשכול רציני שלא ינעל. אם יש בעיות עם הנושא בבקשה לשלוח לי הודעה לפרטי. בקיצור, יש דרך מעשית ליצור "ברק/ניצוץ" בעיניים? זה נחשב אחד הדברים הכי יפים, גם בקרב בנים, וגם בקרב בנות

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. Started by ref4fcd,

לא זוכר אם פתחתי פה (אם פתחתי תמחקו) מכירים אנשים שיש להם ברק בעיניים? נכון יפה? יש דרך מעשית ליצור את זה?

• 6 תגובות
    • 993 צפיות
  17. Started by benor,

ניסיתי לחפש ולא מצאתי דרך כזו.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. לא המייל של פייסבוק אלה המייל שנרשמתי איתו לפייסבוק (לדוגמא GMAIL) תודה.

• 1 תגובה
    • 984 צפיות
  19. אני מחפש פתרון לתרגם כמה מאמרים ארוכים בחינם ולא דרך גוגל כי זה על הפרצוף.. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  20. לאחר חוק הניוד, אין באפשרותי לדעת לרוב לאיזה מפעיל סלולארי אני מתקשר שאני מחייג למספר סלולארי מסויים. יש אתר או דרך לדעת לאיזה מפעיל אני מתקשר?

21. שלום אני לומד כרגע (שנה ראשונה) הנדסת חשמל. ראיתי בהרבה מדורי דרושים שלפעמים רוצים מהנדס חשמל ולפעמים אלקטרוניקה. בשנה ג ו-ד יש לנו 4 מסלולי התמחות של מיקרואלקטרוניקה,עיבוד אותות,תקשורת ואלקטרואופטיקה. האם יש הבדל בין זה לבין הנדסת אלקטרוניקה ?

• 7 תגובות
    • 4.6k צפיות
  22. אני רוצה להזמין עדשות מגע. יש לי צילנידר 1.25- וכידוע עדשות עם צילנידר משלשות את המחיר בהשוואה לעדשות ללא צילינידר. המוכרת הציעה לי לנסות עדשות (דוגמיות) רגילות ללא צילינדר עם עלייה של 0.50- במספר (זה כביכול מכסה את זה). בערב אני אנסה את העדשות ונראה איך אני רואה ומרגיש איתם. האם יש הבדל בין סוגי העדשות של דיספו, חניטה או פוקוס? במרקוביץ 3 זוגות עדשות חודשיות כולל צילנידר עולות לי 400 ש"ח. של DISPO טוריות. ובאופטיקה הלפרין 6 עדשות מגע חודשיות ללא צילינדר עולות לי 210 ש"ח. של חניטה או פוקוס. טוריות. דרך אגב חשוב לציין שאני יוצא עם העדשות רק בסופי שבוע, ככה שאורך החיים של העדשה גדל.

• 13 תגובות
    • 5.6k צפיות
  23. יש הגבלה על מספר ההורדות/התקנות של משחקים שקונים דרך D2D?

• 7 תגובות
    • 679 צפיות
  24. Started by lilitup,

שלום, רכשתי מספר חלקי מחשב באמאזון ושילמתי עליהם מס קניה, הזמנתי לכתובת וירטואלית שסיפקה את המוצרים לארץ. הבלדרים לארץ שילמו במכס מיסים נוספים (בהתבסס על המחיר הכולל ששילמתי באמאזון), האם אין לי איזה החזר או משהו? חשבתי שלישראל יש הסכמי מס עם ארצות אחרות? תודה.

• 6 תגובות
    • 3.9k צפיות
  25. Started by Vatos-Locos,

שחכתי לבדוק אם החופש זה גם היום או שנגמר אתמול..

• 2 תגובות
    • 495 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.